New York Rangers (1.) – Florida Panthers (1.), Idän konferenssifinaali

  • 50 650
  • 270

Sarjan lopputulos


  • Äänestäjiä
    228
  • Poll closed .

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Floridan top2 av ketjut ovat muistaakseni koko kauden olleet Barkov - Reinhart ja Stenlund - Luostarinen. Jossain kohtaa oli loukkeja tai muuta ja Lundell pelasi av:ta enemmän, mutta ei musta missään kohtaa ole ollut vakionaama. Hän on sitten siinä ”kolmannessa” av parissa, jos muita alkaa hapottamaan.
Jep, av-minuutit/peli runkosarjassa:
Stenlund 2:42
Luostarinen 2:35
Reinhart 2:09
Barkov 1:59
Lundell 1:15

Lopuilla 0:30 tai vähemmän.

Ja sama playoffeissa:
Stenlund 2:18
Barkov 2:16
Luostarinen 2:11
Reinhart 2:05
Lundell 0:48

Lopuilla 0:22 tai vähemmän.

Eli selkeä top 4 ja Lundell sitten se viides, johon av:lla luotetaan. Playoffeissa Lunkan peliaika lisääntynyt mutta av-aika vähentynyt, koska on pelannut tasakentällisin kakkosketjussa kolmosen sijaan.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Parempi meni jatkoon.

Rangersin nyt tai ei koskaan -kausi ei tuottanut tulosta. Koko kevään oli sellainen tunne, että tämä on viimein se vuosi, mutta ehkäpä sitä vuotta ei vaan tosiaan tule.
 

DavyJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
John Vanbiesbrouck
Saatanan hyvä sarja, minusta. Siitä kertoo jo matsien marginaalitkin. Silti vähän jäytää se että oliko Caps ja Carolina lepsuja, ts. valmistiko tarpeeksi. Mene ja tiedä sanoisi Tapsa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Semmonen sarja. Kuudesta pelistä viisi päättyi maalin erolla, ja Panthers oli juuri tarvittavan napsun parempi kaikilla osa-alueilla maalivahtipeliä lukuunottamatta, vaikkei sinänsä mitään säkenöivää esittänytkään. Bobrovski iskussa, puolustus varma kuin mikä, erikoistilanteissa niskalenkki ja päälle vielä syvyyttä hyökkäyksessä kärjestä pohjaketjuihin. Parempi voitti, kuten aina näissä sarjoissa.

Rangersin osalta päällimmäinen tunne tottakai jättimäinen pettymys. Eipä tässä jaksa ruveta oikein erittelemään mistä tämä jäi tällä kertaa vajaaksi, mutta eiköhän jokainen osaa ynnäillä kuinka isoon rooliin näin tiukkamaalisessa sarjassa nousi esimerkiksi se että kärkipelaajat, ja sitämyöten ylivoima kuivuivat kasaan täysin sarjan edetessä. Aiempien keväiden perusteella oli epäilyksiä tiettyjen pelaajien suhteen, ja valitettavasti ne kävivät taas toteen. Igorin puolesta harmittaa eniten, ja tämäkin menee valitettavasti täysin siihen vintage Lundqvist-osioon. Illasta toiseen joukkueen paras, mutta maksimeita ei muilta johtavilta pelaajilta sitten saadakaan.

Panthers oli ottanut selvästi onkeensa viime vuoden finaalireissusta, ja näytti kokoajan joukkueelta jolla oli se kuuluisa missio päällä. Sellainen lapsenomainen usko oli että toissakeväiset konfrenssifinaalit ja viime kevään nöyryyttävä putoaminen avauskierroksella olisi opettanut myös Rangersille jotain, mutta aika samanlainen lopputulos tässä nähtiin, eli homma jää vajaaksi kun veitsi lyödään kurkulle. Vähän on sellainen kutina että kesällä voi olla muitakin lähtijöitä kuin trade deadline-hankinnat, mutta noita on aikaa miettiä pari seuraavaa kuukautta. Jotain on joka tapauksessa tehtävä, tämän ydinryhmän maksimit alkaa olla nähty. Lafreniere, Miller ja Schneider ovat toki edelleen matkalla kohti parhaita vuosiaan, eli ei tässä nyt mitään totaalista räjäyttelyä sentään tarvita vaan tietynlaista... kalibrointia.

Eiköhän se NHL-kausi ollut omalta osalta sitten tässä, finaaleja jaksaa tuskin seurata tuloksia tai ratkaisupelejä enempää. Sen verran on nyt tullut yliannostus tätä Panthers-kiekkoa.
 

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Vancouver Canucks
Kertakaikkisen hieno ja tasaväkinen sarja. Rangers antoi kovan vastuksen, mutta se ei lopulta riittänyt Floridaa vastaan. Florida sai karsittua suurimmat virheet omasta pelistä pois ja se ei antanut enää loppu sarjasta vastaiskuja Rangersille, joka oli se heidän pelisapluunan vaarallisin ase, kun erikoistilanteet pelattiin pois.

Kun katsoo viimeisten kausien mestarijoukkueita, niin nykyjääkiekossa täytyy pystyä hallitsemaan pelivälinettä. Kun vastustajat kovenevat, niin hallinta ei perustu ainoastaan kiekolliseen taitoon tai nopeuteen, vaan myös riittävään kaksinkamppailuvoimaan sekä kollektiivina toimivan viisikon tilan ja ajan poisottamiseen vastustajalta. Rangers ei lopulta pystynyt paineistamaan Floridaa riittävästi ja näin Florida kamppaili tiensä ansaitusti finaaleihin.

Kärsivällisyyttä myös palstan Rangers faneille pettymyksen hetkellä. Tuossa joukkueessa on potentiaalia ja sinne kun löytyy oikeat täydentävät pelaajat coren ympärille ja nuoriso-osasto ottaa pienen kehitysaskeleen kesällä, niin Cup voitto on täysin realistista. Tässä kohtaa tämä vuosi tuntuisi olevan Floridan vuosi, ja tulee finaaleissa vastaan sitten Edmonton tai Dallas, niin Barkovin johtama Florida on tällä hetkellä äärimmäisen vaikea joukkue päihitettäväksi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vaihteeksi niukka tappio, mutta kun noita kerää kolme putkeen, niin eihän se ihan sattumaa ole. Oli siinä paikkoja maali tehdä pikkuisen aikaisemminkin, nyt se tuli ihan liian myöhään. Kyllä siellä porukalla oli nyt ihan kaikki pelissä, eikä kukaan nyt ihan vihkoon vetänyt. Edelleen kuitenkin Ziba ja Kreider eniten pimennossa, Panarin pelasi oikeinkin hyvin ja maali sitten bonuksena. Trouba töhöili taas avausmaalissa. Onnea Panthers, parempi voitti niukasti mutta selvästi. Toivottavasti Dallas vie kannun, mutta Edmontonia vastaan voin maltillisesti teillekin hurrata.

Jäädään odottelemaan siirtokuvioita. Jotain tatsukkia tuo jengi kaipais, mutta onko saatavilla markkinoilta ja mihin hintaan? Miten käy Kaapon? On tässä kesäksi vielä jännättävää meilläkin.

Edit: Kai se peli vihellettiin poikki siinä avausmaalissa? Olisi himpun harmittanut, jos Tkachukin tyhjiin lapioima olisi pidetty, kun tyypit lopetti pelaamisen.
 
Viimeksi muokattu:

noppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
235
Tänään voi sanoa että Rangers olit Trouban verran huonompi, niin ihanasti lahjoitti paikan Panthersin ekaan maalin.

Ps. Koosteen perusteella Panthers oli kyllä muutenkin aika selkeästi niskan päällä.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Melkoinen monsteripeli kolmikolta Luostarinen - Lundell - Tarasenko.
Tämä. Floridalla on tällä hetkellä kolme ykköskenttää ja kaksi ykköspakkiparia. Floridan kärki oli parempi ja kokoonpano syvempi. Moket tasan. Hieno sarja.

Suomalaisten vihaaja Maurice heitti Rangersin kavennuksen jälkeen jäälle Barkovin ja Luostarisen(!) ja seuraavaan eli pelin päättävään vaihtoon Lundellin ja Mikkolan.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Tänään voi sanoa että Rangers olit Trouban verran huonompi, niin ihanasti lahjoitti paikan Panthersin ekaan maalin.

Ps. Koosteen perusteella Panthers oli kyllä muutenkin aika selkeästi niskan päällä.
Troubaa kuuluu vihata mutta kyllä se on K.A. Miller joka on joukkueen heikoin lenkki. Voittomaalin laittaisin tämän piikkiin, todella huono oli tässä sarjassa.
 

noppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
235
Troubaa kuuluu vihata mutta kyllä se on K.A. Miller joka on joukkueen heikoin lenkki. Voittomaalin laittaisin tämän piikkiin, todella huono oli tässä sarjassa.
Joo mitään oikeaa analyysiä en pysty laittamaan, mutta Trouba-vihaajana en malttanut olla kommentoimatta tuota tilannetta, aika totaalisen vihkoon meni.

Henkilökohtaisesti Trouba pilaa koko joukkueen, muuten Rangersille voisi toivoa kaikkea hyvää, monta positiivista pelaaja, esim. Lafrenieren nousu vaikeuksien kautta aivan huipputasolle on hienoa, hienoja suorituksia tässä sarjassa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo mitään oikeaa analyysiä en pysty laittamaan, mutta Trouba-vihaajana en malttanut olla kommentoimatta tuota tilannetta, aika totaalisen vihkoon meni.
Joo, ihan vaan positio pitämällä olisi tullut vaaraton tilanne, mutta hönöili vastaan ja kahden pantterin välistä itsensä kuutamolle. Tuloksena yv-hyökkäys ja Bennettille vapaa väylä sektoriin.

Miller on oikeasti hyvä puolustaja, ja voi olla mestaruusjengissä top4 puolustaja, Trouba ei, ja myös top6 on kyseenalainen. Tekee toki paljon näkymätöntä hyvää duunia, blokkeja ja taklauksia, joista suurin osa ihan puhtaita perustaklauksia, joista ei otsikoita kuten silloin tällöin tapahtuvista "vahingoista". Ei Trouban ongelmat sarjassa Rangers-faneille kuitenkaan yllätyksenä tulleet. Kyllä näistä on vuosia puhuttu meidän laatikolla.
 

HokiHero

Jäsen
Hieno sarja, mutta kyllähän tuossa vääjäämätön tapahtui, vaikka Shesterkin kaikkensa teki ja pelasi upeasti.

Rangers venytti tilasto-niilojen pinnaa upeasti voittamalla pelejä joita "ei pitäisi" voittaa ja puolusti sitkeästi, mutta jos Canes lähinnä hallitsi kiekkoa niin Panthers hallitsi kiekon lisäksi myös maalipaikkoja ja vaarallisia maalipaikkoja melko suvereenisti, joka sitten lopulta palkittiin myös finaalipaikalla ja tärkeällä parilla ylimääräisellä lepopäivällä.

Taisi olla samalla Kaakon viimeinen peli sinisessä nutussa, arvoa taitaa olla sen verran että jotain hyvääkin palasta voi tuohon Rangers nippuun löytyä.
 

Vikings

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kova ja tiukka sarja, mutta parempi jatkoon.

Enempää ei olisi Shesterkin voinut olla kiekon tiellä eli ei kaatunut ainakaan maalivahtipeliin.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
1-0 maali oli kaunis: #8 pelaa tilanteen samalla tavalla kuin harrastesarjoissa tupataan tekemään. Lahjoitti maalin Panthersille aivan itse.

2-0 maali vielä kauniimpi. Luostarinen laittaa K’Andren taskuun ja kikkapoika Fox ei osaa pitää Tarasenkon mailaa.

Ja kyllä, en pidä Rangersista, etenkään Troubasta. Siksi tuntuukin Panthersin puolesta niin hyvältä.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Tämä oli kyllä hyvä sarja ja paljon viihdyttävämpi kun tuo toinen pari. Florida aivan ansaitusti jatkoon ja etenkin lämmittää mieltä tuo Luostarinen-Lundell-Tarvainen kenttä, joka näyttää juuri siltä miltä alakentän pitää näyttää matkalla kannuun. Nyt ei pelleilty myöskään maljan kanssa, vaan juhlat alkavat vasta oikean kannun kanssa.

Toiseen sarjaan saa Florida lepoetua jo nyt ja jos Dallas sieltä nyt kampeaisi kaveriksi Finaaliin, niin lepoetu olisi vielä selkeämmin Floridalle. Jotenkin nyt on vaikea nähdä enää mitään isompaa uhkakuvaa Floridan kannulle. Tästä on hyvä jatkaa Finaalien seuraamista.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Kyllähän tämä niin meni, kuten pitikin - parempi voitti. Rangersille ehkä yksi ylimääräinen voitto tässä sarjassa, mutta Florida oli vaan kauttaaltaan parempi nippu joka osa-alueella (pl. molaripeli).
 

ipaz

Jäsen
Parempi meni jatkoon.

Rangersin nyt tai ei koskaan -kausi ei tuottanut tulosta. Koko kevään oli sellainen tunne, että tämä on viimein se vuosi, mutta ehkäpä sitä vuotta ei vaan tosiaan tule.
Kyllä oli Florida parempi, mutta en minä sanoisi että tämä olisi ollut Rangersin nyt tai ei koskaan-kausi. Runko ei muutu ensi kaudelle juuri lainkaan. Igor kiinnitetään luultavasti ennen kauden alkua NHL:n historian kalleimmalla mv:lle annetulla sopimuksella, joka tulee voimaan vuoden päästä. Lafreniere tulee ottamaan enemmän roolia ja paranee vaan. Kakko lähes varmasti treidataan ja hänestä tulee Rangers saamaan todella hyvän korvauksen.

Isoin juttu on sitten näiden kärkihevosten Panarinin, Ziban, Kreideirin, Foxin ja kumppaneiden itsetutkistelu ja miten löytää se kutosvaihde sieltä kauden tärkeimmällä hetkellä. Oliko siellä henkinen ja fyysinen tankki jo tyhjä? Fox täydessä pelikunnossa olisi luonnollisesti lisännyt Rangersin vaarallisuutta ja onkin mielenkiintoista kuulla miten hän on hajalla. Ja oliko joku muu myöskin.

Kapteeni Troubasta ja hänen "haitasta" joukkueelle on täälläkin puhuttu paljon. Hän on kuitenkin vasta 30 vuotias ja jos jotain kesän aikana tulisi tehdä, niin treenata nopeutta ja liikkumista. Oli liian usein myöhässä tilanteinteista joko väärän pelinluvun tai hitaamman liikkeen vuoksi. Fysiikkapuoli on helpommin korjattavissa muutamassa kuukaudessa, kun taas hockey IQ joko on tai ei. Tai kyllähän sitäkin voi opiskella.

Barkov laihdutti viime kesänä peräti 8 kiloa 105:sta 97:een kiloon ja se on näkynyt liikkeessä tällä kaudella. Eikä Trouba mikään ylipainoinen ole (92kg), mutta sähäkkyyttä pitää saada lisää. Zdeno Chara tiedetään himotreenaajana ja oli parhaimmillaan vasta päälle kolmekymppisenä. Bostonin voittaessa mestaruuden 2011 oli Chara 34-vuotias. Eikä nyt verrata että Trouba olisi Chara, mutta siinä on hyvä esimerkki josta ottaa mallia.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Eka erä oli taas tasaista vääntöä. Mutta mitä pidemmälle pelissä mentiin, sitä enemmän Florida otti (taas) ohjakset haltuun. Kliininen esitys. Ei siellä ollut Rangersilla kovin montaa huipputonttia laittaa kiekkoa sisään, pois lukien Wennbergin (?) tyhjä maali kaksiykkösestä tms. ja Ziban paikka, jossa pääsi sutimaan maalin takaa pompannutta (vaikeaa) kiekkoa.

Tuossa aiemmin joku kirjoittikin jo hyvin, miten Florida ei antanut sarjan loppua kohti enää Rangersille vastahyökkäyksiä. Sen myötä Rangersin paikat jäivät tosiaan aika vähiin, kun erikoistilanteitakaan ei pelattu enää paljoa ja muutenkin Florida hoiteli hommat av:lla hyvin.

Lundellin kenttä jatkoi siitä mihin edellisen pelin kolmannessa erässä jäi. Vahva matsi koko ketjulta, ja tuloksena ketjun nimiin ottelun voittomaali.

Kypsää pelaamista lopussa, eikä siellä ihan hirveää hätää ollut, vaikka Rangers tuli vielä maalin päähän.

Kyllä oli Florida parempi, mutta en minä sanoisi että tämä olisi ollut Rangersin nyt tai ei koskaan-kausi. Runko ei muutu ensi kaudelle juuri lainkaan. Igor kiinnitetään luultavasti ennen kauden alkua NHL:n historian kalleimmalla mv:lle annetulla sopimuksella, joka tulee voimaan vuoden päästä. Lafreniere tulee ottamaan enemmän roolia ja paranee vaan. Kakko lähes varmasti treidataan ja hänestä tulee Rangers saamaan todella hyvän korvauksen.
Mihin tämä Kakon todella hyvä vastine perustuu? Toinen kerta jo, kun tällä samalla sivulla siihen viitataan. Veikkaan, että Kakon vaihtoarvo on laskenut aika paljon viime vuosien aikana. Etenkin tämä kausi oli tuloksen osalta niin nihkeä, että vaikea uskoa GM:ien maksavan hänestä kovin kovaa hintaa. Toki siellä voi jotain manageria kiinnostaa kokeilla aikaisempaa kakkosvarausta, mutta 23-vuotiaana Kakon pitäisi olla kehittynyt jo kovemmaksi pelaajaksi, jotta hänellä olisi oikeasti kova vaihtoarvo.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Panarin-Ziba / Barkov-Tkachuk, siinä on aivan älytön ero kärkimiesten fyysisessä valmiudessa playoff-kiekkoon, nyt kun Sasha on pysynyt loppuun asti terveenä ja sähäkkänä. Helppohan näin jälkikäteen on manailla, että ei tuo Rangersin kokoonpano pitkään pleijarikevääseen oikein ole koottu. Pelikovuutta ja grittiä sinne kaivattaisiin lisää. Ja siis kädellistä ja peliälyllistä sellaista, ei lisää Rempejä tai Troubia. Siitä mun mielestä jäi eniten kiinni, fyysiseltä näkökantilta isät vs pojat oli koko sarjan teema.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Shesterkin on tolkuttoman kova maalivahti. Nähtiinhän se tässä sarjassa taas, kun kaveri antoi joka ilta Rangersille sauman voittoon. Jäätävä suoritustaso illasta toiseen. Helppohan tuohon on luottaa, vaikka kieltämättä jonkun maalin tässäkin sarjassa haluisi Shesterkin varmasti takaisin. Enemmän olisi tarvittu kentällä pelaajilta.

En tiedä, mikä on tarina Rangersin kärkipelaajien suoritustason takana. Fox näytti siltä, että hän pelaa loukkaantumisen kanssa, joten ymmärrettävää on, ettei sieltä parasta saatu irti. Mutta miten Ziba, Kreider....? Kärki Rangersillä jäi vaisuksi, ja Panthersin alivoimakin selvisi lopulta loistavasti. Osin Panthersin hyvyyttä, osin ehkä kaverin vaisuutta? Joka tapauksessa Panthers sai tässä sarjassa kärkipelaajiltaan enemmän, eikä tuo leveyskään huono ole. Barkov, Lundell ja Bennett kaikki sentteröivät ketjua, joka kykenee ratkomaan pelejä. Panthersin pelaajistossa lienee enemmän pelaajia, jotka ovat kotonaan tässä kevään pelien hiukan fyysisemmässä väännössä. Pelaajia, jotka kuitenkin tasoltaan ovat kärkiketjujen pelaajia, ei vain fyysisen pelotteen vuoksi mukana.

Tiukkoja maalin pelejä, joista joku olisi voinut toisinkin kääntyä. Pienten marginaalien sarja, jossa Panthers sai kautta linjan enemmän irti pelaajista kentällä. Maalivahdit pitivät ihan kiitettävän kovaa klinikkaa pystyssä. Viihdyttävä sarja. Vaikka sarja tiukka oli, voinee Panthersin sanoa menneen ansiosta jatkoon. Panthers tuntui sarjan edetessä saavan vahvemmin syötyä Rangersin vahvuudet pois eikä siihen enää löytynyt kaverilta vastausta. Suhteellisen kliininen esitys sarjan loppuun Panthersilta.

Panthers pelaa tällä hetkellä neljän ketjun voimin hienosti samalla sivulla. Puolustetaan maltilla, toisaalta hyökkäyksiä kyetään vyöryttämään ketju toisensa perään. Jos fyysisyyttä kaivataan, niin sekin löytyy oman pelin pahemmin horjumatta. Jonkinlaista kypsyyttä ehkä tässä on viime kauteen verrattuna havaittavissa, joukkue pelaa jotenkin fiksummin, kypsemmin ettei haeta fyysisyyttä vain fyysisyyden vuoksi.

Hieno sarja takana. Panthers pääsee toista kertaa putkeen jatkamaan unelman tavoittelua finaaleissa. Ei se finaalipaikka helpolla irronnut tälläkään kertaa.


 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tasainen, kahden laadukkaan joukkueen välinen sarja, joka päättyi aika lailla ennakko-odotusten ja tilastojen mukaisesti. Tämä jälkimmäinen huomio perustuu täällä keskustellun lisäksi tilastoihin, jotka näkyvät alla ja osoittavat Panthersin vahvuuden. Toisaalta ei Rangers ollut mitenkään mahdottoman kaukana sarjan venyttämisestä ratkaisevaan peliin, kun sarjaa tarkastelee kokonaisuutena. Annoin ennen sarjaa edgen Shersterkinille ja vaikka oli häviävä mv, niin antoi joukkueelleen täydet mahdollisuudet voittoon torjumalla taas selkeästi yli odottaman ja lienee yksilönä sarjan kannalta merkittävin.

Panthers on vastannut odotuksiin ja "haisee" vahvasti tulevalta mestarilta, tämä toki perustuu osin siihen, että en ole nähnyt ja tarkkaillut tulevaa vastusta niin paljon. Kaikki osa-alueet vaikuttavat toimivan erittäin hyvin tai vähintään riittävästi. Joukkue on kyllä onnistuneesti muovannut identiteettiään parin vuoden takaa ja viime pudotuspelikevään satumainen "run" näyttää kantavan hedelmää. Toki mitään ei ole voitettu ja NHL:ssä ei mikään takaa uusia mahdollisuuksia, jos on taas hopeaa tarjolla. Florida (osavaltiona) on tällä vuosikymmenellä rakentanut minidynastiaa ja nyt on Panthersin vuoro olla aallonharjalla.

Rangers oli hyvä ja lähellä finaalia, mutta toisaalta jälleen aika kaukana. Kolmen viime kauden aikana ovat törmänneet lopulta vahvempaan kokonaisuuteen ja pelkästään loistava maalivahtipeli ei ole riittänyt, vaikka ovat jokaisessa sarjassa olleet johdossa. En enää muista, niin tarkkaan kevättä -22, mutta ainakin viime ja tänä keväänä tietyt hyökkäyksen kärkipelaajat ovat kadonneet kuvasta. Tällä kertaa puolustuksen haasteet(Trouba ja Fox) olivat myös pinnalla, tosin eri syistä. Nousevatko nämä - jo kokeneet - pelaajat vielä parin seuraavan kauden aikana nähdystä tasosta ja vievät Ragsin finaaleihin? En tiedä, mutta uskoisin joidenkin muutosten olevan tarpeellisia. Nykyisen maalivahdin kanssa kaikki on mahdollista, niin vahvan selkänojan hän aina antaa, mutta toisaalta sekään ei ole riittänyt.



 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös