NBA

  • 642 524
  • 4 434

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Rockets voitti finaaleissa Knicksin ja Magicin. Bulls ei ole koskaan hävinnyt NBA:n finaaleja."

Äh, prkl niinpäs olikin, katsoin vain pikaiseen tuosta basketballreferencestä, että "finished 2nd" mutta sepäs olikin tietenkin runkosarja.

"Mutta aika tähdettömällä joukkueella Rockets sen ensimmäisen mestaruutensa voitti, Horry, Cassel ym. eivät olleet lähelläkään all-star statusta."

Kuten jo sanoin, joukkue oli tasainen, kuten nykydetroitkin.
Mestaruuden aineksiahan on joskus laskeskeltu ja ainoa pakollinen edellytys oli se All-star-luokan supertähti, muu kokoonpano sitten vaihteli aika vapaasti.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Viestin lähetti varjo

Mestaruuden aineksiahan on joskus laskeskeltu ja ainoa pakollinen edellytys oli se All-star-luokan supertähti, muu kokoonpano sitten vaihteli aika vapaasti.

Detroit vaan taitaa tehdä tähänkin poikkeuksen jos voittavat. Kumpaakaan Wallacea tai Hamiltonia kun ei ihan supertähdeksi voi luokitella (a'la Kobe, Shaq, TD, KG...), vaikka Wallace liigan paras puolustaja onkin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti varjo
Kyllä, mutta ensin tuli kolme mestaruutta ilman Kukocia ja Kerriä.
Ja kyllä hyvä takamies voi johtaa joukkueen mestaruuteen ilman toista superstaraa, jos vain on tarpeeksi hyvä ja joukkue tukee riittävästi.
Sellaisia pelaajia ei vain ole ollut kuin muutama historian aikana ja nykyaikana vain MJ. Erohan MJ:n kohdalla on se, että hänen Play-off PPG:nsä on koko uran ajalta 33,4...joka on _kova_.
En missään sanonut, että pelaaja voisi voittaa yksin mestaruuden vaan sen, ettei Kobe ole sellainen guard joka voisi johtaa keskiverron joukkueen mestaruuteen.
Kyse on myös siitä miltä etäisyyksiltä miehet heittävät ja kyllä KG ainakin niitten matsien perusteella joita olen nähnyt donkkailee.

NBA:ssa ei pahemmin jälkikäteen tilastoida heittoetäisyyksiä, mutta pienellä vertailulla vaikkapa tämänvuotisesta Lakers- Wolves-pleijarisarjasta voi saada jotain kuvaa.
KG:n heitot ovat pääosin sellaiset pari metriä kaaren sisäpuolelta, mutta Kobe heittää ihan mistä vaan (hyvänä päivänä jopa sisäänkin).

Koskien ylempää, menee jankkaukseksi mutta siis alunperinhän sanoin vain ja ainoastaan että MJ ei olisi voittanut ilman hyvää joukkuetta. En ole missään puhunut Allstars pelaajista, vaan hyvästä joukkueesta, avuista. Turhaan siis väität vastaan, jos et tuota ole sisäistänyt vieläkään. Muut puhuivat allstars pelaajista kenties, minä en. Niin ja samaa mieltähän siitä oltiin kokoajan että MJ nosti joukkueen tasoa aivan toisella tavoin kun Kobe. Mutta silti takamies tarvitsee aina apuja korin alle, ei siis ilman hyvää korinaluspelaajaa/pelaajia voita mitään.

Niin kyllähän Iversonkin heittää hyvänä päivänä sisään, normaalisti ei. Sillä ei kai ole niin väliä mistä heittää, jos ei heitä sisään. Sillä taas on kun heittää. KG ajaa liian vähän suhteessa siihen mitä voisi, heittää liikaakin. Tämän(kin) valossa tuo FG on aikasta kova. Kyllä se Kobe on hyvä heittämään, hyvä pelaamaan, mutta parhaaksi nostaminen onkin sitten aivan eri asia.

Eipä tässä muuta, ensi yönähän homma katkeaakin.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Scottie

Scottie Pippenistä sanon sen, minkä legendaarinen koripallokommentaattori Dallu Dahlströmkin aikoinaan sanoi: "Kun playoffit alkavat, Scottie häviää". Pippen ei koskaan ollut kovien pelien mies, vaan hänen tasonsa laski, kun ratkaisupelit alkoivat, ja mies alkoi tössiä. Siksi en juurikaan häntä arvosta ainakaan samalla lailla kuin esim. Shaqia tai Jordania...tai Magiciä. Ei mikään ihme, ettei Scottie pystynyt joukkuettaan mestaruuksiin ilman Air Jordania johdattamaan.

KG vs. Kobe keskusteluun sanoisin, että useimmat näkemistäni KG:n koreista ovat sellaisia mid-range takakenohypäreitä, jotka mies upottaa kovalla prosentilla. Kimmoisa on KG (niin on Kobekin), joten toki donkkikin monesti irtoaa...ja niin muuten irtoaa Kobellakin. Ehkä vähän harvemmin. Mielestäni ihan vertailukelpoisia pelaajia, vaikkakaan KG ei hirveästi esim. kolmosia heittele. Hän on kuitenkin monipuolinen pelaaja, joten long range heitotkin kyllä onnistuvat. Kyllä KG mielestäni palkintonsa ansaitsi. Jos Koben ja KG:n välillä pitäisi nyt valita, ottaisin KG:n.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Hieman poimintoja Pippenin Playoff urasta.

89-90
Pippen was outstanding throughout the playoffs, averaging 19.3 points and 7.2 rebounds in 15 postseason games. He notched his first playoff triple-double with 17 points, 13 assists, and 10 rebounds in Game 1 of a first-round series against the Milwaukee Bucks.

90-91
Pippen used the 1991 postseason to prove that the Chicago Bulls were no one-man gang. Although Michael Jordan carried the Bulls at times en route to their first-ever NBA Championship, Pippen was equally indispensable. He averaged 21.6 points, 8.9 rebounds, 5.8 assists, and 2.47 steals in 17 postseason games, leading Chicago in both rebounding and steals. In the fifth and final game of the 1991 NBA Finals against the Los Angeles Lakers, Pippen contributed 32 points and 13 rebounds as the Bulls notched a 108-101 victory.

91-92
During Chicago's march to a second straight title, the Bulls encountered their greatest roadblock in the Eastern Conference Semifinals, needing seven games to move past the New York Knicks. Pippen was pivotal in Game 7, recording his second playoff triple-double with 17 points, 11 rebounds, and 11 assists.

92-93
Pippen played a workmanlike 41.5 minutes per game in the postseason, helping the Bulls to their third straight NBA title. He had his best series in the Eastern Conference Finals against the New York Knicks, averaging 22.5 points and 6.7 rebounds while shooting .510 from the floor.

93-94
In Chicago's 10 postseason games, Pippen led the club in scoring (22.8 ppg), rebounding (8.3 rpg), and assists (4.6 apg).

94-95
With Jordan back on the club, Pippen wasn't called on to provide quite as much of the offense, and his playoff scoring (17.8 ppg) was down a bit compared with his regular-season numbers. He led the club in rebounding (8.6 rpg) and assists (5.8 apg).

95-96
Pippen started all 18 games of the playoffs and averaged 16.9 points, 8.5 rebounds, 5.9 assists and 2.61 steals in 41.3 minutes per game. He led the Bulls in assists, steals and three-pointers made (30) and attempted (105) in the playoffs and was second on the team in scoring and rebounding. He got his fourth career playoff triple double in Game 3 at Miami when he had 22 points, a career-high 18 rebounds and 10 assists.

96-97
Pippen started all 19 playoff games and averaged 19.2 pooints, 6.8 rebounds, 3.8 assists and 1.47 steals per game, leading the Bulls with 39 three-pointers. He averaged 20.0 points, a team-high 8.3 rebounds, 3.5 assists and 1.67 steals per game in the Finals against Utah, getting 27 points in Game 1 and again in Game 3, when he matched an NBA record with seven three-pointers.

97-98
1998 Playoffs: Helped the Bulls to the franchise’s sixth NBA World Championship in eight seasons … In 21 games, averaged 16.8 ppg, 7.1 rpg and 5.2 apg and shot .415 from the field.

Second in NBA history with 208 playoff appearances (Kareem Abdul-Jabbar, 237)

Puhumattakaan hyvästä puolustuspelistä.

En tiedä millaisella auktoriteetilla Dallu Dalström kommentteja antaa mutta en tätä kuitenkaan aivan häviämiseksi kutsuisi.
 
Viimeksi muokattu:

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tilastoja..

Nuohan ovat pelkkiä poimintoja. Tottakai Pippen pelasi kelpo pelejä playoffeissa, joten siinä mielessä "häviäminen" on väärä sana, mutta taso laski runkosarjaan verrattuna, eikä ratkaisupalloja todellakaan kannattanut Pippenille pelata tärkeillä hetkillä playoffeissa.

1998 Playoffs: Helped the Bulls to the franchise’s sixth NBA World Championship in eight seasons … In 21 games, averaged 16.8 ppg, 7.1 rpg and 5.2 apg and shot .415 from the field.

Mitä tuokin nyt sitten tahtoo sanoa? Auttoi? Niin varmasti kaikki muutkin rosterissa pelanneet ja pisteitä tehneet. 16.8? Ei vakuuta. Paljonko teki samalla kaudella runkosarjassa? 19.1. Sama juttu edellisellä kaudella. Ja sitä edellisellä.

Second in NBA history with 208 playoff appearances (Kareem Abdul-Jabbar, 237)

Kertoo mielestäni pikemminkin siitä, että mies pelasi yhdessä kaikkien aikojen joukkueista aisaparinaan kaikkien aikojen kiistatta paras koripalloilija.

Scottie on loistava pelaaja ja jopa lajin yksi "legendoista", mutta ei kovien paikkojen pelaaja eikä tiukkojen pelien clutch-ratkaisija, kuten esim. Jordan tai Reggie. Sanon väitteeni vielä kerran: Scottielle ei pelata/pelattu palloa, kun peliaikaa on jäljellä 5 sekuntia ja joukkue on kahden pisteen päässä. Esim. Kobelle pelataan.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Scottielle ei pelata/pelattu palloa, kun peliaikaa on jäljellä 5 sekuntia ja joukkue on kahden pisteen päässä. Esim. Kobelle pelataan.

Eipä tietenkään kun joukkueessa oli Jordan. Ei ehkä olisi pelattu vaikka ei Jordania ollutkaan, mutta tämä onkin aivan eri väite kun se että Scottie ei olisi ollut hyvä pudotuspeli pelaaja. Eipä esim. Bill Russelkaan aikanaan juuri mitään viime hetken ratkaisu heittoja ottanut.

mutta taso laski runkosarjaan verrattuna, eikä ratkaisupalloja todellakaan kannattanut Pippenille pelata tärkeillä hetkillä playoffeissa.

Hänen playoff piste keskiarvo on itse asiassa parempi 17.5 kuin runkosarjan 16.1. Pisteiden teko nyt on vaan yksi osaalue, muutkin tilastot ovat suht samat ja puolustus varmasti oli hyvään joten en ymmärrä miten hänen tasonsa laski pudotuspeleissä. Joillain kausilla pisteissä hieman kun Jordan saattoi ottaa enemmän vastuuta tällä alueella, mutta ei se sitä tarkoita että kokonaistaso olisi laskenut. Eihän hänelle näitä ratkaisuheittoja pelattu runkosarjassakaan vaan Jordan ne otti.

Pippen ei koskaan ollut kovien pelien mies, vaan hänen tasonsa laski, kun ratkaisupelit alkoivat, ja mies alkoi tössiä. Siksi en juurikaan häntä arvosta ainakaan samalla lailla kuin esim. Shaqia tai Jordania...tai Magiciä.

Jos tarkoitat tällä juuri tuota että hän ei ottanut viime hetken ratkaisu heittoja niin eipä Shaq niitä sen kummemmin myöskään ota. Magic ei myöskään ainakaan uransa alussa ollut mikään viime hetken heittojen ottaja vaan nuo yleensä pelattiin Kareemille, poikkeuksena tuo legendaarinen hook heitto Bostonia vastaan. Jostain muistan lukeneeni että tuokin peli oli alun perin suunniteltu Kareemille.

Joku Reggie Miller tosiaan on sellainen pelaaja joka pystyy upottamaan voittoheittoja lopussa mutta ei hän kuitenkaan Pippenin tasoa kokonaisuudessaa ole lähelläkään.

Kertoo mielestäni pikemminkin siitä, että mies pelasi yhdessä kaikkien aikojen joukkueista aisaparinaan kaikkien aikojen kiistatta paras koripalloilija.

No jos kaveri pelaa 208 pudotuspeliä ja niissä 39 min keskiarvolla, niin on hän todennäköisesti tehnyt myös aika paljon asioita jotka auttoivat noita pelejä voittamaan. Ei Jordan myöskään ole ainottakaan mestaruutta voittanut ilman Pippeniä.

Tuota Dallu Dahlsrtömin kommenttia en vain ymmärrä ja sitä millä perusteella se on tehty.
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Kuten todettua, on toi vaan helvetin kova toi Big Benin esittely-systeemi. Vaikka miehen hypetys alkaakin lähennellä megalomaanisia lukemia niin ehkä hän on kellonsoittonsa ansainnut.

Pistons vie ja Lakers tekee mitä Lakers on sarjassa tehnyt ennenkin, eli hävinnyt.

Mailmanin polvi(ura?) on sitten sökönä ja mies istuu penkillä siviilit päällä.

Pelin kulku aika normaali:
Shaq kentällä -> peli tasaista
Shaq penkillä -> Lakers kontillaan ja Pistons runnuttaa.

Lainataan tähän pätkä toiselta foorumilta kauden alusta
Mr. La kirjoitti @koripallo.com
Gary Payton/Karl Malone. Pytty voidaan myös jälleen toivottaa tervetulleeksi mestareiden kaupunkiin.
4 hall of fame pelaajaa avausviisikossa tuottanee 70-82 voittoa runkosarjassa.
Rikkoutuuko 33 voiton putki?
Cook ja Walton eivät hirveästi odotuksia herätä,eivätkä rookiekaudella minuutteja tule saamaan, mutta pelaajia niistä pitäisi saada. Walton osaa syöttää, summer league peleissä tehnyt lähes triplatuplaa parissa pelissä.

Lakers tekee vielä vaikuttavamman comebackin kuin Bulls, thats for sure.
Deal done, Payton/Malone signed.
Bye Madsen.
Bye Horry, thanks for the memories

Räkäistä naurua kolmannella.


SE ON SIINÄ. Aika totaalista alistusta ja ei voi Lakers paljoa jossitella tuollaisen jälkeen. Big Benillä eläimelliset tehot, pitänee poistaa tuo "ehkä" tuolta kellonsoittojen edestä.
DONG DONG DONG.
 
Viimeksi muokattu:

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
NBA-kausi on sitten paketissa.

Ei voi kuin ihailla Pistonsin upeaa peliä ilman ainuttakaan supertähteä. Detroitissa pelattuja pelejä Pistons vei suorastaan ylivoimaisesti, tätä viimeistä jopa murskaavasti eron ollessa parhaimmillaan yli 20 pistettä.

Täytyy vielä viitata Savon Sanomien toimittajan finaaliennakkoon. Kyseinen toimittaja kirjoitti, että Lakers tulee viemään mestaruuden mennen tullen ja, että on suoranainen ihme jos Pistons pystyy ottamaan kaksikin voittoa. Kuinka väärässä sitä voikaan ihminen olla...

Lakersissä oli paljon samaa kuin tämän kauden Colorado Avalanchessa; ennestään kovaan tähtiryhmään (Sakic, Forsberg, Hejduk - O'Neal, Bryant) liittyy kaksi uutta tähteä (Kariya, Selänne - Malone, Payton), jotka ovat valmiita tinkimään palkastaan voittaakseen mestaruuden, mutta eivät lopulta onnistu auttamaan joukkuettaan kovin merkittävästi. Molemmilta seuroilta jäi siis pysti saamatta ja hyvä niin, vaikka en olisi pahakseni laittanut, jos Karl Malone ja Teemu Selänne olisivatkin saaneet pystin uriensa päätteeksi.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Juuri kaverilta kotiuduttuani ei oikein tunnekouhussa pysty mitään järjellistä kirjoittamaan mutta muutama sananen tuosta Detroitin joukkueesta isolla J:llä.

Käsittämättömän hieno fiilis, suosikkiseura vei pytyn "tähtisikermän" nenän edestä! Loistava ottelu Big Beniltä, uskomaton pelaaja kun saa fiiliksen kohdilleen. Todella kypsää peliä nuorelta Tayshaun Princelta, Rip Hamiltonilta jälleen kelpo suoritus ja Chauchey Billups valittiin MVP:ksi. Upeaa, tänään juhlitaan Detroitin voittoa!
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Ben Wallacelta aivan uskomaton peli. Hän oli tässä ottelussa kentän kuningas. Tätä tosin edesauttoi se, että O'Neal joutui jo alussa virhevaikeuksiin, eikä pelannut kuin 34 minuuttia. Lisäksi Malone istui siviilit päällä vaihtopenkillä.

Myös Tayshaun Prince pelasi todella hyvän ottelun. Ja osoitti, että kyllä sitä taistelua löytyy sittenkin myös näihin ratkaisuotteluihin. Muutenkin Detroitin ryhmältä erittäin tasainen ja hyvä peli. Koko aloitusviisikko ylsi pisteissä kaksinumeroisiin lukuihin.

LA:n peli kaatui jo heti O'Nealin virheisiin. Bryant viskoi palloa taas aivan minne sattui, eikä muistakaan löytynyt apuvoimia, kuten ei koko sarjassakaan. Voikin sanoa, että Detroit voitti Shaquille O'Nealin 4-1.

MVP-valinta meni aivan oikealle tyypille. Doc Rivers olisi antanut pytyn Ben Wallacelle, mutta se olisi ollut mielestäni vääryys, sillä sen verran selkeästi hän jäi O'Nealin varjoon neljässä ensimmäisessä finaalissa. Billups sen sijaan oli tasaisen kova jokaisessa ottelussa.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
Viestin lähetti JimmyMac
MVP-valinta meni aivan oikealle tyypille. Doc Rivers olisi antanut pytyn Ben Wallacelle, mutta se olisi ollut mielestäni vääryys, sillä sen verran selkeästi hän jäi O'Nealin varjoon neljässä ensimmäisessä finaalissa. Billups sen sijaan oli tasaisen kova jokaisessa ottelussa.

tietysti tästä voisi kysyä, että kuka nyt ei jäisi Shaq:n varjoon? Wallace hoiti homman aivan niinkuin pitikin ja Detroitin taktiikka pitää muut miehet kurissa toimi. Wallace silti sai hurjat levarimäärät joka pelistä. Silti, kyllä Billups sen MVP pystin ansaitsi.
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Viestin lähetti Richter_35
tietysti tästä voisi kysyä, että kuka nyt ei jäisi Shaq:n varjoon? Wallace hoiti homman aivan niinkuin pitikin ja Detroitin taktiikka pitää muut miehet kurissa toimi. Wallace silti sai hurjat levarimäärät joka pelistä. Silti, kyllä Billups sen MVP pystin ansaitsi.

Niinpä. Wallace teki sen, mitä pitikin (lue: teki sen, mitä pystyi tekemään). Kyllä O'Neal hallitsi korinaluspeliä käytännössä koko sarjan ajan, ja tästä syystä olisikin ollut typerää antaa finaalisarjan arvokkaimman pelaajan palkinto Wallacelle, joka myös häärii korin alla. Eli Wallacen panos ei finaaleja ratkaissut. Sen sijaan Billups oli omalla osa-alueellaan selvästi finaalien paras pelaaja.
 

Tesla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tshekki, Tre Kronor, Frölunda sekä sympatiaa Luleå
Hienoa Pistons, onnea! Shaq'n perspalloilu hävisi ja Motown sai yhden hienon urheilusaavutuksen lisää historiaansa. Edellinen autokaupungin NBA-mestaruushan taisi tulla joskus ihan 1990-luvun alussa. Ensi vuonna sitten Suns.... ja sit mä heräsin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Sen vähän perusteella mitä jaksoin katsoa niin aivan oikeaan osoitteeseen meni mestaruus.

Ja sitten Kobe New Yorkiin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kyllä oli Lakers kadoksissa näissä loppupelissä.
Ei niin mitään muuta kuin Shaq ja Koben epätoivoisia heittoja...
Millä ne oikein finaaleihin asti pääsi...?

No onnea nyt Detroitille. Omistajalla on varmaan mukavaa kun
omistaa Lightning'inkin.

Mikä muuten tämä NBAtv oli joka välitti ottelut?
Oliko ABC:n? Pisteet siitä että hyökkäysaika näkyi kokoajan ja
mielenkiintoinen infopalkki alareunassa.

Mikä tämä Kobe muihin seuroihin -juttu on??
Loppuuko Koben sopimus? Kuinka todennäköistä on että mies
jatkaa jossain muualla kuin Losissa?

Onko nyt NBA ensikaudella taas vain Canalin heiniä?
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
"Mikä muuten tämä NBAtv oli joka välitti ottelut?
Oliko ABC:n? Pisteet siitä että hyökkäysaika näkyi kokoajan ja
mielenkiintoinen infopalkki alareunassa.

Mikä tämä Kobe muihin seuroihin -juttu on??
Loppuuko Koben sopimus? Kuinka todennäköistä on että mies
jatkaa jossain muualla kuin Losissa?

Onko nyt NBA ensikaudella taas vain Canalin heiniä?"

NBA tv on nba:n oma kanava joka välittää pelejä, finaaleissa oli tämä varmasti vain kansainvälisessä lähetyksessä. Amerikassa oli kuitenkin abc:n presentaatio niin kuin muissa tänne lähetettävissä peleissä ennen finaaleja. Oli kyllä yllättävän hyvä, ainakin nhl:än kohdalla kansainvälinen lähetys on humattavasti huonompi.

Kobella ei lopu sopimus mutta hän pystyy sen halutessaan lopettamaan ja näin hänestä tulee vapaa agentti. Mitä todennäköisemmin hän tulee tuon option käyttämään mutta vaihtaako seuraa, se on vielä epäselvää. Itse uskon että mies jatkaa Lakerseissä mutta todennäköisyyksistä en tiedä. Hän tulee kuitenkin tuon Max sopimuksen haluamaan ja palkkakaton puitteissa ei ole kovin montaa seuraa joka sen pystyy tarjoamaan.

NBA pitäisi olla kokonaan Canalin heiniä ensi kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
Kobe & Shaq

Juu eli kobe on suuurella todennäköisyydellä lähdössä. NBA.comissa tossa pari viikkoa sitten veikkailtiin Memphisiä.. Ja hän on omien sanojensa mukaan lähdössä. Lakers aikoo tarjota maximi sopimusta mutta auttaako se..

Ja Shaq.. "Daddy" on myös ilmaissut lähtöhaluja, mutta voi olla että se on pistettävä ketutuksen piikkiin. Mutta NBA.comissa veikkailtiin että yksi suurista mahdollisuuksista olisi Orlando! Tosin Orlandon joku iso-herra sanoi että ei heillä TODENNÄKÖISESTI ole varaa maksaa. Mutta Shaqilla on kämppä Orlandossa, ei siis mikään kesämökki vaan KOTI:)

katsotaan..
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Kobesta puhutaan myös Knicksien yhteydessä ja tähän liittyisi joku _kohtuullisen_ iso sponssisopimus Nikeltä tms.

Jackson ei kuitenkaan enää Lakerseissa jatka, joten ainakin siltä osin muutoksia tulee tapahtumaan...ainakin Paytonia tuon pitäisi auttaa, koska takamiehethän yleisesti eniten kärsivät triangle-offencesta.

"Mutta Shaqilla on kämppä Orlandossa, ei siis mikään kesämökki vaan KOTI"

Jos tämä on se kämppä jota Shaq on esitellyt mm. MTV:n jossain ohjelmassa niin kyse ei ole kodista vaan linnasta.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kyllä se Lakersin homma siltä näyttää että Jerry Buss haluaa pitää Koben Lakerseissä. Lakersin GM Mitch Kupchek oli sanonut että jos Kobe haluaa Sing and Tradin niin he eivät tätä tule tekemään, esim Knickseihin ei olisi mitään asiaa ilman tälläisiä operaatioita palkkakaton takia. Muutamalla joukkueella on tarpeeksi tilaa palkkakaton puitteissa mm Memphis.

Shaqin trdaaminenkin on tietenkin aika vaikeaa miehen ison sopimuksen takia.

Nyt kuitenkin kun Jackson ei jatka on ilmeisesti todennäköisempää että Kobe pysyisi Lakerseissä.
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
T-Mac & Shaq!!

No niin tässä vähän lisää ketsuppia purilaiseen!! Näin luki espn.comissa:

"We talk all the time about it," McGrady told FLORIDA TODAY on Saturday. "Me and the Big Fella are trying to get to Dallas together now.

Siinä oliskin melkonen pommi! Sitten oli vihjailua että Nowitzki lähtisi pois.. Myös T-Macille oli toinen potentiaalinen vaihtoehto. Indiana. Reggie mahdollisesti lopettaa (pelaa samalla pelipaikalla) + Jermaine O'neil on hyvä Tracyn kaveri..

Mielenkiintoiseksi menee..
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Niinnoh, ei Nowitzkia minnekään pistetä vaan hän vain alkaisi pelaamaan oikealla pelipaikallaan eli SF/PF:nä.

Miettikääpä tätä:

Nash
T-Mac
Dirk
Airball
Big Daddy

Rahahan ei ole Cubanille este, mutta kyllä lähinnä Finley ja Jamison saisivat lähteä.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Raha ei Cubanille ehkä olisi esta mutta nba:ssa ei pelaajia voi kuitenkaan ihan miten vaan siirrellä. Rahaa pitää palkkojen muodossa liikkua takaisin saman verran, eli kummankin Shaqin ja T-Macin saamiseen tarvitsisi myös lähteä aika monta kaveria ja mielellään iso palkkaisia.

David Aldridge on kirjoittanut aiheeseen liittyen mielenkiintoisen jutun.

http://sports.espn.go.com/nba/columns/story?columnist=aldridge_david&id=1825532
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Raha ei Cubanille ehkä olisi esta mutta nba:ssa ei pelaajia voi kuitenkaan ihan miten vaan siirrellä. Rahaa pitää palkkojen muodossa liikkua takaisin saman verran, eli kummankin Shaqin ja T-Macin saamiseen tarvitsisi myös lähteä aika monta kaveria ja mielellään iso palkkaisia."

No ei tuo ole Dallasille vaikeaa.
Dallasistahan löytyy vaihtomiehenä! Jamison 11M$ ja vaikkapa Abdul-Wahad 6M$.

Siinähän tuo T-macin 13M$ kuittautuisi.

Shaqin 30M$ on toki iso raha, mutta mielestäni maksamallakin se hoituisi, jos sekä Lakers ja Dallas homman hyväksyisivät.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Shaqin 30M$ on toki iso raha, mutta mielestäni maksamallakin se hoituisi, jos sekä Lakers ja Dallas homman hyväksyisivät.


Ei siitä pelkällä rahalla selviä vaan palkkakatto sääntöjen takia pelaajia pitää siirtyä takaisin, en nyt tiedä tarviiko olla tasan sama määrä palkkaa mutta aika lähelle. Tuossa Aldridgen artikkelissa kun noita siirtoja spekuloidaan niin aika kööriä sieltä on Lakeseihinkin manossa.

Olisihan se ehkä teoriassa mahdollista saada Dallasista kasaan, ja voihan kolmansiakin joukkueita käyttää mukana, niin paljon pelaajia että siirrot onnistuisivat. Toinen asia on että ovatko nämä Dallasin tarjoamat mahdollisuudet mitenkään järkeviä Orlandon ja Lakersien kannalta. T-Macilla ainakin luulisi olevan ottajia ja varmasti haluavat hyviä pelaajia takaisin. Lakers ehkä olisi valmis ottamaan nuoria pelaajia sekä kalliita veteraaneja joilla on vain vuosi jäljellä sopimusta jolloin pystyisivät vuoden päästä putsaamaan palkkakatosta paljon pois. En sitten tiedä millaisia sopimuksia Dallasin pelaajilla on, monilla taitaa olla kohtuu pitkiä papereita.

Joka tapauksessa itse pidän aika lailla mahdottomana, tosin voin olla väärässä, että kummatkin Shaq ja T-Mac Dallasiin päätyisivät. Tai jos päätyvät niin Cubanilla pitää nostaa hattua. Tosin olisiko Dallasillakaan tähän mielenkiintoa, no ehkä jos Cuban haluaa muutaman vuoden jolloin mestaruuteen olisi hyvä mahdollisuus. T-Macilla ja Shaqilla kummallakin on varmasti ainakin muutama hyvä vuosi jäljellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös