NFL season 2015–2016

  • 100 459
  • 626

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sama homma täällä, en oikein ymmärtänyt Packers-fanien näkemystä draftin ja tämän kauden suhteen. Ok, jossain manageripelissä sitä voisi ajatella, että "no jos ei tule Super Bowlia niin häviänpäs tarkoituksella kaikki pelit jotta saan ykkös pickin draftiin". Todellisuudessa homma ei mene noin. Aaron Rodgers on pelannut NFL:ssä 8 kautta startterina, muistatko ulkoa hänen postseason recordin? Noh, ennen Redskins voittoa se oli 6-5. Alle 1 voitto pleijareissa per pelattu kausi, keskimäärin. Jos vähennät 4-0 Super Bowl kauden, ollaan lukemissa 2-5. Mitäkö siis ajan takaa? NFL:n maailmassa ei QB:n näkökulmasta taida olla mitään niin hienoa asiaa kuin voittaa pudotuspeliottelu. Niitä matseja varten urheilijat urheilee. Rodgerskin, hemmetti soikoon, hyppi McCarthyn kanssa sitä selät vastakkain touchdown tanssia sen jälkeen, kun joukkue meni 17 pisteellä johtoon muutama minsa ennen loppua. Tämä siis Crosbyn FG:n jälkeen, mihin Rodgersilla ei ollut osaa eikä arpaa! Tuo voitto tuntui varmasti sata kertaa makeammalta kuin runkosarjan week 2 voittto jostain Tennessee Titansista.

Minäkin Steelersin kannattajana mielummin näen vähän ruhjeentuneen joukkueen pelaamassa paikasta konferenssifinaaliin, kuin tsiigaamalla college pelaajien highlighteja fiiliksellä "kenetkäs se kannattaisi varata ensi vuotta ajatellen".. Mutta mielipiteensä kullakin.
Tää on vähän sama kuin Teudelle vastaisi sen höpinöihin... Viime keväänä samaan aikaan olisin ollut ikionnellinen ehjästä Rodgerssista vaikka kausi olisi mennyt muutoin kuten tämä kausi ja vain taivas olisi silloin rajana. Se tosiasia nyt vaan on, että tuossa joukkueessa on niin kapea materiaali ja syvyyttä ei käytännössä ollenkaan, että tälläkaudella voisi realistisesti puhua super bowlista. Se juttu nyt vaan on siinä, että me Packers "fanit" joudutaan katteleen tota jengiä ens kaudellakin ja sitä seuraavalla, siinä kun joku muu katsee ehkä sen yhden matsin kaudessa niitä pelejä. Meille sillä on aika saamaristi jatkon kannalta väliä, että mikä sija siellä draftissa tulee.

Mitä tulee pelaajien reaktioihin, niin totta helvetissä ne hyppii siellä innoissaan ja hyvä niin, ne on ammattilaisia ja ne pelaa siellä voitoista. Me muut voidaan sitten miettiä sellasia asioita kuten puolikuntoinen joukkue ja penkin alle mennyt kausi. Mitkä on todennäköisyydet voittaa ja pitäisikö joskus osata vaan hävitä oikeassa välissä. Toki salaa sitä toivoo että jostain tulee se maaginen taika, joka saa tuon joukkueen lentoon ja ne menee päätyyn asti. Mutta se pieni realisti siellä korvien välissä sanoo, että tässä nyt ne tulevien kausien pahimmat kilpailijat hyötyy, kun sattuivat häviämään oikeassa välissä.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Ensinnäkin,kiitokset epäsuorasta viittauksesta siihen että katsoisin yhden pelin kaudessa ja nauttisin sen vuoksi playoff väännöstä. Minun mielestäni on vain uskomatonta olla pettynyt playoff paikasta. Minä muistan hyvin kirkkaasti kauden 2013, kun Steelers oli yhden Kansas Cityn tekemän potkumaalin päässä playoff paikasta, recordilla 8-8. Ryan Succop ei tehnyt 42 jaardista, ja San Diegon voittaessa jatkoajalla vitutti muuten aika rankasti.

P.S: se kyseinen kausi alkoi ihan käsittämättömän paskasti neljällä peräkkäisellä tappiolla. En silti missään vaiheessa toivonut lisää tappioita, vaan pikemminkin laskin sarjataulukoita ja muiden otteluohjelmia, että millä recordilla toive pleijareista vielä elää.

P.P.S: Ymmärrän pointtisi, että kannattaako playoffeihin pääsy pidemmän päälle, jos ei kuitenkaan voita Super Bowlia. Ei kannata, mutta toisaalta NFL:ssä on pelejä muutenkin sen verran vähän, että kyllä näistä Wild Card -kierroksen voitoistakin nauttii. Mielummin tämä, kuin vaikkapa Cleveland Brownsin meno viimeisenä vuosikymmenenä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Se tosiasia nyt vaan on, että tuossa joukkueessa on niin kapea materiaali ja syvyyttä ei käytännössä ollenkaan, että tälläkaudella voisi realistisesti puhua super bowlista.
Onko realistiset mahdollisuudet olleet edellytys SuperBowlin voittamiselle ennenkään?
Giantsin tulos oli 9-7 vuonna 2011. Kenen mielestä Eli Manningin joukkueella oli realistiset mahdollisuudet vaikkapa 15-1 recordilla ollutta hallitsevaa mestaria Packersia vastaan?

Tai kuka piti 2010 wild cardiin nippanappa päässyttä Packersia (samalla recordilla sekä Giants ja Bucs jäivät ulos) realistisena mestariehdokkaana 10-6 kauden jälkeen kun siellä oli mm. 14-2 Patriotsia?

Steelersit olivat 2005 11-5 jne.

Jos asiaa lähestyy matemaattisesti, niin jokaisella divisional vaiheeseen päässeellä joukkueella on vähintään muutaman prosentin saumat kannuun sinä vuonna. Jokaisella. Se ei vaadi kuin kolme voittoa kerrasta poikki pelissä ja jossa mitä tahansa voi tapahtua. Muutama onnekas turnover joista td:t toiseen päähän niin se on siinä.

Liigassa on 30 joukkuetta, joten lähtökohtaisestikin saumat voittoon ovat kaikilla hyvin pienet. Niistä 20:stä joukkueesta jotka panostavat draftiin yli 90% ei (keskimäärin) tule Bowlia viiden vuoden sisällä voittamaan (eli on kova juttu jos kaksi voittaisi). Siinä ei montaa prosenttia todennäköisyydeksi per tiimi tule.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Viimeisimpien huhupuheiden mukaan Rams ja Chargers olisivat menossa Inglewoodiin ja Raiders jäämässä tukipaketin turvin Oaklandiin. Tämä olisi ilmeisesti kaikkein helpoin suunnitelma ajaa läpi äänestyksessä, mutta Chargers-omistaja Spanos on aiemmin kieltäytynyt yhteistyöstä Ramsin kanssa (ja tuon suunnitelman suuremmista kustannuksista) sanoen, että hänellä on jo partneri (Raiders) tähän hommaan. Nyt kuitenkin Spanos on ilmeisesti ollut vähän myöntyvämpi Inglewoodille ja näin mahdollisesti jo tänään asia voidaan päättää.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Rams siis pelaa LA:ssa jo ensi kaudella, todennäköisesti Memorial Coliseumilla, ja pääsee uudelle Inglewoodin stadionille n. 2019. Chargersilla on vuoden optio liittyä mukaan, jonka jälkeen Raidersilla on vuoden optio, jos Chargers passaa. Chargersilla on maaliskuun 20. päivänä alkavaan omistajien kokoukseen asti aikaa päättää, että muuttavatko jo ensi kaudeksi.

Raidersin ja/tai Chargersin stadiumuudistusta tuetaan liigan toimesta $100 miljoonalla, mikäli päättävät jäädä nykyisille sijoilleen.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
C.J. Anderson pelasi viimeksi vain neljä snappia, mutta on nyt kunnossa. Anderson tulee jakamaan kannot Hillmanin kanssa ja heidän työtään helpottamassa on tällä kertaa hand off -spesialisti P. Manning. Manning tuskin tulee kovin paljoa heittämään, vaan Broncos pyrkii etenemään pitkälti maita pitkin ja jos heittoja näkyy, niin ne ovat lyhyitä muutama tod.näk. intteriksi päätyvää deep ballia lukuun ottamatta.

- Williams puuttuu RB:n tontilta ja korvaava duo ToTo tuskin on samalla tasolla, vaikka Williams olikin viime kohtaamisessa heikko juoksuissa.

Tartun näihin kahteen ranskalaiseen täältä pöydän toiselta puolelta.

- Juoksuun keskittyminen sopii Steelersille varsin hyvin, sillä juoksupuolustus on lähes koko kauden toiminut varsin moitteettomasti. Etenkin Shazierista on muodostunut maatilan herra ja hidalgo. Ilmassa onkin ollut enemmän ongelmia.

- Williamsin puuttuminen ei vielä tässä vaiheessa ole varmaa. Duo ToTo pelasi WC-kierroksella varsin hyvällä tasolla, joten vaikka DWill puuttuisikin, uskon jouksupelin edelleen olevan ihan riittävän hyvillä kantimilla.
 

Butters

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Seahawks
Sääliksi käy faneja St. Louisissa. Chargerssin muuttaminen olisi käynyt kaikkein kivuttomimmin koska muutto olisi ollut niin lyhyt. Mahtavaa silti että Losi palaa kartalle. Itse olisin silti ehkä eniten toivonut Raiderssin paluuta enkelten kaupunkiin.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Ehkä omasta mielestä epätodennäköisin joukkue muutti LAhan. Itse olisin uskonut Chargersin muuttavan, koska esimerkiksi kun Steelers pelasi vieraspelin siellä Stadion oli täynnä Steelersfaneja. Toki taustalla on muitakin tekijöitä, jotka vikuttivat päätökseen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Meille sillä on aika saamaristi jatkon kannalta väliä, että mikä sija siellä draftissa tulee..

Höpöhöpö. Viime keväänäkin varattiin aina kierroksen viiden viimeisen joukossa ja saldona on tällä hetkellä 2 startteria (Randall ja Ryan), kolmas todennäköisesti nousee ensi kaudella nickeliksi (Rollins) ja myöskin Ty Montgomery näytti hyvinkin lupaavia merkkejä.

Lisäksi Nelsonin ja Barringtonin paluu vempasta tekee rosterin ensi kautta ajatellen niin laadukkaaksi että mitään todella kipeätä tarvetta ole. Todennäköinen veikkaus näillä näkymin on että varaus kohdistuu puolustuksen linjaa, NT tai sitten DE. Raji ja Guion ovat vapaita agentteja ja D.Jones näyttäisi olevan enemmän rotaatiopelaaja. OLB/ILB - osastoa tultanee myös vahvistamaan, riippuen siihen mihin rooliin Capers Matthewsia kaavailee ensi kaudeksi kun Peppersilläkin alkanee jo viimeinen kausi.

Jos hyökkäyksen puolelle mennään ykköskiepillä, todennäköisesti sielläkin puhutaan linjamiehestä ja varmaankin LT olisi pelipaikka. Tight endille on myös tarvetta, mutta harvemmin heitä ykköskierroksella poimitaan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Hue Jackson on Cleveland Brownsin uusi HC:
Cleveland Browns hiring Hue Jackson as head coach - NFL.com

Mielenkiintoista nähdä miten tämä vaikuttaa Johnny Manzieliin. Lähteekö Hue yrittämään Daltoneita Johnny Footballin kanssa vai poimiiko Browns draftista / vapailta markkinoilta toisen QB:n?

EDIT: Ilmeisesti Jackson on asettanut pestinsä ehdoksi sen että Manzielille osoitetaan ovea.
 
Viimeksi muokattu:

ipaz

Jäsen
Ehkä omasta mielestä epätodennäköisin joukkue muutti LAhan. Itse olisin uskonut Chargersin muuttavan, koska esimerkiksi kun Steelers pelasi vieraspelin siellä Stadion oli täynnä Steelersfaneja. Toki taustalla on muitakin tekijöitä, jotka vikuttivat päätökseen.

Sinänsä Ramsin muutto oli "helppo" kun St. Louisiin ei ole tiedossa uutta stadionia ja Edward Jones Dome on vuosia äänestetty yhdeksi NFL:n kurjimmista stadioneista. Inglewoodiin tulee uusi stadion kenttä 2019, joten siksi muutto takaisin "kotiin" kun 20 vuoden sopimus St.Louisiin kanssa päättyi. Rams on mielestäni muutenkin Losin joukkue, koska pelasi siellä ja Anaheimissa lähes 50 vuotta ennen muuttoaan keskilänteen.

NFL yrittää saada myös Raidersin ja Chargersin LA:n kylkeen, mutta itse en näille siirroille lämpene, vaan toivon että joukkueiden nykyiset kaupungit saisivat uudet stadionit. Huonoin tilanne on Oaklandissa, jossa Raiders ja A's jakavat saman yli 50 vuotta vanhan O.co Coliseumin ja jos alueelle ei uutta pelikenttää ala pian tulemaan, niin ehkä onkin parempi että Raiders muuttaa. Myös Chargers on pelannut ikuisuuden San Diegossa ja tuntuu kurjalta jos seura muuttaisi - vaikkakin vain 150 km pohjoiseen.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Tilannehan on se, että todennäköisesti jompikumpi (Chargers/Raiders) muuttaa kimppaan Ramsin kanssa. Luultavasti Chargers, jolla on ensioptio. Viimeisimmän nfl.comin jutun mukaan on jopa mahdollista, että Chargers käyttää optionsa lähiaikoina, jolloin se pelaisi Ramsin kanssa LA:ssa jo ensi kaudella. Raiders sitten saisi liigalta tukea paremmalle stadionratkaisulle,

Se kyllä vähän ihmetyttää, kun kahden joukkueen skenaariossa kämppäkaverit pelaavat eri konferensseissa. Olisihan siinä aika legendaarisen rivalryn ainekset, jos olisivat samassa divarissa. Varmaan keskinäisistä otteluista tulisi näilläkin jaoilla isoja tapahtumia, mutta vain neljän vuoden välein. Liekkö on mitenkään mahdollista, että divisioonajakoa muutettaisiin, jotta saataisiin LA-joukkueet samaan divariin? Tosin New Yorkinkin joukkueet pelaavat eri konferensseissa, eli ei kai tuo ole niin tärkeätä NFL:lle.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Wild Card-kierrokselta siis jatkoon ennustamani joukkueet. Chiefs oli yllättävän ylivoimainen Texansia vastaan, kun Hoyer paskoi housuunsa. Toisessa AFC:n parissa täytyy ihmetellä Steelersin touhua. Ensin pistetään sysipaska backup pelaamaan final drivea, ja hän heittää intterin. Steelersin onneksi Bengals fumblaa pallon ja yhtäkkiä Big Ben pystyykin pelaamaan. Minkä ihmeen takia hän ei pelannut jo tuota "ensimmäistä final drivea"? Samoin on huvittanut lukea viikon aikana miten tämä "liigan suurimmalla kipukynnyksellä" varustettu kuuppa on joka päivä valittanut lehdistölle vammoistaan. Joo ymmärretään että olet kova jätkä, mutta ei sun tartte lehdistölle koko ajan itkeä miten pelaat loukkaantuneena.
Kyllä on varsinainen apina tämä Bengalsin Burfict. Aivan järjetön ja turha taklaus, jolla tuhosi oman joukkueensa pudotuspelit. Sitten vielä kehtaa syyttää pelin jälkeen Brownia filmaamisesta. Sokeakin näki, ettei Brown filmannut, sillä tavalla pyöri silmät päässä ja suurella todennäköisyydellä ei pelaa Denveriä vastaan. Tämä kääntää myös asetelmia todella paljon Denverin suuntaan. Nykyinen Peyton Manning ja Denverin talvi on kuitenkin sellainen yhdistelmä, että uskon edelleen Steelersin menevän jatkoon, jos Big Ben pystyy heittämään palloa.
Bengalsin sekoilujen takia valitettavan vähälle huomiolle on jäänyt kenties kautta aikain catch, kun Bryantin pelipää toimi ja hän tajusi heittää voltin, jotta pallo pysyisi hallussa ja TD hyväksyttäisiin.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Toisessa AFC:n parissa täytyy ihmetellä Steelersin touhua. Ensin pistetään sysipaska backup pelaamaan final drivea, ja hän heittää intterin. Steelersin onneksi Bengals fumblaa pallon ja yhtäkkiä Big Ben pystyykin pelaamaan. Minkä ihmeen takia hän ei pelannut jo tuota "ensimmäistä final drivea"?

Larry Jones Backuppasi runkosarjassa pari peliä ihan kelvollisesti joten aivan sysipaskasta ei voida puhua. Ja viimeisen draivin aikana näki että Ben ei 10 jaardia pidemmälle voinut heittää.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Sokeakin näki, ettei Brown filmannut, sillä tavalla pyöri silmät päässä ja suurella todennäköisyydellä ei pelaa Denveriä vastaan. Tämä kääntää myös asetelmia todella paljon Denverin suuntaan. Nykyinen Peyton Manning ja Denverin talvi on kuitenkin sellainen yhdistelmä, että uskon edelleen Steelersin menevän jatkoon, jos Big Ben pystyy heittämään palloa.

Denverin talvi on lämmin ja vähäluminen. Ei kannata huolestua Manningin pärjäämisestä kylmässä, kun Denverissä näyttäisi sää olevan plussan puolella sunnuntaina. Miinuskelit ovat ne Manningin kryptoniitti.

Steelersiltä on varmasti poissa ainakin Brown ja Williams. Big Ben ei ollut ainakaan vielä torstaihin mennessä heittänyt heittoakaan, joten aika siipirikkoisena on Steelers saapumassa Denveriin.

Demariyus Thomasin äiti on ilmeisesti vihdoista viimein pääsemässä katsomaan poikansa peliä kärsittyään huumetuomionsa.

Derek Wolfe teki neljän vuoden ja 36,75 millin jatkon Broncosin kanssa. Malik Jakcson taitaa olla sitte seuraavana vuorossa, mutta siihen voikin mennä hieman aikaa, kun Manning ja Ware joutuvat todennäköisesti leikkurin alle ennen sitä, jotta Jakcson saataisiin pidettyä Denverissä.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Ben tosiaan viimeisen driven aikana joutui muuttamaan pelikutsuja, kun Todd Haley kutsui pitkän heiton, ja Ben tunsi ettei kädessä ole tarpeeksi poweria siihen. Steelers eteni "jaardi kerrallaan" puolen kentän tietämille, kunnes Bengals lahjoitti voiton. Sinäänsä Landry Jones oli oikea valinta, että oli kaikki kutsut käytettävissä: väärä valinta lopputuloksen kannalta, kun elämän kovimmassa pelissä ja viimeisen 2min sisällä lähtevä drive alkaa intterillä.

Seuraavaksi sanomaani ei allekirjoita kukaan, mutta ideana pitäisin siitä, että Michael Vick aloittaisi Denveriä vastaan. Haluaisin nähdä edes suht.koht terveen Benin (mahdollisessa) konf.finaalissa Patriotsia vastaatn, ja siihen sopisi se että huilaisi vielä viikon. Toiseksi, kun Brown ja DeAngelo Williams ovat npoissa, on todennäköistä, että Steelers joutuu tekemään jotakin extraordinarya voittaakseen ottelun. Jos katsotaan esim Patriotsin runkosarjatappiota Philadelphia Eaglesille, niin se ottelu oli kaikkineensa extraordinarya täynnä. En muista ulkoa, muta sanoisin että Eaglesin 35 pisteestä hyökkäys oli vastuussa 14:stä. Loput tulivat intterillä ja palautuksilla. Noh, mihin minä tällä pyrin: Michael Vick ja hänen improvisoidut juoksunsa muuten epätoivoisissa tilanteissa voisi olla yllättävän toimiva ase. Painotan tässä mielipiteessäni sitä, että en usko Steelersin "peruspelin" riittävän, kun AB on poissa ja QB:na pelaava Big Ben on puolikuntoinen. Tämän vuoksi haluaisin nähdä, että nyt yritetään selvästi jotain erilaista: 4th downeille kikka puntteja / fg yrityksiä feikattaisiin, kickoffien/punttien palautuksiin jotain hook & ladder -kuvioita jne jne. Patriots kaivoi viime vuonna samalla playoff kierroksella Ravensia vastaan jäniksen hatustaan ollessaan 14 pinnaa tappiolla: Julian Edelmann heitti TD:n Danny Amendolalle. JOTAIN TÄLLÄISTÄ suorastaan vaadin Steelersin yrittävän viikonloppuna!
 

Butters

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Seahawks
Se kyllä vähän ihmetyttää, kun kahden joukkueen skenaariossa kämppäkaverit pelaavat eri konferensseissa. Olisihan siinä aika legendaarisen rivalryn ainekset, jos olisivat samassa divarissa. Varmaan keskinäisistä otteluista tulisi näilläkin jaoilla isoja tapahtumia, mutta vain neljän vuoden välein. Liekkö on mitenkään mahdollista, että divisioonajakoa muutettaisiin, jotta saataisiin LA-joukkueet samaan divariin? Tosin New Yorkinkin joukkueet pelaavat eri konferensseissa, eli ei kai tuo ole niin tärkeätä NFL:lle.

Käsittääkseni NFL:llä on jonkinlainen sääntö joka liittyy televisiosopimuksiin (?) ettei samalla markkina-alueella voi pelata kaksi saman konferenssin joukkuetta. Jos Chargers ja Raiders olisivat Losiin muuttaneet olisi jomman kumman pitänyt vaihtaa konferenssia. Tämähän on sikäli tajutonta koska luulisi kunnon saman kylän rivalryjen olevan aina parhautta mutta sama juttuhan on Nykissä, Bay Arealla ja Washington ja Baltimoren kanssa. Helkkari kun NFL:säkin olisi vain itä-länsi jako konferensseissa. Kaikki olisi loogisempaa.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä hieman epätietoinen fiilis Patriotsin iskukyvystä tämän päivän osalta. Läpi kauden kasaantuneet loukkaantumiset kumuloituivat runkosarjan päätösjaksossa. Äijiä on tippunut avauksesta kokonaan ja merkittäviksi ajoiksi pois läpi kauden. Avaavat running backit Blount ja Lewis poissa. Hyökkäyksen linjasta Solder ja Wendell poissa ja koko kauden on jatkuvasti tippunut ukkoa hyökkäyksen linjasta siten, että kaikki ovat olleet loukkaantuneena kerran tai useammin. Rissuista Edelman ja Amendola enne kaikkea kokeneet merkittävät loukkaantumiset ja kunto on arvoitus. Esim. Amendolalta puuttui useampi kymmenen prosentti räjähtävyydestään viimeisessä peleissä. Miten Edelman? Gronk loukkaantui runkosarjan lopussa ja edelleen on polvessa jotain, joten suorituskyky läpi pudotuspelien on arvoitus sekin. Bradyn Dolphinseja vastaan kärsimä loukkaantuminen ei lienee ole ongelma. Puolustuksen osalta kato on ollut vähäisempi, mutta osumaa on ottanut tärkeimmät kaverit sielläkin ja osa pelannee tänään osittain vemppakunnossa. Mutta tätä on jenkkifutis.

Isoin yksittäinen vaikutus runkosarjan lopun epätasaisuuteen oli hyökkäyksen linjan ottamat osumat. Kyseiselle osiolle on kasaantunut niin paljon painetta loukkaantumisten osalta, että eri kokoonpanoja on kentällä nähty kymmeniä. Viimeisessä runkosarjan pelissä Dolphinseja vastaan BB hioi selkeästi hyökkäyksen linjan juoksutyöskentelyä pudotuspelejä ajatellen voiton haun kustannuksella. Toki Pats oli voittoa hakemassa, mutta selkeästi ykkösseediä ei arvotettu niin korkealle, että se olisi otettava keinolla millä hyvänsä. Jokainen lajiin hieman tarkemmin syventynyt havannoi tämän katsottuaan ottelun ja tilastot.

Jos tänään vastaanottavat pelaajat pystyvät juoksemaan routensa tarpeeksi sähäkästi Tompan pystyessä viskomaan pallon nopeasti eteenpäin ja hyökkäyksen linja pystyy edes sen parin sekunnin verran pitämään rushin hallinnassaan, niin Chiefs tulee kaatumaan. Patsien puolustus pystyy kyllä pitämään Chiefsin hyökkäyksen aisoissa. Jos taas linja vuotaa runkosarjan lopun tyyliin, niin sitten sattumalla on osuutensa Patsien voittaessa. Vaikea sanoa miten peli etenee, koska nyt on ollut hyvää aikaa ladata akkuja ja korjata niitä vammoja mitä korjata voi. Vedonlyönnin kannalta kannattaa panostaa livevedossa Chiefsin voitolle, jos alussa Patsien hyökkäys ei etene ja linja ei toimi - se ei tule ihmeparantumaan pelin aikana. Tämä Patriots on vielä hyvin eri vaikka kentällä olisi Edelman, Amendola ja Gronk, kuin se mikä oli viikolla 10 Giantsia vastaan, jossa Edelman loukkaantui. Tätä ennen oli toki saanut osumaa tasaisesti jo moni hyökkäyksen linjasta ja erinomainen hyökkäyksen vaihde Dion Lewiskin oli jo tippunut viikon 7 jälkeen.

Synkkyyttä lähentelevästä ennustuksesta huolimatta fiilis on korkealla, koska tänään se alkaa Patsien osalta. NFL:n pudotuspelit ovat loistava tapahtuma kokonaisuudessaan.
 
Viimeksi muokattu:

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Johan oli peli tuo Cardinals-Packers. Packers nosti "hivenen" tasoaan ja johtikin peliä kolmannella neljänneksellä mutta niin vaan jatkoajalla homma kääntyi Cardinalsille. Hieno taistelu käytännössä ilman rissuja kun Jonesille 0 koppia ja Cobb menetettiin jo ekalla neljänneksellä.

Rodgersilta toinen viimeisellä sekunnilla heitetty hail mary tälle kaudelle eli kyllä se siellä on mutta luottamuksen puute rissuihin (ja suurilta osin ihan aiheesta) oli tän kauden ongelma. Janiksessa ja Abberderisissa on potentiaalia. Adams oli koko kauden enemmän tai vähemmän rikki eli ensi kausi annettaneen vielä aikaa näyttää kykynsä. Jonesille ei kuitenkaan löydy enää käyttöä Nelsonin ja Cobbin ollessa kunnossa. Kyllä joku nuorisokolmikosta ottaa loikan eteenpäin ensikaudella. Janis tullee kuulumaan avaukseen joka tapauksessa sillä nosti hyvin tasoaan aloituspotkun palauttajana.

Lacyn kausi meni täysin puihin ja Starks pelasi varsin odotetusti mutta saa nähdä mikä on tilanne ensi syksynä.

Clinton-Dix pelasi ok kauden ja pari rookieta eli Rollins ja Randalla ajettiin komeasti sisään - samaten LB Ryan.

Ihan mielenkiinnolla odotan mille paikalle aletaan hakemaan vahvistusta draftista.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Hyvä taistelu eilen mutta kyllä silti hieman ketuttaa, että nyt kun puolikuntoisena klinkattiin pleijareihin niin varausvuoro on taas siellä puolivälin huonommalla puolella.

Kyllä tosiaan näkyi eilen, että kun kaikki rissut on niitä uusia naamoja niin ARodilta ei löytynyt luottoa ja esimerkiksi ajoitukset oli välillä aivan pielessä.

Vähän liikaa nosti toiveita tuo Hail Mary mutta onnet Cardinalsille. Toivottavasti menevät päätyyn niin voi sitten jossitella, että hävittiin mestarille.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Ei mitään jakoa Super Bowliin, oli taas tosi tyhmää edes Packersin yrittää hyvää kautta....

Ei oltu muuten kaukana tilanteesta, että Packers olisi pelannut konferenssifinaalissa KOTIKENTÄLLÄÄN, sillä runkosarjamenestyksestä huolimatta perstuntumani käskisi luottaa Seattleen tänään. Mutta, kuten sanottua, ei kannattanut taaskaan päästä/joutua edes pleijareihin kun ei siellä muutenkaan menesty......


Käviköhän Mike McCarthylla mielessäkään pelata kahta lisäpistettä Hail Maryn jälkeen? Ei varmaankaan. Löytyykö NFL:n historiasta niin rohkeaa valmentajaa, joka olisi 1p tappiolla ollessaan lähettänyt viimeisen :30 aikana hyökkäyksen kentälle? Olettaen, että joukkueet varmasti ovat reenanneet ja säästäneet jotain tiettyjä 2p lisäpisteyrityksen pelivalintoja pleijareita varten, niin paljon parempaa paikkaa käyttää niitä ei kyllä tule.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Clinton-Dix pelasi ok kauden ja pari rookieta eli Rollins ja Randalla ajettiin komeasti sisään - samaten LB Ryan.

Ihan mielenkiinnolla odotan mille paikalle aletaan hakemaan vahvistusta draftista.

Clinton-Dix pelasi rookie-kaudellaan ihan ok ja nyt pelasi tosi hyvän kauden. Taklaaminen parani huomattavasti viime kauteen verrattuna, pelasi todella hyvää fyysistä peliä. Takakenttä tosiaan hyvässä kuosissa offseasonille lähdettäessä, siinä on runko pitkälle tulevaisuuteen.

Kevään draftista vaikea sanoa etukäteen mitään - vähän riippuu mitä GM Thompson tekee vapaiden agenttiensa suhteen. OLB-osastolla Nealin ja Perryn diilit umpeutuu. Perry pelasi sähäkästi pudotuspeleissä, mutta olkapää vaivasi taas koko kauden. Neal oli varsin jämäkkä varsinkin juoksua vastaan ja on pelannut nyt ehjempänä, kun aikaisemmin oli myös loukkaantumishuolia. Puolustuksen linjassa sekä Raji että Guion olivat 1V diileillä. Tuskin molemmat jatkavat?

Draftista varmaan 4 ekalla kierroksella 2 menee puolustuksen fronttiin ja sitten GB tarttisi oikeasti jonkun nopean TE:n. Richard Rodgersilla on helvetin hyvät kädet, mutta on hidas eikä saa kontaktin jälkeen lisäjaardeja yhtään. Neljäs picki menisi varmaan hyökkäyksen linjaan, sillä veteraaniosasto Sitton-Langilla ei montaa pelivuotta enää edessä ole. Reservissä löytyy Walker josta voisi saada tulevaisuudessa toisen aloittavan guardin, mutta draftista voisi katsella lisää talenttia tuolle osastolle.
 

vade123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim, Patriots
Hyvä taistelu eilen mutta kyllä silti hieman ketuttaa, että nyt kun puolikuntoisena klinkattiin pleijareihin niin varausvuoro on taas siellä puolivälin huonommalla puolella.

Kyllä tosiaan näkyi eilen, että kun kaikki rissut on niitä uusia naamoja niin ARodilta ei löytynyt luottoa ja esimerkiksi ajoitukset oli välillä aivan pielessä.

Vähän liikaa nosti toiveita tuo Hail Mary mutta onnet Cardinalsille. Toivottavasti menevät päätyyn niin voi sitten jossitella, että hävittiin mestarille.

No ei alhainen varausvuoro mikään tie menestykseen ole, vaan joukkueelle sopivat varaukset. Green Bay on viime vuosina menestynyt ja silti suurin osa line-upista on omien draftien kautta nousseet joukkueeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös