NFL season 2022

  • 145 998
  • 1 102

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Itse kyllä tykkään tästä 49ers liikkeestä. Hintakaan ei ollut mikään posketon. Sopii takuulla joukkueeseen hyvin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jos kestää kasassa niin hyvä liike. Jos ei kestä (kuten vähän pelkään) niin karmea hinta.
 
J

Just-Ice-Hockey

Deebo Samuel, Christian McCaffrey, George Kittle ja Elijah Mitchell (kunhan palaa pelikuntoon). Onhan siinä Jimmyllä leluja kerrokseen. Itsellä on 49ers jäänyt tällä kaudella täysin pimentoon, mutta tämän siirron innoittamana pitänee sunnuntain ottelu Chiefsiä vastaan väijyä.
 

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Zach Wilson oli taas paska. Breece Hallilla kuulemma eturistiside paskana. Voi vittu.

Sauce edelleen todella hyvä, puolustuskin toimi, ja carter on kuitenkin erinomainen RB. Toivottavasti hän pystyy korvaamaan Hallin jos hän nyt on loppukauden poissa.

5-2 paras alku sitten 2010.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
..ja carter on kuitenkin erinomainen RB. Toivottavasti hän pystyy korvaamaan Hallin jos hän nyt on loppukauden poissa.

Kylläpä asia on Jetsin kannalta valitettavasti noin eli Breece Hallin kausi ohitse. Eturistiside sekä kierukka paskana.

Packersin kausi on kääntymässä vahvasti mollivoittoiseksi. Kolme heikohkoa esitystä peräkanaa lähtökohtaisesti heikompia joukkueita vastaan ja saldo on 3-4. Ensi sunnuntain jälkeen todennäköisesti 3-5, Buffalosta ei kannata paljoa odotella.
Ehkä sitä nyt voi sanoa kun samalla ovenavauksella lähtee liigan paras rissu, lahjakas hyökkäyksen koordinaattori ja vielä QB coach peräkanaa, niin tässä on tulos. Jälkiviisaus on paras viisaus, mutta koska hyökkäyksen linjakin on ollut kaukana vanhasta tasostaan, niin olisiko kuitenkin kannattanut pitää se Stenavich hyökkäyksen linjan valmentajana ja nostaa Getsy OC:ksi. Toki tiedä olisiko se auttanut, jos Getsyllä oli halu päästää playcalleriksi, minkä pesti Bearsista sitten saikin.

Nyt jos tämä kausi menee vihkoon (mitä se vielä ei ole, kun NFC:ssä pelattu aika kovasti ristiin), niin mitä tulee Green Bayssa tapahtumaan? Haluaako Rodgers enää jatkaa vai treidataanko hänet johonkin contenderiin pariksi vuodeksi? Vai nouseeko piikkarit naulaan?

Vai tekeekö Gutekunst vielä jonkun kovan liikkeen ennen trade deadlinea?
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Matt Ryanin aika Coltsin aloittavana QB:na on nyt ohi ja seuraavassa matsissa Commandersia vastaan aloittaa viime kauden 6. kierroksen varaus Sam Ehlinger. Hän pelasi suurimman osan preseason-snapeista ja varsin hyvin pelasikin, vaikka eihän ne ole vertailukelpoisia runkosarjamatsien kanssa. Ryanilla puhuttiin olevan myös jotain loukkaantumista heittokäden olkapäässä mutta jotkut lähteet kertoivat, että vaihto olisi tapahtunut joka tapauksessa. Ei ollut Ryanista Indianapolisin pelastajaksi, pickkejä on tullut ja viime matsin pick-6 taisi olla viimeinen niitti. Taitaa myös Frank Reichin päivät päävalmentajana vähissä..
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Eagles ja Bears kaupoilla. Veteraani Robert Quinn Phillyyn nelos kierroksen pickiä vastaan. Kaivattu DE josta ei tarvinnut maksaa maltaita. Howie Rosmanin tapainen kauppa kyllä. Eagles sai täytettä tuolle paikalle mistä on ollut pula, mutta ei tarvinnut maksaa liikaa. Burnsia (Pantherseista)toivoin, mutta hinta liian korkea oli vissiin. Broncosin Chubb oli vissiin mukana vaihtoehdoissa,

McCaffreysta Roseman oli tarjonnut jotain kolmannen kierroksen pickiä vissiin. Ei voi valittaa jos katsoo mitä 49ers maksoi. Loukkaantumis herkästä RB:sta maksettu hinta on aivan käsittämätön.

Quinn pystyy tälle kaudelle tuomaan lisää uhkaa tuonne puolustuksen secondaryyn ja ei tarvitse maksaa ensikaudella mitään isoa. Pakollinen hankinta koska sieltä on tippunut ukkoa pois jo ihan liikaakin.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Packers hyökkäyksen suunnan muutosta ei ainakaan helpommaksi tee, että eilen kun palattiin harjoituksiin oli enemmän tai vähemmän rivistä poissa Rodgers, Lazard, Watkins, Watson, Bakhtiari ja Jenkins. Koita siinä sitten parsia heittopeliä ja hyökkäyksenlinjaa kasaan, kun avainmiehet ovat niin romuna etteivät voi harjoitella.

En nähnyt viime peliä kuin pätkittäin red zonesta, mutta raportteja lukiessa positiivisin yllättäjä oli tulokas Zach Tom. Mies sai uransa ensimmäisen NFL-startin eikä enempää tai vähempää kuin vasemman tacklen paikalla. Heittoblokissa ei päästänyt kertaakaan omaa blokattavaa paineistamaan Rodgersia. Kova suoritus.

On kyllä uskomatonta tuota hyökkäystä katsoa. Tuntuu että mitkä vain syvyysrissut koppaavat paremmin palloa kuin Packersin. Ihan hirveä määrä pudotettuja palloja. Ei toivoakaan että tiukkiin ikkunoihin heitettäessä pallo jäisi näppiin vaikka hanskoihin pallo osuisikin ja niitä vapaampia heittoikkunoita ei tule, jos ei paremmin osata kuvioita juosta. En muista missä joku kuvaili, että Rodgersin täytyy heittää tällä hetkellä palloa täydellisesti eikä sekään välttämättä riitä. Tuo on aikamoinen ongelma, koska ensisijaisesti Rodgers pitää aina huolta pallosta, joten tiukkiin ikkunoihin heitettäessä pyrkii heittämään palloa paikkoihin missä vain omalla rissulla on mahdollisuus se kopata. Yleensä noista paikoista ei voi palloa ottaa rintaavasten kiinni vaan vaaditaan vähän rissuiltakin käsiä.
 
J

Just-Ice-Hockey

Tuli katseltua Tampan matsien highlighteja. Vaikka kokonaisia matseja ei tullutkaan katsottua, niin helppo on todeta TB12 jatkaneen uraansa vuoden liian pitkään. Bart Scottin toteamus "He (Tom Brady) looks worse than Matt Ryan right now" kyllä summaa tämän hetkisen tilanteen täydellisesti. Isosti tulee mieleen Peytonin viimeinen kausi Denverissä, luonnollisesti sillä erolla, että Bucsilla ei ole Broncosin puolustusta.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Tuli katseltua Tampan matsien highlighteja. Vaikka kokonaisia matseja ei tullutkaan katsottua, niin helppo on todeta TB12 jatkaneen uraansa vuoden liian pitkään. Bart Scottin toteamus "He (Tom Brady) looks worse than Matt Ryan right now" kyllä summaa tämän hetkisen tilanteen täydellisesti. Isosti tulee mieleen Peytonin viimeinen kausi Denverissä, luonnollisesti sillä erolla, että Bucsilla ei ole Broncosin puolustusta.
Jos huhuja on uskominen, niin jatkaminen taisi olla ennen kaikkea virhe yksityiselämän kannalta. Se taas ei voi olla heijastumatta myös tekemiseen pelikentillä, kun fokus ei olekaan nyt entiseen tapaansa 100%. Ei tarvitse paljoa lipsua tuossa iässä niin tulee se kuuluisa seinä vastaan.

Upea ja ainutlaatuinen ura, oli lopputahdit millaiset tahansa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Jaahas, Bradyn uran jatko johti avioeroon.

Ei tosiaan ihme, että peli ei ole kulkenut.
 

Sambody

Jäsen
En tiedä miksi sitä kiusaa itseään ja herää aikaisin katsomaan Packersin kärsimysnäytelmää Billsiä vastaan.

Bills teki palveluksen Packersille pelaamalla puolustusta tutulla omalla tyylillään kuudella takentän puolustajalla joista kaksi pelasi syvällä. Tuo avasi Packersille mahdollisuuden juosta ja kyllähän he juoksivatkin. Muuta sitten eivät oikeastaan tehneetkään, mutta toisaalta eipä se yllättävää ollut kun ei ole ketään jolle heittää ja vastustaja pelaa puolustusta heittopeli edellä.

Walker diskattiin. Campbellillä hajosi polvi. Watson sai aivotärähdyksen. Koko matsi oli fiilis ettei Packersillä ole mitään mahdollisuutta. Bills näytti vain niin paljon paremmalta joukkueelta ja sitten vielä loukkaantumiset yms Packersille.

Allen taisi säälistä antaa pari syötönkatkoa lopussa jolloin pelistä tuli pisteiden valossa hieman tasaisempi. Positiivisen puolella Doubs otti yhden todella hienon kopin maalialueella ja Toure koppasi pitkän td:n voittaen 100-0 oman kuvansa safetya vastaan. Toivottavasti tuollaiset pelit toimisivat piritysruiskeena ja itseluottamuksen lähteenä näille nuorille rissuille ja sen myötä alkaisi pallo jäämään käsiin. Watkins oli ihan täysin saamaton heittopelissä koko pelin.

Alkaa kausi valumaan Packersin käsistä eikä kovin paljon positiivisia merkkejä pelissä vieläkään näy.
 
Viimeksi muokattu:

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Vittu Zach Wilson on paska. Ihan saatanan paska. Niin vitun paska että tekisi mieli oksentaa. Jos Wilson olisi edes alemman keskitason QB oltaisiin voitettu tuo peli.
 

Backis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Panthersilla ollut melko myllerrystä ja nyt oli kyllä melkoinen vuoristorata tuo peli Falconsia vastaan. Viime hetkillä parilla huikealla Walkerin heitolla tasoihin, epäonnistunut lisäpiste ja jatkoajalle. Siellä epäonnistunut potku ja Falcons voittoon. Todella vituttava lopputulos.

Kuitenkin yllättävän hyvä on Panthers ollut nyt kaiken myllerryksen jälkeen. CMC ja Anderson treidattiin muualle ja valmentaja pihalle. Itse ajattelin että mitähän tuosta tulee kun kuitenkin molemmat kaverit olivat aika näkyviä pelaajia hyökkäyspelissä, CMC toki vielä organisaation kasvot nykyään.

PJ Walker on ottanut ainakin hetkeksi QB paikan haltuunsa ja hienoa peliä pelaakin. Samoin D'Onta Foreman ollut yllättävän hyvä korvaaja CMC:lle.

Falconsia vastaan vitutti eniten se, että tuo peli hävittiin täysin itse. Toki hienosti lopussa tultiin tasoihin, mutta oman tyhmyyden takia rangaistukseksi palloa kauemmaksi ja lisäpistettä ei saatu eikä peliä paketoitua. Vaikea siitä missistä on Pineroa syyttää, mutta jatkoajalla sitten 33 jaardista taas olisi pitänyt potkaista sisään.
 

Sambody

Jäsen
Tänään käsittääkseni trade deadline päivä NFL:ssä. Tänään ja eilen jo tapahtuikin NFC Northin osalta peliliikkeitä joskin ei Packersin rissuosastolla. Ravens treidasi Bearsista Roquan Smithin vahvistamaan puolustuksen tukimies kerrosta. Sitten taas divarin sisällä liikennettä, kun Lions treidasi tähdistö ottelussakin pyörähtäneen sisemmän tukimiehen Hockensonin Vikingsiin. Aika kivalta alkaa näyttämään Cousinsin heitonvastaanottajat, kun laidoilla viilettää Thielen ja Jefferson, minkä lisäksi takakentältä löytyy jo omasta takaa Dalvin Cook. Siihen sitten vielä Hockenson.
 

Sambody

Jäsen
Lisää kauppoja. Dolphins hommasi Bradley Chubbin Denverista. Bears kaappasi ilmeisesti Packersin nenän edestä Chase Claypoolin Steelersistä. Huhujen mukaan Packers oli myös tarjonnut jonkinlaista pakettia Claypoolista, mutta naapurille meni.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tänään käsittääkseni trade deadline päivä NFL:ssä.

Yllämainittujen treidien jälkeen vielä Chase Claypool Bearsiin ja Bradley Chubb päivän kovimmassa kaupassa Dolphinsiin. Broncos sai Dolphinsin ensi keväälle ykkösen ja Chase Edmondsin.

Deadline taitaa umpeutua ihan justiinsa (koska jenkit eivät ole vielä kelloja fiksanneet) ja tällä hetkellä ei ole tuntiin tapahtunut mitään.

Brandin Cooks ei ilmeisesti ole siirtymässä Texansista mihinkään. Ongelmaksi nousee hänen sopimuksensa tämän kauden jälkeen
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Lisäksi Colts kauppasi RB Nyheim Hinesin Buffaloon, josta tilalle tuli RB Zack Moss. Lisäksi liikkui varausvuoroja. Kaiken kaikkiaan varsin aktiivinen trade deadline tänä vuonna.
 

Sambody

Jäsen
Ja myös Calvin Ridley päätyi Jaguarsiin.

Ei siis rissua Green Bayhin. Taitaa mennä tämä kausi nuorten rissujen harjoitellessa pelikirjaa ja etsiessä kadonneita vastaanottajan käsiä. Joe Barry on myös epäonnistunut todella pahasti omassa roolissaan. Miehelle on nyt lyöty varmasti parhaat palaset Packers puolustukseen ainakin niin pitkältä ajalta kuin minä muistan ja tuloksena täysin keskinkertaista paskaa. Ei vain riitä, jos noin paljon paukkuja laitetaan puolustukseen ja on tiedossa, että heittopelin kanssa saattaa olla vaikeaa varsinkin, kun Doubsia lukuunottamatta yksikään rissu ei ole selvinnyt loukkaantumisilta. Nyt vielä huhuillaan, että puolustuksen avainmiehet ovat tuskastuneet pelikutsuihin ja Barryn tyyliin peluuttaa puolustusta.

LaFleurista oli kirjoitus missä pohdittiin hänen epäonnistumisia rekry rintamalla. Pää pointti oli LaFleurin luottaminen hänelle tuttuihin miehiin, kun taas esimerkiksi McVay ja Shanahan pyrkii tuomaan organisaatioon osaamista itselle entuudestaan tuntemattomien valmentajien muodossa. Käytännössä Hackett oli nappihankinta aikanaan hyökkäyksen koordinaattoriksi. Muuten käytännössä koordinaattorit ovat olleet lähinnä isoja pettymyksiä tähän asti.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Ai että, Claypoolista kakkoskiekan pick? Tämä kyllä kelpaa. Mies on valahtanut WR-hierarkiassa kolmanneksi, eikä ole tulokaskautensa jälkeen kehittynyt oikeastaan muulla osa-alueella kuin Tiktokkaajana. Lisäksi ilkeät huhut kertovat, että miehen pukukoppipreesens on aika myrkyllinen. Tätä väitettä on helppo uskoa, kun katsoo mitä kentällä ja kentän laidalla on tapahtunut. Loistava treidi Steelersin toimistolta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hock treidi vaikuttaa aika win-win kaupalta. Detroit ei miehelle kallista jatkoa ollut tarjoamassa niin nyt sai hyviä pickejä vastineeksi. Minnesota taas sai yhden hyvän (joskin ailahtelevan) aseen jo muutenkin kovaan tiimiin ja ovat täysin SB valmiita tälle kaudelle.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Nyt vielä huhuillaan, että puolustuksen avainmiehet ovat tuskastuneet pelikutsuihin ja Barryn tyyliin peluuttaa puolustusta.

LaFleurista oli kirjoitus missä pohdittiin hänen epäonnistumisia rekry rintamalla. Pää pointti oli LaFleurin luottaminen hänelle tuttuihin miehiin, kun taas esimerkiksi McVay ja Shanahan pyrkii tuomaan organisaatioon osaamista itselle entuudestaan tuntemattomien valmentajien muodossa. Käytännössä Hackett oli nappihankinta aikanaan hyökkäyksen koordinaattoriksi. Muuten käytännössä koordinaattorit ovat olleet lähinnä isoja pettymyksiä tähän asti.

Juu, näin taisi LaFleur asian jopa kiemurrellen myöntää pressissä toteamalla että "kyllähän pelaajia on kuunneltava". Mutta ei ole kuulemma vaihtamassa puolustuksen koordinaattoria, kun kyseessähän on vielä käsittääkseni sukulaismies.

Lions-peli on kyllä semmoinen mittari Packersin puolustukselle että jos sieltä tulee pataan ja Lions kiskoo +30 pinnaa, niin sitten on LaFleurin turha puolustella enää Barrya.
 

Dookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota North Stars
Packersin peli vähän yli puolenvälin, ja hallitseva MVP heittänyt kolme interiä. Näin kroonisena Rodgers- ja Packers-haterina täytyy sanoa, että tekeepä gutaa.

Jännä kyllä, miten sekä Tomppa että ARod putosivat MVP-tasolta hädin tuskin NFL-tason kuupiksi yhden offseasonin aikana. Ajan rattaita eivät voi parhaatkaan pysäyttää.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rodgersin tuore 150 miljoonan soppari alkaa vaikuttamaan melkoiselta virheeltä. Rodgersin jälkeen liigan toiseksi parhaiten palkattu Russell Wilson on ollut kanssa samaa sarjaa eikä kolmonen Kyler Murray ole myöskään kauheasti vakuuttanut. Tilaston nelonen Deshaun Watson kärsii vielä muutaman viikon pelikieltoaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös