NFL offseason 2015

  • 52 132
  • 331

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Harvinaisen kovan luokan treidi NFL:ssä: LeSean McCoy Eaglesista Billsiin. Kiko Alonso Billsistä Eaglesiin.
Kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen treidi. Vaikea sanoa kumpi tässä jäi voitolle. Alonson viime kausi meni reisille pahan loukkaantumisen jäljiltä. Vaikeahan sitä on sanoa miten näistä pahoista polvivammoista toivutaan? Jos Alonso toipuu täysin, niin kyseessä on yksi liigan lupaavampia nuoria tukimiehiä, joten siltä osin hyvä veto Eaglesilta. Chip muuten laittaa ulos jo toistamiseen kovan pelimiehen. Miltäs Spiller Eaglesiin kuulostaisi? Billsin kannalta tämä treidi oli loistava. Vaikka McCoyn ura voikin olla hieman laskusuunnassa? Kuitenkin Rex Ryan on aina nojannut vahvaan juoksuun ja kuka se sitten ikinä onkin Billsien qb:na ensi kaudella, niin varmasti helpottaa kun RB on McCoy. Samalla myös heittopeli Watkinsin ja Woodsin suuntaan voi aueta paremmin. Tosin ilmeisesti Buffalon OL ei ole ihan sieltä parhaasta päästä? Tälläsiä treidejä pitäs olla enemmänkin…

Cowboys uutisia. Dez sai tagin odotetusti ja slotti-WR Beasley sai neljän vuoden jatkosopimuksen. Molemmat tapaukset olivat täysin odotettuja. DeMarco Murray päästetään haistelemaan vapaita markkinoita. Ainakin Raiders, Jets, Colts sekä Jaguars ovat kiinnostuneiden listalla.

Dallasin corneri tilanne on myös mielenkiintoinen. Carr ei todennäköisesti jatka joukkueessa, jos ei suostu palkanalennukseen. Mitä tehdään bust-Claibornen kanssa tai entäs jatko Sterling Moorelle? Jos nämä kaikki häviävät maisemista, niin jäljelle jää vain Scandrick ja Patmon, ei hyvä. Vapaista agenteista on väläytelty sellaista mahdollisuutta, että Brandon Flowers voisi olla mahdollinen Cowboy ensi kaudella? Siinä olisi sitten ex-Chiefs Brandonit Dallasin takakentällä. Myös Seahawksin Byron Maxwell on mainittu jossain yhteydessä. Kumpikaan vaihtoehto ei hirveästi houkuttele. Oman näkemyksen mukaan paras tilanne olisi se, että kaikki nykyiset takakenttäpelaajat jatkaisivat ja Carr suostuu palkan alennukseen. Draftista sitten alkukierroksilla corneri. Drafista puheen olleen, paljon riippuu mitä tapahtuu DeMarco Murrayn suhteen? Jos hänet menetetään, on Cowboysin melkein pakko varata rb. Ainakin sellaisia kavereita kuin Melvin Gordon ja Todd Gurley on tyrkytetty mockeissa Dallasin suuntaan. Huhuissa liikkuu myös Adrian Peterson sekä Saintsin Mark Ingram. Jerry Jones ei ole myöskään sulkenut pois mahdollisuutta, että draftista poimittaisiin taas hyökkäyksen linjamies? Oikean tacklen paikalle voi olla tarve jos Doug Free tai Jermey Parnell ei tee jatkosopimusta. Toivottavasti kuitenkin pahvi saadaan aikaiseksi edes jommankumman kanssa. Sillä se suurin tarve on edelleen puolustuksen linjassa. Mm. Bud Dupreen nimi on noussut esiin tässä yhteydessä. FA:sta puolestaan Greg Hardy ja tämä olisikin todella vahvistus. Tosin ne siviilipuolen ongelmat sitten?
 

Rocco

Jäsen
Olipas aikamoinen pommi, kun McCoy vaihtoi maisemaa... taustalla on varmasti se syy, että Philly ottaa draftissa jonkun kolmesta kärkipään RB:stä. (Ja Dallas varmasti jommankumman Gurley/Gordon, jos vielä on varattavissa?)


Melvin Gordon teki viime kaudella todellisen pommin, eikä pelkästään lähes yksin teurastamalla Nebraskan (juoksi 408 jaardia rikkomalla samalla yhden ottelun ennätyksen. Aiempi ennätys oli Ladainian Tomlinsonilla, ottelussa umpisurkeaa UTEP:ia vastaan.) Muutenkin koko kausi oli täysosuma Gordonille, joka jätti senior-kauden Wisconsinissa väliin ja ilmoittautui draftiin. Todella monipuolinen paketti, eikä juurikaan heikkouksia löydy. Jos sellaisia on, niin taklausten rikkominen ja puhdas voimajuoksu on sellainen, mutta avokentällä ja taklausten väistäjänä on aivan ilmiömäinen. Heittopelissäkin hyväkätinen. Pystyy juoksemaan joko yksin tai blokkien kanssa keskelle, tai linjan ulkopuolelle.

JOS Gordon ei ole dratissa valinta, sitten se on joko voimajuoksija Todd Gurley, tai sähäkkä Ameer Abdullah. Gurley on kyseenalaisempi, sillä viime kausi päättyi polvivammaan. Gurley on kookas, todellinen voimajuoksija. Juoksee lyhyet matkat todella hyvin, ja pystyy rikkomaan paljon taklauksia, ja on myös yllättävän hyvä heittopeleissä. Avokentällä ei ole kovinkaan nopea tai räjähtävän ketterä, mutta tuo takakentälle rymistelyvoimaa lyhyille juoksuille. Abdullah taas on päinvastainen, eli enemmänkin avokentän juoksija. Häntä ei kovin paljoa juoksutettu keskelle voimajuoksuilla, ainakaan ilman fullbackia blokkaamassa. En usko että se on kuitenkaan Abdullah, koska Phillyllä on jo Sproles, joka on hyvin paljon samantyyppinen juoksija.

Tai mustana hevosena Duke Johnson, ketä on avoimesti verrattu juuri McCoy'hin. Lähes identtinen pelityyli ja ominaisuudet.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JOS Gordon ei ole dratissa valinta, sitten se on joko voimajuoksija Todd Gurley, tai sähäkkä Ameer Abdullah. Gurley on kyseenalaisempi, sillä viime kausi päättyi polvivammaan. Gurley on kookas, todellinen voimajuoksija. Juoksee lyhyet matkat todella hyvin, ja pystyy rikkomaan paljon taklauksia, ja on myös yllättävän hyvä heittopeleissä. Avokentällä ei ole kovinkaan nopea tai räjähtävän ketterä, mutta tuo takakentälle rymistelyvoimaa lyhyille juoksuille.

Gurleyn analyysi kuulostaa hyvin paljon Eddie Lacylta tai Lacyn tyyliseltä backilta. Ellen aivan ulkona ole.

Mitä olen nyt esim. NFL.comin analyysejä lukenut, niin tämän vuoden RB class on syvä. Kärkipäässä menee ainakin lähes kaikkien mock draftien mukaan eniten edge rushereita, jopa 4-5 on parhaimmissa mockeissa ollut top kympeissä.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Voisi katsoa mitä Eagles tekee McCoyn sopparista saadulla rahalla. Eagles sai Alonson rookie sopimuksella. Nyt free agencyssä voi ostaa esim. pari korneria ja safetyn. Eagles vapautti mm. Cary Williamsiin, Trent Colen ja Todd Herremansin. Jeremy Maclinille ei laitettu tagia. Capissa on varaa suunnattomasti. Em. paikkojen lisäksi voisi ostaa tai draftata ainakin kornerin Fletcherin paikalle.

Olen nähnyt monesta paikasta, että Eagles voisi valita Mariotan draftista. Mielestäni ei ole järkeä niin kalliilla, mutta mulle näyttää, että Kelly voi tehdä ihan hyvin treidin. Brett Hundleyn olen nähnyt muutamassa paikassa Eagles valintana. Foles on laittaa aloittavaksi, ja ihan jees on näyttänyt hänkin kentällä.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Gurleyn analyysi kuulostaa hyvin paljon Eddie Lacylta tai Lacyn tyyliseltä backilta. Ellen aivan ulkona ole.

Mitä olen nyt esim. NFL.comin analyysejä lukenut, niin tämän vuoden RB class on syvä. Kärkipäässä menee ainakin lähes kaikkien mock draftien mukaan eniten edge rushereita, jopa 4-5 on parhaimmissa mockeissa ollut top kympeissä.
Hyvin samantyyppinen kuin Lacy, Richardson yms.

Hyviä ja potentiaalisia tähtibackeja on tässä draftissa muutama, joten tässä mielessä valikoimaa löytyy. Harmi sinänsä, että NFL on enemmän heittopainotteinen liiga kuin college-sarjat, jolloin backien tarve on vähän pienempi, ja NFL:ssä suositaan nykyisin enemmän tällaisia kookkaampia voimajuoksijoita. Fullbackit alkaa olemaan historiaa, koska FB on useimmiten vaihdettu slot receiveriin kaikissa muodostelmissa, jolloin myös usein ainoan backin tulee olla vahvempi heittoblockaaja.

Tämän takia myös puolustuksen puolella rusherit on todella haluttuja. Heittopelejä vastaan pitää löytää heittopuolustajia. Siinä mielessä valikoimaa löytyy todella paljon sille paikalle, koska 3-4 ja 4-3 puolustusmuodostelmat vaatii erilaisia pelaajia. Vähän kookkaammat endit menee hyvin 4-3:ssa, mutta monet alikokoiset endit istutetaan 3-4 rusheriksi. 3-4 takaa pelipaikkoja myös alimittaisille puolustuksen tackleille, kenestä voi nyt tehdä 3-4 endejä.

Ja mitä Brett Hundley'yn tulee, mielestäni hän on todellinen sleeper tässä draftissa. Kaikki puhuvat Mariotasta ja Winstonista, mutta hyvin samantyyppinen QB on Hundley mitä Mariota. Aivan yhtä sulava liikkeissään, mutta tehokas ja ennenkaikkea voittava QB on kyseessä. Hän vain vaatii vähän enemmän hiomista ollakseen aloittava, sillä tyhmiä ratkaisuita tulee edelleen aika usein, eikä pallojen tarkkuus ole sitä mitä pitäisi. Siinä mielessä vaika juuri Phillyn kakkos-QB:na hyvä treenata pari vuotta, ja sen jälkeen ottaa joukkue haltuun.
 
Viimeksi muokattu:

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Bills näyttäisi kiinnittävän myöskin Matt Casselin QB-positiolle joten tämä tarkoittaa todennäköisesti että Manuelille haetaan edelleen iäkkäämpää mentoria Kolbin ja Ortonin sijaan. Billsissä kyllä muutoksen tuulet puhaltelee ihan isosti, HC (Ryan), RB (McCoy) ja QB (Cassel) on kaikki ihan tunnettuja nimiä ketä sisään on tuotu, joskaan Cassel noista ei positiollaan mitään kärkipäätä ole (ja joku voi olla myös Ryanista eri mieltä). Saa nähdä vielä mitä tehdään, O-lineen lienee tarkoitus tulla sitten draftin jälkeen vasta kiinnityksiä. No, joka tapauksessa se lienee melko selvää että eri Bills nähdään tulevalla kaudella kuin kuluneina vuosina vaikka tämä kausi jo vähän paremmissa merkissä sujuikin.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Billseillä on aika hyvä puolustus minkä päälle rakentaa. Jos McCoy on real mccoy, niin siinä on hyvä yhdistelmä hallita kelloa ja pitää pitkiä possessioneja.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lions antoi Praterille kolmen vuoden sopparin arvoltaan 9M$
Lions re-sign kicker Matt Prater | FOX Sports
Minusta tuo on aika perkeleesti pelkälle potkasijalle. Suhista ei ole kuulunut mitään, eiköhän se vaihda maisemaa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Riippuu potkiiko se ainoastaan palloa vai myös vastustajia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Riippuu potkiiko se ainoastaan palloa vai myös vastustajia.
Olisi kyllä voinut laittaa pari milliä lisää ja maksaa tuomarit. Pääsisi helpommalla.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Offilla mää ainakin potkisin kaveria tai muijaani. Vois olla poliisiasemalla pidempään, ku ei tarvi olla treeneissä. Kippis!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Suhista ei ole kuulunut mitään, eiköhän se vaihda maisemaa.

San Diego Chargers on huhujen mukaan pistämässä kovia piippuun, kun Riversin ikkuna alkaa pikkuhiljaa sulkeutua
Chargers preparing to make a run at Ndamukong Suh - NFL.com

Seurathan saavat nyt neuvotella vapaiden agenttien kanssa, sopimuksia saa tehdä sitten ensi tiistaista eteenpäin.

Packersin kohdalla on ollut hiljaista. AJ Hawk sekä Brad Jones aika odotetustikin cutattiin että saadaan tilaa Cobbille sekä mahd.Bulagalle. Cobb olisi tärkeä kiinnittää kun varaakin on, mutta Packers ei halua maksaa hänelle enemmän kun vuosi sitten kiinnitetylle Nelsonille. Huhujen mukaan Cobb ja hänen agenttinsa olisivat hylänneet 5-vuotisen ja 8-9 miljoonaa kaudessa takaavan diilin. Cobb on Thomasin sekä Bryantin saatua tägit niskaan kovin rissu vapaista agenteista ja saanee enemmän rahaa kuin Packers haluaa tarjota. Lähteekö sitten rahastamaan Raidersiin tai Jaguarsiin, sen tiedämme pian.

Bulagan tilanteesta tekee Packersille vaikean myös se että tacklejen osalta vapaa-agenttimarkkinat ovat todella heikot ja Bulagakin voi huudattaa hintaansa huomattavasti.

Harmillista jos kumpikin karkaa, Packersin tämänhetkinen roster ei ole kovin kaukana Super Bowlista, mutta jos Cobb sekä Bulaga lähtee, nousevat WR sekä T hyvinkin kipeäksi tarpeeksi draftissa. ILB toki edelleen kipein tarve, koska sille pelipaikalle ei ole kuin yksi NFL:ssä pelannut kaveri tällä hetkellä, Sam Barrington.

EDIT: Heti kun pääsin tilittämästä. niin Packers on kiinnittänyt Cobbin 5-vuotisella sopparilla. Mainio aloitus näin sunnuntaille!
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Eagles on hankkimassa Frank Gorea ykkösRB:ksi. Goren hankinta ei linkistä katsottuna maksa paljoa. Hyvä olisi saada Eaglesiin isompi bäcki. Mediassa on näkynyt että Eagles olisi hankkimassa myös Orlando Franklinin G:n paikalle. Jos tämä tapahtuu, näen, että Eagles voi hakea tosissaan Mariotaa tradella. Näillä jätkillä Eagles juoksisi varmaan poweria ja saisi juoksevalla pelinrakentajalla ja playactionilla monipuolistettua hyökkäystä. Katselin nfl.comista, että Eagles olisi lisäksi hankkimassa joko S Devin McCourtya tai CB Byron Maxwellia. Muuten on ihan jees, mutta ei Maxwellia, jos maksaa noin paljon mikä on pyynti. Olisi kuitenkin hyvä olla kunnon kornerit peittämässä NFC-E tiimien rissuja.

Eagles closing in on contract with Frank Gore - NFL.com
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Tosiaan tuota Suh:in jättidiilia Miamiin on raportoitu siihen malliin, että se näyttää olevan jo lähes varma tapaus. Detroit on jo ainakin siirtänyt katseet Fairleyn kiinnittämiseen ennen Free Agencyn alkua. Saa nähdä karkaako Fairleykin nyt muualle.

David Bowe muuten liittyy vapaiden agenttien joukkoon, kun Chiefs on purkanut/purkaa hänen sopimuksensa. Jeremy Maclin ja Andy Reid näyttää tämän liikkeen jälkeen aika todennäköiseltä.

Näitä Free Agency huhuja on nyt enemmänkin. Keräilin tähän nyt aikani kuluksi sellaisia mitä on enemmänkin raportoitu, joten ehkä näillä voi olla siis jotain totuuspohjaakin:

WR Jeremy Maclin -> Kansas City Chiefs
WR Torrey Smith -> San Fransisco 49'ers
TE Julius Thomas -> Jacksonville Jaquars
DT Ndamukong Suh -> Miami Dolphins
G/T Orlando Franklin -> San Diego Chargers
RB Frank Gore -> Philadelphia Eagles
RB DeMarco Ryan -> Dallas Cowboys (Re-Sign)
OLB Jason Worilds -> Atlanta Falcons, Philadelphia Eagles, Tennesee Titans
DE Greg Hardy -> Dallas Cowboys
DE Trent Cole -> Indianapolis Colts
OLB Pernel McPhee -> New Orleans Saints
WR Percy Harvin -> Baltimore Ravens
WR Michael Crabtree -> Kansas City Chiefs
S Devin McCourty - New England Patriots (Re-Sign), Philadelphia Eagles
QB Mike Glennon -> Buffalo Bills (Trade) - Todennäköisesti siis tapahtuisi vasta Winstonin Pro-Dayn jälkeen.
DE Jerry Hughes -> Buffalo Bills (Re-Sign)
CB Byron Maxwell -> Philadelphia Eagles - Maxwell itse jo vahvistanut tämän.
OLB Sean Witherspoon -> Arizona Cardinals, New Orleans Saints

Siinä nyt muutama. Tampalla noita huhuja on ollut muutamia, mutta pääasiassa viimen vuoden kaltaisia Clinton McDonald signauksia tulossa. Eli huhujen mukaan tulossa olisi:

T Jermey Parnell
S Chris Conte
T Joe Barksdale
S Ron Parker (Hinta ilmeisesti nousemassa kuitenkin aika korkealle)

Tämän lisäksi on siis ollut huhua, että tulossa olisi myös Top-Tier OL ja DE, mutta mitään nimiä en ole löytänyt.

Itse en pahastuisi jos Tampa signaisi DE/OLB Jabaal Sheardin. Vähän Under-The-Radar ( Ei Top-Tier) haku, joten sopimus tuskin olisi kovinkaan suuri ja uskon, että miehessä on paljon potentiaalia. Tai sitten Brandon Graham, joka oli siis yliopisto aikanaan 4-3 DE.

EDIT: Poistettu Bucs-huhuista DL Tom Johnson, joka teki Minnesotan kanssa jatkosopimuksen.
 
Viimeksi muokattu:

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Patsilta tärkeä kiinnitys, kun McCourty kinnitettiin 5-vuotiseen $47.5 miljoonan soppariin. Seuraavaksi sitten Revisin sopparin kimppuun.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Tuoreen tiedon mukaan Bills ja DE Jerry Hughes ovat solmineet viisivuotisen sopimuksen jatkosta. Hughesin vanha sopimus päättyi edelliseen kauteen ja peliesityksillään hän oli osoittanut olevansa tuntuvan palkankorotuksen arvoinen. Paljon oli spelulaatioita siitä, pysyykö Hughes Buffalossa erityisesti sen jälkeen kun Doug Whaley ilmoitti ettei joukkue aio lätkäistä häneen mitään tägiä. Hyvä näin, nyt murhaavan kova puolustuksen linja jatkaa samassa kokooonpanossa.

Tuo Alonso-McCoy -vaihtokauppa on uskoakseni molemmille osapuolille onnistunut veto. Ainakin se on sitä kaiken järjen mukaan Billsille. Alonso on lupaava nuori linebacker, josta voi tulla todella kovan luokan pelaaja. Hän on kuitenkin hienoinen kysymysmerkki juuri nyt, kun koko viime kausi meni vammaa parannellessa. Lisäksi viime kausi osoitti, että Billsillä riitti syvyyttä tuolla pelipaikalla, eikä puolustus oikeastaan kaivannut Alonsoa koko kauden aikana. Näin oli mielestäni perusteltua käyttää häntä kauppatavarana ja hankkia joukkueeseen jotain mitä se todella tarvitsi. Ryan on ground and pound -mies. Lisäksi Spiller on kaiken todennäköisyyden mukaan lähdössä ja Jackson on taas vuoden vanhempi.

OL oli viime kaudella huono. Nyt sitä on jo vanhvistettu Richie Incognitolla, mutta lisävahvistuksia tarvitaan. Uskoakseni niitä myös tulee. Tämä on Terry Pegulan ensimmäinen off-season. Hänellä on varmasti tarve ja aikomus näyttää, että seuraorganisaatiossa vuosikymmeniä jatkunut muniinpuhaltelu on taakse jäänyttä aikaa.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
San Franciscosta kuuluu kummia. Colin Kaepernick on nyt huhujen mukaan kaupan ja ainakin Eagles ja Bears ovat hänestä kiinnostuneita. Mike Florio raportoi myös, että yksi kovan luokan nimi tullaan todennäköisesti vielä SF:ssä tämän päivän aikana cuttaamaan ja jos tämä pelaaja ei siis ole Patrick Willis (Joka siis harkitsee lopettavansa), niin Jed York laittaa kyllä pakan siellä pahasti sekaisin. Veikataan Aldon Smithia, joka siis ainakin allekirjoittaneelle olisi todellinen yllätys.

EDIT: Ndamukong Suh:in huhuttu sopimus kyllä vaikuttaa hurjalta. $114 miljoonaa, josta $60 miljoonaa olisi guaranteed. Ollaan aika lailla eliitti QB summissa.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
San Franciscosta kuuluu kummia. Colin Kaepernick on nyt huhujen mukaan kaupan ja ainakin Eagles ja Bears ovat hänestä kiinnostuneita. Mike Florio raportoi myös, että yksi kovan luokan nimi tullaan todennäköisesti vielä SF:ssä tämän päivän aikana cuttaamaan ja jos tämä pelaaja ei siis ole Patrick Willis (Joka siis harkitsee lopettavansa), niin Jed York laittaa kyllä pakan siellä pahasti sekaisin. Veikataan Aldon Smithia, joka siis ainakin allekirjoittaneelle olisi todellinen yllätys.
NFL.comin mukaan Willis tosiaan meinaa julkistaa lopettamispäätöksensä huomenna. Melkoinen pommi, ei muuta voi sanoa. Olen seurannut Willisia sosiaalisen median kautta jo pidempään, mutta ainakaan omiin silmiin ei ole osunut sen kanavan kautta mitään ennakkovaroitusta siitä, että Willis edes harkitsisi lopettamista. On kyllä todella mielenkiintoista kuulla syyt lopettamiselle. Näinköhän on aiemmin kovin montaa tapausta, jossa ehdottoman tähtistatuksen omaava pelaaja lopettaa uransa ollessaan vielä ihan oman urakaarensa huipulla? Barry Sanders nyt tulee ekana mieleen, mutta ei näitä varmaan kovin montaa ole. Toki voidaan spekuloida, että ehkä Willisin "prime" oli jo takana päin, mutta olisi hän varmasti ollut eliitti-LB vielä pari-kolme vuotta eteenpäin. PFT:n mukaan myös Justin Smith on lopettamassa, joten melkoisia muutoksia tapahtuu nyt San Franciscossa. Mielenkiintoista olisi tietää, että kuinka paljon Harbaugh poislähdöllä on ollut vaikutusta näihin Willisin ja Smithin päätöksiin.

Suhin siirto Dolphinsiin taitaa olla varma. Aivan järjetön summa rahaa, ei voi muuta sanoa. Albert Haynesworth tästä väkisinkin tulee mieleen. Onhan Suh oman pelipaikkansa eliittiä, mutta silti, tuollainen summa ei-QB:sta on mielestäni aika hullua. Onneksi oma suosikkijoukkueeni ei kuulu näihin joukkueisiin, jotka näitä jättisoppareita free agencylla jakelevat.

Devin McCourtyn jatkosopimus Patseihin on myös valmista kauraa. Olikohan 5 vuotta ja 47 miljoonaa, jos oikein muistan. Hyvä juttu Patsien kannalta ja varmasti myös McCourtylta paras mahdollinen päätös jatkaa tutussa joukkueessa ja roolissa.

EDIT. Mark Ingramin jatkosopimus New Orleansin kanssa ja Doug Freen jatkosoppari Dallasiin pari muuta diiliä, jotka ovat virallista vahvistusta vaille varmoja. Ryan Mallett ja Brian Hoyer puolestaan ovat ilmeisesti Houstonin QB-kaksikko ensi kaudella, vaikka taitaa siellä Fitzpatrick olla myös sopimuksen alaisena tällä hetkellä. Raiders puolestaan tekee Rodney Hudsonista sarjan parhaiten palkatuimman C:n. Perinteinen "Raiders move" sanoisin minä. Juuri tästä free agencyssa on kyse, hyvistä pelaajista maksetaan huippupelaajien rahasummia.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Suhin siirto Dolphinsiin taitaa olla varma. Aivan järjetön summa rahaa, ei voi muuta sanoa. Albert Haynesworth tästä väkisinkin tulee mieleen. Onhan Suh oman pelipaikkansa eliittiä, mutta silti, tuollainen summa ei-QB:sta on mielestäni aika hullua. Onneksi oma suosikkijoukkueeni ei kuulu näihin joukkueisiin, jotka näitä jättisoppareita free agencylla jakelevat.

Tämä on varmasti myös Dolphinsille ns. Business Decision eikä pelkästään Football Decision. Eli joukkuetta ei pelkästään vahvisteta, vaan saadaan yksi uusi markkinoitava kasvo lisää, joka taas lisää oheistavaran ja lippujen myyntiä. Mutta siis katsoi tätä miten päin tahansa niin on kyllä hurja summa rahaa mitä Suhille ensimmäisinä vuosina maksetaan.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Tuohan nyt oli päivän selvää jo kun soppari aikoinaan tehtiin ettei Pats käytä tuota ylikallista optiota. Tavoitteena on ollut alusta asti neuvotella uusi edullisempi ja pitempi soppari. Raporttien mukaan juuri Pats ja Jets ovat Revisin vaihtoehdot, Jetsin tarjotessa isoa palkkaa.
http://www.nfl.com/news/story/0ap30...t-pats-allow-brandon-browner-to-explore-value
Pats yrittää tosissaan pitää Revisin ja on kertonut Brownerille, että tämä on vapaa siirtymään, jotta Revisille on tilaa capissa. Jos Revis onnistutaan täten pitämään, olen erittäin tyytyväinen näihin liikkeisiin. Browner on muutenkin aivan liian herkkä pass-interference rangaistuksille.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
NFL.comin mukaan Willis tosiaan meinaa julkistaa lopettamispäätöksensä huomenna. Melkoinen pommi, ei muuta voi sanoa. Olen seurannut Willisia sosiaalisen median kautta jo pidempään, mutta ainakaan omiin silmiin ei ole osunut sen kanavan kautta mitään ennakkovaroitusta siitä, että Willis edes harkitsisi lopettamista. On kyllä todella mielenkiintoista kuulla syyt lopettamiselle. Näinköhän on aiemmin kovin montaa tapausta, jossa ehdottoman tähtistatuksen omaava pelaaja lopettaa uransa ollessaan vielä ihan oman urakaarensa huipulla?

Miten kuvio menisi, jos Willisillä yhtäkkiä pelihalut heräisivätkin tuossa kesän tienoilla ja uran jatko tuntuisi sittenkin paremmalta kuin lopettaminen? Tuleeko pelaajalle jonkin sortin karenssi lopetuspäätöksen jälkeen vai voiko oman päätöksen kääntää tuosta noin vain ja tehdä uuden sopimuksen mihin lystää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös