NFL season 2007–2008

  • 106 873
  • 1 252

Cube

Jäsen
"Pakolliset" kommentit Ravensin pelistä vielä. Voitto on edelleen voitto, vaikka se tulisi huonolla pelillä. Tämä voitto oli erityisen tärkeä siksi, että se oli ensimmäinen vierasvoitto tällä kaudella. Paljon huonomminkin olisi voinut käydä, koska noita loukkaantumisia kuitenkin on tällä hetkellä aika reilusti. Tosin niin niitä on myös Ninersilla, eli sikäli ei selittelemistä. Kuitenkin onhan se aika kova paikka, kun vierasmatsissa toisella puolella maata puuttuu kolme aloituksen kaveria hyökkäyksen linjasta. Eli Gaither-Brown-Chester-Grubbs-Yanda -paketilla mentiin tällä kertaa Terryn ja Flynnin loukkaantumisten jälkeen. Tulevaisuus alkoi tästä ja ihan hyvinhän linja tuosta hommasta suoriutui, kuten myös puolustus, joka sulki San Fransiscon hyökkäyksen ulos pelistä täysin muutamaa isoa peliä lukuunottamatta. McNair on tällä hetkellä se ongelma, koska hänellä ei tunnu enää olevan kädessä tarpeeksi voimaa. Tuntuu oudolta sanoa, mutta vaikuttaa vahvasti siltä, että Ravens olisi huomattavasti parempi joukkue, jos Kyle Boller olisi aloittava QB.

Nyt sitten Green Bay-Chicago. Fantasyssa tuntui olevan kirittävää jonkun verran, joten heitän "hail maryna" Greg Jenningsin aloitukseen ja toivon, että hän ja Favre löytävät yhteisen sävelen ja takovat hyvät tilastot.

EDIT: Jaaha, liigan huonoin juoksujoukkue paukuttaakin tänään nimenomaan maata pitkin. Kumma juttu, eihän Urlacheria vastaan pitäisi pystyä juoksemaan.
 
Viimeksi muokattu:

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Jeps, hetki sitten kotiuduin FedEx Fieldiltä seuraamasta ottelua Redskins- Lions. Pelistä ymmärrän yhtä paljon kuin hippi saippuasta, mutta kyllä joukkueiden tasoero tuossa ottelussa paistoi jo minunkin puusilmiini.

Muuten kun lipussa lukee "Obstructed view", se todellakin tarkoittaa sitä. Ajattelin ensin, että siinä nyt on joku tolppa, jonka ympäri joutuu kuikuilemaan. No se "tolppa" oli semmoinen betonirakenne, joka käytännössä peitti minulta toisen puoliskon kentästä. Onneksi ympäröivillä penkeillä oli väljää, joten kyllä se kuikuilu siltikin jotenkin onnistui, ja kaikenhan näki sitten monitoreilta.

Tunnelma matsissa oli hyvä. Metakkaa riitti, kiitos tietty kotijoukkueen vahvan esityksen, ja TD:n syntyessä kentällä ihan kiva pieni show lippuineen ja fligoineen.

Kaiken kaikkiaan mukava juttu, että tuli yksi NFL-matsikin saatua vyölle tältä kohtapuoliin päättyvältä Amerikan keikaltani.

EDIT. Unohtui mainita tämä. Matsin jälkeen stadionin ulkopuolella yhtäkkiä järkkärit alkoivat häätää väkeä ja tehdä tietä jollekulle. Pian sieltä sitten astelikin turvamiesten keskeltä vilkutteleva Condoleezza Rice ilmeisesti matkalla autolleen.
 
Viimeksi muokattu:

Hakkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings, New England Patriots
Niin tai ainahan voi mennä osoitteeseen www.tvthug.com ja katsoa pelejä FOXilta ja CBS:ltä ilman maksua.

Kyllä sieltä saatiin kuvaa näkymään, kun vähän potki, että kiitos vinkistä! Eilen tuli katsottua Giants-Jets. Kuvan laatukin oli ihan kohtuullinen, ja yhteys ei juurikaan pätkinyt.

En saanut linkkiä toimimaan Firefoxissa, mutta kokeilin ihan piruuttaan Exploreria. Sillä lähti CBS:n kuva pyörimään. Pitänee vähän katsoa miten ne kanavalinkit oikein toimii, kun en saanut mitään muuta pyörimään kuin CBS:n.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Jaahas, taas on kierros pelattu Patriots jatkaa puhtaalla pelilä. Tällä kertaa Ei Moss saanut paljoa aikaiseksi kiitos Brownsien tupla-coverin. Hyvin nämä pelasivat Mossia vastaan.

Positiivista oli että Watson oli isossa roolissa ja vaikka pelaakin TE:nä niin aika lailla nätisti otti koppeja ja saikin tililleen 2 TD:tä. Tosin ihan saman luokan TE hän ei ole kuin Antonio Gates, ainakaan vielä.

Jotenkin jäi huono maku Welkerin, Mossin ja Bradyn pelistä. Vähän tuli sellainen fiilis ettei kavereilla ollut oikein ajatus 100% mukana. Siitäkin huolimatta että Brady heitti 3 TD:tä. Mutta sen näki Bradyn naamasta ettei kaikki ollut kohdallaan. Noh, selittyköön se sillä että jokaisella voi olla huono päivä töissä, jopa Bradylla. Ja tärkeintä kuitenkin oli että voitto tuli.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
No paskan viikon jälkeen Steelersiltä taas hyvä peli. Heittosuojaus tuntui toimivan, mutta netin yli seuratessa vaikutti, että juoksublokkaus ei oikein toiminut pelin alussa. Loppua kohden ilmeisesti toiminut heittopeli aukaisi myös juoksupeliä hieman paremmin. Jokatapauksessa tuloksena Dumptruckilla hyvä päivä ja Parkerille vaihteeksi satanen täyteen vaikka maalit valuivatkin ensin mainitulle.

Siinä mielessä suoritus oli todella hyvä, että poissaolivat puolustuksen kaksi ehkä tärkeintä pelaajaa eli Hampton ja Polamalu sekä hyökkäyksestä Ward ja Holmes.
 

jm16

Jäsen
Noh, selittyköön se sillä että jokaisella voi olla huono päivä töissä, jopa Bradylla. Ja tärkeintä kuitenkin oli että voitto tuli.
Huono päivä??! Äijän statsit oli kuitenkin:
Passing CP/AT YDS TD INT
T. Brady 22/38 265 3 0

Toki olihan toi jo tilastojenkin valossa kyllä Bradyn huonoin matsi tällä kaudella, kun QB ratingin jäi kuulemma eilen VAIN jonnekin 105:n tuntumaan :)

http://www.nfl.com/players/profile?id=00-0019596
 

Cube

Jäsen
Ai saatana, tajusin vasta nyt, että Ravensin eilinen pelihän sieltä olisi nyt uusintana näytetty. Jotenkin pidin itsestäänselvyytenä, että IND-TB tai edes DEN-SD olisi näytetty. Ei ole muutenkaan ollut tapana noita jälkilähetyksiä pahemmin katsella ja tänäänkin mielummin pidin Kill Billiä taustalla auki. No "onneksi" oli tylsä peli, niin en sikäli missannut mitään suurta.. Mutta harmittaahan se, että jää näkemättä silloin, kun Ravens ruutuun asti päästetään.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
USKOMATONTA!!! Romolta 6 turnoveria ja silti viime sekuntien voitto fiilarilla! Oli tosi paljon hetkiä kun meinasin lopettaa matsin kattomisen...huh vieläkin puuskuttaa...ei tässä oikein pysty analysoimaan muuta kuin Romon huono peli (5 irmaa+fumble), Owensin 8 droppia ja puolustuksen hyvät otteet (Bills teki vain 3 pistettä D:tä vastaan). Täytyy lähteä kessulle vähän keräämään ajatuksia sen verran kierroksilla vielä käyn!
 
Viimeksi muokattu:

Kapo

Jäsen
USKOMATONTA!!! Romolta 6 turnoveria ja silti viime sekuntien voitto fiilarilla! Oli tosi paljon hetkiä kun meinasin lopettaa matsin kattomisen...huh vieläkin puuskuttaa...ei tässä oikein pysty muuta analysoimaan muuta kuin Romon huono peli (5 irmaa+fumble), Owensin 8 droppia ja puolustuksen hyvät otteet (Bills teki vain 3 pistettä D:tä vastaan). Täytyy lähteä kessulle vähän keräämään ajatuksia sen verran kierroksilla vielä käyn!

Juu olihan kerrassaan omituinen ottelu, Romolla sysimusta päivä ja tosiaan kuusi tyrää josta Bills pääsi rankomaan. Dallas-puolustus pelasi erinomaisen ottelun ja hyökkäys raastoi juuri ja juuri tarvittavat pisteet. Kovahermoinen potkaisija Cowboysilla, ikinä ennen ollut 53-jaardista potkumaalia yrittänyt ja nyt pisti kaksi sisään peräkkäin ottelun voitosta viimeisellä sekunnilla.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kovahermoinen potkaisija Cowboysilla, ikinä ennen ollut 53-jaardista potkumaalia yrittänyt ja nyt pisti kaksi sisään peräkkäin ottelun voitosta viimeisellä sekunnilla.
Kaiken lisäksi vielä rookie. Nyt näyttäisi Cowboyssilla olevan pelimies myös tällä paikalla. Parina viime vuotena ollaan hävitty muutamia tärkeitä pelejä juuri huonon potkaisijan vuoksi. Muutenkin Dallasin molemmat potkaisijat ovat todella hyviä.
Vielä pelistä sen verran, että jos turnoverit ovat kaverille 6-1, niin kaiken järjen mukaan pitäisi pataan tulla ja huolella...mutta mitä vielä. Dallasin puolustus pelasi voiton tänään lehmipojille. Hyökkäys oli täysin yössä, lukuunottamatta muutamaa välähdystä. Hyökkäyksen parhaaksi vois melkein nimitä rookie fularin Andersonin tai sitten wr Craytonin...Witten oli myös hyvä siinä yhessä draivissa. Totta kai jos potkaisija lasketaan hyökkäykseen, niin parhaan pelaajan palkinto on selviö.

Ei Bills huono ollut, voittoa ei vain ollut tarkoitettu Buffaloon tuona iltana. Billsin rookie quuppa pelasi myös kelpo pelin, kuten muutenkin koko joukkue. Se ei vain aina riitä ja pakko myöntää että oli Dallasilla onneakin matkassa!
 
Viimeksi muokattu:

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Olipa niin maanmainio peli, että edelleen tuntuu rinnassa tykytystä. Onko koskaan pelissä ollut näin huimaava määrä tapahtumarikkautta ja vielä ekoista sekunneista aivan viimeiseen asti. Sääliksi käy kyllä Buffalon kannattajia kun joutuvat kysymään itseltään, että miten voi joukkue hävitä kun saa 5 interiä ja yhden fumblen. Miten, kun NFL:n yksi kuumimmista QB:sta menettää itsevarmuutensa ja hänen lempi ressunsa on aikeissa rikkoa viime kautensa syöttöjenpudotus ennätyksen. Miten?

Bills alkaa vähän huolettaa muutenkin. Kun omistaja kuolee (mikä ei kuvista päätellen taatusti vie kauaa) voi muutto olla lähellä. Se on sääli näin historioitsijan silmin. Minusta joukkueiden pitäisi aina olla sidoksissa paikkakuntaansa. No, ainakin uusi quuppa vaikuttaa lupaavalta ja sitä tämä joukkue todella kaipaa.

Nyt kun yksi kolmannes (give and take few) on takana, alkavat suosikki joukkueet erottua. AFC:ssa porskuttaa Pats, Colts ja Steel. NFC:ssa vain Cowboys erottuu selvästi. Onkohan aika ottaa vähän kausiennakkoa peliin, ainakin minua kiinnostaisi kuulla erityisesti Skinsin, Ravensin jaChargersin menosta. Jos joku siis jaksaisi jakaa tietämystään niin kiitollisina vastaan ottaisin.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Romo alkaa valmistautumaan siirtoon Bearsien riveihin ja ottaa paikan Sexy Rexyltä. Ainakin alkaa nuo INT lukemat näyttämään ihan Rexin superpeleiltä. ;)

Leikki leikki. En ollut uskoa silmiäni kun huomasin että Romo heitti 5 inttiä ja silti Dallas voitti. Noh, Tony voi kokeilla seuraavassa pelissä kuinka monta INTiä palautetaan TD:ksi. HIenoa oli katsella kickerin toimintaa. Aika kylmästi potki menemään ja hyvin näytti keskelle haarukkaa vielä menevän. Niin ja pitäähän se mainita että kyseinen kicker löytyy allekirjoittaneen fantasytiimistä.

Muutenkin viikko oli aika onnistunut fantasyn suhteen. Haistelin Indyn uutta RB:tä ja sieltähän Kenton Keith tuli ja otti omansa, 2 TD:tä. Pitää mainita Coltseista jotka ilman Addai:ta ja puolet pelistä ilman Harrisonia dominoivat helposti. Huh, kylläpäs tulee jännäkakka odotellessa Colts vs Pats peliä joka on 4.päivä...
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
No jo tapahtuu taas NFL:ssä.

- Trent Greenin aivotärähdys luokiteltiin 3.asteen tärähdykseksi eli vakavaksi. SI.comin jutussa käytetään termiä career-threatening. Varmaa on kuitenkin vain se, että Green ei pelaa viikonloppuna Clevelandia vastaan vaan Fins quubbana toimii Cleo Lemon.

- Mack Strong joutuu lopettamaan koko uransa jonkinlaisen selkärankaongelman takia. Aika iso isku Seattlelle, mutta tietenkin vielä paskempi juttu miehelle itselleen. Toisaalta loppuelämään tuon ongelman ei pitäisi mitenkään vaikuttaa joten ihan normaalisti pystyy Strong elämään. Ja olisi varmaan ollut muutenkin hänelle viimeinen kausi joten ei sinänsä mikään erityinen katastrofi hänelle.

- Delhomme siis menee kauden päättävään leikkaukseen. Jos Carr pystyy pelaamaan niin hänestä tulee sitten Carolinan startteri. Ennen kautta veikkasin että jossain vaiheessa kauden aikana Carr syrjäyttää Delhommen, mutta uskoin tämän tapahtuvan Delhommen heikon pelin takia. Nythän Jake oli pelannut kai ihan hyvin ainakin tilastojen valossa.

- Leinartin kausi on myös ohi kun hänet pantiin injured reserve-listalle. Ennen kautta aika moni, minä mukaan lukien, povaili hänelle isoa vuotta mutta aika metsään meni. Ensin pelasi vähän vaisusti parissa pelissa, sitten Whisenhunt heitti MVP:n mukaan yhtälöön, sitten Warner jätti Leinartin täysin varjoonsa ja sitten meni solisluu paskaksi. No ensi vuonna sitten taas uudestaan.

EDIT. Niin se piti vielä sanoa, että jotenkin tuntuu että Whisenhunt ei kovin pahoillaan ole tästä Leinartin loukkaantumisesta. Jotenkin oli koko ajan sellainen fiilis, että hän olisi halunnut laittaa Warnerin suoraan aloittamaan kun Leinart ei pelannut kovin hyvin, mutta kun Leinart kuitenkin on ainakin tällä hetkellä heidän tulevaisuuden QB, niin Whisenhunt ei tahtonut sitten aloittaa mitään isoa QB-controversy keskustelua ja "nolata" Leinartia penkittämällä tämän. Nyt kun Leinart on sivussa niin Whisenhunt saa mitä haluaa eli Warner aloittaa, mutta Leinartia ei kuitenkaan virallisesti koskaan penkitetty ja hänen on siten helpompi aloittaa sitten ensi kausi taas ykkösenä.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Tämän hetkisen tiedon mukaan ensi viikonlopun tv-pelit:

Sunnuntai klo 20.00, Sport 1, Cleveland-Miami
Sunnuntai klo 00.45, Sport 3, Dallas-New England
Sunnuntai klo 03.15, Sport 3, Seattle-New Orleans
Maanantai klo 01.00, Sport 3, ei tietoa
Maanantai klo 03.30, Sport 3, Atlanta-NY Giants

Eli tämän mukaan sunnuntaina tulisi ensimmäisen kerran tällä kaudella kolme peliä. Tosin tuo kierroksen pääottelu Cowboys-Patriots alkaa kyllä oikeasti jo 23.15 eli tässä kyseessä olisi jälkilähetys. Elleivät suoraan sitten hyppää live-kuvaan, tuossa vaiheessahan pääsisi ehkä mukaan kolmannen neljänneksen alkuun. Mun mielestä tuo jälkimmäinen vaihtoehto olisi melkein parempi, toki jos on ihan joukkueiden fani niin varmaan haluaa nähdä koko pelin. Itse kyllä suhtaudun tuohon koko hommaan isolla varauksella, ei kannata hirveästi pettyä vaikka koko peliä ei tulisi ollenkaan.

Jos oikeasti kolme peliä sunnuntaina näytetään niin todennäköisesti sitten tuo maanantain ensimmäinen lähetys on joku näistä kolmesta pelistä uusintana. Jos Viasatilla olisi edes yksikin ihminen palkattu miettimään näitä hommia niin tuolla paikalla näytettäisiin juuri Dallas-New England, mutta todennäköisesti siinä näytetään jotain Cleveland-Miami paskaa. Ja MNF on todella mielenkiinnoton tällä kertaa, mutta se ei tosin ole Viasatin syy.

EDIT. Tästä taisi jotain juttua jo täällä olla, mutta miksi, oi miksi, Sport 3:lta tulee sunnuntai-maanantai yönä klo 00.00-00.45 joku Mike Tysonin ja Bruce Seldonin nyrkkeilyottelu vuodelta 1996? Ei jaksa edes riehua tästä enää. On se vaan käsittämätöntä. Eihän sitä Boys-Pats peliä voi aloittaa sitten suoraan klo 00.00. Eipä tietenkään.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kyllä tässä toivo on jo mennyt tuohon Viasatin touhuun, kun nyt nuo otteluvalinnatkin alkavat olla aika erikoisia, olisi tuossa kuitenkin selkeästi parempiakin pelejä ollut tarjolla kuin Browns-Dolphins. No turha sinänsä valittaa, koska on tuo paketti nyt kuitenkin hintansa väärti, koska katson sieltä muutakin kuin NFL:lää ja pitäisin perjaatteessa kanavat ilmankin, mutta onhan tuo NFL:llän osuus ollut äärettömän suuri pettymys tällä kaudella. NFL tuskin tiesi mihin paskaan astuu kun Viasatille yksinoikeudet noinkin pitkäksi aikaa antoi, no nämä rahat nyt ovat ihan pähkinoitä NFL:lle joten ehkä heitäkään ei asia kiinnosta.

Onhan sitten olemassa netti jonka kautta voi seurata, en tiedä jos vaikka ensi kaudeksi hankkisi tuon NFL:llän myymän paketin. Ei kuitenkaan hirveästi netin kautta kiinnostaisi seurata, paljon mielummin sitä tv:stä katsoisi.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
CLE-MIA-matsivalinta on perusteltavissa sillä, että Browns näkyy ekan kerran ruudussa tällä kaudella. Samasta syystä tuo Atlanta on ok nähdä MNF:ssä. Sinällään nyt ihan sama, mutta kyllä meikäläinen ainakin mielellään näkisi kauden aikana jokaisen jengin ruudussa edes kertaalleen, niin saa joukkueista paremman kuvan.
 

Waky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä ei ole paljoa kirjoitettu sunnuntain Lions - Redskins pelistä. Itsellä oli ennen peliä kuva, että Lionsin hyökkäyspelin pitäisi toimia hyvin ja varsinkin heittopeli. Pelissä kyllä taasen teki suuren vaikutuksen Redskinsin puolustuspeli, jossa tuntui heidän linjan jättävän todella paljon tilaa juoksupelille (verrattuna niihin harvoihin muihin matseihin mitä on tullut katsottua) ja linjan miehet pääasiassa yrittivät kiertää hyökkäyslinjaa ja jättivät juoksut linebackereille. Olenko vain nukkunut aiemmissa matseissa tuossa vai oliko tuo jotenkin erilaista pelaamista kuin normaalisti hyökkäyksen linjalta?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
CLE-MIA-matsivalinta on perusteltavissa sillä, että Browns näkyy ekan kerran ruudussa tällä kaudella. Samasta syystä tuo Atlanta on ok nähdä MNF:ssä. Sinällään nyt ihan sama, mutta kyllä meikäläinen ainakin mielellään näkisi kauden aikana jokaisen jengin ruudussa edes kertaalleen, niin saa joukkueista paremman kuvan.
Olen samaa mieltä, eikä mua nuo otteluvalinnat sinänsä niin hirveästi haittaa, enemmänkin tuo yleinen uskomaton amatöörimäisyys mikä kaikkeen Viasatin tekemiseen näyttää liittyvän. Alkaa oikeasti tuntumaan siltä, että ne tahallaan vetävät päin helvettiä nämä kaikki NFL-asiat. Browns-Dolphins on kyllä aika kuolettavan tylsä ottelu, mutta ihan totta että Brownskin on hyvä kertaalleen nähdä. Dallas sen sijaan taitaa olla ruudussa jo kolmannen kerran putkeen (jos Pats peli nyt tulee), mikä alkaa olla ainakin mulle jo liikaa. Toki heidän hyökkäystään on yleensä hienoa katsoa (kuten esim. Buffaloa vastaan :)), mutta kun Cowboys vaan nyt on yksi suurimmista inhokeistani koko liigassa jos joukkueita nyt sillä lailla voi inhota. Ärsyttää kaikki Cowboyseihin liittyvä, ei voi muuta kuin toivoa että he eivät SB:hen pääse, vaikka tällä hetkellä asia näyttää aika saletilta.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys vaan nyt on yksi suurimmista inhokeistani koko liigassa jos joukkueita nyt sillä lailla voi inhota. Ärsyttää kaikki Cowboyseihin liittyvä, ei voi muuta kuin toivoa että he eivät SB:hen pääse, vaikka tällä hetkellä asia näyttää aika saletilta.

Noh noh! Mikäs se nyt niin Cowboyssissa ärsyttää? Hieno sekä perinteikäs joukkue täynnä räiskyviä persoonia (lähinnä T.O.) ja hyviäkin vielä. Kaiken lisäksi pelaa vielä varsin viihdyttävää ja näyttävää futista. Nyt on kyllä aaaiivan turhan aikasta rummuttaa Dallasin pääsystä SB:hin. Keskitytään nyt ensiksi vaikka tulevaan Pats peliin. Romo ei voi ainakaan huonommin pelata, jos vertauskohtana on Buffalo peli :/

Minulla ei varsinaisesti ns. inhokki jengiä ole. Sanotaan nyt näin, että vähemmän kiinnostavia tiimejä ovat Browns (kuka ihme antaa joukkueelle nimeksi ruskeat), Jets ja Lions. Niin no...toinen tykkää äidistä toinen tyttärestä tjs.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Noh noh! Mikäs se nyt niin Cowboyssissa ärsyttää? Hieno sekä perinteikäs joukkue täynnä räiskyviä persoonia (lähinnä T.O.) ja hyviäkin vielä. Kaiken lisäksi pelaa vielä varsin viihdyttävää ja näyttävää futista. Nyt on kyllä aaaiivan turhan aikasta rummuttaa Dallasin pääsystä SB:hin. Keskitytään nyt ensiksi vaikka tulevaan Pats peliin. Romo ei voi ainakaan huonommin pelata, jos vertauskohtana on Buffalo peli :/
Viime vuodesta tuo lähinnä juurensa juontaa. Ärsytti Tunan negatiivisuus, ärsytti Bledsoen patsasmaisuus, ärsytti Romon hehkuttaminen, ärsytti Jerry Jones, ärsytti se America´s Team lässytys, ärsytti koko Texas. Nyt noista Parcells on poistunut ja Wade Phillips on ihan erityylinen valmentaja. Bledsoe on poissa ja nykyään jo ihan pidän Romosta hänen positiivisuutensa ja itseluottamuksensa takia. Ja tällä kaudella hän on kyllä ansainnut kaikki kehut. America´s Team-paska vituttaa kyllä vieläkin. En vaan pidä Dallasin futisjoukkueesta, ei sitä voi selittää. Toista se on sitten Steelersin kohdalla... No ei vaan hyvä että on eri mielipiteitä ja lempijoukkueita.

Se on kyllä ihan totta, että Cowboys pelaa kyllä yleisöystävällistä futista. Hyökkäys on "high powered" ja itse tykkään tällä hetkellä sekä Romosta että Owensista. Barber on myös hyvä. Aika jänniä pelejäkin ne pelaa, muistissa ovat esim. viime vuoden Washington pelin loppu sekä "Romo can´t get the snap down!" Mutta mun mielestä puolustus on edelleen liian huono SB:n voittamiseen. Tai no juoksu pysähtyy ihan hyvin, mutta heittopelissä Brady ja Manning tulevat kyllä tekemään selvää jälkeä.

Niin ja mun mielestä ei ole turhan aikaista puhua SB:stä Dallasin kohdalla. Ellei tuo Bears tuolta nyt herää uuteen nousuun ja saa edes jonkinlaista hyökkäyspeliä toimimaan niin ei Dallasilla ole yhtään kunnon haastajaa tuolla.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Mutta mun mielestä puolustus on edelleen liian huono SB:n voittamiseen. Tai no juoksu pysähtyy ihan hyvin, mutta heittopelissä Brady ja Manning tulevat kyllä tekemään selvää jälkeä.
Niin...tiedä nyt tota sitten? Taisipa viime vuonna Coltsin puolustus päästää eniten jaardeja maata pitkin. Sitten olikin aivan eri ääni kellossa kun tosipelit alkoivat. Kyllä mielestäni Dallasin D:ssä on potentiaalia jopa ihan superbowliin asti (ja voittoon :D). Takakenttä ei kuitenkaan missään nimessä ole huono kun sinne on tarjolla nimet Newman, Henry, Hamlin ja Williams. Vielä kun kaikki olisivat terveinä yhtä aikaa! Myös Reeves on ollut tavallaan positiivinen yllätys. Dallasin takakenttä kestää varmasti vertailun melkein mihin tahansa muuhun joukkueeseen. Kuitenkin edelleen NFL:n tasoisessa sarjassa joukkueiden ja pelaajien erot ovat niin marginaalisia, että kuka tahansa joukkue voi voittaa kenet tahansa...

Niin ja mun mielestä ei ole turhan aikaista puhua SB:stä Dallasin kohdalla. Ellei tuo Bears tuolta nyt herää uuteen nousuun ja saa edes jonkinlaista hyökkäyspeliä toimimaan niin ei Dallasilla ole yhtään kunnon haastajaa tuolla.
Tottahan tämä tavallaan on, mutta en vain uskalla sanoa sitä ääneen. Ei NFC ole ollut enää vuosiin niin kova tasoinen kuin AFC. Oi niitä kultaisia -90 luvun aikoja kun NFC määräsi tahdin Cowboyssin johdolla! Melkeinpä ne NFC:n potentiaaliset haastajat tulevat viisikosta Chicago, Green Bay, Redskins, 49'ers ja Seahawks...
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Tosiaan otteluvalinnat eivät ole suurion ongelma Viasatilla, mutta kyllä niitäkin voisi vähän katsella, mikäli Browns pitää saada ruutuun niin itse kyllä olisi valinnut jonkun divisioona pelin enkä sitä peliä kun Browns pelaa 0-5 Miamia vastaan. No otteluvalinnat tietenkin ovat aina makuasiaoita, Redskins@Packers olisi ollut tällä viikolla vain aika mielenkiintoinen peli.

Mitä tulee Dallsiin niin America's Team hehkutus on vuosikymmeniä vanhaa juttua joten se tuskin tulee ikinä muuttumaan.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Niin...tiedä nyt tota sitten? Taisipa viime vuonna Coltsin puolustus päästää eniten jaardeja maata pitkin. Sitten olikin aivan eri ääni kellossa kun tosipelit alkoivat. Kyllä mielestäni Dallasin D:ssä on potentiaalia jopa ihan superbowliin asti (ja voittoon :D). Takakenttä ei kuitenkaan missään nimessä ole huono kun sinne on tarjolla nimet Newman, Henry, Hamlin ja Williams. Vielä kun kaikki olisivat terveinä yhtä aikaa! Myös Reeves on ollut tavallaan positiivinen yllätys. Dallasin takakenttä kestää varmasti vertailun melkein mihin tahansa muuhun joukkueeseen. Kuitenkin edelleen NFL:n tasoisessa sarjassa joukkueiden ja pelaajien erot ovat niin marginaalisia, että kuka tahansa joukkue voi voittaa kenet tahansa...
Joo, no toki tilanne voi muuttua. Mutta ne pelit mitä olen Henryltä nähnyt, niin syötönkatkoja hän näyttää saavan, mutta muuten mun mielestä hän ei ole mikään hyvä CB. Ja Williamsin coverage-kyvyt on monesti jo puitu. Newman ja Hamlin sitten ovat varmaan ihan hyviä. Mutta kuten tuossa viimeisessä lauseessa tiivistät, niin ei näitä voi tällä tavalla osiin pilkkoa vaan kokonaisuus, päivän fiilis ja tietyt yksittäiset pelaajat nämä pelit aina ratkaisevat.

Tottahan tämä tavallaan on, mutta en vain uskalla sanoa sitä ääneen. Ei NFC ole ollut enää vuosiin niin kova tasoinen kuin AFC. Oi niitä kultaisia -90 luvun aikoja kun NFC määräsi tahdin Cowboyssin johdolla! Melkeinpä ne NFC:n potentiaaliset haastajat tulevat viisikosta Chicago, Green Bay, Redskins, 49'ers ja Seahawks...
Noista viidestä mun mielestä Chicago on ainoa kenet voisin nähdä edes vähän uhkaavan Dallasia. Packersilla ei potku riitä, Skins ei vielä tällä kaudella uhkaa, 49´ersiin pätee vähän samat sanat ja Seahawks on väsynyt jengi. Eli vaikka Dallasin vauhti hiipuisikin niin ei siinä siltikään mun mielestä ole kovin montaa jengiä edes lähellä uhkaamassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös