NHL 12 EASHL -keskustelu

  • 42 744
  • 201
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
Perustetaan kuningaspelimuodolle oma ketju, kun HUT-jätkät perustivat omansa. Täällä voi keskustella EASHL:stä "puolueettomalla maaperällä", ettei tarvitse tunkeutua toisten ketjuihin. Voidaan myös sopia tiimien välisiä matseja.

Kerhopelit olivat melkoista taaperrusta ekoina päivinä, mutta nyt on jätkät alannut löytämään toisiaan ja kiekkokin eksyy maaliin. Sparrauspelit ovat kamalaa kuraa. Siellä ei pärjää ilman kaveria, koska syöttöpeliä on korostettu, mutta yksynhän ne tunarit siellä veivaavat. Vaikka niille rakentaisi peliä, niin aina on tuloksena joku 0+1.

Sana on vapaa!
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisin huvikseni kirjoittaa tähän jotain ohjenuoria, jos täällä ihmiset eivät ole EASHL:ää kokeilleet tai ovat vasta aloittelemassa. Nämä siis lähinnä sparripelejä varten, jotta touhusta saadaan kaikille vähän mielekkäämpää. Mitään FAQ-tyylistä en ihan jaksa sepustaa, mutta muutamia juttuja mitä nyt tulee mieleen vasta-alkajan näkökulmaan.

1. Pelaa sitä pelipaikkaa jonka saat tai lähde pois ja etsi uusi peli. Jos vaikkapa osaat pelata vain hyökkääjänä, mutta muut vievät hyökkääjän paikat ensin, lähde pois ja etsi uusi peli. Voit toki myös ottaa pakin tontin ja harjoitella sitä, kunhan kanssa sitten pelaat sillä paikalla etkä leiki neljättä hyökkääjää.

2. Jos joukkueessasi on bottipelaajia, mieti milloin naputat. "Naputtaminen" eli syöttönapin painaminen ilman kiekkoa aiheuttaa sen, että kiekkoa hallussaan pitävä botti syöttää naputtajan suuntaan oli tilanne mikä tahansa. Eli vaikka viiden vastustajan pelaajan läpi sokkona taaksepäin oman maalin eteen. Mieti ennen kuin alat rämpyttää sitä syöttönappia, vaikka kuinka rakastaisit sitä kiekkoa niin ei se syöttö sinulle asti tule kuitenkaan pelaajien läpi. Syötön pyytäminen on ihan fiksua jos sen osaa tehdä oikein, boteilla kun on älyttömiä vaikeuksia päästä omin avuin keskialueen yli tai ylipäänsä tehdä kiekon kanssa mitään järkevää.

3. Jos joukkueessasi on bottimaalivahti, jätä mielummin se naputtaminen kokonaan väliin. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kun ottaa turhia maaleja omiin sen takia, että joku urpo ei jaksa odottaa 10 sekunnin pelikatkoa vaan hakkaa syöttönappia aina kun veskalla on kiekko. Tästä ei useimmiten seuraa mitään, mutta välillä se kiekko lentää suoraan ribaria kyttäävälle vastustajan pelaajalle joka saa kunnian iskeä tyhjiin. Maalivahdin käyttäytyminen syötöissä on niin arvaamatonta, että jätä mielummin se naputtelu väliin vaikka vastustajan pelaajia ei aivan välittömässä läheisyydessä olisikaan.

4. Auta puolustusta vaikka hyökkäätkin. Keskialueella läpiajoja kärkkymällä saatat tehdä ihan koviakin tehoja, mutta tuollainen pelityyli on yksinkertaisesti perseestä ja antaa todella itsekkään kuvan pelaajasta. Kannattaa pelata yksinpelinä BaPia jos haluat olla sankari joka ratkaisee itse jokaisen ottelun - EASHL:ssä se ei onnistu. Viimeistään kerhopeleissä tulee helvetin kylmää kyytiä jos oletat etteivät puolustusvelvoitteet koske sinua.

5. Älä sooloile. Jos olet snaipperi, on ihan OK laukoa paljon. Mutta ihan joka kerta kun saat hyökkäysalueella kiekon, ei kannata tykittää ensimmäisen pakin jalkaan. Joku muu voi olla paremmassa paikassa kuin sinä. Ketään ei oikeasti kiinnosta piste per peli-tilastosi ja jos kiinnostaakin, paljon paremmat statsit saat pelaamalla fiksusti ja yhteistyöllä ketjukavereiden kanssa.

6. Käytä mielikuvitusta ratkaisujen kanssa. Jos joku juttu ei useamman yrityksen jälkeen toimi, kannattaa miettiä muita vaihtoehtoja. Takatolpalta one-timereiden iskeminen on se helpoin tapa tehdä maaleja, mutta siksi se otetaankin kokeneempien pelaajien toimesta hyvin nopeasti pois. Jos silti yrität joka kerta heittää sokkosyöttöä sinne maalin eteen, luovutat vaan kiekon turhaan vastustajalle. Voit koittaa esimerkiksi kiertää maalin takaa toiselle puolelle, syöttää jommalle kummalle pakille viivalle tai hakea vetopaikkaa. Ratkaisuja on yhtä monta kun pelaajiakin, eikä yleensä ole sitä yhtä ainoaa oikeaa.

7. Treenaa edes pari offline-peliä ennen kuin menet netissä maaliin. Maalivahdin paikan pelaaminen on niin riskialtista hommaa, että sitä ei ihan ilman mitään treeniä pysty tekemään. Yksikin liikahdus väärään suuntaan niin puolet maalista on tyhjänä ja verkko heiluu. Tämän vuoden versiossa botitkin laukovat niin paljon, että offline-harjoittelu on ihan toimiva ratkaisu. Lue ohjekirjasta näppäimet, treenaile niitä iteksesi kun kiekko on hyökkäysalueella ja ennen kaikkea liiku maltilla, älä pelaa itseäsi ulos tilanteista!

8. Älä ota tyhmiä jäähyjä. Helpommin sanottu kuin tehty ja omilla tiimikavereilla voisi olla jotain sanottavaa meikäläisen tyhmistä jäähyistä ;) mutta pähkinänkuoressa: vältä viimeiseen asti selän takaa huitomista ja mailalla tökkimistä, selkään ajamista, kiekottoman torppaamista, liiallista maalivahdin kurmottamista ja ennen kaikkea tappelun hakemista pelin ollessa vielä käynnissä. Ei ole hyvän tiimipelaajan merkki istua koko ajan boksissa. Kurinalaisuus on helvetin hyödyllinen taito johon kokemuspisteensä laittaa, tämä vähentää juuri sitä turhien jäähyjen saamista esim. huitomisista.

9. Pelaa vahvuuksillasi <-> laita arvot vahvuuksiesi mukaan. Mieti, missä osa-alueella änäriä olet parhaimmillasi? Oletko hyvä kikkailemaan, rakentamaan peliä, tekemään maaleja, puolustamaan, taklaamaan vai mitä? Mieti mitä osaat parhaiten ja ennen kaikkea miten haluat pelata, laita taitopisteet sen mukaan ja pelaa sen mukaisesti. Eli jos tykkäät esim pelinrakentelusta, laita taitopisteitä runsaasti hyökkäystietoisuuteen, syöttelyyn ym. taitoihin ja etsi peleissä ahkerasti vapaita syöttölinjoja. Kyllä se siitä lähtee.

10. Älä luovuta! Mikään pelimuoto ei pistä vituttamaan tässä pelissä niin paljoa kuin EASHL pahimmillaan. Sparripelien sooloilijat, oma peli ei kulje, vastustajien ärsyttävät pelityylit, se sama urpo joka tulee hieromaan naamaasi joka pelikatkolla... Rasittavia asioita löytyy, mutta mikään pelimuoto ei ainakaan allekirjoittaneen mielestä tarjoa yhtä paljoa riemun hetkiä kun EASHL ja nimenomaan hyvässä seurassa. Sparripelit ovat vain se välttämätön paha, ihan uusi maailma aukeaa kun löytyy sopiva tiimi jonka kanssa pelailla.

Hyviä pelihetkiä!
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Nyt sitten niitä tyhmiä kysymyksiä..

Eli olen pelannut niitä sparrauspelejä jonkun kappaleen ja hienoahan tuo on. Lähtötasoni on joku +60 ja olen ihan heittopussi, jonka takia pelaankin puolustajaa. Sitten pari kyssäriä.

Millä kamerakulmalla te pelaatte? Se normaalinäkymä on kyllä minun telsulla hirveää. Paransin omaa tasoa jollain pisteillä(?) ja taso nousi yli 70. En kokeillut paraniko, mutta ei huonommaksikaan voi kyllä mennä..
Mites, kun en pelaa enää sparrauspelejä ja menen sinne oikeaan puoleen pelaamaan, niin onko siellä oltava jonkun joukkueen jäsen?

Olen nyt hakannat kolmisen vuotta VS. pelejä onlinessa ja onhan tuo helvetin mukavaa pelata myös tuota.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Millä kamerakulmalla te pelaatte? Se normaalinäkymä on kyllä minun telsulla hirveää.
Samalla kun muita pelimuotojakin, onko se nyt "klassinen" vai mikä se oletusasetus niissä. Se BaP/EASHL-oletuskamera tekee kyllä elämästä tarpeettoman hankalaa. Suosittelen kokeilemaan jotain näistä ylhäältä kuvatuista kamerakulmista. Boksista en tiedä, mutta PS3:sella select-napin painaminen vaihtaa kameran fokuksen kiekosta pelaajaasi, (ja toki takaisin) tämä on erityisen hyödyllistä pakkina pelatessa jottei surffaile koko ajan kuvan ulkopuolella esim. hyökkäysalueella.

Paransin omaa tasoa jollain pisteillä(?) ja taso nousi yli 70. En kokeillut paraniko, mutta ei huonommaksikaan voi kyllä mennä..
Toki parani, tässä NHL12 on paljon tällaisia pikkutasoja joista saa vähän pisteitä lisää käyttöön, tyyliin ammattilainen 1-2-3->veteraani 1-2-3 jne. Pikkuhiljaa ne osa-alueet siitä paranee kun pisteitä kertyy.

Mites, kun en pelaa enää sparrauspelejä ja menen sinne oikeaan puoleen pelaamaan, niin onko siellä oltava jonkun joukkueen jäsen?
Kyllä, sparripelit ovat ainoa vaihtoehto jos et joukkueessa ole. Eli rohkeasti vaan joukkuetta etsimään, niitä on täällä Jatkoajassakin varsinkin PS3:sen puolella ainakin 4 eri vaihtoehtoa ja XBoxillakin taisi joku olla. Muut foorumit sitten toki myös, Konsolifinillä on tällainen (PS3) kätevä ketju, johon voivat vapaat pelaajat ilmoittautua. Boksin puolelta en samanlaista löytänyt, mutta foorumilta löytyy eri tiimien pelaajahakuilmoituksia. Tietty jos sinulla on kavereita, jotka pelaavat änäriä, voit koittaa houkutella heitä mukaan yhteiseen tiimiin. Sitten on myös ulkomaalaiset joukkueet, joita varmastikin löytää mm. EA:n omilta foorumeilta.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Kiitos Silkkerille tyhjentävästä vastauksesta. Tuo kamerakulmien säätäminen tosiaankin saa kasetin sekaisin. Ei millään löytynyt oikeaa..

Siis itse pelaan XBOXilla, niin olisi mukava tietää noita nappeja joilla saisi "PS3:sella select-napin painaminen vaihtaa kameran fokuksen kiekosta pelaajaasi" toimimaan omallakin konsolilla.

Eli tippejä XBOXin käyttäjälle...
 

ditrim

Jäsen
Yläpuoli on ihan ylivoimainen kuvakulma siihen klassiseen tai alkuperäiseen EASHL-kuvakulmaan verrattuna. Ja yläpuolen kuvakulmasta niin kuin muistakin kuvakulmista se automaattisen zoomaus kannattaa ottaa pois.

Pelasin 2 änäriä klassisella kuvakulmalla mutta nyt olen siirtynyt ammatilaismaisempaan yläpuolen kuvakulmaan.

Klassinen:

- helpompi reagoida
- näkyy pelaajat pienessäkin televisiossa

- vastustaja voi tulla puuntakaa
- pakin on vaikempaa avata

Yläpuoli:

- Näet melkein koko kentän
- helpompi ennakoida peliä
- helpompi taklata
- pakin on helpompi avata peliä
- ylivoimaa on helpompi pyörittää
- pelin tempo näyttää hitaammalta

- pelaajat aika pieniä, tarvitset isomman television

Sopiva televisio änärin pelaamiseen on yli 40-tuumainen Full HD.
 
Viimeksi muokattu:

ditrim

Jäsen
Botin ohjaaminen taktiikoiden avulla

Hyökkäys:

Kannattaa laittaa hyökkäys agressiiviseksi tai kaikki peliin, niin botti ymmärtää että mennään sinne vastustajan päätyä kohti. Jos pelaat 2 ihmishyökkääjällä, niin karvaustaktiikaksi kannattaa laittaa 3-2, notta bottihyökki voi hoitaa karvauksen puolestasi. Botti on parempi karvaaja kuin 90 prosenttia ihmisistä. Toinen hyvä karvaussysteemi on se 2-1-2 ylhäältä, joka toimii myös botin kanssa.

Puolustus:

Valitse taktiikaksi vetäytyvä, niin bottipakit ymmärtävät pelata tarpeeksi alhaalla, eikä vastustaja pääse kiertelemään heitä kuin keiloja. Maalinedustan suojelu tai muut matalat puolustuspaineet ovat myös oivia tapoja suojella maalinedustaa.

Aloitukset:

L2+ vasen tatti joko A)ylös B)oikealle C)alas.

Minä en käytä kuin L2+ylös (agressiivinen), sillä näin botit ymmärtää hakea irtokiekot aloitusympyrästä. Lisäksi jos pelaat laiturina ja botti on C, niin voit laittaa botin työntämään vastustajan aloituksessa taakse päin valitsemalla agressiivisen aloitustaktiikan.

Näillä ohjeilla pääset alkuun pitkällä matkallasi kohti NHL-jumaluutta.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Sopiva televisio änärin pelaamiseen on yli 40-tuumainen Full HD.

Tuo on valitettavan totta. Itse pelaan 32" töllöllä ja aika lailla saa olla naama kiinni ruudussa. Kuvakulmana minulla on klassinen.

Ja daywalker, tuolle xboxin eashl-jengille on oma ketjunsa tuolla, mutta siellä on vaan vähän hiljaista. Itse pistin sinne kyselyä jokin aika sitten, mutta ei ole vastausta tullut. Mutta ei muuta kuin hakua sinne vaan, jos haluat "oikeita" pelejä pelata. Ne kyllä pesevät sparripelit 100-0. Ne ovat oikeastaan ainoa syy, miksi änäri tulee joka vuosi hankttua.

Kyrsii vaan, kun oma seura meni hajoamaan.
 
Menee kyl hermot näiden tunareiden kanssa jotka jäävät ilman muuta pelipaikkaa drop in matseissa ja tulevat tämän jälkeen tunaroimaan maalivahdin kanssa vaikka eivät tiedä mitä siellä pitäisi tehdä...
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
(XBOX360)

Pari kysymystä!

Voiko peliin hypätä kesken pelin? Siis joukkuepeliin..

Ja toinen, millä napilla saan ladattua niin sanotut liikkuvat taakse? Eli voin olla jo valmiina laukaisuasennossa odottamassa sitä unelmasyöttöä...
 

ditrim

Jäsen
Pari kysymystä!

Voiko peliin hypätä kesken pelin? Siis joukkuepeliin..

Ja toinen, millä napilla saan ladattua niin sanotut liikkuvat taakse? Eli voin olla jo valmiina laukaisuasennossa odottamassa sitä unelmasyöttöä...

Ei voi hypätä joukkuepeliin kesken pelin.

L2 (se alempi liipaisin Xboxilla) ja eteenpäin. Jos painat L2 ja taaksepäin niin pelaaja lataa lämyn manuaalina, joka todella harvoin osuu. Pelimiehet painaa sitä L2-liipaisinta ja näpyttävät oikealla tatilla eteenpäin.
 

mustaseiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kädetön, oikeassa laidassa viihtyvä jäähyilijä etsii joukkuetta PS3:sen puolella. Tositarkoituksella. Joukkuetoverit saisivat mielellään olla täysi-ikäisiä.
 

ditrim

Jäsen
Onko sinussa voittajan aineksia?

PS3-jengi Voittamisen Kulttuuri etsii tryoutille puolustajia, hyökkääjiä, sekä maalivahtia. Jos olet helvetin hyvä ottamaan kiekkoja pois, syöttelemään ja tekemään maaleja, niin ota yhteyttä minuun tai joukkueen omistajaan JParolaan.

Kuulokemikki on pakollinen. Emme kaipaa alottelijoita vaan pelaajia Top100-joukkueiden paremmalta puolelta.

Osallistumme myös talven aikana järjestettävään Console Hockeyn Europe Hockey Leagueen.

PSN: ditrim2008 ja JParola
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
L2 (se alempi liipaisin Xboxilla) ja eteenpäin. Jos painat L2 ja taaksepäin niin pelaaja lataa lämyn manuaalina, joka todella harvoin osuu. Pelimiehet painaa sitä L2-liipaisinta ja näpyttävät oikealla tatilla eteenpäin.

Jep, itse asiassa tuolla tavalla onetimerin vetäminen on tosi helppoa. Tulee paljon komeita maaleja pakilla, kun saa poikittaissyötöstä tällätä :)

Boldaus minun.
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Mitäköhän tuli tehtyä vituilleen kun 5h+ BaP hakkaamisen jälkeen saldona runkkarista 85 maalia, 41 pelattua ottelua, poffeissa 40+ maalia, Art Rossit, Hartit, Norriksen, Byngit ja kaikki muut mitä nyt ylipäätään voi SC:n lisäksi voittaa, silti ei ole mitään näitä varusteita auki mihin noita nyt tarviisi. Aika vitun hyvä fiilis ja ilmiselvästi ihan vitusti oli hyötyä siitä että pyhitin iltapäivän tälle bugiselle paskalle, varmaan parempi fiilis olisi jos olisin hakannut päätä seinään noitten sparrien kanssa. Perkele tehkää toimiva peli edes joku vitun vuosi, vuodesta toiseen jaksisi tätä samaa helvetin paskaa. Onneksi on ees ihan helvetisti tallennuksia pitkin tuota paskakautta, jos sieltä joku löytyis missä vaan 20 peliä tyyliin jäljellä niin voisi jopa jaksaa vaivautua, mutta aika helvetin turhalta paskalta tuntuu kyllä yrittää jahdata jotain kahden kauden boostipäkkejä ja muuta paskaa tämmösen jälkeen. Ehkä tämäkään ei edes ole bugi vaan pelkästää noiden mulkkujen idea siitä miten näillä peleillä tehdään rahaa, edelleenkään en kyllä senttiäkään pistä siihen suuntaan ja taitaa jäädä tämäkin ensi kaudella ostamatta.
 
Viimeksi muokattu:

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Tarkistappa vaikeustaso! Muistaakseni täytyy olla vähintään pro/ammattilainen boostien avaamiseksi.

Onhan tuo tiedossa ja ammattilaisen sen takia valitsin. Muita boosteja sain ihan kivasti auki, mutta nuo täyden kauden vaativat ei ole vaan auki.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kädetön, oikeassa laidassa viihtyvä jäähyilijä etsii joukkuetta PS3:sen puolella. Tositarkoituksella. Joukkuetoverit saisivat mielellään olla täysi-ikäisiä.

Kai sä lähetit Marshallille yksityisviestiä, sillä HC Irtokiekko kyllä kaipaisi muutamaa aktiivista peluria lisää. Me olemme aikuisia, tai ainakin ihan fiksua porukkaa meillä vaikuttaisi olevan.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kai sä lähetit Marshallille yksityisviestiä, sillä HC Irtokiekko kyllä kaipaisi muutamaa aktiivista peluria lisää. Me olemme aikuisia, tai ainakin ihan fiksua porukkaa meillä vaikuttaisi olevan.

Ja kaiken lisäksi ollaan tosi läheistä jengiä. Oman ja vastustajan maalin edustalle mennään aina käsi kädessä porukalla kokoustamaan.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
olen vasta nyt NHL 12-pelissä tutustunut tähän pelimuotoon, joten seuraavaksi tulee muutama aloittelijan kysymys. Mistä pystyy muokkaamaan tuon oman pelaajan nimeä yms? Yritin luoda oman pelaajan tuolta be a pro-puolelta, mutta en mielestäni huomannut siellä kyseistä kohtaa. Ja pystyykö pelaajan ominaisuuksia kehittämään myös sparrauspelien kautta?
 

Fiiu

Jäsen
olen vasta nyt NHL 12-pelissä tutustunut tähän pelimuotoon, joten seuraavaksi tulee muutama aloittelijan kysymys. Mistä pystyy muokkaamaan tuon oman pelaajan nimeä yms? Yritin luoda oman pelaajan tuolta be a pro-puolelta, mutta en mielestäni huomannut siellä kyseistä kohtaa. Ja pystyykö pelaajan ominaisuuksia kehittämään myös sparrauspelien kautta?

Nämä löytyvät EASHL-menun puolelta, siellä taisi olla "oma pro/my pro"-valikko josta löytyvät kaikki siihen liittyvät toiminnot. Ja pelaajaa pystyy kehittämään myös sparrauspelien kautta, boostien avaaminen hoituu tosin vain joko BAP- tai EASHL-pelimuodoissa.
 

janbo

Jäsen
Tre Ankare etsii vahvistuksia riveihinsä xboxin puolella. Olemme pelanneet vajaan vuoden yhdessä tiukalla viiden/kuuden miehen rosterilla, mutta nyt useammilla pelaajilla on tullut muita kiireitä niin paljon, että aktiivisuus on laskenut selvästi ja tästä johtuen olisi aika laajentaa rinkiä.

Vakipaikkapelaajat ovat vasen laituri ja oikea pakki, mutta muut pelaajat pystyvät pelaamaan mitä tahansa paikkaa. Hakijoilta toivoisimme kykyä pelata sekä hyökkääjänä että puolustajana, mutta jos olet hyvä pakki, niin mieluusti otamme myös ns. vakiopuolustajan. Maalivahtia emme ole käyttäneet, mutta sekään ei ole poissuljettua, jos hyvä kassari sattuisi löytymään. Kuulokemikrofoni on ehdoton vaatimus.

Tällä hetkellä joukkue koostuu kolmesta nuoresta aikuisesta ja parista alaikäisestä pelimiehestä. Lyhytsyöttöpeli, aktiivinen karvaus ja räväkät vastahyökkäykset ovat vahvuutemme. Pelin edellisessä versiossa pelasimme menestyksekkäästi paljon toiseen aaltoon puolustajille, mutta puolustajapulan vuoksi tämä on nyt ollut usein mahdotonta. Vaatimattomana tavoitteena on pitää hauskaa ja olla maailman parhaita. :-)

Hakijalta toivomme aiempaa EASHL-klubikokemusta, tervettä kilpailuviettiä ja mahdollisuutta pelata myös klo 22:00 jälkeen, mutta ei tarvitse pelätä, että boxiin tarvitsisi liimautua yömyöhäksi joka päivä. Lähinnä niinä iltoina, kun saamme (lähes) koko porukan kasaan. Korostan vielä siis, että muillakin on paljon kiireitä ja aikaiset herätykset ynnä muut kiireet kyllä suvaitaan ja ymmärretään.

Jos alkoi kiinnostamaan tai haluat kysyä lisää, voit joko kirjoittaa tänne, laittaa yksityisviestiä tai huudella livessä. Gamertag on janbonator.
 

Sprot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers
Mitenköhän käy meikäläisen keräämille kokemuspisteille jos vaihdan esim. tarkasta laukojasta voimahyökkääjään. En nyt oikeen vieläkään näin 50 pelin jälkeen saa tota joukkuepelin arvosanaa aina edes B:llä alkavaks. Ei huvittais kuitenkaan alusta koko hommaa aloittaa.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Mitenköhän käy meikäläisen keräämille kokemuspisteille jos vaihdan esim. tarkasta laukojasta voimahyökkääjään. En nyt oikeen vieläkään näin 50 pelin jälkeen saa tota joukkuepelin arvosanaa aina edes B:llä alkavaks. Ei huvittais kuitenkaan alusta koko hommaa aloittaa.

Mukana tulevat, eli huoletta voit muuttaa pelaajatyyppiä mielesi mukaan.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Miten näitä varusteboostien vaatimuksia tulisi tulkita?
Esim.
+5 Speed - Unlock Legend card in BaP OR achieve +/- of 100 in at least 150 games in EASHL

+5 Pass - Average 1.0 offsides for a season, playing at least 40 games OR get 100 assists and complete 150 EASHL games

Vaikka tuossa selvästi sanotaan että EASHL-pelejä, niin itse olin siinä käsityksessä että drop in gamet lasketaan tähän mukaan. Kenelläkään tietoa tästä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös