NFL season 2016–2017

  • 93 998
  • 608

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Melko pommi näin lauantaipäivän kunniaksi. Kaupasta tekee vielä oudomman se, että Vikings GM Spielmann sanoi pari päivää sitten, että hän ei tule "riskeeraamaan organisaation tulevaisuutta" hankkimalla uutta pelinrakentajaa. Mielestäni Bradfordin hankinta on nimenomaan iso riski ja hinta mikä hänestä maksettiin on todella kova. Mikäköhän on Vikingsin pitkän tähtäimen suunnitelma pelinrakentajien suhteen tämän jälkeen?
Vikingsin ja Eaglesin kaupan hieronta on päässyt vuotamaan julkisuuteen:
John Gonzalez Twitterissä: "Vikings: Sam Bradford. We'll give you...Eagles: DealV: ...a..E: DoneV: ...1st rounder &....E: He's already on a plane stop talking"
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Minnesotan Super Bowl ikkuna on nyt auki eikä tässä kohtaa vaan voi pitää välikautta. Ihan fiksu kauppa siinä mielessä kun ykköskuuppa olisi ollut career backup Shaun Hill. Bridgewaterin loukkaantuminen on sitä luokkaa joka vielä 20 vuotta sitten olisi automaattisesti tarkoittanut uran loppua. Vaikka lääketiede on tällä saralla kehittynyt valtavasti niin ei ole varmaa, palaako Bridgewater koskaan entiselle tasolle.
Mitä enemmän tuota kauppaa miettii ja sulattelee, niin sitä enemmän siinä on järkeä Minnesotan kannalta. Harvinainen treidihän se oli siitä syystä, että yleensä NFL:ssä noita 1.kierroksen varausvuoroja arvostetaan todella korkealle, ja hyvin harvoin niistä ollaan valmiita luopumaan osana pelaajakauppaa. Minnesotan olisi ollut kovin helppoa lähteä kauteen Shaun Hillilla, ja sitten runkosarjaan tyssänneen kauden jälkeen selittää epäonnistuminen Bridgewaterin loukkaantumisella. Pakko antaa respektiä Vikingsin GM:lle ja muulle johtoportaalle, että siellä ei oltu valmiita luovuttamaan kauden suhteen vaan ryhdyttiin tosissaan hommiin tuon Teddyn loukkaantumisen jälkeen. Yksi Vikingsin hyökkäyksen koutseista on muuten Pat Shurmur, joka oli Bradfordin OC sekä St.Louisissa että Philadelphiassa, joten ihan nollasta ei tarvitse Bradfordin Minnesotassa lähteä liikkeelle.

Eaglesin kannalta tämä oli kauppa, jota ei voinut jättää tekemättä, kuten GM Roseman kommentoi. Bradfordin treidaaminen heikentää joukkuetta varsinkin alkukaudesta, se on ihan selvä juttu. Chase Daniel/Carson Wentz eivät ole yhtä kokeneita pelinrakentajia NFL-tasolla, joten heillä tulee olemaan alkuvaikeuksia starterina. Mutta Eagles selvästi ajatteli tulevaisuuden kannalta tätä treidiä, sillä Wentz olisi joka tapauksessa noussut starteriksi viimeistään vuoden päästä, kun taas Bradford olisi luultavasti cutattu tämän kauden jälkeen, ellei hän olisi pelannut ihan huippukautta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Joo, vähän kyllä rahanhaaskaukselta vaikuttaa, jos meno on samaa kuin Nelosella eli noita sääntöjä kerrotaan idiooteille joka vitun kerta kädestä pitäen uusiksi. Kuinka monta tälläista jenkkifutiksen fania ylipäänsä Suomesta löytyy, jotka haluavat nimen omaan kuunnella kotimaisella kielellä lähetyksiä?
Asiantuntevuus ja tiedot joukkueista yms, voidaan myös heittää romukoppaan suomiselostuksen myötä.

Varmaankin kaikki enemmän lajia seuranneet kuuntelevat sitä alkuperäisselostusta mieluummin. Mutta tiedän kyllä hyvinkin ihmisiä jotka eivät vielä ymmärrä lajista kauheasti, ovat kiinnostuneita lajista mutta eivät täysin ymmärrä noita sääntöjä.

Sanoisin että tässä vaiheessa suomiselostus on varmasti heille parempi vaihtoehto kuin Joe Buckin kuunteleminen.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Noista mainituista ainakin Sitton löytää varmasti ensi kaudeksi työpaikan, joten laadukasta guardia tarvitsevat joukkueet varmasti ovat jo Sittonin agentin puhelinta rimputelleet.

Bears vei ja varmasti todella mielellään.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Lisäksi Steelers vahvisti CB-osastoaan treidaamalla Justin Gilbertin Brownsista. Saapas nähdä auttaako Clevelandista poispääsy Gilbertin lupausten odottamalle tasolle. Mieshän varattiin jopa kahdeksantena muutama vuosi takaperin.

Cleveland on ollut kiireinen näiden vanhojen 1.kierrosten varausten suhteen. Barkevious Mingo (6.varaus, 2013) lähetettiin New Englandiin.

New Englandissa ei mitään suurta tapahtunut 53-rosterin suhteen, suurimpana nimenä ehkä Aaron Dobson joka ei oikein ikinä vakiinnuttanut paikkaansa rissu-osastolla. Mielenkiintoinen practice squad siirto, RB Bishop Sankey sentään nähtiin.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Suhteellisen nimekkäitä cutteja nähtiin ympäri liigaa, mutta eipä noissa loppuen lopuksi kai mitään ihmeellistä ole. Joka vuosi liigaan tulee sadoittain uusia, nuoria pelaajia, joiden tehtävänä on viedä kokeneempien työpaikat. Tuohon kun yhdistetään palkkakatto niin kyllähän se tekee veteraanipelaajien tilanteesta tukalan.

Steelers treidasi itselleen Justin Gilbertin Clevelandista 2018 draftin 6.kierroksen varausta vastaan. Hirveästi ei odotuksia Gilbertin suhteen ole, mutta eipä tuo vastine mikä hänestä maksettiin myöskään kovin kummoinen ole. Steelers olisi ollut halukas varaamaan Gilbertin 2014 draftissa, mutta Browns ehti ensin. Gilbertin ammattilaisura on tähän mennessä ollut täysi floppi, mutta voidaan kysyä, että kuinka paljon tähän on vaikuttanut Brownsin organisaatioon joutuminen. Browns on tosiaan nyt treidannut kaikki 2011-2014 vuosien 1.varauksensa, joten organisaatiotason epäonnistumisesta on kyse, enemmän kuin yksittäisten pelaajien epäonnistumisesta. Gilbert on pelaaja, jolla fysiikka riittää erinomaisesti pelata cornerbackina NFL:ssa, mutta asenteessa ja pelinlukemisessa on ollut tähän mennessä isoja puutteita. Harvemmin tuollaiset puutteet yhtäkkiä korjaantuvat pelkällä seuranvaihdoksella, mutta kai tämä sitten ihan kokeilemisen arvoinen haku oli.

Steelersin 53 miehen rosteri ei suurempia yllätyksiä sisällään pitänyt. Joukkue on pysynyt pitkälti samana viime kaudesta, sillä erotuksella, että pitkäaikainen Tight End Heath Miller lopetti uransa. Hänen tilalleen hankittiin Free Agencyn kautta Ladarius Green, joka ei ole vielä osallistunut yhteenkään joukkueharjoitukseen terveysongelmien takia. Green on nyt asetettu PUP-listalle, eli ainakin kuusi ensimmäistä ottelua hän istuu katsomossa. Epäselvää on tuleeko Green pelaamaan koko kaudella, mutta viimeisimpien tietojen mukaan hänen pitäisi olla pelikunnossa tuon kuuden viikon jälkeen. Minkälaisen panoksen hän sitten pystyy antamaan Steelersin hyökkäykseen näin pitkän poissaolon jälkeen, sitä voidaan vain arvailla.

Hyökkäyksen puolella ei oikeastaan Millerin lopettamisen lisäksi muita muutoksia ole tapahtunut. Bell ja Bryant ovat taas vaihteeksi pelikiellossa, joten ei mitään uutta silläkään saralla. Palloa Steelers tulee liikuttamaan ihan kiitettävästi, mutta touchdownien tekeminen on ollut viime vuosina turhan vaikeaa. Pahoin pelkään, että sama tilanne jatkuu myös alkavalla kaudella, sillä joukkueen laitahyökkääjät ovat melko pienikokoisia, eivätkä siten parhaimmillaan red zonella. Hyökkäyksen linjaan olen ihan suht tyytyväinen, mutta mitään voimarunnojia he eivät ole, joten sen parin jaardin ottaminen tilanteessa, jossa vastustaja odottaa juoksua tulee olemaan vaikeaa.

Puolustuksessa Steelers on paljon nuorten pelaajien onnistumisen varassa. Merkittäviä FA -hankintoja ei puolustuksen puolelle tehty, vaan poislähteneet pelaajat pyritään korvaamaan omilla nuorilla pelaajilla. Näistä isoimmassa roolissa tulevat olemaan NT Javon Hargrave sekä SS/NB Sean Davis. Molemmat ovat tulokkaita, joten mitenkään varmaa ei ole, että he ovat valmiita isoon rooliin, mutta valitettavasti heidän on pakko pelata paljon ja onnistua hyvin, jos Steelers meinaa pärjätä tällä kaudella. Hargrave tulee pelaamaan nose tacklena rotaatiossa Dan McCullersin kanssa, ja varsinkin third downeilla hänen odotetaan tuovan inside pass rushia. Jos Hargrave osoittaa olevansa valmis pelaamaan merkittäviä minuutteja ottelusta toiseen, helpottaisi se Cam Heywardin ja Stephon Tuittin urakkaa selvästi, sillä tällöin heidän ei tarvitsisi pelaista jokaista snapia puolustuksessa, mikä parantaisi heidän mahdollisuuksiaan pelata ehjä kausi. Sean Davis tulee olemaan puolustuksen slot/nickel corner, ja koska Steelers on nickel puolustuksessa yli 50 prosenttia ajasta, tulee Davis olemaan kentällä paljon. Davis on potentiaalinen heikko lenkki puolustuksessa, sillä hänen vahvuutensa ovat taklaamisessa, eivät vartioimisessa.

Alkukesästä Steelersia pidettiin yhtenä Super Bowl kandidaateista, mutta Bellin ja varsinkin Bryantin pelikiellot ovat laskeneet omia odotuksiani. Pelkkä playoffseihin pääseminen ei ole riittävä suoritus tältä joukkueelta, mutta myöskään Super Bowliin pääsemistä en pidä vielä realistisena, elleivät nuoret pelaajat sitten yllätä todenteolla. Vähintään 10 voittoa runkosarjassa ja kaksi voitettua pudotuspeliä, niin olisin ihan tyytyväinen. Tärkeintä on kuitenkin, että pelit olisivat viihdyttäviä ja uusia luottopelaajia kasvaisi kauden mittaa.
 

RDA-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Steelers, AC Milan
Moi, kiitos palstan hyville kirjoittajille! Itse tullut seurattua Gamepassin-kestotilaajana muutaman kauden ajan otteluita.
Livenä nähnyt Lontoossa 2013 Vikings-Steelers, rapakon takana 2014 Giants-Colts + Jets-Steelers ja nyt syksyllä reissua Lontooseen Rams-Giants. Onkos muita Lontoon matkaajia Twickenheimin rugby stadionille?

Fantasyn olen todennut mukavaksi tavaksi tutustua helposti lajiin(pelaajiin) paremmin ja tänäkin syksynä muutamaa joukkuetta tulee pyöriteltyä
Laitettiin pystyyn parin kaverin kanssa "höntsä"-liiga johon tarvittaisiin lisää pelaajia. Voittajalle mainetta ja kunniaa.
Standardi nfl.com pisteytys ja standardi draft. Online-draft on huomenna keskiviikkona 7.9. klo 19.


edit: Tässä oli linkki nfl.comin fantasyyn. Saatiin liiga täyteen.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mikäli jatkiksen nfl-fanit haluavat ajankulukseen kokeilla, kuka veikkaa parhaiten ottelun voittajia, niin Jatkoaika-ryhmä on pystyssä:

Group Home - NFL Weekly Pick'Em - NFL.com

Salasana luonnollisesti Jatkoaika. Toivottavasti linkki toimii..
 

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Mihin päin maailmaa sitä kannattaisi tänä vuonna mennä silloin, kun on aikeissa ostaa Game Passin?

Espanjasta itse ostin 179.99 € hintaan. Kaikkia mahdollisia maita en toki jaksanut käydä läpi, mutta näistä yleisistä halpamaista ainakin Romaniassa ja Hollannissa oli sama hinta.

Jotenkin kyllä hämärä tuo Game Passin hinnoittelupolitiikka, sillä joskus heinäkuussa tuli mailia, että elokuun alussa olis auto-renewal ja visalta velotettaisiin 269.99 € (menin tyhmyyttäni ostamaan Suomesta tuon viime vuonna). Samalla kuitenkin Game Passin sivuilla Season+ hinta on 244.99 €, varsinaisia tarjouksia vanhoille asiakkaille. Jospa ensi vuonna tulisi tarjous suoraan Espanjan hinnoilla.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Onpas aika huikea ero hinnassa jos Espajassa n.180e ja Suomessa 270e. No itselle riittää Viasat kun sitä nyt muutenkin tilaisi futiksen takia ja riittää että tavallaan kovimmat pelit saa nähtyä. Toki sitä joskus ärsyttää kun klo 20 sunnuntain pelistä jonkun ihan muun olisi itse valinnut, mutta suht harvinaisia tapauksia.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
1 ottelu NFL-kautta siihen meni, ennen kuin kauden eka betsi kusee kickerin takia :D Uskomatonta miten omalle kohdalle tuntuu kertyvän näitä.

Mutta otteluna aika hyvä ja onhan tuo aina katsojan näkökulmasta kivaa, kun ottelu pysyy jännänä. Carolina kavensi eron tosiaan yhteen pinnaan, ja sen jälkeen kickoffissa touchback. Aikaa kellossa jotain 4-5min. Kun onnistuivat Denverin 3rd downilla säkittämään kuupan, olin aivan varma Carolinan voitosta. Vähän töksähtelevä drive kaikkine 4th&long yrityksineen, mutta sanotaan näin, että Newton eventually got the job done. Jos 9 sek ennen loppua 1p tappiolla kicker pääsee yrittämään 50yrd field goalia, homman pitäisi mun mielestä olla paketissa. Jos ei ole niin sitten pitäisi melkein miettiä että mistä tolle oikean jalan ihmeelle maksetaan.

Denver tosiaan olisi voinut voittaa ottelun jo sillä, että olisivat hyökkäyksenä onnistuneet pitämään viimeiset 4 minsaa palloa. Mutta eiköhän jo tämä mini-otanta kerro kyseisen joukkueen kauden tarinan: elää ja kuolee puolustuksensa mukana. Ja mikäs siinä, kun sattuu olemaan aika kova defense Gary Kubiakilla käytössä. Super Bowlinkin voi tällä tyylillä voittaa, elävä todiste viime kausi, mutta jäädään katsomaan mihin tällä kaudella rahkeet riittävät.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Siemianilta ihan hyvä debyytti, vaikka kaksi inttiä heittikin. Kyllähän siellä näkyi ajoittain sitä junnumaista höntyilyä, mutta samalla myös kova potentiaali mikä siellä piilee. Eiköhän ukosta ihan hyvä QB Broncoseille tule.

Tuli myös liityttyä tuohon Pick'Emiin, harmi että en huomannut vielä eilen, olisi yksi oikein jo tässä vaiheessa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Siemianilta ihan hyvä debyytti, vaikka kaksi inttiä heittikin. Kyllähän siellä näkyi ajoittain sitä junnumaista höntyilyä, mutta samalla myös kova potentiaali mikä siellä piilee. Eiköhän ukosta ihan hyvä QB Broncoseille tule.
Kaveri pelasi kelpo pelin, vaikka varsinkin tuo toinen intti oli hirveä. Kyllä mies ehdottomasti parempi QB on kuin viime kauden steroidi-muumio.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Onpas aika huikea ero hinnassa jos Espajassa n.180e ja Suomessa 270e.
Tämä menee nyt rankasti humble brag -osastoon, mutta minä maksan palvelusta 120e. Kyse on muutamia vuosia vanhasta romanialaisesta runkosarjatilauksesta, joka upgreidattu ilmaiseksi paketin loppumisen takia season plussaksi eli pleijarit sisältäväksi.
 
Viimeksi muokattu:

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Espanjasta itse ostin 179.99 € hintaan. Kaikkia mahdollisia maita en toki jaksanut käydä läpi, mutta näistä yleisistä halpamaista ainakin Romaniassa ja Hollannissa oli sama hinta.

Jotenkin kyllä hämärä tuo Game Passin hinnoittelupolitiikka, sillä joskus heinäkuussa tuli mailia, että elokuun alussa olis auto-renewal ja visalta velotettaisiin 269.99 € (menin tyhmyyttäni ostamaan Suomesta tuon viime vuonna). Samalla kuitenkin Game Passin sivuilla Season+ hinta on 244.99 €, varsinaisia tarjouksia vanhoille asiakkaille. Jospa ensi vuonna tulisi tarjous suoraan Espanjan hinnoilla.

Näköjään halvimmaksi vaihtoehdoksi tuli mennä Brexit-saarille ja vaihtaa valuutta punnaksi, niin hintaa jäi noin 165€ tilaukselle.
 

Sambody

Jäsen
Pats hatereiden päivät vain paranee. Bradyn lisäksi ekan matsin missaavat myös Gronk, Solder ja uusi hankinta Cooper. Aikamoinen vuori kiivettävänä Belichickillä, kun ottaa huomioon, että vastaan asettuu Cards. Ihmeenä pitäisin NE:n voittoa.

Houstonissa taas toisenlaista uutista, kun Watt on ilmeisesti valmis kauden avaukseen. Monta kertaa Cutler ehtii laskea alleen, kun Wattin lisäksi häntä hunttaa monsteriotteita harjoituskaudella näyttänyt Clowney. Mielenkiintoista myös nähdä uusiutunut hyökkäys Texansilta. Palloa heittää ison sopimuksen saaneen Osweiler, ykkösbackiksi hankittiin Lamar Miller ja Hopkinsin kavereiksi rissuosastolle saapui draftista deep threat Will Fuller ja pelinrakentajasta onnistuneen muutoksen rissuksi läpi käynyt sähikäinen Braxton Miller. Uudet aseet rissuosastolla olivat sen verran vakuuttavia, että Texans luopui harjoituskauden lopussa Cecil Shortsista.

Myös Green Bay kiinnostaa luonnollisesti. Nyt voi taas odottaa dynaamista hyökkäystä, kun Rodgers sai takaisin suosikki rissunsa Nelsonin. Lisäksi Cobbin pitäisi olla täydessä kunnossa ja Lacy käynyt p90x rääkissä tiputtamassa ylimääräiset kilot pois offseasonin aikana. Varsinkin solakampi Lacy näytti vakuuttavalta vähissä harjoituskauden snapeissään.

Dallasissa eletään mielenkiintoisia aikoja. Liigan heittämällä kovin o-line, joka teki tilaa Darren Mcfaddenille 1000yardin edestä, saa nyt tehdä juoksulinjoja varaustilaisuuden ykkös rb:lle Ezekiel Elliotille. Tuossa on ainekset monsterikauteen juoksupelissä. Toinen kova puheenaihe harjoituskaudella on ollut rakettimainen nousu qb Dak Prescottilta. Kaveri oli jäätävä harjoituskaudella ja pääsee nyt Romon mentyä romuksi nopeasti tosipaikkaan. Katsotaan miten märkäkorvan käy, mutta tosiaan todella lupaavalta näytti toiminta harjoituskaudella ja varmasti helpottaa hänenkin duunia tuo kolmen pro bowlerin hyökkäyksenlinja.

Kausi siis starttasi jo, kun super bowlin uusinta avasi kauden. Huikea peli, jossa Broncosin puolusus näytti mahtinsa. Toki hieman paskamaku jäi, kun pitkin peliä Broncos headhunttasi Newtonin nuppia. Ihme että Cam selvisi tuosta pelistä ilman aivotärähdystä. Muuten jäi mieleen kuinka Panthers oli tehnyt kotiläksynsä ja olivat lyhentäneet Newtonin dropback matkaa jolloin Mike Remmers ja Michael Oher eivät jääneet yhtäpahasti jalkoihin kuin SB:ssä. Silti kyllä oli taas vakuuttavaa touhua Von Milleriltä ja kumppaneilta. Siemian oli yllättävänkin hyvä. Ekassa intissä paljon epäonnea ja toinen täydellinen rookie moka. Aika lyhyinä piti heitot ja antoi CJ Andersonin tehdä tuhojaan uudistuneen hyökkäyksenlinjan takana. Eiköhän Denverissä odotella kuitenkin vesikielellä Paxton Lynchin debyyttiä. Sen verran paremmat lahjat Paxtonilta löytyy vaikka tosiaan Siemiankin ihan tarpeeksi hyvin pelasi. Niin ja tervetuloa takaisin Kelvin Benjamin! Fysiikaltaan sellainen mörkö, että Denverin no fly zone näytti hetkellisesti haavoittuvaiselta.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
No niin, koitetaan nyt ainakin alkuun seistä sanojen takana ja ryhtyä seuraamaan tarkemmin. Broncos - Panthers -pelistäkin tuli highlightit katsottua, ja huikealta matsilta vaikutti. Tänään sitten Giants ja Patriots pelaavat myöhään ja Packersilla on ymmärtääkseni helppo vastus, joten mikä noista klo 20 matseista olisi sellainen, jota satunnaisseuraajan kannattaisi katsella? Haussa olisi ennakkoon suht. tasainen peli joukkueilta, joilla voi olla vielä tammi-helmikuussakin jotain annettavaa.
 

Sambody

Jäsen
No niin, koitetaan nyt ainakin alkuun seistä sanojen takana ja ryhtyä seuraamaan tarkemmin. Broncos - Panthers -pelistäkin tuli highlightit katsottua, ja huikealta matsilta vaikutti. Tänään sitten Giants ja Patriots pelaavat myöhään ja Packersilla on ymmärtääkseni helppo vastus, joten mikä noista klo 20 matseista olisi sellainen, jota satunnaisseuraajan kannattaisi katsella? Haussa olisi ennakkoon suht. tasainen peli joukkueilta, joilla voi olla vielä tammi-helmikuussakin jotain annettavaa.
Packers - Jaguars ei ole ihan niin selvä kuin voisi kuvitella. Jags on yksi kauden mustista hevosista. Hyökkäyksessä on tulivoimaa, kun laidoilta löytyy yksi koko liigan dyynaamisimpia rissukaksikoita ja palloa nakkelee gunslinger Bortles. Lisäksi puolustusta on uudistettu ja vaikka paljon on rookie pelaajien(Jalen Ramsey, Dante Fowler, Myles Jack) varassa niin tuossa joukkueessa on potentiaalia vaikka mihin. Ei olisi suurin yllätys vaikka tänään kotonaan Packersin päänahan ottaisivatkin.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
No niin, koitetaan nyt ainakin alkuun seistä sanojen takana ja ryhtyä seuraamaan tarkemmin. Broncos - Panthers -pelistäkin tuli highlightit katsottua, ja huikealta matsilta vaikutti. Tänään sitten Giants ja Patriots pelaavat myöhään ja Packersilla on ymmärtääkseni helppo vastus, joten mikä noista klo 20 matseista olisi sellainen, jota satunnaisseuraajan kannattaisi katsella? Haussa olisi ennakkoon suht. tasainen peli joukkueilta, joilla voi olla vielä tammi-helmikuussakin jotain annettavaa.
Itse kyllä kääntyisin nimenomaan Jaguars-Packers matsin puoleen, jos noista yksi ottelu pitäisi valita. Voisi kuvitella, että tuossa ottelussa tehdään ihan hyvin pisteitä ja tapahtumia riittää. Jos vähän konservatiivisemmasta futiksesta tykkää niin KC-SD on divisoona rivalrymatsi, joissa yleensä riittää tunnetta.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Mitä hemmettiä Viasat. Lupasitte että valittavana olisi myös alkuperäisselostus. Paskanmarjat mitään ole valittavissa, vaan täytyy kuunnella kun kaksi idioottia kertoo itsestäänselvyyksiä, kuten miten AJ Greeniä kannattaa katsoa, kun on kova peluri.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
@Sambody ja @Fawkes kiitokset vinkeistä. Lajia seuraava kaverini ehti jo aiemmin päivällä suositella tuota matsia, ja kehaisi Jaguarsien kehittynyttä jengiä. Siihen päälle teidän suositukset, niin tuossa ruudulla tuo nyt pyörii ja ihan mielenkiintoista peliä on.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Kohtuullisen munakas tuo Raiders 2 pt conversion. Muuten tänäiset matsit menikin sitten omasta makuvinkkelistä ihan päin sitä itseään.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Hienoa että suomi kanavilla kuten Viasat saa seurata kotimaisella kielellä pelejä. Varmaan kaikilla oikeilla faneilla on game passit ja voivat valita minkä pelin katsovat ja saavat täten lontoon selostuksen. Peukku täältä Laurilalle ja kumppaneille (Y)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös