New Jersey Devils 2023–2024

  • 147 308
  • 911

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Ongelma vaan on siinä, että tunnetusti isoimmat sikailijat ovat myös niitä jotka osaavat tapella, eikä näitä pelota paskan vertaa vaikka vastapuolella olisi Boogaard, Probert ja Tony Twist kaikki samaan aikaan.

Tom Wilson ei siistinyt peliään sen takia että joku haastoi tämän tappeluun (ja sai sen jälkeensä turpaansa Wilsonilta). Tom Wilson lopetti sikailunsa kun NHL vei tämän tilipussista satojatuhansia dollareita pelikieltojen myötä.

Se joka väittää, että Wilson olisi huoletta sikaillut Boogaardin ja Probertin joukkueita vastaan, koska osaa tapella keskiraskaassa sarjassa, niin on väärässä.

Takaisin ketjun asiaan. Itse tervehdin ilolla tämän roolin sainausta. Ehkä pari sataa tonnia liikaa mun makuun, mutta näillä mennään. Jos sellaiset Oliwamaiset 15 pistettä tekee lisäksi kaudessa, niin voidaan puhua ihan jääkiekkoilijasta.

Tiettyjä jengejä vastaan näitä tarvii vaan olla.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Eikös MacDermid pelannut Avsissa puolustajana? Kuinka huono se voisi olla alivoimalla tai maalin edessä? Ilmeisesti erittäin?
 

Evolving

Jäsen
Jatka toki vaan itsellesi valehtelemista, ei siinä. Selännekin taisi aikanaan saada Ludwigilta niin kovan tällin päähänsä että unohtui miten paljon ne omat goonit siinä tilanteessa suojelivat.

On epäjohdonmukaista kutsua valehteluksi näkökulmaa jonka paikkansapitävyyttä ei ole kumonnut alunperinkään saati esittänyt omalle vastakkaiselle näkökulmalle todisteita. Sinun radikaalein väitehän oli, että tappelijoilla ei ole ikinä suojelleet muita pelaajia. Tämänhän jo tuo Selänteen kokemus todistaa vääräksi.

Minun väite oli alunperin lähinnä, että sillä on jonkinnäköinen pelotevaikutus, ei että sikailu vähenisi kokonaan. Tätä myös puoltaa Selänteen kokemus.

Se, että yksittäinen pelaaja joutuu kyynerpäätaklauksen kohteeksi oman joukkueen 'goonin' ollessa jäällä samaan aikaan ei ole todiste näiden tappelijoiden hyödyttömyydestä samalla tavalla kuin 175cm lätkänpelaajan olemassaolo ei muuta sitä, että pituuksien keskiarvo NHL:ssä on 185cm. Kokonaiskuva merkkaa.

Itseasiassa tuo tilanne antoi MacDermidille tilaisuuden todistaa hyötynsä: pätki seuraavassa kohtaamisessa Rempeä turpaan -- > Rempe joutui pois matsista eli hänestä ei enää ollut uhkaa Devilsin tähtipelaajille. Ilman MacDermiddiä Rempe olisi saanut mellastaa vapaammin eli tämänkin voi ottaa todisteena siitä, että noilla gooneilla on paikkansa vaikka eivät aina kaikkia sikailuja saisikaan estettyä.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
On kyllä loistava sopimus! Ja hienoa nähdä että tämän tyylin pelaajia vielä arvostetaan liigassa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
OHO! Keefe nyt oli itselle valkkumarkkinoiden paras nimi. Tai ehkä Jukka Jalosen NHL pesti ois enemmän lämmittänyt mieltä. Toivoin mieluummin Keefeä kuin Craig Berubea, joten kiitokset Toronton suuntaan että vei Beruben ja antoi sitten luvan jubata Keefen kanssa. Toki, kyllähän Toronto tossa nyt pääsee varmaan Keefen liksasta eroon, eli win-win molemmille.
 
Viimeksi muokattu:

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tosiaan Keefe ilmeisesti 4 vuoden sopparilla sisälle ja varmistukset saataneen lähiaikoina.

Paljon positiivista ja myös joitain kysymysmerkkejä tässä valinnassa. Tästä voisi meille rakentua oma cooper tai bednar, vaikka toki herra on käynyt jo harjoittelemassa valmentamista hieman paineistetummassa paikassa. Siellä jäi keväisin piippuun, mutta hän taisi enemmän olla jatkumoa ketjuun, kuin pääsyyllinen. Newarkissa saa rakentaa omaa juttuaan rauhassa ja ainakin runkosarjan osalta odotukset ovat hyvät, sillä saldo Torontosta on erinomainen.

Toivottavasti tuulettaa myös apuvalmentajia ja erityisesti maalivahtivalmentajan paikkaa.

Kuten edellä on mainittu, eiköhän Keefe ollut paras ja vähäriskisin vapaina olleista valkuista, joten kokonaisuutena valintaan voi olla tyytyväinen.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Kuten edellä on mainittu, eiköhän Keefe ollut paras ja vähäriskisin vapaina olleista valkuista, joten kokonaisuutena valintaan voi olla tyytyväinen.

Ihan positiiviset fiilikset tästä. Brind'Amour olisi ollut oma suosikki, mutta aika kaukaiseksi haaveeksi se jäi. Toivottavasti Keefe saa paketin kasaan ja ensi kaudella taistellaan Stanley Cupista. Ja samaa mieltä myös siitä että penkin takana voisi olla vielä enemmän vaihtuvuutta.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Erittäin tyytyväinen Keefen valintaan. Mitä pidempään valintajavalinta kesti, sitä enemmän aloin kallistua itse nimenomaan Keefen suuntaan. Siis näistä oikeasti tarjolla olleista nimistä.

Kuten aiemmin tuli kirjoiteltua, kaikissa vaihtoehdoissa on omat heikkoudet ja vahvuutensa. Keefen kohdalla isoja plussia ovat esim. erinomaiset runkosarjatulokset (liigan kaikkien aikojen kärkipäässä voittoprosenteilla ja pistekeskiarvoilla mitattuna), nuorehkojen tähtipelaajien valmentaminen hyviksi kahdensuunnan pelaajiksi ja viisikkopelin struktuuri. Miinuksena sitten nuo kuuluisat pudotuspelisulamiset. Keefe oli niistä osavastuussa, mutta laittaisin silti suurimmat syyt kokoonpanon rakennuksen suuntaan.

Devils oli valmis laittamaan paukkuja kunnolla valmentajavalintaan, kun neljävuotinen soppari on Keefelle ilmeisesti rahakkaampi kuin seuraavat kaksi vuotta olisivat olleet Torontossa. Siis keskimääräisillä vuosiansioilla mitattuna. Fitzgerald selvästi sai haluamansa valmentajan.

Tästä on hyvä jatkaa kohti draftia sekä treidi- ja UFA-markkinoita.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Keefe esiteltiin tänään Devilsin toimesta. X:stä poimittuna paljon yleistä lätinää ja kehuja joka suuntaan, mutta ehtikö joku kuunnella setin ja tuliko ajatuksia apuvalkuista?

Kiinnostaisi tietää, että miten Keefe lähtee rakentamaan valmennusryhmäänsä?

Edit: Kraken pestasi oman valmentajansa, joten Woodcroft on edelleen saatavilla. Taitaa tosin ainakin SJ olla vielä ilman valkkua, joten saatavuus ei ole mitenkään varma, mutta ottaisin ehdottomasti osaksi valmennusryhmää.
 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Keefe esiteltiin tänään Devilsin toimesta. X:stä poimittuna paljon yleistä lätinää ja kehuja joka suuntaan, mutta ehtikö joku kuunnella setin ja tuliko ajatuksia apuvalkuista?

Kiinnostaisi tietää, että miten Keefe lähtee rakentamaan valmennusryhmäänsä?
Kuuntelin samalla kun tein ruokaa. Osa jutuista meni vähän ohi tai tuli kuunneltua puolihuolimattomasti.

Valmennustiimistä ei puhuttu mielestäni kovin paljoa. Tai jäi vain mieleen yksi kysymys, johon Fitzgerald vastasi, että alkavat käydä Keefen kanssa läpi valmennustiimiä ja tekevät sen jälkeen ratkaisuja, mihin suuntaan mennään. Eli ilmeisesti siellä annetaan Keefelle saumat tutustua nykyisiin apuvalmentajiin ja sitten katsotaan, ketkä näistä jäävät ensi kaudella Devilsiin ja kenen tilalle tarvitaan uutta virtaa. Brylin siellä nostettiin tilaisuutta vetäneen Loughlinin tai Fitzgeraldin (en muista kumman) toimesta erikseen esille aplodien kera.

Mutta yleisesti ottaen oli vähän ympäripyöreä vastaus, jos ymmärsin Fitzgeraldin vastauksen oikein. Ja kuten sanottua, kuuntelin tilaisuutta vähän kuin sivukorvalla, eli saatoin ymmärtää asian myös väärin. :D
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: LGD
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös