NBA

  • 641 769
  • 4 429

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Mitä cannibal vauhkoat?

Kyllä minä tässä olen katsonut (kuten myös 2200 muutakin katsojaa) Washington-Miami-ottelua suorana jo puolentoista erän verran.
Kuten sanoin, Guadongilta tulee ja kolmelta alkoi (8pm jenkeissä).
Lähetys alkoi oletettavasti ehkä vähän myöhemmin (itse aloin joskus 3.10 katsomaan selostajien höpinöitä), mutta jos et vain osaa odottaa, niin itkuvinku, älä katso otteluita.
Jos Wade ei donkkaakaan tasan kello 3 reikäleipä niin vika ei ole kasvihuoneilmiön, eikä GWB:n vaan ihan puhtaasti kiinalaisten joustavan aikataulutuksen.
Itse peli alkoi suhteellisen myöhään, n. 20 yli kolme pallo heitettiin ilmaan ja sitten mentiinkin.

Toisinsanoen, Et Vain Osaa.
Onkohan kymmenes matsi joka tulee katsottua?
Ei, on noita enemmänkin.´

Mitä itse peliin tulee niin kyllä pitää sanoa, että Miami on todella kova ilman Shaqiakin, etenkin Wade ajaa Wizardsien korille ihan miten tahtoo. Washington tuntuu hakevan yllättävän vähän ratkaisuita korin alta, vaikka 'Zon:n levätessä siellä häärääkin Doleaccia yms. Toistaiseksi kuitenkin WAshington taistelee Sweeppiä vastaan, mutta tiukoille menee.

Ensiyönä näyttäisi CCTV:ltä tulevan joku peli klo 7 kiinan aikaa, eli klo 2 Suomessa...tosin tuo on oranssilla merkattu, eli kait jälkilähetys Indiana-Detroitista...tai sitten toki mahdollisesti suorana Seattle-Spurs.
 
Viimeksi muokattu:

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Joo

Tätä vähän pelkäsinkin. Ajattelin ensin, että onkohan menneet aikavyöhykkeet sekaisin, mutta sitten olin täysin varma, että kolmelta Suomen aikaa sen on oltava. Noin 3.10 olin vielä messissä noilla kanavilla, mutta ainakin siihen aikaan Mr. Riisikippo hyppi ja pomppi vielä puistossa Guadongilla.

Olen tottunut siihen, että lähetys alkaa silloin kun pitääkin, tai ehkä jopa aikaisemmin (ennakkolöpinät yms.) joten ei tullut ensimmäisenä mieleen, että näin voisi käydä. Kaikki on näköjään mahdollista tuolla viirusilmien luvatussa maassa.

Osaan kyllä odottaa, jos tiedän, että jotain oikeasti on tulossa sieltä.

No, olen pahoillani yön kommenteistani kaikesta huolimatta. Katotaan sitten taas joku yö tässä jos yrittäisi katsoa. Pitänee varata koko yö aikaa, kun ne pelit sitten näköjään alkavat "sitten joskus" kun kinuskit saavat potkittua ensin kyllikseen.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Vaikka Wade oli etenkin viime kaudella "ikätovereidensa" LBJ:n ja Anthonyn varjossa, niin taas kun pelataan tosipelejä mies on näyttänyt kovuutensa. Playoffeissa lähes 30 pinnan keskiarvo, eikä paljon Shaqin poissaolokaan ole painanut kun Heat jyräsi konferenssifinaaleihin. Aivan uskomaton ukko, ja tulosten perusteella näyttäisi olevan yllättäen kovin pelimies omassa draft-classissaan.
Toisaalta, kyllä Heat tarvitsee Shaqin terveenä takaisin konferenssifinaaleihin, siellä vastus on ihan eri luokkaa kuin Nets tai Wizards.
 

Waky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti varjo
Lähetys alkoi oletettavasti ehkä vähän myöhemmin (itse aloin joskus 3.10 katsomaan selostajien höpinöitä),

Ja kannattaa muistaa, että tämä Coolstreamingin käyttämän menetelmän takia lähetys laahaa originaalia streamia 5-10 minuuttia perässä, jopa enemmän.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Viestin lähetti varjo

Ensiyönä näyttäisi CCTV:ltä tulevan joku peli klo 7 kiinan aikaa, eli klo 2 Suomessa...tosin tuo on oranssilla merkattu, eli kait jälkilähetys Indiana-Detroitista...tai sitten toki mahdollisesti suorana Seattle-Spurs.

Ja Seattlen pelihän sieltä sitten tulikin, ilmeisesti tuo värikoodi ei tarkoitakaan jälkilähetystä.
Aloitin katsomaan ottelua puoliajan jälkeen, jolloin Seattle jo johti aika rutkasti.

No itsepelistä sen verran että Allen on kyllä kone, joka pistää sisään mistä tahansa huolimatta Bowenin roikkumisesta iholla...joku tiukkapipoisempi voisi pitää Bowenin kontaktin tasoa jo yhdyntänä, sen verran "läheinen" Allen tuntuu Bowenille olevan. Tilanteeseen sopiikin Danny Fortsonin "gayest haircut ever"( vai onkos most gay).

Hupaisinta onkin tässä 4. erän lopulla katsoa Spursien penkkiä kun viitisen minuuttia ennen loppua, Seattlen johtaessa ~20 pistettä Duncan istuu penkillä "me ollaan hävitty tää peli"-ilmeen kanssa.
Muutenkin TD on ollut kovin vaisu (huolimatta pisteistä, jotenkin vain pelistä paistoi sellainen terävyyden puute) ja on kyllä todellinen ylläri, jos Seattle pystyy sarjan viemään, etenkin kun Lewis taitaa olla loukkaantunut tsjp. kun ei pelaa.
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Suns sitten onnistui häviämään Dallas(in penkille) huolimatta Nashin kovasta pelistä...pisteiden valossa. Dallas ilmeisesti puolusti aika tehokkaasti Q:n ja Jacksonin heittopaikat ja pakotti Nashin ottamaan omia ratkaisuita, jotka tosin sitten menivätkin sisään käsittämättömällä 71 % tarkkuudella...NBA:sta löytyy kymmeniä pelaajia, jotka unelmoivat tuollaisesta vaparitarkkuudesta.
Kuitenkin ratkaisu syntyi pääasiassa materiaalin laajuudessa, Sunseilla vaihtomiehet tekivät 3 pistettä, Dallasilla 36..onhan siinä toki vähän eroa kun vaihdosta kentälle tulee Jerry Stackhouse tai Wayne McCarthy.
JJ:n pysyessä poissa saattaa puhtaasti materiaalin kapeus koitua Sunsien kohtaloksi, Jackson toki paikkaa aloituksessa mainiosti Johnsonia, mutta kun sitten vaihdosta ei enää löydykään ketään.

No, kuten palkkavertailustani huomasi, saa tuosta materiaaliedusta sitten pulittaakin miltei kaksinkertaisen budjetin verran :)

Seuraava peli vasta keskiviikkona, joten molemmilla on nyt aikaa miettiä mitä tehdä ja pystyykö JJ pelaamaan (pahimmillaan kausi ohi). 4 peliä pelattuna, sarja tasan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
NYT aletaan vihdoin paasemaan vauhtiin pleijareissa! Tama on se hetki, jota 1Timer on odottanut sitten Joulun. Jouluun astihan usko oli pystyssa oman joukkueen hyvaan suoritukseen...

Konfferenssisemifinaalit ja tilanteet kolmessa parissa on kutkuttavat. Miami on edelleen "se" jengi liigassa ja heidan 8-0 suoritus osin jopa ilman liigan hallitsevinta pelaajaa ei ole ollut yllatys. Enpa olisi yllattynyt, jos he marssisivat finaaliinkin asti ilman tappioita...

Indiana ja Detroit on ymparipyorea taisto. Tanaan Pacersin voitto ja lippuja voidaan jo alkaa tilaamaan Miamiin. Jengi pelaa selkeasti, ja upeasti, Millerille. Kaveri halutaan kiikkustuoliin upein muistoin. Juuri tuollaiset henkiset asiat ovat kovaa valuuttaa tassa vaiheessa kautta.

Seattlen upea taisto Spursia vastaan on ollut ehka se suurin yllatys tahan mennessa. Varsinkin sunnuntain "in your face!" voitto. Sen luulisi kantavan pitkalle, mutta vallitettavasti (tai ei) joukkue ei ole samasa hurmoksessa reissuilla kuin on kotona. Lisaksi loukkaantumiset eivat voi olla nakymatta illasta toiseen...

Sitten herkkupala: Phoenixin noyryytys Dallasissa. Kylla ne osaa! Jos kerran Suns pelaa loistavaa penetraatio-hyokkaysta ja mvp johtaa sita huikein syottotilastoin, niin okei! Vaihdetaan taktiikkaa, ei se sen kummallisempaa ole. Puolustukseen jarkea, kovuutta ja hanat kiinni muualta, antaa kanukin tehda ne pisteet. Ja toimii! 5 syottoa ja 48 pinnaa. Lopun jengin suoritus ei ollut pleijarikamaa.

Jo runkokauden aikana TNTn asiantuntijaraati ennusti Dallasin olevan kova pala Phoenixille pleijareissa. Puhumattakaan Spurseista. Varsinkin Dallasilla on riittavasti tulivoimaa, mutta ennen kaikkea myos ideaa puolutuksessaan. Ja puolustukseen Suns kaatuu, jos kaatuu. Se ei ole valtionsalaisuus. Phoenixin "ainoa" mahdollisuus onkin voittaa huomenna himassa ja toivoa Seattlen menestysta toisessa parissa. Siiina on saumat finaaliin asti. Muuten tulee noutaja. Joka kolkuttelee jo ovella...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kylla oli totista kaveria Phoenixin leirissa ekalla puoliajalla, kun Dallas pelasi parasta koripalloa mihin se pystyy. Stoude pani ohi ja oli kun paskalta yllatetyn pikkupojan nakoinen koko ajan. Nash taas on nostanut itsensa puolijumalan asemaan ja yrittaa ratkaista itse koko ajan.

Phoenixin pelasti tanaan kyynerpaa Nowitskin silmaan, nain uskon. Siina oli pelin kaannekohta. Saas nahda nakeeko Dirk mitaan silla perjantaina.

Likasta pelia pleijareissa...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jaa jaa, kaksi on taas poissa.

Reggien haikeat jaahyvaiset oli suuremmassa roolissa Indianan havittya Detroitille kotona kuin itse tappio. 18 vuotta Pacers paidassa ja koko liigan ykkopaikka tehdyissa ja heitetyissa kolmosissa kautta aikojen. Lisaksi yli 25.000 pinnaa plakkarissa. Ehdotonta Hall of Fame kamaa. Lisaksi toisena osapuolena kaikkien aikojen ammattikoriksen sisarusparista: Cheryl kun oli myos 1Timerin paivaunelmien kohde silloin joskus miehuuden alkuaskelilla Losin olympialaisten aikaan... "One More Year" ja "Reggie Reggie" huudot saattelivat kaverin uusille urille, tv-kommentaattorin pallille.

Toisessa parissa kaikki naytti johtavan 7.een matsiin kunnes Duncan sai pelista kiinni ja Spurs lahti viemaan ottelua. Spurs johti lopussa, mutta Sonics sai yhdella onnistuneella vaparilla pelin tasaan kun ottelua oli jaljella 14.2 sekuntia. Tilannetta seurasi loistava hyokkayspaan virhe Spurseilta, jolla se laittoi Sonicsin vapariviivalle ja jatti itselleen hyvat 14.2 sekkaa aikaa rakentaa tasapainoista hyokkaysta. Ja se tosiaan tehtiin: Ginobli veivasi ja veivasi, kunnes loysi ruoskamaisella syotolla Duncanin korin alta: 98-96 ja luoteis-USA hiljenee taman kauden osalta.

Tai ei ihan! Blazers ilmoitti toissapaivana, etta GMna jatkaa jo kaksi vuotta (ne vuodet kun Blazers on katastrofaalisesti jaanyt pleijareista!) toimessa jatkuvasti sukannut John Nash. Odotettavissa ei ole siis mitaan uutta ensi kaudelle *huoh* Vai mita mielta olette miehesta, joka viime vuonna hylkasi Lakersien tarjouksen saada Shaq tanne jokilaaksoon... Aijasta olisi pitanyt maksaa "vain" Randolph, Miles ja muistaakseni Patterson. Ei kelvannut! Let me fu**%$ng laugh! Toinen Nashin uran huippuhetkista oli Rasheed Wallacen kauppaminen Atlantaan hintaan Theo Ratcliff. Liigan huippupelaajan tilalle saatiin 4 pinnaa, 6 levyria ja 2 blokkia per matsi. Hienoa Nash! Ja nyt jatka saa jatkaa nailla meriiteilla. Toki Przybillan ja Telfairin loytaminen on luettava miehen positiivisimmiksi saavutuksiksi, mutta silti.

Idassa on siis luvassa unelmafinaali, jossa kohtaa konferenssin ehdottomasti kaksi parasta joukkuetta. Nyt ei Miamikaan kavele liigan finaaliin neljassa ottelussa. Nama ottelut on nahtava!

Lannessa taas mitataan tanaan Sunsien pinna. Uskon kuitenkin Dallasin vievan sarjan seitsemanteen ja siina ottelussa onkin kaikki mahdollista. Yhta kaikki, silla vaikka Dallas kaatuisikin, kauden loppuohjelma ON vaikea: Spurs ja sitten mahdollisesti Heat (/Pistons). Naita joukkueita vastaan kun ei tehda 120+ pinnoja niin kaikkihan sen tietaa mita Phoenixille silloin tapahtuu: se on silloin helisemassa. Ei valttamatta haviamassa, mutta helisemassa. Ellei kesaloma ala jo sitten viikonloppuna...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nash pelasi näemmä sellaisen pelin, jota MVP:ltä odotettiin, kuriositeettina >40 pistettä seuraavaan triplatuplaan pudotuspeleissä on pystynyt vain Wilt ja MJ, nyt joukkoon kuuluu yksi pitkähiuksinen kanukki.

Mutta siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi, tämän illan ehkä ratkaiseva ottelu tulee CCTV:ltä klo 4 (n. 90% tod. näk. :) )
Eli kellot soimaan neljältä ja luultavasti viimeistään 4.20 selostajat jo höpisevätkin jo omiaan.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja puoliaika pelattuna Dallasin johtaessa n. 10 pisteellä, Sunsin pelin takkuillessa molemmissa päissä.

Karmivinta on QRichin pysyvä floppivaihde, joka on hiljalleen alkanut jo vakiintua miehen Playoff-peliksi. Johnson olisi äärimmäisen tärkeä, koska Jackson kyllä stunttaa JJ:tä hyvin, mutta nyt Q:lle ei löydy vastinetta kun McCarthykin heittelee tiiliä ja ei saa edes vapareita sisään. Optimitilanteessa Jackson ja JJ pelaisivat Q:n levätessä, mutta nyt ei käy niin.
Dallas tukkii taas korinalustan aivan täysin estäen Stoudea pääsemästä paintille, puoliaikaan mennessä vain 4 "heittoa" (donkkeja lähinnä), mutta toisaalta ovat kyllä joutuneet rikkomaankin kovasti.
Suns taas ei mitenkään ole kyennyt vastaamaan Howardin ja Dampierin korinaluspeliin ja miehet ovatkin järjestään alistaneet Stoudea ja muita postipelaajia.

Vielä on vaikea sanoa mihin peli kääntyy, ratkaisevaa Sunsien kannalta olisi saada heittoja lähtemään kaarelta, mutta Q:n koomatessa tämä tuskin onnistuu.
Dallasilla virhevaikeudet voivat muuttua ongelmaksi, mutta tällä menolla uskoisin kyllä että Dallas vie...kyllä Sunsin penkki vain on liian heppoista kamaa korvaamaan aloituksen pelaajia.

Kinkkikanava heitti bonuksena puoliajalla yllärin, Dominiq Wilkins ja prkl onkos toi sitten Drexler, vieraina studiossa ja siinä sitten juttelivat...onneksi lontooksi, jota kommentaattorit sitten tulkkasivat.
Tulipahan siinä samassa näytettyä pätkiä miesten uran ajalta.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
vittu Steve Nash on Clutch, ei helvetti ei oo todellista, jatkoajalle mennään kun MVP vetelee ratkaisuhetkillä kaksi tärkeää kolmosta muitten pelaajien ryssiessä helpot layupitkin (ei niin että Nashin heittopeli olisi ollut muuten erikoisen hyvää tänään)...erikoishuomiona Dallas johtaa 3 pisteellä 11 sekuntia peliä jäljellä, MVP kuljettaa palloa ja vetäisee kolkin 5,2 sekuntia ennen pelin loppumista. Vaikka Suns tämän pelin häviäisikään, ei asiasta voi mitenkään syyttää Nashia, hän tekee kaikkensa siinä missä muu joukkue sählää minkä kerkiää. Tosin tämä ei koske Matrixia, Marion on myös hyvässä iskussa molemmissa päissä.

Stoudella 6 täynnä, joten uskoisin että jatkoajalla noutaja tulee jos vain Dallas painaa peliä korin alle...
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Osallistutaan varjo sinun yksinpuheluusi toteamalla, että peliä seurataan, onhan huikeata.

Rasittavaa vain, kun puolet kuvasta tulee studiosta. Onko sillä sitten varsinaisesti merkitystä, mutta mielummin katselisi kuvaa kentältä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Tjooh, no kuvaahan tulee studiosta mainoskatkojen takia joita on NBA:ssa paljon ja kiinalaiset näemmä näkevät fiksummaksi studion kuvaamisen sen sijaan että näyttäisivät tapahtumia hallissa.


Mutta niin, Suns voitti uskomattoman pelin jatkoajalla, huolimatta runkopelaajien virhevaikeuksista.
MVP 39p 9r, 12 s ja heitot tuttuun tapaan 14-24=58%
Marion säesti 38:lla ja 16 riparilla, muu joukkue sitten pelasi alle tasonsa.
Ei tässä muuta voi sanoa, Nashin tasoa on vaikea käsittää, mutta eiköhän 1Timer keksi jotain valitettavaa tästäkin hypetyksestä, onhan toki ihan eri asia tehdä kivat statsit runkosarjapeleissä joukkueen jäädessä pleijarien ulkopuolelle, kuin voittaa pari ratkaisevaa pudotuspelipeliä.

Dallasista Terry pelasi kovan pelin, ehkä se hieman lohduttaa Cubania kesälomalla. Tosin pointille 2 syöttöä ei välttämättä ole se ihan tavoiteltu tilasto.

Seuraavaksi vastaan tulee Spurs, josta uskon tulevan äärimmäisen kovan vastuksen, ehkä liiankin kovan, pelkään pahoin.
Jos Suns tästä joukkueesta vielä vähän parantaisi penkin leveyttä ja kiskoisi Q:n hiuksista v*ttuun niin mestaruus voisi olla aivan realistista, nyt kuitenkin homma voi jäädä juuri Spurseihin kiinni.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jason Terrylle on Dallasissa (ja vahan muuallakin) moni kiitollinen! How about little d-fence, idiot?? Phoenixin vika hyokkays ja juipin yksinkertainen tehtava on pitaa Nash poissa 3 pinnan heitosta... EI MITAAN MUUTA!

Mita mies tekee? Jattaa reilun 3 metria etaisyytta ja silmat on kaikkialla muualla kun Nashissa -> NAPS! Nash 3 pinnaa ja jatkoaika.Meni Dirkilta hermot eika jatkoajasta tullut enaa mitaan.

Noh, nyt tulee hyvin puolustava tiimi vastaan. Nyt aletaan puolustamaan. Ei enaa 115+ pinnoja...

Konfferenssien finaaleissa hienosti molempien ykkos ja kakkossijoitetut. Hyvat finaalit tulossa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Viestin lähetti varjo
Ei tässä muuta voi sanoa, Nashin tasoa on vaikea käsittää, mutta eiköhän 1Timer keksi jotain valitettavaa tästäkin hypetyksestä, onhan toki ihan eri asia tehdä kivat statsit runkosarjapeleissä joukkueen jäädessä pleijarien ulkopuolelle, kuin voittaa pari ratkaisevaa pudotuspelipeliä.


Jaba jaba...

Kylla Nash on ollut aika aija pleijareissa ja nyt kun han kaatoi lahes yksin entisen joukkueensa, niin ei voi kun nyokytella. Reilu 10 syottoa per peli ja reilu 30 pinnaa viela siihen paalle. Tosiaan, mielenkiinnolla seuraan mita han saa aikaiseksi kun siella toisessa paassa aletaan oikeen puolustamaankin.

Stoudamire tuo mieleen nuoren Mark McSwainin, hanen Namikan ja Topon aikoinaan... Ne muistot...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Heittäkääpä nyt se ohjelman (lataus)osoite minkä kautta noita matseja seuraatte.
Alkoi tuo seuraaminen kiinnostamaan muualtakin kuin tekstitv:stä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Viestin lähetti stiflat
Heittäkääpä nyt se ohjelman (lataus)osoite minkä kautta noita matseja seuraatte.
Alkoi tuo seuraaminen kiinnostamaan muualtakin kuin tekstitv:stä.

http://www.coolstreaming.org/

Mutta kannattaa huomioida aloittelevana käyttäjänä pari asiaa:
1. Tarkista (lue kysy muilta) lähetysajankohdat
2. Muista että streami on aina hieman (1-5min) myöhässä ts. älä vahingossa ottelun loppuhetkillä surffaa nba.comiin tms.
3. Jos yhteytesi on mallia todella mopo (512 tai hitaampi) homma saattaa olla toivotonta.
4. Pistä ohjelma päälle ennen lähetyksen alkamista, yleensä 15-30 min riittää varsin mainiosti pätkimättömään kuvaan.
5. Ole kärsivällinen (lue älä ole Cannibal)
6. Kiinan osaaminen on eduksi.
7. Otteluita kannattaa katsoa Full Screeninä parin metrin päästä.

Hmm CCTV:ltä tulee sunnuntaina klo 9? jotain NBA:ta, mutta 9pm ei la/su-yönä kyllä ole peliä.
Voi toki olla, etteivät ole vielä päivittäneet ohjelmatietojaan.
No, toisaalta Dallas-Suns ottelua seurasi n. 15000 katsojaa coolin kautta, joten jos sunnuntainen Suns-Spurs tulee niin sen kyllä huomaa kyseisen kanavan katsojaluvuissa ottelun alkaessa.
Suomen aikaahan ottelu tulee siis 22.30? joten valvomisenkaan ei luulisi olevan ongelma.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Suns-Spurs@Guadong sports NYTNYTNYTNYTNYT

Ensimmäisen erän alkua mennään San Antonion johdolla, joten mukaan ehtii vielä helposti.

Selostus on toki kiinaksi.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Puoliajalla Spurs johtaa hmmm kait se 5 pistettä oli.
Sunsin peli aika sekalaista, Nash ottaa kauheasti ratkaisuita itse, eikä edes erityisen kovalla prosentilla, mutta toisaalta kyllä jakaakin palloa jokseenkin. Alkuvaiheessa Spurs rankaisi kolmosilla, jotka menivät kutakuinkin 70-80% sisään.
Taktiikka näytti pitkälti siltä, että kaarelta palloa ja TD nuokkii levyt jos pallo ei mene sisään...puolustuksessa Suns ei ole "yllättäen" saanut pidettyä TD:tä, mutta toisaalta Spurs on pelannut yllättävän vähän postiin, ratkaisut ovat tosiaan tulleet paljolti kauempaa takamieskaartin taholta.

JJ yhä loukkaantuneena, puku päällä haastateltaessa en kyllä suoraan nähnyt mitään vakavaa, mutta kaitpa lääkärit ovat eri mieltä luutumisesta tms.
Prkl, ensi peliin Zorro-maski naamaan ja menox

Itse peli on yhä täysin auki, mutta ellei Suns nyt pikaiseen saa hyökkäystään kulkemaan sujuvasti, niin noutaja tullee kun Spurs voi jatkuvasti pitää rotaatiota yllä ja tuoda tasokasta vaihtomiestä avauksen tilalle. Sunsilla taas Marion on yllättävän jäässä, mutta ilmeisesti joku käsivamma haittaa? (ainakin näyttivät pätkää jossa Marion oli pukuhuoneessa metrin paksuinen side ranteensa päällä)
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Siinähän se, tappio tuli ja rumasti.

Nash (29p, 13s) ja Stoudemire(39p,9r) tekivät kaikkensa, mutta kun muu joukkue tuki heitä vahvasti:
QRich: 7 pistettä, FG 3-9
Marion: 3 pistettä, FG 2-6
Barbosa: 5 pistettä FG 2-6

Vain Jackson pelasi kelvollisesti, mutta ei kolmella pelaajalla voi voittaa seitsemää. Pelin juoni oli vaihteleva, mutta lopussa homma meni siihen että Spurs postasi TD:lle joka joko teki korin tai sitten syötti kaarelle ja Barry/horry rankaisivat...tai sitten Parker/Ginobili ajoivat paraatityyliin puolustuksen läpi...eritoten Nashin ohi mentiin vasemmalta ja oikealta, mutta se nyt oli odotettavaakin.
Sunsien puolustus oli tuttua kamaa, mutta hyökkäyksessä yksinkertaisesti kaikki muut paitsi Nash, Stoude ja Jackson pelasivat niin surkeasti, ettei vastaavaa ole nähty sitten Suomen MM-kisaottelun Ruotsia vastaan pari vuotta sitten.

Miten tästä eteenpäin?
No ensinnäkin Quentin pitää piestä, mieluiten tylpällä esineellä, on selvää ettei hän ole vieläkään aivan ymmärtänyt mitä pudotuspelit ovat ja miksi niissä pitäisi edes yrittää tsempata.
Luultavasti Q kädet katkottuna kolmesta kohtaa olisi parempi apu joukkueelle kuin nykyinen Q.

Marionin tilanne on arvoitus, toista susipaskaa peliä hän ei voi pelata putkeen.
Ja Johnson pitää saada takaisin, ei tuolla penkillä (lue Barbosan pelinjohdolla) ole mahdollista pärjätä.
Joukkue johtaa->Nash vaihtoon->joukkue on tappiolla ennenkuin ehtii Oh Canadaa aloittaa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja tulevia otteluita Coolin kautta:

Guadong näyttää näyttävän Kaikki! Lännen finaalit, eli ti/ke-yönä taas on suns-spursin vuoro ja sitten uudestaan to/pe-yönä.
Matsit näyttävät tulevan klo 4 Suomen aikaa.

Pääsyy idän näyttämättä jättämiseen lienee kellonaika, joka on kiinalaisille suht huono.

Nyt vain Sunsilla JJ kuntoon ja puolustamaan Parkeria, Nashin voi pistää Bowenia vastaan, ei se kuitenkaan ala vetämään penetraatioita.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ensimmainen jakso naytti hyvalta. Se oli juuri sita mita talta taistolta odotin: SAn puolustusta ja varsinkin Ginoblin pituusylivoimaa Nashista. Ja vaikka se Ginoblin vika heitto menikin sisaan, 20-30 oli mannaa ja todella oikeutettu tulos tuosta jaksosta.

Toisella jaksolla alkoi sitten Stouden show ja Nashkin alkoi paasta juoneen mukaan. Osin koska SAn heitot eivat uponneet mistaan, osin koska Duncan varoi puolikuntoisena nilkkaansa aivan liikaa ja osin koska ensimmaisen jakson puolustus ei enaa toiminut: Mohammed ja Bowen vaipuivat varsin alas suorituksissaan.

Kaksi jaksoa Amare teki mita tahtoi ja Nashille annettiin kasittamattomasti tilaa jopa SAn "paint"illa. Asia, joka pitaa saada kuriin tulevissa otteluissa.

TOISAALTA, kun sinne laittaa vikalla jaksolla Barryn ja Horryn hoitamaan kaukopalvelua, niin allekin jaa taas tilaa. Mikaan salaisuushan se ei ole, etta Suns ei ole puolustuspaan joukkue. On siis SAsta vain kiinni, miten he hyokkayksensa hoitavat. Nyt ne hoidettiin hyvin ja jakson saldoksi huikea 43 pinnaa! BANG! Ja arvokas vierasvoitto on otettu. Huomenna tsarga ottaa toinen ja jo varsin merkityksellinen...

Muutama asia, joka tulee olemaan hyvin tarkeita taman parin taistelussa:

1) SAn puolustukseen paluu Sunsien vastahyokkayksissa: siina joukkue on NBA paras ja se nakyi eilisessakin pelissa. Sunsien nopea saatiin poikki viisi kuusi kertaa. Pari kertaa hyvinkin nolosti...

2) Joe Johnson: han pelaa jo huomenna. Oikeastaan hanen piti pelata jo eilen, mutta kasvon turvotus oli laskenut yllattaen niin paljon, etta maski ei sopinut enaa hanen kasvoilleen. Siina on mies, joka pitaa Sunsit mukana pelissa silloin kun Nash tarvitsee lepoaikaa. Ja kolmoset uppoaa...

3) Pisteet: SA havisi vain 5 ottelua runkosarjassa kun he tekivat itse 100 pinnaa tai yli (32-5). Pleijareissa saldo on nyt 6-0. Eli jos vastustaja ei pysty kurinalaiseen puolustukseen, niin vastaavasti SAn puolustus (lannen paras) pitaa huolen siita, etta rumia (lue: vastustaja tekee 115+ pinnaa) tappioita ei juuri tule.

4) Tim Duncan: miten nilkka kestaa? Sarja menee Phoenixille, jos nilkan kanssa tulee vaikeuksia. Duncanin pitaa olla hallitseva korin alla. Hanen pitaa saada virheita Stoudelle ja Marionille. Sunsien vaihtopenkki on niiiin kapea, etta jokainen pelaaja, jolla on virhevaikeuksia on jo pieni voitto SAlle. Toki Johnsonin paluu helpottaa hiukan, mutta silti.

Ja pikku-vitosena viela: Marion! Wake Up!

Tanaan vuorossa Detroit Miamissa. Naa on loistavat semifinaalit! Koriksen ehdotonta huippua!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Lisaa...

Johnson ei pelaa huomenna.

Mo Cheeks palaa Philadelphiaan, nyt paavalmentajaksi. Kova on usko oman kylan poikaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös