NBA

  • 663 377
  • 4 489

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
1Timer kirjoitti:
Telfairille seurannee jotain sanktiota jossain vaiheessa, silla kundilta loydettiin ladattu ase joukkueen lentokoneessa matkalla Bostonista Torontoon viikonloppuna.

Kun tietää mistä joukkueesta on kyse, ei tämä tule kenellekään yllätyksenä :)

NBA:n seuraaminen on jäänyt viime viikkoina hieman vähemmälle, kun aika ei riitä matsien katsomiseen. Se on tosin tullut huomattua ihan boxscorejen perusteella, että on se Artest kova, mutta minkäs teet jos on hullu.

All-stars-pelikin lähestyy, mutta siellä ei mitään suurempia yllätyksiä taida olla.
Donkkiskabassa on mielenkiintoista nähdä tekeeko Nate Robinson "Webbit" ja korjaa potin. Sinänsä hupainen kuriositeetti donkkimääristä, Nate on donkannut kaudella kokonaiset 2 kertaa ja sillä sitten mennään donkkikisaan..noei, ymmärtäähän sen.
Muut kisaajat sitten ovatkin samasta puusta veistettyjä, joten saa nähdä mitä käy.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Persettako sa noille moderaattoreille annat vai miten ne jaksaa aina vaan sallia tota kun asiaan kuulumatonta ja provosoivaa kirjottelua?

Mitaan annettavaa sulla ei naihin keskusteluihin ole, mutta suu vaan kay. Saali nainkin hyvalle keskustelupalstalle.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
1Timer kirjoitti:
Persettako sa noille moderaattoreille annat vai miten ne jaksaa aina vaan sallia tota kun asiaan kuulumatonta ja provosoivaa kirjottelua?

Mitaan annettavaa sulla ei naihin keskusteluihin ole, mutta suu vaan kay. Saali nainkin hyvalle keskustelupalstalle.

Voi hellanlettas, ota nyt iso mies itseäsi niskasta kiinni ja lopeta vikinä. Jos et huumoria ymmärrä/kestä, niin pistä ignoreen.

Ja sitä en ymmärrä, miten on perusteetonta nauraa Jailblazersien maineelle, joka ei näytä hevillä katoavan?
Harva muu NBA-jengi on onnistunut keräämään noin paljon häiriötapauksia historiaansa.
Ja kun tällaisia tapauksia tuntuu tulevan esiin nyt jo näitten entisten linnakundien lähdettyä muualle, niin on se kohtalaisen hauska juttu. Etenkin kun joukkue niin kovin tahtoo päästä irti maineestaan.

edit: Koska näyttää pahasti siltä, että tulkitset tämänkin viestin väärin ns. palkokasvi hengityselimessä-metodilla, niin selvennettäköön nyt se, että sarkastinen kuittailu on vain tapani kirjoitella näissä "hupiketjuissa". Se, että näytät katsovan Conania(ja pitävän hauskana) kertoo lähinnä siitä, että et osaakaan suhtautua samalla tavalla (lue huumorilla) asioihin, jotka ovat itsellesi tärkeitä.
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja pienetkin miehet osaavat (taas) donkata.

Vaikka eräs keskustelija vähän katkerasti Naten uusintayrityksiä kommentoikin, niin pitää silti nostaa hattua sille, ettei jätkä luovuttanut sitten millään. Kaitpa samoilla eväillä tuo joku 45'' pomppukin on hommattu ja mies pelaa NBA:ssa huolimatta 175 sentin varresta.

Muuten kisa oli kaksijakoinen, Smith floppasi ja Warrick ei oikein tuonut mitään uutta. Finaalista tulikin sitten kohtalaisen hieno, olkoonkin että toki Naten jatkuvat uusintayritykset vähän latistivat fiilistä.
Jokatapauksessa nähtiin taas monia uusia donkkeja ja vaikka voittajan "valinnassa" ehkä oli hieman palaneen käryä, niin ainakaan itse en ole asiasta pahoillani, uusintayrityksiä tai ei, niin Naten donkit olivat hienoja.

Kolmoskisassa ennakkosuosikiksikin povattu Billups petti ja kamppailu käytiin oikeastaan Dirkin ja Allenin välillä. Allen ei saanut finaalikierroksella tahtia oikeaksi ja jäi jopa viimeiseksi, vaikka oli avauskierroksella heittänyt 19 (muitten jäädessä 16 tienoille ja alle). Dirk siis mestari.

Skills-kisassa ennakkosuosikki Nash kaatui alkuerässä siihen, mitä hänen suurimpana vahvuutena pidettiin, eli heittoon. Finaalissa Wade sitten veti kovan ajan ja jäi vain 1,1 sekuntia kisan kaikkien aikojen ennätyksestä.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Donkkikisa oli edellistä vuotta parempi. Omaksi suosikikseni nousi Andren ja Allenin yhdistelmä, jossa Iverson heitti pallon takalautaan, Igu tuli päätykatsomosta, nappasi pallon, väisti päällään levyn alalaitaa ja mässäsi pallon alaspäin. Myös Naten Spudd Webb-donkki oli jees.

AllStars pelistä kerkesin katsomaan kaksi viimeistä neljännestä. Itä teki nousun parinkymmenen pisteen takaa Detroitin nelikon & pisteitä takaa-ajon aikana rohmunneen Jamesin ollessa kentällä ja meininki jopa muistuttikin hetkittäin oikeaa pelaamista. Mutta kuka haluaa nähdä AllStars-pelissä Pistonsin peliä? En minä ainakaan... Sen jälkeen kun Itä otti pilluttelutaktiikallaan pelin haltuunsa, päästi Flip kentälle jälleen showboatit (O´neal, Iverson, James, Wade...) ja peli tasottui. MVP:stä kävivät kovimmin skabaa kotiyleisönsä edessä TMac ja James. Varsinkin TMac todella halusi voittaa tuon pelin ja palkinnon, eikä liikaa kikkaillut vaan tykitti tosissaan sen minkä kerkesi. Tämä kostautui sitten viimeisessä tilanteessa, jossa hän väkisin yritti nostaa itsensä sankariksi epäonnistuen surkeasti (airball). Voitto Idälle ja MVP ansaitusti Jamesille, joka myllytti koreja Idän noustessa 20 pisteen takaa voittoon. Nuorin MVP kautta aikojen!

Muista pelaajista sanottakoon, että Kobe antoi shown Lännen puolella täysin TMacille ja oli pimennossa koko illan - viimeisiä hetkiä lukuunottamatta, jolloin hän teki pari kovaa ja nättiä koria pitäen Lännen mukana taistossa. Idän puolella "onnistujia" oli useampia ja vastuuta jaettiin tasaisemmin, vaikka James palloa paljon saikin pitää. Waden ja Billupsin nostaisin esille supporting castista ensimmäisenä. Wade teki voittokorin ja Billups johti tiimin nousua kolmannella neljänneksellä.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
JWill kirjoitti:
Muista pelaajista sanottakoon, että Kobe antoi shown Lännen puolella täysin TMacille ja oli pimennossa koko illan - viimeisiä hetkiä lukuunottamatta, jolloin hän teki pari kovaa ja nättiä koria pitäen Lännen mukana taistossa.
Piti oikein hivellä silmiäni kun katsoin että Kobe syötti 8. Pau Gasol otti eniten ribareita elikkä 12. Ben Wallace tyytyi 8.
Mutta joo, joku vie sen shown All-Stars peleissä. Nashkin (2p) tyytyi vain katselemaan kun muuta donkkasivat jne =)
 

Donald_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit
Sportingnews.comin NBA-kausi 2 alkaa tänään. Mikäköhän mahtoi olla jatkoaika groupin salasana?
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sixers aloitti "Guns fot tickets" systeemin. Eli jokaista asetta kohti jonka tuodaan poliisiasemalle niin saa vastineeksi lipun Sixersien matsiin.
Hienoa nähdä että joku sielläpäin yrittää.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Steve Francis Knickseihin, Orlandoon meni Ariza ja Hardaway.

Joo-oh, mitäköhän Thomas oikein miettii, joukkueen takakenttä on tällä hetkellä varmaan liigan öö surkein lienee väärä sana, mutta menestystä ei noilla pelaajilla voi odottaa.

Marbury-Francis-Q...jos olisin Knicks-fani, itkisin ja paljon.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Tosta Trevor Arizasta ei välttämättä ois kannattanu päästää irti. Epäpyhä liitto kyllä tuo Francis-Marbury. Kaksi samasta muotista tehtyä pelaajaa nyt takakentällä. Run and gun?

Orlando hankkinut itselleen nyt lyhyen ajan sisällä parikin mielenkiintoista "vahvistusta". Darko Milicic ja ex-tähtensä Penny Hardaway. Penny on toki vain sopimuksensa umpeutumisen (?oletan) vuoksi, mutta Darko vs. D. Howard?
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Lebron James todisti jälleen suuruutensa, joka erottaa ja tulee erottamaan hänet omaan kastiinsa.

Viime yönä Torontoa vastaan King James antoi vakuuttavan näytön taidoistaan. 4 pistettä tappiolla Lebron tekee korin, rikotaan ja täydentää kolmen pisteen pelin. Seuraavassa hyökkäyksessä häntä rikotaan, pistää kaksi vaparia pussiin ja vie Cavsin johtoon. Nyt Lebron puolustaa hyvin ja pakottaa vastustajan huonoon heittoon. Onnekas rebound Torontolle ja kolmonen pussiin. Toronto up by two. Kellossa neljä sekuntia, aikalisä, jonka jälkeen pallo pelataan ´Bronille. Lebron ajaa, puolustus kaatuu hänen niskaansa, luotto löytyy kolmen pisteen kaaren taakse, josta Damon Jones upottaa voittokolmosen. 98-97.

"That's all it's about, it's a team sport" LeBron James said. "I've got so much trust in my teammates and they come through for me. Even if that shot didn't go down, I'm still making that pass 10 out of 10 times. Damon made a heck of a shot."

One of a kind.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
Vihdoin voin sanoa jotain täällä tällä kaudella.

AMARE STOUDEMIRE HAS BEEN ACTIVATED AND IS EXPECTED TO PLAY THURSDAY NIGHT.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Ja vastassa tietenkin Portlandin Vankilakundit... ;)

Mutta isompia uutisia:

Lebron James oli Mr. Everything viime yön pelissä Bobcatseja vastaan. Peli päättyi jatkoajalla Cavseille 120-118. Lebronin statline hulppea 37/11/12, jonka lisäksi clutchpelaamista varsinaisen peliajan ja jatkoajan lopussa. Ensin tappiotilanteessa Bron ajaa sisään, dishaa kulmaan Flip Murraylle, joka pistää kolkin sisään. Peli tasoihin 0.4 sekuntia ennen peliajan loppua ja jatkoaika. Jatkiksella King James upottaa uransa ensimmäisen (muttei viimeistä) game winning shotin muutaman kymmenyksen ennen summerin soittoa. Ballgame.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Richter_35 kirjoitti:
Vihdoin voin sanoa jotain täällä tällä kaudella.

AMARE STOUDEMIRE HAS BEEN ACTIVATED AND IS EXPECTED TO PLAY THURSDAY NIGHT.

Jep, kiintoisaa nähdä miten Sunsien joukkue tuon ottaa vastaan ja toisaalta, miltä Amaren peli näyttää. Toki, menee varmasti kuukausi ennenkuin 25/10 statseja voidaan odottaa, jos niitä ollenkaan tulee.

Sunsien nopea hyökkäyspeli on toiminut hyvin, kun välillä kentällä ei ole ylä 6'8 pituisia pelaajia ollut. Etenkin Boris "MIP" Diaw on pelannut jokaista roolia ja loistavasti, MIP tosiaan lienee läpihuutojuttu.

Kun vielä pari peliä pelaavat, niin voisi jotain pleijarispekulaation tynkää väsäillä.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
19 minuuttia kentällä, 20 pinnaa 9 levaria. Not bad not bad. Tosin hyppy ei näyttänyt olevan ihan vielä supermies korkeuksissa. No ei kukaan sitä odottanutkaan. Toivottavasti mies ei kuitenkaan jää paremmaksi Chris Webberiksi
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Richter_35 kirjoitti:
19 minuuttia kentällä, 20 pinnaa 9 levaria. Not bad not bad. Tosin hyppy ei näyttänyt olevan ihan vielä supermies korkeuksissa. No ei kukaan sitä odottanutkaan. Toivottavasti mies ei kuitenkaan jää paremmaksi Chris Webberiksi

Jep, aika pelottavan vahva esitys, etenkin jumpperien osalta. Mies on tosiaan tainnut treenata heittoja, kun muuta ei ole voinut tehdä.

Donkki oli kyllä sellainen justjust yhdellä kädellä onnistuva, joten vielä on matkaa entisiin korkeuksiin.
Jos vertti on tosiaan noin hukassa, niin siinä menee kyllä vähintään loppukausi sitä nostaessa, mutta toisaalta jos mid-range jumpperit onnistuvat niin...
Seuraavissa peleissä sitten näkee miten homma lähtee käyntiin, Webber tosiaan on pelottava esimerkki siitä, miten käy, jos kuntoutuminen ei onnistu.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Play-off-spekulaatiota

Noniin, kausi alkaa olla runkosarjan osalta pulkassa, joten katsotaas hieman sarjataulukkoa pudotuspelien osalta.
Joukkueet ovat pelanneet n. 72 ottelua, joten muutoksia voi vielä tapahtua.

Itä
Detroit 1 58 14
Miami 2 48 23
New Jersey 3 43 28
Cleveland 4 42 29
Washington 5 37 34
Milwaukee 6 36 36
Indiana 7 35 36
Philadelphia 8 33 38
Chicago 32 40
Boston 30 42
Orlando 29 44

Hieman sekalaiselta näyttää, mutta näyttäköön.

Neljä ensimmäistä joukkuetta ovat jo varmasti pääsemässä pudotuspeleihin, joten Lebronkin pääsee vihdoin näyttämään kykynsä pudotuspeleissä.
Detroit ja Miami olivat selviä ennakkosuosikkeja jo kauden alussa, mutta etenkin New Jersey on yllättänyt, harva uskoi Carterin olevan voittajan joukkueen pelaaja. Netsien Backcourt on kova, ehkä Idän kovin, jos vain Jefferson pysyisi kunnossa, mutta korin alla Krticiscistitc tuskin riittää.

Cavsien kausi oli lähellä mennä entiseen malliin penkin alle Hughesin loukkaannuttua, mutta joukkue onnistui silti pelaamaan yli 0.5 palloa, joten romahdusta ei tällä erää päässyt tapahtumaan.

Taistelu pudotuspelipaikoista on Idässä hieman vaisua, kyllä, Bulls ja Celtics ovat vain muutaman pelin Phillyä jäljessä ja ei Orlandonkaan pelit pelattuja ole, mutta silti, yksikään joukkueista ei ole oikein saanut peliään kulkemaan kauden aikana. Toisaalta Philly on paljolti (yllättäen) AI:sta riippuvainen, joten AI:n loukkaantuminen voisi tarjota mahdollisuuden jollekin haastajista.

Oma arvioni on, että pudotuspelijoukkueet eivät idässä muutu nykytilanteesta ja ero 4. ja 5. paikan välillä on sellainen, että muutoksia tapahtunee lähinnä sijoilla 5-8.

Atlanta, Charlotte ja New York ovatkin sitten myös aivan virallisesti pelistä poissa. New Yorkin tilanne on lähinnä säälittävä, kun ottaa huomioon joukkueen budjetin.

Länsi
San Antonio 1 x 56 16
Phoenix 2 x 49 23
Denver 3 41 32
Dallas 4 x 54 19
L.A. Clippers 5 42 29
Memphis 6 41 32
L.A. Lakers 7 39 35
Sacramento 8 37 36
NO/Oklahoma City 34 37
Utah 34 38
Houston 32 40

Lännessä pudotuspelitaistelu keskittyy lähinnä sijoille 7. ja 8. ja ensimmäiset kuusi joukkuetta voivatkin jo lähinnä valmistautua pudotuspeleihin.

Spurs, Suns ja Dallas ovat omaa kastiaan, mutta niitten jälkeen on tiukempaa ja voihan Dallaskin yrittää jahdata Lännen ykköspaikkaa.

Sacramento piristyi merkittävästi Hullu-Ronin myötä ja taitaa olla jotain 20-10 Artestin saapumisen jälkeen. Lakers on taas paljolti yhden miehen Show, Kobesterin heittovireen määrittäessä Lakersin pelien tuloksen (heittojen määrä kun on vakio, kulkee tai ei). Kwame Brown on kuitenkin hiljakseltaan PJacksonin ja Kareem Abdul-Jabbarin opissa löytämässä sen vireen, mitä kärkivaraukselta odotetaan.

Kauden ehdoton yllätysjoukkue Hornets taistelee kiivaasti, mutta on eri asia riittääkö nuorten pelaajien puhti, koska eroa 8. sijaan kuitenkin on muutama peli. Utah kärkkyy myös pudotuspeleihin, mutta Okurin mielialanvaihtelut vaikuttavat paljon joukkueen peleihin.

Tmaciton Houston on muuttunut Yaon joukkueeksi miehen takoessa 30/10 tehoja viime peleissä, mutta on eri asia riittääkö se.

Paljolti samat sanat Lännestä kuin idästä, varsin tylsältä tilanne näyttää tällä hetkellä. Hornets tai Utah voivat ehkä nousta pudotuspeleihin, mutta tämä vaatisi Lakerseilta ja Kingseiltä selvästi heikompaa putkea.

Pelaajaspekulaatioissa homma näyttää jossain määrin selvältä.
Nash vie ansaitusti MVP:n ja näyttää lebron-fanipojille ja muille kriitikoille mistä kanukki pissii.

MIP:n vie myös selvästi saman joukkuee Boris Diaw, joka on nostanut tasoaan jokaisella osa-alueella ja pelaa sujuvasti kaikkia pelipaikkoja.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Spekulointia MVP:stä

Varjo piti Nashin MVP:tä jo varmana keissinä. Katsotaanpa tämän kauden ehdokkaita...

Itä:

Allen Iverson

- Jos Philly selvittää tiensä pudotuspeleihin, on Iverson mukana MVP-spekulaatiossa. 33pgg ja 7,5apg, 2 spg ja ykkösenä minuutit/peli tilastossa. Miinusta tietenkin joukkueen suht heikosta menestyksestä, enkä uskokaan Alin MVP-palkintoa vievän vaikka tiimi pudotuspeleihin 8. sijalta selviäisi.

Lebron James

- Cavs vihdoin pudotuspeleihin ja voittoprosenttikin on hilautunut komeasti yli kuudenkymmenen. Tilastot ehkä liigan komeimmat, 31,5 ppg, 7,3 rpg ja 6,7 apg. Lisäksi kantanut joukkueensa voittoon useissa peleissä neljännen neljänneksen suorituksillaan. Kuuluu kuumimpiin suosikkeihin.

Chauncey Billups

- Detroit koko runkosarjan kovin joukkue ja Billups on pelannut erinomaisen kauden tiimin takakentällä. Career high 19,1 ppg ja 8,7apg, jonka lisäksi taitaa johtaa liigan assist/turnover tilastoa. Erityisen kovaksi meriitiksi Pistonsin huikean korkea voittoprosentti. Negatiivista tietenkin se, että ympärillä on äärimmäisen kova tiimi, josta yksilöt eivät erotu niin helposti. Kokonaisuutta katsellessa oma "toivokkini" tämän kauden MVP:ksi.

Muut idän ehdokkaat: Perinteiset Shaq, Wade, jotka eivät tule saamaan mtn palkintoja. Netsin Vince Carter on ollut myös kovassa vireessä, mutta ei kuitenkaan MVP:n arvoisesti.

Länsi:

Steve Nash

- Tehnyt saman kuin viime kaudella ja sen ansiosta oikeutetusti kuumimpia suosikkeja viemään pystin. Nostanut pistekeskiarvoaan Amaren loukkaantumisen myötä lähelle kahtakymmentä. Pitää kuitenkin muistaa, ettei tämän kauden suorituksia voi enää verrata toissa kauden umpipaskaan tiimiin. Ja vaikka Amare onkin koko kauden ollut sivussa, on joukkue muilta osin viime kautista parempi. Ei olisi mikään vääryys antaa pystiä jollekin muista ehdokkaista.

Kobe Bryant

- Kantanut umpisurkean tiiminsä pleijareihin erinomaisilla keskiarvoilla 34,8ppg / 5.3 rpg / 4,6 apg. Muistetaan kuitenkin se, että kaveri ottaa aivan villisti heittoja. Ei olisi silti vääryys tunkea pystiä tälle raiskaajalle. Vai onko kaikki kuitenkin vain Phil Jacksonin ansiota...?

Muut:

Tähtiä vilisevästä Spursista hienon kauden pelannut Tony Parker ennemmin kuin itseään koko kauden säästellyt T.Duncan. Clippersistä Sam Cassell, teki saman kuin Nash viime kaudella? No, ehkä Elton Brand olisi kuitenkin parempi valinta 25/10/2,6 bpg tilastoillaan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ei pida unohtaa Shawn Marionia missaan tapauksessa. Mies on noussut korvaamaan Stoudemiren lahes taysin ja nostanut keskiarvonsa hienosti MVP-tasolle. Kun puhutaan arvokkaimmasta pelaajasta, Shawn on mielestani aikakin spekulaatioissa mukana, silla han jos kuka on ollut arvokas pelaaja tiimilleen talla kaudella. Kauden komeetta ehdottomasti.

Nash... hmmm, kylla... ilman hanta Suns on kieltamatta hyva keskitason NBA-tiimi, notta sikali han on MVP jos kuka. Han tekee huippujoukkueen. Mutta ei mielestani yhta hyva kausi kuin viime vuonna. Ei tosin mene vaaraan osoitteeseen, jos pytty hanelle taas menee.

Kobe taas on osoittanut olevansa kokonaisen joukkueen arvoinen pelaaja. Ma en kuitenkaan nae, etta kundi, joka ei tee hyvaa joukkuetta (vaan on se itse) valitaan MVP:ksi.

Idasta ei voida valita kun yksi pelaaja: LeBron. Han murskaa jo nyt kaikki NBA-ennatykset ikasarjassaan. Lisaksi han johdatti jo nyt hyvinkin keskinkertaisen tiimin pleijareihin. Eittamatta MVPn arvoinen suoritus nuorelta kundilta. Tulevaisuuden moninkertainen MVP.

Muita en Idasta edes harkitsisi. Nets on ollut huimassa vedossa viime aikoina, mutta ei Vince silla MVPta ansaitse. AI ei mielestani tayta millaan muotoa MVP-kriteereita. Wade taas ei pysty Shaqin kanssa eika ilman tekemaan Heatista tuon parempaa jengia. Kaksi superstaraa ja joukko A-luokan pelaajia joukkueessa ja silti ryomii valilla aika pahasti. Shaqin aika taas naissa keskusteluissa on taysin ohi. Detroit on taas niin upea joukkue, etta en nostaisi edes Billupsia sielta runkosarjan MVPksi. Jos pytty autokaupunkiin taas menee, niin pleijarien MVPksi kyllakin!

Eniten sydanta siis lammittaisi Marionin valinta, mutta ei Nash:kaan vaaryytta tekisi valinnallaan. Veikkaan kuitenkin, etta 100% varmuudella pytty menee Phoenixiin.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Jos kisasta tulee Bron vs. Phoenixin kaksikko nousee LJ:n osakkeet kutkuttavan korkeille. Itse pelkään tuota Kobea ja hänen 82 pisteen suoritustaan eniten. Jos kuitenkin lähdetään vertailemaan Nashia tai Marionia Lebroniin, niin argumentti "ota tämä pelaaja pois tiimistä, mitä jää jäljelle" puoltaisi King Jamesin valintaa. Phoenix kuitenkin on mielestäni vielä hitusen parempi joukkue vaikka sieltä otettaisiin vielä Amarenkin lisäksi pois toinen näistä MVP-kandidaateista.

Unohdin toki äsköisestä pois Dirk Nowitzkin, jonka Dallasilla on erittäin väkevä kausi alla. Tosin sidekickejä riittää joka sormelle, joten aivan kuuminta hottia hän ei ole spekulaatioissa. Tuonne ynnä muiden osastolle.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo, Dirk on sama kun Duncan. Huikeita pelaajia, mutta talla kaudella ei kuitenkaan ihan kovimassa vedossa MVPta ajatellen.

Tosta ma olisin erimielta kylla, etta jos Nash otetaan veke Phoenixista, niin kylla Suns karsii siita enemman kun LeBron otettais pois Cavseista. Turhan usein, kun Nash on istunut penkilla (tai ollut loukkaantuneena), Suns on ollut suorastaan huono. Cavs ei taas parjais pleijareihin asti Lannessa (jossa Suns pelaa) vaikka LeBron pelais vielakin paremman kauden.

Toki molemmat on joukkueilleen taysin korvaamattomia, mutta itse nakisin, etta Nash on korvaamattomin koko liigassa. Steve tekis Blazerseistakin hyvan, LOL!!
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
LeBron pelaa erittäin vahvaa loppukautta ja valinnasta tulee varmasti todella tiukka. Voitti pelaajista kumpi tahansa, on valinta mielestäni oikeutettu. Kunhan tuo raiskaajapoika ei tule takaa ja livahda ohi. Ja tietenkin pidän sormeni ristissä myös Chaunceyn puolesta, vaikka hänen valintansa epätodennäköinen onkin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Oma veikkaus on että Nash tai Nowitzki pystin vie. Wade ehkä lähimpänä heitä, jos esimerkiksi Marionille pysti annettaisiin olisin enemmän kuin yllättynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös