Mainos

NFL season 2013–2014

  • 114 935
  • 713

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Giants - Eagles oli tuskallisen huono matsi katsoa. Kaksi heikkoa joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan eikä kumpikaan saanut yhtäkään hyökkäys TD:tä aikaan. Eaglesilta Vick taas sivuun ja Barkley sisään mutta miehen taso ei vaan yksinkertaisesti riitä. Vaikka kummankaan joukkueen puolustus ei ole päästänyt TD:tä niin eivät kyllä omaan silmääni ole mitenkään erityisen hyvin pelanneet vaan enemmänkin kyse on ollut hyökkäysten huonoudesta. Jos tuo on joukkueiden taso niin Cowboys tulee marssimaan divisioonan voittoon vaikk pelaisivat silmät sidottuina. Eagles kannattajana olisin erittäin huolissani QB tilanteesta. Barkley ja Foles eivät riitä mihinkään ja jos Vick ei ole 100% kunnossa niin hän ei ole startterin arvoinen.
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pirkkalan Pingviinit
Täytyy kyllä verrata Lionsia omaan NHL-joukkueeseen eli Edmonton Oilersiin... molemmista ryhmistä löytyy valtavasti potentiaalia, mutta esitykset ovat niin vuoristoratamaisia että ihan pahaa tekee.

Megatronilta tänään ihan käsittämättömät lukemat... 329 jaardia, mitä helvettiä? Ja Staffordinkin 488 heitettyä jaardia ihan hyvin, lisäksi siihen vielä lopun loistava QB sneak.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Giants - Eagles oli tuskallisen huono matsi katsoa.

Eagles kannattajana olisin erittäin huolissani QB tilanteesta. Barkley ja Foles eivät riitä mihinkään ja jos Vick ei ole 100% kunnossa niin hän ei ole startterin arvoinen.
Peyton Manning heitti 28 pickiä rookie kaudellaan. Rookie qb:lla on usein ns. fundamendals asiat, kuten heittoasento, peittojen lukeminen, ns. pocket awareness (nfl:ssä vauhti kasvaa) aika retuperällä. Totuuden nimessä tarvii sanoa, ettei Barkley vakuuta itseänikään. Tarkka kaveri on kädestään, mutta todella raakile aloittamaan NFL:ssä. Read optionin puolesta esitys oli kauden huonoin, siis vieläkin huonompi kuin Folesilla. FOX:in studiossakin olivat olleet hereillä, ja kertoivat sitä samaa, jota olen pari viikkoa täällä hokenut. Eaglesia vastaan vaan miespuolustus ja pressi päälle ja SS katselee juoksua. Juoksupeleissä contain kun pitää niin seitsemän boksilla ei tulla eteenpäin yhtään. Lesean McCoy on shutattu parissa pelissä täysin siitä syystä, ettei heittouhkaa ole.

Andy Reid (joka ei käsittääkseni enään Kansasissa draftaile) rakensi tuon linjan heittolinjaksi. McNabbin aikaan oli hyvä, mobiili ja ennen kaikkea kestävä pockettiqb, joka oli prototyyppi Reidin hyökkäykseen soveltuvasta QB:sta. Rissut on draftattu lyhyiksi ja kevyiksi eli käytännössä pelejä syntyy, jos saadaan pallo pelattua avoimeen tilaan eli yards after catch lukemat on mahdollisimman kovat. Lesean McCoy on big play RB, jota tarvitsee käyttää rissuna. Heikkoudet tällaisilla joukkueilla on a) Short yardage juoksu ja b) heitot tiukkoihin peittoihin.

Otetaan esimerkki Seattlesta. Helvetin pitkät rissut, jotka voittaa palloja lähellä side lineä. Eivät ole nopeita, mutta ottavat todella nättejä catcheja, jotka heitetään korkealle. Pallo heitetään yleensä pois puolustajasta esim. ulkohartiaan. Kaverit ovat todella pitkäkätisiä ja vertical leap on tajuttoman kova. Desean Jackson ja Jeremy Maclin eivät ole sellaisia rissuja, joille pelataan tällaista palloa. Jos vastaan laitetaan korneriosastolta Richard Sherman, joka on pitkäkätinen, hitaahkompi, mutta todella fyysinen korneri, voi tosiaan tulla ongelmia pressin kanssa.Tästä syystä esim. Calvin Johnson Andre Johnson, Larry Fitzgerald, Randy Moss ja SanAntonio Holmes ovat tämän prototyyppisiä rissuja.

Eaglesin materiaalilla nyt on sitten no turning back ja tarvitsee pelata siten, että tuota materiaalia voidaan parhaiten hyödyntää. Ja Reid voittaa Kansas Cityssä ns. Eaglesmaisella materiaalilla, tosin sellaisella, jota hän ei ole draftannut. Vasta-argumenttina on taas sitten se, että Kansas Cityn puolustus käytännössä nuo pelit voittanut.

Puolustus on pari peliä pitänyt hyvin. Bradley Fletcher ja DB-osasto on pelannut todella hyvin ja tänään Victor Cruz pimennettiin hyvin. Nate Allen on tulevaisuuden SS. Ykköspicki Fletcher Cox on tulevaisuuden pelaaja, kuten myös hankittu Connor Barwin. Ongelmia tulee varmasti kun saadaan kovempia hyökkäyksiä tilalle.

Pari draftia ja QB tarvitaan. Vähintään top 5 QB on saatava draftista. Mikäli Kelly valmentaa Eaglesia jatkossakin, olisi Mariota todella hyvä valinta. JuoksuQB tutusta systeemistä. Ei fumblaile, ei heitä pickejä. Kestävä. Bridgewateria on kaavailtu kahdella ekalla pickillä meneväksi jo niin pitkään, että veikkaisin tämän olevan mahdottomuus Eaglesin pickillä.

Linjaan tarvitaan apuja. Esim. Denver on rakentanut koko hyökkäyksen linjansa 3-4 viime draftista. Veikkaan pari kautta menevän vähintään rakennushommissa.

Loppuun vielä sen verran, että Cincinnati Bengals, Detroit Lions ja San Francisco 49ers lentää tutkan alla. Jokaisella joukkueella on pleijjarikokemusta. Roethlisberger hävisi konferenssifinaalin ennen kuin voitti SB:n. Flacco hävisi useamman. Eli Manning hävisi pleijjareissa myös ekalla kiekalla. Samoin Peyton Manning. Brees hävisi Chicagolle konferenssifinaalin. Rodgers hävisi ekalla kiekalla Cardinalsille. Näin taisi olla myös Kurt Warnerilla. Mutta näitä kavereita yhdistää se, että kukaan ei hävinnyt ensimmäistä super bowliaan. Tällä perusteella voittajaa voitaisiin etsiä porukasta Kansas City, Cincinnati, Seattle, Indianapolis, Detroit ja Dallas.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Nyt alkaa Steelers olemaan sen verran syvässä kuopassa, että tämän päiväinen peliesitys huomioiden voi kohtalaisen turvallisesti heittää hyvästit pleijareille. Teoriassa siis edelleen mahdollista, mutta tuskin tuo kohellus enää näin monen viikon jälkeen mihinkään muuttuu. Ei vaikka Raiders on ollut Steelersille hankala vierasvastus lähimenneisyydessä.

Tänään oli viime viikon hieman positiivisemman esityksen jälkeen aimo harppaus takaisin kohti syviä vesiä. Virheitä ja huonoja suorituksia tuli niin paljon, että vaikea päättää mistä aloittaisi. Tai no Suishamista on aika helppo aloittaa kun tarkemmin miettii. Raidersin ensimmäinen maali, joku siinä mokasi todella kovasti. Rissut pudottelivat palloja. LT paikka oli taas viikon tauon jälkeen täyttä kuraa eikä hyökkäyksen linja muutenkaan pelannut hyvin. Valmennus varsinkin hyökkäyksen puolella oli heikkoa, tähtihetkenä pään seinään hakkaaminen juoksupelin voimin juoksumuodostelmasta kun ollaan reilusti tappiolla ja aika on todella vähissä. Tuossa noita nyt ensi alkuun. Yhteenvetona voisi sanoa, että oli niin surkea peli ettei paljon edes kiinnosta alkaa analysoimaan sen tarkemmin. Loppukiri, jolla päästiin lähelle muttei vielä lähellekään voittoa oli tuon esityksen päätteeksi lähinnä julmaa pilaa.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Pro Sports
Minnesota Vikings - Riding to the sunset with Christian Ponder.

Havettaa kannattaa kyseista rupusakkia. Toivottavasti pukuhuoneessa alkoi valiton pelin jalkeinen venalainen ruletti jolle loppua ei nay. Ensimmaiseksi poytaan istuvat Leslie Frazier, Ponder ja Bill Musgraven kuuluisa call book. Pistoolin tilalle vaihtaisin vain haulikon jotta touhussa ei menisi koko iltaa.

Tama franchise ei ansaitse uutta stadionia. Toivottavasti AP on kaupan ja paatyy tasokkaaseen seuraan, menee taalla aivan hukkaan hieno mies. Samaa voisi sanoa Jenningsista. Ei ihme etta Sidney Rice hakeutui mahdollisimman kauas Vikingsin organisaatiosta ja Pondersista viime vuoden jalkeen.

Anteeksi purkautumiseni, mutta muutaman oluen jalkeen ahdistaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pettynyt olisin ollut jos voitto takataskussaan Packers olisi Metrodomesta kohti Lambeau Fieldiä lähtenyt. Numerot minusta hivenen mairittelevat Vikingsiä, kaksi touchdownia syntyi jo pelin ratkettua.

Packers alkaa näyttää vähän mustalta hevoselta NFC:ssä nyt, kun joukkueella on ensimmäistä kertaa moneen vuoteen uskottava juoksupeli ja Rodgers nyt on edelleen NFL:n parhaita - ellei paras pelinrakentaja.
Ja kun ottaa huomioon että eilenkin Vikingsiä vastaan sivussa oli vielä kuusi normaalisti startteriksi luettavaa pelaajaa, niin hyvillä mielin tässä suunnataan kohti loppukautta ja seuraavaksi vastaan asettuu Lambeaulla jenkkifutiksen pitkäaikaisimmissa rivalryssa Chicago Bears.

Ja näistä sivussa pelureista ainakin 4 toivottavasti tulevat kehiin lähiaikoina (Matthews, Perry, J.Jones, B.Jones), Cobbin paluu taisi olla viikolle 16 aikaisintaan.
Finleystä ei taida tietää kukaan, season-ending IR taitaa olla todennäköisin vaihtoehto, urankin jatko on joissain puheissa ollut vaakalaudalla. Finleyn vammaa on kuvailtu että "bruised spinal cord" eli ruhjevamma selkäytimessä tai jotain.

Huonolta näytti Bengals-pelin jälkeen, mutta ilmeisesti bye tuli sen jälkeen oikeaan paikkaan. Capers sai Burnettin takaisin puolustukseen ja A.J Hawk on tällä kaudella oikeasti näyttänyt sen tasoiselta pelurilta joka on aikanaan varattu viidentenä. Myös Johnny Jollyn paluu linjaan on tehnyt Packersin D:stä etenkin juoksua vastaan yhden parhaista.

Hauska huomio oli se että Packersin 53 miehen kokoonpanosta 50 kaveria on pelannut NFL:ää vain Green Bayssa. Pystyyköhän mikään muu jengi samaan? Pickett, Kuhn ja vara-QB Seneca Wallace ovat ainoat jotka ovat pukeutuneet muuhun kuin Packers-paitaan NFL-urallaan.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Köpi siinä aika totaalisesti tyhjensi pajatson. Green Bay jyrää menemään, vaikka injurylista on pitkä. Rodgers, Lacy ja Nelson ovat olleet vakuuttavia. Terveenä tuo jengi olisi ehdottomasti SB kamaa. Vievät NFC Northin kyllä tänäkin vuonna. Lions kun on edelleen semmonen tuuliviiri, että tiukat pelit kääntyvät 50-50 joko voitoksi tai tappioksi. Wild Card hommiin kova taistelu nähtäneen Detroitin ja Chicagon välillä.

E: Loppukauden ohjelma näyttää Lionsin osalta siltä, että 5-3 taitaa mennä toinenkin puolisko. Bears, GB ja Ravens taitaa niistää Detroitin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
E: Loppukauden ohjelma näyttää Lionsin osalta siltä, että 5-3 taitaa mennä toinenkin puolisko. Bears, GB ja Ravens taitaa niistää Detroitin.

Bears sai kunnolla turpaan jo muutama viikko sitten, sama onnistuu kyllä uudelleen. Ravens ja Packers on sitten hieman hankalammat, mutta voitettavissa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Bears sai kunnolla turpaan jo muutama viikko sitten, sama onnistuu kyllä uudelleen.

Vaikka tuo matsi pelataankin Soldier Fieldillä eli ulkokentällä kelien muuttuessa jo kylmemmiksi ja talvisemmiksi, Cutler taitaa olla edelleen sivussa joten kyllähän se Lionsin voitontavoittelua helpottaa.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Hauska huomio oli se että Packersin 53 miehen kokoonpanosta 50 kaveria on pelannut NFL:ää vain Green Bayssa. Pystyyköhän mikään muu jengi samaan? Pickett, Kuhn ja vara-QB Seneca Wallace ovat ainoat jotka ovat pukeutuneet muuhun kuin Packers-paitaan NFL-urallaan.

Millään muulla jengillä ei ole edes yli 40 pelkästään yhdessä joukkueessa pelanneita. Joukkue on myös liigan nuorimpia, tais olla top6:ssa.

Hawkin ei ole tähän asti tarvinnut pelaa noin isossa roolissa jolloin tavallaan ei ole paistatellut parrasvaloissa vaikkakin pelannut tasaisen hyvin koko uransa. Bishop oli ennen loukkaantumistaan the äijä keskellä ja Matthews luonnollisesti ulkona. Nyt kun Bishop vaihtoi maisemaa ja Matthews, Perry ja Jones ovat pipinä niin Dom Capers on päästänyt Hawkin irti.

Rodgers heitti Vikingsiä vastaan 3rd down -tilanteissa 8/8 ja kaksi TD:tä ja juoksi ainakin kaksi first downia. Näytti Packersin peli leppoisalta puistokävelyltä kun Vikingsin puolustus ei päässyt millään pois kentältä. Jared Allen ei saanut tilastoihin yhtikäs mitään rookie linjamies Bakhthiaria vastaan.

Viikolla 9 ainut kohtaaminen jossa molemmat joukkueet ovat yli .500 on Bears-Packers, maanantai-iltana. Mielenkiintoinen peli tulossa.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Huh, kylläpäs epäonni lyö isolla kädellä Patriotsia tällä hetkellä. Uusin "IR-uhri" on nimittäin RT Sebastian Vollmer. Syy: jalka poikki

Onneksi sentään puolustus pelaa hyvin vaikkakin Mayo ja Wilfork ovat poissa. Toivottavasti Talib tulee vielä takaisin niin saadaan Arrington pois CB:n paikalta.
 
Huh, kylläpäs epäonni lyö isolla kädellä Patriotsia tällä hetkellä. Uusin "IR-uhri" on nimittäin RT Sebastian Vollmer. Syy: jalka poikki.

Huonosta onnesta puheen ollen. Mitäs mieltä Patriots-lasien takaa olet niistä parista-kolmesta hyvinkin ratkaisevasta tuomiosta sunnuntaisessa matsissa? Tarkoitan erityisesti sitä yhtä 3rd down pass interferenceä ja Bradyn fumblen jälkeistä tuomiota, jossa 3rd&hyvin pitkä muuttuikin Patsin 1st downiksi, koska tuomari katsoi Dolphins-pelaajan lyöneen palloa eteenpäin, vaikka melko selvästi pyrkimys oli kauhoa pallo haltuun. Dolphins-silmin ja selostajien mielestä ne olivat ainakin kamalia tuomioita. Molemmat hyökkäysvuorot taisivat päättyä touchdowniin. Ottelun lopputulos olisi voinut olla sama, mutta sopiva apu tuomareilta viimeistään tappoi pelin ja sitä myöten luultavasti koko divisioonan.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Taas kerran Cowboysille "heartbreaking loss". Tälläisiä pelejä kun tuppaa tulemaan Dallasille se pari-kolme kaudessa. Ei näihin vaan totu, vaikka on jo sen verran monta vastaavaa tullut koettua ja nähtyä. Cowboys on hävinnyt nyt kaksi peliä pisteellä ja Denverillekin viime sekuntien potkumaalilla, same old Cowboys! Vieläkin kiristää päätä sen verran, että ei meinaa veri kiertää. Muutama asia vielä pelistä, vaikka haluaisin sen unohtaa aika nopeasti.

Ensinnäkin Dallasin hyökkäyksen olisi pitänyt tappaa peli ennen puoliaikaa. Puolustus piti Cowboysin pelissä hankkien neljä turnoveria. Niin, kaippa se on mahdollista hävitä peli vaikka pallonriistot voittaa 4-0? Ei hyökkäys ollut oikeastaan missään vaiheessa kovinkaan hyvä. Juoksu-uhkaa ei ole kun Murray on sivussa. Romo ei mitenkään mokannut, mutta ei ihan terävintä peliäkään. WR Williamsille Romo yritti heittää lukemattomia kertoja, mutta jotenkin homma ei oikein ollut synkassa. Safety planket Witten pelattiin useasti nätisti ulos tuplaamalla. Vaikka Dez teki pari koria, niin silti odotin enemmän. Ainakin jos vertaa vastapuolen ykköspyssyyn. On se Megatron vaan aika kova sälli. Bryant veti taas pienet kilarit sivurajalla, joka alkaa olla jo aika tuttua kauraa. Vaikka se näyttää pahalta, niin ilmeisesti aika useasti kyse on vain intohimosta eikä niinkään kiukuttelusta. Sitä en osaa sanoa mitä Dezin ja Wittenin välillä tapahtui? Siinä oli aika ilmiselvästi kyse erimielisyydestä. En nimittäin ole koskaan nähnyt Wittenin käyttäytyvän niin. Sama myös pätee Wareen joka nappasi Bryanttia rinnuksista ja piti pienen isällisen läksytyksen. Oli muuten Waren ilme kohtuu tuima. Tässä linkki tilanteeseen: Dez Bryant, Jason Witten have heated argument on sideline (GIF) - FanSided - Sports News, Entertainment, Lifestyle Technology - 240+ Sites

Puolustus oli paikoitellen todella hyvä, mutta välillä taas umpisurkea. Varsinkin silloin kun peliä ratkottiin. Noin ei voi vain käydä tolla tasolla. Sean Leetä olen kehunut jo koko alkukauden ja jälleen aplodit lähtee siihen suuntaan. Mahtavaa, että Cowboysilla on puolustuksen keskustassa tälläinen ankkuri. Mutta olihan se täyttä paskaa kun lopputulos oli mitä oli. Ei oikein Kiffenin plääni peliin toiminut, sillä uskoisin että oli lähdetty pysäyttämään Calvin Johnson ja Reggie Bush. Noh, kaverit teki mitä huvitti. Varsinkin Megatron. Ehkä enemmän zonea pelattiin tällä kertaa ja eipä se tainnut oikea ratkaisu olla. Sen verran mitä miestä pelattiin, niin lirissä Carr oli Megatronin kanssa. Mutta hänen puolustukseen on sanottava, että ei kukaan pärjää 1vs1 Calvin Johnsonille. Viimeinen Detroitin draivi sitten tosiaan kruunasi kaiken. Se on todettava, että loukkaantumisten vuoksi siinä vaihessa Dallasilta oli sivussa takakentältä sellaiset startterit kuin safetyt Barry Church ja J.J wilcox sekä cb Morris Claiborne. Eli kolme rookieta pyöri (taka)kentällä, kun peliä ratkottiin (Webb, Heath & Hamilton). Hamilton oli nostettu joukkueeseen vasta muutama päivä ennen peliä ja oli muuten munaamassa Scandrickin kanssa sitä pitkää heittoa Durhamille. Anteeksi antamatonta, ei voi muuta sanoa. Dallasin puolustusta vastaan on heitetty tällä kaudella jo neljässä pelissä yli 400 yardia. Mitä helvettiä??

Sanoin muuten ääneen itelleni, että nyt tuli munaus ja todella iso sellainen tilanteessa joka johti Cowboysin potkumaaliin. Kellossa oli aikaa 1.14, Lionsilla ei aikalisiä ja Cowboysilla 3 yritys ja 14 mentävää. Vittu vaikka polvi maahan tai jotain, mutta penaltya ei saa ottaa. Eiköhän sieltä tule sitten Tyron Smithille holding ja kello seis. On se vähä eri varmasti lähteä hyökkäämään omasta päästä jos aikaa on reilut 20s tai reilu minuutti. Tyypillstä Cowboys perseilyä tämäkin...

Vikings sitten vastassa tulevana viikonloppuna. Tätä matsia ei vain oo varaa hävitä. Boxi täyteen ukkoja ja toivoo parasta että Peterson pysähtyy. Pakotetaan ratkaisut Ponderin käsiin tai sen kuka tahansa nyt onkaan Minnesotalla qb:na. Toivotaan, että saadaan sairastuvalta väkeä takaisin. Ainakin sitä Warea ja varsinkin Murrayta vähän kaipailtaisiin takaisin. Samoin olis ihan kiva jos molemmat safetyt saataisiin pelikuntoon. Omat odotukset on, että sisuuntunut Cowboys murskaa Vikingsin. Puolustukselta odotan ryhtiliikettä, ainakaan heittämällä ei pitäisi Ponderin tasoisen kaverin voittaa Dallasia. Peterson kuriin, parit turnoverit ja niistä pisteet taululle ja hyökkäys skarppina heti alusta lähtien. Jos noi kohdat totetuuu, niin eiköhän voitto irtoa.
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Tarkoitan erityisesti sitä yhtä 3rd down pass interferenceä ja Bradyn fumblen jälkeistä tuomiota, jossa 3rd&hyvin pitkä muuttuikin Patsin 1st downiksi, koska tuomari katsoi Dolphins-pelaajan lyöneen palloa eteenpäin, vaikka melko selvästi pyrkimys oli kauhoa pallo haltuun. Dolphins-silmin ja selostajien mielestä ne olivat ainakin kamalia tuomioita.

Tuo lyöntipenaltti tuli vähän yllätyksenä minulle kun pari vuotta sitten Polamalu nyrkkeili samalla tavalla pallon Patriotsien maalialueelle eikä silloin lippua heitetty.

Troy Polamalu Punches the Football - YouTube

Simmsin mielestä ainakin tuomio oli oikein mitä kuuntelin uudestaan hänen kommentteja. Vaikea tilanne tuomareilta, olisi voinut mennä molempiin suuntiin ja päätös on tehtävä vauhdista, mutten menisi sanomaan että tuomio oli väärä. Sitä PI-tilannetta en muista tarkemmin mutta olen samaa mieltä kuin varmasti suurin osa tällä foorumilla että suhteellisen monesti lippu lentää uskomattoman herkästi. Vai tarkoitatko sitä Gronkowskin PI-tilannetta? Joo, se oli kyllä hirveä vihellys. Näitä PI vihreitä sattuu joka pelissä ja mielestäni turha kuluttaa energiaa sen syvällisempään analyysiin.
 
Simmsin mielestä ainakin tuomio oli oikein mitä kuuntelin uudestaan hänen kommentteja. Vaikea tilanne tuomareilta, olisi voinut mennä molempiin suuntiin ja päätös on tehtävä vauhdista, mutten menisi sanomaan että tuomio oli väärä. Sitä PI-tilannetta en muista tarkemmin mutta olen samaa mieltä kuin varmasti suurin osa tällä foorumilla että suhteellisen monesti lippu lentää uskomattoman herkästi. Vai tarkoitatko sitä Gronkowskin PI-tilannetta? Joo, se oli kyllä hirveä vihellys. Näitä PI vihreitä sattuu joka pelissä ja mielestäni turha kuluttaa energiaa sen syvällisempään analyysiin.

Simms itse asiassa muutti kantaansa tuon lyöntipenaltin suhteen hidastuksen jälkeen. "Two very bad calls against Miami." Mutta tottahan se on, että vaikea noita on nopeassa vauhdissa nähdä aina oikein. En nyt ihan varma ole missä vaiheessa tuo huono PI-call tuli ja tottahan se on, että näitä tulee väkisinkin. Pelin kannalta olivat tällä kertaa vain melko kriittisiä. Miami olisi voinut tappaa pelin jo aiemmin niin ei tarvitsisi jossitella. Antipatia-värilasit Patriotsia kohtaan vahvistuivat silti entisestään.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Week 9 kolkuttelee jo ovella ja heti todella kova peli kärkeen, kun Cincinnati Bengals matkustaa Miami Dolphinsin vieraaksi.
Dolphinsille kyseessä aika elintärkeä peli, tappio tästä tietäisi hyvin kivikkoista tietä ajatellen edes AFC:n toista wildcard-paikkaa.
Bengals taas voittamalla alkaisi kokolailla sinetöidä itselleen AFC Northin voittoa, vaikka Ravensia vastaan joukkue pelaakin vielä kahdesti.

Juuri em. Ravens on yksi niistä joukkueista, joilla on pitkälti pakkovoiton paikka sunnuntaina. Myös Titansilla ja Chargersilla on tärkeät pelit jotta haaveet playoffseista pysyvät elossa. NFC:n puolella Panthersilla taas olisi tilaisuus pistää Falconsin kausi pakettiin ja samalla itse jatkaa taistelua wildcard-paikasta, miksei myös vielä divisioonavoitosta, koska kohtaavat Saintsin vielä kahdesti.
 
Nähtiinpä sellainenkin harvinaisuus, että NFL-ottelu päättyi kolmatta kertaa liigan historiassa safetyyn. Loppulukemat Dolphinsille 22-20 ja se antaa vielä pientä toivoa Miamissa.

Ottelu meni täysin samanlaisella kaavalla kuin viime viikon peli Patriotsia vastaan. Dolphins johti jo 17-3, kunnes Bengals tuli takaa ohi tilanteeseen 20-17, kun kellossa oli aikaa vain reilu minuutti. Dolphins kuitenkin taisteli itsensä vielä jatkoajalle, jossa päätähdeksi nousi NFL:n yksi parhaimmista puolustuspelaajista Cameron Wake, joka säkitti Andy Daltonin end zonella. Huikea ukko.

Muutenkin kyseessä oli puolustuksen voitto, vaikka se toisaalta joutui myös olemaan kentällä huomattavan kauan. Dolphins sai Andy Daltonilta kolme syötönkatkoa, joista yksi oli 95 jaardin pick 6. Wake kirjasi 3 säkitystä ja yhden forced fumblen. Hyökkäyksessä positiivista oli jotenkuten toiminut juoksu, mutta muuten oli yhtä nihkeää kuin tähänkin asti.

Suurin ongelmakohta koko kauden on ollut hyökkäyksen linja. Tannehill on liigan eniten säkitetty pelinrakentaja. Vähän ihme on, että on pysynyt noin hyvin kasassa. Linjan tilanne huononi entisestään, kun aiemmin viikolla tackle Jonathan Martin sai jonkinlaisen hermoromahduksen ilmeisesti joukkueen sisäisen pilan takia. Tämän lisäksi Mike Pouncey oli kuultavana Aaron Hernandezin murhacaseen liittyen. Bengals-ottelussa kaksi muuta linjamiestä koki pienen loukkaantumisen.

Gamepassissa on muuten sellainen vittumainen ominaisuus, että kun peliä katsoo jälkilähetyksenä, arvaa lopussa helposti, mennäänkö jatkoajalle, koska näkee kuinka kauan lähetys vielä kestää. Ei juuri jännittänyt onnistuuko Dolphinsin viimeinen draivi varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla sitten puolestaan tietää, milloin peli on loppumaisillaan. Tätä ei taida pystyä välttämään mitenkään? Tietenkin jos ei koskisi hiireen ollenkaan niin ei näkisi alapalkkia, mutta ei kyllä huvita olla skippaamatta mainoskatkoja.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Bengalsin tuskaa lisää Geno Atkinsin loukkaantuminen, joka taisi lopettaa kauden siihen.

Dolphins sätkii vielä playoffkuvioissa.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Gamepassissa on muuten sellainen vittumainen ominaisuus, että kun peliä katsoo jälkilähetyksenä, arvaa lopussa helposti, mennäänkö jatkoajalle, koska näkee kuinka kauan lähetys vielä kestää.

Katso pelin Consended muodossa niin ei oo mainoksia.
 
Katso pelin Consended muodossa niin ei oo mainoksia.

No tuo on tietenkin yksi, mutta nytkin katsoin pelin heti aamulla, kun heräsin eikä consendediä vielä ollut tarjolla. Ja toisaalta siinä missaa aika paljon hidastuksia ja muuta jännää, jos haluaa keskittyä vähän paremmin. Muuten se on kyllä mainio formaatti, kun haluaa katsoa pelejä nopeasti.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Bengalsin laiva uhkaa alkaa kääntymään noiden loukkaantumisten myötä. Puolustuksesta lähti nyt Geno Atkins todennäköisesti loppukaudeksi ja kuten huomattiin niin Miamikin juoksee linjasta läpi vain. Vaikka perushyvää puolustamista edelleen Cincyllä onkin niin toisaalta ne alkukauden huippupelit jäivät pelaamatta, mutta vähäistähän tuo oli siihen verrattuna miten pahasti hyökkäys tukehtui. Kontrasti wk8 ka wk9 välillä on niin huima että pitää ihmetellä onko tuo edes sama porukka. Jonkin verran korpeaa, kun omassa fantasyssä mukana Cincinnati D, A. Dalton, A.J. Green sekä Marvin Jones. Hyvästi piikkipaikka...
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers

J.Petke

Jäsen
Kyllähän nämä NFL-kauden aikaiset sunnuntait ovat viikon kohokohtia. Tänään taas vuorossa kaksi peliä, ainoa ongelma on se, että en tiedä minkä pelin sitä katsoisi tuosta jälkimmäisestä ryppäästä..

Eka peli on Redskins - Chargers mutta toinen peli on vaikeampi. Onko kenelläkään suosituksia? Patriotsin matsit ovat yleensä olleen aika tylsiä, joten jää jäljelle kolme vaihtoehtoa.

Seahawks - Buccaneers
Raiders - Eagles
Browns - Ravens

Tällä hetkellä eniten houkuttaa Raiders - Eagles, ehkä eniten Pryorin takia.. Onko jotan aspektia minkä takia tulisi valita joku muu peli?
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Omat odotukset on suht korkealla Jets vs. Saints pelistä. Ryanin veljesten kohtaaminen tuo tiettyä intensiteettiä, ja onhan Saints ylipäätään joukkue, jota on todella hienoa katsoa. Voiskin laittaa jonkun betsin, montako kertaa kuullaan "Brees to Graham" ja montako jaardia/TD yhteensä tuo kaksikko tekee :),



edit. Sori! Olitkin jo ekan matsin päättänyt. Itse tosiaan katson tokana matsina Steelers @ Patriots, mutta järkisyitä en voi antaa, miksi puoluettomana katsojana se matsi pitäisi valita :D
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tällä hetkellä eniten houkuttaa Raiders - Eagles, ehkä eniten Pryorin takia.. Onko jotan aspektia minkä takia tulisi valita joku muu peli?

Ilman tunnesiteitä mihinkään jengiin ollaan täällä menossa samalla matsilla.
Seahawks-Buccaneers pelissä ainoat jännitettävät asiat lienevät kuinka monella pisteellä Seahawks voittaa ja kuinka monta intteriä Legion of Boom nappaa Mike Glennonilta.

Ja itsekin monesti tylsistyn Patriotsin pelissä ja kun ei Steelerskään omaan makuun ole, niin Raiders-Eagles täälläkin näkyy myöhemmin illalla. Hyvä että 4prollakin näkyy juuri tuo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös