NFL season 2007–2008

  • 107 301
  • 1 252

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Kertokaa joku osaavampi miksi Titansin mahdollinen 10-6 riittää varmasti pleijaripaikkaan.
Enpä tiedä olenko osaavampi mutta tutkailin asiaa sivusilmällä tätä Titans@Colts -ottelua seuratessa.

Tuolla:
http://www.nfl.com/standings/tiebreakingprocedures
on selvitetty noita kriteerejä millä joukkueet laitetaan järjestykseen. Ja sieltä kohta:

If it is necessary to break ties to determine the two Wild-Card clubs from each conference, the following steps will be taken.

1. If the tied clubs are from the same division, apply division tie breaker.
2. If the tied clubs are from different divisions, apply the following steps.
Two Clubs
1. Head-to-head, if applicable.
2. Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.
3. Best won-lost-tied percentage in common games, minimum of four.
4. Strength of victory.
5. Strength of schedule.
6. Best combined ranking among conference teams in points scored and points allowed.
7. Best combined ranking among all teams in points scored and points allowed.
8. Best net points in conference games.
9. Best net points in all games.
10. Best net touchdowns in all games.
11. Coin toss.

Ovat eri divisioonista joten siirrytään alempiin kohtiin 1-11. Näistä homma näyttäisi ratkeavan kohdassa kolme, koska keskinäisiä pelejä ei ole ja konferenssin sisäisissä otteluissa molemmilla on 7-5 (jos on... Colts meni juuri johtoon Tennesseetä vastaan...) Jolloin toki tällä koko sepustuksella ei ole merkitystä...

Eli vertaillaan voittoprosenttia yhteisiä (common) vastustajia vastaan.

Ja ainakin tuolla:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071229235825AAyS9O6
tiedetään kertoa että Titansilla lukema olisi 4-1 ja Brownsilla 3-2.

Kaikki ylläoleva tietysti sillä edellytyksellä että Titans voittaa Coltsin. Juuri nyt 3rd 5:17 jäljellä lukemat ovat 7-10 Indylle.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eli vertaillaan voittoprosenttia yhteisiä (common) vastustajia vastaan.

Tuohan se sitten on, ei tuota varmaan olisi voinut kotisohvalta yhtäkkiä laskea. Bironasilta aika huikaiseva 54 jaardinen. Ei tarvitse olla Vinatieri, että voi ratkaista pelejä.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
NFC eastista puhutaan että on koko liigan heikoin divisioona, mutta sitä en itse pysty ymmärtämään. Nyttenkin huonoin record oli 8-8 ja kolme joukkuetta pleijareihin.

Kukas tälläistä on väittänyt? Onhan se nyt sanomattakin selvää, että kyseessä on liigan kovin divisioona tällä kaudella.

Itse eiliseen Dallasin peliin en enää palaa koskaan. Sen verran murheellista ja ennen kaikkea huolestuttavaa katseltavaa se oli. Kaikki kunnia kuitenkin Washingtonille. Todella vakuuttava suoritus ja tulevat olemaan vaikea voitettava kenelle tahansa.

Jos muutamalla sanalla kommentoisi Cowboysien regular seasonia. Katsotaan sitten hieman tarkemmin kun kausi on lopullisesti ohi.
Kärkeen täytyy heti sanoa, että kausi oli runkosarjan osalta aivan huikea menestys. Itse en ainakaan kuvitellut Dallasin recordin olevan 13-3. Todellakin yläkanttiin mentiin. Playoff paikkaan uskoin jo kauden alussa, mutta kotietu jatkopeleihin on kova juttu. Romo murtautui superquuppien tasolle ja ensi kaudella (toivottavasti myös jatkopeleistä) on lupa odottaa isoja tekoja. T.O ja Witten ovat liigan eliittiä omilla pelipaikoillaan. Hyökkäyksen linjaa povattiin todella heikoksi ennen kauden alkua. Enempää ei oltaisi voitu olla väärässä. Todella hyvä suoritus viisikolta.
Puolustuksen puolelta voisin poimia ehdottomasti Waren joka on mielestäni tiimin paras pelaaja ja varmasti yksi kandidaatti vuoden puolustajaksi. Myös maininnan ansaitsevat James, Ratliff, Hamlin, Ellis, Henry ja Newman. Loukkaantumiset tosin hieman vaivasivat 3 viimeistä jantteria. Joku varmasti kummastelee miksi kiittelen Henryä (ja Newmania). Näiden kahden herran panos ja pelaaminen on kuitenkin niin tärkeä Dallasille. Jos jompi kumpi kavereista on poissa ja tilalla spedeilee kaveri nimeltä Jaques Reeves, niin on sanomattakin selvää mistä ne isot pelit tulevat. Lähes poikkeuksetta Reeves on ollut se burning corneri.
Joka tapauksessa Cowboyssista on paljon jengiä lähössä Hawajille ja hyvä niin. Ainakin yhden kaverin olisin ottanut koneeseen mukaan, nimittäin LB Bradie Jamesin.

Kokeillaan myös hieman veikkailla tulevaa WIldCard kierrosta.

Seahawks - Redskins
Itse toivon Seahawksin voittoa, sillä en enää toistamiseen halua nähdä Redskinsin antavan isän kädestä Cowboyssille. Molemmila joukkueilla on varsin hyvät puolustukset, joten siltä osin puntit ovat aika tasan. Hyökkäyksen puolella sitten eroa alkaa tulemaan Skinsien hyväksi. Collins on todella kuuma pelaaja tällä hetkellä. Portis, Cooley ja Moss ovat myös aivan loistavassa vireessä. Redskins jatkoon +14 pinnan erolla.

Buccaneers - Giants
Omaksi yllätyksekseni toivon Giantsin voittoa ja se on jopa ihan mahdollinen. Manning ja kumppanit pelasivat varsin mukavan pelin Patriotseja vastaan kun taas Tampa kompuroi Carolinaa vastaan. Tässäkin parissa molemmilla on ihan jees puolustukset. Giantsilla ehkä karvan verran parempi. Hyökkäyksen puolella etu on selvästi Giantsilla, jos Manning ei onnistu tunaroimaan. Schockeyn menetys oli valtava, mutta hyvin nuori Boss paikkasi häntä. Burress on puolestaan liigan parhaimpia WR-osastolla ja Jacobs parempi kuin kaverin vastaava. Garcia ei ilmeisesti ole pelikunnossa ja se on iso menetys. Giants jatkoon +4 erolla.

Steelers - Jaguars
Tämä onkin sangen mielenkiintoinen matsi. Pittsburgilla lienee hampaan kolossa jotain viime kohtaamisesta. Parkerin poissaolo näkyy varmasti ja Davenportista ei ole paikkaamaan niin isoja saappaita. Wardin, Holmesin ja ennen kaikkea Big Benin täytyy astua esiin. Pitsburg tarvitsee myös puolustukselta apuja, koska kuitenkin etu hyökkäyspäässä on selvästi jaguaareilla. Jaxonvillen hyökkäys vaikuttaa varsin mukavalta. Mikäs siinä on juostessa kun palllonkantajina häärii Taylor ja Drew-Jones. Myös Garrard on ollut todella hyvä koko kauden. Wr:t ovat Jaguaareilla hyvää keskitasoa. Puolustuksessa etu on Steelerssillä varsinkin jos Polamalu pelaa. Vaikea veikattava, mutta laitetaan Jaxonville jatkoon +10 pinnan erolla.

Chargers - Titans
Mielestäni wildCard kierroksen selvin peli etukäteen. En usko Tenneseen pojilla olevan juurikaan mahdollisuuksia Tomlisonin, Riversin ja Gatesin pysäyttämiseksi. En tiä miten paha oli Vincen loukkaantuminen, mutta jos hän ei pelaa ensi viikonloppuna niin Titansin mahdollisuudet ovat lähes olemattomat. San Diego jatkoon +17 pinnan erolla
 

Montonen

Jäsen
Kukas tälläistä on väittänyt? Onhan se nyt sanomattakin selvää, että kyseessä on liigan kovin divisioona tällä kaudella.

Vastalause. AFC South oli tällä kaudella kovin divisioona. Itse asiassa taisi olla kaikkien aikojen kovin, jos tuijotellaan pelkästään voittojen määrää. Noh, väliäkö tuolla. NFC Eastissä oma gloryhunttaus kohdistuu Redskinseihin. Todd Collins superbowliin, vastassa Kerry Collins, siinäpä vasta näky.
 

janóz

Jäsen
No niin, saatin runkosarja pelattua ennen vuoden loppua. Play-off joukkueet on selvillä ja delete kävikin jo wild card kierrosta läpi. Itselläni on tästä wildcardista sellainen tunne, että se on pientä lämmittelyä ennen tosi pelejä ja "palkinto" runkosarjan hyvin pelanneille joukkueille. En kuitenkaan näe niitä hirveän merkityksellisiksi, ainakaan tänä vuonna. Steelershän nousi mestariksi kuudennelta sijalta pari vuotta sitten, mutta mielestäni se oli eri tilanteessa entä kuin yksikään tämän vuoden joukkueista. Silloinhan Steelers oli alisuorittanut runkosarjan ja vasta lopussa pääsi siihen vauhtiin mitä siltä odotettiin jo edellisin kauden perusteella (15-1). Jos joku olisi tuolloin ennen kautta sanonut, että Steelers vie mestaruuden en olisi sitä pitänyt mitenkään yllätyksenä. Tänä vuonna kukaan wild card- joukkueista ei mielestäni ole samalla lailla pelannut alle tasonsa runkosarjassa. Ehkä Redskins on samanlaisessa myötätuulessa kuin Pittsburgh silloin, mutta kukaan ei pitänyt Washingtonia mestarikanditaattina ennen kautta, sen aikana tai vielä nytkään.. Ja kyllä suoraan jatkoon päässeet Patriots, Colts, Cowboys ja Packers ovat mielestäni kuitenkin ne joukkueet, joista Super Bowl - finalistit löytyvät. Ainakaan AFC:n puolella en millään näe muilla olevan mitään saumaa noita kahta vastaan. Vaikka monet niistä voisivat kyllä päästä NFC:n puolella jatkoon helpostikin. Ja kuten aiempinkin vuosina niin NFC on juuri se heikompi, tasaisempia ja yllätyksellisempi konferenssi.

Pieni spekulointi niistä joukkueista joiden uskon omaavan mahdollisuuden Super Bowliin:

AFC:
1) New England Patriots
- ehdoton voittajasuosikki 16-0 kauden jälkeen
- Brady, Moss ja kumppanit pelaavat aivan käsittämätöntä ilmahyökkäystä, jolle ei näytä löytyvän pysäyttäjää
- joukkue tietää miten playoffeissa pelataan ja VOITETAAN

2) Indianapolis Colts
- viime vuoden voiton ja Patsiotsin huikean runkosarjan jälkeen paineet on pois
- joukkueella on potentiaalia uusia mestaruus jos pysyvät samalle tasolle kuin vuosi sitten. Ehdottomasti kovin haastaja New Englandille

Ja siinäpä ne sitten olikin. Muut AFC:n joukkueet voivat parhaalla pelillä laittaa nämä joukkueet tiukille, mutta jos mielii nämä joukkueet voittaa niin pitäisi omata sellainen hyökkäys, joka pystyy laittamaan kampoihin Bradylle ja Manningille ja sitähän ei muilta löydy. Hyviä puolustuksia kyllä löytyy wild card -joukkueista, mutta kun pitäisi olla se varma QB joka pystyy johtamaan joukkueen voittoon niin alkaa kysymysmerkkejä nousemaan. Ehkä Big Ben olisi tällainen, mutta taas Parkerin loukkaantuminen syö Steelersin mahdollisuuksia. LT taas on aivan varmasti San Diegon avainpelaaja, mutta Rivers ei vakuuta, samoin kuin Garrard vaikka hyvän kauden pelasikin. Näen, että ainoa keino voittaa Bradyn ja Manningin joukkueet on pitää kyseiset herrat penkillä mahdollismman pitkään. Eli siis pitämällä palloa omalla joukkueella ja se tuskin näiltä joukkueilta onnistuu tarpeeksi pitkään. Varsinkin jos Patriots ja Colts tekee ekat pisteet niin tilanne on lähes toivoton vastustajille.

NFC:
1) Dallas Cowboys
- vaikka kauden päätös oli surkuhupaisa niin joukkeella on kyllä potentiaalia ja omaa niitä pelaaja jotka voivat "tehdä pelejä": Romo, TO ja Ware pystyvät omilla henkilökohtaisilla suorituksilla kääntämään tiukat pelit joukkueensa eduksi.
- pääsy Super Bowliin on mahdollinen jos pelaavat omalla tasolla, voitto siellä vaatii valtavaa itseluottamusta ja tason nostoa

2) Green Bay Packers
- Favre ja heittopeli on kohdalleen loksahtaessa todella hyvä, mutta kuinka hyvin se pysyy huipputasolla?
- puolustus on myös hyvää tasoa, tosin sekin näyttää olevan hieman epävakaa

3) Seattle Seahawks/ Washington Redskins
- nämä joukkueet pystyvät lyömään edellä mainituille hyvin kampoihin, mutta eri syistä
- Seattlen pelaajamateriaalin potentiaali kova (6 pelaajaa Pro Bowliin) ja jos he pääsevät vireeseen playoffeissa niin mahdollisuudet ovat hyvät edetä loppuun asti
- Washingtonin taisteluhenki voi kantaa pitkällä, mutta koska tulee raja vastaan? QB-tilanne ei vakuuta

Suuri yllätys olisi, jos joku NFC:n joukkueista mestaruuden kotiin veisi. Mutta pelaamallahan pelit ratkaistaan eikä spekuloinnilla.

Ja heitetään tähn loppuun vielä ne joille pidän peukkua ylhäällä loppukauden:
Colts, Chargers ja Redskins
 

Satanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Southampton,Chelsea sympatiat Lukko,ifk
- Washingtonin taisteluhenki voi kantaa pitkällä, mutta koska tulee raja vastaan? QB-tilanne ei vakuuta

Miten niin ei vakuuta? T.Collins on 4-0 aloittajana ja heittänyt 5 TD:tä, mutta nolla interiä. Todella upeaa QB-työskentelyä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä menee vaikeaksi valita se "suosikkijoukkue" tuleviin pudotuspeleihin, koska mitään sidettä ei käytännössä joukkueisiin ole. Viime vuonna olin Chicagon puolella ihan vaan sen takia, että monikaan ei mahdollisuuksiin uskonut, ja niinhän siinä sitten tunaroitiin oikein kunnolla Grossmanin johdolla.

2005 taisin laittaa ropoja likoon jo ennen pudotuspelejä Steelersin puolesta ja olihan siellä mies nimeltä Jerome Bettis, jolle oikeastaan toivoin pottia. Ottelu Indyä vastaan mainasi kääntyä, mutta kiitos "Immaculate Redemptionin" ei kääntynyt. (Tuon termin bongasin juuri wikipediasta.) Super Bowl oli sitten hienoa katseltavaa. Itseasiassa pidän tuota Randle El - Ward peliä yhtenä hienoimmista kuvioista mitä olen nähnyt ko. lajissa olosuhteet ja ottelun tärkeys huomioiden.

2004 taas seurasin mielenkiinnolla Manningin ennätystehtailua. Toki olin Patriotsien puolella itse Superbowlissa.

Mutta vuoteen 2008...

Ehkä kuitenkin toivon kuitenkin altaavastaajien menestystä ja pidän ainakin alkuun peukkuja Washingtonille sekä Jacksonvillelle. Tuo Redskinsien nousu pudotuspeleihin oli ilmiömäinen, ja hienoa peliä esittivät Dallasia vastaan viime yönä. Jaguars taas AFC:n puoella olisi hieno yllätys Superbowliin, onhan siellä kaikki vahvimmat ehdokkaat (New England, Indy, San Diego, Pittsburgh). Järki kyllä sanoo, että Patsit menee Super Bowliin, mutta toivotaan ettei menisi vaan Jacksonville.

NFC:n puolelta peukut siis Redskinseille, ja toinen suosikki voisi olla Packers ihan vaan Favren puolesta. Olisihan se kova juttu, jos mies voittaisi NYT, vieläkin uransa huipuksi Super Bowlin... Dallas sitten, jos ei Washington tai Green Bay sinne yllä... Manning tuskin johtaa Giantseja yhtään mihinkään, eiköhän niitä syötönkatkoja nähdä taas ensi pelissä.
 

janóz

Jäsen
Miten niin ei vakuuta? T.Collins on 4-0 aloittajana ja heittänyt 5 TD:tä, mutta nolla interiä. Todella upeaa QB-työskentelyä.

No ei vaan vakuuta siinä mielessä, että en usko saman jatkuvan playoffeissa. Sama koskee Garrardia. Molemmilla hyvät tilastot runkosarjassa, mutta se ei vielä riitä. Collinsin tilastot on tuo 4 voittoa juuri silloin kuin vain voitot kelpasivat, ei syötönkatkoja jne. eli todella loistavasti pelattu.

MUTTA kun aletaan pelaamaan playoffeja niin en luota Collinsiin.. vielä. Jos hän johtaa Redskinsit konferenssin finaaliin ja on heittänyt enemmän toucdowneja kuin intereitä niin voin myöntää olleeni väärässä. Mutta kyse on juuri siitä, kenellä pysyy pää kylmänä ja käsi lämpöisenä tiukassa paikassa niin en millään voi sanoa, että luottaisin kaveriin joka on pelannut niin vähän niin pitkällä uralla. Tilannehan on pitkälti sama kuin jääkiekossa, jolloin yhtäkkiä 2. maalivahdin pitää kantaa joukkueensa playoffeissa. Joskus joku onnistuu, mutta harvemmin.

Jos pitäisi näistä playoff -joukkueista valita QB omaan joukkueeseen niin se menis äkkiä ajateltuna näin:

1) Brady
2) Manning P.
3) Romo
4) Favre
5) Big Ben
6) Hasselbeck

Näiden jälkeen en oikein osaa sanoa, kuka lopuista pystyisi johtamaan/nostamaan joukkueensa voittoon. Ehkä E.Manning, mutta hän on kyllä se joka ensimmäisenä voisi joukkuuensa pelin pilatakin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Hyökkäyksen puolella etu on selvästi Giantsilla, jos Manning ei onnistu tunaroimaan. Schockeyn menetys oli valtava, mutta hyvin nuori Boss paikkasi häntä. Burress on puolestaan liigan parhaimpia WR-osastolla ja Jacobs parempi kuin kaverin vastaava. Garcia ei ilmeisesti ole pelikunnossa ja se on iso menetys. Giants jatkoon +4 erolla.

Mistä tämä tieto että Garcia ei pelaisi on peräisin, itse en mitään tälläistä tietoa löytänyt. Hänet otettiin 49ers pelissä puoliajalla vaihtoon ja eilen ei pelannut, mutta nämä olivat ihan lepuutussyistä tehtyjä ratkaisuja. Tietenkin on mahdollista että on harjoituksissa loukkaantunut.

Mielestäni ei Giantsin hyökkäystä voi mitenkään pitää selvästi parempana, mikäli Garcia ei pelaa tilanne tietenkin muuttuu. Tilastollisesti koko kauden osalta on aika tasaista, mutta pallonmenetyksiä Giantsille tulee selvästi enemmän, ainakin qb:n toimesta. Manning on 16 pelissä heittänyt 20 katkoa ja rähmännyt pallon 13 kertaa joista menetettyjä 7. Garcian vastaavat luvut ovat 13 peliä, 4 katkoa ja 4 rähmäystä joista 2 menettyjä. Eli aika suuri ero sillä miten hyvin pallosta pidetään huoli. Noista luvuista voi myös huomata että Manning tunaroi suhteellisen paljon, eli se ei olisi mitenkään poikkeavaa toimintaa että hänelle sattuisi pallon menetyksiä.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
http://www.nfl.com/news/story;jsess...d805a4380&template=without-video&confirm=true

Nyt se sitten tapahtui. Brian Billickin hommat Baltimoressa ovat näiltä osin nähty. Samoin Rex Ryan sai kenkää kuten koko coaching staff. Semmosta. Äkkiseltään vaikuttaa hätäiseltä ratkaisulta, mutta parempi nyt kuin sitten tulevan kauden alla, kuten chargersseilla tällä kaudella. Aina kun jossain tiimissä on päävalmentajasta pulaa, niin yksi nimi on viime vuoden aikana noussut aina ylitse muiden. Kai se pitää nyttenkin jo heti ekana sanoa... Cowher. Paljon on jo nimiä ja huhuja ollut keskustelupalstoilla liikkeellä: Scottenheimer, Garrett, Grimm, Singlentary, jopa Ryan..?

http://www.nfl.com/draft/story?id=09000d5d805a3a57&template=without-video&confirm=true

Draftin varausvuorot "selvillä". Ottaakohan Miami QB:n? Tuna tosin taitaa olla kova varaamaan puolustuspelaajia.


Lisätääs sen verran vielä että Tampasta on varmasti jäänyt väärä kuva parin viimeisen kierroksen ajalta. Starttereita on ollut sivussa sekä puolustuksen, että hyökkäyksen osalta reilusti. Garcia on pelikuntoinen ja osaa kyllä johdattaa joukkuetta pleijareissa, toisin kuin Eli (ainakin toistaiseksi). Viime pelissä ei Garcia, Galloway, Hilliard ja Graham olleet kukaan kentällä. Tampan puolustus on kova. Sopivasti kokemusta ja nuoruutta. En ihmettele yhtään jos Tampa tästä jatkaa
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Draftin varausvuorot "selvillä". Ottaakohan Miami QB:n? Tuna tosin taitaa olla kova varaamaan puolustuspelaajia.

Kyllä kaiketi Dorsey on ennakkosuosikki menemään ensimmäisenä, tosin Miamilla olisi qb:llekin käyttöä.

Harmittaa kyllä jossain määrin että Ravens voitti eilen, tuossa olisi ollut mahdollisuus peräti kolmanteen vuoroon jos olisi häviö tullut eilen, varmuudella olisi tullut kuudes.
 

Cube

Jäsen
Harmittaa kyllä jossain määrin että Ravens voitti eilen, tuossa olisi ollut mahdollisuus peräti kolmanteen vuoroon jos olisi häviö tullut eilen, varmuudella olisi tullut kuudes.
Koskaan ei mielestäni pitäisi harmitella sitä, että Steelers voitetaan. Se mikä draft-järjestyksessä hävittiin, voitetaan ekan kierroksen varauksen palkassa. Muutoinkin oli puhetta siitä, että Ravens voisi hyvinkin treidata alaspäin.

Billickin potkut ovat ihan tervetullut uutinen. Hienoa, että Bisciottilla oli tarpeeksi isot kivekset hommaan, vaikka vähän ärsyttääkin tapa millä siihen päädyttiin. Sen sijaan Ryanin ulospotkiminen oli mielestäni liiallista, mutta toivottavasti puolustuksen koordinaattoriksi löytyy joku yhtä hyvä kaveri. Näin on ainakin menneisyydessä usein ollut.

EDIT: Cowherista on huhuja ollut pidempäänkin, mutta tosiaan vain heikkoja huhuja. Hän kuitenkin kävisi hienosti, kuten myös ehkä Garrett tai Singletary. Tai jopa Ryan, mutta hän on nyt jo melko epätodennäköinen.
 

scholl

Jäsen
Onko siellä huippu QB:itä tarjolla? Siis ihmettelen, että jos eivät ota QB:tä, jos todella lahjakas olisi tarjolla, koska jokaisen franchise menestyy osittain jo pelkästään sen mukaan. Katsokaapa Brett Favrea. Fakta on se, että Dolphineilla ei ole ollut ketään Dan Marinon jälkeen. Jos loisto QB saadaan Miamiin niin puolustajia voi hankkia sitten jostain muualta tai myöhemmin. Ei vain saada olla sellaisia pelinrakentajia kuin mitä viime aikoina on ollut.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Koskaan ei mielestäni pitäisi harmitella sitä, että Steelers voitetaan. Se mikä draft-järjestyksessä hävittiin, voitetaan ekan kierroksen varauksen palkassa. Muutoinkin oli puhetta siitä, että Ravens voisi hyvinkin treidata alaspäin.

No ei ehkä kannata, mutta ei tuossa tuloksella enää ollut juurikaan merkitystä varsinkin nyt kun koko pakka menee kuitenkin täysin uusiksi. Eikä siinä muuten niin harmittaisi, mutta tuossa olisi tosiaan ollut mahdollisuus peräti kolmanteen vuoroon ja vaikka treidattasiinkin niin ei se ainkaan haittaa että on korkeampi vuoro.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Onko siellä huippu QB:itä tarjolla? Siis ihmettelen, että jos eivät ota QB:tä, jos todella lahjakas olisi tarjolla, koska jokaisen franchise menestyy osittain jo pelkästään sen mukaan.

Ihan hyviä on pari kappaletta, mutta ei nyt mitään sellaista konsensus ykkösvarausta tyyliin Manning tai Elway. Dorsey on aika härkä mielestäni puolustuksen tärkeimmällä paikalla eli dt, mutta ei se tietenkään yhtä tärkeä paikka ole kuin qb. Vaikkaan kyllä ettei Miami tuolla varauksella qb:ta ota, mahdollisesti jos treidaavat alas päin saattavat niin tehdä.
 

scholl

Jäsen
ei kai ykkösvarausta kannata koskaan treidata alas. Kuinka usein saat ykkösvarauksen. Kerran kahdessakymmenessä vuodessa ehkä.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
ei kai ykkösvarausta kannata koskaan treidata alas. Kuinka usein saat ykkösvarauksen. Kerran kahdessakymmenessä vuodessa ehkä.

No riippuu vähän tilanteesta, ketä on saatavilla ja mitkä omat tarpeet ovat. NFL:ssä myös annetaan varaus tuloksen perusteella puhtaasti joten jos on muutama huono vuosi niin saattaa niitä tulla vähän useamminkin, eli mitään arvontaan NHL/NBA tyyliin ei ole.

Chargers ainakin on aikä lyhyellä aikavälillä traidannut ykkösen pois kaksikin kertaan. Kun Atlanta otti Vickin ja Giants Eli Manningin, alunperin kummallakin kerralla ykkönen oli Chargersin jos en ihan väärin muista. Noista drafteista nyt Chargersilla on Tomlinson ja Rivers, eli aika hyvin noissa valinnoissa kyllä onnistuivat.
 

scholl

Jäsen
No Miamissa ei ole kai tarkoitus pelata montaa noin huonoa vuotta. Nyt oli kaikkien aikojen kehnoin kausi. Lopputulos on se, että Parcells antoi kenkää jo GM:lle sekä Baughille ja Thompsonille. Coach on seuraava joka saa kenkää. Foxin mukaan Jeff Ireland Cowboyseista tulee nyt uuden vuoden päivänä haastatteluun GM-tehtävään liittyen.

Iso luuta pyyhkäisee nyt ja ei jatkossa voi menestyä yhtä huonosti.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
ei kai ykkösvarausta kannata koskaan treidata alas. Kuinka usein saat ykkösvarauksen. Kerran kahdessakymmenessä vuodessa ehkä.

Jos joukkue tarvitsee pelaajia usealle pelipaikalle kipeästi eli on ns. jälleenrakennusvaiheessa ja samaan aikaan tilanne palkkakaton suhteen on huono niin voi olla ihan fiksua treidata alas. Varsinkin jos niille tärkeimmille pelipaikoille ei ole ykköspickin arvoisia kavareita tarjolla.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Steelers - Jaguars
Tämä onkin sangen mielenkiintoinen matsi. Pittsburgilla lienee hampaan kolossa jotain viime kohtaamisesta. Parkerin poissaolo näkyy varmasti ja Davenportista ei ole paikkaamaan niin isoja saappaita. Wardin, Holmesin ja ennen kaikkea Big Benin täytyy astua esiin. Pitsburg tarvitsee myös puolustukselta apuja, koska kuitenkin etu hyökkäyspäässä on selvästi jaguaareilla. Jaxonvillen hyökkäys vaikuttaa varsin mukavalta. Mikäs siinä on juostessa kun palllonkantajina häärii Taylor ja Drew-Jones. Myös Garrard on ollut todella hyvä koko kauden. Wr:t ovat Jaguaareilla hyvää keskitasoa. Puolustuksessa etu on Steelerssillä varsinkin jos Polamalu pelaa. Vaikea veikattava, mutta laitetaan Jaxonville jatkoon +10 pinnan erolla.

On kyllä perkeleen vaikea peli tulossa. Jaguars on muutenkin todella paha vastus niinkuin edellisessä matsissa nähtiin ja nyt loukkaantumistilanne on mennyt vielä pahempaan suuntaan. Vasempana tacklena aloittaa Trai Essex, joka on kolmosvaihtoehto paikalle. RB tilanne on iso kysymysmerkki. Aaron Smithin puuttuminen ei tuota juoksupuolustamista edelleenkään auta kuten ei myöskään James Harrisonin mahdollinen poissaolo. Tässä vaiheessa ehdottomasti pahin tilanne on tuo LT. Toivottavasti Essex pystyy nousemaan tilanteen vaatimalle tasolle.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Mistä tämä tieto että Garcia ei pelaisi on peräisin, itse en mitään tälläistä tietoa löytänyt. Hänet otettiin 49ers pelissä puoliajalla vaihtoon ja eilen ei pelannut, mutta nämä olivat ihan lepuutussyistä tehtyjä ratkaisuja. Tietenkin on mahdollista että on harjoituksissa loukkaantunut.
Joo, ihan oikeassa olet. Muistelin tota kirjottaessa, että olin katsonut Tampan depht charttia ja siinä olisi ollut Garcian kohdalla punanen risti ja sitten kun kaveri vielä otettiin sivuun pelistäkin. Mutta kunnossahan hän vaikuttaa olevan...my bad.
Giantsin hyökkäyksen paremmuuden kuitenkin perustelisin sillä, että kyllä Rb ja Wr osasto on parempi New Yorkin poppoolla. Manninghan voi tietenkin tämän tuhota täysin. Mutta tosiaan Garcian pelatessa puntit tasoittuvat huomattavasti.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Steelers muuten signasi Jeremy Bloomin parantamaan mahdollisesti palautustoimintaansa. Onko palstan Eagles-fanaatikoilla tai muilla havaintoja kaverin suhteen kun ei ole tullut seurattua miehen uraa draftin jälkeen?
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Steelers muuten signasi Jeremy Bloomin parantamaan mahdollisesti palautustoimintaansa. Onko palstan Eagles-fanaatikoilla tai muilla havaintoja kaverin suhteen kun ei ole tullut seurattua miehen uraa draftin jälkeen?

Katos vaan. Onko kenelläkään muuten tietoa Justin Gatlinin mahdollisesta NFL-urasta. Nythän miehen 100m juoksut on juostu ja tähtäimessä kai NFL.

Wikipedia kertoo näin:
"It has also been reported that Gatlin plans to serve his eight year ban from the track on a football field. Following the 2007 NFL Draft Gatlin worked out with the Tampa Bay Buccaneers and Tennessee Titans in hopes of being a wide receiver"

http://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Gatlin
 

Rocco

Jäsen
Onko siellä huippu QB:itä tarjolla? Siis ihmettelen, että jos eivät ota QB:tä, jos todella lahjakas olisi tarjolla, koska jokaisen franchise menestyy osittain jo pelkästään sen mukaan. Katsokaapa Brett Favrea. Fakta on se, että Dolphineilla ei ole ollut ketään Dan Marinon jälkeen. Jos loisto QB saadaan Miamiin niin puolustajia voi hankkia sitten jostain muualta tai myöhemmin. Ei vain saada olla sellaisia pelinrakentajia kuin mitä viime aikoina on ollut.

Onhan siellä Louisvillen Brian Brohm. Häntä veikattiin koko viime vuoden draftin ykkösnimeksi, jos olisi draftiin osallistunut. Muutenkin ensi vuoden drafti on pelinrakentajien kohdalta aika laadukas.

Lisäksi Tennesseen Eric Ainge, Michiganin Chad Henne, Boston Collegen Matt Ryan ja Kentuckyn André Woodson ovat kovia pelinrakentajia ensi vuoden draftissa. Unohtamatta Hawaiin Colt Brennania, joka on heittänyt hirvittäviä lukemia, tosin aika heikossa konferenssissa ja erittäin heittovoittoisessa pelisysteemissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös