NHL 12 (xbox360 & ps3)

  • 399 507
  • 1 503

Timppa25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juuri oli posti tullut, mutta ei Tampereelle asti Ahvenanmaalta kerinnyt (Verkkokauppa). Eipä sen suuremmin harmita vaikkei tullutkaan. Viikonloppuna olisi kuitenkin kiva päästä pelailemaan että toivottavasti tulisi huomenna.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Herranjumala. HUT:ssa ilmaispakkauksesta Steve Yzerman. Valitettavasti ei vaan voi myydä koska on ilmaispakasta:D
 

Dängleri

Jäsen
On tullut. Su-ma välisenä yönä pistin tilauksen meneen ja tänään tuli peli.

Sillä lailla. Itse tilasin (=maksoin) pelin joskus kuukausi sitten, ja viime perjantaina tosiaan ilmoittivat postittaneensa, eikä tänäänkään tullut. Helvetin reilua.

Sinällään ois ihan sama milloin tulee, mutta tänään oli sopivasti VP, joten oli tarkoituksena pyhittää päivä pelille. Onneks on vielä Noirea jäljellä, niin pitää pelata sitä.
 

Nurmos_888

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Ducks
Itsekin tilasin hyvissä ajoin noin kuukausi sitten. Eihän tässä, kiva homma niille jotka jo pelin ääreen pääsee. Itse saa tyytyä vielä (toivottavasti enää) tämän illan demoon.
 

Eskelarit

Jäsen
Hyvinhän tää pelittää, ekaks ei päässyt ea:n palvelimille -> boottaus -> ei tule enää käskyä painaa Starttia -> boottaus -> ei pysty enää valitsemaan kieltä :D

Way to go EA
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Way to go EA

Täällä peli on kaatunut jo kolmesti kuluneen viikon aikana. Samoja bugeja edelleen.
Kyseessä oli etukäteen jaettua painosta, en tiedä vaikuttaako Ahvenanmaalta tänään tullut peli sitten asiaan.


Syötin tuota nettipeleihin vaadittavaa koodia -> "Annettu koodi on jo käytetty".

Onko muilla ollut probleemia koodin kanssa?

Onko kumman pelikonsolin versio? XBoxin kanssa on ollut ainakin ongelmia todella monella.
 

Ukkomauseri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvinhän tää pelittää, ekaks ei päässyt ea:n palvelimille -> boottaus -> ei tule enää käskyä painaa Starttia -> boottaus -> ei pysty enää valitsemaan kieltä :D

Way to go EA

Itse tempasin töiden päälle postin Gigantistsa tuoman pelin auki muoveista ja ajattelin heti ottaa höyryt nettipeleistä. Syötin tuota nettipeleihin vaadittavaa koodia -> "Annettu koodi on jo käytetty".

Onko muilla ollut probleemia koodin kanssa?
 

RFistioKing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onlinepassissa, kuten sanottua on paljonkin häikkää isolla osalla vielä. Mutta sieltä "more options" onlinepassin valikosta "2 day trial" niin kiireisimmät pääsee vääntämään matseja ja toivotaan, että 2päivän aikana korjautuu tuokin ongelma.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Itse tempasin töiden päälle postin Gigantistsa tuoman pelin auki muoveista ja ajattelin heti ottaa höyryt nettipeleistä. Syötin tuota nettipeleihin vaadittavaa koodia -> "Annettu koodi on jo käytetty".

Onko muilla ollut probleemia koodin kanssa?

Älä vaan lue tätä ketjua muutama viesti ylöspäin, eihän tästä vitun paskasta ole jauhettu vasta kuin ihan helvetisti. Kiitti EA, vittu mitä paskaa.
 
Nyt on kyllä pakko myöntää että melkonen pettymys oli tämä änäri. Jotenkin suttusempi kun edellinen, ja n.15 peliä pelanneena vituttaa että kaikki menee puikoista. Eikö ne vitun pallinaamat voi tehdä semmosta peliä, että siinä ei olis jotain tiettyä heikkoa kohtaa maalivahdilla.

Pitää jatkaa kokeilua ja ostaa 2k11 vielä rinnalle, jos se olis sit vähän parempi.
 

Dängleri

Jäsen
Jäätävintä on se, että edelleenkin SM-liigan pelaajilla on jotkut random kasvot. Vie vähän fiilistä pelata, kun esim vaikka Granlund näyttää joltain steroideja syöneeltä syöpäpotilaalta..

Tää on taas vähän näitä juttuja että pitäiskö vaan olla tyytyväinen että sm-liiga jengit ylipäätänsä on pelissä mukana ? Tätä vois kutsua businesstermein "lisäarvopalveluksi" joka on enemmän vähemmän vaan yhtenä porkkanana tuotteessa. Se nyt ei kuitenkaan ole mikään pikku homma mallintaa jokaista yksittäistä pelaajaa - taitaapi olla niin että ihan NHL-puoleltakin löytyy näitä perus "steroidihörhelöitä" ?

Kyllä kyllä. Aikoinaanhan SM-liiga taisi olla erikseen ostettava lisäosa muistaakseni PC:llä, johon oltiin sitten myös panostettu aidoilla halleilla, selostajilla, pelipaidoilla sponsoreineen, pelaajilla jne. Ehkä sen tyylinen ratkaisu voisi olla tulevaisuudessakin kohdallaan.

EA:n osalta nämä NHL:n ulkopuoliset euroliigat haiskahtavat puhtaasti markkinointikeinolta, jolla pyritään lisäämään pelin myyntiä euroopan puolella. Tätä näkemystä perustelen mm. sillä, että noiden pelaajien "väärien" naamojen lisäksi, pelaajien pelipaikat / pelityylit ovat monien osalta virheellisiä, pelaajien arvot ovat mitä sattuu, kaikki sm-liiga joukkueet pelaavat kotipelinsä Hartwall-Areenalla jne. jne. Lisäksi kauden aikana tehdyt rosteri-päivitykset eivät myöskään tunnu vastaavan todellisuutta.

Ymmärrän toki, ettei jokaista marginaalipelaajaa saa aidon näköiseksi, mutta välillä tuntuu että nuo pelaajat on täysin randomilla heitettyjä. Esim. Kimmo Kapanen oli aikoinaan tummaihoinen, mikä kertoo jo aikas paljon. Siihen päälle vielä kaljupäinen Sami Kapanen, niin hyvin oli pelaajat scoutattu.

Takavuosinahan PC-versioille löytyi kaikenmaailman editoreja, joilla itse pystyi näppärästi editoimaan pelaajien lisäksi myös mm. rostereita ja halleja. Pienellä vaivannäöllä pelistä sai huomattavasti aidomman tuntuisen. Itse peli oli toki nykyiseen verrattuna surkea.

Kaiken kaikkiaan tekisi mieli sanoa, että parempi kun näitä liigoja ei olisikaan, kun ovat niin huolimattomasti tehtyjä. Itse olisin valmis maksamaan esim. 10-20€ lisää, mikäli EA Europe tekisi näitä liigoja koskevan päivityksen.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Laitoinpa hieman palautetta ko. puljuun. Oli muute viimenen änäri minkä sieltä tilaan.
Sen jälkeen kun peli on postitettu, heidän vastuunsa pelin toimituksesta loppuu ja vastuu on sen jälkeen Postilla. Eli ei liene Verkkokaupan vika. Se on vaan karu totuus, että jos ei kirjettä postiteta ykkösluokassa, ei ole mitään takeita siitä, milloin se on perillä.

Harmi kun noissa ei ole edes mitään seurantakoodeja, koska ovat kirjeitä eikä paketteja.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SM-liigaan on sentään sen verran edellisvuosia enemmän panostettu, että uudet pelipaidat on mukana mielestäni kaikilla. Ilvekselläkin paita uusittu, mutta tosiaan se logo puuttuu. Odotan mielenkiinnolla viitsiikö EA patchata tämän, kun on vain SM-liigajoukkueesta kyse.

Tämä ilta menee slidereita säätäessä, mutta gameplayssa tuntee jo nyt olevan jotain pientä uutta ja raikasta. Ehkä ne on sitten oikeasti jotain fysiikkamoottoreita tällä kertaa uusineet? Kolmisen vuotta putkeen gameplay tuntui ihan samalta, nyt tuntuu että peli on hieman kokenut muutosta.

NHL 11 pyöri konsolissa sen verran vähän, että otan mielelläni vastaan vinkkejä slidereiden säätämisessä realistisen yksinpelin aikaansaamiseksi. Kiekkokontrollin pudotin jo nolliin ja pelaajien väsymisen laitoin lähes maksimiin. Muutos oli jo varsin mukava näiden jälkeen.

Toivottavasti joku vääntää rosterit joissa olisi eroa joukkueiden ja pelaajien välillä. Se että kaikilla on kivaa ja overallit on tasaisesti 80-85 ei ole hyvä juttu. Jokainen joukkue tuntuu samalta.

Jos kiinnostaa, niin peliin on tarjolla jo ainakin yksi laadukas musiikkipäivitys OperationSportsin foorumilla. Nuo soimaan pelikatkoille ja selostus pois päältä, niin on jo ihan hyvä fiilis.
 

RDivis

Jäsen
Kaiken kaikkiaan tekisi mieli sanoa, että parempi kun näitä liigoja ei olisikaan, kun ovat niin huolimattomasti tehtyjä. Itse olisin valmis maksamaan esim. 10-20€ lisää, mikäli EA Europe tekisi näitä liigoja koskevan päivityksen.

Ei tule tapahtumaan. Peli myynee kaikenmaailman naamoista ja kaljusamikapasista huolimatta hyvin. Eivät he ala siellä vaivautumaan tehdäkseen jotakin päivityksiä. Edelleen ihmettelen miksi EA ei ole (ainakaan tietääkseni) ottanut NHL-puolella käyttöön samaa systeemiä, kuin FIFA:ssa. Siis mitä tulee pelaajien kasvoihin ja taitoarvoihin siis tarkoitan attributes.ja.

Tuon ensimmäisen lauseen kanssa samaa mieltä.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Täällä meni hienosti tämä päivä. Ensinnäkin kehun teille kaikille jotka ei ole peliä saanut, että itse tilasin viikko sitten ennakkona vpd:n ahvenanmaan varastolta tietenkin ja tänään tuli peli kuten pitikin. Siihenpä ne hyvät hetket loppui.....

Innoissaan paprut pelin päältä pois ja laittamaan koneeseen, mutta konepa ei lähdekään päälle vaan ilmoittaa System error E73. Wupiii.. No siitä selvittiin muutamalla hammastikulla ja päästiin peliä tyyppäämään, mutta kuten suurimmalla osalla muistakin niin eipä se online passi täälläkään pelitä.

Jokatapauksessa kuitenkin hut-joukkeen ehdin tehdä ja pari hyvää pelaajaakin sieltä saamaan. 5 pelin legenda korttina tuli Roenick. Viime painoksessa en saanut yhtään nhl pelaajaa kokoonpanoon, mutta tällä kertaa pakat tuottivat minulle 87 arvoisen Jason Pominvillen lisäksi Zharkovin, Haleyn, Parentin ja muutamia muita hyviä euroopan sarjoista. Kirsikkina pohjalla Kiril Kabanov käyttämättömänä. Niin ja sainhan minä pakasta myös Wade Belakin.....

Be A Pron aloittelin London Knigtseissa ja yhden ottelun kerkesin superstar tasolla pelaamaan. Ottelusta tuloksena 4-3 tappio, omien tehojen ollessa 0+2. Ainakin ekan pelin perusteella eteenpäin on menty todella paljon. Omat äijät osasi hakea paikkaa hyvin ja tuntui ettei tosiaan itse tarvitse kaikkea tehdä. Vaihtojen simuloiminen on todella hieno uudistus ja varmasti tulee pelattua tätä modia hurjasti enemmän kuin ennen.

Be A GM:ää en aloite ennenkuin ensimmäiset päivätykset tulevat, koska rosterit ovat sen verran vielä virheelliset.

Ensi tuntumalta kuitenkin peli on mennyt eteenpäin ja jälleen on parempi kuin aiempi painos, enää ei tarvitsisi muutakuin saada toimimaan se....
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Voi perse. Olisi ollut mukava päästä starttaamaan nettipelit. Illalla oma peli, joten mukavasti seiskaan asti olisi ollut aikaa. Sama vika siis täälläkin. Koodi käytetty. Toivottavasti illalla pelin jälkeen olisi kuosissa, että pääsee aloittamaan.
 

Dängleri

Jäsen
Sen jälkeen kun peli on postitettu, heidän vastuunsa pelin toimituksesta loppuu ja vastuu on sen jälkeen Postilla. Eli ei liene Verkkokaupan vika. Se on vaan karu totuus, että jos ei kirjettä postiteta ykkösluokassa, ei ole mitään takeita siitä, milloin se on perillä.

Niin, en tiedä eri firmojen systeemeistä, mutta esim. DiscShopin tilaukset ovat tulleet järjestään ylipäivälle, eli jos maanantaina on kirjattu postitus, se on tullut keskiviikkona luukusta.

Nyt siis postitettu perjantaina, ja mahdollisesti perillä perjantaina, jos edes silloinkaan.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ja onhan tuolla mahdollista ottaa kahden päivän ilmainen kokeilu verkkolupaan, sen avulla toimii ainakin nyt väliaikaisesti.
 

Jargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohessa oma selvitykseni EA sportsin chattijuontajan kanssa eli EA passin pitäisi ruveta toimimaan kyllä jossain vaiheessa ja ilmeisesti ei voi kuin odottaa:

2253062643: Hello, I bought NHL12 today but I have problems with EA pass
Deepesh: Please provide me the code.
2253062643: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
2253062643: I input it and got error message that there were error in redeeming code or something like that.
Deepesh: okay please allow me sometime.
2253062643: and when I tried to put it again it said the code is already in use
Deepesh: Okay , please allow me a minute.
2253062643: ok :)
Deepesh: The code is registered to your own account.
2253062643: but I cannot use it
Deepesh: The game has not been released yet.
Deepesh: So , please wait for sometime
2253062643: strange because it worked when I input 2 day trial code.
Deepesh: The trial code is for trial that's why it worked.
2253062643: So you think it will start to work later today or tomorrow?
Deepesh: Yes .
2253062643: And I don´t need to do anything but to wait?
Deepesh: Yes.
Deepesh: Because game has to be release yet.
2253062643: Ok, thank you. Let´s hope it works :)

Että ei muuta kuin WOW sanon minä. No onneksi trialilla selviää tämän ja huomisen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eli samaa paskaa kuin aiemmin. Idiootit intialaiset väittävät että peli ilmestyy huomenna, kun tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa.

Noh, odotellaan nyt. Itse lähestyin EA:ta sähköpostilla, tuo chatti on ihan haistavittu-tasoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös