Rangers saa kylla Del Zotton capin alle taksi kaudeksi. Ensi kaudeksi saa nahda mita tapahtuu sitten kesalla. Reddenista tulee compliance buyoutin uhri, mutta muille taytyy tehda myos sopimuksia – e.g. McDonagh
Sauer tosiaan on koko kauden sivussa, koska aivotarahdyksen jalkioireet eivat ole havinneet. Se avaa paikan ehka Gilroylle nousta joukkueeseen, mutta we’ll see.
Jos katsotaan ketjuja niin en usko Tortorellan laittavan Gaborikia ja Nashia samaan ketjuun. Gaborik pelasi hyvin Stepanin kanssa viime kaudella ja sinne voisi laittaa toiselle laidalla Hagelinin luistelemaan. Toisessa scoring linessa sitten Richards ja Nash Callahanin kanssa.
Kreider on pelannut sen verran – jos ei huonosti niin ainakin ailahtelevasti – Whalessa, etta en usko hanen aloittavan kautta ainakaan karkiketjuissa. Tosin Tortorella muuttaa ketjuja taas varmasti joka pelin valissa, joten on ihan sama, etta missa kokoonpanoissa niilla aloitetaan.
Nash-Richards-Callahan
Nash on sanonut olevansa valmis pelaamaan molemmilla laidoilla, joten voi olla, etta Rangersissa han saa aloittaa vasemmalla, jos han pelaa odotetusti Richardsin kanssa. Callahan on joukkueen kapteeni ja Tortorellan suosikkipelaaja ja jos Kreider ei nayta campilla olevansa todella hyvassa kunnossa ja muita edella niin Callahan tuskin jaa top-6 roolin ulkopuolelle.
Hagelin-Stepan-Gaborik
Joku sanoi toisessa ketjussa, etta Stepan ei ollut Suomessa pelatessaan hyvassa kunnossa, mutta Anisimovin ja Dubinskyn poistuttua hanen taytyy olla valmiina tahan rooliin kun kausi alkaa. Hagelin ja Gaborik ovat molemmat olleet loukkaantuneina, mutta taas valmiina pelaamaan. Yksi iso kysymys Rangersille on se, etta miten Gaborikin olkapaa kestaa. Jagrilla oli laukauksensa kanssa vaikeuksia samanlaisen loukkaantumisen jaljilta kuten muistamme vuodelta 2006 – ja tama Gaborikin injury oli viela pahempi kuin se Jagrin.
Kreider-Boyle-Pyatt
Tyypillinen checking line Tortorellan systeemissa ja jos Boyle loytaa taas scoring touchin ja Kreider parantaa otteitaan niin tassa voi olla myos maalintekoon vaarallinen ketju.
Rupp-Halpern-Asham
Halpern on tassa ehka vahan vaarassa roolissa, mutta han paasee sitten pelaamaan todennakoisesti ylivoimalla enemman.
Staal-Stralman
McDonagh-Girardi
Del Zotto-Bickel/Eminger/Gilroy
Henbrick Wallqvist
Biron
Yksi mielenkiintoinen asia on, etta kuinka paljon Lundqvist pelaa talla kaudella. Omasta mielestaan hanen pitaisi varmasti pelata kaikki pelit, mutta han on kuitenkin ollut melkein 8 kuukautta pelaamatta – kuten muutkin maalivahdit. Ehka 30-18 Bironin kanssa, mutta toisaalta jokainen peli on tarkea nain lyhella kaudella, joten Rangersin taytyy ehkaa peluuttaa Lundqvistia niin paljon kuin mahdollista. Hank 38, Biron 10?
Ylivoimalla
PP1
Nash-Stepan-Gaborik
Del Zotto-Richards
PP2
Kreider-Halpern-Callahan
McDonagh-Girardi
Tortorellalle tama lyhyempi kausi sopii varmasti hyvin, silla 48 pelia laukauksien blokkausta on tietysti vahemman kuin 82 pelia ja loukkaantumisten mahdollisuus vahenee. Rangersin window voittaa Cup on nyt ja siihen taytyy panostaa taysilla.
Toivottavasti Torts pystyy muuttamaan Rangersin pelityylia edes vahan nyt kun Nash hankittiin joukkueeseen. Lockoutin loppuminen saa ehka monen unohtamaan sen, etta viime kaudella Rangers pelasi itse asiassa todella tylsaa jaakiekkoa – playoffkiekkoa melkein koko vuoden. Eihan silla playoffseissa enaa ole mitaan valia, koska siella se tunne tulee voittamisesta, mutta runkosarjassa 48 pelia laukausten blokkaamista toinen vuosi perakkain olisi vahan liikaa. Eihan sita tosin kukaan enaa sitten muista, jos ajetaan bussilla down the Canyon of Heroes kesakuussa. Mutta tama olisi sellainen henkilokohtainen toive multa.