varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Onkin pitänyt jo pidempään kirjoittaa Sunsien tilanteesta, mutta on aina unohtunut. No, jotain lyhyesti.

Hill on ihan kiva vahvistus, mutta karu fakta on se että omistaja on iskenyt hanskat tiskiin ja budjettia pitäisi saada pienennettyä. Tämä siis käytännössä tosiaan tarkoittaa Marionin dumppaamista ja tilalle ei ole tulossa profiilipelaajaa. Sinänsä tämä ei olennaisesti heikennä Sunsien tilannetta, koska olen kyllä täällä jo tuonut ilmi mielipiteeni Marionin pleijaripanoksesta...

Voisi kuvitella, että Suns keskittyy runkosarjassa entistä enemmän aloituksen ja eritoten Nashin lepuuttamiseen, eli voittoja tuskin tulee entiseen malliin. Toisaalta kun Suns-juna kulkee, niin Nashin ei tarvitse pelata kuin se 30 minsaa ja peli on ratkennut.

Amaren tilanne on kiintoisa, jos kuntoutuminen ei ole edennyt niin miehessä on kyllä iso kasa rahaa ja valitettava totuus on, ettei hän ole noilla tehoilla palkkansa arvoinen eikä pysty dominoimaan front-courttia.

No, ehkä tänä kautena sitten Spurs kaatuu. Sanotaan Sunsien pelityylistä ja menestyksestä mitä tahansa, niin Idästä Suns olisi ollut kolme kautta putkeen finaaleissa ja kun joukkue on käytännössä ollut absoluuttisesti mitattuna NBA:n toiseksi/kolmanneksi paras joukkue kolme vuotta, niin ei voi olla kauhean pettynyt joukkueen suoritustasoon, etenkin kun peli on viihdyttävää ja todellista joukkueurheilua.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, tytot ja pojjaat! Tanaan se taas alkaa. Tama koripalloilun kone, joka jauhaa aina kesakuulle asti. Yli pitkan talven ja kostean kevaan.

Liigassa ei liene Bostonin lisaksi muita ennakkosuosikkeja, kun ne tuikitavalliset. Jattaisin jopa Miamin tasta junasta kokonaan pois talle kaudelle. Shaq ei peliaan enaa paranna ja Wade on taysin vaarassa joukkueessa. Boston on toki mahtava piriste kesyssa Idassa, mutta mihin asti tuo "kolmen kundin joukkue" oikein yltaa? Kovin montaa matsia ne eivat tule voittamaan ellei kolmikko tee baut 70 pinnaa yhteensa. Detroit, Cavs... onko muita?

Lannessa karki on sama. Spurs, Suns ja Mavs. Denverista ei ole samaan junaan, joskin ne voi olla heti seuraavia. Utahin viime kauden yllatys ei tulle toistumaan, joskin he voivat vieda "meidan" divisioonan taas kylla. Minnesotasta veikataan koko liigan heittopussia.

Kauden aloittaa tanaan siis tv-ottelu Blazers - Spurs. Tulevaisuuden dynastia vs. taman hetken dynastia. Kentalla kohtaavat Roy ja Bowen, Aldridge ja Duncan, Jack ja Parker. Olo on kun pikkupojat lahtisivat kokeilemaan isojen poikien leikkeja! Silti yllatyksen mahis on heti olemassa. Spurs:eille jaetaan sormukset ym ennen pelin alkua ja muutenkin Spurs on lahtenyt kausiinsa vahan "katsellen", joten nyt meilla on paikka hoitaa kauden avausmatsi koko kansan edessa. Ilmoittaa koripalloilevalle maailmalle, etta "Hello future!".

Vaan enpa silti usko mihinkaan supermenestyksekkaaseen kauteen. Siella on ihan liikaa loukkaantumisia ja loukkaantumisherkkia kundeja. Blazerseilla on silti mahikset ottaa talla kaudella se yllattajan viitta harteilleen ja nostaa viime vuotista saldoa (32-50) tuntuvasti ylospain. Siita olisi hyva sitten lahtea kohti super-kautta, jolloin jengiin liittyy myos Rudy Fernandez ja Greg Oden. Rose Garden on ainakin valmiina siihen. Siella on nyt todella suuri upouusi HD tulostaulu, uudet party suitet, Portlandin "maamerkkeja" tekemassa luolaa kotoisaksi seka uusi iso nakoalaravinteli. Kya kelpaa!!

Jos nyt pitaisi veikata finaalia, niin se on Spurs - Celtics. Ja mestaruus kevyesti taas talle puolen USAta. Mutta kerrankos ma nyt vaarassa olen ollut, joten katsellaan nyt ensin...
 
All day.

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Hienosti pilasi UK+ illan/yön kliimaksin. Jatkoaikaa jäljellä 7s, niin lähetys katkeaa... noh onneksi Fordin heiton jälkeen vielä Allen upotti 2s ennen loppua kolmosen ja se siitä. Ottelusta kyllä voisi todeta, että tuomarit tahtoivat ottaa turhan kovaa roolia, muuten hyvää korista.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Pystyisikö joku kertomaan miksei Wade ole pelannut tällä kaudella Heatin peleissä? Onko taas loukkaantunut? Jos on niin onko tietoa onko eri vamma kuin viime kaudella?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Sehan meni seka olkapaa- etta polvileikkauksiin viime kauden jalkeen. Tanaan katsoin NBA TV:ta ja siella nakyi uutisissa, etta nyt hanet on paastetty "full contact" harjoituksiin. NBA.com:ssa taas mies sanoi tarvitsevansa viikon paivat kovaa treenia ennen peleihin paluuta. Eli reilun viikon paasta Wade tulee taas!
 
All day.

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Kiitokset 1Timerille. Mulla NBA:n seuraaminen rajoittuu aika pitkälti Waden tekemisten seurailuun ja nyt olin ihan sormi suussa kun Dwyanen nimeä ei Heatin tilastoissa näkynytkään.
 

Herke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyröskosken Pärske
Huhu kertoo, että Kobe olisi siirtymässä Bullseihin?

Kauppa jonka kuulin on kolmen joukkueen välinen (Sacramento, Lakers ja Bulls)

Bulls --> Sacramento: Ben Gordon, PJ Brown
Bulls --> Lakers: Ben Wallace
Sacramento --> Lakers: Ron Artest
Lakers --> Bulls: Kobe Bryant
Sacaramento --> Bulls: Spencer Hawes
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Sunseilla takertelee Amaren ollessa poissa, mutta onneksi kausi on vasta nuori.

Celtics on ainakin toistaiseksi ollut aika kova, pitääkin katsoa matsi kunhan joskus ehtii. Big Three tekee sen 20 pinnaa/naama joka matsissa ja joku ratkaisee pelit tarpeen vaatiessa, Garnettiin kahmiessa levarit tärkeissä paikoissa. Kolme peliä takana ja lienee vähintäänkin turhan aikaista puhua vielä mestaruudesta, mutta tuskin ainakaan pudotuspelien ulkopuolelle onnistuvat floppaamaan.
Toistaiseksi tuntuu, että Pierce on ehkä hieman taka-alalla, joten ratkaisevaksi jääkin miten hyvin kemiat toimivat kauden mittaan, kun kolme joukkueittensa entistä ykköstähteä joutuvatkin jakamaan huomiota.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Toistaiseksi tuntuu, että Pierce on ehkä hieman taka-alalla, joten ratkaisevaksi jääkin miten hyvin kemiat toimivat kauden mittaan, kun kolme joukkueittensa entistä ykköstähteä joutuvatkin jakamaan huomiota.
Toistaiseksi(ne 3 ottelua mitä kelteiltä nähnyt) juuri Pierce on ollut myös näistä huonoin&itsekkäin&epävarmin. KG:lle ei ole ollut ongelma aiemminkaan antaa ratkaisupaikkoja muille, kun häntä tuplataan. Hyvä esimerkki oli Toronto matsi, jossa häntä tuplattiin koko varsinaisen peliajan. Näinpä kaveri jakoi hyviä passeja esim. R.Allenille. Sitten jatkoajalla kun Bosh pelasi 1vs1 KG:tä vastaan, niin KG tylytti ratkaisevat korit/pisteet(+Allenin kolmonen voittoon) näyttämällä että Boshilla on vielä pitkä matka saman tason puolustamiseen kuin KG puolustaa.

Eikä mielestäni R.Allenkaan ole ollut mitenkään liian itsekäs tai näytä että kaverilla olisi tarvetta yksin ratkaista, Piercellä vähän on tuntunut olevan tätä, mutta ehkäpä se siitä kauden mittaan menee.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niin kun jo joskus aiemmin sanoin, niin en koskaan ollut mikan Celtics fani millaan muodoin, mutta kun tuota uutta Celticsia on katsonut niin siita tulee oikeen hyva olo! Mahtavaa katsoa kun kolme staraa vetaa yhdesta narusta (noh ehka joo Piercella on vaikeuksia sopeutua jonnin verran?) ja on koko joukkueen puolella. Pakko menna katsomaan kun postonilaiset tulee kylaan! KG on mielestani paljon enemman itsensa Bostonissa. Huippujannu!
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tossahan tuli eilen ihan mukava voitto plakkariin. Mavs tuli kylaan ja lahti jatkamaan reissuaan tappio taskussa. Itse tervehdin kylla tota voittoa ihan ilolla (TERVE!). Se kertoo tarinastamme aika paljon. Enemman juuri sita, etta kundeilla on munaa ratkaista 4. jaksolla ja etta isoja ei kumarreta. Hienoa!

Kausihan alkoi kolmella "road"tappiolla, joista kaksi oli ihan odotettuja (Spurs ja Rockets) ja kolmaskin "ihan ok" (Hornets). Harmihan se on kausi kolmella tappiolla aloittaa, mutta kylla tassa pitaa olla myos realisti.

Noh, Hornets tuli heti kylaan meidan ekaan kotimatsiin, jossa me otettiin "vahingolle" korvaus. Siita heti peraan varsin vaatimaton Memphis kylaan, jolle kundit antoi tilaa koko ekan puoliajan (tekiko ne 61 pinnaa??). Sitten nousi v-kayra otsaan asti ja kundit alkoi puolustamaan. Siita voitto ja samaan malliin jai Dallaskin jalkoihin. Aldridge ei ole pelkastaan stara jo hyokkayksessa, vaan han on sita jo puolustuksessakin. Vai mita sanotte naista vastustajista: Duncan, Gasol ja Dirk... Eipa ole kundit esittaneet mitaan ihmeellista hyokkayksessa Gasolin ekaa puoliaikaa lukuunottamatta. Toisaalta Duncanin ei tarvitsekaan esittaa yhtaan mitaan erikoista joukkueessaan. Se normaali "20" riittaa joka ilta, vaikka han voisi yhta hyvin veivata sen 30+:kin.

Positiivisina puolina tahan asti pitaa mainita ne tutut Roy (Mr Clutch) ja Aldridge, ja heidan lisakseen huikeaa alkukautta pelaava Webster ja penkilta loiston loytanyt Jack. JJ puolestaan loukkaantui uudestaan, joten se siita sitten. Missakohan han pelaa ensi vuonna??

Loppuun viela, etta Oden heitti kepit eilen menemaan. Katotaan miten kuntoutus tasta jatkuu...

Hitsi, etta tassa vaiheessa kutittais finaali Sprus - Boston... Legenda jo ennen alkuaan.
 
All day.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Urheilussa, varsinkin faneilla, on aikoja jolloin tulee itku ja on aikoja jolloin hymy ei lahde naamalta vaikka kuinka yrittais vaantaa!

Nyt hymyilyttaa. Detroit tuli eilen kylaan ja tata kohtaamistahan oli odotettu jo pitkaan. Nyky-Blazerseissahan on paljon samaa kun Pistonseissa, tosin silla erotuksella, etta Detroitin kundit on veteraaneja, "maailmanmestareita" ja kaikennahneita. Meilla taas edetaan matkan alkuvaiheita, ollaan innostuneita tulevaisuudesta ja ihaillaan potentiaalia...

Jarrett Jackia ollaan jo pari vuotta verrattu Chanchey Billupsiin (jamakka atleettisuus ja ratkaisuvalmius). Ja nyt meilla on LaMarcus "L.A." Aldridge, jota on osuvasti verrattu Rasheed Wallaceen (melkein 7', piiitkat kadet ja laaja heittoarsenaali). Naissa pareissa on seka ulkonaollisia etta pelillisia yhtalaisyyksia. Nyt kun Blazersien jannut on toisen ja kolmannen vuoden pelaajia, ja kun heilla on munaa ratkaista ja nayttaa, niin peli oli todellinen sokeri NBA-fanille. Mittatikku Blazersien tulevaisuudesta.

Detroit tulikin omalla tyylillaan heti pelin alussa ja skriinit toivat heille monia helppoja pisteita. Pikkuhiljaa alkoi kuitenkin kayda selville, etta nyt on nayton paikka. Oli lahetettava viestia maailmalle, etta Rip Cityyn kun tullaan, niin taalta ei enaa pisteita haeta tosta vaan. Lannen viime kauden runkosarjan paras joukkue, Dallas sai kokea sen viime viikolla ja nyt vastassa oli saman saman tason joukkue Idasta. Tama kun hoidetaan niin respectia on luvassa. Alun kangertelun jalkeen meidan kakkostiimi hoiti pelin jalleen tasoihin ja siita eteenpain mentiinkin vuorotahtiin aina 4.lle jaksolle.

Aldridge vei Rasheedia narussa (Sheedin pisteista 9 tuli perakkaisille kolmosilla ekalla jaksolla) ja lopussa Jack naytti Billupsille, etta nuoruus on nyt rautaa. Jalat ei vasy. Pelin lopussa Detroitilta loppui jalat ja ideat kun Blazers puolusti Pistonsit makkaratehtaalle. Toisessa paassa taas Roy, L.A. ja Jack hoiti homman himaan, Rodriguesin ja Blaken hoidettua puolustuksen halkomistalkoot tayden kympin arvoisesti. Blake:han on talla hetkella liigan paras syotot-pallonmenetykset -ratio vertailussa.

Blazers alkaa todellakin olla vaarallinen joukkue, silla sielta loytyy juoksuvoimaa, ennen kaikkea puolustusta ja nyt myos ratkaisuvalmiutta. Jatat kenen vaan naista vapaaksi, niin jo napsaa: Roy, L.A., T-Law, Webster ja Jack. Viis jannua, joista jokainen pystyy 20-30 pinnan pelisuoritukseen, kun vaan loysaa tulee. Miten niin Blazers on nykypaivan Pistons?? ;-)

Neljan kotipelin urakka siis takana saldolla 4-0 ja vastassa oli kolme huippujoukkuetta ja yksi duudaa joukkue (joka kuitenkin vei molemmat himamatsit meilta viime kaudella). Tanaan on back-2-back matsissa vastassa Nuggets Denverissa. Ihan hirveasti en odota tuolta matsilta, silla siellahan pelataan 1500m korkeudessa ja jengi oli hotellilla viime yona kellit 2.30am. Saattaa tulla AI & Melo -show...
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Naytti just olevan nba.com:ssa, etta Wade palaa tanaan kentalle SSS:ia vastaan.
Vaan eipä sekään auttanut, on jopa aika surkuhupaisa tuo Miamin tilanne, lienee on yliarviointia sanoa Shaqia edes varjoksi itsestään. Toisaalta kun Shaqin sopimus taitaa kattaa vielä 2 kautta niin siinähän ovat...tiedä sitten tehdäänkö Shaqin kohdalla tätä menoa buy-outti, jossa käytetään sitä jotain ihme Allan Houston-pykälää ja säästetään cappia.

Boston yhä voittamaton, onnekovii. Saas nähdä jos viikonloppuna ehtisi näkemään jonkun pelinkin.

Viime viikonloppuna tuli katsottua UK+:lta Atlanta-Washingtonia puoli matsia, kunnes en enää pystynyt, niin käsittämätöntä kuraa peli oli. Toki pelaajat ovat kovia jne. mutta eipä nyt tuon pelin perusteella voi hirveästi tuuletella NBA:n puolesta, verrattuna vaikka edes Hongan iloiseen ja monipuoliseen peliin. Ja niin olivat jenkitkin päätelleet, halli oli lähes tyhjä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Edelliskierroksen matsi, mutta kirjoitetaan silti...

Mavs palasi voittojen tielle Blazers häviön jälkeen. Terry johti joukkuetta pisteissä, saalistaen 25 pojoa. Nowitzki oli lähellä tripla-tuplaa, 21 pistettä, 12 levypalloa, mutta jäi 8 passiin. Pelin jälkeen vitsailikin että oli Terryn vika ettei tripla-tupla täyttynyt, Jason kun missasi muutaman helpon heiton pelin loppupuolella, Nowitzkin syötöistä siis.

Tästä taas ihan hyvä jatkaa, Georgen pitäisi viimeistään ensi viikolla päästä reenaamaan kunnolla, Harris palaa kokoonpanoon (oli pois perheessä tapahtuneen kuoleman vuoksi), ja Dampier palasi kokoonpanoon tuossa ottelussa. 7/7 oli Ericin tehot.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
ABC tv-kanava on sitten vaihtanut varsin ymmarrettavasti Joulu-paivan toisen tv-ottelunsa. Alunperinhan ohjelmatiedoissa oli luvassa Blazers-Sonics matsi, jossa nahtaisiin huikeaa kaksintaistoa valilla Durant ja Oden. Nyt kun Durantista ei ole viela kannattelemaan Seattlen ylpeytta eika Oden edes pelaa talla kaudella (ei silla etta Blazersien pelillinen taso olisi just nyt jotenkin tv-tasoa!!), niin toinen matsi on vaihdettu Cavs -Heat matsiksi naemma.

Ihan hyva niin. Me jatkamme a) vierasvoittojen metsastelya ja kee) matkaamme paremmaksi joukkueeksi.

PS. Toki kausi on pahasti aluillaan, mutta kylla tuo vieraskiertue Idassa oli saalittavaa seurailtavaa. Jokaisesta matsista olisi ollut odotettavissa voittoa, mutta tappiot tuli jokaisesta ja Phillysta jopa niin noyryyttavasti, etta se on varmasti nuorten pelaajien selassa viela pitkaan!
 
All day.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
PS. Toki kausi on pahasti aluillaan, mutta kylla tuo vieraskiertue Idassa oli saalittavaa seurailtavaa. Jokaisesta matsista olisi ollut odotettavissa voittoa, mutta tappiot tuli jokaisesta ja Phillysta jopa niin noyryyttavasti, etta se on varmasti nuorten pelaajien selassa viela pitkaan!
Selvästi Koposen mentävä aukko :)

Noh, vaikka Koponen ilmeisesti loistikin äskettäin Portlandin junnukoutsin katsoessa katsomossa niin taitaa mennä Koposen intin loppuminen ja treiditakaraja (joka muistaakseni kai rajoitti signauksiakin) päällekkäin.

Mitäs muuta NBA:ssa, Suns 11-2 same ol' same ol', Hill integroitunut ainakin tilastojen valossa hyvin joukkueeseen, vaikka aluksi hieman pelotti yhtälö Hill+juoksupeli. Pitänee joskus toivoa, että osuisi Sunsien peli viikonloppujen iltamatseiksi, niin pystyisi katsomaankin.

Boston 11-1, kyllähän sitä epämääräisesti spekuloitiin että Boston voi olla kova, mutta kukaan ei tainnut uskoa tuohon. No, tai sitten Itä vain on niin surkea. Minnesota taas vastaavasti 1-11 eli KG MVP:ksi? Tiellä tosin on se ongelma, että Allen ja Pierce kantavat yhtä lailla vastuuta voitoista.
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
MVP?

No näin alkukauden MVP:ksi kyllä on vain yksi nimi.. LEBRON!!

Aivan uskomatonta jälkeä tulee kyllä nyt.. 31/8/8 perpeli n.50% tarkkuudella, pistepörssin kärki ja cavsseill menee ihan hyvin ja varmasti vaan paranee!

Nyt tänä vuonna jo monta peliä nähneenä, vastustajien turhautuneiden koutsien kommentteja lukeneena, nyt on sellanen taso että MVP taitaa tänävuonna tulla..

Viime yönä taas nähtiin kun Kunkku meni vaihtoon sai Indiana 12-1 "runin".

Garnetilla on niin kovat apurit siinä että en usko hänen sitä voittavan. Vaikka Boston taitaa olla aika varma finaaliin menijä.. ellei LeBron sitten tee taas 46 pongoa pleijjereissä ja kaada niitä yksinään!

HAIL THE KING! MVP... MVP.. MVP..
 
"No ois se kiva jos ottoki pelais nää ifki pelit, ku sil o aina nivuset kipeet"

Hjallis "Big Harry" Harkimo

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nyt tänä vuonna jo monta peliä nähneenä, vastustajien turhautuneiden koutsien kommentteja lukeneena, nyt on sellanen taso että MVP taitaa tänävuonna tulla..
No kun noita tappioita on kuitenkin lähes saman verran kuin voittoja (ja voitoissa koreilee sellaisia mahtitiimejä kuin Minnesota), niin lienevät vain vastustajan koutsit vain hyvillään, että Lebron pelaa hyvin ja kukaan muu Cavseista ei vaivaudu pelaamaan. Löytyy muitakin ehdokkaita, esim. eräskin pitkähiuksinen kanukki joka pelaa tällä hetkellä 50/50/100 prosenteilla :) Ilmeisesti Nash sisuuntui viime kaudesta, kun vapariprosentti romahti alle 90:n ja on sitten kesäharjoittelussa satsannut vapareihin.

Garnetilla on niin kovat apurit siinä että en usko hänen sitä voittavan. Vaikka Boston taitaa olla aika varma finaaliin menijä.. ellei LeBron sitten tee taas 46 pongoa pleijjereissä ja kaada niitä yksinään!

HAIL THE KING! MVP... MVP.. MVP..
Tämähän nähtiin viime finaaleissa, miten Lebron suorastaan nousi taivaisiin ja yksin murskasi Spursit, ei lainkaan hiipumista tai pistekeskiarvojen, heittoprosenttien yms. romahtamista...

Noh, kohtahan taitavat Boston ja Cavs vetäistä back to back-pelit, niistä saanee jotain osviittaa, koska ei Bostonkaan ole kauheasti pelannut kovia joukkueita vastaan.
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
Niin Mutta Stevelläkin taisi olla ihan sama ongelma kun oli finaaleissa.. eikun.. eihän se ole päässytkään koko 11vuotisen uransa aikana niin pitkälle! No ehkä vielä..

Cavssin tappiot ovat taas tulleet mm. Dallasille, Phoenixille, Utahille ja Denverille joilla kyllä on selkeästi laajempi materiaali. Pistä LeBron Nashin tilalle niin Suns olisi mestari. niin kyllähän stevellä on hyvät prosentit.. muuten sitten häviääkin joka tilastossa, no tietysti syöttöjä on peräti 3 perpeli enemmän..

- KING 4 MVP
 
"No ois se kiva jos ottoki pelais nää ifki pelit, ku sil o aina nivuset kipeet"

Hjallis "Big Harry" Harkimo

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Niin Mutta Stevelläkin taisi olla ihan sama ongelma kun oli finaaleissa.. eikun.. eihän se ole päässytkään koko 11vuotisen uransa aikana niin pitkälle! No ehkä vielä..

Cavssin tappiot ovat taas tulleet mm. Dallasille, Phoenixille, Utahille ja Denverille joilla kyllä on selkeästi laajempi materiaali. Pistä LeBron Nashin tilalle niin Suns olisi mestari. niin kyllähän stevellä on hyvät prosentit.. muuten sitten häviääkin joka tilastossa, no tietysti syöttöjä on peräti 3 perpeli enemmän..
Huhhuh. Se ei käsittääkseni ole Nashin vika jos Amare ja Marion ovat täysiä sukkia tosipeleissä? Ei Suns ole koskaan Nashiin kaatunut, mutta kun taas Lebronin pitäisi venyä että tulisi edes tasainen sarja, niin äijä jäätyy pahasti. Ei MVP materiaalia omasta mielestäni (vaikkei runkkarin MVP:hen POffeja ei katsotakaan tietenkään) ennen kuin pelaa loistavasti silloin kun joukkue sitä eniten tarvitsee.

Niin, ja Nashilla on syöttöjä 3 per peli enemmän, mutta se Nashin pelin johtaminen on jotain aivan loistavaa. Pistä Garnett Amaren tilalle niin Suns on mestari.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
Käykääpä vaikka nyt tässä välissä lukemassa otteluraportteja cavssin peleistä.. kyllä siellä sitä johtajuuttaa on ihan tosissaan!

ja mitä tulee omien jengi kavereiden jäätymiseen niin ei varmaan tarvi edes tähän mitään kirjoittaa? mikäli nba:ta yhtään seuraatte. Kyllähän se oli spursseja vastaan vaikeaa kun kunkku about triplataan joka kerta. kun ei vaan muista ole apua niin ei ole.. Nash ei vaan saa itse hyödynnettyä kovia pelikavereitaan tärkeillä hetkillä. Ja kun mies ei itse mikään loistava ratkaisia ole niin.. kyllähän se tarkasti pistää ne 10 yritystä.. mutta kun kerran tiimi kavereista ei ole apua, niin Steve ei yksin kykene ratkomaan. sehän on ihan ymmärrettävää.. harva voi (KING), kysykää vaikka Flip Saunderssilta..

06-07 Play-off avarages
Cavssin "apupojat"
Gooden: 11/8
Ilgauskas: 13/10
Hughes: 11/4 35% trkkuudella

Suns

Stoudamire: 25/12
Marion: 17/10
Barbosa: 16/4

KING: 25/8/8
Nash: 19/13

Hyvää yötä
 
Viimeksi muokattu:
"No ois se kiva jos ottoki pelais nää ifki pelit, ku sil o aina nivuset kipeet"

Hjallis "Big Harry" Harkimo

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
ja mitä tulee omien jengi kavereiden jäätymiseen niin ei varmaan tarvi edes tähän mitään kirjoittaa? mikäli nba:ta yhtään seuraatte. Kyllähän se oli spursseja vastaan vaikeaa kun kunkku about triplataan joka kerta. kun ei vaan muista ole apua niin ei ole.. Nash ei vaan saa itse hyödynnettyä kovia pelikavereitaan tärkeillä hetkillä. Ja kun mies ei itse mikään loistava ratkaisia ole niin.. kyllähän se tarkasti pistää ne 10 yritystä.. mutta kun kerran tiimi kavereista ei ole apua, niin Steve ei yksin kykene ratkomaan. sehän on ihan ymmärrettävää.. harva voi (KING), kysykää vaikka Flip Saunderssilta..
Kunkkua kun ei about triplattu joka kerta, tuplattiin tosin kun korin lähelle tuli mutta muuten Spursin loistava puolustus hiljensi melkeinpä koko Cavsin. Oletko katsonut yhtään Sunsien PO-pelejä? Marion on täysin haluton paska aina kentällä, ja Amare on aivan eri pelaaja kuin runkosarjan aikana.

Kuinka monta pointtia tiedät, ketkä ratkovat pelejä yksinään? Eikä se "King" nyt kuitenkaan pysty pelejä ratkomaan sen ihmeellisemmin kuin Kobe, ketä pieksee Lebronin aivan pystyyn. MJ on kuningas, Kobe on prinssi, Lebron pesee lehmien perseitä navetassa.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
ja mitä tulee omien jengi kavereiden jäätymiseen niin ei varmaan tarvi edes tähän mitään kirjoittaa? mikäli nba:ta yhtään seuraatte. Kyllähän se oli spursseja vastaan vaikeaa kun kunkku about triplataan joka kerta. kun ei vaan muista ole apua niin ei ole.. Nash ei vaan saa itse hyödynnettyä kovia pelikavereitaan tärkeillä hetkillä. Ja kun mies ei itse mikään loistava ratkaisia ole niin.. kyllähän se tarkasti pistää ne 10 yritystä.. mutta kun kerran tiimi kavereista ei ole apua, niin Steve ei yksin kykene ratkomaan. sehän on ihan ymmärrettävää.. harva voi (KING), kysykää vaikka Flip Saunderssilta..
Ei saa hyödynnettyä, kun mafian piikkiin toimiva tuomari ajaa ne pelaajat ulos :)

Tai verenvuoto nenästä pitää joukkueen parhaan pelaajan ja heittäjän poissa pelistä ottelun ratkaisuhetkillä.

Ottamatta kantaa muuhun, niin Suns oli kuitenkin ainoa joukkue viime kaudella, jolla oli edes mahdollisuuksia Spurseja vastaan ja vaikka parempi voitti, niin ei se nyt ihan tyylipuhtaasti sitä tehnyt, toisinkuin sitten finaalivastuksen kohdalla.

On sääli, että myös itäisestä konferenssista pääsee NBA:n finaaleihin. Ehkä Boston nyt on muuttanut taas ainakin hieman voimatasapainoa, kun Miami ja Detroit lienevät menneen kauden lumia.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Selvästi Koposen mentävä aukko :)

Noh, vaikka Koponen ilmeisesti loistikin äskettäin Portlandin junnukoutsin katsoessa katsomossa niin taitaa mennä Koposen intin loppuminen ja treiditakaraja (joka muistaakseni kai rajoitti signauksiakin) päällekkäin.
Hymijo kuitattu. (mika on muuten "Portlandin junnukoutsi"??)

Ei se takamiehista ole kuitenkaan ollut kiinni. Ja sanotaan nyt taas uudestaan se, etta en ole ikina nahnyt Petterin pelaavan, niin sikali olen jonninverran paitsiossa aina kun kommentoin jotain mika liittyy haneen... mutta silti... Meilla on ihan hyvat takamiehet verrattuna lahes mihin vaan liiga-joukkueeseen. Ehka edelleen pikkasen pienenlaisia, mutta ihan patevia: Roy, Blake, Jack, Rodrigues ja ehka Green:kin viela joskus. Mista se on lahiaikoina sukannut on se, etta 1) Roy on ihan turhaan "niin joukkuepelaajaa, niin joukkuepelaajaa". Viddu, antais palaa vaan heti alusta. Rookie of the year ja aivan assa lahes keta vastaan vaan ja silti gubbe vetaa ihan yossa aina 4.lle jaksolle asti. Turhaan, sanon mina. 2) LA on liigan yksi suurimmista nimista tulevaisuudessa ja vetaisin hanessa yhtenevaisyysviivoja niin Rasheediin kuin D-Howardiinkin. Nyt vaan kun aijaa pidetaan double-teamina koko ajan, niin nuoren pelaajan pelialy ei viela aina riita. Viikonloppuna LA sanoikin alkavansa taas pelaamaan agressiivisemmin. Turha alentua toisten tasolle, vedetaan omaa vaan! Ja heti tulikin tulosta Kings matsissa. Kolmas asia on meidan koutsi. Olinkin jo lahdossa (kunhan joskus taalta Kanadasta kotiudun...) matsiin TRADE NATE plakaatin kanssa... Aija on saanut meidan alkukauden tykit (Webster ja T-Law) taysin jaihin ohjatessaan pelia ihan liikaa penkilta. Kundit on luonteeltaan aika arkoja ja T-Law jopa hieman "yksinkertainen" (if you catch my drift), joten aijat on ollut ihan lukossa viime ajat Naten ikeen alla. Kings voiton jalkeen Nate lupasikin pelaajille enemman vapaita kasia peleissa tasta lahtien. Kiitos siita Nate, niin ei munkaan tartte lahtea sinne hallille juomaan kallista kalijaa!

Mita sitten tulee tohon MVP-keskustellun, niin mun kuppi on (ei nurin vaan) kallellaan KGn puoleen ilman muuta. Liigassa on puolisen tusinaa pelaajaa, jotka pystyisivat tykittamaan sen 30+ pinnaa per peli (plus muuta), mutta eivat sita tee JOUKKUEENSA takia. KG on yksi niista. KGn rooli joukkueessa onkin paljon muuta kun pisteiden teko. Mies oli Twin Cityn sydan ja on ihan sita samaa nyt Bostonissakin. Ihailtavaa! Ollaankin tultu jopa tilanteeseen, jolloin 1Timer voi kohta sanoa nauttivansa seka KGn etta Bostonin pelista! Olisitte ehdottaneet jotain tuollaista viitisen vuotta sitten, niin olisin kiertanyt golfmailan kaulanne ymparille kera julkisen naurun (vinks vinks). Eli olen kylla vakaasti sita mielta, etta KG on ehdotomasti the most valuable player joukkueelleen tassa liigassa. Eniten pisteita tekeva ei sita aina ole. Toki LBJ on sita myos omalle joukkueelleen, mutta ihan eri syysta. Joukkue on aika keskinkertainen ilman hanta, joten hanen on tehtava noi pinnat, jotta jonkinlaista menestysta tulisi. Kakspiippunen juttu, mutta en vaan nae sokeasti pisteita tekevaa pelaajaa aina yksinkertaisesti liigan parhaana pelaajana. A la Kobe.
 
All day.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy