NHL 15 (Hockey Ultimate Team)

  • 214 366
  • 1 087

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Päivitellään pitkästä aikaa.

Eli PS4, KakkeFIN ja joukkue Hellsinki.

Jengi näyttää tältä tällä hetkellä:

1. Van Riemsdyk - Kopitar (C) - Gaborik (A)
2. Vanek- Kesler - Pominville (A)
3. Oshie - Staal - O'Reilly
4. Hagelin - Helm - Cogliano

McDonagh - Shattenkirk
Yandle - Girardi
Markov - Staal

M. Smith
Hiller

Todettakoon 1. ja 2. kentän kaikkien hyökkääjien luistelutaito olevan yli 97, ja kaikilla "kesto 15"- kortit eli nopeutta riittää porukalla.

Van Riemsdyk on pian vaihtumassa laadukkaampaan kaveriin. Ei ihan riitä 1. kentän laituriksi.
Samoiten todellinen huippupakki puuttuu vielä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Sain tuossa kultapakkauksesta Nikita Kucherov, joka kuuluu Team of the Weekiin. Kannattaako kyseenomainen kaveri pistää myyntiin? Hänen arvonsa taitaa olla tällä hetkellä noin 6k.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Sain tuossa kultapakkauksesta Nikita Kucherov, joka kuuluu Team of the Weekiin. Kannattaako kyseenomainen kaveri pistää myyntiin? Hänen arvonsa taitaa olla tällä hetkellä noin 6k.

Itse odottaisin viikon. Peluuta vaikka sitä ja lyö sitten sopparikortti kun myyt. Nyt on taas nää tarjouspussit, niin ihme on jos tuon kortin arvo ei pari tonnia nouse.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Ohhoh, tuli tuosta Premium Gold (8750pucks) McDonagh ja Okposo. Myyntiin vaan ja Yandlea metsästämään, sitten olisi Coyoteskin valmis.
 

Spin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Tälläisellä joukkueella mennään tällä hetkellä ja ps4. Ykköskenttään pitäisi tosin saada Wheelerin tilalle tasokkaampi pelaaja.

1 Koivu (A) - Kopitar (C) - Wheeler
2 Steen - Filppula (A) - Semin
3 O'Reilly - Couture - Jagr
4 Perron - Zajac - Cammalleri

Shattenkirk - Myers
Erhoff - Bieksa
Edler - E.Johson

Lehtonen
Schneider

Pelit mennyt 31-9-0
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Oma joukkue kehittynyt alusta paljon ja 6. divarissa mennään tällä hetkellä, tosin aloitin koko HUT:n viime torstaina eli tullut koko vklp hakattua.

Steen - Stastny - Oshie
Pacioretty - Filppula - St. Louis
Jokinen - Barkov - Tarasenko
Bergenheim - Kelly - Clarkson/McClement/Read/Panik/muut

Giordano - Niskanen
Ehrhoff - Josi
Määttä - Orpik/Vatanen/Smid/Ristolainen
+muut

Elliot
Halak
Emery

Supertähdet puuttuvat ja rightin miehiä liian vähän.

Statsit jotain 22-9-2
 

HokiHero

Jäsen
Ei jumalauta. Tähän asti pelit olleet kaikissa divareissa tiukkoja ja tällä hetkellä majailen 2.divarissa. Kaikki muuttui totaalisesti kun päätin laittaa kakkosjoukkueeksi St.Louis Bluesin ilman Pietrangeloa ja kokeilla miltä loistavasti roolitetulla ja kemioiltaan lähes täydellisellä joukkueella tuntuu pelata. Tuloksena turpaan 4-0 ja 8-0 ja paskinta kiekkoa ikinä, ihan kuin olisi pelannut Liigajoukkueella. Braunit painelee Oshiet, Tarasenkot ja Backesit jalalla kiinnin ja levyksi eikä yksinkertaisinkaan syöttö mene perille. Nyt loppui tämä kemioiden kanssa pelleily ja koko Blues heti myyntiin kunhan saan Pietrangelon kanssa joukkueen kerätyksi.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Lähes samalla possella menty nyt yli sata peliä ja rekordi huitelee tällä hetkellä noin .540 hujakoilla. Oikeastaan nyt kun rosteri on vakiintunut aika pitkälti (Ryan Johansen tuli hommattua 7 kilolla muutama päivä sitten) ja varsinkin kun strategiat viimein löytyivät itselle mieluisiksi, on tulostakin alkanut syntymään. Kolmos-divariin tuli juuri äsken siirryttyä. Ensimmäisessä pelissä pilkuilta kuokkaan ja tuossa matsissa vihulla näin ensimmäistä kertaa Ovechkinin ja Girouxn, ne oli ihan spedejä :() Nopeitakin vihuja vastaan pärjää tarkalla puolustamisella ja bottien kun antaa tehdä työnsä, ilman omaa höntyilyä joka tilanteeseen, niin huumori on koetuksella varmasti langan toisessa päässä. En tarkoita mitään yltiö trappia, vaan sitä, että koko viisikko tekee duunia tasaisilla väleillä, karvaus on hillityn kova ja kiekon menetysten jälkeinen back checking ja omaan päähän luistelu toteutetaan kurinalaisesti. Itse annan vihun yleensä tuoda kiekkoa reippaastikin ja tuon samalla korkeimmalla pelitilanteen ulkopuolella olevat Maradonat nopeasti pelin alle, jolloin optiot vihulla käyvät ainakin vähiin. Blackhawkseille tyypillisesti, tykkään myös ,että oma joukkue pitää kiekkoa paljon. Kovankin karvauksen alla ei murruta ja kiekkoa ei räiskitä end boardseihin kovin herkästi.

Täytyy sanoa, että oli jo lähellä pelin myynti, mutta vaikka vieläkin tiettyä ice tilttiä on havaittavissa, on pelaamisen "tuntuma" parantunut huomattavasti. Ehkäpä juuri tuon jengin pysyvyyden ja strategian toimivuuden takia.

Swartz - Stastny - Tarasenko
Saad - McKinnon - Johansen
Havlat - Teräväinen - Vrbata
Bickell - Granlund - Brouwer

Oshie on kiikarissa seuraavaksi ja tuolloin Bluesin miehet joutuvat esityksillään pyytämään minulta peliaikaa ykkösessä.

Hjalmarsson - Wideman
Leddy - Schenn
Fowler - Boychuk

Myös puolustukseen jotain kivaa jossain tovissa.

Bryzgalov
Raanta
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Winnipeg kerätty ja ilmaispakasta tuli mm. Pietrangelo. Kyllä on tuurissaan, pucksit mukavasti kasvussa kun Big-buff ja E. Kane löytyi huutokaupasta reilusti alle markkinahinnan. Noista pakoista tuli myös 3kpl Nashvillen pelipaitoja + muutama pelaaja, joten sitä varmaan seuraavaksi. Rinne varmaan kallis, täytynee siis keräillä puckseja vielä tovi..
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
Winnipeg kerätty ja ilmaispakasta tuli mm. Pietrangelo. Kyllä on tuurissaan, pucksit mukavasti kasvussa kun Big-buff ja E. Kane löytyi huutokaupasta reilusti alle markkinahinnan. Noista pakoista tuli myös 3kpl Nashvillen pelipaitoja + muutama pelaaja, joten sitä varmaan seuraavaksi. Rinne varmaan kallis, täytynee siis keräillä puckseja vielä tovi..

Ei se Rinne niinkään, sen voinee saada noin 50-60 tonnilla. Mutta se Weber... maksaa semmoset päälle 300 tonnia.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Empäs Weberiä muistanutkaan, joten Columbuksen metsästsys varmaan ensin...

1 ottelu jäljellä ja 1 piste vajaa noususta nelosdivariin. Meneepä tiukille.
 

KokkosEsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Oma jengi (PS4):

Gaborik-Kopitar-Kessel
Couture-Kesler-Voracek
Pacioretty-Johansen-Brown
Steer-Berglund-Oshie

Vlasic-Karlsson
Hedman-Carlson
Johnson-Johnson

Lack

Tähän formiin muokkasin jengin lauantai aamuna kun nousin kolmoseen. Kolmonen meni 7-1-1 ja kakkonen 8-2-0. Eli peli kulkee!! Kaikki NHL joukkueet kerätty ja 46 bonuspakkaa avaamatta... Kaikki mun joukkueesta paitsi mokke, on saatu aloitus- tai joukkuebonus paketeista. Eli periaatteessa enää 1-divarin mestaruus puuttuu!!!!!
 

HokiHero

Jäsen
Sama homma jatkuu. Viimeiset 5 peliä hävitty maalierolla 2-29 joista 4 viimeisimpään peliin en ole tehnyt yhtään maalia. Mukavastihan EA:n kanssa ensimmäiset 100 matsia menikin, joten kai tämä oli sitten odotettavissa kun peli-ilo oli pysynyt korkealla jo lähes kuukauden :D

Viime aikoina on tullut kerättyä St.Louis ja San Jose eikä näistä 18 pakasta ole noussut ihmeempiä. Turris ja Carlson sekä Johansen toiseen kertaan. Hitaasti ja vaivoin saanut rahavarat kerrytettyä 150k ja enää taitaa olla Dallas keräämättä näistä mahdollisista joukkueista tuohon hintaan, muissa on yksittäisiä pelaajia joiden hinnat ovat aivan pilvissä.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tullu tahkottua tätä kyllä melko paljon, vaikka rekordi onkin surkea.

Puolivahingossa tuli hankittua kallein pelaaja toistaiseksi (Rinne 42k)-Tiedä sitten onko hintansa väärti, jos vertaa vaikka Lehtoseen.

Kalliimmista pelaajista Bufyglien vaikuttaa jotenkin hitaalta ja kankealta ja leveältä.. Taitaa vaihtua johonkin halvempaan, ellei nosta tasoaan..

Joukkueista on nyt tullut kerättyä ainakin Arizona, Calgary, Florida, Buffalo, New Jersey, Winnipeg ja Vancouver ja näistä pakoista parhaat mun surkealla tuurilla on olleet Voracek,Burns ja Lehtonen..

Kaipa noita vielä jonkun vois kokeeksi ehkä kerätä jos jaksaa ..

"Ykköstiiminä" on seuravanlainen poppoo:


Pominville-Koivu(C)-Vanek

Bödker-Filppula(A)-Okposo


J.Jokinen(A)-Turris-Voracek

Riemsdyk-Bozak-Burns



Boumeester-Shattenkirk

Hamhuis-J- Carlson

Giordano-Bufyglien


Rinne-Lehtonen


Lisäksi melko paljon on tullut pelailtua Suomen NHL ukoista koostuvalla maajoukkueella, jossa kuudennen pakin paikkaa pelaa joko Nummelin/Koistinen/Kukkonen/Pokka tms

Vaikka tällä ei ihan yhtä "hyvin" ole tullut pärjättyäkään, niin jotenkin on mukavampaa..

Kolmostiiminä on about 84 overallin joukkue niistä korteista joita ei voi myydä

Ja neljäntenä on TPS kollaasio muutaman vuoden ajalta , johon on joutunut EA:n surkeiden rostereiden takia onkimaan pelaajia sieltä sun täältä ja osa uupuu kokonaan..

Kasassa kuitekin nyt jokseenkin koko tepsin joukkue muutamaa korttia lukuunottamatta ja siihen päälle sitten poimittu Laschit,Pikkaraiset yms muualta mitkä on väärissä joukkueissa..
 

Konrad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pavelski-Bäckström-Niederreiter (Buustattuna)
Seguin-Thorton-Ryan
Marleau-Johansen-Gaborik
O´Reilly - Dubinsky - Filppula

Vlacis - Shattenkirk
Letang - Bouwmeester
Hjalmarsson - Karlsson

Halak
Holtby

4 kausi meneillään 1 divarissa. Mestaruus puuttuu vielä, mutta eiköhän se sieltä tule. Paljon on tullut senttereitä pakoista. Niitä joutunut sitten laittamaan laidoille, mutta hyvin on toiminut. Kokoonpanoon olisi vielä laittaa Datsyuk, Krejci, Pacioretty ja esim Streitin TOTW kortti. Pavel tuleekin Gaborikin paikan ottamaan hyvin pian. Ryanin tilalle voisi vaikka kokeille Beniä sekä Johansen olisi toiveissa vaihtaa Bergeroniin tai Kesleriin. Siinä olisi sitten Ultimate teamia kerrakseen. Olisihan se mukava saada esim: Stamkos, Crosby, Malkin tai Ovechkin.. taitavat silti jäädä haaveiksi. NHL joukkueita on kerättynä 17/30 tällä hetkellä.

Ainoa ongelma mistä kärsin tässäkin versiossa on seuraavanlainen. Kesken ottelun "yhteys muihin pelaajiin katkeaa." Ei... nettini ei katkea/pätkäise. En lennä Hutista tai PSN networkista ulos. Sopimukset eivät kulu. Maalivahdit eivät väsy, mutta tappio kirjataan kyllä armotta tilille.

Pelimuotoa on tullut pelattua niin kauan kuin se on saatavilla ollut. Ainoa mikä saa vieläkin sydämen itkemään verta ja pienen palan kuolemaan sisältä ovat ihmiset ketkä pelaavat isolla kaukalolla. Vähän verrattavissa suojalkapalloon. Niin perhanan hidasta ja raskasta. Yleensä vielä nämä kaverit hakevat sitä ratkaisua sillä yhdellä pelaajalla kiertelemällä ja kaartelemalla. Helppo puolustaa pois, mutta todella puuduttavaa.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Olisiko kellään mahdollisesti lainata (ps4) Bobrovskya mahdollisesti tämän illan aikana? Palautuu hetimiten, keräilen ensin kokonaan muun jengin. Ei tahdo riittää pelimerkit Bobo + Johnson. Johansen ja Wisniewski onneksi jo on.
 
Viimeksi muokattu:

Mayday

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Olisiko kellään mahdollisesti lainata (ps4) Bobrovskya mahdollisesti tämän illan aikana? Palautuu hetimiten, keräilen ensin kokonaan muun jengin. Ei tahdo riittää pelimerkit Bobo + Johnson. Johansen ja Wisniewski onneksi jo on.
Voisin ostaa sen bobon ja lainata sulle mikäli kykenisit lainaamaan kaikki muut pelaajat tänne päin :D Hyötyisi itsekkin tästä sitten jotain.

edit: Olishan siinä kyllä hommaa kerrakseen..
edit2: Ajattelin sedinit ostaa canucksista mikäli boboa ei tarvitse ja täten kerätä kyseisen porukan. Voin lainata näitä kauniita sisaruksia mikäli vastapainoks joku auttaa jossain muussa jengissä tai jotain sinne päin.. ehdotelkaa.
Kerättynä löytynee jo Arizona, buffalo, calgary, carolina, florida, devils ja winnipegi.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ihme juttu, kuin joistakin pelaajista ei vaan ole mihinkään. Esimerkkinä Brent Burns; kiekko lähtee lavasta joka tilanteessa, aivan käsittämättömän surkea pelaaja, vaikka ovr 87. Laitoin vaihtoon pienellä voitolla ja ostin tilalle laidalle Gaborikin, taitaa olla seuraava potkujen saaja. Nyt kokeilussa vasemmalla laidalla Lucic, saapa nähdä. Boedker ja Ladd dominoivat vasemmalla, mutta oikeastaan Jagria lukuunottamatta kukaan ei pärjää oikealla laidalla.
 
Viimeksi muokattu:

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Ihme juttu, kuin joistakin pelaajista ei vaan ole mihinkään. Esimerkkinä Brent Burns; kiekko lähtee lavasta joka tilanteessa, aivan käsittämättömän surkea pelaaja, vaikka ovr 87. Laitoin vaihtoon pienellä voitolla ja ostin tilalle laidalle Gaborikin, taitaa olla seuraava porkujen saaja. Nyt kokeilussa vasemmalla laidalla Lucic, saapa nähdä. Boedker ja Ladd dominoivat vasemmalla, mutta oikeastaan Jagria lukuunottamatta kukaan ei pärjää oikealla laidalla.

Tää saattaa kuulostaa hölmöltä, mut ootko kokeillu Ryan Callahania? Itse ostin huvikseni ja on nyt paukuttanu ykkösessä 60 peliä PPG tahdissa - ei ole kalliskaan ja kaikenlisäksi right. :D
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Tää saattaa kuulostaa hölmöltä, mut ootko kokeillu Ryan Callahania? Itse ostin huvikseni ja on nyt paukuttanu ykkösessä 60 peliä PPG tahdissa - ei ole kalliskaan ja kaikenlisäksi right. :D
Voisihan tuota kokeilla, kiitos vinkistä.
 
Oma joukkue tällä hetkellä, aika paljon on tullut muutosta ~viidessä päivässä:

Huberdeau - Weiss - Iginla
Bergenheim - Barkov - Boyes
Upshall - Bjugstad - Frolik
Thornton - Pirri - Kopecky

Garrison - Letang
Kulikov - Gudbranson
Haydon - Robak

Luongo
Montoya/Vokoun/Thomas

Senttereistä rotaatiossa mukana Bolland ja OJ. Koko miehistö on siis entisiä tai nykyisiä panttereita, Iginla on omalla tavallaan kuulunut aina suosikkipelaajiin, joten saa vielä toistaiseksi pysyä, varsinkin kun kolmen kiikareilla vedetyn pelin jälkeen iski kahdessa pelissä 3+1. Jossain vaiheessa koitan kyllä metsästää Hortonin siihen ja sitä myötä hyökkäys on valmis. Tosin saatan myös hommata yhden "ulkopuolisen" sniperin tuohon jengiin, kun ei omista oikein löydy ykkösen tason täyttävää kaveria. Oikealta puuttuu Pirrin tutkapari Hayes, jonka tulon myötä flopannut Kopecky tippuu jengin ulkopuolelle. Thornton on muuten jengin ainoa pelaaja, joka on pelannut kaikki pelit.

Puolustuksessa Letang on pakasta saatu ja toistaiseksi mukana kokoonpanossa. Haydon on WHL-jengistä, mutta on ~20 pelin jälkeen joukkueen tehotilaston ykkönen, joten ei putoa jengistä vielä. Willie Mitchell kolkuttelee seuraavana jonossa. Kulikov on ollut tähän mennessä suurin pettymys, kun on yksi harvoista miinuksella olevista. Pelejä Kulikovilla on pitkälle toista kymmentä ja tilastoissa yksi syöttö. Kunhan saan Campbellin naarattua sopuhintaan, hyppää hän suoraan kakkoseen. Oikealla pelaavissa on se ongelma, että Floridasta on mukana vain Gudbranson, Parlett ja Petrovic, joten mitat täyttävää pakkia ei saa. Paitsi sitten tietysti näitä nykyään muualla pelaavia.

Floridasta on kasassa yhtä paitaa ja 6-7 pelaajaa vaille valmis. Puckseja olisi n. 6000, joten siitä ei jää kiinni, en vain halua maksaa edes markkinahintaa, vaan naarailen noita huutokauppoja. Hyvä etten hypännyt ilmaan juhlimaan, kun sain Luongon tasan 8k:lla, kun ensimmäiset ~20 huudossa hinta nousi yli kymppitonnin ja rajana mulla oli 9k.

Pari vuotta sitten HUT-kokemukseni oli joitain pelejä peruspakoilla. Viime vuonna kasaan tuli ehkä joitain kymmeniä pelejä ja nyt olen täysin koukussa.
 

Kafrom

Jäsen
Skinner - Bergeron (C) - Ryan
E.Kane - TOTW-Nelson - Voracek
Hagelin - TOTW-Gaustad - Semin (A)
H.Ikonen - S.Bennett - S.Watson

Myers - Bufyglien (A)
Emelin - Karlsson
Yandle - Alzner

Smith
Niemi

Kyllä tällä alkaa jo kelpaa pelailla, Stamkos olisi haaveissa saada. 3. divarissa porskutetaan tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös