NBA

  • 641 998
  • 4 429

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Viestin lähetti JP
Kyseessä on viimekesän ykköskierroksen varaus Sergei Monya, Khryapan entinen seurakaveri ZSKA:sta.

OT: Monya on todellakin hyvä heittäjä. Ei ole tähän tilastoja laittaa mutta sen verran tullut livenä seurattua CSKA:n euroliigapelejä. Monissa peleissä ratkaisun paikoissa Monya on musertanut kolmosillaan. Eli euroliigassa on kyvyt riittäneet, NBA onkin sitten toinen juttu.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kunhan ei vaan olis "Frahm kakkonen". Mitaan en meinaan aijasta tiennyt ennen kauden alkua ja kun ne hehkutti, etta mies on kova kolmosten tykittaja, kunhan vaan tervehtyy loukkaantumisestaan, niin odottelin vesi kielella, silla sellasta Blazers todella tarvitsis. Mies on nyt pelannut baut Joulusta lahtien ja yhdessa pelissa on onnistunut. Muuten aika vaatimatonta meininkia. Ei todellakaan mitaan haamu-kolmosia, sillon kun niita tarvittais.

Uskon kuitenkin, etta Monya on parempi (paljon enemman kovaa pelikokemusta) ja Khryapan kanssa nostavat automaattisesti toistensa tasoa, kun saavat pelata samassa joukkueessa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja taas on tullut aika julkaista #ja-liiga-kanavan NBA-veikkauksen väliaikataulukko.

Runkosarjaa on jäljellä vielä 7 kierrosta.
 

Liitteet

  • nba-veikkaus2.gif
    nba-veikkaus2.gif
    13,7 KB · kertaa luettu: 315

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja näin runkosarja sitten päättyi, sinänsä aika yllätyksettömästi, vaikka ehkä Cavsien tarpominen saattoi yllättää monia...Sykerökin on kovin hiljaa, missä on King James for MVP huudot nyt?

No se siitä, tulipahan taas kerran osoitettua, että kovat henkkoht tilastot eivät tee voittajaa joukkuetta (Tämän McGrady oppi Orlandossa ja nyt pelaa tehollisesti heikompaa, mutta menestyksen kannalta parempaa peliä Houstonissa).

Pudotuspelit alkavat sunnuntaina ja niissä sitten löytyykin jännitettävää.
Onko Shaq 100% kunnossa, miten pitkälle Suns pötkii, pystyykö Detroit uusimaan mestaruutensa, saako Spurs pelinsä kuntoon.

Pitänee palata astialle pudotuspeliennakon muodossa jos sattuisi nappaamaan.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Yeah, täytyy katsoa jos vaikka menisin katsomaan Shaqia ja Air Canada show'ta Meadowlandsiin ensi viikolla. Voi olla, että Heat ei pääse niin helpolla kuin moni luulee nyt kun Richard Jeffersonkin on kuulemma tulossa takaisin ja Vincesanity on kuumempi kuin Jessica Alba ja Salma Hayek yhteensä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
#Ja-liigan NBA-veikkaus: Lopputulokset

Viimeisen kiekkoksen peesauksen turvin D-fence otti kisassa selvän voiton kovalla 0.780 suorituksellaan, kakkoseksi selvisi Boomhauer 0.700:lla ja pronssia allekirjoittanut 0.670:lla.

Liitteenä tuttu taulukko.

NBA-veikkaus jatkuu taas pudotuspelien alkaessa, kenties uudistetulla muodolla, kenties ei.
 

Liitteet

  • nba-veikkausloppu.gif
    nba-veikkausloppu.gif
    15,2 KB · kertaa luettu: 329

albertpacino

Jäsen
Suosikkijoukkue
76ers , Packers & S.F. Giants
Ei kyllä kovin kova sarja tulossa

Viestin lähetti JLand
Yeah, täytyy katsoa jos vaikka menisin katsomaan Shaqia ja Air Canada show'ta Meadowlandsiin ensi viikolla. Voi olla, että Heat ei pääse niin helpolla kuin moni luulee nyt kun Richard Jeffersonkin on kuulemma tulossa takaisin ja Vincesanity on kuumempi kuin Jessica Alba ja Salma Hayek yhteensä.

Pitää kumminkin muistaa, että Richard Jefferson ei kovin monesti urallaan ole noussut ratkaisijaksi. Kieltämättä miehellä on pomppua (ei niin paljon kuin vanhan ajan Carteriilla), mutta ei sitä kovin montaa kertaa lähdetä donkkaamaan alley-ooppia jos korilla on vastasssa Shaq tai Mourning. 10 päivä kun Miami pelasi Detroitia vastaan oli Mourningilla mainittavat 5blokkia ja 14rebs. Siellä oli kumminkin liikkuvat isot miehet, WallaceX2 ja McDyess pelissä.
Wadea taas Miami lepuutti kuin O'nealiakin on vähän varottu ja jos Damon Jones ei heitä yli 10 heittoa pelissä on Heat liian hyvä. Eikä sitä välttämättä pelasta Kiddin pelinluku sen enempää kuin Carterin röyhkeyskään.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
#Ja-liigan NBA-veikkaus-pudotuspelit

Ehdotus #1
Pudotuspeleihin veikkaus uudistuu hieman, jotta pudotuspelien henki tarttuisi myös veikkaukseen.

Alkuun toimitaan seuraavasti.
Veikkaajilla on huomiseen iltaan asti aikaa ilmoittaa kaikista ensimmäisen kierroksen pudotuspelipareista voittajat tänne/ircissä minulle. Oikeasta veikkausta saa parin päätyttyä 2 pistettä.

Lisäksi tuttuun tapaan joka ilta veikataan yhtä idän ja yhtä lännen paria, siten että alkuun pareja vaihdellaan niin että jokainen pari käydään läpi ensimmäisen kierroksen aikana.
Oikeasta arvauksesta saa yhden pisteen.

Tämän jälkeen veikkaajat järjestetään pisteitten mukaan ja jaetaan normaalin 1-8,2-7,3-6 metodin mukaan pareihin, joitten kesken seuraavat veikkaukset lasketaan.

Toisella kierroksella siis veikataan ihan samallalailla otteluita ja sarjojen voittajia, mutta kierroksen loputtua parien pisteet lasketaan yhteen ja pienemmän pistesaaliin omaavat tippuvat pois.

Sitten uudet parit konferenssifinaaleja varten ja sama homma uudestaan. Kunnes lopulta finaaleissa on jäljellä enää kaksi veikkaajaa.

Ehdotus#2
Sama homma kuin ennenkin, 2 ottelua/yö (Itä ja Länsi) ja lopuksi katsotaan osumisprosenttia.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Pudotuspelit tosiaan alkavat lauantaina, harmi vaan että canal+ ei reagoi asiaan millään tavalla, tai jatkavat kerran viikossa tulevia pelejä mutta tuo määrä nyt on aika turhauttavan vähän pudotuspeli aikaan. Heat-Nets tulee sunnuntaina nyt kuitenkin ihan hyvään aikaankin.

Silloin kuin Canal julkaisi sopimuksen siinä tiedotteessa sanottiin että pelejä tulee kerran viikossa ja kaikki pudotuspelit, tuo nyt oli ilmeisesti pelkkää propagandaan. Kaikkien pudotuspelien näyttäminen nyt kuullosti aika paljolta mutta uskoin kuitenkin että pelejä tulisi enemmän kuin yksi viikossa joten siihen nähden aika ärsyttää toimintaa. Viime vuonnakin pudotuspelejä tuli ihan kohtuullisesti 3-4 viikossa kun alkoivat niitä näyttää.

Toinen homma mikä canalin toiminassa kismittää on että pelit näytetään 15 minuutin jälkilähetyksinä ja silti kaikissa tiedotteissa puhutaan suorista lähetyksistä. Jonkin tason kusetusta tämäkin. Onko tällä foorumilla muita canalin nba lähetyksiä seuraavia.

Omaksi suosikkiniksi näissä pudotuspeleissä on noussut Denver, olen Karlin joukkuesita yleensä pitänyt varsinkin niistä Seattlen joukkuiesta joita hän valmensi. Aika kova vastus tulee Denverillä olemaan kun San Antonio tulee vastaan mutta en näe että yllätys olisi mitenkään mahdoton varsinkaan jon Duncan ei ole aivan parhaimmillaan.
 

NaiCou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: #Ja-liigan NBA-veikkaus-pudotuspelit

Viestin lähetti varjo

Ehdotus#2
Sama homma kuin ennenkin, 2 ottelua/yö (Itä ja Länsi) ja lopuksi katsotaan osumisprosenttia.
Jos otetaan vaan tuo vanha ja tuttu systeemi. Ettei menis liian vaikeeksi.
 

albertpacino

Jäsen
Suosikkijoukkue
76ers , Packers & S.F. Giants
pudotuspelit alkaa

Taas on joka jenkkipojan mielenkiinto nba:n playoffseissa yli äyräiden. Kiinnostavia parejakin löytyy playareista. Ja tänään aloittaa neljä paria:

Philly vs Detroit: Koko sarjan ratkaisu on siinä miten hyvin Detroit saa kuumaakin kuumemman Allen Iversonin kiinni. Ei sen perässä kukaan juoksemalla pysy ja kun täksi kaudeksi kiellettiin NBA:ssa vapaalla kädellä hyökkääjän estäminen, niin ei ole A.I.:ta paljon pysäytetty. Siitä todisteena pistekuninkuus. Mustana hevosena parissa on kaksi huippunimeä: Webber ja Detroitilla Rasheed Wallace. Kummankin pelaajan taitotaso on ihan älytön, mutta jostain syystä on koko ajan vähän vaivoja eikä pelikään oikein kulje. Nooh kun tulee ratkaisun paikka eteen niin alkaa kulkemaan. Myös McDyess tulee olemaan ratkaiseva iso mies parissa.
Detroit vie siltikin 4-2 sarjan kotiin.

Houston vs Dallas: Yao Ming+T-Mac vastaan Dirk (jos pallon annat niin et takaisin saa) Nowitzki + muut miljoonat melkein huiput tai entiset suuret lupaukset. Jos T-Macilla on pisteitä yli 30 ja Dirkillä 3syöttöä tai vähemmän pelissä, voi Houston takoa rumastikin Dallasia pataan. Mutta kun katsoo materiaalin hyvyyttä ja laajuutta on Dallasilla ihan järkyttävän syvä penkki, tosin ei isojen miesten kohdalla. Small forwardista alaspäin on vähintään 2 kunnon miestä joka paikalle. Poweriksi ja Centteriksi vain Dirk ja Dampier. Ei kyllä Houstonillakaan ole toista T-Macia tai Mingiä.
Dallasille materiaalin takia 4-1.

Indiana vs Boston: Ei voi kun ihmetellä miten Indiana on pärjännyt näinkin pitkälle. Ei se Bostoninkaan materiaali ole mikään mahtava myöskään, mutta kyllä viimein loppuu Indianan tarina ja Reggie Millerkään ei tuo voittoa tästä sarjasta. Pierce ja Walker jyrää tarvittavat pinnat ja Boston vie suoraan 4-0 tai ehkä huonolla tuurilla 4-1 jos materiaaleja tutkii. Kun on poissa Jermaine O'neal ja Ron Artest niin ei voi odottaa että pärjäisi.

Sacramento vs Seattle: Tässä sarjassa kaikki on kiinni loukkantumisista. Kummallakaan joukkueella ei ole mitään muuta kuin huhuja siitä ketä kentällä tullaan näkemään. Sacramenton Miller,Stojakovic ja Jackson ovat suuria kysymysmerkkejä ja niin myös Radmanovic ja Lewis Seattlella. Tämä sarja on yksi tiukkimmista tänään alkavista sarjoista ja menee toivottavasti 7 peliin asti.
Sacramento vie rutiinilla voiton lopulta 4-3

Nämä kaikki ovat ennustuksia ja täysin omaan näkemykseeni luetun ja katsottujen pelien perusteella. Anteeksi mikäli vein liikaa tilaa palstalta, mutta kaipa maailmaan aina mielipiteitä mahtuu.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei päässyt sitten Cleveland pudotuspeleihin tenavatähti Jamesin johdolla. Yksi pääsky ei siis tälläkään kertaa tehnyt kesää. Ja tuuletusikkunahan aukesi sitten välittömästi. Toimitusjohtaja Paxson ja valmentaja Brendan Malone lensivät heti kuin leppäkeihäs seurasta. Eipä Malone ehtinyt tosin olla kuin kuukauden peräsimessä.
 

albertpacino

Jäsen
Suosikkijoukkue
76ers , Packers & S.F. Giants
Oli jo aikakin

Viestin lähetti Ossi
Ei päässyt sitten Cleveland pudotuspeleihin tenavatähti Jamesin johdolla. Yksi pääsky ei siis tälläkään kertaa tehnyt kesää. Ja tuuletusikkunahan aukesi sitten välittömästi. Toimitusjohtaja Paxson ja valmentaja Brendan Malone lensivät heti kuin leppäkeihäs seurasta. Eipä Malone ehtinyt tosin olla kuin kuukauden peräsimessä.

Ihan pieni korjaus, Malone ei jatka päävalmentajana, mutta hänelle etsitään uutta paikkaa organisaatiossa. Varmaan jatkaa assistant coachina tai jotain. Paxsonin oli aikakin jo lentää pois, sillä yleensä NBA:ssa lähes aina kun seuran omistajat vaihtuu niin GM saa kenkää. Puhutaan sitten lehdistölle mukavia, että oli näkemyseroja. Tosin Clevelandin asukkailla oli suuriakin näkemyseroja Silasin erottamisesta. Pitää muistaa, että James on "King" pitkälti myös Silasin ansiosta, kuten myös muuan Baron Davis on kiittänyt useaan otteeseen miestä omasta menestyksestään.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ensimmäiset ottelut taitavat olla takana kaikissa pareissa ja ottelut etenivät loppupeleissä odotetunlaisesti.

Miami veti puolivaloilla Netsien ohi ja Bostonin laaja materiaali kuritti Indianaa. Denver hyödynsi Duncanin puolikuntoisuuden ja otti jossain määrin yllätysvoiton, mutta jos Duncan tuosta tervehtyy niin...
Suns juoksi Memphisin ohi, kuvaavaa oli pieni putki ensimmäisen erän lopussa jossa Suns repäisi 10 pisteen kaulan parissa minuutissa...homman juoni kulki kutakuinkin näin:
Marion 3pt (assisted by Steve Nash)
Marion 3pt (-||-)
Jackson 3pt (-||-)
Richardson 3pt (-||-)

Aikaa hyökkäyksen aloittamisesta ratkaisuun kului n. 10 sek/hyökkäys.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ennenkuin voisi rustata pienet ensimmäisen kierroksen rapparit niin pitänee mainita tämä asia:

Steve Nash for MVP! (ehkä)

Jee, uuu,jeee
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Coolstreaming

Mites tuota, onko porukalla kokemuksia tämän coolstreaming-ohjelman käytöstä tai pikemminkin NBA-pelien katsomisesta sitä kautta? Nyt todellakin kiinnostaisi seurata playoff-pelejä, kun konferenssit ovat semifinaalivaiheessa. Kanavalistasta löytyy espn, mutta kysymys kuuluukin: minkä maan? Hong Kong kenties? Se olisi hyvä tietää, kun etsii ohjelmatietoja...

Olisiko tuossa kanavalistassa jokin muu kanava ESPN:n lisäksi, joka näyttäisi NBA-pelejä? Jännä juttu, että ensimmäiset pelit näyttäisivät tulevan espn:ltä vasta 11. päivä, vaikka tänä yönähän ne mun käsittääkseni alkavat...

Eli apua kaivataan...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Hmm viimeinen kuukausi on tullut lähes joka yö katsottua NBA:ta Coolin kautta, kaitpa tässä pian oppii jo Kiinaakin :)

espn on vain yksi kanavista jotka matseja näyttävät ja itseasiassa surkein.
CCTV-5 ja Guadong sekä Star sports ovat parempia kuvanlaadultaan kuin tarjonnaltaankin.
Nyt Yaon pudottua toki CCTV:n ottelumäärät voivat tippua, mutta toistaiseksi juurikin esim. kaikki Houstonin pelit ovat tulleet sieltä, lisäksi sitten useampikin muu pleijarimatsi on tullut katsottua viime aikoina.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
JUST

espn on vain yksi kanavista jotka matseja näyttävät ja itseasiassa surkein. CCTV-5 ja Guadong sekä Star sports ovat parempia kuvanlaadultaan kuin tarjonnaltaankin.
Nyt Yaon pudottua toki CCTV:n ottelumäärät voivat tippua, mutta toistaiseksi juurikin esim. kaikki Houstonin pelit ovat tulleet sieltä, lisäksi sitten useampikin muu pleijarimatsi on tullut katsottua viime aikoina.

Surkeita näyttävät olevan yksi jos toinenkin saatana! Valvoin sitten koko vitun yön nähdäkseni edes jommankumman peleistä (Det-Ind) tai Pho-Dal) mutta vitut. ESPN:ltä tulee jotain helvetin RUGBYÄ, CCTV femmalta tulee Det-Ind-peli UUSINTANA (eipä tullu suorana) ja Guadongin tarjotaan kuuluu tällä hetkellä joku saatanan ManUn ottelu vuosilta 1 ja 2. Olipa helvetin hyvä homma. Missäköhän nyt sitten on vikaa? Ei tuolla taida muita varteenotettavia kanavavaihtoehtoja enää ollakaan.

http://www.espnstar.com/tvtimes/tvtimes_index.jsp

Tuollainen linkki mulla on noihin esitysaikoihin. Kertokaa nyt ihmeessä MINKÄ MAAN ESPN toi streamilla näkyvä on? Siinä listassa ovat oikeastaan kaikki Aasian maat, ja niissä on kaikissa pieniä eroja lähetysten suhteen. (tosin lähes kaikilta pitäisi tällä hetkellä RUGBYN sijaan tulla SUORANA Phoenix-Dallas...) Toisin sanoen mistä voin saada LUOTETTAVIA esitysaikoja noihin?

Joo-o, nyt vituttaa ja oikein kunnolla vituttaakin. Paska ohjelma, paskat kanavat. Saatanan riisikupit voivat puolestani tunkea espnStar-lähetysaikalistansa yhdessä sen sushin kanssa syvälle perseeseensä. Melkein tekisi mieli sanoa samoin näitä streaming-ohjeita antaneille, mutta enpä taida sentään viitsiä. Kaipa he ovat hyväuskoisuudessaan ja kaikessa vilpittömyydessään ohjeita antaneet...tai sitten kyseessä on loistava pila, joka on onnistunut täydellisesti.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Cannibal,

Se taitaa olla tuo Kiina millä ne tiedot ovat oikein. Sekä espn:n että starsportsin(joka on coolin listassa test sports). Guandong&CCTV näyttivät kaikki Houstonin ottelut, nyt jatkossa sitten en tiedä miten näyttävät kun Yao ei ole kehissä, mutta kyllä melkein joka yö pitäisi tulla. ESPN/Star sports näyttää yleensä to-pe ja pe-la öinä ja sitten voi tulla jotain extrana.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Joo, Kiinahan se on mutta voisiko joku auttaa sen verran, että kertoisi kuinka paljon tuo aika on Suomen aikaa edellä? Veikkailin itse jotain kuutta seitsemää tuntia.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No

Se taitaa olla tuo Kiina millä ne tiedot ovat oikein. Sekä espn:n että starsportsin(joka on coolin listassa test sports). Guandong&CCTV näyttivät kaikki Houstonin ottelut, nyt jatkossa sitten en tiedä miten näyttävät kun Yao ei ole kehissä, mutta kyllä melkein joka yö pitäisi tulla. ESPN/Star sports näyttää yleensä to-pe ja pe-la öinä ja sitten voi tulla jotain extrana.

Niin minäkin päättelin eilen illalla seuratessani sitä ohjelmalistaa, mutta sen Kiinan listan mukaan olisi tuon Pho-Dal-pelin pitänyt tulla sieltä SUORANA sen Rygbyn sijaan. Tuota Rugbyä ei muuten näkynyt YHDESSÄKÄÄN esityslistassa...mitä helvettiä? Vetääkö ne siellä hatusta noita? "Nyt alkais suorana NBA-peli, mutta pistetääs ihan ex-tempore Rugby menemään päälle".

Eilenhän oli nimenomaan pe-la yö, eikä yhdeltäkään noista kanavista näyttänyt tulevan yhtään mitään NBA:han viittaavaa missään vaiheessa yötä, paitsi CCTV femmalta, jossa näytettiin jälkilähetyksenä Det-Ind-peliä.

Olen sanaton.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Tänään pitäisi kait Guadongilta sitten tulla Washington-Miami, ainakin viime pelissä olleen mainoksen perusteella.

Kellonajat ovat suurinpiirtein (en itseasiassa tiedä noudattavatko kaikki kanavat jotain tiettyä standardiaikaa, vai onko niissä maakunnallisia eroja)
klo 8 kiinan tv:ssä ->klo 3 Suomessa eli klo 8 pm Jenkeissä.
klo 9 kiinan tv:ssä->klo 4 Suomessa eli klo 9 pm. ET Jenkeissä.

MVP taas tulessa 27p 17s...JJ:n puute ei vielä tunnu haittaavan.

Yllärinä sitten taas Indiana voitti Detroitin, en jaksanut itsekään tuota jälkilähetystä katsoa, joten paha sanoa mihin se ratkesi...ei nyt ainakaan Reggien heittopeliin, joka oli aika heikko.
Larry Brown on yhä jumiutunut vanhoihin kuvioihinsa, eikä kykene uudistamaan peliä yhtään esim. peluuttamalla Arroyoa.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
You guys ROCK!

Joo no niinhän se taas meni, että vitut sieltä mitään tullut. Guadongilla näköjään joku vinosilmä leikki kung-fu artistia jossain puistossa. Joku helvetin riisikuppien potkukilpailu siinä oli käynnissä. Kiinnostus sata. Matsi PITI tulla.

CCTV femmalta tuli joku rallikooste, ja ESPN:lta KEILAILUA. Pitäiskö itkeä vai nauraa? Noi kanavat on yhtä tyhjän kanssa kuin teidän ohjeenne. Jos en osaisi ajaa autoa ja kysyisin täältä vinkkiä, rysäyttäisin varmaan ekassa mutkassa ojaan. Mukavaa, että yritätte antaa vinkkejä, mutta haistattakaa vaikka mieluummin paskat kuin puhukaa paskaa. Vähemmän se mua vituttaisi kuin tämä turhanpäiväinen valvominen.

Jos nyt minulta joku kysyisi streamingistä, antaisin päällimmäisenä vinkkinä sen, että jos haluat sekoilla ohjelmatietojen kanssa ja todistaa, kuinka PingPong hyppii Tokion puistoissa, kannattaa ladata ohjelma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös