NFL season 2008–2009

  • 90 256
  • 1 010

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Chargersilta aika nihkeä peli Panthersia vastaan. Hyökkäys ei toiminut missään vaiheessa kunnolla, eikä puolustuskaan käynyt suuremmin loistamaan. LT veti sellaisen average matsin, ja tänään ne pallot missä puolustus kävi haistelemassa intereita, menivätkin perille ja yleensä muutama jaardi vielä catchin päälle. Plus-merkit puolustuksen Antoine Casonille ja Shaun Phillipsille. Myös Weddle taklasi hyvin takakentällä. Puolustus ei kuitenkaan saanut käytännössä yhtään painetta Delhommeen ja siellä oli kunnolla aikaa katsella minne pallon linkoaa. Polvivammainen Merriman oli aika nobody, mutta toivottavasti silti paikat kestää kauden loppuun asti.

Panthers pelasi tosi pirteästi ja varsinkin Carolinan juoksupeli oli odotuksiini nähden tosi kovaa. Silloin kun tarvititin jaardeja, niin joko Williams tai Stewart niitä toi. Mikäli jäbät juoksevat jatkossa samaan tyyliin, niin ainakaan hyökkäyksestä ei tule olemaan pudotuspelipaikka kiinni kun Steve Smith palaa kokoonpanoon.

Viimeisen heiton Delhomme painoi kyllä niin pieneen ikkunaan, että nuo ei kyllä ole perillä lähelläkään 30% kerroista. Hyvin puolustettu vika hyökkäys, mutta ehkä se puolustaminen olisi kannattanut aloittaa hieman aiemmin. Puolustuksesta oikeastaan pahimmiten minun nähdekseni petti Cromartie, joka hyppi routeille mielummin kuin olisi puolustanut enemmän miestä.
 

janóz

Jäsen
Bradyn kausi ohi!

EDIT: Alustavien huhujen mukaan Tom Brady loppukauden sivussa. Uskokoon kuka haluaa, kunhan linkitän. Todennäköisesti tarkempia tietoja on saatavilla jo aamulla.

Bradyn kausi todellakin on ohi. Todella ikävä loukkaantuminen, mutta se valitettavasti kuuluu tähän lajiin. Yhtäkkiä Patriots ei näytäkään enää niin mahtavalta joukkueelta ja joutuu tosissaan vääntämään jopa playoff-paikasta. Matt Cassel on se mies joka astuu isoihin saappaisiin. Paikkasi ainakin tuossa pelissä vielä ihan hyvin, mutta saa nähdä miten kovempia joukkueita vastaan.

Näyttää siltä, että New England joutuu taistelemaan divisioonan voitosta NY Jetsin ja Buffalon kanssa. Molemmat haastajat aloittivat hyvin. Bills-Seahawks pelin kohokohdat kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa NFL:n sivuilta. Pari komeaa special team suoritusta tiedossa..

Indy hävisi myös ja ilmeisesti Addai loukkaantui tuossa pelissä, vakavuudesta en tiedä. Eli kyllä on AFC:n suosikeilla kausi alkanut heikosti kun Chargerskin hävisi viimeisillä sekunneilla ja Jaguars otti turpaan Tenneseessä.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Matt Cassel on se mies joka astuu isoihin saappaisiin.

Simmsin kanssa patsit ovat tainneet sopia jo jonkinlaisen work-outin. Joten ei taida Casselille täysin luottoa löytyä. Saa nähdä miten käy, vieläköhän Culpepper kaivetaan eläkkeeltä nakkailemaan palloa Mossille ;) Harmi juttu sinänsä tuo Bradyn loukkaantuminen. Mieluummin sitä olisi katsonut että Patsit häviävät (jos häviävät) Bradyn johdolla, kuin jonkun backupin saattelemana.

Deltha O'Neal pelasi muuten vallan mainiosti. Juoksi Darlingin kiinni lopussa ja katkaisi viimeisen syötön, joka ratkaisi lopulta voiton NE:lle.
 
Viimeksi muokattu:

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Tosi ikävä juttu tuo Bradyn loukkaantuminen, vaikka en Patseista kauheasti tykkää (kuka nykyään tykkää?). Kuten tuossa jo yhdelle kaverille kirjoittelin niin mielummin sitä olisi Bradya ja Patseja nöyryyttänyt Super Bowlissa. Cassel aloitti ihan hyvin ja luulen kyllä että Pats vie divisioonan, sillä huolimatta Bradyn poissaolosta sillä on edelleen loistava joukkue molemmilla puolin palloa. Todennäköisesti myös maata pitkin mennään vähän enemmän. Oikeastaan laskisin vain Billsin joukkueeksi joka voisi haastaa jotenkin, mutta en ole yhtään vakuuttunut joukkueen qb-tilanteesta. Kuitenkin tasaisempi divisioona on varmasti.

Kaikkinensa oli kyllä huima avauskierros. Bears puolusti voiton Coltsista eikä sen hyökkäysvoimasta vieläkään saa kunnon kuvaa. Hester sai oikein yhden kopin koko pelissä :) Urlacherin selkä- ja niskavammoista oli puhetta ennen kautta mutta vielä ei näytä menoa hidastavan, joukkueen kärki kahdeksalla taklauksella.

Cowboys näyttää pelottavan hyvältä ja Eagles-matsista tulee varmaan aikamoinen näytös. Joukkueessa tuntuu olevan aseita varsinkin hyökkäyspäässä tosi paljon, vaikkakin rissuja puuttuu sieltäkin. Mielekiinnolla odotan miten Eagles vastaa haasteeseen juoksussa koska Barber ja Jones ovat todella kova kaksikko. Phillyn juoksupuolustus on toki sekin ihan NFC:n kärkeä, ja yleensä ottaen koko puolustus on todella nopea. Sen sai Rams jo kokea. TO:n varalle on varmasti mietitty Samuelia ja jännä katsoa miten siinä käy. Owens on kuitenkin helvetin vaikea pidellä koska mies pystyy pelaamaan myös tupla-coveragea vastaan tehokkaasti. Avainasemaan nousee taas pass-rush, koska Romo-TO-akseli on melkein saatava poikki.

No, haasteita riittää myös Eaglesin pysäyttämisessä, mutta silti pidän Phillyn hyökkäystä vielä hieman arvoituksena. Ilahduttavaa oli Smithin tehokas peli ja myös kakkoshyökkäys pelasi lopussa hyvin, joten leveyttäkin löytyy. O-line on tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja jos McNabb saa aikaa niin jälki on tappavaa.

Hienoa, hienoa aikaa elämme.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Joo aika mieletön pommi räjähti heti ensimmäisellä kierroksella Bradyn loukkaantumisen myötä. Samalla Patriotsin voi tiputtaa ulos mestaruuskaavailuista. Joukkue on toki hemmetin kova edelleen, mutta ilman Bradya Pats ei ikimaailmassa tule Super Bowliin asti menemään.

Muutenkin kyllä aika hullu avausviikonloppu. AFC:n neljä suurinta suosikkia: New England, Indianapolis, San Diego ja Jacksonville, kaikki hävisivät aika pahasti. Pats voitti toki pelinsä, mutta hävisi silti enemmän kuin kukaan muu. Philly, Dallas ja Steelers vakuuttivat varmaan eniten. Buffalo näytti että myös se on kova ja voi tosiaan haastaa New Englandin nyt divisioonan voittokamppailussa.

PS. Tosin ilmeisesti tämä Bradyn juttu ei ole mitenkään virallinen tieto. Ja tietäen miten salamyhkäisesti Patriots aina näistä loukkaantumisista tiedottaa, niin onhan sellainenkin mahdollisuus olemassa että Brady vielä tällä kaudella pystyisi pelaamaan. Esim. palaamaan suoraan playoffseihin jos Pats sinne asti ilman häntä pääsee. Tällöinhän ennustukset menisivät taas vähän uusiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Erittäin ikävä tosiaan tämä Bradyn loukkaantuminen, vaikka tavallaan vähän ärsyttääkin sen keräämä överi huomio mediassa. Tosin onhan se ymmärrettävää ja ennen kaikkea odotettavaa, koska kyseessä on tilastojen valossa yksi parhaimmista pelaajista liigassa, mutta on näitä loukkaantumisia kuitenkin ennenkin sattunut ja ne nyt vaan ovat valitettava osa lajia. Ymmärrän tottakai kuitenkin, että tämä loukkaantuminen on monille iso juttu.

En myöskään ole valmis hautaamaan täysin Patriotsin mahdollisuuksia, koska NE:n systeemi tuntuu aika QB-ystävälliseltä ja joukkue on muutoinkin oikein hyvä. Kuka tietää, ehkä NFL siirtää esim. Carson Palmerin Bengalsin rosterista Patriotsiin, ettei New Englandin sentään häviämään tarvitse alkaa.
 

mainio

Jäsen
Jetsin kausi alkoi sitten makealla 20-14 voitolla Miamista. Jännittävän lopun tarjosi tämäkin matsi, mutta J-E-T-S hoiti homman niin kuin pitikin.

Favrelta ihan hyvä peruspeli, parantaa varmasti. Lähinnä lyhytsyöttöpeliä, ja vähän pitkiä riskisyöttöjä. Receiverit Stuckey ja Cotchery pelasivat mainiosti. "Ykkösmies" Coles jäi näiden kahden varjoon. Thomas Jones oli hyvällä pelipäällä(101 jaardia ja 22 carrya), ja sai avattua rushing TD tilinsä, tällä kaudella tulee varmasti useampi kuin yksi. Juoksupeli toimi yllättävänkin hyvin.

Illan erikoisin tapahtuma oli kicker Mike Nugentin kummallinen loukkaantuminen, joka maksoi Jetsille neljä pistettä.

Puolustus onnistui pysäyttämään Dolphinsin juoksupelin hienosti, ja Pennington saikin lähinnä heitellä palloa. Cornerback Dwight Lowery pelasi hienon pelin(tästä miehestä kuullaan vielä), kuten myös DB Revis.

Ensi viikolla vastassa rival Patriots, ilman Bradya.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Huh, kylläpäs se järkytti kun näin Pollardin kaatuvan Bradyn päälle... En oikein tiedä mitä ajatella jos asia tosiaan on niin että Brady on loppukauden sivussa. Tätä kirjoittaessa kävin vielä tarkastamassa ja niinpäs se näkyy olevan.. Loppukausi paketissa... Vaikka kuinka hyvä tiimi Patseilla olisi niin en usko sen riittävän älyttömän pitkälle jos Matt Cassel aloittaa kuuppana.

Chris Simms tosiaan on kutsuttu näytille ja ehkäpä jo tänään kaveri signataan. Kantona kaskessa on vaan se että myös KC ja Tennesee ovat ottaneet Simmsiin yhteyttä.

Muuten pelistä voi sanoa sen että ainakin cornerit ja RB:t toimivat siedettävästi siitäkin huolimatta että lähestulkoon koko CB kalusto uusittiin tälle kaudelle. Kuten tuossa mainittiinkin niin O'neal tosiaan pelasi pisteet Patseille viimeisellä coverilla.


Muista peleistä sen verran mitä katselin niin Chargers tosiaan ei oikein saanut konetta käyntiin tai sitten vaan Panthers oli niin pirteä. Hyökkäys toimi hyvin vaikk Steve Smith on hyllytetty. Viimeisellä neljänneksellä Chargers sai hyvin hyökit läpi mutta lopussa Delhomme heitti uskomattoman komean TD:n suoraan kahden kaverin välistä tälle uudelle TE:lle joka oli kovassa kunnossa ainakin tässä pelissä. Niin ja Panthersien puolustuksesta Chris Harris on pakko mainita.

En tiedä... Ketäs minä nyt seuraan kun Brady on ulkona... Pistää mietteliääksi... No, toivotaan että Matt Casselista kasvaa voittaja. Samalla tavoinhan eräs Tom Brady sai mahdollisuuden kun silloinen ykköskuuppa Bledsoe loukkantui niin ja lopputuloksen me tiedämmekin...
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Tom Bradyn loukkaantuminen koko kaudeksi on kyllä (luonnollisesti), pirun ikävä juttu Patseille ajatellen Super Bowlia. Matt Cassel saa isot saappaat täytettäväkseen, ei kaveri eilen nyt kuitenkaan mitenkään huonosti mielestäni pelannut. Eri asia sitten miten jatkossa kulkee ja miten hyvin käsi käy.

Mutta sitten noihin muihin avauskierroksen otteluihin. Heti kärkeen täytyy sanoa, että olipahan pirun hienoa katsella pitkästä aikaa taas huippuhetket jokaisesta tähän mennessä pelatusta matsista. Aivan mahtavaa palvelua nfl.comissa tuollainen juttu, ei voi muuta sanoa. Mutta sitten niihin itse peleihin, aloitetaan nyt sitten vaikka tuosta Jetsin ja Dolphinsien välisestä kohtaamisesta. Brett Favre, on siinä aivan uskomaton kaveri!! Ikää on, mutta käsi käy edelleen kuin nuoremmillakin pelinrakentajilla. Jetsin ensimmäinen td ottelussa, 56 jaardin heittopeli Jerricho Cotcherylle oli kyllä sellainen veto, että perse meinasi revetä. Aivan huikea viskaisu, näitä lisää!

Sitten muutamasta ottelusta muutama maininnan arvoinen suoritus viivoja hyväksi käyttäen:

Jaguars-Titans
-Jacksonvillen qb David Garrard heitti varsin komean pitkän heiton, mutta epäonnekseen Titans nappasi syötönkatkon tilanteesta.

Cardinals-49ers
- Cardinalsin qb Kurt Warner heitti muutaman varsin näyttävän syötön San Franciscoa vastaan.

Cowboys-Browns
- Tony Romon 35 jaardin heitto Terrell Owensille suoraan Clevelandin maalialueelle, näyttävä peli.

Panthers-Chargers
- San Diegon ensimmäinen td ottelussa, Phillip Riversin 44 jaardin heitto Chris Chambersille oli upeaa katsottavaa.
- Panthersin Jake Delhommen viimeisten sekuntien heitto maalialueelle Dante Rosariolle, joka vei Carolinan voittoon. Hieno suoritus.

Buccaneers-Saints
- Saintsin qb Drew Brees sai ainakin tuossa nfl.comin videokoosteessa aikaan tukun hienoja heittopelejä.

Bengals-Ravens
- Ravensin qb Joe Flaccon hehkutukset nfl.comin videokoosteessa olivat kerrassaan huikeita. Hienoa eläytymistä kaikinpuolin, hyvinhän kaveri vaikutti pelaavan

Seahawks-Bills
- Roscoe Parrishin hieno 63 jaardin puntinpalautus. Buffalo oli yrittävinään kenttämaalia johtoasemassa 20-10, mutta feikkasikin sen. Tuloksena Brian Moormanin 19 jaardin heittopeli Ryan Denneylle. Kaikinpuolin loistava, taktinen peli joukkueelta.

Rams-Eagles
- Philadelphian Donovan McNabbilta kerrassaan huikeita heittoja matsissa! Brett Favren ohella kierroksen parhaita paloja meikäläisen listalla, ehdottomasti.

--

Ja ettei kenellekään jää epäselväksi, niin kyllä, minä pidän suuresti pitkistä heittopeleistä.
 

Cube

Jäsen
Huh, kylläpäs se järkytti kun näin Pollardin kaatuvan Bradyn päälle... En oikein tiedä mitä ajatella jos asia tosiaan on niin että Brady on loppukauden sivussa. Tätä kirjoittaessa kävin vielä tarkastamassa ja niinpäs se näkyy olevan.. Loppukausi paketissa... Vaikka kuinka hyvä tiimi Patseilla olisi niin en usko sen riittävän älyttömän pitkälle jos Matt Cassel aloittaa kuuppana.
No en nyt tiedä. Cassel on kyllä aika/täysin katsomaton kortti, mutta pelasi kuitenkin eilenkin tilastojen valossa Bradya paremman pelin. Vastassa ei myöskään ollut mikään surkea vastus, vaikka jossain on näinkin yritetty väittää, vaan KC:n heittopuolustus oli ainakin vielä viime kaudella oikein hyvä. Toki Jared Allenin lähdön myötä se todennäköisesti jonkin verran heikkenee, mutta silti.

En tietenkään tarkoita, että Cassel tulee pystymään samanlaisiin numeroihin kuin Brady, mutta kyllä New Englandilla edelleen on täysin realistiset mahdollisuudet playoffeihin. Siellä voikin puolestaan tapahtua aivan mitä tahansa, kuten viime vuonnakin nähtiin.

En tiedä... Ketäs minä nyt seuraan kun Brady on ulkona... Pistää mietteliääksi...
Et kai ole tosissasi? Jos olet, niin kaiketi Peyton Manning on vastaus kysymykseesi.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Joku jopa voisi sanoa, että olipa sangen mielenkiintoinen avauskierros. Meikäläinen uskaltaa vasta näin iltasella tulla lukemaan jatkoaikaa kun on saanut yön pelit katsottua digiboxilta. Kyllähän kierroksella tuli aikamoisia yllätyksiä. Suurimmat oli minulle ainakin Chargersin ja Indyn tappiot ja Bearsin vahvuus ja varsinkin heidän rookie rb Forte. Myös Seattlen tappio tuli hieman puskista, vaikka Buffalo kova jengi onkin. Kierroksen puheenaihe on tietenkin Braydyn Tompan loukkaantuminen. Erittäin valitettavaa, mutta minkäs teet. Jenkkifutis nyt tuppaa olemaan sellanen laji, että niitä loukkaantumisia siunaantuu lähes jokaisella jossain vaiheessa...

Sitten Cowboyssin pelistä muutama sana. Jaksoin kaksi neljännestä valvoa ja sitten nukkumatilla oli jotain asiaa. Mutta nähdyn perusteella (+kooste) varsin tyytyväinen voi olla. Aika aseeton oli Browns Cowboyssin puristuksessa. Kuitenkin mielestäni Cleveland on yksi varteenotettavista pleijjariehdokkaista AFC:n puolella. Brownsilla oli yksi kunnon draivi ja sekin onnistui aika pitkälle Dallasin rangaistusten ansiosta + Winslowin kiinniotot, kuten jo aikaisemmin mainitsin.
Mutta tilastojenkin valossa Browns oli selvästi vastaantulija. Romo pelasi hyvin, vaikka yksi irma sieltä lipsahtikin. Barber oli taas murhaavan kova ja Felix Jones säesti hyvin mukana puoliajan jälkeen. Myös T.O. Witten ja Crayton olivat iskussa. Puolustuksesta en vielä kovin hyvää kuvaa saanut. Se lienee positiivinen uutinen, että kovin isoja pelejä ei annettu. Miinuksiin voi lukea rangaistukset ja varsinkin tilanteet missä niitä otettiin.

Mutta joo, tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kierroksen Philly peliä. Vastus kovenee entisestään ja todella mielenkiintoinen rivalry peli tulossa....
 

Cube

Jäsen
Todella rikkonaista peliä tämä Packers-Vikings, kun lippuja lentelee jatkuvasti. Adrian Peterson on kuitenkin aloittanut taas vahvasti, kuten myös Greg Jennings, joka vaikuttaisi olevan ns. "real deal". Viime kauden 12 touchdownia ovat Jenningsillä varmaan kiven alla tällä kaudella, mutta hän on tänään ollut erittäin tärkeä muilla tavoin. Ensin keräsi fumblen omalla alueella jatkaen siten GB:n hyökkäysvuoroa ja hetki sitten otti komeasti kiinni Rodgersin pitkän heiton.

Myös Rodgers on aloittanut oikein hyvin ja toivottavasti jatkaa samalla tavalla, koska sympatiat ovat ehdottomasti hänen puolellaan. Ei ole helppo paikka ottaa Favren jälkeen starterin paikkaa.

Tykkään molemmista joukkueista ja niiden pelaajista paljon, joten vaikea päättää kummalle voittoa toivoisi. Kai pitää keskittyä toivomaan vaan hyvää peliä ja sitä se on tähän asti ollutkin rikkonaisuudesta huolimatta.
 

Cube

Jäsen
Jay Cutler on näyttänyt tähän mennessä oikein hyvältä NFL:n (etukäteen arvioiden) ehkä parasta heittopuolustusta vastaan ja vieläpä ilman ykköstargettiaan Brandon Marshallia. "Vasta" yksi TD tosin, mutta niitä olisi kaksi, ellei yksi hyökkäysvuoro olisi päättynyt turhaan rangaistukseen ja Tony Schefflerin tiputukseen maalialueella.

Eddie Royal aloittanut myös erittäin hyvin. Puoliaikaan mennessä jo 99 jaardia ja TD. Jos hän pystyy pelaamaan enemmänkin tällaisella tasolla, saattaa Denverillä olla todella kova hyökkäys Marshallin palattua kunnolla kehiin.

Selvin Young saanut puolestaan oudon vähän vastuuta. Odotin jotain ihan muuta, mutta ei Shanahanin RB-kuvioista ota koskaan selvää.

Oaklandin puolelta JaMarcus Russell ei ole ollut mitenkään surkea, mutta on hänellä vielä paljon hiomista pelissä, enkä olisi kovin varma, että hän tulee koskaan riittävälle tasolle (mikä se on?) kehittymään. Onnistumiset ovat tänään tosin olleet usein senteistä tai jopa milleistä kiinni, mikä on toki rohkaisevaa.
 

Mata #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, JHT, TW
Kausi on nyt myös saatu Broncosin osalta käyntiin ja hieno 41-14 voittohan sieltä tuli. Jay Cutler pelasi loistavan pelin hyvää puolustusta vastaan ja heitti 299 yrd ja 2 TD. Mielestäni nuori Cutler on noussut jo nyt NFL:n eliitti kuuppien joukkoon ja varmasti tulee kauden aikana vielä parantamaan otteitaan. Myös Royal pelasi tosi hyvän pelin kopattuaan komeat 146 yrd ja tehdessään 1 TD. Kuten Cube jo mainitsikin S.Young sai tänään yllättävän vähän vastuuta, mutta osittain tämä johtui siitä että Cutler-Royal akseli oli kuumana tänään.

Myös puolustus pelasi 3 ensimmäisen quarterin osalta erinomaisen ja virheettömän peli ja varsinkin heittopuolustus toimi hyvin Champ Bailyn johdolla. Special Teameista oli mukava nähdä Praterin onnistuvan tänään kaikessa, onhan hänellä isot saappaat täytettävinään J.Elamin lähdön vuoksi.

Kausi on kuitenkin nyt saatu hyvin käyntiin ja ensi viikolla sitten kotona Chargersin kimppuun.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Patriotsien QB-rintamalla tapahtuu:

They brought in quarterbacks Chris Simms and Tim Rattay on Monday. Once they arrived, they were told the situation had changed and they no longer were needed.


Ehkä treidi? En jaksa uskoa siihen että Pats jatkaisi Casselin ja rookie O'Connellin avuilla...

Cube, kyllähän NFL:ssä on paljon mielenkiintoista seurattavaa. Tänä vuonna näyttäisi erityisesti olevan nuorten tulokkaiden esiimarssi ja sehän on hyvä juttu. Flacco, Ryan, Forte jne... Leveyttä löytyy rookie-rintamalla...

Ja nythän tämä AFC vasta jännäksi menikin kun Pats tavallaan menetti sen "varman AFC east voiton". Hauska nähdä miten mm. Jets nousee esille vai oliko Favre vain yhden matsin efekti. Toki mieshän voi yksinäänkin (rissujen avulla) ratkaista pelejä... Jännäksi menee jännäksi menee.. Mutta nyt se on viimeinkin alkanut!


Pitää kyllä sanoa että jos ihmisillä on mahdollisuus hankkia se Game Pass HD niin ehdottomasti hankkimisen arvoinen. Kuvanlaatu on kyllä jotain aivan uskomattoman hyvää. Voi olla että kun on pari vuotta katsellut 250-300 kbps stremeja niin yhtäkkiä tuo 2600+ tuntuu ylihienolta. Itsehän otin vain tuon viikon aluksi ja nyt ajattelin pistää koko kauden paketin. Muistakaa myös se ettei paketti sisällä pleijaripelejä...
 

fotiu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko New York Rangers
Hyvät toverit,
Onko kellään moista tietoa, että onko millään sivustolla mahdollista katsella kokonaisia pelejä jälkilähetyksinä? Siis näitä stream arkistoja. Kun ei vanha mies jaksa valvoa öitä, olisi ollut hienoa nähdä tuo Packersien avaus vaikka heti aamutuimaan töissä luppoajalla, pelkkien highlightsien sijaan.
 

jm16

Jäsen
Hyvät toverit,
Onko kellään moista tietoa, että onko millään sivustolla mahdollista katsella kokonaisia pelejä jälkilähetyksinä? Siis näitä stream arkistoja. Kun ei vanha mies jaksa valvoa öitä, olisi ollut hienoa nähdä tuo Packersien avaus vaikka heti aamutuimaan töissä luppoajalla, pelkkien highlightsien sijaan.
Veli toveri, kyllä on. GamePass HD.
 

Cube

Jäsen
Mielestäni nuori Cutler on noussut jo nyt NFL:n eliitti kuuppien joukkoon ja varmasti tulee kauden aikana vielä parantamaan otteitaan.
Riippuu ehkä siitä mitä eliitillä tarkoitetaan. Top10-kamaa Cutler on pelinrakentajien osalta mielestäni jo melko helposti. Sen sijaan top5 on vielä vähän tiukemmassa, joskin tuohon kategoriaan on täydet mahdollisuudet nousta jo tämän kauden aikana. Pidemmällä aikavälillä olen vaatimattomasti sitä mieltä, että Jay Cutlerin kohdalla puhutaan jopa tulevasta MVP:stä. Noilla (koko ajan paranevilla) tukijoukoilla tämä aika saattaa koittaa yllättävänkin pian.

On varmaan aika hienoa aikaa olla Broncosin kannattaja. Meikäläisellä oli viime yönä ihan vaan bandwagonissakin kivaa ja toivottavasti sama meno vaan jatkuu.

Cube, kyllähän NFL:ssä on paljon mielenkiintoista seurattavaa. Tänä vuonna näyttäisi erityisesti olevan nuorten tulokkaiden esiimarssi ja sehän on hyvä juttu. Flacco, Ryan, Forte jne... Leveyttä löytyy rookie-rintamalla...
Joo, tosiaan aika kova tulokasvuosi näyttää taas oleva. Varsinkin running backeja riittää. Forten lisäksi Darren McFadden, Rashard Mendenhall, Chris Johnson, Ray Rice, Felix Jones, Jonathan Stewart, Kevin Smith, Steve Slaton jne.. Aikamoista. Vielä kun muistetaan, että pari vuotta sitten (2006) oli draftissa myös kova RB-luokka, on pelipaikan taso NFL:ssä varmistettu vähintäänkin hetkeksi.
 

Mata #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, JHT, TW
Riippuu ehkä siitä mitä eliitillä tarkoitetaan.

Eliitillä tarkoitan juuri NFL:n top 5 kuuppia johon mielestäni Cutler jo kuuluu tai tulee tämän kauden peleillään (toivottavasti) kuulumaan. Miehellä on mielestäni tällä hetkellä kaikki pelin osa-alueet vähintään hyvällä tasolla ja mies osaa voittaa pelejä joukkueellen. Viime kaudella näkynyt hermoilu joissakin tiukoissa otteluissa on mennyttä aikaa ja toinen kausi aloittavana kuuppana on jo paljon helpompi. Kun miehelle laitetaan vielä targeteiksi Royalin ja Marshallin kaltaiset pelaajat, niin en näe myöskään mitään esteitä sille miksei mies voisi olla vaikka liigan MVP jonain päivänä.

Kymmenen vuotta ollaan odoteltu franchise-qb:eta Elwayn jälkeen ja mielestäni Cutler on tämä henkilö.

On varmaan aika hienoa aikaa olla Broncosin kannattaja.

Tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä että kasassa olisi paras joukkue muutamaan vuoteen. Kun puolustuksessakin on tähtiä kuten Baileyt ja oma suosikkini Dumervil niin divisioonan voitto on, ja tulee ollakkin, ainoa tavoite runkosarjassa.

Eikä se Broncosinkaan kannattaminen aina oo hienoa ollut. Pari kertaa on tullut sanottua että tämä joukkue ei koskaan tule mitään voittamaan :D
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Kymmenen vuotta ollaan odoteltu franchise-qb:eta Elwayn jälkeen ja mielestäni Cutler on tämä henkilö.

Tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä että kasassa olisi paras joukkue muutamaan vuoteen. Kun puolustuksessakin on tähtiä kuten Baileyt ja oma suosikkini Dumervil niin divisioonan voitto on, ja tulee ollakkin, ainoa tavoite runkosarjassa.

Eikä se Broncosinkaan kannattaminen aina oo hienoa ollut. Pari kertaa on tullut sanottua että tämä joukkue ei koskaan tule mitään voittamaan :D

John Elway oli minulle 80-luvulla se pelaaja, joka sai minut kiinnostumaan jefusta ja -86 lähtien on tullut seurattua ja fanitettua Denver Broncosia. Kaikennäköistä sitä on nähnyt (pelillisesti)... The Drive, 10-55 teurastus Super Bowlissa, #7 valinta MVP:ksi... Ja kyllä, ei tuon joukkueen kannattaminen aina ole ollut gloorian perässä juoksemista.

Huonoja sekä hyviäkin hetkiä on kokenut. Tuntuu menevän vähän sykleissä tuo onnistuminen. Nyt vaikuttaa vaihteeksi siltä, että tällä kertaa on se onnistumisen paikka. En pane hanttiin.
 

Cube

Jäsen
Eliitillä tarkoitan juuri NFL:n top 5 kuuppia johon mielestäni Cutler jo kuuluu tai tulee tämän kauden peleillään (toivottavasti) kuulumaan.
Tämän kauden jälkeen tai jopa sen aikana saattaa hyvinkin kuulua ja itsekin toivon niin. Kuitenkin tässä vaiheessa on ainakin minun oikeastaan mahdotonta laittaa Cutleria viiden kärkeen. Peyton Manning, Brady, Brees, Romo, Palmer ja Roethlisberger. Siinä on jo kuusi kaveria, joiden edelle Cutler olisi hyvin vaikea sijoittaa. Jotkut saattaisivat sanoa samaa myös McNabbista, Favresta tai jopa Eli Manningista, mutta itse en heistä (enää) ole ihan niin vakuuttunut.

Tietysti aina voidaan jossitella, että millaisia tilastoja Cutler olisi pystynyt lyömään taululle näiden yllämainittujen kavereiden asemassa, mutta tosiasia on, että kaikki heistä ovat pystyneet viimeisen muutaman vuoden aikana pelaamaan kauden, johon Cutlerilla on tilastojen valossa vielä matkaa hyvinkin paljon. Tämän kauden jälkeen tilanne on kuitenkin toivottavasti aivan toinen.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kyllä allekirjoittanutkin vakuuttui Cutlerin pelistä. Pelaa fiksusti ja todella tarkkoja heittoja juoksustakin. Ainesta huippu quupaksi. Varmasti tällä hetkellä jo 10 parhaan joukossa, mutta viiden sakkiin ei mahdu millään, vielä.
Muutenkin Denverin esitys oli todella komea. Sanoisin jopa, että kierroksen vakuuttavin. Varsinkin tämä nuori rissu Royal oli aivan liekeissä ja osoitti peliälyä monessakin kohtaa. Esimerkkinä mm. se kun taisi olla riverse receiver pass tjs, ja tämä Royal paiskasi kylmän viileesti pallon katsomoon kun ei ollut ketään kenelle heittää. vastaavasti mitä teki Oaklandin Russell, kun aikaa oli, mutta ukkoja ei vapaana. Säkkihän sieltä napsahti kun piti alkaa kikkailemaan. Raiderssin cb Hall oli aivan turisti tätä rookieta vastaan, paloi kuin soihtu Wilson kanssa aika ajoin.

Minnesotan ja Green Bayn peli oli jotenkin puuduttavaa nyhjäystä. Rodgers onnistui ihan kivasti ja Vikinginsin Jackson paransi myös loppua kohden. Peterson ja Grant väläyttelivät välillä muutaman mallikkaan juoksun.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Esimerkkinä mm. se kun taisi olla riverse receiver pass tjs, ja tämä Royal paiskasi kylmän viileesti pallon katsomoon kun ei ollut ketään kenelle heittää. vastaavasti mitä teki Oaklandin Russell, kun aikaa oli, mutta ukkoja ei vapaana. Säkkihän sieltä napsahti kun piti alkaa kikkailemaan.

No joo tilanne tuossa Raidersin pelissä taisi olla se että se oli suunniteltu juoksuksi jolloin blokkareita on aloituslinjan edellä, eli jos pallon haittää niin tulee rangaistusta. Tuossa rangaistuskaan ei tosin mikään ihan huono olisi ollut koska sen verran tuli tuosta pelistä takkiin.
 

Cube

Jäsen
Shawne Merrimanin kausi ohi.

Ei kaverin touhu sunnuntaina oikein näyttänytkään siltä, että koko kautta kannattaisi rikkinäisenä pelata. Ihan järkevä ratkaisu siis, vaikka varmasti harmittaa.

Fantasyssa laitoin muuten Jake Delhommen ja Hines Wardin treidilistalle, jos jotain sattuu kiinnostamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös