New Jersey Devils 2023–2024

  • 139 247
  • 871
Suosikkijoukkue
FC Barcelona
Ei Saroksesta kukaan tule tarjoamaan sitä hintaa minkä arvoinen hän oikeasti on. Jos tarjoaisi niin Nashville saattaisi treidata hänet siinä kohtaan. Joka vuosi kun noita tähtipelaajia treidataan niin palstoilla höpötetään miten kovan hinnan jostain markkinoiden kuumimmasta pelaajasta joku joukkue saa. Sitten ihmetellään kun tämä pelaaja treidataan ja vastine onkin joku myöhäinen 1 kiekan varaus ja a/b tason prospecti tai joku muu arpa. Ei tule äkkiseltään ketään tähtipelaajaa mieleen jonka treidiarvo olisi ollutkin yllättäen paljon kovempi kun mitä palstoilla tavallinen kansa ajattelee. Esim. Meierista Devilsin piti maksaa vähintään tuo sama mitä maksoi nyt, mutta olisi pitänyt olla joku Nemec tai Holtz mukana, jos jotain hfboardsia luki jne.

Ei Saroksestakaan kukaan tule antamaa Hughes/Nemec korin lupausta vaan vastine tulee luultavasti koostumaan muutamasta arvokkaasta palasesta. Devilsin tarjous voisi ihan hyvin olla luokkaa 1 kierroksen pikki, Holtz/Mercer/Casey ja sitten joku 2 kiekan varausvuoro joka voi muuttua ykköseksi. Ehkä jotain sälää mukaan vielä ja Vanecek. Enpä usko, että Kings tai kukaan muukaan mihin häntä on huhuttu tarjoaa mitään tuon kummallisempaa.

Se on sitten Nashvillen päätettävissä haluavatko treidata nyt, mutta treidiarvo tippuu kokoajan kun sopimuksen loppu lähenee. Toki Nashville voi päättää myös yrittää tehdä Sarokselle jatkot ja voihan sekin onnistua vaivattomasti, jos Saros siellä viihtyy hyvin. Minunkin mielestäni tuo "oma" tarjoukseni Saroksesta on paska ja ihan mahdollista, että Fitz on tarjonnut jotain vähän parempaa diiliä, mutta sekään ei riitä Nashvillelle ja siksi en usko, että Sarosta treidataan tässä kohtaan mihinkään. Kesällä on sitten Trotzilla aikaa taas kuunnella tarjouksia Saroksesta, jos kokee sen tarpeelliseksi.

Devils on tällä hetkellä pistekeskiarvolla NHL:n 10. vika joukkue eli Devilsilla on kesälle mahdollisesti top 10 picki myös treidattavana. On aika paljon isompi arvo mahdollisesti tuolla pikillä kesällä kun nyt, jos Devils jää ulos playoffeista. Devils ollut myös aika hyvä joukkue noissa lottoarvonnoissa ;). Lisäksi, jos Mercer tai Holtz halutaan treidata veskaan niin Devilsin on kesällä helpompi löytää heille kokoonpanoon korvaaja.
En miekään usko hetkeäkään, että Saros tai Markström liikahtaa nyt mihinkään, koska kumpaakaan ei ole mikään pakko myydä, niin voi pyytää ylihintaa.

No mulla tulee mieleen Dubois, josta maksettiin minusta tosi raskasta ylihintaa.

Lisätään nyt vielä, että minusta Devilsin paras ikkuna voittaa olis ollu tämä kausi. Seuraavan parin kauden aikana pitää sorvata muutama isompi jatkosopimus, niin ei oikein voi hankkia mitään.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
No eipä siellä kauheasti muita semmosia palasia ole, joilla sinne hyvän maalivahin sais hommattua. No ehkä jos pistäis Mercerin ja Holtzin
@FinDevil tuossa jo tyhjensikin aika hyvin asian. Mutta eipä noita huippulupauksia ja parhaita nuoria pelaajia liiku juuri koskaan tällaisissa kaupoissa. Olen siis lähes 100-prosenttisen varma, ettei Nemec tai Hughes tule liikkumaan yhdessäkään maalivahtikaupassa toiseen suuntaan.

Devilsillä on ihan hyviä pelimerkkejä edelleen käytettävissä. Tämän vuoden ykkönen, joka on todennäköisesti sijojen 10–16 paikkeilla, ensi vuoden ykkönen, Mercer, Holtz, Casey ja Hämeenaho. Kyllä noilla saa jo ihan kohtuu hyvän paketin, jolla lähteä hankkimaan maalivahtia. Jos nuo pelimerkit eivät riitä Sarokseen, Fitzgeraldin kannattaa kääntää katseet muualle.

Vaikea löytää maalivahtikaupoille kunnollisia referenssejä. Siis niille ihan ykköskorin äijille. Hyvillä statseilla muutaman vuoden Arizonassa pelannut Kuemper kaupattiin kauden 2021–2022 alussa Coloradoon ykköstä (#32), kakkosta ja Timminsiä vastaan. Sopparia oli se vuosi jäljellä, eli sama juttu kuin Saroksella tämän kauden jälkeen. Freddie Andersen myytiin Anaheimista Torontoon ykköstä (#30) ja kakkosta vastaan. Sama juttu, eli hyvät statsit, ehkä top10-vahti mutta ei top5:ssä. Cory Schneiderin Canucks myi Devilsiin ykköskierroksen varausvuoroa (#9) vastaan. Schneider oli tuolloin nuori ja vahvoilla statseilla Luongon rinnalla 1B:nä pelannut maalivahti, jonka varaan Canucks suunnitteli tulevaisuuttaan. Pikkuisen samassa tilanteessa kuin Swayman Bostonissa nyt. Mutta yksikään näistä ei oikein rinnastu Saroksen tapaiseen top5- tai top6-vahtiin.
 
Viimeksi muokattu:

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Apaattinen oli joukkueen ilme vaikka näennäisesti saatiin paljon paikkoja ja tasoitukseen oli mahdollisuudet. Apaattisuus ja sellainen päämäärättömyys on vielä häiritsevämpää, kun miettii pelin lähtökohtia. Aikaeron vuoksi käsittääkseni Flyersin tappio oli tiedossa Devilsin pelin alkaessa ja mahikset kuroa piste-eroa olivat käsinkosketeltavissa ja sitten tälläinen esitys.

Hughesin rankkari oli kuvaava suoritus kaudesta, niin lähellä mutta niin kaukana. Olin katsomossa joulukuussa -22 MSG:llä, kun hän yritti samaa kikkaa rankkarista - samalla lopputuloksella. Olisihan se ollut kiva saada edes veto aikaiseksi, mutta kikkailusta rankaistaan ja niin on Devilsiäkin rankaistu.

Devilsin kausi on edennyt siihen pisteeseen ja sillä tavoin, että pienoinen apatia ja välinpitämättömyys on hiipinyt mukaan itselleni. Rehellisesti sanottuna odotan jo kauden päättymistä, todennäköisesti runkosarjaan. Vaikka päästäisiin pleijareihin, niin nopea first round exit on kaiken järjen mukaan tiedossa, niin hauras joukkue on henkisesti ja pelilliset ongelmat ovat vähintään yhtä isoja. Hukattujen mahdollisuuksien kausi tähän mennessä ja ansaitusti ollaan kauden suurin pettymys.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Jos Fitzyn tarkoitus on signata Brind'amour kesällä, annan anteeksi kaiken. Muutoin vituttaa.

Mutta. Kyllähän tuolla moni pelaajakin saa peiliin katsoa, mutta mä laitan tämän vielä nuoruuden ja kokemattomuuden piikkiin. Yllättävän harvoin muistetaan, että tuolta puuttuu viimekauteen verrattuna Sevo, Graves ja Dougie. Se vaan ei voi olla näkymättä ja nyt pitää hyväksyä että pojat kasvaa ja paranee koko ajan. Daws on hyvä aihio. Tarvii mentoriksi kokeneen veskan. En ole ihan varma tarviiko sen olla Markströmin kaliiberia vai riittäisikö joku Allen/Reimer tyyppimen sotaratsu... Mä en lähtis laittamaan pelimerkkejä liikaa nyt liikkelle vaan käyttäisin niitä sitten seuraavalla deadlinella.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Friedmanin mukaan Devils on asettanut Markströmin ykköskohteekseen. Jos se ei onnistu ennen siirtotakarajaa, joukkue on valmis palaamaan Markström-neuvotteluihin kesällä. Myös Markström on ilmaissut turhautumisensa Flamesin seurajohtoa kohtaan.




Viime yönä kaikki muut pudotuspeleistä tappelevat joukkueet idässä voittivat pelinsä, Penguinsia lukuun ottamatta. Ero viivalla kasvoi siis vain pidemmäksi.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kyllähän Markströmin ja Devilsin ympärillä on niin paljon kohinaa, että uskon kaupan olevan hyvinkin mahdollinen. Joko ennen perjantaita tai kesällä sitten, jollei joku Saros ole tullut mahdolliseksi.

Itse näen riskin merkittävänä ja toiseen suuntaan todennäköisesti menevän paketin, niin isona että tämän kauden aikana en olisi lähtenyt tähän junaan. Riski 34-vuotiaan kanssa on iso ja tämä veti viime kaudella Vanecekin numeroilla, mutta on toki ollut tällä kaudella huippu ja on varmasti NHL:n top10-veska. Sellaisen tietysti Devils tarvitsee, mutta tällä kaudella en usko senkään enää auttavan. Takamatka ja ongelmat ovat yksinkertaisesti liian isot. Miten pärjää sitten kahdella seuraavalla kaudella yli 35-vuotiaana? Ei nykyisessä änärissä taida muita vetää ykkösenä, kuin Bobrovsky, joten riskinsä siinäkin on.

Jos tässä mahdollisessa kaupassa ei ole kyse enää palkanpidätyksestä, niin vastine laskenee ja ehkä silloin esim. Holtz saa jäädä ja hänestä voisi tulla ensi kaudella Toffolin roolin täyttäjä(ei kai hänelle jatkoja). Tämäkin liittyy toki siihen, että onko Ruff vielä puikoissa syksyllä ja onko valmennuksen luottoa. Pointtina on myös se, että Markströmin hankinta täydellä cap hitillä sitoo käsiä merkittävästi seuraaviksi kausiksi. Mahtuuko esim. Mercerin siltasoppari (ehkä noin 4 miljoonaa, kun kausi on mennyt vihkoon) ja Luken 8x7-8 jatko tai kuitenkin merkittävä investointi kuvioon? Toki joku Saros tulee vielä kalliimmaksi vastineen ja uuden sopparin kanssa.

Monisyinen kuvio ja voin elää asian kanssa, jos tämä toteutuu, mutta tätä kautta en usko sen pelastavan. Jos tämä olisi tehty kuukausi sitten ja eka "diili" olisi mennyt läpi, niin suhtautuisin huomattavasti positiivisemmin. Pohtisin Fitzinä ainakin vakavasti Penguinsin kanssa keskustelua Jarrystä. On hyvä veskari ja sopivassa iässä sekä hyvä pidempi soppari jo olemassa. Vastine ei myöskään ole luultavasti Markström-Saros-tasoa.

Minun pelikirjassani seuraava kuvio olisi paras: tänään tukkaan kunnolla ja fireLindy toteutukseen, Jarry sisään ja Toffoli ulos sekä Vanecek tykillä avaruuteen. Nemec ja Luke pariksi loppukauteen sekä Hatakka Smithin tilalle. @toby dammitilla oli hyvä lista muista off-season hankinnoista ja sillä eteenpäin.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kyllähän Markströmin ja Devilsin ympärillä on niin paljon kohinaa, että uskon kaupan olevan hyvinkin mahdollinen. Joko ennen perjantaita tai kesällä sitten, jollei joku Saros ole tullut mahdolliseksi.

Itse näen riskin merkittävänä ja toiseen suuntaan todennäköisesti menevän paketin, niin isona että tämän kauden aikana en olisi lähtenyt tähän junaan. Riski 34-vuotiaan kanssa on iso ja tämä veti viime kaudella Vanecekin numeroilla, mutta on toki ollut tällä kaudella huippu ja on varmasti NHL:n top10-veska. Sellaisen tietysti Devils tarvitsee, mutta tällä kaudella en usko senkään enää auttavan. Takamatka ja ongelmat ovat yksinkertaisesti liian isot. Miten pärjää sitten kahdella seuraavalla kaudella yli 35-vuotiaana? Ei nykyisessä änärissä taida muita vetää ykkösenä, kuin Bobrovsky, joten riskinsä siinäkin on.

Jos tässä mahdollisessa kaupassa ei ole kyse enää palkanpidätyksestä, niin vastine laskenee ja ehkä silloin esim. Holtz saa jäädä ja hänestä voisi tulla ensi kaudella Toffolin roolin täyttäjä(ei kai hänelle jatkoja). Tämäkin liittyy toki siihen, että onko Ruff vielä puikoissa syksyllä ja onko valmennuksen luottoa. Pointtina on myös se, että Markströmin hankinta täydellä cap hitillä sitoo käsiä merkittävästi seuraaviksi kausiksi. Mahtuuko esim. Mercerin siltasoppari (ehkä noin 4 miljoonaa, kun kausi on mennyt vihkoon) ja Luken 8x7-8 jatko tai kuitenkin merkittävä investointi kuvioon? Toki joku Saros tulee vielä kalliimmaksi vastineen ja uuden sopparin kanssa.

Monisyinen kuvio ja voin elää asian kanssa, jos tämä toteutuu, mutta tätä kautta en usko sen pelastavan. Jos tämä olisi tehty kuukausi sitten ja eka "diili" olisi mennyt läpi, niin suhtautuisin huomattavasti positiivisemmin. Pohtisin Fitzinä ainakin vakavasti Penguinsin kanssa keskustelua Jarrystä. On hyvä veskari ja sopivassa iässä sekä hyvä pidempi soppari jo olemassa. Vastine ei myöskään ole luultavasti Markström-Saros-tasoa.

Minun pelikirjassani seuraava kuvio olisi paras: tänään tukkaan kunnolla ja fireLindy toteutukseen, Jarry sisään ja Toffoli ulos sekä Vanecek tykillä avaruuteen. Nemec ja Luke pariksi loppukauteen sekä Hatakka Smithin tilalle. @toby dammitilla oli hyvä lista muista off-season hankinnoista ja sillä eteenpäin.
Jos Devils päättää hankkia Markströmin, voisi olla järkevintä tehdä se vasta kesällä. Siirtotakarajalla Toffoli kaupaksi ja siitä tulevat pelimerkit ja jotain päälle mieluumin kuin tämän vuoden ykköspickin laittaminen mukaan. Ei vaan tunnu hyvälle ajatukselle laittaa #10–15 paikkeilla olevaa vuoroa 34-vuotiaaseen maalivahtiin.

Mutta itsekin suosisin Jarryn hankintaa, jos se tulisi mahdolliseksi. En tosin ole varma, olisiko vastine yhtään sen matalampi kuin Markströmistä.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Jos Devils päättää hankkia Markströmin, voisi olla järkevintä tehdä se vasta kesällä. Siirtotakarajalla Toffoli kaupaksi ja siitä tulevat pelimerkit ja jotain päälle mieluumin kuin tämän vuoden ykköspickin laittaminen mukaan. Ei vaan tunnu hyvälle ajatukselle laittaa #10–15 paikkeilla olevaa vuoroa 34-vuotiaaseen maalivahtiin.

Muutamia hajanaisia ajatuksia vielä Devilsistä.

Katsoin äsken sarjataulukon ja ihan realismia, että Kraken, Sabres, Penguins ja Wild tai ainakin joku näistä tulee vielä ohi ja sitten ollaankin jo top10-varauksessa ja Celebrini-kisassa mukana ainakin teoriassa. Täysin uskomatonta, jos miettii kauden lähtökohtia ja sitä lahjakkuuden määrää, mitä meillä on käytössä.

Vähän vielä pakko kääntää puukkoa haavassa, kun katsoo Predatorsin menoa, jolla on kiistatta paljon vähemmän lahjakkuutta rosterissa ja vain muutama huippuyksilö. 8 voittoa putkeen ja Brunette rakentaa nousujohteisesti siellä peliä ja kehitystä näkyy. Karmea harhalaukaus Fitziltä päästää Brunettesta irti ja jatkaa Ruffilla. Vähän sellaista huhuahan oli, että Brunette vetää kauden associate coachina ja siitä sitten ykköseksi. Toki 52 voittoa ja 112 pistettä vaikutti varmaan päätökseen, mutta karmea virhe se oli silti. Jälkiviisaus on toki helppoa, mutta muutamassa tienhaarassa on tehty selkeästi vääriä valintoja.

Onneksi perjantaina tiedetään viimeistään joukkueen suunnasta, joko viimeinen ja ehkä jo vähän epätoivoinen yritys pelastaa tämä kausi tai sitten valkoinen lippu tämän kauden osalta. Mahdoton sanoa kumpaa sieltä on tulossa. Voin hyvin kuvitella sen, että yllätetään tänään Kings ja se puoltaa joukkueenjohdolla ratkaisua yrittää vielä kaikin panoksin.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Siirtotakarajalla Toffoli kaupaksi ja siitä tulevat pelimerkit ja jotain päälle mieluumin kuin tämän vuoden ykköspickin laittaminen mukaan. Ei vaan tunnu hyvälle ajatukselle laittaa #10–15 paikkeilla olevaa vuoroa 34-vuotiaaseen maalivahtiin.

Joo ei mitään järkeä tässä kohtaa enää lähteä kaupoille ostamaan. Tuo Devilsin oma picki voi ihan hyvin olla top10, mutta tällä hetkellä jokainen kauppakumppani arvottaa sen niin, että Devils olisi playoffeissa. Luulisi, että kesällä esim Nashvillea voisi houkutella suuresti mahdollinen top10 picki tai sen tuntumassa oleva. Ja en itse maksaisi tuota pickia 34- vuotiaasta maalivahdista vaikka onkin loistava veskari. Sen verran sekainen on tuo Devilsin puolustus paletti, että siinä voi mahdollisesti kuka tahansa maalivahti kyllä vuotaa.

Pystyn elämään asian kanssa, että Toffoli pidetään, mutta mielestäni olisi täyttä idiotismia lähteä tekemään joukkuetta parantavia muutoksia näin viime hetkillä kun pudotuspelijuna alkaa jo karata. Ne muutokset olisi pitänyt tehdä ajat sitten ja olisi pitänyt lähteä liikkeelle Ruffin potkuista.

Onneksi perjantaina tiedetään viimeistään joukkueen suunnasta, joko viimeinen ja ehkä jo vähän epätoivoinen yritys pelastaa tämä kausi tai sitten valkoinen lippu tämän kauden osalta. Mahdoton sanoa kumpaa sieltä on tulossa. Voin hyvin kuvitella sen, että yllätetään tänään Kings ja se puoltaa joukkueenjohdolla ratkaisua yrittää vielä kaikin panoksin.

Täyttä epätoivoa olisi mielestäni tässä kohtaan lyödä vielä ostohousut jalkaan. Toivottavasti tuo Ruffin pitäminen on ollut Fitzgeraldilta vain valkoisen lipun heilutusta ja kesällä sitten etsitään hänelle jatkaja.

Eikä sitä kautta tarvitse samantien luovuttaa vaikka ei hankintoja tulisi enää. Kyllä tällä nykyiselläkin materiaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan. Toivottavasti ensikaudella on sitten enemmän nälkää.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Jotenkin tämä Markström haisee nyt vähän paniikkihaulta. Toki jos on tietoa, ettei mistään muualta ole kesälläkään irrotettavissa ketään muuta, niin kai se on sama tehdä kauppaa heti. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että Markströmin huippuvuodet loppuu kesken Devilsin rungon huippuvuosiin verrattuna ja pahimmillaan kehäraakki on lopulta esteenä menestykselle. Kyllä joku nuorempi versio minun kirjoissani palvelisi paremmin. Vaikka vähän isommalla hinnalla.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Huhhuijaa. Aika karmeaa touhua. Parin erän jälkeiset mietteet:

- Kingsin ekassa maalissa Devils ylipelaa hyökkäyssunntaan. Miller on lähtenyt neljäntenä hyökkäämään ja Luke Hughes unohtuu katselemaan kiekkoa. Samaan aikaan Danault on selän takana täysin vapaana, siitä läpiajoon ja maali.
- Kingsin tokassa maalissa Bahl sössii eikä saa kiekkoa purettua. Sen jälkeen Daws hörppää helpon sisäänsä.
- Kingsin kolmannessa Toffoli antaa hyökkäysalueella todella heikon poikittaissyötön, mistä Moore pääsee puolittain läpi. Toffoli saa Mooren kiinni, mutta huitoo kiekosta ohi. Marino (?) avustaa vieressä parhaan taitonsa mukaan. Samalla Daws pelaa itsensä tilanteessa täysin ulos. Taustalla Hughes on luistellut selkä suorana puolustamaan. Jos olisi lähtenyt satasella omiin, olisi saanut Danaultin kiinni ja estänyt maalin. Ei aavistustakaan, minne Bahl on ollut menossa, kun tulee suunnilleen viimeisenä pelaajana puolustamaan.
- Kolmannen maalin jälkeen Marino ottaa tyhmän jäähyn, ja Kings tekee yv:llä maalin. Tarkka laukaus yläkulmaan.

Devilsin viisikkopeli on ollut jo pidemmän aikaa ihan sekaisin. Pakkien ja hyökkääjien etäisyydet ovat jatkuvasti pielessä, puolustussuuntaan yksityiskohdat hoidetaan vähän sinne päin (= kuritonta pelaamista), transitiopeli keskialueen yli on tosi nihkeää eikä hyökkäyspäässä saada kunnollista painetta aikaan vaan hyökkäykset ovat lähes poikkeuksetta vähän sellaista "one and done" -meininkiä.

Olisi kiva, jos Devilsillä olisi pakkeja, jotka osaavat puolustaa. Ja maalivahti tai kaksi, jotka saisivat kiekkoa kiinni. Ja valmentaja, joka saisi pelaamiseen järkeä.


 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vähän pyristelyä kolmannessa erässä, mutta siihen se sitten jäi. Tämä on ihan ok tappio, jos ja kun Ruffia ei nähdä enää kotipeleissä Devilsin penkin takana.

Sieltä tulee yksi totuus Devilsistä (ja Penguinsista).




Heitetään mukaan tämäkin tilasto kauden ratkaisuhetkiltä.






 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Olihan toi aika surullista kateltavaa. Joukkueesta lähti ilmat pihalle helposti päästetyn 2-1 maalin jälkeen. 3-1 maalissa näkyi jo sekoilun määrästä, ettei pelaajilla oo enää ajatus mukana pelissä.

Aika pitkälle jaksoin uskoa, mutta nyt oon varma, ettei tää jengi pääse pleijareihin.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mikä on tarpeeksi?

Minulle se oli kaksi erää ja se riitti.

Kaikki näkevät, että Ruff on menettänyt kopin ja joukkue tarvitsee uuden äänen. Parhaiten sen näkee mielestäni johtavista Hischieristä ja Hughesista. Huolimatonta ja välinpitämätöntä pelaamista ja paljon kiekonmenetyksiä. Hughesilla se on kasvatus- ja valmennuskysymys, mutta kun kapteenikin alkaa näyttää tuolta, niin huoli pitäisi olla iso.

Helppo hakea tekosyitä Dawsista, mutta 10/11 starttia lonkkaleikkauksesta toipuvalle juniorille on vaan liikaa. Tuskin Schmid olisi voittoa torjunut, mutta en voi käsittää peluutusratkaisuja a la maalivahdit, Timo PP1, Holtzin peluuttaminen, Smith-Hughes jne...Lista vaan jatkuu....

Nyt ei puhuta enää tämän kauden pelastamisesta, vaan jo seuraavasta.

Siitä puheen ollen, olen vakavasti huolissani siitä, että toipuvatko Marino ja Siegs top4-rooliin? Ensimmäinen ehkä, mutta sveitsiläisestä en ole lainkaan varma.

Idässä ja metrossa on muutama muukin joukkue ja etunenässä Penguins romahduspisteessä, joten ehkä joku ensi kautta hyödyttävä kauppa olisi tehtävissä. Varmaan Petterson ja Jarry olisivat ne palikat, joita voisi katsella.

Nyt alkuviikosta olisi kiva kuulla GM:n ajatuksia kaudesta ja joukkueen tilasta. En pidätä kuitenkaan hengitystäni odotellessa.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Siitä puheen ollen, olen vakavasti huolissani siitä, että toipuvatko Marino ja Siegs top4-rooliin? Ensimmäinen ehkä, mutta sveitsiläisestä en ole lainkaan varma..
Mulla riittää luotto siihen, että tää kaksikko parantaa ens kaudella. Sama pätee hyökkääjistä Merceriin. Ja rehellisesti sanoen myös Hischieriin. Kapu on aika kaukana Selke finalistin tasosta tällä kaudella.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mulla riittää luotto siihen, että tää kaksikko parantaa ens kaudella. Sama pätee hyökkääjistä Merceriin. Ja rehellisesti sanoen myös Hischieriin. Kapu on aika kaukana Selke finalistin tasosta tällä kaudella.
Joo, samaa mieltä kaikista. Viimeisen parin kuukauden ajan Hischier on silti ollut Devilsin paras pelaaja. Esim. tämän vuoden puolella taululle on tullut 24 vai 25 matsissa 27 pistettä. Mutta hänelläkin oman pään peliin on tullut liikaa huolimattomuutta ja tyhmiä ratkaisuja. Eli etenkin siihen kahden suunnan peliin odotan ensi kaudeksi parannusta.

Bahlilta pitäisi muuten kieltää pinchaaminen (samoin Smithiltä). Miten monta kertaa vastustaja iskenyt maalin, kun Bahl on hyökkäyksen kärkenä?

Tankathon vuoden tauon jälkeen testiin. Jo neljännellä testauskerralla Devils pääsi varaamaan Celebrinin.

 
Viimeksi muokattu:

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mulla riittää luotto siihen, että tää kaksikko parantaa ens kaudella. Sama pätee hyökkääjistä Merceriin. Ja rehellisesti sanoen myös Hischieriin. Kapu on aika kaukana Selke finalistin tasosta tällä kaudella.
Niin ja tietysti hyökkääjistä, kun myös puhe, niin eniten tasonnostoa vaaditaan Timolta.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Niin ja tietysti hyökkääjistä, kun myös puhe, niin eniten tasonnostoa vaaditaan Timolta.

Timolla taitaa olla vikaan 10 peliin 8 pistettä mikä hyvä, mutta vielä on paljon parannettavaa. Kyllä se ensi kaudella Timollakin lähtee uuden valmennuksen myötä!

Mitä eiliseen myöhäisillan peliin tulee niin lupaavat 15 sekuntia pelin alussa, mutta sen jälkeen heikkoa tekemistä. Vikassa erässä ajoittain ihan hyvää yritystä, mutta tuon pitäisi olla minimi koko ottelun ajan.

Ruffin potkuja odotellessa.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Se on tosiaan karua, että useammalta pelaajalta vaaditaan selkeää tason nostoa ensi kaudelle(pl.Bratt, Nemec ja ehkä Lazar ja varauksin Holtz. Haulat ja Palatit ovat vetäneet suht koht odotuksiin). Mielestäni lähes kaikki muut ovat, joko alisuorittaneet selkeästi, olleet täysin väärissä rooleissa tai taantuneet, erinäisistä syistä toki ja syytän tästä ensikädessä valmennusta. Ei kai nyt tosiaan joku Marino tai Meier unohda täysin yhdessä kesässä mitä on olla vakaa pelaaja merkittävässä roolissa.

Jos jo Hischier, Hughes x2, Meier ja Mercer ottavat selkeän stepin kohti voittavaa joukkuepelaamista, niin ollaan jo pitkällä. Ei kaikkien tarvitse vetää urakausia, mutta kyllä olisi kiva nähdä kauden 22-23 Hischier ja Hughes taas kaukalossa. Hischier ollut pääosin hyvä tosiaan, mutta viime yönä näkyi sellaista huolimattomuutta, mitä en haluaisi muutenkin näin huonosti puolustavassa joukkueessa nähdä. Hänellä on mielestäni otettava pienin askel em. pelaajista. Pakiston junnukaksikolta ei voida vielä ihmeitä odottaa ja kyllä esim. se Pinkkujen Pettersson tai vastaava tekisi gutaa puolustukseen.

Jonkun pitäisi niitä seivejäkin ottaa ja kuka se voisi olla, toivon että Dawsia ja Schmidiä ja näiden kehitystä ei ole pilattu tämän kauden sekoilulla. En tiedä mitä tämän suhteen aiotaan tehdä, jotain pitäisi kuitenkin tehdä. Tiistaina kai toivotaan Vanecekia taas kehiin, koska Akiraan ei ole luottoa syystä tai toisesta. Sekaisin kuin seinäkello on meidän veskaritilanne, on jo vähän surkuhupaisaa.

Mutta olen taas optimismia täynnä, tänään voi tulla valmentajavaihdos. Jos jonkinlainen jääkiekkojumala on olemassa, niin se tulee.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kuuntelen tässä just uusinta The 32 Thoughts -podcastia. Friedmanin mukaan Devils ei olisi halukas myymään Toffolia vaan mieluummin tekee jatkosopparin tämän kanssa. Toivottavasti tässä leikitään vain vaikeasti tavoiteltavaa ja yritetään nostaa Toffolin hintaa.



 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kuuntelen tässä just uusinta The 32 Thoughts -podcastia. Friedmanin mukaan Devils ei olisi halukas myymään Toffolia vaan mieluummin tekee jatkosopparin tämän kanssa. Toivottavasti tässä leikitään vain vaikeasti tavoiteltavaa ja yritetään nostaa Toffolin hintaa.

Pakko olla näin tai miten mahdutetaan ensi kauteen uusi veska(5-6 milliä ainakin mennee tähän), Toffolin jatko(sama hintaluokka ja tuskin vuoden jatko tulee kyseeseen),Mercerin uusi sopimus sekä kaudelle 24-25 Hughesin jatko ja siitä vuoden päästä Nemecin jatko.

Pakko uskoa, että tämä on vain taktiikkaa.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Monessa paikassa kirjoitellaan, että cap on nousemassa reilusti lähivuosina. Mitähän se käytännössä tarkoittaa ja onko GM osastolla jo tarkkaakin tietoa tästä? Onko devilsillä jotain vanhoja rasitteita vielä jotka poistuu lähiaikoina? (Lindyn lisäksi, heh)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös