NFL season 2007–2008

  • 106 852
  • 1 252

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kun oli puhetta noista fake fg yrityksistä aiemmin niin juuri Jaguarsit tekivät epäonnistuneen yrityksen.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Viimeksi muokattu:

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Ja niin men of steel nousivat takaisin peliin ja vähän ylikin. Brownsit eivät ole saaneet yhtään first downia 3 quarterilla.

Ja nyt näyttää ettei välttämättä tarvitsekaan. Omituinen peli
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Vähän paha kommentoida mitään kun en ole saanut peliä toimimaan lukuisista yrityksistä huolimatta. Onhan tuo vähän perseestä, että kun päästään vihdoin johtoon niin annetaan heti takaisku potkupelissä. Minkälainen keli siellä on, kun tuntuu että nuo potkut ovat menneet päin persettä ainakin Steelersillä? Näyttää kyllä, että Steelers tämän vie, sen verran vahvaa on meno ollut nyt. Ei kuitenkaan nuolaista vielä...
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Onkohan Beowulf hyvä leffa?
Pahoittelen ettet saa peliä näkyviin Troy, meinaan aika jännää on ollut. Säästä sen verran, että kenttä on kyllä märkä kun jalanjäljet näkyvät siitä, muttei tämä ole potkupeliin vaikuttanut. Cribbs vain on palauttanut niitä aivan uskomattoman hyvin. Mutta teillä on heittää kentälle Big-Ben, joka pelaa aivan käsittämättömän hyvin.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Onkohan Beowulf hyvä leffa?
Pahoittelen ettet saa peliä näkyviin Troy, meinaan aika jännää on ollut. Säästä sen verran, että kenttä on kyllä märkä kun jalanjäljet näkyvät siitä, muttei tämä ole potkupeliin vaikuttanut. Cribbs vain on palauttanut niitä aivan uskomattoman hyvin. Mutta teillä on heittää kentälle Big-Ben, joka pelaa aivan käsittämättömän hyvin.

Lähinnä noita potkujen pituuksia katselin. Reed veti yhden kick-offin johonkin 25 jaardin kohdalle ja Sepulveda punttasi omasta päästä jonkun 35 jaardisen.

Hienoa, että voitto tuli. Browns tuntuu tosiaan olevan yllättävän kova tänä vuonna vaikka tänään vire ei koko matsia kestänytkään.
 

Cube

Jäsen
Carson Palmer tulee pikkaisen herkuttelemaan tuota heittopuolustusta vastaan. C-Mac, Rolle, Pittman - kaikki taas sivussa. Jopa Reed ehdittiin mediassa ilmoittaa loukkaantuneeksi, mutta pelaa kuitenkin lopulta. Tuskin tosin pelaisi, jos mitään vaihtoehtoja olisi, mutta ei Landya tuonne ihan yksin viitsisi jättää.

Tottakai voittoa toivon ja uskon sen olevan jollain tasolla mahdollinenkin, mutta sen verran realisti olen, että rahat tuli laitettua singlenä Cincylle. Tosin Ravens taitaa olla koko 2000-luvun kovin kotijoukkue NFL:ssä, joten ehkä venymistä tapahtuu. 3-0 tilanne kuitenkin vasta.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Eipä tuo Steelersin peli paljoa paremmin avautunut highlightin jälkeen. Cribbsiltä hienoja palautuksia tosiaan vaikka eihän näin Steelersläisenä tuollaisia saisi missään nimessä tapahtua. Beniltä hienoa peliä vaikka tällä kertaa tuli virhekin sekaan. Parker palasi kuin varkain sinne 100 jaardin vauhtiin. Kaiken kaikkiaan ihan hyvännäköistä menoa varsinkin kun otetaan tuosta tulevaisuudessa pois ne kaksi pitkää palautusta.

San Diego auttoi Steelersiä todella paljon konferenssin kakkospaikan metsästyksessä, mutta Steelersin loppukausi on kyllä niin vaikea, että ei kannata vielä alkaa hyppimään onnesta. Jokatapauksessa mukava, että pelissä on panosta.

Näyttää Ravens uivan kyllä todella syvässä suossa tällä hetkellä. Vaikkei hyökkäys viime viikon jälkeen kauheasti vakuuttanutkaan niin olisin uskonut sen pystyvän laittamaan hieman enemmän pojoja taululle. Hauska muuten tuo nfl.comin video recappi. Fg, fg, fg, fg, fg, fg ai niin ja vielä yks fg.
 

Cube

Jäsen
Näyttää Ravens uivan kyllä todella syvässä suossa tällä hetkellä. Vaikkei hyökkäys viime viikon jälkeen kauheasti vakuuttanutkaan niin olisin uskonut sen pystyvän laittamaan hieman enemmän pojoja taululle. Hauska muuten tuo nfl.comin video recappi. Fg, fg, fg, fg, fg, fg ai niin ja vielä yks fg.
McNair on vaan niin loppu. Kaikki sen tuntuvat jo näkevän paitsi Billick ja McNair itse. Itse asiassa McNairkin on jo sanonut, että ymmärtäisi sen, jos Bollerista halutaan tässä vaiheessa tehdä startteri. Bollerillakaan menestystä tuskin hirveästi tulisi, mutta ainakin kaverilla riittää kädessä sen verran voimaa, että yli 10 jaardinkin heitot ovat mahdollisia, mikä nyt kuitenkin pelinrakentajalle olisi kohtalaisen tärkeää.

Jos Boller saa tilaisuuden ja loukkaantumiskierteet alkavat hellitää, niin kyllä Ravensista vielä ihan hyvä jengi saattaa tämän kauden aikana muodostua. Loppuohjelma on vaan sen verran paha, että pleijareihin tuskin on asiaa. 6-10 kaudelta tämä todellakin näyttää juuri nyt.

EDIT: Aika mahtavaa tsemppaamista tuolta raihnaiselta puolustukselta pitää Cincy ulkona end zonesta, vaikka muuten jaardeja ja isoja pelejä aika paljon antoivatkin.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Olipas jännä peli tuo Browns vs Steelers. Ihan viimeisille sekunneille piti jännittää että kumpi voittaa. Tosin kun selostajat sanoivat ettei kyseisellä areenalla ole koskaan oikein potkaistu pitkää FG:tä niin (taisi olla 53 pisin) niin 52 jaardin potkumaali ei ollut mitenkään itsestäänselvyys ja lyhyeksihän se jäi. Jos Anderson oli tulessa ottelun alussa niin Ben oli taas sitten toisella puoliskolla, toki Steelersin puolustus oli uskomattoman hyvä myös.

Olin ihan varma että Chargers ei pysty mitään Coltsille mutta Peyton teki Rexit ja heitti linja-autollisen Inttejä. Ihmettelen kyllä kovasti miten Manning "pystyi" heittämään kokonaista 6 kpl. Jotenkin ei vaan sovi samaan tarinaan Manning ja iso määrä INT:ejä.

Niin ja Mr.Automatic munasi 29 jaardin FG:n puoltoista minsaa ennen loppua... Jota sitäkään en olisi ikinä uskonut. Edelliset 34 FG:tä olikin uponnut siltä etäisyydeltä.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys otti sen mitä pitikin, eli voiton divisioonan kärkipelissä Giantsia vastaan 20-31. En tiä miltä muista peliä katsoneilta vaikutti, mutta minusta Dallasin peli oli ensimmäisellä ja toisella neljänneksellä kovin flekmaattista. Ja yllätys yllätys, taas kerran otettiin niitä turhia rangaistuksia niin perkeleesti. No eipä siinä mitään sillä Giants teki saman toisella puoliajalla. Tais pari maaliakin mennä rangaistuksiinkin.

Ensimmäisellä ja toisella neljänneksellä kentän hahmo oli New Yorkin Te Shockey. Kaveri vei Dallasin Williamsia miten tahtoi. Puoliajan jälkeen sitten tahti hieman muuttui kun Dallas tuplasi Shockeyn. Pakko se on vaan todeta, että Dallas on kolmannen ja neljännen neljänneksen joukkue. Taas se nähtiin. Tähtikypärät jaksoivat vain jauhaa ja jauhaa ja tulos oli sitten se mikä se oli. Minun tekisi jo mieli julistaa, että ei se E. Manning tule koskaan ottamaan sitä viimeistä askelta kohti superpelinrakentajaa. Siitä on jauhettu jo niin monta vuotta. Keskikastin quuppa ja ei muuta ei tule koskaan olemaankaan...

Dallasin puolelta Romo pelasi jälleen taas kerran upean pelin (20/28, 247yards, 4TD, 1int). Varsinkin ensimmäinen maali oli tosi näyttävä. Romo oli jo itse juoksemassa pallon kanssa ja valmistautui taklattavaksi, kunnes huomasi maalialueella aivan vapaana TE Curtisin ja vippasi pallon alakautta korkeana hänelle. Muita onnistujia olivat T.O 6 koppia, 125 yards ja 2 TD. Myös rb Jones pelasi ihan ok (varsinkin pelin alussa). Puolustuksen puolelta voi mainita Waren ja ehkä LB Jamesin sekä tärkeän maahanlyönnin suorittanut Henry, joka murskasi Giantsin viimeiset toiveet neljännellä yrityksellä. Kyllä Henry on vain tärkeä pelaaja Cowboyssille. Vielä kun hän saa paikat kuntoon ja myös WR Glen saadaan riviin mukaan, niin sitten alkaa näyttämään todella hyvältä!

Ensi viikolla astelee vastaan RedSkins rivalry pelissä. Eipä tästä juuri muuta voi odottaa kuin voittoa.

Kierroksen muista peleistä voi sanoa, että minulle oli todellinen yllätys Coltsin tappio. Ja kaikista suurin pommi tais olla Peytonin 6 irmaa. Harvemmin tollasilla intteri määrillä peli voitetaan. Tosin Romo pystyi kääntämään pelin voitoksi Buffaloa vastaan vaikka viskoikin 5 kertaa vastustajlle...

Rams sai ekan merkintänsä voittosarakkeeseen tämän kauden osalta. Ehkä jopa hieman yllättäenkin kun vastassa oli nousukuntoinen Saints.

Kierroksen thrilleri oli ilmeisesti Browns vs Steelers. Jossain vaiheessa vilkaisin tulosta ja silloin Browns johti selvästi. En meinannut uskoa lopputulosta kun sen näin...

Ilmeisesti Green Bay täytyy nyt viimestään ottaa vakavasti. Minnesotan nollaaminen oli kova juttu sekä Petersonin jättäminen alle 50 jaardiin. Favre on kans ihme sälli. Äijällä toinen jalka jo haudassa ja silti pelaa kuin parhaina päivinään. Kolmen viikon päästä Packers kohtaa Dallasissa Cowboyssin ja uskon siinä ratkeavan kuka lähtee paalulta NFC:n pleijareihin

Sunnuntai alkuillan matsina olleen Titans vs Jaguars pelin voi kiteyttää sanalla boooooring. Tosin kumpikaan joukkue ei kuulu minun suosikkeihini. Odotin Titansin oikeastaan olevan paljon parempi. Mutta huonojahan he olivat mukaanlukien heidän pelinrakentajansa Neil. Vince oli todella surkea. Pelin ainoa mukava seurattava oli Jagurasin räjähtävä rb Maurice Drew-Jones. Hauska seurata noin pienen ukkelin peliä, jolla on kuitenkin niin räjähtävä voima ja nopeus.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Philadelphialle vaihteeksi taas voitto ja taistelu jatkuu edelleen, ainakin taas tämän viikon. Ilahduttavaa oli joukkueen nousu takaa ohi ja varsinkin McNabbin liikkuminen joka alkaa näyttää jo hyvältä. Lisäksi Brownille komea TD ja Eaglesille elintärkeä Smith sai myös tärkeän kopin. Se oli positiivista. Westbrook oli kuitenkin jälleen se kantava voima hyökkäyksessä.

Tilastollisesti Eagles on jotenkin oudolla paikalla. Puolustus on päästettyjen pisteiden muodossa NFC:n neljänneksi paras. Hyökkäys tökkii ja paria poikkeusta (Lions,Redskins) lukuunottamatta se ei ole ollut tarpeeksi tuottelias red zonella. Se kun nimenomaan on alue jossa Eaglesin pitäisi olla vahva. Loukkaantumiset ovat kuitenkin syöneet yllättävän paljon tehoja. Ja vaikka puolustus on ollut periaatteessa hyvä, niin isoissa otteluissa se on kuitenkin pettänyt. Sekä Giants, Cowboys että Bears ovat rullanneet sen yli ja näissä peleissä sitä ei juuri olisi saanut tapahtua.

Tulevana viikonloppuna tilanne on herkullinen. Vastassa Lincolnilla on Dolphins ja samalla Redskins joutuu kohtaamaan Cowboysin. Nyt pitää huonoa kotisaldoa parantaa ja ottaa varma voitto Miamista joka on täysin yhden miehen varassa. Dallas vaikuttaa niin kovalta että uskon lujasti sen voittoon sinänsä ihan hyvää Washingtonia vastaan. Giants kohtaa vieraissa Lionsin joka on ollut meikäläiselle iso yllätys. Mielenkiintoista nähdä miten tappio vaikuttaa Giantsin peliin, tosin Detroitkin kävi häviämässä Arizonassa.

Muuten huomio kiinnittyy taas tuttuihin joukkueisiin. Indy hävisi jo toistamiseen ja Manning oli siis aivan pihalla. Chiefs ei ole lähelläkään edes Chargersin tasoa joten tuskin Colts enää konttaa. Muuten alkaa olla jo divisioonassa tiukat paikat Titansin ja Jaguarsin kanssa. Ja tästä päästäänkin Jaxin ja San Diegon matsiin joka hyvin tasainen kamppailu. Ehdottomasti kierroksen helmiä. Pats ottaa kauden kymmenennen voittonsa Billsin kustannuksella. Ja tietenkin mielenkiinnolla katson miten Saints jatkaa mielestäni hieman yllättävän tappion jälkeen, Texansin pitäisi olla suupala Brees & Co:lle.
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
http://sportsillustrated.cnn.com/2007/football/nfl/11/13/ravens.mcnair.ap/index.html

Jaahas, AirMcNair istuu 2-3 peliä kunnes saa olkapään kuntoon.

Tulee vaan mieleen että onko kyseessä tosiaan olkapää vai onko Billick viimeinkin tajunnut ettei McNair ole tällä hetkelleä NFL tason kuuppa.

Sä tavoittelet tähtiä, jos luulet Billickin osaavan ajatella. Loistava uutinen Ravens faneille. Kävi miltei jo sääliksi katsoa vanhan miehen avuttomuutta pelissä. Oletan että Boller ottaisi nyt ohjat käsiin. Jos omistaa vahvan käden niin sen pitäisi helpottaa juoksupeliä tuntuvasti, kun vastustaja ei voi enää laittaa 8 miestä "boxiin".
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Bolleri taitaa olla juuri sellainen QB josta Steve Young puhui viime MNF:ssä. On kaiken maailman fyysiset avut, heitti palloa mitä 65 jaardia yksi polvi maassa combinessa ja kaikkea yhtä hyödyllistä. QB:na oleminen on paljon enemmän kiinni päästä ja luonteesta kuin fyysisistä avuista. Mutta joo on Bollerilla vahva käsi.
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Kun osalla meistä tämä kausi alkaa olla jo pelattu, niin on aika siirtää huomionsa jo seuraavaan.

Tässä lista top 10 UFA

http://www.profootballweekly.com/PFW/Features/Free+Agency/2007/topten2219.htm

1. WR Randy Moss, New England Patriots
New England won’t shell out top dollar for Moss, but he may decide to remain with the Pats, regardless.

2. SS Bob Sanders, Indianapolis Colts
Look no further than a healthy Sanders as the biggest reason for the Colts’ defensive turnaround.

3. DT Albert Haynesworth, Tennessee Titans
Vilified in 2006 for cleating Andre Gurode’s face, Haynesworth is now abusing O-linemen the right way.

4. CB Asante Samuel , New England Patriots
Immune to being franchised again, Samuel will have a hoard of suitors longing for his signature.

5. LB Lance Briggs, Chicago Bears
Equally abusive to ballcarriers and automobiles, Briggs has been better than teammate Brian Urlacher in ’07.

6. RB Michael Turner, San Diego Chargers
LaDainian Tomlinson’s understudy is too explosive to remain a No. 2 option in San Diego.

7. OG Alan Faneca, Pittsburgh Steelers
Faneca didn’t get the extension he was seeking in Pittsburgh, so it’s nearly certain he’s gone in 2008.

8. TE Dallas Clark, Indianapolis Colts
The versatile Clark is a better bet to receive a long-term deal in Indy than teammate Bob Sanders.

9. LB Terrell Suggs, Baltimore Ravens
Despite sagging sack numbers, Suggs is on pace to set a career high in tackles.

10. CB Nnamdi Asomugha, Oakland Raiders
Rarely tested by opposing quarterbacks, Asomugha has yet to nab an interception after eight picks in ’06.

Täytyy lisätä vielä 2 nimeä.
DE Jared Allen, KCC
Eniten säkkejä tällä kaudella.

QB Derek Anderson Browns
Pelannut niin hyvin, että Brownseilla taitaa olla ongelmia päättää kenestä tulee franchise QB.

Jos saisitte valita yhden joukkueeseenne, niin kuka se olisi?

Bears tarvitsisi Fanecan, Turnerin, Andersonin, Sandersin ja Mossin (kuka ei?).
Ehkä ottaisin Fanecan.
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Bolleri taitaa olla juuri sellainen QB josta Steve Young puhui viime MNF:ssä. On kaiken maailman fyysiset avut, heitti palloa mitä 65 jaardia yksi polvi maassa combinessa ja kaikkea yhtä hyödyllistä. QB:na oleminen on paljon enemmän kiinni päästä ja luonteesta kuin fyysisistä avuista. Mutta joo on Bollerilla vahva käsi.

Joo-o Fawkes, kiitos että valaisit näin tietämättömälle niitä asioita mitä hyvä QB tarvitsee. Lähinnä ajattelin, että kun Ravens on perinteisesti panostanut juoksemiseen ja nyt kun heillä on potentiaalinen RB kehissä, niin ison tykin omaava quuppa pakottaa safetyt pidättytymään takalinjoilla. Tästä syystä kysyin käden vahvuutta.
 

Cube

Jäsen
Bolleri taitaa olla juuri sellainen QB josta Steve Young puhui viime MNF:ssä. On kaiken maailman fyysiset avut, heitti palloa mitä 65 jaardia yksi polvi maassa combinessa ja kaikkea yhtä hyödyllistä. QB:na oleminen on paljon enemmän kiinni päästä ja luonteesta kuin fyysisistä avuista. Mutta joo on Bollerilla vahva käsi.
Boller on myös ihan helvetin kova taistelija.

spoked B kirjoitti:
Joo-o Fawkes, kiitos että valaisit näin tietämättömälle niitä asioita mitä hyvä QB tarvitsee. Lähinnä ajattelin, että kun Ravens on perinteisesti panostanut juoksemiseen ja nyt kun heillä on potentiaalinen RB kehissä, niin ison tykin omaava quuppa pakottaa safetyt pidättytymään takalinjoilla. Tästä syystä kysyin käden vahvuutta.
Käden vahvuus on todellakin olennainen tekijä, jos vertailukohtana on McNair. Tällä hetkellä Boller on muutenkin melkeinpä jokaisella osa-alueella McNairia edellä, joten tämä on todellakin loistava uutinen Ravensin kannattajille, vaikkei Bollerista kukaan mitään pelastajaa varmasti odotakaan.

EDIT: McGahee on tällä kaudella ollut todella hyvä, kun ottaa huomioon, että suurimman osan ajasta hänellä on ollut pelinrakentaja, joka tuntuu olevan kyvytön heittämään palloa 10 jaardia pidemmälle.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Joo-o Fawkes, kiitos että valaisit näin tietämättömälle niitä asioita mitä hyvä QB tarvitsee. Lähinnä ajattelin, että kun Ravens on perinteisesti panostanut juoksemiseen ja nyt kun heillä on potentiaalinen RB kehissä, niin ison tykin omaava quuppa pakottaa safetyt pidättytymään takalinjoilla. Tästä syystä kysyin käden vahvuutta.
Jopas helposti vedit vihanneksia sieraimiin. Viesti ei liittynyt käytännössä mitenkään kirjoitukseesi vaan Bollerin ylentäminen osui vaan ajankohdallisesti hyvin siihen mitä Young oli juuri MNF:n studiossa sanonut. Bollerhan on kuuluisa nimenomaan siitä että heitti sitä palloa ihan helvetin pitkälle toinen polvi maassa.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Päivitelläänpäs tapahtuneita:

Coltseilla alkaa loppumaan miehet kun jälleen yksi on pistetty jäihin loppuvuodeksi ja nimenomaan Dwight Freeney. Tämän lisäksi keskiviikon harjoituksista olivat poissa Marvin Harrison, Anthony Gonzalez, Bob Sanders ja Robert Mathis.


Dolphins puolestaan vaihtaa kuuppaa ja sunnuntaina aloittaa John Beck. Taitaa olla muualla vika kuin kuupassa kun Miami ui niin syvällä. Suurimpana ongelmana on lukuisat loukkaantumiset.

Ja sitten tietysti kaikkien ystävä, REX aloittaa kun Griese on loukkaantuneena.

Ja Oaklandissa McCown joutuu penkille ja Culpepper aloittaa jälleen. (jos nyt ketään Raiders kiinnostaa :p)
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Jokos ootte käyneet antamassa äänenne ProBowl äänestyksessä. Minä kävin juuri veivaamassa äänet suosikkipelaajille.
Äänestyshän löytyy http://www.nfl.com/probowl/ballot
Oikeastaan oli aika helppo tehdä valinnat omalta osaltani. Lähinnä päänvaivaa aiheutti AFC:n TE ja RB valinnat. Yllättävän helposti sai myöskin valittua SS ja FS pelaajat, vaikka niitä voi valita vain 1 per tiimi. Hieman hyökkäyksen linjan osalta joutui arpomaan pelaajia kun en kovin hyvin tunne sitä osa-aluetta kuten myöskään pelaajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös