NFL offseason 2015

  • 52 070
  • 331

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Derrick Morgan ja Jabaal Sheard yhdistetty huhuissa Tampaan. Eli DE apua olisi tulossa. Itse mielelläni pitäisin myös Claybornin, mutta tällä hetkellä näyttää että Tampa "päästää" hänet kokeilemaan vapaita markkinoita, eli Tampa ei ole valmis allekirjoittamaan Claybornin vaatimaa sopimusta. Mm. Seahawksiin on häntä nyt huhuiltu. Bowersia ei huhuista päätellen enää Bucs-paidassa nähdä sillä joukkue ei ole ilmeisesti osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa yhteistyön jatkumisesta. Ja hyvä niin. Bowers on ollut loukkaantumisten ja huonon kunnon takia todella iso pettymys.

EDIT: Niin ja Bulagaa myös huhuiltu Tampaan. Itse ole kyllä tätä vastaan, sillä tuo Bulagan vaatima 7.milj kaudesta kuulostaa turhan paljolta RT:stä. Vaikka ihan ok vahvistus hän olisi, niin ei kuitenkaan tuon huhutun rahasumman arvoinen. 5,5 milj. kaudesta on lähempänä sitä mitä itse olisin hänestä maksamaan.
 
Viimeksi muokattu:

rottamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa Senators
Suhin siirto Dolphinsiin taitaa olla varma. Aivan järjetön summa rahaa, ei voi muuta sanoa. Albert Haynesworth tästä väkisinkin tulee mieleen. Onhan Suh oman pelipaikkansa eliittiä, mutta silti, tuollainen summa ei-QB:sta on mielestäni aika hullua. Onneksi oma suosikkijoukkueeni ei kuulu näihin joukkueisiin, jotka näitä jättisoppareita free agencylla jakelevat.

Miksi tästä tulee väkisinkin Haynesworth mieleen? Sama pelipaikka ja pirusti rahaa?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Miten kuvio menisi, jos Willisillä yhtäkkiä pelihalut heräisivätkin tuossa kesän tienoilla ja uran jatko tuntuisi sittenkin paremmalta kuin lopettaminen? Tuleeko pelaajalle jonkin sortin karenssi lopetuspäätöksen jälkeen vai voiko oman päätöksen kääntää tuosta noin vain ja tehdä uuden sopimuksen mihin lystää?
Käsittääkseni Niners asettaa Willisin jonkin sortin retired -listalle, joten jos Willis pyörtäisi lopettamispäätöksensä olisi hän edelleen Ninersin pelaaja. Eri asia olisi jos Niners vapauttaisi hänet kokonaan sopimuksesta, jolloin Willis oli vapaa agentti. Mutta en näe mitään syytä miksi Niners niin tekisi, sillä kun Willis lopettaa, poistuu hänen palkkansa myös capista. Sitä en tiedä, että kuinka kauan joukkueen oikeudet pelaajaan säilyvät lopetuspäätöksen jälkeen. Eli jos Willis tekisi paluun esim kahden vuoden päästä niin olisiko hänen pelaajaoikeutensa vielä tuolloinkin Ninersin omaisuutta.

Miksi tästä tulee väkisinkin Haynesworth mieleen? Sama pelipaikka ja pirusti rahaa?
Kun pelaajasta maksetaan tuollaisia summia, on hänen hyvin vaikea lunastaa kaikkia odotuksia joita tuo rahasumma tuo mukanaan. Vaikka Suh olisi miten hyvä niin hän ei yksinään tule Dolphinsin organisaatiota menestykseen johtamaan. Ja vaikkei Suh ihan samantason pipipää olekaan kuin Fat Albert, niin onhan heidän historiassaan muitakin yhtäläisyyksiä kuin pelkkä pelipaikka. Mont-Blanc lienee oikeassa siinä, että Dolphins havittelee Suhin avulla muutakin kuin pelkkää pelillistä menestystä, eli haetaan myös isompaa medianäkyvyyttä ja profiilia koko seuralle. Suh on jo Detroitin aikoina tehnyt paljon mainoksia ja ollut näkyvä persoona monellakin tavalla. Tämän sopparin myötä hänen profiilinsa nousee entisestään ja Dolphins varmasti pyrkii hyödyntämään tätä. Joten ehkä tätä siirtoa ei pidä arvioida pelkästään pelillisillä tekijöillä. Mutta kyllähän tällaiset megasopparit ovat aina iso riski, kun yhteen pelaajan on sidottu kiinni helvetisti rahaa. Siitä ei kuitenkaan ole mitään varmuutta miten Suhin ura tästä eteenpäin jatkuu. Esimerkiksi loukkaantumiset, pelikiellot, motivaation puute tulevat mieleen itselleni mahdollisiksi tekijöksi, jotka saattavat Suhin kohdalla nousta ongelmiksi.
 

rottamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa Senators
Ymmärrän kyllä ajatuksen, että vähintäänkin rajoilla pelaavan, ellei jopa hemmetin likaisen, pelaajan maineessa oleva Suhia pitää riskihankintana jo sen takia eikä pelkästään tuon rahan takia, mutta kyllähän tuossa nyt aikamoista etäisyyttä on vielä kaikkien aikojen markkinamoka Haynesworthiin. Eihän tuossa Suhin historiassa tai meriiteissä ole mitään viitteitä siihen että mies tulisi Haynesworthin tavalla paikalle täydessä rapakunnossa ja vittuilisi kaikille ketä harjoituskeskuksen käytävillä ja muutenkin lähimaastossa tulee vastaan. Onko Suhin asenneongelmista ollut jossain vaiheessa jotain puhetta? Toki aika pintapuolisesti tulee NFL:ää seurattua, mutta ei ole sellaista vastaan tullut tässä nyt vellovassa uutisoinnissa. Eihän se toki mahdotonta missään nimessä ole, että Suh innostuu ja hölmöilee huolella, kyllähän tuolla NFL:n puolella sattuu ja tapahtuu harva se päivä vaikka kenelle ja vaikka mitä ja ihan tervejärkiseksi kuvitellulta tyypiltä saattaa löytyä jos jonkinmoisia uusia päähänpistoja kun oikein sopiva päivä kohdalle sattuu. Tähän mennessähän Suhilla ei ilmeisesti ole kentän ulkopuolisia ongelmia ollut mitä nyt jonkun asunnon vuokraamisen ja jonkun liikennetöppäilyn kanssa on ollut murheita. Liikenteessäkin ilmeisesti ollut selvinpäin, joka on kyllä aika poikkeavaa noissa piireissä jos lehteen asti nimi päätyy.

Sukillehan tuo koko Miamin homma menee jos Suh floppaa täysin, mutta aikamoinen linjarakennelmahan tuossa on ajatustasolla jo pelkästään vastastajan pelinrakentajien hikoilun kannalta jos endeiksi asettuvat Wake (viime kaudella 11,5 säkitystä, toki ikä alkaa varmasti jo painaa) ja Vernon (viime kaudella 6,5 ja edelliskaudella 11,5 säkkiä) ja keskelle Suh (viime kaudella 8,5 säkitystä, ihmishirviö). Lisäksi jos tähdet sievästi asettuvat niin Dolphins ei enää ensi kaudella ole liigan häntäpäässä juoksun puolustamisen osalta. Joka tapauksessa viihdyttävää seurata mihin suuntaan tuossa mennään.

Helvetinmoinen riski, mutta on tuossa kyllä aikamoinen onnistumisenkin mahdollisuus. Tottakai loukkaantumisen riski on aina olemassa ja pelikieltojakin varmaan tuolla vauhdilla jokunen ottelu tulee istuttua, mutta aika kaukana vielä sellaisesta Haynesworth-henkisestä koko homman kusemisesta varmaan ollaan kuitenkin.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
TE Jimmy Graham siirtymässä treidissä Seattleen. Bucs-fanina täytyy kyllä helvetin tyytyväinen tähän siirtoon. :)

EDIT: NT Halota Ngata treidattu Detroitiin. Wau. Tämä Free Agency alkoi kyllä melkoisella ryminällä.
EDIT2: Nick Foles <-> Sam Bradford ja jotain pickejä.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
TE Jimmy Graham siirtymässä treidissä Seattleen. Bucs-fanina täytyy kyllä helvetin tyytyväinen tähän siirtoon. :)

Juuri olin tulossa kirjoittamassa samaa. Rapoportin mukaan Graham ja 4th <=> Max Unger ja Seattlen ensi kesän ykkösvaraus.

EDIT: Ngata treidillä Lionsiin. Vastine ei vielä tiedossa.

EDIT2: Ja sitten Sam Bradford Eaglesiin vastineeksi Nick Folesista.

Jopas tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Free Agency saatiin myös käyntii. Nämä kaikki eivät ole vielä välttämättä vahvistettuja, joten suhtautukaa varauksella.

S Antari Rolle -> Chicago Bears (Visit)
LB Malcom Smith -> Oakland Raiders
CB Buster Skrine -> NY Jets
TE Owen Daniels -> Denver Broncos
TE Julius Thomas -> Jacksonville Jaquars
LB Brooks Reed -> Atlanta Falcons
LB Bruce Carter - Dallas Cowboys (Re-sign)
CB Brandon Flowes - San Diego Chagers (Re-sign)
LB Justin Durant -> Atlanta Falcons
S Mike Adams -> Indianapolis Colts (Re-sign)
LB Jonathan Casillas -> New York Giants
G Mike Iupati -> Arizona Cardinals
QB Jake Locker - Lopettaa
CB Darrelle Revis -> New York Jets
DT Stephen Paea -> Washington Redskins
TE Jermaine Gresham -> Oakland Raiders (Visit)
QB Shaun Hill -> Minnesota Vikings
DT Ndamukong Suh -> Miami Dolphins
WR Torrey Smith -> San Francisco 49'ers
DT Dan Williams -> Oakland Raiders (Visit)
LB Curtis Lofton -> Oakland Raiders (Visit)
S Chris Conte -> Tampa Bay Buccaneers (Visit)
WR Dwayne Harris -> New York Giants
DE Trent Cole -> Indianapolis Colts
CB Leonard Johnson -> Tampa Bay Buccaneers (Re-Sign)
FB Jerome Felton -> Buffalo Bills
S Marcus Gilchrist -> New York Jets (Visit)
DE Derrick Morgan -> Atlanta Falcons (Visit)
WR Percy Harvin -> Free Agency (Released)
S Colt Anderson -> Indianapolis Colts (Re-Sign)
T Anthony Collins -> Free Agency (Released)
LB Philip Wheeler -> Free Agency (Released)
LB A.J Hawk -> Cincinnati Bengals


TE Jimmy Graham -> Seattle Seahawks (Trade)
C Max Unger -> New Orleans Saints (Trade)
DT Haloti Ngata -> Detroit Lions (Trade)
QB Nick Foles -> St. Louis Rams (Trade)
QB Sam Bradford -> Philadelphia Eagles (Trade)
RB LeSean McCoy -> Buffalo Bills (Trade)
LB Kiki Alonso -> Philadelphia Eagles (Trade)
QB Case Keenum -> St. Louis Rams (Trade)

Päivittelen tätä sitä mukaa mitä noita siirtoja omiin silmiini osuu.

- Huhujen mukaan QB Drew Brees on myös kaupan. Jos pitää paikkansa Saints pistää pakan aikalailla uusiksi.
- Giants on ilmeisesti kiinnostunut Saintsin DE Cameron Jordanista. Saints siis kauppaamassa useita pelaajia.
- Saints CB Keenan Lewis harkistee Hold Out:ia.
- Nyt huhuillaan DeMarco Murray:ta Philadelphiaan. Molemmin puolista kiinnostusta on. Sattuu Dallasiin ja pahasti jos näin käy.
- Giantisn CB Prince Amukamara saamassa uuden sopimuksen.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Suh Ngataan, kelpaa kyllä. Toiseen suuntaan taisi mennä pickejä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
- Giants on ilmeisesti kiinnostunut Saintsin DE Jordan Cameronista. Saints siis kauppaamassa useita pelaajia.

Tätä Rapoport myös uutisoi juuri ennen Jimmy Grahamin siirtoa. Mutta pakkohan Saintsin on tehdä jotain kun ovat about 20 miljoonaa yli capin. Mutta oletettavasti meinaat kuitenkin Junior Galettea? ;)
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ngatan menetys kyllä sattuu ja pahasti. Nyt on ainakin palkkakatossa tilaa, mutta vaikea kuvitella Ravenssin puolustusta ilman Ngataa.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Tätä Rapoport myös uutisoi juuri ennen Jimmy Grahamin siirtoa. Mutta pakkohan Saintsin on tehdä jotain kun ovat about 20 miljoonaa yli capin. Mutta oletettavasti meinaat kuitenkin Junior Galettea? ;)

Tuolta Saints Report foorumilta taisin poimia, että Cameron Jordanista. Mutta en yhtään ihmettele vaikka vähän väärää tietoa pääsisi tuonne minun päivitysten sekaan. Kuten toi jo poistettu Kaepernick poiminta osoitti.

EDIT: Vaihdettu nuo Cameron Jordanin nimet oikein päin.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Mutta pakkohan Saintsin on tehdä jotain kun ovat about 20 miljoonaa yli capin.
Onko tässä takana jokin liukuva usean vuoden keskiarvo josta cappi lasketaan? Eli on maksettu aiemmin kovia palkkoja tarkoituksella ja nyt sitten tyhjennetään rosteria. Ei kai nuo sopimukset voi olla noin takapainotteisiakaan? Viime kauden "menestyksestä" maksetuilla bonuksilla tuo tuskin selittyy... :D

Nettihuhujen perusteella alkaa vaikuttamaan siltä että Saints lähtee täyteen rebuildiin. Breesistä voi tulla melkoinen huutokauppa. Ikää on toki jo 36 vuotta mutta olisihan siinä jollekin contenderiksi havittelevalle jengille franchise-tason kuuppa muutamaksi vuodeksi kannujahtiin.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Harmi että täällä on joku 2h editointi raja, jonka jälkee omaa postauksia ei voi editoita. Eli pari korjausta edelliseen. LB Bruce Carter on ilmeisesti tulossa vierailulle Tampaan, joten tuo uutta sopimusta Dallasin kanssa ei ilmeisesti tapahtunut. Myöskään Revisiä Jets:iin ei ole vielä vahvistettu, joten sekin voi osoittautua uutisankaksi. Buffalo Bills on hänestä myös nyt kiinnostunut.

G Chad Rinehart -> Free Agency (Released)
DT Nick Fairley -> Cincinnati Bengals (Visit)
LB J.T Thomas -> New York Giants
T Marshall Newhouse -> New York Giants
T Orlando Franklin -> San Diego Chargers
LB Bruce Carter -> Tampa Bay Buccaneers (Visit)
C/G Stefan Wisniewski -> Tampa Bay Buccaneers (Visit)
DT Henry Melton -> Tampa Bay Buccaneers (Visit)
WR Brian Hartline -> Cleveland Browns
CB Tramon Williams -> New Orleans Saints (Visit)
G Mike Person -> Atlanta Falcons
RB Antone Smith -> Atlanta Falcons (Re-Sign)
DE Jabaal Shread -> New England Patriots (Visit)
CB Byron Maxwell -> Philadelphia Eagles
WR Leonard Hankerson -> Atlanta Falcons (Visit)
WR Brandon Gibson -> New England Patriots
TE Charles Clay -> Buffalo Bills (Visit) (Transition Tag)
C A.Q. Shipley -> Arizona Cardinals (Visit)
DL Kendall Langford -> Indianapolis Colts
TE Lee Smith - Oakland Raiders
DL Brian Orakpo -> Tennesee Titans (Visit)
TE Lance Kendricks -> St. Louis Rams (Re-Sign)
TE Joe Don Duncan -> Denver Broncos
WR Percy Harvin -> Buffalo Bills (Visit)
WR Jarrett Boykin -> Carolina Panthers
CB Perrish Cox -> Washington Redskins (Visit)

QB Matt Cassel -> Buffalo Bills (Trade)

- DE Derrick Morgan vierailee Atlantassa ja sen jälkeen Tampassa. Tämä siis jos Atlanta ei saa tehtyä miehelle hänen haluamaansa tarjousta.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Vahvistuihan lopulta tuo Revis Jetseihin.

RB Roy Helu -> Oakland Raiders
LB Colin McCarthy -> New England Patriots (Visit)
RB Shane Vereen -> New York Giants
G Clint Boling -> Cincinnatti Bengals (Re-Sign)
WR Eddie Royal -> Chicago Bears (Visit)
G Shelley Smith -> Seattle Seahawks (Visit)
CB Brice McLain -> Miami Dolphins (Visit)
 
Viimeksi muokattu:

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Eagles on kyllä kiinnostavin joukkue offseasonilla. Saas nähdä miten ja millaiseksi paketti hitsautuu kauden aikana.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Vahvistuihan lopulta tuo Revis Jetseihin.

Täytyy kyllä sanoa että Revis on osannut hyödyntää markkina-arvonsa hyvin.
Sopimus Jetsien kanssa on kyllä niin uskomaton että olen oikeastaan onnellinen ettei Patriots lähtenyt hintakilpailuun ja velkavankeutuun.
Tässä on ilmeisesti käynyt siten että Patriots tiputti itsensä kisasta jo maanantaina ja Jets jatkoi hintakilpailua itsensä kanssa.

Revisin diili:
$16M in 2015, $17M in 2016, $15M in 2017, $11M in 2018, and $11M in 2019 for Revis, with $39M fully guaranteed
Lähde: Pro Football talk: http://wp.me/p14QSB-9J81

Poimintoja twitteristä:
Revis will make $950,000 per game in a 5-yr period between 2013 and 2017.

If Darrelle Revis plays out his new contract with the #Jets, he’ll have earned $155,199,500 in total, which is a lot, per sources.

Onhan tuo kyllä sellainen sopimus että huh huh. Revis ei kuitenkaan enään mikään pojankloppi ole...
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Eihän tuossa Suhin historiassa tai meriiteissä ole mitään viitteitä siihen että mies tulisi Haynesworthin tavalla paikalle täydessä rapakunnossa ja vittuilisi kaikille ketä harjoituskeskuksen käytävillä ja muutenkin lähimaastossa tulee vastaan. Onko Suhin asenneongelmista ollut jossain vaiheessa jotain puhetta?

Helvetinmoinen riski, mutta on tuossa kyllä aikamoinen onnistumisenkin mahdollisuus. Tottakai loukkaantumisen riski on aina olemassa ja pelikieltojakin varmaan tuolla vauhdilla jokunen ottelu tulee istuttua, mutta aika kaukana vielä sellaisesta Haynesworth-henkisestä koko homman kusemisesta varmaan ollaan kuitenkin.
En ole minäkään tietoinen, että Suhilla olisi Haynesworth -tason asenneongelmia. Enkä väitä etteikö Suh pelillisesti olisi pelipaikkansa eliittiä, mutta se mielikuva mikä minulle on Suhista median välityksellä tullut, ei ole mitenkään erityisen positiivinen. Itse en ainakaan haluaisi, että Suh olisi oman suosikkijoukkueeni face of the franchise. Mutta aika näyttää miten tässä tulee käymään. Voihan se olla, että Suh on kypsynyt ihmisenä ja keskittyy jatkossa pelaamaan 100% joukkueelle. Mutta varoitusmerkit ovat kyllä olemassa sen puolesta, että ongelmia tulee jatkossakin olemaan.

Eilisilta oli kyllä yksi hulluimmista mitä muistan NFL:ssä nähneeni siirto/sopimusrintamalla. Eihän noita treidejä tehdä käytännössä koskaan, niin nyt sitten pamahti kaksi megaluokan siirtopommia tunnin sisällä. Grahamin treidaaminen vaikuttaa siltä, että Saints haluaa tosissaan laittaa joukkueensa rungon uusiksi ja siirtää panostusta hyökkäyksestä puolustukseen. Ihan fiksulta ajatukselta kuulostaa. Eiköhän Payton ja Brees (jos jatkaa Saintsissa) pysty repimään hyökkäyksestä tehoja irti jatkossa ilman Jimmyakin. Taitaa tosin tuo puolustuksen vahvistaminen Saintsilla jäädä pitkälti draftin varaan sillä cap spacea hankkia vapaita agentteja ei taida juurikaan olla.

Bradford-Foles treidi tuli täysin puskista itselleni. Tästähän on ollut spekulaatiota, että meinaako Kelly oikeasti nostaa Bradfordin starteriksi, vai onko Bradford vain välikappale, jolla tähdätään Mariotaa kohti. Tuo 2.kierroksen varausvuoro 2016 draftiin, jonka Kelly antoi Ramsille Folesin mukana viittaa siihen, että mistään keplottelusta ei ole kyse, vaan Bradford on Eaglesin starter jos vaan pysyy ehjänä ja Mariota ei Eaglesiin päädy. Kelly on kyllä laittanut kerralla Eaglesin hyökkäyksen uusiksi. Foles, Shady ja Maclin kaikki pihalle, tähän mennessä vasta Bradford sisään.

Revis palaa Jetseihin. Sopimus on taloudellisesti jäätävä kuten Lapster edellä jo kirjoittikin. Vaikuttaa siltä, että omistaja Johnsonilla on ollut näppinsä tässä mukana ja Revis on hinnalla millä hyvänsä haluttu takaisin organisaatioon, jotta A) saadaan positiivista julkisuutta seuralla ja B) heikennetään Patriotseja. Toki myös C) Revis on sarjan top 3 CB on varmasti houkuttanut myös. PFT kirjoitteli, että Jets olisi ottanut yhteyttä myös Cromartien agenttiin, että josko myös Cro tekisi paluun Jetseihin. Ilmeisesti Jetsin FO ajattelee, että kelloa takaisinpäin kääntämällä päästään sarjataulukossa ylöspäin.

PS. Percy Harvin Patseihin olisi kyllä niin Belichick Move ettei paremmasta väliä. Saa nähdä toteutuuko.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Ngatan tilanne toki harmittaa Ravens fania, mutta jos sopivaan kompromissiin palkan suhteen päästy, niin minkäs teet. 8,5milj. siellä kuitenkin cappiin tuli tilaa ja ottaen huomioon että Ravenssien olisi jotain kuitenkin tarvinnut tehdä capin suhteen muutoinkin. Käsittääkseni laskennallisesti tarvitsi olla capin alla tässä ns. uuden kauden alettua ja sitä se ei ymmärtääkseni ollut ottaen huomioon Tuckerin ja Will Hillin tenderit. Ei tässä mitään katastrofia linjan suhteen kuitenkaan viritellä, sillä Brandon Williams ja Timmy Jernigan näyttivät viime kaudella että heissä on vähintäänkin potentiaalia. Syvyyttä linjaan toki tarvitsee, Guy varmaan resignataan ja kesäkuun ekan jälkeen sitten vielä lisää... Uskon että Ngata olisi cutattu, jollei treidiä olisi tullut, joten kelpuutan täysin tämän treidin, sillää nythän siellä vaihtui periaatteessa 7.kierroksen vuoro vaihtui 4. ja 5. kierroksen vuoroihin. Suurempi kysymysmerkki Ravensseille lienee että kuka ottaa palloa kiinni? Torrey ja Owen Daniels vaihtavat maisemaa, eli yht 15 TD:tä lähti kerrasta.. Rissut tällä hetkellä Steve Smith, Kamar Aiken, Marlon Brown ja Michael Campanaro. TE osastolla Gilmore ja Supernaw. Ei nyt äkkiseltään mitenkään rohkaisevaa luettavaa, sillä Gilmorekin selkeesti blokkaava TE ja Supernaw:lla 2 koppia. Rissuista Steve Smith kohta 40v ja muut ihan hyvistä otteista huolimatta melko keltanokkia...
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Eilisilta oli kyllä yksi hulluimmista mitä muistan NFL:ssä nähneeni siirto/sopimusrintamalla.
Kieltämättä näin on. Grahamin siirto oli melkonen pommi. Jos Seattelen puolustus on kova, niin melkosta päänvaivaa tulee myös aiheuttamaan heidän ensi kauden hyökkäys. Graham tuplataan lähes aina ja sehän merkitsee sitten lisää tilaa Lynchille ja myös Russel Wilsonille. Lynch on mun ykköspick ensi syksyn fantasyssä? Philadelphiassa puhaltaa muutoksen puhuri aika tavalla. Kaikki hyökkäyksen kärkipelaajat vaihtavat maisemaa. Toivottavasti huhuiltu DeMarco Murray Eaglesiin siirto ei toteudu. Mihin muuhun seuraan tahansa, mutta ei sinne! Murrayhan poisti twitter tilistään kaikki viittaukset Cowboysiin, joten lähtökuopissa ollaan. Raiders on myös osoittanut kiinnostusta Murrayn suhteen. Ihmettelen suuresti miksei Falcons yritä kaapata Murraytä. "LT:kin" mukaan sopisi sinne kuin nenä päähän. Julio Jones <-> Dez Bryant, Matt Ryan <-> Tony Romo sekä on muutenkin Kyle Shannahanin näköinen rb ja sopisi ilmeisen hyvin schemeenkin?

Dallasissa on ollut kovin, kovin hiljaista FA alettua. Tämä toki oli odotettuakin. Monivuotinen potkujenpalauttaja/wr Dwayne Harris vaihtoi maisemaa Giantsiin ja LB Justin Durant menossa Falconsiin. LB Bruce Carter on tällä viikolla vierailulla Tampassa sekä Houstonissa. OT Doug Free solmi kolmen vuoden jatkosopimuksen ja backup tackle Jermey Parnell lähti Jaguarsiin. Lb Keith Rivers tosiaan on tulo-puolella. Jatkopahvit sai myös seuraavatpelaajat: LG Roland Leary, lb Cameron Lawrence ja OL Darrion Weems. Tarjoukset on tehty rb Lance Dunbarille sekä puntteri Chris Jonesille. Oikeastaan mitään sen isompia huhuja ei ole liikkunut koskien Cowboysia. Mitä nyt cb Anthonio Cromartie tarinoi, että juuri hän on se puuttuva palanen minkä Cowboys tarvitsee voittaakseen Super Bowlin. Kaikenlaista...
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Kieltämättä näin on. Grahamin siirto oli melkonen pommi. Jos Seattelen puolustus on kova, niin melkosta päänvaivaa tulee myös aiheuttamaan heidän ensi kauden hyökkäys.

Seattlen Secondary on muuttunut aika rajusti kahden viime kauden aikana. Vuosi sitten Thurmond ja Browner poistui LOB:ista, tänä vuonna Byron Maxwell siirtyy Phillyyn jonne myös Thurmond ilmoitti menevänsä täksi kaudeksi.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Ja homma jatkuu:

CB Walter Thurmond III -> Philadelphia Eagles
WR Stevie Johnson -> Free Agency (Released)
RB Reggie Bush -> San Francisco 49'ers (Visit)
RB Ryan Matthews -> Philadelphia Eagles (Odotetaan taphtuvan tämän päivän aikana)
DT Terrance Knighton -> Washington Redskins (Visit)
LB Jason Worildis -> Lopettaa
DT Randy Starks -> Free Agency (Released)
QB Tyrod Taylor -> Buffalo Bills (Visit)
CB Brandon Browner -> New Orleans Saints (Visit)
G Shelley Smith -> Seattle Seahawks (Visit)
RB DeAngelo Williams -> Pittsburgh Steelers (Visit)
DE Adrian Clayborn -> Atlanta Falcons (Visit)

- QB Brian Hoyeria odotetaan Houstoniin ja tämä huhujen mukaan tarkoittaisi QB Ryan Fitzpatrickin kauppaamista NY Jetseihin. Osapuolet (Jets/Texans) ovat jo neuvotelleet sopimuksen ja tämä on nyt Hoyerista kiinni.

- Saints vapauttaa tilaa palkkakaton alle: LB David Hawthorne ja WR Marques Colston ovat suostuneet palkanalennukseen.

Täytyy kyllä sanoa, että eilinen oli kyllä hyvin mielenkiintoinen päivä kaiken kaikkiaan. Bucs oppi viime vuodesta ja lopetti ylenpalttisen rahan jakamisen. Loppu illasta vähän väsyneenä parasta luettavaa oli kyllä Eagles-fanien järjetön vitutus sosiaalisessa mediassa ja Saints-fanien lapsenomainen usko siihen, että he selvisivät voittajana tästä treidista. Okei, Graham on loukkaantumisherkkä ja Loomisin viime vuosien sopimusten uudelleen järjestämiset lopulta johtivat vääjäämättömään, joten yllätyksenä tämä ei tullut. Tai no se tuli, että Graham kaupattiin, mutta se että Saints tätä tilaa palkkakaton alle alkaa tekemään niin se taas oli odotettavissa. Fawkes osaa varmaan kertoa tarkemmin, että eikö Steelers ole viime vuosina aika ahkerasti näitä sopimuksia uudelleen järjestänyt (reconstruct). En sano että mitään Saintsin kaltaista tilaneeta tulisi Steelersille eteen, mutta niin kuin Saints ja Lions nyt todistivat, niin sen minkä taakseen jättää niin sen edestä löytää vai miten se meni. Voin toki muistaa väärinkin, mutta jostain muistan lukeneeni, että nämä ovat aiheuttaneet faneissa vähän närää ja herättänyt pelkoa, että jossain vaiheessa saattaa tuollainen perusteellinen remontti tämän takia tapahtua.

EDIT: Ainiin, Sam Bradford on Out for the season. Bradford mursi ranteensa heittäessään agenttinsa kanssa yläfemmat treidin vahvistututta. Vitsi vitsi.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Seattlen Secondary on muuttunut aika rajusti kahden viime kauden aikana. Vuosi sitten Thurmond ja Browner poistui LOB:ista, tänä vuonna Byron Maxwell siirtyy Phillyyn jonne myös Thurmond ilmoitti menevänsä täksi kaudeksi.
Aika paljon on sanottu "rajusti muuttunut". Sillä käytännössähän tuossa puhutaan vain yhdestä pelipaikasta, siitä "toisesta" cornerista. Toki myös nickelistä. Pyhä kolminaisuus (Sherman, Chancellor & Thomas) kuitenkin edelleen vaikuttaa Seattlen takakentällä. Melkeinpä uskallan väittää, että hieman heikompi corneri pärjää varsin hyvin Seattlen cover3 schemessä. Thurmond tai Browner eivät ole osottautuneet miksikään corneri-super-staroiksi kun lähtivät muualle pelaamaan. Tekeekö sitten Seattlen puolustus scheme myös Shermanista oletettua paremman? Mielestäni tekee, vaikka kyllähän Sherman on yksi parhaista cornereista tällä hetkellä. Mutta joo, varmasti jopa Gary Williams pelannee hyvän kauden tuossa puolustuksessa. Jos nyt startteriksi edes pääsee, kun siellä on taas vuoden viisaampina paikkaa kärkkymässä Simon, Burley ja Lane. Myös Seattlen startteri tukimiehet ovat edelleen samat (Irvin, Wagner & Wright) vaikka tärkeä palanen Malcom Smithin muodossa lähtikin pois. Samon DL on sieltä parhaasta päästä, edelleen vaikka harvennusta kävikin mestaruuden jälkeen. Oman näkemykseni mukaan, ei Seahawksien puolustus mitenkään erityisesti ole muuttunut. Pirun vaarallinen myös ens kaudella ja ehkä edelleenkin se paras?
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Seattlehan vahvistui pirusti noissa offseasonin liikkeissä. Toisaalta heidän pitikin, koska ensi kausi voi olla hyvinkin viimeinen hyvä sauma voittaa SB. Lynch tuskin jaksaa enää montaa vuotta tuolla tasolla ja Wilsonin jatkodiili vetää capin todella tiukoille 2016.

Legion of Boom on käytännössä tosiaankin Thomas, Chancellor ja Sherman. Ihan sama se nyt ei ole kenet sinne toiseksi corneriksi/nickeliksi laittaa, mutta kyllähän siinä pärjää keskivertoa heikompikin. Shermanin laita on tukossa ja Thomas yhtenä liigan parhaimman peliälyn pelaajana tukee toista corneria älyttömän paljon. Omasta mielestäni Thomas on Lynchin ohella Seattle paras pelaaja.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Mielenkiintoinen veto tuo Detroitin hankkima Haloti Ngata. Jos en aivan väärässä ole niin aika selvä merkki, että Detroit tulee siirtymään 3-4 puolustukseen. Ngata ei ole 3-Tech ja tuollaisen summan maksaminen 4-3 NT:lle on aika paljon. Voi olla että ole väärässä, mutta haiskahtaa siltä, että Detroit lyö koko puolustuksen uusiksi, nyt varsinkin Fairleykin näyttää karkaavan muualle. Saa nähdä miten tuo sitten lopulta rakentuu, mutta on Detroitilla ainakin yksi hyvä pala lyödä siihen linjan keskelle.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Fawkes osaa varmaan kertoa tarkemmin, että eikö Steelers ole viime vuosina aika ahkerasti näitä sopimuksia uudelleen järjestänyt (reconstruct). En sano että mitään Saintsin kaltaista tilaneeta tulisi Steelersille eteen, mutta niin kuin Saints ja Lions nyt todistivat, niin sen minkä taakseen jättää niin sen edestä löytää vai miten se meni. Voin toki muistaa väärinkin, mutta jostain muistan lukeneeni, että nämä ovat aiheuttaneet faneissa vähän närää ja herättänyt pelkoa, että jossain vaiheessa saattaa tuollainen perusteellinen remontti tämän takia tapahtua.
Onhan Steelers noita uudelleenjärjestelyitä jonkin verran tehnyt tässä viime vuosina. Mutta ymmärtääkseni missään kovin pahassa jamassa organisaatio ei palkkakaton kanssa kuitenkaan ole. Roethlisberger on ollut se yleisin reconstructin kohde, hänen sopparistaan on muunnettu palkkoja bonuksiksi melkein joka offseason. Woodleyn pihalle laittaminen vuosi sitten tuli myös kalliiksi, sillä cap penaltya tuli tuosta yli 8 miljoonaa. Polamalun lopettaminen olisi organisaatiolla taloudellisesti hyvä juttu, koska silloin hänen release ei ymmärtääkseni toisi dead moneyta capin alle. Steelers on organisaatio, joka on vuodesta toiseen lähellä capia. Sen takia seura ei olekaan free agencylla iso peluri.

EDIT. Ryan Mathews-->Eagles ja Jeremy Maclin-->KC Chiefs varmistuneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös