New Jersey Devils 2022–2023

  • 122 834
  • 671

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Nyt saatiin vihdoin se neljän kentän suoritus, kun Wood ja McLeod taiteili pitkästä aikaa yhteistyönä maalin. Aivan mahtava fiilis ku Wood paino kiekon reppuun!

Muutenkin hyvä back-to-backin jälkimmäinen puolisko. Heti Winnipegin ekan maalin jälkeen tasoitus ja tokassa, sekä kolmannessa maalissa hyvää taistelua maalin takana, josta saatiin molemmissa pelattua kiekko maalin edustalle ja siitä pömpeliin.

Jalka liikku ja kaksinkamppailuissa oli sisua. Tästä on hyvä jatkaa etiäppäin!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Oli kiva katsoa taas peliä, kun koko joukkue pelasi hyvin ja lopputuloksena oli voitto. Jets johti pitkään ottelua, mutta niin vain Devils onnistui jälleen kerran kääntämään pelin itselleen. Ihan ansaitusti.

Woodin maali sai täälläkin hyvät fiilikset aikaan, sen verran vaikeaa hänellä on ollut. Harmi, että se viime kauden iso loukkaantuminen on hidastanut häntä (hän myös väsyy nopeammin kuin ennen). Parhaassa pelikunnossaan hän olisi alaketjuihin iso vahvistus.

@expertti Haulassa ei ole muuta vikaa kuin umpisurkea viimeistelytaito (etenkin siihen nähden, että hän hakeutuu tosi hyvin paikkoihin). Se turhautti etenkin silloin kun häntä peluutettiin Hughesin rinnalla. Mutta kolmosen keskellä hänellä on just sopiva rooli.

Kiinnostava tuo Zetterlundiin liittyvä kiinnostus Sharksin toimesta. Ei sillä, ihan ymmärrättävää se on, kun ei noita tuontyyppisiä pelaajia ole NHL:ssä enää liikaa.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ottelun voi tiivistää lyhyesti siihen, että toinen joukkue teki paikoista ja toinen ei. Devilsillä oli kolme läpiajoa, mutta ei niin ei. Montrealin veska vei pidemmän korren tällä kertaa.

Myös viisikkopuolustaminen oli läpi ottelun usein aivan totaalisella tuuliajolla.

Ruff kertoi ottelun jälkeen, että moni pelaaja on taistellut sairastelua vastaan ja pelannut lievien oireiden kanssa. Marinokin missas ottelupäivän aamujäät sen takia, mutta oli kuitenkin lopulta pelaavassa kokoonpanossa.

Nyt vaan ryhtiliike ja kohti seuraavaa peliä Losia vastaan.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ylimielistä/huolimatonta pelaamista etenkin puolustussuuntaan, Vanecekille vähän heikompi päivä eikä omista paikoista tehty maaleja. Siinäpä se. Etenkin eka asia ärsyttää aina yhtä paljon, kun vastustajalle annetaan yv-hyökkäyksiä ihan turhaan. No, näitä sattuu välillä. Ei muuta kuin eteenpäin.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Alkaa Meierin hinta huhuissa kuulostamaan siltä, että keskittyisin Devilsin tulevaisuuteen ja tähtäisin deadlinella "vaan" Henrique kaliiberin vahvistukseen bottom-6 osastolle ja antaisin omien prospektien kehittyä.
Itellä sama fiilis, kun lueskellut twitteriä. Tosin huhut on huhuja, mutta silti. Hyvin mahdollista, että rikkoo tällä kaudella ekaa kertaa 40 maalin rajapyykin, sekä tekee sen myös tulevaisuudessa, mutta ei tota joukkueen tulevaisuudensuunnitelmaa kannata liikaa rikkoa sen takia. Siinä vaiheessa San Jose voi pitää mun puolesta tunkkinsa.

Merceristä en näe mitään järkeä luopua. Mielummin jopa Holtz. Siitä mulla on lieviä epäillyksiä, että saako koskaan parannettua heikkouksiaan (isoimpana liike) tarpeeks. Ehkä jotenkin skidisti samanlainen fiilis ku Ty Smithin kanssa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Merceristä en näe mitään järkeä luopua. Mielummin jopa Holtz. Siitä mulla on lieviä epäillyksiä, että saako koskaan parannettua heikkouksiaan (isoimpana liike) tarpeeks. Ehkä jotenkin skidisti samanlainen fiilis ku Ty Smithin kanssa.
Merceristä en luopuisi missään nimessä. Sen sijaan Holtzin, ykkösen ja jonkin muun lupauksen (esim. Casey) voisin vaihtaa Maieriin. Sitä enempää en lähtisi maksamaan.

Kiinnostavaa joka tapauksessa nähdä, mitä Fitzgerald ja kumppanit tekevät siirtotakarajalla, vai tekevätkö yhtään mitään. Kesällä voi sitten rakentaa joukkuetta järkevämmin, jos hinnat ovat nyt pilvissä.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ota mut Dawson Mercer!

Kyseinen pelimanni jatkaa karmivaa liitoaan. Jääkylmä ratkasu jatkoajalla sinetöi herran illan. Se ja Tatar ehdottomat kunkut Losia vastaan.

Alku näytti pahalta, kun ekassa erässä vastustaja iski läpiajosta ja 2vs1 hyökkäyksestä osumat ja siihen päälle sai vielä yhden 3vs1 hyökkäyksen.

Onneks hiljalleen otteet parani ja ketjujen muokkaaminen toi myös pientä lisävirtaa.

Losin 2-3 maali ois helposti voinu vetää mielen matalaks, mutta mitä vielä. Vikalla minalla yv:llä tasoihin kapteenin toimesta.

La-su yönä luu kurkkuun Flyersille!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Iso hatunnosto koko joukkueelle. Peli ekassa erässä vastustajalle 2-0:aan ja kolmannessa erässä 3-2:een. Joukkue ei kuitenkaan luovuttanut, vaan väänsi ottelun väkisin itselleen. Mahtavat fiilikset voiton jälkeen.

Devils pelasi hyvin, mutta ekan erän pari-kolme isoa virhettä meinasivat maksaa liikaa. Kings ei antanut maalipaikkoja ilmaiseksi ja ne Devilsin kaikkein vaarallisimmat paikat jäivät varsinaisella peliajalla suht vähiin. Ei sillä, olisi niistäkin voinut silti jonkun verkkoon laittaa.

Kehut erityisesti Mercer & Tatar -kaksikolle. Myös Vanecek otti jokusen tärkeän kopin, minkä lisäksi oli tolpat apuna.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Devilsin vuoden 2003 Stanley Cup -voiton juhlallisuuksia vietettiin 7-0 voitolla Flyersista. Vastustaja oli niin huono, ettei pelistä tullut mitään klassikkoa. Kehut silti Devils-pelaajille, jotka pelasivat hyvällä asenteella koko matsin läpi. Siellä oli selvästi pikkuisen ekstralatausta juhlaottelua varten.

Koko joukkue pelasi hyvin, mutta plussaa erityisesti Hischierille, Siegenthalerille ja ekan nollapelin pelanneelle Schmidtille, vaikka nollan eteen ei tarvinnut nähdä kovin paljoa vaivaa. Myös Hughes oli pelipäällä ja tarjoili maukkaan piruettisyötön Brattille maalin eteen, minkä lisäksi teki läpiajosta ekan maalinsa sitten loukkaantumisista paluun.

Välillä on ihan mukava voittaa matseja myös näin, eikä jatkoajalla tai vasta pelin lopussa.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei lisättävää edelliseen. Murskavoitto juhlailtana kelpaa enemmän ku hyvin.

Tulee todennäköisesti erittäin tarpeeseen tää kolmen päivän breikki ennen seuraavaa peliä Coloradoa vastaan. Sen verran tiuhaan on taas pelejä ollut ja tulee myös läpi maaliskuun olemaan.

LGD!
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Hieno ilta legendojen seurassa. Illan kohokohta oli Pat Burnsin puolison Linen tunteikas, suoraan sydämestä kummunnut haastattelu. Vanhan jäärän sydänalassa liikahti, kun Line puhui puolisostaan. En muista aiemmin puhuneeni rakkaudesta Jatkoajan ottelukommenteissa, mutta nyt puhun. Line Burnsin haastattelussa huokuivat rakkaus ja kaipuu, aivan kuin hän olisi saanut puolisonsa hetkeksi takaisin kohdatessaan hänen vanhan joukkueensa. Sitten haastattelu päättyi kuin leikaten, kun Hughes viimeisteli 2-0-maalin ja lähetys siirtyi selostamoon. Tuota burnsilaisempaa päätöstä tunteilulle ja siirtymää takaisin kiekkopelin tapahtumiin ei olisi voitu saada. Aivan täydellistä.

Itse ottelu alkoi 0-0-lukemissa ja päättyi 7-0. Siinä välissä Flyers pelasi virkeästi ensimmäiset 20 minuuttia ja aiheutti suoraviivaisuudellaan Devilsille päänvaivaa. Myös Akira Schmidin torjuntoja tarvittiin. Toisesta erästä eteenpäin kaukalossa oli vain yksi herra. Devils pelasi hyvällä sykkeellä loppuun asti, eikä antanut kolmannessa erässä pienintäkään saumakaua comebackiin.

Devils pääsi lopulta helpolla pahasti vajaamiehisen ja toisena perättäisenä iltana pelanneen Flyersin kanssa. Sääliksi kävi Flyersin maalilla hyvin pelannut Erssonia. Ilman hänen torjuntojaan lukemat olisivat voineet olla vielä rumemmat. Kenttäpelaajat saisivat kyllä tarjota illallisen ja parikymmentä kierrosta kapakassa hyvityksenä maalivahdilleen.

Jos nyt jotain kielteistä haluaa nähdä, niin Devils leikki tulella neppaillessaan kiekon kanssa. Joo, omiin ei mennyt yhtään, mutta pelistä olisi helposti saatu todella vaikea, jos Flyers olisi käyttänyt yhdenkin saamistaan lahjoista hyväkseen ennen kuin Devils sai omat maalihanansa auki.

Maalien vastapainoksi Hughes ja Bratt perseilivät kiekon kanssa muutamaan kertaan oikein huolella. Muuten hyvin pelannut Kevin Bahl antoi avauksen siniviivalle suoraan Deslauriers'n lapaan, mutta paitsio pelasti Devilsin, eikä Deslauriers päässyt läpiajoon. Nähtiinhän niitä hasardiratkaisuja muiltakin, kuten Boqvistilta ja Woodilta. Jonain toisena iltana ukot olisi pistetty näistä ratkaisuista penkin päähän järsimään tuppea, mutta toisaalta ihan hyvä, että joukkue pääsee välillä kruisailemaan helppoon voittoon ja pelaamaan vähän rennommin. Ensi viikolla palataan taas normaaliin päiväjärjestykseen pelaamaan pudotuspeleihin valmistavia pienten marginaalien otteluita.

Täytyy vielä ihan erikseen nostaa hattua Siegenthalerille ja Bahlille. Kumpikin on palannut katsomokomennustensa jälkeen entistä ehompana jäälle. Ilahduttaa nähdä, miten Bahl on päässyt paremmin peliin sisälle. Sen ansiosta kiire jäällä on vähentynyt ja häneltä on alettu nähdä myös kiekollista pelaamista.

Mercerin kauppaamisesta: Jos lähdetään liikkeelle periaatteelliselta tasolta, niin Devilsissä täysin koskemattomia ovat Hughesin veljekset sekä Hischier ja Nemec. Kyllähän Mercerin saa, jos oikein kovasti haluaa ja on valmis maksamaan. Meier on tähtipelaaja ja jatkosopimuksen voi tehdä myöhemminkin, mutta kyllähän tuon vastineen suuruus riippuu jatkosopimuksesta ja mihin hintaan Meier olisi valmis sen tekemään. Tässä ei ole isoa erimielisyyttä muiden palstalaisten kanssa - En kuitenkaan pidä Merceriä koskemattomana, mutta olisi tyhmyyttä maksaa Meierin palveluksista mihin hintaan tahansa varsinkaan, jos jatkosopimusta ei ole.

Ehkä sitten Carolinan kanssa onnistaa paremmin ja sieltä laitetaan hymyssä suin Seth Jarvis ja pari korkeaa varausvuoroa tulemaan.

edit. Ei onnistanut.

 
Viimeksi muokattu:

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvä kirjoitus @dali lta. Erinomaisia nostoja viime yön juhlallisuuksista ja pelistä. Mercerin kauppaamisesta olen silti eri mieltä. ;)

Eli en kyllä lähtisi kauppaamaan halvalla ELC-sopparilla pelaavaa Merceriä Meieriin, edes yksi yhteen. Pisteet eivät ole koko juttu, mutta esim. tasaviisikoin herrojen saldoissa on vain pari pinnaa eroa. Totta kai yv-pinnatkin lasketaan aina mukaan, mutta Mercer ei ole saanut siihen Devilsissä pahemmin mahdollisuutta. Sen lisäksi Mercer on vasta ottamassa kehitysaskeleita urallaan eteenpäin.

Ei sillä, en usko, että Merceristä tulee koskaan Meierin tasoista pelaajaa. Mutta olen melko varma, että Sharks ei saa yhdeltäkään kannua tavoittelevalta joukkueelta noin kovaa valmista nuorta pelaajaa takaisin, kun tavoite on kuitenkin vahvistaa joukkuetta ilman että rosteria tarvitsee heikentää merkittävästi toisesta kohtaa. Plus päälle vielä se, että milloin viimeksi NHL:ssä on kaupattu noin hyviä ELC-pelaajia. Siksi en usko, että Mercer on ollut neuvotteluissa tarjolla Devilsiltä, Jarvis Hurricanesilta jne. Muutenkin Devilsin pitäisi saada kasaan tarpeeksi kova tarjous ilman Merceriäkin (ja Hughesia ja Nemeciä).

Jos kohteena olisi joku vielä kovempi pelimies (tyyliin Tkachuk viime kesänä), se olisi eri juttu.

Heitetään vielä loppuun, että kovastihan tuo näyttää Devilsin ja Golden Knightsin väliseltä tarjouskisailulta.


 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Hyvä kirjoitus @dali lta. Erinomaisia nostoja viime yön juhlallisuuksista ja pelistä. Mercerin kauppaamisesta olen silti eri mieltä. ;)

Eli en kyllä lähtisi kauppaamaan halvalla ELC-sopparilla pelaavaa Merceriä Meieriin, edes yksi yhteen. Pisteet eivät ole koko juttu, mutta esim. tasaviisikoin herrojen saldoissa on vain pari pinnaa eroa. Totta kai yv-pinnatkin lasketaan aina mukaan, mutta Mercer ei ole saanut siihen Devilsissä pahemmin mahdollisuutta. Sen lisäksi Mercer on vasta ottamassa kehitysaskeleita urallaan eteenpäin.

Ei sillä, en usko, että Merceristä tulee koskaan Meierin tasoista pelaajaa. Mutta olen melko varma, että Sharks ei saa yhdeltäkään kannua tavoittelevalta joukkueelta noin kovaa valmista nuorta pelaajaa takaisin, kun tavoite on kuitenkin vahvistaa joukkuetta ilman että rosteria tarvitsee heikentää merkittävästi toisesta kohtaa. Plus päälle vielä se, että milloin viimeksi NHL:ssä on kaupattu noin hyviä ELC-pelaajia. Siksi en usko, että Mercer on ollut neuvotteluissa tarjolla Devilsiltä, Jarvis Hurricanesilta jne. Muutenkin Devilsin pitäisi saada kasaan tarpeeksi kova tarjous ilman Merceriäkin (ja Hughesia ja Nemeciä).

Jos kohteena olisi joku vielä kovempi pelimies (tyyliin Tkachuk viime kesänä), se olisi eri juttu.

Heitetään vielä loppuun, että kovastihan tuo näyttää Devilsin ja Golden Knightsin väliseltä tarjouskisailulta.Ei me vieläkään saada isoa näkemyseroa aikaiseksi. ;) Meier on kuitenkin niin hyvä pelaaja, että ajatusta Merceristä kaupan osana ei voi kokonaan sulkea pois nojatuolimanageroinneista.

Mä päädyin poistamaan omasta viestistäni samansuuntaisia ajatuksia, kun ne alkoivat omassa viestissäni lähteä vähän joka suuntaan. Katsotaan, jos nyt saisin vähän johdonmukaisemman viestin aikaiseksi.

Mercerin oikeudet on tosiaan vielä viiden kauden ajan hänen joukkueensa hallinnassa ja pelaa tasoonsa nähden edullisia vuosia. Juuri pelaajaoikeuksien näkökulmasta Mercerin liikuttamiseen tarvittaisiin paljon muuta kuin jatkosopimukseton Meier, että kaupassa olisi Devilsin kannalta järkeä - vaikka Meier olisi valmis laatupelaaja ja vahvistaisi joukkuetta välittömästi ja sopimus varmaan syntyisi kesällä. Pelkkä jatkosopimus ei muuta asetelmaa toiseksi, mutta antaisi ainakin raamit, jossa Mercer saattaisi tulla kyseeseen pelinappulana.

Samalla kuitenkin kaupan dynamiikka, tai miksi sitä haluaa kutsua, muuttuu kokonaan toiseksi. Sharksin pitää todella haluta Mercer, jos se on valmis maksamaan hänestä lisähintaa. En kuitenkaan näe Sharksin kannalta hyödylliseksi luopua mistään kovin arvokkaasta Meierin lisäksi. Kuten kirjoitit, Devilsillä pitäisi kuitenkin olla tarjota riittävän laadukas ja Sharksin tilanteeseen sopiva paketti myös ilman Merceriä. Lisäksi kello tikittää tässä Grieriä vastaan, eikä vastine ainakaan parane odottamalla kesään asti.

Merceriä/ei Merceriä isompi kysymys on se, mihin hintaan Meier olisi valmis tekemään jatkosopimuksen. Ihan hirveän houkutteleva tilanne ei ole sekään, jossa Devilsillä olisi väännettävinä sekä Meierin että Brattin dollarit kohdilleen. Tähän asti Fitz on saanut kiinnitettyä joukkueen omat avainpelaajat varsin seuraystävällisillä diileillä, mutta sekin pelivara saadaan kyllä huolimattomuudella pyyhittyä nopeasti pois.

Meier kelpaisi ja hän olisi huomattava vahvistus Devilsille. Sekin sopisi enemmän kuin hyvin, jos Fitz saa naarattua Sharksin kakkoskierroksen varauksen osana kauppaa (kun se ykköskierroksen varaus kuitenkin menisi Sharksille).
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Ihan hirveän houkutteleva tilanne ei ole sekään, jossa Devilsillä olisi väännettävinä sekä Meierin että Brattin dollarit kohdilleen.

Tämä onkin mielenkiintoinen huomio!

Itse olen pyöritellyt parin viime pelin aikana pohdintaa, mihin Meieria istutettaisiin? Eli onko hankinnalle tarvetta, jos ei ole selvää slottia, johon pelaaja mahtuu ja tarvitaan?

Aiemmin pidin selvänä, että paikka olisi Hischierin rinnalla ykkösessä, mutta juuri tällä hetkellä en lähtisi lainkaan rikkomaan noita kärkikenttiä.

1. Tatar-Hischier-Mercer toimii tasapainoisesti. Ei kosketa tähän, jos peli kerran kulkee "vähäisemmilläkin kärkipelaajilla".

2. X-Hughes-Bratt toimii ja olisi tuhlausta heittää rinnalle joku muu kiekkoa tarvitseva pelaaja. Toki en tiedä, onko Meier sellainen, ei ehkä ole. Samalla todettakoon, että voisin yhä nähdä Brattin liikuttamassa kiekkoa kolmoskentässä, jolloin Hughes-Meier voisi olla potentiaalinen duo.

3. Palat-Haula-X on ollut vaatimaton, joten jos Meier tulee, omissa kentissäni hän pelaisi tässä. Tällöin yksikään tässä lueteltu pelaaja ei ole kaupan. Jos on, Meier tarvitaan tukkimaan luotua tyhjiötä, jolloin kyse olisi pelkästä päivityksestä, jota en lähtisi tekemään.

4. No ei nyt sentään.

Näkisin tässä tärkeän tähtäimen loppukaudelle. Muistan syksyltä jonkun vastustajan valmentajan kommentin, että "mitä ihmettä pitäisi tehdä Devilsiä vastaan, kun neljä parasta maalintekijää pelaavat kaikki eri kentissä?".
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Tämä onkin mielenkiintoinen huomio!

Itse olen pyöritellyt parin viime pelin aikana pohdintaa, mihin Meieria istutettaisiin? Eli onko hankinnalle tarvetta, jos ei ole selvää slottia, johon pelaaja mahtuu ja tarvitaan?

Aiemmin pidin selvänä, että paikka olisi Hischierin rinnalla ykkösessä, mutta juuri tällä hetkellä en lähtisi lainkaan rikkomaan noita kärkikenttiä.

1. Tatar-Hischier-Mercer toimii tasapainoisesti. Ei kosketa tähän, jos peli kerran kulkee "vähäisemmilläkin kärkipelaajilla".

2. X-Hughes-Bratt toimii ja olisi tuhlausta heittää rinnalle joku muu kiekkoa tarvitseva pelaaja. Toki en tiedä, onko Meier sellainen, ei ehkä ole. Samalla todettakoon, että voisin yhä nähdä Brattin liikuttamassa kiekkoa kolmoskentässä, jolloin Hughes-Meier voisi olla potentiaalinen duo.

3. Palat-Haula-X on ollut vaatimaton, joten jos Meier tulee, omissa kentissäni hän pelaisi tässä. Tällöin yksikään tässä lueteltu pelaaja ei ole kaupan. Jos on, Meier tarvitaan tukkimaan luotua tyhjiötä, jolloin kyse olisi pelkästä päivityksestä, jota en lähtisi tekemään.

4. No ei nyt sentään.

Näkisin tässä tärkeän tähtäimen loppukaudelle. Muistan syksyltä jonkun vastustajan valmentajan kommentin, että "mitä ihmettä pitäisi tehdä Devilsiä vastaan, kun neljä parasta maalintekijää pelaavat kaikki eri kentissä?".

Todellakin on tarvetta Meierille. Eikä hänelle tarvitse miettiä etukäteen mitään tarkkaa paikkaa kokoonpanossa johon hänen on istuttava. Meier toisi ihan käsittämättömän paljon maalintekovoimaa joukkueeseen. En haluaisi mitenkään vielä miettiä miten herkulliselta top9 voisi kuulostaa Meierin jälkeen, mutta nyt kun otit asian puheeksi niin pakko kertoa omat ajatukset.

Hischierin kenttä toimii tällä hetkellä loistavasti, mutta tuo ketju on ollut noin 10 peliä vasta kasassa niin ei se ole mitenkään kiveen hakattu loppukaudeksi vielä. Hughes tekee kenestä muusta tahansa hyvän paitsi Erik Haulasta, Meier sopisi Hughesin kanssa loistavasti yhteen kuten varmasti myös Hischierin. Leveyden kannalta voisi olla huikeaa pitää tuo Tatar- Hischier- Mercer kasassa, sitten kakkoseen löisi Hughesin laidoille Palatin ja Sharangovichin. Kolmoseen sitten Bratt- Haula- Meier kolmikko. Tuossa muodossa tuo top9 näyttäisi todella kivalta. Siinä tuottaisi kolme ketjua varmasti tehoja tasaiseen tahtiin. Ja halutessaan tuosta top9 saisi tiivistettyä aika maukkaan top6 ketjun, kun tekisi Hughesista, Meierista, Hischierista, Brattista, Mercerista ja Palatista/Tatarista ykkös ja kakkoskentän, jos näin jostain syystä haluaa.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Mielenkiintoista. Toisaalta toiveita herättävää, toisaalta taas hieman arveluttavaa, että mitä Meieristä lopulta maksettiin. Arvon sisäpiiriläiset kyllä lypsävät kaiken irti huomiotaloudesta. Nimiä esiin, perkele!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös