New Jersey Devils 2023–2024

  • 145 279
  • 903

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ruffin ja oikeastaan lähes koko valmennustiimin(mv-Rogalski ja puol.McGill tai kuka nyt puolustuspeliä organisoi) siirto työttömäksi työnhakijaksi olisi kyllä itsellänikin joululahjatoiveissa, mutta eihän se ole todennäköistä.

Toki muutama kotitappio vielä tähän ja yhtä haluttoman näköinen joukkue jäällä, niin Fitzille ei jää muita vaihtoehtoja. Jotenkin minusta tuntuu, Ruff & co on hänelle sokea piste, vähän kuten käsille räjähtänyt mv-riski, joka olisi pitänyt korjata ennen kauden alkua. Jälkiviisastelu ja jossittelu on helppoa, mutta Ruff oli hyvä kasvattamaan meidän nuorukaiset seuraavalle tasolle, mutta viime kautta pidemmälle ei osaaminen riitä. Mitä pidempään tilanne jatkuu ilman joukkueenjohdon reagointia, niin sitä enemmän Fitz asettaa itsensä kritiikille alttiiksi.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Empä tiedä tullaanko tässä lopulta treidejä edes näkemään, mutta ducksissa ois kyllä täsmälääkettä tarjolla minun mielestä ongelmakohtiin. Voisin joululahjaksi ottaa vaikka Gibson, Gudas ja Henrique kolmikon. Laittaa sitten pickeillä jonkun syömään vähän cäppiä.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ihmettelen, jos tuosta Ducksin kolmikosta ei olla kiinnostuneita, ehkä Gudasia lukuunottamatta. Molemmat itseasiassa saataisiin palkkakatonkin alle jäljempänä kuvatulla tavalla.

Jos ja kun treideihin lähdetään ja miksei lähdettäisi, sillä vastauksia ei taida löytyä nykyisen joukkueen sisältä, niin minä pistän paukut seuraaviin nimiin: Hanifin pakistoon ja Vejmelka maaliin. Jollei Coyotes luovu, niin miten suomipojat Kähkönen tai Lankinen tämän kauden laastariksi avohaavaan? Nämä tietysti edellyttäen, että Hamilton ei palaa runkosarjaan.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ihmettelen, jos tuosta Ducksin kolmikosta ei olla kiinnostuneita, ehkä Gudasia lukuunottamatta. Molemmat itseasiassa saataisiin palkkakatonkin alle jäljempänä kuvatulla tavalla.

Jos ja kun treideihin lähdetään ja miksei lähdettäisi, sillä vastauksia ei taida löytyä nykyisen joukkueen sisältä, niin minä pistän paukut seuraaviin nimiin: Hanifin pakistoon ja Vejmelka maaliin. Jollei Coyotes luovu, niin miten suomipojat Kähkönen tai Lankinen tämän kauden laastariksi avohaavaan? Nämä tietysti edellyttäen, että Hamilton ei palaa runkosarjaan.
Hanifin & Vejmelka -kaksikko kelpaisi oikein hyvin. Samoin Gibson & Henrique, vaikka vielä muutama viikko sitten olisin ollut eri mieltä. Tällä hetkellä vaan turhauttaa katsoa pelejä niin paljon pelejä, että nopeat purkkaratkaisutkin tuntuvat hyviltä vaihtoehdoilta, mitä ne harvoin oikeasti ovat.

Isossa kuvassa voi kuitenkin olla parempi, ettei Fitzgerald tuhlaa enempää pelimerkkejä kesken kauden, jos edes pudotuspelipaikasta ei ole varmuutta. Hanifinia voi sitten yrittää kalastella kesällä UFA:na. Sen sijaan maalivahtiosastolle etsisin saman tien apuja, jos jostain löytyy joku järkevä vaihtoehto kohtuu hintaan.

Päädytään toimistolla liikkeisiin kesken kauden tai vasta sen jälkeen, niin tämä kausi on osoittanut, että sinne tarvitaan yksi tai kaksi kunnollista pakkia, jotka pystyvät pitämään omaa maalia puhtaana ja kykenevät samalla jonkinlaiseen kiekolliseen peliin. Bahlilla ei vaan riitä TOP4-osastolle, Siegenthaler on ollut todella heikko ja Marinon taso on tippunut huomattavasti viime kaudesta. En todellakaan olisi toivonut Seversonille jatkoa hänen saamallaan sopparilla, mutta onhan tuo ollut tosi iso pudotus vaihtaa kolmosparissa Severson Brendan Smithiin.

Sen lisäksi pistäisin Ruffin ja kumppanit vaihtoon. Tulee mieleen Ruffin ura Dallasissa, missä hän sai ihan mukavasti hyökkäyspelin pyörimään, mutta puolustus oli samaan aikaan aika sekaisin. Tai ainakin tällainen mielikuva minulla on hänen vaiheistaan siellä. Uskon että joku kunnon valmentaja saisi Devilsin kokoonpanosta enemmän irti, samalla lailla kuin esim. DeBoer on saanut Stars-nipusta Dallasissa. Tai joku Cassidy Vegasissa ja Montgomery Bostonissa.

Eli Fitzgerald, ei kun seuraavaa valmentajaa etsimään. Älä tee samoja virheitä kuin Shero ja hirttäydy huonoihin valmentajavalintoihin.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
@Toby Dammit hyvät näkemykset, joista olen samaa mieltä. Turhauma peliesityksiin kasvattaa halua siirtoihin, jotka vain harvoin johtavat kuitenkaan ratkaiseviin onnistumisiin kesken kauden(vrt. vaikka Rangers viime kaudella).

Itse priorisoisin seuraavalla tavalla: (i) huippumaalivahti, (ii) vaativa ja osaava päävalmentaja sekä (iii) pakiston vahvistaminen. Näistä vain kolmaskohta lienee paikattavissa kesken kauden ja ei yksin tämän kauden suunta muuta. Ensimmäinen ja toinen kohta todennäköisesti vasta kauden päätyttyä ja silloinkin pitää luopua paljosta, kun UFA-veskarit eivät täytä kriteerejä.

Uskon, että laastari-veskari kuitenkin hankitaan seuraavan muutaman viikon aikana.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Joulun väliarvosanat:

Hyökkäys:

Nico Hischier, 9-
Hidas kauden aloitus, loukkaantuminen ja loukkaantumisen jälkeen suunnilleen viime kauden pelivireessä takaisin. Loukkaantuminen, ja kokoonpanosta puuttuminen, osoitti taas Hischierin arvon joukkueelle.

Jack Hughes, 8,5
Huikea kauden aloitus katkesi loukkaantumiseen. Sen jälkeen otteet ovat olleet lievästi sanottuna ailahtelevia. Taitoa on vaikka kuinka paljon, mutta surffailu ja täysin tarpeettomat kiekonmenetykset turhauttavat.

Jesper Bratt, 8,5
Vauhdikas kauden aloitus. Hughesin ja Hischierin loukkaannuttua ei pystynyt ottamaan täysin vaadittua roolia, mutta sen jälkeen on taas löytänyt pelinsä.

Ondrej Palat, 8+
Vähän hitaasti lähti kausi käyntiin, mutta sen jälkeen Palat on parantanut otteitaan. Tekee kentästä kuin kentästä paremman, myös omaan suuntaan. Vielä kun saisi kiekon paremmin paikoista häkkiin.

Timo Meier, 5
Karmea pettymys. Vaisu kauden aloitus, ja juuri kun hän alkoi päästä pelistä kiinni, tuli loukkaantuminen. Puolikuntoisena hän on ollut lähinnä haitta omalle jengille. Tällä hetkellä kauppa ja uusi soppari näyttävät rumilta, mutta toivottavasti Meierille käy kuten Hamiltonille, eli loukkaantumisen jälkeisen ekan Devils-kauden jälkeen tapahtuu iso tasonnosto.

Tyler Toffoli, 8,5
Hidas mutta paikkaa peliälyllä paljon. Hyökkäyspäässä vaarallinen ja on ollut iso osa Devilsin parantunutta ylivoimaa. Liikaa kiekonmenetyksiä, jotka ovat johtaneet vastustajan maaleihin. Muutenkin kiekottomassa pelissä parantamisen varaa.

Dawson Mercer, 6,5
Toinen iso pettymys. Tämä kausi ei ole ollut Merceriltä lähellekään samanlaista lentoa kuin viime kausi. Luistelu näyttää hitaalta, mikä tuottaa ongelmia kentän molemmissa päissä. Tahmeaa.

Michael McLeod, 9
McLeod on ottanut viime kaudesta askeleen eteenpäin, tai oikeastaan hän on jatkanut siitä, mihin pudotuspeleissä jäi. Kolmoskentän roolissa hyvä.

Erik Haula, 7,5
Haula on kärsinyt ilmeisesti koko kauden jostain loukkaantumisesta, mikä on näkynyt otteissa. Tehoja on tullut ihan hyvin, mutta muuten peli ole ollut samaa tasoa kuin viime kaudella. Toki silloinkin tuloksen teko oli etenkin alkukaudesta vaikeaa, mutta kokonaisvaltaisesti peli oli silloin parempaa.

Alexander Holtz, 8
Holtz näyttää välillä jo ihan pelimieheltä, etenkin McLeodin ketjussa pelatessaan. Mercerin kanssa peli menee enemmän omassa päässä pyörimiseen. Arvosana suhteutettu pelaajaan kohdistuneisiin odotuksiin.

Curtis Lazar, 9-
Lazar on pelannut hyvää varmaa peliä kentässä kuin kentässä. Ei hänestä tuloksen tekijäksi ole, mutta tekee silti kentällä paljon tärkeää duunia. Kauden ehkä isoin positiivinen yllättäjä.

Nate Bastian, 6,5
Vaikea kausi, ollut aivan liian usein näkymätön. Viime aikoina otteet ovat vähän parantuneet.

Thomas Nosek, 5,5
Aina loukkaantuneena, eikä kentällä ollessaan ole saanut oikein mitään aikaan.

Chris Tierney, 4,5
Täysi turhake, puolikas arvosana siitä, että on saanut luistimet jalkaan ja päässyt kentälle.

Puolustus:

Luke Hughes, 8+
High risk, high reward -pelaaja. Hirveästi virheitä omassa päässä, mutta niiden vastapainoksi myös tosi luovia ratkaisuja. Tärkeä osa parantunutta ylivoimaa. Tulee olemaan tosi tärkeässä osassa joukkuetta, kunhan saa lisää vääntövoimaa oman pään kamppailuihin.

Dougie Hamilton, 7,5
Loukkaantuneena loppukauden sivussa. Sitä ennen teki muun joukkueen tavoin hirveästi virheitä, toki myös tehoja, vaikka ei päässyt pelaamaan ykkös-yv:tä.

Jonas Siegenthaler, 6
Kauhea tasonpudotus aiempaan nähden. Etenkin avaussyöttöjen taso on ollut ihan luokatonta. Tällä hetkellä Siegenthalerin rooli olisi kolmosparissa.

Kevin Bahl, 7
Kun ei riitä, niin ei vaan riitä. Ei ole ollut Bahlista TOP4-rooliin. Samat sanat, eli paikka olisi enintään kolmosparissa.

John Marino, 7-
Myös Marinon taso on pudonnut viime kaudesta. Bahlin kanssa pelaaminen ei auta asiaa, mutta myös Marinolla on peiliin katsomisen paikka. Liian usein pehmeää pyörimistä omissa ja heikkoja purkuja/avaussyöttöjä.

Brendan Smith, 6
Plussaa alivoimasta sekä nelosen laiturina pelaamisesta, miinusta kaikesta muusta. Ei pitäisi olla kuin seiskapakki tai nelosen laituri.

Simon Nemec, 9-
Ekojen pelien jälkeen virheet ovat vähentyneet ja Nemec on ollut pelistä toiseen Devilsin parhaimmistoa. Olen ollut positiivisesti yllättynyt Nemecin oman alueen pelistä. Korkeaan arvosanaan vaikuttaa myös se, etten odottanut häneltä näin hyvää pelaamista näin isossa roolissa.

Colin Miller, 8
Pelaamaan päästyään on ollut suht varma ja virheetön, etenkin alkuun. Viime aikoina taso on laskenut hieman, minkä lisäksi hän oli pari peliä poissa lapsen syntymän takia.

Maalivahdit:

Vitek Vanecek, 6-
Joukkue edessä ei tee maalivahtien pelaamista helpoksi, mutta Vanecek ei ole auttanut omilla otteillaan asiaa. Heikko kausi.

Akira Schmid, 6,5
Samat sanat kuin edellisellä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jännän yhteneviä on huolenaiheet Devils-landiassa Detroitiin nähden. Puolustuksen epävarmuus, maalivahtipeli, jopa valmennus saa kritiikkiä.

Ja ens yönä pitäisi pelata. Tuleekohan 9-9 tasuri ja rankkareille mennään. Molemmat sulaa kertaalleen 4 maalin johdosta.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Erinomaisia koosteita pelaajistosta ja joukkueen tilasta.

Sen verran puolustuksesta, että sehän on rakennettu kiekolliseksi ja hieman heiveröiseksi omassa päässä (Hughes, Hamilton, Nemec, Miller ja Marino). En pidä tätä mitenkään ongelmana, JOS joukkueen pelitapa olisi enemmän sitä viime kauden lennokasta vauhtiprässiä, jossa vastustajille ei jaettu kiekkoa.

Tällä hetkellä kyseisestä kiekollisuudesta tai kentän yhtenäisyydestä on harvoin tietoa, jolloin yllä mainitut pelaajat eivät pääse pelaamaan vahvuuksillaan ja puolustamaan luistelulla (Marino, Nemec, Hughes).

Sitten ihmetellään omassa päässä, kun Smith on jalalla liian hidas mukaan, Hughes joutuu paikkaamaan väärältä puolelta ja McLeodin veli on maalilla auki.

Olisi kiva kokeilla Dawsia maalilla, mutta tarkistin, että pelannut tällä kaudella vain kaksi peliä. Se siitä sitten. Sopparikin näytti loppuvan tähän kauteen.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Jännän yhteneviä on huolenaiheet Devils-landiassa Detroitiin nähden. Puolustuksen epävarmuus, maalivahtipeli, jopa valmennus saa kritiikkiä.

Ja ens yönä pitäisi pelata. Tuleekohan 9-9 tasuri ja rankkareille mennään. Molemmat sulaa kertaalleen 4 maalin johdosta.
Paljon mahdollista, mutta ainoastaan se lienee varmaa, että jommankumman joulu on pilalla.

Näillä veskareilla pidän joulun ihmeenä, jos voittoon riittää alle 4 maalia.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Nyysin Dallasin ketjusta Instagram-faktaa Devilsin loppukaudesta:





Tästä on ollut aiemminkin puhetta, että Devilsillä on tulossa vaikea kevät ja näköjään siis kaikkein vaikein. Ja oliko tällä kaudella myös liigan eniten B2B-pelejä, joista ovat hävinneet jälkimmäiset pelit miltei kaikki. Eli saas nähdä millainen tynnyripudotus sieltä vielä tulee.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Vajaamiehinen nelosmaalivahdilla varustettu red wings saatiin kumoon vaivalloisesti rumat kolmospaidat päällä. Peli oli viime peleistä tuttua tervanjuontia. Nyt säästyttiin pahemmilta "sokkosyöttö keskelle kaverin lapaan" -aivopieruilta. Tolpatkin vähän auttoi. Vitekilta mukiinmenevä peli ja Timo alkaa lämmetä. Silti koko ajan katsojalla pala kurkussa ja pelko perseessä. Kyllä te tämän tunteen tiedätte tästä viime ajoilta. Onneksi kinkku valmistui pelin aikana.

Rauhallista Joulua devils kirjoittajille. Koitetaan saada paketti kasaan tauon aikana niin kotisohvilla kuin joukkueen sisälläkin.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tärkeä voitto!

Hieno nähdä, että Timo alkaa herätä pikkuhiljaa. Piti ihan silmiä hieraista, kun se tarjoili ekan erän lopussa kovan taklauksen kulmassa. Muutenkin sen ketju McLeodin ja Mercerin kaa oli mun mielestä Devilsin paras.

Ei tässä sen enempää pidä lisäillä. Nyt ansaitulle muutaman päivän huilille. Hyvää joulua palstatoverit!
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Tärkeä voitto!

Hieno nähdä, että Timo alkaa herätä pikkuhiljaa. Piti ihan silmiä hieraista, kun se tarjoili ekan erän lopussa kovan taklauksen kulmassa. Muutenkin sen ketju McLeodin ja Mercerin kaa oli mun mielestä Devilsin paras.

Ei tässä sen enempää pidä lisäillä. Nyt ansaitulle muutaman päivän huilille. Hyvää joulua palstatoverit!

Timolle tekee hyvää olla McLeodin kanssa, taitaa olla melkoinen ”liimapelaaja” tuo meidän McL.

Hyvää Joulua Devils-tovereille !
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Joulunpyhistä toipumiseen ja arkeen palaamiseen paras lääke on Devils-aiheiset tilastot, jotka sattuivat X:ssä vastaan.

Mielestäni mielenkiintoinen puolustuspeliä ja maalivahtipeliä vertaileva tilasto, mikä ei vastaa ainakaan silmätestiä ensimmäiseksi mainitun osalta.

Tuosta voisi päätellä, että puolustuspeli on lähes viime kauden tasolla ja maalivahtityöskentely on ongelmiemme juurisyy. Ehkä näinkin voi perimmiltään olla, mutta kyllä puolustuspeli on ollut heikkoa.






Tulevana yönä CBJ kotona, tyylilleni uskollisesti totean, että pakkovoiton paikka. Toivotaan pikkuloman tehneen joukkueelle hyvää.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Joulunpyhistä toipumiseen ja arkeen palaamiseen paras lääke on Devils-aiheiset tilastot, jotka sattuivat X:ssä vastaan.

Mielestäni mielenkiintoinen puolustuspeliä ja maalivahtipeliä vertaileva tilasto, mikä ei vastaa ainakaan silmätestiä ensimmäiseksi mainitun osalta.

Tuosta voisi päätellä, että puolustuspeli on lähes viime kauden tasolla ja maalivahtityöskentely on ongelmiemme juurisyy. Ehkä näinkin voi perimmiltään olla, mutta kyllä puolustuspeli on ollut heikkoa.






Tulevana yönä CBJ kotona, tyylilleni uskollisesti totean, että pakkovoiton paikka. Toivotaan pikkuloman tehneen joukkueelle hyvää.

Joo, tuntuu että tällä kaudella kun Devils tekee virheitä puolustuspäässä, ne ovat sitten todella isoja virheitä. En ole ihan varma, osataanko näissä tilastoissa huomioida niitä sen tarkemmin. Tai toki siellä joissain tilastoissa huomioidaan vaaralliset maalipaikat, mutta jotenkin tuntuu, ettei se välity ihan oikealla tarkkuudella näihin.

Ekojen vajaan 20 matsin ajan Devils lahjoitti valtavan määrän läpiajoja ja kahdella yhtä vastaan hyökkäyksiä. Viimeisissä 15 pelissä samaa ei ole enää tapahtunut, eikä muitakaan maalipaikkoja ole lahjoitettu enää yhtä paljoa (pois lukien esim. Oilers-matsi), mikä näkyy heti tulostaululla esim. siinä, että päästettyjen maalien keskiarvo on laskenut selvästi alkukaudesta. Otteissa on silti yhä liikaa epätasaisuutta, mistä pitäisi päästä eroon.

Eipä sillä, samaan aikaan maalivahtityöskentely on ollut iso osa Devilsin ongelmien juurisyytä.
 
J.Jalonen vois mennä assariksi laittaa puolustuksen kuntoon. Sillä ei ole yleensä ollu väliä, ketä joukkueessa on pelannu.

Okei eli Jukka sisään ja samalla Hughesin veljekset ja eurooppalaistähdet ulos. Voittava plääni.

Ei vaan, kyllä itsellä Devilsiin riittää luottoa. Molariosastolle joku kokeneempi kaveri sisään ja koko joukkueen puolustuspelaamiseen hieman järkeä, niin hyvä siitä tulee. Ei vielä tällä kaudella, mutta tulevien kausien aikana. Todellinen huippujoukkue vuosiksi eteenpäin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: LGD

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Tuosta voisi päätellä, että puolustuspeli on lähes viime kauden tasolla ja maalivahtityöskentely on ongelmiemme juurisyy. Ehkä näinkin voi perimmiltään olla, mutta kyllä puolustuspeli on ollut heikkoa.





Joo, tuntuu että tällä kaudella kun Devils tekee virheitä puolustuspäässä, ne ovat sitten todella isoja virheitä. En ole ihan varma, osataanko näissä tilastoissa huomioida niitä sen tarkemmin.

Tavallaan nuo Tobyn mainitsemat virheet näkyvät tilastoissa tuossa Scoring Chances Against -kohdassa. Puolustustilastot ovat muuten liki identtiset viime kauteen. Joukkue ei päästä liikaa laukauksia eri tilanteista, jopa vähemmän kuin viime kaudella, mutta silti maalipaikkoja ”syntyy” aiempaa enemmän omaan päähän.

Devilsin maalivahdeista oli juttua Steve Danglen podissa: Vanecekilla on vallan hyvä voittotilasto 12-6-1, mutta silti Vanecek on ollut koko liigan huonoin maalivahti niistä olikohan 34 molarista, jotka ovat pelanneet vähintään 14 peliä. Tällä hetkellä 88,4-torjuntaprosentti.

Noista yllä olevista tilastoistahan näkee hyvin, että ei Devils viime kaudellakaan mitään etua saanut molareistaan. Pelasivat juuri sitä tilastovertailun odotettua perustasoa. Ei vähempää, eikä varsinkaan yhtään enempää. Tällä kaudella sitten roimasti peruslinjaa heikompaa tekemistä.

Vanecekin 3,4 millin caphit nyt ei hirveän kaukana ole Gibsonin 6,4 millistä, etteikö tilaa voisi luoda. Saa suorittaa.
 

LGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tuskan kautta jatkoaikavoittoon Columbusta vastaan.

Aloitetaan positiivisista asioista. Varmasti joukkueelle kiva feel good-voitto ja nousu takamatkalta viime hetkellä jatkoajalle ja siellä voittoon. Etenkin Siegenthalerin tarjoaman 3-2 maalin jälkeen melkein kuuli kotikatsomoon ulospuhalluksen ja selkärangan napsahtamisen. L Hughes ei ollut onneksi samaa mieltä ja vauhdikas soolo vei pelin jatkoille. Myös Nemec oli ratkaisevassa roolissa Mercerin 2-2 tasoituksessa, joten kärkilupaukset esiintyivät edukseen näissä tilanteissa. McLeodin kenttä jatkaa mielestäni edelleen parhaana, Hischierit saivat myös hyviä paikkoja, mutta ei kapu ole aivan viime kauden vireessä loukkien jäljiltä. Hughesin kenttä pelaa liian hienoa peliä ja poikkisyöttöjen määrää on turhauttava katsoa, etenkin ylivoimalla.

Sitten rakentavan kritiikin osuuteen. Alku oli hyvä, mutta ekan päästetyn maalin ja ekan erän jälkeen @expertti 'n maalaama pelko perseessä-ilmiö alkoi kasvaa. Jokainen veto Vanecekiä kohti on riski ja pyöritys iso uhka. Columbus oli mielestäni kaksi vikaa erää ja jatkoajan pelillisesti hieman niskan päällä ja se pistää miettimään. Etenkin kolmannessa ei oikein saatu mitään hyökkäsuhkaa aikaan ennen Mercerin maalia. Paljon ehdin pohtia peliä katsoessani, että ostaako joukkue enää Ruffin oppeja ja teesejä, vai pelataanko jo pian siinä pisteessä, missä koutsinvaihto on ainoa mahdollisuus. No, lisäaikaa voitto taas osti, mutta vaikea on kaivaa mitään elämää suurempaa viisautta kauden käännekohdasta tms. Luulin jo, että esim. viime hetken Isles-voitto tai Canucks-voitto olisivat sellaisia aiemmin olleet, mutta eivät olleet, joten ei välttämättä tämäkään.

Siten kauden teemana tuntuu jatkuvan pelillisesti tuskainen, mutta tuloksellisesti playoff-kisaan riittävä suorittaminen. Ehkä olemme tulevan kevään Panthers-23 tai Blues -20, mutta isoja takuita en antaisi tai vetoja asettaisi juuri nyt. Niin tuskaiselle meno näyttää ja tuntuu, ja jänne on niin ohut, että se voi katketa ja päätyä romahdukseen hetkellä, millä hyvänsä(vrt.Oilers-peli).

Viikonloppuna tuplapelit Senatorsia ja Bruinsia vastaan. Onneksi ollaan vieraissa, jossa paineet ehkä hieman pienemmät. Joitain pisteitä olisi kiva ottaa mukaan reissulta.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kyllä tossa oli taas kaikki ainekset täydelliseen katastrofiin Idän häntäpään jengiä vastaan, mutta onneks jätkät kairas tärkeet pisteet kotiin.

Loppu oli sellasta tunteiden vuoristorataa, että huhhei. Mercerin tasoitus pitkän odottamisen jälkeen, Siegenthalerin ripulointi, Luken supermaali ja kirsikkana kakun päälle Timon läpiajomaali jatkoajalla. Saattoi hieman muutaman kerran pelin aikana äänentaso nousta kotisohvalla.

Tiukaks meni myös maalivahtien taistelu. Molemmat otti muutaman todella tärkeän torjunnan. Vanecek on edelleen kysymysmerkki, mutta pitää nostaa hattua parista seivistä, mitkä oli omaan silmään varmoja maaleja. Kaiken järjen mukaan niistä pitäis pitkässä juoksussa saada lisää luottamusta omaan tekemiseen.

Paljon on parannettavaa joukkueen pelissä yleisesti, kuten @LGD kirjoitit. Nyt kuitenkin saatiin täytettä pistesaldoon ja koitetaan nauttia siitäkin hetki, kunnes katseet on käännettävä Ottawaan.

Let's go Pirulaiset!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös