NFL season 2007–2008

  • 107 301
  • 1 252

scholl

Jäsen
Huvittava tuo Tennesseen Bootygate. Colts väittää, että heidät ikäänkuin hypnotisoitiin ja nyt komissaari on lähettänyt tiimeille memon, jossa sanotaan, että cheerleaderit eivät saa lämmitellä vieraskabiinin tuntumassa.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Puolustus on itselle se tärkeämpi osa-alue, etenkin linja/lb-osasto on ollut lähellä sydäntä, johtuen varmaan siitä kun on itse joskus vastaavalla osastolla tullut "kirmailtua" näin niinkuin deleteä mukaillen ;) tosin takakenttääkin tulee seurattua nykyään melko tiiviisti.

Mutta joo, suosikkijoukkueetkin on tuota kautta löytyneet. Ravens vuonna 00-01 teki todella kovan vaikutuksen puolustuksellaan (wild cardilla sb voittoon, puolustus dominoi täysin vastustajia) ja tuohon aikaan, tai oikeastaan vähän myöhemmin, myös phillyllä oli kova puolustus. Eagleseista tuli "toinen" suosikki tavallaan sen takia, koska oli nfc:n puolelta, mutta Ravens on kuitenkin se ykkönen.

Onneksi ei kuitenkaan tarvitse valita vaan toista hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, sillä molemmat antavat kyllä ilon hetkiä. Vaikkakin itsestä on kiva katsoa kun puolustus nollaa ylivoimaisen Payton Manningin tms. täysin, niin vastapainona kyllä hyökkäyksenkin täytyy jollain tapaa pelissä elää, jotta homma säilyisi kiinnostavana. 0-0 ja täydellinen peli molempien joukkueiden puolustukselta ei kuitenkaan houkuttele verrattuna siihen että pelissä myös tehtäisiin pisteitä hyvillä suorituksilla. Molempi parempi, mutta puolustus silti hiukan tärkeämpi :)
 

13~

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän sitä voi jonain satunnaisena vuonna voittaa pelkällä hyökkäyksellä tai puolustuksella, mutta jos liigassa on yksikin oikeasti tasapainoinen joukkue - kuten tällä hetkellä on useita - niin aika vaikeaa se on.

Ja ehkä turhan usein fokus on niissä skillipositioissa; kaikki lähtee kuitenkin siitä, että molemmat linjat ovat tikissä, ja se menestys ei ole yhden vuoden piikki, jos niissä on jatkuvuutta.
 

scholl

Jäsen
Kyllä se ottelua seuraavan ihmisen kannalta on hyökkäys. Masentavaa katsoa peliä, missä hyökkäys on huono ja menettää pallon vähän väliä. Tällöin joudutaan usein aloittamaan puolustautumaan huonoista kenttäasetelmista ja jos puolustajat ovat koko ajan kentällä niin heidänkin fysiikkansa asettaa rajoituksia eli eivät jaksa painaa täysillä.

Tarkemmin siitä hyökkäyksestä niin mieluiten katsoo sellaista hyökkäystä, mikä on monipuolinen eli pystytään etenemään sekä heitoin että juoksemalla. Kai se menee vähän silloin niin, että jos on oikein loistava pelinrakentaja niin silloin sellaista peliä katsoo mieluiten. Taisi olla 80 luku, jolloin elettiin sitä aikaa.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Kyllähän se on niin ettei mestaruuksia enää voiteta pelkällä puolustuksella, eikä pelkällä hyökkäyksellä. Mutta jos pitää valita niin valitsen ehdottomasti hyökkäyksen 100-0.Tietystihän meikäläisen on nyt helppo keulia kun Pats dominoi hyökkäyspuolella että puolustuspäässsä, ainakin toistaiseksi. *koputtaa puuta*

Mutta jos otetaan esim viime vuoden Ravens @ Colts playoff-peli niin kylläpäs oli kertakaikkisen tylsä peli kun puolustukset tylsytti molempien hyökkäykset. Siinä olisi suoraan voinut ottaa kisa kumpi potkaisija on parempi ja kun toisella puolella on Vinatieri niin sekään ei ole hauskaa. Minä haluan nähdä sellaisia Kitna, Palmer, Romo, Manning ja Brady Air-showta mahdollisimman paljon, niin ja ei unohdeta tietenkään B.Favrea joka joutuu huonon juoksuhyökkäyksen takia heittämään tavallista enemmän. Eli kuten huomaatte niin olen enemmän heittopelin kuin juoksupelin kannalla. Toki Juoksupelissäkin on ne hyvät puolet kuten ajan kuluttaminen tai sen yhden jaardin runttaaminen tiukoissa tilanteissa.


Tuli vaan mieleen että kyllä kai O-linjakin pitäisi tavallaan laskea puolustukseksi koska nehän puolustavat ja blokkaavat pelaajia pois noiden ilmakanuunoiden tieltä. Eihän se aina sitä meinaa että D-line ja muut on heikkoja jos O-line pystyy pelaamaan heitä paremmin... Vai mitä mieltä muut ovat?
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kyllähän tämä "ilmapeli" on se jefun näyttävin osa-alue...mutta, mutta kuitenkin ainakin meikäläinen saa suurimmat kiksit jostain todella kovasta vastapallo taklauksesta (niin, että pamaus kuuluu katsomoon asti) tai syötönkatkosta jos näitä vertaa pitkään onnistuneeseen heittoon tai rb:n juoksuun.

KickOff pelit ovat myös suosikkejani...siinähän rytisee oikein kunnolla ja ne joukkueen kahelimmat pelaajat paukuttavat veri suussa päin muuria...ai että!

Nooh..nämä ovat taas niitä makuasioita josta lienee turha vääntää kuitenkaan sen enempää!
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
, mutta kuitenkin ainakin meikäläinen saa suurimmat kiksit jostain todella kovasta vastapallo taklauksesta (niin, että pamaus kuuluu katsomoon asti)

Joo ei käy kieltäminen etteikö joka pelissä odota sellaista kunnon mälläystä että varmasti jää mieleen. Nythän niitä voidaan odotella kun R.Harrison pääs takasin kentälle pelikiellon päätyttyä.

Makuasioitahan nämä on mutta piti vastata kun kyseltiin että kumpi vai kampi.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Jaahas, aloitetaanpas spekulaatiot ensi kierrokselle. Pitää tehdä hyvissä ajoin kun viime viikonloppuna en sitten taaskaan ehtinyt. Naputellaan töistä

Tässä minun Sokkoarvaukset:

Atlanta Falcons (1-3) at Tennessee Titans (2-1)
Kotietu, viikko lepoaikaa. Easy biisi.

Jacksonville Jaguars (2-1) at Kansas City Chiefs (2-2)
Tässä pelissä ei vaikuta lepäämiset vaan LJ ja uusi tykki Bowe takaavat voiton KC:lle.

Arizona Cardinals (2-2) at St. Louis Rams (0-4)
En jaksa uskoa että uusi kuuppa vaikuttaa Ramsien menoon. K.Warnerista on tulossa allekirjoittaneen uusi suosikki. Uskomattoman nopeaa toimintaa pocketissa.

Cleveland Browns (2-2) at New England Patriots (4-0)
Spekuloin vain sillä kuka tekee TD:t NE:lle.. And the nominees are: Moss 1, Morris 1, Watson 1. Brady heittää noista kaksi ja Morris runttaa yhden 3 and 2 sisään. Se miksi en usko pisteiden olevan kovin korkeita on ensi viikon Dallas peli johon uskon BB:n lepuuttavan avainpelaajiaan viimeisellä neljänneksellä kun peli on jo 7-21...

Carolina Panthers (2-2) at New Orleans Saints (0-3)
Joko Aints muuttuu siihen Saints joukkueeseen jota oli ilo katsella viime vuonna. McAllister on poissa ja Reggien pitää ottaa vastuuta.
New York Jets (1-3) at New York Giants (2-2)

Seattle Seahawks (3-1) at Pittsburgh Steelers (3-1)
Uhh, tästä voisi jopa saada palstaveljien vihat niskaan veikkaamalla Seattlen voittoa. Mutta vaakakuppi kallistuu Big Benin suuntaan syynä on kotietu.

Detroit Lions (3-1) at Washington Redskins (2-1)
Uhh. Heittääkö Kitna 300 vai 400 jaardia? Ja tapahtuuko tämä kaikki yhden vai neljän neljänneksen aikana... Voitto Lionsille.

Miami Dolphins (0-4) at Houston Texans (2-2)
Joo, Texans voittaa.. Fins jatkaa sysimustaa taivaltaan...

Tampa Bay Buccaneers
(3-1) at Indianapolis Colts (4-0)
Hitto kun tekisi mieli pistää rahat likoon Bucsien puolesta ja varsinkin kun ehkä Addai, Harrison, Sanders on poissa pelistä. Tiukka voitto Bucseille.

San Diego Chargers (1-3) at Denver Broncos (2-2)
No onhan se nyt kumma jos LT ei juokse läpi ja tee paria TD:tä.

Baltimore Ravens (2-2) at San Francisco 49ers (2-2)
Alex Smith poissa pelistä. Ravens puolestaan oma itsensä. Ottelu ratkeaa viimeisellä viidellä minuutilla.
Chicago Bears (1-3) at Green Bay Packers (4-0)

Dallas Cowboys (4-0) at Buffalo Bills (1-3)
Jooh, Romo 4 TD, 300+ jaardia... Edwards säkitetään 5 kertaa ja hän heittää 2 INT:iä.

Loppuun vielä hauska quote:

Last week's best game may have been the then-winless Falcons against the Texans in a game very few, including us, gave Atlanta a chance to win. Lesson? Don't be like K-Fed and sleep on a loser.
 

Cube

Jäsen
Puolustus ilman muuta, niin kuin ennenkin on tullut todettua. Eipä mun nuori sydän edes kestäisi sitä, jos Baltimore olisi rakenteeltaan esim. Cincyn kaltainen joukkue. Puolustus päästää pisteitä yhtä nopeasti kuin hyökkäys tekee ja tilanteet muuttuvat jatkuvasti... Ei saatana, nykyäänkin tulee jännitettyä ihan riittävästi.

Mutta jos otetaan esim viime vuoden Ravens @ Colts playoff-peli niin kylläpäs oli kertakaikkisen tylsä peli kun puolustukset tylsytti molempien hyökkäykset. Siinä olisi suoraan voinut ottaa kisa kumpi potkaisija on parempi ja kun toisella puolella on Vinatieri niin sekään ei ole hauskaa.
Tuohan oli tosi hyvä peli, vaikka päättyikin miten päättyi. Ray Lewisilta ja Ed Reedilta aivan loistavat, suorastaan uskomattomat pelit liigan ehkä kovinta hyökkäystä vastaan.

Ja Matt Stover oli muuten 2/2, joten tarpeetonta vihjailla, että Ravens häneen kaatui. Potkumaalit olivat 40- ja 51-jaardisia.
 

Satanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Southampton,Chelsea sympatiat Lukko,ifk
Detroit Lions (3-1) at Washington Redskins (2-1)
Uhh. Heittääkö Kitna 300 vai 400 jaardia? Ja tapahtuuko tämä kaikki yhden vai neljän neljänneksen aikana... Voitto Lionsille.
[/I]

Noh, noh. Tuskin ihan näinkään. Ei Lions välttämättä tule mikään ylivoimainen olemaan, vaikka on myös minunkin mielestä hienoinen ennakkosuosikki. NFL:n suurimman stadionin tuoma kotikenttäetu auttanee myös Washingtonia. Lisäksi Portis+Betts kaksikolla on kaikki mahdollisuudet pitää palloa, tuhota Lions-D ja pitää Lions-O pois kentältä. LT: 24-21 Redskins win.
 

Semenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trojans, Steelers, La Liga, jääkiekko lajina
Mikäs peli sieltä Viasatilta tänään tuleekaan. Ei Semenko osannut Viasatilta tai Telkku.comista tietoa löytää. Löytääkö täältä?

Edittiä. Otettiin virkamiesruotsini avuksi ja löydettiin. Tunnen itseni taas mieheksi.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Noh, noh. Tuskin ihan näinkään. Ei Lions välttämättä tule mikään ylivoimainen olemaan, vaikka on myös minunkin mielestä hienoinen ennakkosuosikki. NFL:n suurimman stadionin tuoma kotikenttäetu auttanee myös Washingtonia. Lisäksi Portis+Betts kaksikolla on kaikki mahdollisuudet pitää palloa, tuhota Lions-D ja pitää Lions-O pois kentältä. LT: 24-21 Redskins win.

Huh. Viime hetken tietoja sain käsiini tuosta pelistä. Tässä joudun vaihtamaan voittajaa. Lions on 0-17 Washingtonissa ja 0-20 Detroitin ulkopuolella pelatuista peleistä Redskinsejä vastaan. Noh, Kitna heittää silti sen 300+ jaardia..

Eli:

Detroit Lions (3-1) at Washington Redskins (2-1)
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
Mikäs peli sieltä Viasatilta tänään tuleekaan. Ei Semenko osannut Viasatilta tai Telkku.comista tietoa löytää. Löytääkö täältä?

Edittiä. Otettiin virkamiesruotsini avuksi ja löydettiin. Tunnen itseni taas mieheksi.


Mikä matsi sieltä tulee?
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Lueskelin tuossa juttua, jossa ihmisiltä kyseltiin mitkä joukkueet ovat heidän mielestään tylsiä. Kun aloin itsekin tutkistella samaa huomasin, että minusta/minulle tylsiä on huomattavasti enemmän kuin kiinnostavia. Joten käännetään kysymys, mitkä joukkueet kiinnostavat.

AFC
Pats: Ei varmaan kaipaisi selittelyä mutta en malta olla kertomatta. Hyökkäyksessä mulle varmaan riittäisi Bradyn pocket presence. Tämä kaveri kun ei tunnu panikoituvan mistään. Lisätään siihen vielä OL, RB:t ja ne ressut Moss ja Welker niin huh huh mitä ilotulista saadaan aikaiseksi. Ja ne puolustusryhmitykset joita Belichick kentälle heittää, saa ainakin minut niin kuin varmastikin vastustajan QB:n kuupan ymmälle.
Jets: Tulee seurattua Pennin takia.
Steelers: Teräskaupunki ja puolustus, mikä vastustamaton yhdistelmä.
Bengals: Palmer ja Johnson (se Chad niistä kaikista).
Colts: On vain pakko pysähtyä seuraamaan täydelliseksi hiottua hyökkäystä.
Chargers: LT, Turner, Gates sekä kuinka hyvä Schottenheimer oikeasti olikaan.

NFC
Bears: Joukkueeni mutta minulla on hyvin ristiriitainen suhtautuminen. Rakastan katsoa D:tä ja Hesteriä mutta yksinkertaisesti haluan Sexy Rexin ja Bensonin epäonnistuvan kaikessa (mikä on, huvittavaa kyllä myös tapahtunut, hyvä minä). Tuntuu kuin vuosisatojen teurasjätteiden löyhkä on sumentanut Lovien silmät näkemästä BUST sanaa heidän otsillaan, perkl……
Fackers: Jos kannatat Bearsiä, seuraat heitä väkisinkin. Ja se Favre, jonka piti jäädä eläkkeelle jo 2 v. sitten, pelaa aivan käsittämättömän hyvin.
Lions: Viimeinkin alkanut voittamaan. Martz, Kitna, ressut ja RB:t.
Cowgirls: Aika paljon kiinnostavia pelaajia. Ware erityisesti puolustuksessa, hyökkäyksessä Witten, Barber, Jones ja Owens. Yli kaiken on kuitenkin Romo, jonka mielenkiintoa lisää se tosiasia, että hänestä tulee kauden jälkeen UFA. Ei tarvita kuin franchise tag ja 2 ykköskierroksen varausta niin Welcome to Chicago Romo.
Gints: Vain 2 kiinnostavaa asiaa. Elin epäonnistumiset ja Brandon Jacobsin juoksut. Tämä kaveri tuo mieleeni Earl Campbellin rynnivän tavan juosta päin puolustajia ja se on vain niin kaunista katsottavaa (boner alert!)
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Yli kaiken on kuitenkin Romo, jonka mielenkiintoa lisää se tosiasia, että hänestä tulee kauden jälkeen UFA. Ei tarvita kuin franchise tag ja 2 ykköskierroksen varausta niin Welcome to Chicago Romo.
Ihmettelen todella isosti jos Dallas päästää Romon näpeistään. Aikmanin ajan jälkeen ollaan etsitty epätoivolla sitä franchise quuppaa ja nyt ku se on löytynyt, niin ei varmasti Jones kovin helpolla Romosta luovu. Cowboyshan taisi saada Brownsilta viime draftissa jo ekan kierroksen varauksen kun saivat varata Quinnin...Romo ei lähe minnekään!
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Ihmettelen todella isosti jos Dallas päästää Romon näpeistään. Aikmanin ajan jälkeen ollaan etsitty epätoivolla sitä franchise quuppaa ja nyt ku se on löytynyt, niin ei varmasti Jones kovin helpolla Romosta luovu. Cowboyshan taisi saada Brownsilta viime draftissa jo ekan kierroksen varauksen kun saivat varata Quinnin...Romo ei lähe minnekään!

Ssshhhhhh! Ei toisten haaveisiin saa puuttua.
Sitä paitsi, jos Romo nyt vaatisi vaikka Peyton M. suuruista palkkaa, niin vielä vähemmän Bearsillä olisi varaa moiseen kuin Cowboyseilla. Silti pitää jaksaa uskoa ihmeisiin, vaikka se olisikin niin uskomaton kuin Bears ja hyvä QB.
 

Cube

Jäsen
Steelers on kyllä vahva, ei voi mitään. Tosin Seattlelle varmasti paha paikka, kun oli toinen vierasmatki putkeen ja toisella puolella maata vieläpä.
 

Art Vandelay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Lions, Flyers, Florida Gators, Ässät
vitun viasat!, taas lopetettiin peli kesken! Onneksi oli tulos selvä. Joku kerta käy vielä siten että jää loppuhuipennus näkemättä. Tarvii varmaankin pistää palautetta menemään.
 

Art Vandelay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Lions, Flyers, Florida Gators, Ässät
Siellä alkoi blackout Formulan takia klo 23:15, ilmeisesti siellä ei haluta yhtään katsoa mitä silloin sieltä oikeasti tulee vaan kylmästi vaan pistetään tuohon aikaan blackout, tuo on kyllä jonkun futismatsin yhteydessä tapahtunut aiemminkin kun kyseinen peli meni jatkoajalle.

Tulee vaan aika epätoivoinen fiilis taas Viasatin touhun kanssa, tuntuu vaan että sieltä päin halutaan oikein tosissaan ärsyttää asiakkaita näillä toimilla. Onneksi ensi viikolla Formula jälkilähetys ei tule heti NFL:llän jälkeen.

Löivät silti blackoutin vaikka ei alakaan heti NFL:n jälkeen, vitun viasat. On menty todella alaspäin viime vuodesta asiakastyytyväisyydessä jne.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Vittu että kyllä vituttaa ettei tätä klo 23 peliä voida näyttää. Saatana se olisi ainoa peli koko viikolla minkä livenä voisin katsoa. Klo 20 on aina liian aikaisin ja yöllä ei pysty/jaksa valvoa kun on aamulla töitä. Eikä näissä jälkikäteen katsottuna ole samanlaista fiilistä kun tietää ettei kyseessä ole suora lähetys. Vittu Viasat, mitä helvettiä tässä oikein voi tehdä? Eikö tässä oikeasti voi muuta kuin alistua tähän paskaan?!?

Onneksi edes Steelers voitti pelinsä. Vaikka vieläkin vituttaa sen tappio jollekin helvetin Arizonalle. Sen pitäisi olla 5-0 eikä 4-1. Saatana. Vittu kun vituttaa nyt kaikki.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Joku kerta käy vielä siten että jää loppuhuipennus näkemättä. Tarvii varmaankin pistää palautetta menemään.

Palaute tuskin auttaa mitään, kyllähän tuo on ihan tietoista touhua että halutaan nuo NFL pelit Suomessa lopettaa kesken Formulablokin takia. Tänään kun oli vielä varmuuden vuoksi laitettu Formulan alkamisaika klo 23, jotta varmasti ei keritä koko peliä näyttämään. Palautteen kuvittelisi olevan täysin turhaa koska kyllä siellä on pakko olla tiedossa että NFL pelit kestävät kauemmin kuin mitä Viasat on niille allokoinut aikaa.

NFL:lle tuosta pitäisi oikeastaan ilmoittaa että Viasat ei halua pelejä kokonaan näyttää. Tiedä sitten toisaalta merkitseekö sekään mitään, ei heillä välttämättä mitään oblikaatiota ole näyttää pelejä kokonaan.
 
Viimeksi muokattu:

Trojan

Jäsen
Ihmettelen todella isosti jos Dallas päästää Romon näpeistään. Aikmanin ajan jälkeen ollaan etsitty epätoivolla sitä franchise quuppaa ja nyt ku se on löytynyt, niin ei varmasti Jones kovin helpolla Romosta luovu. Cowboyshan taisi saada Brownsilta viime draftissa jo ekan kierroksen varauksen kun saivat varata Quinnin...Romo ei lähe minnekään!

Jep, ei me Romoa paasteta mihinkaan. Jerrylla ei tee edes pahaa lyoda muutama nolla tarjoukseen, ellei Tony suostu ekaan versioon. Kausi on kylla alkanut hienosti, kivaa olla taas vaihteeksi 'Boys fani!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös