NBA kausi 2007-2008

  • 43 175
  • 373

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ja kaikki mitä urheilutoimittajat sanovat on aina totta?
Jos sinulle "näyte lähde"-keskustelu on lapsellista, se vain osoittaa sitä että olet ehkä viettänyt vähän liian pitkään jenkkilässä, missä tunnetusti lähdekritiikki on vähemmän suosittua. Tai no, kaitpa sieltä vieläkin löytyy redneckejä, jotka uskovat sinisin silmin Irakin suunnitelmiin tuhota USA ydinaseilla.
Se siitä siis.

Ei kylla taa oli varjo sun kaikkien aikojen paras kirjoitus, hands down! Pakko quotata. Olisin meinaan kirjoittanut sulle jo hieman aiemmin, mutta kun piti vaihtaa taa nappis. Kahvi ei tehnyt hyvaa sille... :-(

"Nayta lahde" -heitot tulee nailla keskustelupalstoilla aina niilta, joilta argumentit alkaa olla loppu. Se on nahty monet kerrat. Se on ikaan kuin se viimeinen heitto ja toive, etta josko saisin viela ton nalkkiin "huijaamisesta" ja omiensapuhumisesta. Se, jos sa et usko mita ma jostain tallasesta asiasta taalla kerron, niin ei silla niin valia ole. Ei sun tarttekaan. Enhan ma taalla naita sulle ole todistelemassa. Muista nyt kuitenkin ennen kuin tukehdut iloos, etta ma seuraan aika helvetisti tota NBAta, niin tv:sta, muualta mediasta kuin livenakin. Lisaksi olen nyt uuden toimeni "ansiosta" tutustunut muutamaan pelaajaan, heidan perheenjaseniinsa ja koutsiin. Ei paljoa ole siis pohjaa jauhaa NBAsta, mutta hieman kuitenkin. Ei kannata siis ihan kaikkea paskaksi epailla mita 1Timer taalla kirjottaa. Blazer-jutut on usein varitettyja, sen myonnan, mutta minkas faniudelleni voin ;-)

Nama sun tarkoittamat "urheilutoimittajat" ei muuten ole mitaan tapiosuomisia ja bubiwalleniuksia taalla. Ma en tieda kuka niita sun internetista katsottuja matseja yleensa selostaa, mutta taallahan ESPNn, TNTn seka ABCn matsit selostaa poikkeuksetta vapaalla olevat NBA-koutsit ja lopettaneet pelaajat. Jeff Van Gundeista Reggie Millereihin ja kaikkea siita valilta. Skaala on siis laaja. Ja kutsu vaan mua holmoksi, mutta jotenkin ma tykkaan luottaa naitten tyyppien "insidereihin" ja juttuihin. Tuntevathan naa kundit henk koht, jos ei nyt ihan kaikkia, niin useimmat pelaajat, valmentajat ja paattajat. Vastaavasti studiossa sitten vaikuttaa sellaset legendat kun Ernie Johnson, Kenny Smith ja Charles "tight shorts" Barkley. Vierailevina "tahtina" aina valilla Magic Johnsonia ja Millerin Reggiea, ja nyt viimeksi D-Wadea. Jotenkin musta vaan tuntuu, etta naihin jannuihin voi luottaa niin pelianalyyseissa, uutisissa kuin inside-jutuissakin. En tieda, tuntuu vaan silta...

Ja tosiaan, taalla on edelleen (sano vaan) juntteja, jotka uskovat vaikka tohon sun mainitsemaan asiaan. Mutta mitas me niista. Ne ei oo ennenkaan heiluttaneet ainakaan meikalaista. Toivottavasti ei suakaan. Ja jos on, niin ei keskustella niista tassa toikissa, jossa aiheena on NBA koripallo, ei joku sota, sen syyt ja juntit.

PS. Olen ollut taalla vasta 4 vuotta, joten en osaa ainakaan itse sanoa olenko ollut liian kauan vai vasta sopivasti. Belgiassa asuin 8 vuotta ja se oli eittamatta liian kauan se. Mutta mitas me siitakaan. Mulle ei naa maat niin merkkaa mitaan. Onhan noissa tullut useammassa asuttua ja oltua...
 

Islanders

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders

Älä nyt helvetti mies pilaa hyvää ketjua "Asun Jenkeissä, joten tiedän enemmän"-asenteella. Mitään muuta en vihaakaan yhtä paljoa kuin kusipäistä asennetta.

Tiedät selvästi paljon NBA:sta, mutta jos joku kysyy sinulta lähdettä, olet aikuismaisesti valmis myös sen esittämään, etkä ala ylimieliseksi. Ota tämä vaikkapa neuvona nuoremmalta.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
On kyllä aika kieroontunut ajattelumaailma, jos lähteitten vaatiminen on jotenkin negatiivinen juttu. Ammatissani sitä kutsutaan lähinnä normaaliksi kanssakäymiseksi, everybody lies, kuten Dr. House sanoo.

Nama sun tarkoittamat "urheilutoimittajat" ei muuten ole mitaan tapiosuomisia ja bubiwalleniuksia taalla. Ma en tieda kuka niita sun internetista katsottuja matseja yleensa selostaa, mutta taallahan ESPNn, TNTn seka ABCn matsit selostaa poikkeuksetta vapaalla olevat NBA-koutsit ja lopettaneet pelaajat.

Ei kukaan voi oikeasti olla noin kujalla nykyteknologista.
Ihan samoja lähetyksiä täällä katsotaan ja ihan samat urpot siellä jauhavat paskaa, Magic Johnson nyt on kaikista pahin, mies käyttää 5 minuuttia minkä tahansa asian sanomiseen, ilman että oikeastaan sanoo mitään.

Hieno juttu intternettissä on myös se, ettei tarvitse tukeutua samaa kieltä puhuvien ihmisten "ulkomaanraportointiin", vaan mm. realgm.com tarjoaa parikymmentä tuhatta jenkkiä, jotka vähän väliä avautuvat juuri em. "NBA-koutsien" kämmäilyistä.
Tuossa nyt tuli ensimmäisenä vastaan ketju, missä keskustellaan näitten huippuselostajien ammattitaidosta
http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=784017
Ja tuossa taas haukutaan naisanalyytikkoa
http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=782365


Ja kutsu vaan mua holmoksi, mutta jotenkin ma tykkaan luottaa naitten tyyppien "insidereihin" ja juttuihin. Tuntevathan naa kundit henk koht, jos ei nyt ihan kaikkia, niin useimmat pelaajat, valmentajat ja paattajat.

Mä olen seurannut P-amerikkalaista urheilumaailmaa kohta kuitenkin 15 vuotta ja oppinut, ettei pidä luottaa mihinkään, ennenkuin nimi on paperissa ja jätkä jäällä. On huhuja, enemmän huhuja ja sitten valheita.
Etenkin jälkikäteen erilaisia tarinoita syntyy helposti, joitten tarkoitus on joko jakaa vastuuta huonoista päätöksistä tai sitten omia vastuuta hyvistä.
Se, että tähtipelaajilta kysytään treideistä ei ole mitään uutta, mutta sille todellakin tahtoisin nähdä lähteen, muutakin kuin suusanallista perimätietoa, että esim. Nash ja D'Antoni ihan oikeasti tahtoivat juuri Shaqin joukkueeseen.
Väittäisin, että olisi Marionilla voitu saada muutakin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Se, että tähtipelaajilta kysytään treideistä ei ole mitään uutta, mutta sille todellakin tahtoisin nähdä lähteen, muutakin kuin suusanallista perimätietoa, että esim. Nash ja D'Antoni ihan oikeasti tahtoivat juuri Shaqin joukkueeseen.

Charles Barkley eilisessä Inside the NBA ohjelmassa väitti että D'Antoni olisi Shaqin halunnut, tai sanoi että hänelle niin on sanottu, toki kuka hänen lähteensä tähän tietoon on jäi epäselväksi. Tuo pätkä löytyy nba:n sivuilta.

Mitä tulee kommentaattoreihin niin pari peliä on tullut UK+:san kautta katsottua, näitä ABC:n pelejä lähinnä ja Van Gundy on kyllä aika rasittava tyyppi. Kyllähän sieltä ihan asiaakin välillä tulee, mutta karsea määrä lässytystä ties mistä aiheesta, lähinnä tällä porukalla tuntuu olevan joku fixaatio Van Gundyn lukio/yliopistouraan kun siitä erinlaista statistiikkaa annetaan ja sitten jauhetaan siitä aiheesta. Hubie Brown on mielestäni paras, koko ajan asiaa pelistä eikä mitään muka hauskuuksia.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Älä nyt helvetti mies pilaa hyvää ketjua "Asun Jenkeissä, joten tiedän enemmän"-asenteella. Mitään muuta en vihaakaan yhtä paljoa kuin kusipäistä asennetta.

Tiedät selvästi paljon NBA:sta, mutta jos joku kysyy sinulta lähdettä, olet aikuismaisesti valmis myös sen esittämään, etkä ala ylimieliseksi. Ota tämä vaikkapa neuvona nuoremmalta.

No enhan ma ole missaan kohdassa sanonut noin, hyva mies. Eikohan se ole toi varjo, joka siita mun "kaikkitietamisesta" ja "Jenkeista asumisesta" jaksaa jauhaa... Niin kun sanoin edellisessa viestissa, mulle on taysin irrelevanttia missa ma asun. Asun siella missa on duuni, hyva olla kulloinkin ja missa vaimokin tykkaa olla. Nyt se on taalla, seuraavaksi ties missa. Tama on mun kuudes maa, jossa asun (eika todellakaan ole viimeinen), joten se tasta TAYSIN turhasta puheenaiheesta.

varjolle sen verran, etta kylla ma sen tiesin, etta sulle noiden kommentaattorien, ex-pelaajien ja ex-valmentajien jutut on toki "paskaa", mutta linkeissasikin olevan keskustelupalstan keskustelijat (eiks naa oo niita redneckeja, hei??) tietaa sitten sitakin enemman: "his voice is really annoying, same with the way he talks..it's also hard to understand him, because Kobe's balls are always in his mouth...". Tama oli selva kylla ja kertoo paljon asenteesta ja sinusta. Siella meinaan nayttaa olevan hyvin paljon kaltaisiasi persoonia, joten mikas siina!

Sita ma en tosin ymmarra, etta millasta lahdetta sa odotit mun tuovan esille tohon juttuun? Mika sulle olis ollut se lahde, jonka olisit uskonut? Kun se ei ole ex-koutsi, ex-pelaaja eika urheilutoimittaja, niin mika sitten? GMrealin pelleko Clevelandista?? Ei ymmarra.

Sita en puolestani tiennyt milla selostuksella katsot matseja. Ei kyse ole mistaan kujalla olemisesta nykyteknologiasta. Mistas helvetista mina tiedan mista ja milla sa katsot noita matseja? Itse en katso netista mitaan tv:seen liittyvaa, kun kaikki tarvittava nakyy omasta tv:sta. Muutenkin yritan kayttaa nettia ja konetta mahd vahan, kun sita on tullut elaman aikana tuijotettua ihan yllin kyllin.

Suuntaan nyt katseeni seuraavaan kierrokseen ja sen namupaloihin, mm Spurs ja Hornets. Nannaa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Kun täällä näyttää olevan aika syvällistäkin NBA-tietämystä niin kertokaapa hieman faktaa meikäläiselle. Kysymykset koskevat näitä playoffeja:

1. Mistä johtuu idän ennakkosuosikkien Bostonin ja Detroitin lievä takkuaminen?

2. LeBron ja Cavs on myöskin ollut vaisu koko kauden, miksi?

3. Celtics on ollut kovasti tapetilla ja aiheesta, mutta luulen että mestari tulee silti lännestä sillä Boston antaa liikaa tasoitusta vaihtopenkillä. Olenko pahasti kujalla?

4. Lännestä näyttäisi tulevan Spursin ja Lakersin välinen skaba. Kumpi viekään voiton, kokenut ja melkein jo vanha Spurs, vai Kobe ja Lakers? Paljonko vaikuttaa Lakersin ison sentterin puute?

5. Kauden yllättäjiä ovat olleet mielestäni Orlando, New Orleans ja Utah. Voiko Chris Paulin taika viedä Hornetsin vieläkin suurempiin urotekoihin? Entä sitten Jazz, jonka uskon pudottavan Houstonin, riittääkö materiaali? Orlando taitaa olla idässä liian heiveröinen.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
1. Mistä johtuu idän ennakkosuosikkien Bostonin ja Detroitin lievä takkuaminen?

3. Celtics on ollut kovasti tapetilla ja aiheesta, mutta luulen että mestari tulee silti lännestä sillä Boston antaa liikaa tasoitusta vaihtopenkillä. Olenko pahasti kujalla?

Bostonilla on oikeastaan vain yksi todellinen playoffpelaaja ja penkki tosiaankin on myös kapea. Samoin joukkueen hyvä puolustuspeli(runkosarjassa) on kadonnut johonkin playoffseissa.

Eipä muista sanottavaa, kun tuossakin jo kestämistä...
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
1. Mistä johtuu idän ennakkosuosikkien Bostonin ja Detroitin lievä takkuaminen?

2. LeBron ja Cavs on myöskin ollut vaisu koko kauden, miksi?

3. Celtics on ollut kovasti tapetilla ja aiheesta, mutta luulen että mestari tulee silti lännestä sillä Boston antaa liikaa tasoitusta vaihtopenkillä. Olenko pahasti kujalla?

4. Lännestä näyttäisi tulevan Spursin ja Lakersin välinen skaba. Kumpi viekään voiton, kokenut ja melkein jo vanha Spurs, vai Kobe ja Lakers? Paljonko vaikuttaa Lakersin ison sentterin puute?

5. Kauden yllättäjiä ovat olleet mielestäni Orlando, New Orleans ja Utah. Voiko Chris Paulin taika viedä Hornetsin vieläkin suurempiin urotekoihin? Entä sitten Jazz, jonka uskon pudottavan Houstonin, riittääkö materiaali? Orlando taitaa olla idässä liian heiveröinen.
1. Bostonin ja Hawksien välinen sarja on pidentynyt osaksi Atlantan kotiyleisön takia ja Smith, Johnson ja Horford takia. Boston kesti paineet runkosarjan mutta kieltämättä KG ja kumppanit ovat vain ihmisä joten puntti on ehkä alkanut myöskin vähän tutista, Mainittavaa on juuri että Hawks voittanut kaikki kotipelit.Vaikeaa on kylläkin voittaa Hawkseilla Bostonissa koska Bostoninkin kotiyleisö on kova, ja Hawksien nuori jengi tulee jälleen olemassa pulassa.

2.Cavsin kauteen vaikuttivat aluksi Pavlovicin ja Vareajon sopimusekoilut, miehet missasivat jopa kesäleirit sen vuoksi. Sitten kauden aikana LeBron oli poissa tovin jonka aikana Cavs rämpi todella syvällä. Pavlovic ja Gibson kärsivät myöskin melko pitkistä loukkaantumisista, Pavlovic jopa loukkaantui uudestaan ennen pleijareita mutta pelasi pari minuuttia jo tänä yönä. Ja sitten tuli se iso treidi jonka jälkeen peli oli vähän hakusessa mutta vihdoinkin kaikki uudet pelaajat pelaavat miltei niin hyvin kuin heiltä odotetaan. Mainittavaa on että Goodenin ohella katosi pisteet PF paikalta, tottakai Smith osaa pisteitä tehdä mutta Cavseissa ei samaa tasoa kuin Chicagossa ennen treidiä. Muutenkin Idässä oli monta yllättäjä jengiä jotka pelasi paremmin kuin viime vuonna.

3.Se on varmaan totta, koska esim. Lakersilla on ymmärtääkseni paras penkki Detroitin ohella liigassa tällä hetkellä. Mutta ei Bostonin hirveästi pidä häpeillä Caaselilla, Poseylla, Brownilla, Housella, Daviksenna ja Tony Allenilla.Itse pelkään että Lakers vie, alitajunta sanoo Spurs. Boston olisi liian "selvä" ja Cavs on se oma suosikki.

4.Sentterin puute? Gasol pelaa tällä hetkellä vähintäänkin yhtä hyvin kuin Duncan joten ei paljon väliä vaikka Bynum on poissa. Lakers-Spurs otteluparista tulee todella jännittävä.Sitäpaitsi Lakersilla on tsemppaajat MBenga ja Turiaf jotka varmaan pääsevät ärsyttämään Duncania, vaikka tosin Duncan varmaan pesee heillä lattiaa konferenssi-finaaleissa. Jos Spurs näyttää samanlaista notkahdusta kuin Sunsseja vastaan niin Lakers kyllä vie, sen verran nälkäinen joukkue. En sano että Suns ei ollut mutta Suns oli ihan sekaisin kiitos Shaqin, snap.

5.Voisi olettaa että kokenut Spurs jäädyttää Paulin totaalisesti, vaikka kokematomuus ei näkynyt Kiddiä ja Mavseja vastaan niin Mavs ei ole mikään mittapuu tällä hetkellä. Mavs oli Sunssien ohella melko pettymys. Nyt mitataan viimeistään Paulin taidot Parkera vastaan. Jazz on varmaan The joukkue Lakersin ja Spursin jälkeen, mutta uskon että Lakers hoitaa Jazzin. Orlandon vahvuus ovat Howard joka sopivasti paransi Pleijareihin, Lewis ja Hedo. Mutta jälleen Pistons vastassa. Guard oastolla Detroit murskaa Orlandon. hyökkääjä puolella Defensive-dynamo Prince saa varmaan Hedon hiljennettyä ja centteri PF ostastolla Wallace hiljentää kokemuksella Howardin, heh. Siihen kun lisätään Detroitin vaihtopenkki. Pitäisi olla selvä nakki, mutta niin piti 76rskin olla...

En väitä omaavani syvällistä tietoa.
Stevensonille terkut: http://www.youtube.com/watch?v=pWdluT_DOxw
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Hyvia kysymyksia! Niihin vois palata ajan kanssa tassa viikonlopun aikana.

Spurseistahan tulee kaikkien aikojen vanhin mestaruusjoukkue (lahde: Fox Sports, 2.5.2008), jos he pytyn loppujen lopuksi vie. Tama onkin se mielenkiintoinen juttu tassa Spurs - Hornets parissa: Vastakkain on NBAn kokenein joukkue ja vasta huipulle pyrkiva/tullut nuori joukkue. Jos miettii match-uppeja, niin huikein niista on eittamatta CP3 - Sweet Talker From Paris. Miten hyvin kokematon joukkue pystyy taistelemaan sellaista joukkuetta vastaan, joka t-i-e-t-a-a miten matseja voitetaan? Mina veikkaan Spurseja jatkoon, joskaan en olisi yhtaan pettynyt, jos meidan tulevien vuosien kovin vastus tassa konfferenssissa menisi tasta finaaleihin.

Boston on ollut hyvin hyvin vaisu tappio-otteluittensa viimeisilla jaksoilla. Muista nyt tan raavasuun nimea, joka ESPN:lla vaikuttaa, mutta han sanoi sen hyvin: Talle 3-3 tilanteelle ei ole muuta selitysta kun, etta Bostonin pitaisi haveta sita! Vastakkain on pleijarien paskin ja kovin joukkue (lahde: nba.com) ja tilanne on 3-3.

Kaikki kunnia Atlantan hyvalle vaannolle, mutta Bostonissa on vaikea voittaa sita viimeista matsia. Joku perverssi mielenhairio minussa kuitenkin toivoo Hawksien voittoa huomenna, silla olishan se juuri tata urheilun suolaa: david kaataa goljatin. "Koskaan ei saa luovuttaa". Toisaalta paremmat loppupleijarit olis luvassa, jos ja kun Boston siella olis.

Mita tulee konfferenssi-semeihin, niin mitens toi Ita nayttaa silta osin nyt mielenkiintoisemmalta?? Ehka siksi, etta toi Lakers - Utah on vahan laimee pari. Vai olenko taas vaarassa ja siita tuleekin klassikko?
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Boston on ollut hyvin hyvin vaisu tappio-otteluittensa viimeisilla jaksoilla. Muista nyt tan raavasuun nimea, joka ESPN:lla vaikuttaa, mutta han sanoi sen hyvin: Talle 3-3 tilanteelle ei ole muuta selitysta kun, etta Bostonin pitaisi haveta sita! Vastakkain on pleijarien paskin ja kovin joukkue (lahde: nba.com) ja tilanne on 3-3.

Kaikki kunnia Atlantan hyvalle vaannolle, mutta Bostonissa on vaikea voittaa sita viimeista matsia. Joku perverssi mielenhairio minussa kuitenkin toivoo Hawksien voittoa huomenna, silla olishan se juuri tata urheilun suolaa: david kaataa goljatin. "Koskaan ei saa luovuttaa". Toisaalta paremmat loppupleijarit olis luvassa, jos ja kun Boston siella olis.

Uskomaton on kyllä ero kotiotteluiden ja vierasotteluiden välillä. Jo ennen tätä ottelua Boston oli voittanut Atlantan kotonaan ka. 22,3 pisteen erolla (ja hävinnyt jokaisen vieraspelin) ja nyt kai odoteltiin edes hieman tasaisempaa vääntöä tuohon game seveniin.

No, tilanne on kolmen jakson jälkeen huimat 79-43, joten se siitä tasaisuudesta. En itse näe peliä, mutta ei liene (enää) kovin jännittävä.

Hauska nähdä seuraavalla kierroksella mitä Boston oppi näistä 1.kierroksen vieraspeleistä. Toki kaikkien kotipelien voittaminen riittää, mutta sen varaan ei välttämättä kannata rakentaa. Voi olla, että seuraavalla kierroksella Cleveland tarjoaa kovempaa haastetta kuin Atlanta, varsinkin Bostonissa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, eka kierros pleijareista on pulkassa eika mitaan yllatyksia nahty. Jokaisesta parista jatkoon selvisi ennakolta se vahvempi joukkue. Pahin yskahdys oli kylla tuo Bostonin ryominta, joka antanee levanneelle Clevelandille uskoa tulevaan. Molemmilla on nyt siis astetta kahta kovempi vastus edessa, joten tasta parista saattaa tulla se mielenkiintoisin vaanto talla toisella kierroksella.

Detroit naytti lahteneen ihan eri asenteella Orlandoa vastaan ja jalkikin oli sen mukaista. Puolustus oli jalleen sita omaa Detroitia ja vastustajan isot nimet pidettiin hyvin asioissa. Jokuhan teki tutkimuksen tassa jokin aikaa sitten (sorry, ei ole lahdetta, on vaan jonkun turhan kommentaattorin sana), etta varsinkin pleijareissa jokaisella joukkueella on se "iso 3", eli joukkueen kolme kovinta pelaajaa. Naihin tulee laittaa se suurin paino naissa matseissa, silla pleijareissahan on kyse sarjasta, ei yksittaisista matseista. Kun pidat "ison kolmosen" alle normaalien tehojen, oman joukkueen menestysmahikset nousevat huomattavasti. Naissa sarjoissa harvoin kukaan nousee penkilta ratkaisijaksi pelista toiseen. Tehot lepaavat paaosin "ison kolmosen" harteilla.

Aisoissa pitamisesta tulikin mieleen Spurs ja Duncan. Hornetshan vei hienosti Spursia ekassa pelissa ja pimensi Duncanin taysin. Siina missa David West pelasi uransa hienoimman pleijari-ottelun, niin Duncan vastaavasti kykeni uransa heikoimpaan pleijariesitykseen (noh, samaan kun vuonna '99 Portlandia vastaan, lahde: TNT). CP3 naytti edelleen, etta hanta ei vastustajat juuri heiluta ja han vei pelia mennen tullen. Hornetsien ja Lakersien menestys naissa karkeloissa tana kevaana ratkaiseekin sen, kumpi on pleijarien mvp: CP3 vai Kobe. Vain KG voi Bostonin mestaruudelle vieda sun pytyn. Bowenin ja CP3n valilla nayttaa edelleen myos olevan kahinaa, johtuen siita runkosarjan Bowenin potkusta. Hyvaa pleijarisahkoa! Tanaan on peli nro 2 ja saas nahda miten Duncan vastaa. Iso peli kummallekin joukkueelle.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Fox:lla oli mielenkiintoinen juttu koskien D'Antonia. Kerr on nyt antanut D'Antonille luvan puhua muiden tiimien (lue: Knicks & Bulls) kanssa ja se lupa on luettava niin, etta lahtolaskenta Phoenixista on alkanut. Viinurillahan olisi viela kaksi vuotta jaljella sopimuksestaan ja rahaa sita kautta tulisi viela $8.5 miljoonaa. Missa siis mattaa?

Fox Sports, tanaan:

"D'Antoni fully supported the trade that sent Shawn Marion to Miami for O'Neal because it was supposed to add interior toughness needed to get past the Spurs.

Instead, Phoenix blew one game, was soundly beaten at home and lost two more close ones against San Antonio. That left D'Antoni's situation in limbo and open to criticism about his short rotation, defensive philosophy and coaching staff."

Tama siis jannulta, joka vietti koko kauden jengin kanssa kirjottaen samalla jengista kirjaa. Noh, uskoo kuka haluaa...

D'Antoni ei siis pysty rakentamaan minkaanlaista puolustusta, siitahan tassa on kysymys. Kerr vastaavasti ei halua lahtea ensi kauteen ilman kunnon puolustusta. Se polku on nyt kuljettu monesti ja tultu sen paahan. Olkoonkin, etta se korkein aita silla polulla (Spurs) on kohtapuoliin madaltumassa. Noh, eihan Suns-leirissakaan mitaan pikkupoikia enaa olla...

Nyt viinuri siis lahtee hanta tukeneesta organisaatiosta kiireen vilkkaa ja osoitteena on joukkue, joka anta hanelle taas luvan pelata "puolivalmista koripalloa". Uusi GM siis antaa hanelle joukkueen ja luvan pelata hurlum-hei korista, hevon humppaa valittaen sellasesta asiasta kun puolustus. Bullseissa olisi paikka siihen. Siella on takakenttaa, joka pystyisi jarjestamaan jonkinlaista sirkusta kentalle ja joukkue on varsin nuorikin. Ei paha. Knickseissa en viinuria kovin helposti nae, johtuen Z-Bo ja Curry parivaljakosta. Z-Boa et meinaan saa juoksemaan, vaikka hanelle lupais, etta luvassa on strippareita hotellihuoneessa ja luvatonta ammuskelua, jos juokset kentan paasta paahan edes kerran...

Kuka siis ottaa D'Antonin ja hanen koripallo-filosofian? Kuka uskaltaa luottaa siihen, etta puolustamatta ja valittamatta levypalloista parjaa pitkalle? Ja ennen kaikkea niin, etta joukkueessa ei ole Nashia, joka on tehnyt kaiken sen mahdolliseksi ja D'Antonista ehkapa jopa yliarvostetun valmetajan. Ehka Bullseista ja Benkku Kortonkista on yrittamaan...?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Kuka siis ottaa D'Antonin ja hanen koripallo-filosofian? Kuka uskaltaa luottaa siihen, etta puolustamatta ja valittamatta levypalloista parjaa pitkalle? Ja ennen kaikkea niin, etta joukkueessa ei ole Nashia, joka on tehnyt kaiken sen mahdolliseksi ja D'Antonista ehkapa jopa yliarvostetun valmetajan. Ehka Bullseista ja Benkku Kortonkista on yrittamaan...?

Varmaan aika moni fani tahtoisi että joukkue pelaisi kaunista korista ja pelaisi pudotuspeleissä. Etenkin Bullseissa, missä viime kaudet ovat olleet aikamoista rämpimistä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eipa vienyt tama "kaunis" koris Warriorsejakaan pleijareihin. Nuggetsit vei ja mita sen jalkeen tapahtui, on jo tilastokirjoissa. Eika olis vienyt Sunsejakaan (ei lahdetta, vain oma arvio), jos joukkueessa ei olis ollut Nashia. Muista myos, etta Lannessa ei ollut naille kolmelle joukkueelle (runkosarjan 6., 8. ja 9.) muita haastajia kun super-nuori ja loukkaantumisista karsinyt Blazers. Aika helpolla (=rutiinilla) pleijareihin siis loppujen lopuksi mentiin... Kisa oli kova sijoituksista, mutta runkosarjan 10. oli jo aika kaukana itse pleijareista.

En millaan muotoa ole vastaan sellaista korista (totta kai nautin hyvasta koriksesta!), jossa paapaino on hyokkayksessa (mm Hornets), mutta hauskaksi taman jutun tekee se, etta viinuri lahtee vetamaan, kun GM haluaa enemman fokusta puolustukseen. Eihan naa toisiaan poissulkevia asioita millaan muotoa ole. Ei ole koskaan ollut, eika tule koskaan olemaankaan. Asia on vaan niin, etta D'Antonilla ei ole sille sektorille (puolustus) mitaan annettavaa, joten "pakkaampa tasta kamani, rikon sopimukseni ja lahden vetamaan". Vaikkapa sitten Itaan, missa pleijareihin paasee kunhan vaan ilmottautuu mukaan. Eipahan CV suttaannu siita kovin pahasti.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vieläköhän saataisiin pudotuspelisarjoihin tasaisuutta, ehkä jopa muutama game seven...? Ettei ainakaan Detroit-Orlando sarja, tai Lakers-Utah sarja menisi neljästä poikki.

Idässä Orlando ainakin aloittanut kotiottelunsa vahvasti. 1/4 pelattu, ja tilanne 30-16. Oli muuten jo äsken noin 10 minuutin pelin jälkeen 24-6, joten Detroitkin löytänyt korisukan hieman paremmin... vaikka ei juuri mikään alussa onnistunut. Sen jälkeen tosin taisi neljänneksen viimeiset 5 hyökkäystä kartuttaa pistetiliä, jotan ehkä tuolta vielä tullaan. Toivottavasti kuitenkaan ei. Orlando jatkoon lukemin 4-3 on tästä sarjasta oma toiveeni.

Bostonkin oli eilen helisemässä Clevelandiä vastaan. Tähtipelaajien Allenin (0 pist), ja Piercen (4 pist) epävireisyydestä huolimatta onnistuivat lopussa kääntämään ottelun lukemin 76-72. Mutta eipä ollut LeBroninkaan ilta. 12 pistettä, joista pelitilanne koreja vain 2 (2/18). Pahin epäonnistuminen 8,5 sekuntia ennen loppua, joka olisi tasoittanut pelin. Eipä ne tähdetkään aina onnistu. Bostonille sarja lukemin 4-1

Lännessä New Orleansin meno oli kotona vakuuttavaa. Paulin esitys toisessa kotipelissä oli jotain muuta kuin mitä James esitti eilen Bostonissa. 30 pistettä ja 12 syöttöä. Eiköhän yksi vierasvoitto napata myös tässä sarjassa. 4-1 Hornetseille.

Ja sitten Lakers-Jazz. Toivottavasti ei mene läpihuutojutuksi, vaikka LA on ollut kyllä vakuuttava Gasolin liityttyä joukkueeseen. Toinen matsi tänään, siitä vierasvoitto, ja tästä myös lopulta seitsemänteen peliin. 4-3 Utahille.

Eikä taida se Orlandon ja Detroitinkaan peli olla ihan selvä. Kuudessa minuutissa tilanne muuttui lukemista 24-6 lukemiin 35-22, joten pelihän on vielä ihan auki...

EDIT: Ja nyt se on ennen viimeistä neljännestä 73-69. Toivottavasti ei ratkea tämä sarja käytännössä tänään. Aika kapealla kärjellä Orlando pelaa: Lewis 25pist, Howard 16 pist, Nelson 14 pist ja Turkoglu 10. Muut tehneet yhteensä 8 pist. No, Detroitin kvartetti Hamilton, Prince, Stuckey, Wallace ovat tehneet 62/69 pistettä.

EDIT2: Homma ratkesi sitten 79 sekunnissa. 10:41 jäljellä ja tilanne 80-69, ja eiköhän tämä ollut tässä.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo, tosta Boston - Cavs mittelosta voi tulla hieno. Siella naytettiinkin keskityttavan pelkastaan puolustamiseen. Cavs:eja vastaan se on helpompaa kun ei tartte pitaa "kun" LeBron ja hyvin Boston siina onnistuikin. Samalla tosin omakin peli heilahti, joten tiukaksi meni. Yllattavan ailahtelevaisia siella ollaan akselilla Pierce - Allen... Cavs:eilla on mahiksensa tassa sarjassa. Ja veikkaankin talla sarjalla olevan paljon tekemista LeBronin tulevaisuuden kanssa tassa joukkueessa...

Muutenkin nayttaa silta, etta jengit ottaa naa konfferenssi-semit huomattavasti totisemmin kun noi ekan kiekan pelit. Kotona ollaan odotetun dominoivia eika vieraat saa peliaan oikeen kulkemaan. Lakers paukuttaa eteenpain todella hienosti kylla eika MVP-juhlallisuudet hairinneet ollenkaan Koben eika joukkueen pelia. Lakers nayttaa kylla todella hyvalta joukkueelta, nyt kun he saivat Gasolin sinne. Ajatella, etta yksi pelaaja voi muuttaa joukkueen koko suunnan! Kobe nauttii taas LAsta ja Odomkin paasi pelaamaan omaa paikkaansa joukkueessa, ja jalki on sen mukaista. Kaikki on siis hyvin! Saas vaan nahda milloin ne haviaa ekan pelinsa naissa karkeloissa. Luulis Utahin pystyvan edes yhteen voittoon, olihan ne todella kovia himassa runkosarjassa...

Orlandon ja Pistonsien taistelu on naista se, joka minun mielesta saattaa menna sinne seitsemanteen peliin asti. Molemmilla on todella kova kotikentta, joten ei olis mikaan ihme, joten naa menis kotivoitoin loppuun asti.

Spursien kohtalo ratkeaa eittamatta tanaan. Onko heista peittamaan CP3n pelia vai meneeko tama ihan yksinpuheluksi koko juttu? Molemmat pelit pitais kotona voittaa, muuten taa on siina. Nyt pitais heti ekassa pelissa nayttaa, etta laakkeet on loydetty, ei mitaan hataa. Muuten... Spurseilla on meinaan edessaan heikot ajat, silla heilla ei ole esim Pistonsin lailla huikeita nuoria jannuja tulossa. Eihan monsieur Parker mikaan vanha todellakaan ole, mutta muut jannut on. Jos nyt notkahtaa, niin notkahtaako sitten samalla ihan sille samalle tasolle kun ennen Dunkkuakin oli??

Jaa, mutta siinahan olis hieno PG jollekin joukkueelle... ;-)
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, tosta Boston - Cavs mittelosta voi tulla hieno. Siella naytettiinkin keskityttavan pelkastaan puolustamiseen. Cavs:eja vastaan se on helpompaa kun ei tartte pitaa "kun" LeBron ja hyvin Boston siina onnistuikin. Samalla tosin omakin peli heilahti, joten tiukaksi meni. Yllattavan ailahtelevaisia siella ollaan akselilla Pierce - Allen... Cavs:eilla on mahiksensa tassa sarjassa. Ja veikkaankin talla sarjalla olevan paljon tekemista LeBronin tulevaisuuden kanssa tassa joukkueessa...

No niin, kello rupeaa olemaan päälle 02, ja Boston-Cleveland alkamassa. Mukavastihan nämä työyöt menee statseja seuratessa. Normaaliyönä ei välttämättä tulisi herättyä, ainakaan tässä vaiheessa, koneelle streameja etsimään tai television ääreen. Mukava oli huomata tuossa viikko takaperin, että urheilukanava+ näkyi jostain kumman syystä. Ja kun sieltä tuli vielä Washingtonin ja Clevelandin välinen matsi, niin täytyihän sitä katsella. Silmiin pistävää oli kyllä juuri pelin vauhti ja fyysisyys. (oli aikaa siitä, kun viimeksi katsoin kokonaan nba-matsin). Siis noihin viasatilta näytettyihin euroliigan matseihin verrattuna korisliigasta puhumattakaan. Tässä suhteessa Koposella kyllä riittää töitä, jos aikoo itsellensä ensi kaudeksi pelipaikan NBA:sta lunastaa, siis sellaisen paikan jossa pääsee ihan oikeasti pelaamaan, eikä vaan kuluttamaan penkkiä.

Sitten illan otteluun. Saas nähdä miten Allen/Pierce Bostonin puolella ja LeBron Cleven puolella onnistuvat kuittaamaan 1.pelin suhteellisen surkeat esitykset. Tai no, eihän LeBronkaan ollut kuin yhden levypallon ja yhden syötön päässä tripla-tuplasta, mutta jos pelitilannekorit menee sukkaan 11-prosenttisesti, niin paskastihan siinä tuli pelattua. Jotenkin tuntuu, ettei tänäänkään Cavsien peli tule kulkemaan. Sanotaanko vaikka 16 pisteen erolla Bostonille, taukotilanteen ollessa jo 49-34.

Illan toinen ottelu onkin sitten vastaava "kuolemanottelu" kuin mitä oli eilinen Orlando-Detroit. Ja kuolemanottelu nimenomaan San Antoniolle. Eikös niitä ole vain 3-4, siis niitä joukkueita, jotka ovat nousseet jenkkilän ammattilaissarjojen historiassa 0-3 tappiotilanteesta sarjan voittoon. (Red Sox taisi tehdä tyylikkäämmin) Joten jos tänään turpaan tulee Paulilta ja kumppaneilta niin eiköhän se ollut siinä se sarja.

Bostonista vielä sen verran, että ei se nyt ole ihan vain kolmen pelaajan joukkue, mistä jossain vaiheessa ainakin täällä kotisuomessa ennen kautta puhuttiin. Ainakin ensimmäisessä pelissä löytyi vastuunkantajia Allenin ja Piercen haparoidessa. Rondo, Cassell, Perkins, Posey... tekivät yli puolet pisteistä ensinmmäisessä voitto-ottelussa. Garnett nyt tietenkin oli loistava, mutta hei, sehän on selvä kun mies on syntynyt 19.5.1976. Eihän silloin mitään turhia jätkiä syntynytkään.

Ja pelikin on jo alkanut. Menee ERITTÄIN MIELENKIINTOISEKSI. 4.51 takana, ja tilanne 4-10. Garnett 4pist, Ilgauskas 8 pist. Lebron/Allen/Pierce 0pist

EDIT: Päivitystä näin puoliajalla. Aika lähelle meni ennustus taukotilanteesta, joka siis 44-36. Cavs johti jo reilusti, mutta niin vain toinen neljännes meni Bostonille 27-12. LeBron tänään taas "vireessä". 11 pistettä, mutta pelitilannekorit sukkaan vain 23% varmuudella (3/13). Nyt siis 1,5 pelissä 31 heittoa, josta 5 koriin. Bostonin puolella Allen jatkaa 0-linjalla. Ei siis ole saanut pistettäkään vieläkään koko sarjassa. Pierce sentään hieman herännyt, 9pist. Muut kuin big three kantaa jälleen vastuuta, tehneet Bostonin 44 pisteestä 59% (26). Cassell 9, Powe 9, Posey 4, Brown 4. Eiköhän ole Bostonin heiniä tämä peli.

EDIT2: Tylyä. 3/4 alku, 3.16 lukemin 12-2 Bostonille (Allen 6pist), ja lukemat jo 56-38. Ei nouse Cavs tästä enää. Ei sitten millään. Ja LeBron jatkaa ohi heittämistään. Nyt 3/15.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
LeBron tänään taas "vireessä". 11 pistettä, mutta pelitilannekorit sukkaan vain 23% varmuudella (3/13). Nyt siis 1,5 pelissä 31 heittoa, josta 5 koriin. Bostonin puolella Allen jatkaa 0-linjalla. Ei siis ole saanut pistettäkään vieläkään koko sarjassa.

Ray Allen sitten heräsi. Teki 11 pistettä kolmannella neljänneksellä ja auttoi osaltaan Bostonin 19 pisteen karkumatkalle. Viimeisellä neljänneksellä vielä 5 pistettä lisää ja kokonaissaldoksi 16 pist. Toki mies istui penkillä pelin jo ratkettua.

Muutenkin Bostonin Big Three pääsi suht normaaliin vireeseen. Garnett 13/12, Pierce 19 pist ja Allen siis 16 pist. Itseluottamus taas kohdallaan, kun matka jatkuu Clevelandiin. Peliaikaa ja luottamusta myös penkille (Powe 11, Cassell 9, Posey 7) , joka hyvä asia.

LeBronin itseluottamuksesta voidaan sitten olla montaa mieltä. Tänään 6/24. Nyt siis heittänyt kahdessa pelissä pelitilanteessa yhteensä 42 kertaa, ja onnistunut tasan 8 kertaa! Kotiyleisön edessä lienee kasvojen pesun paikka, ehkä Bostonin huonohko vierasvire antaa siihen mahdollisuuden.

Ja peli muuten päättyi 89-73, eli 16 pisteen erolla Bostonille. Vähän niinkuin ennustin edellisessä viestissäni.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Tai no, eihän LeBronkaan ollut kuin yhden levypallon ja yhden syötön päässä tripla-tuplasta, mutta jos pelitilannekorit menee sukkaan 11-prosenttisesti, niin paskastihan siinä tuli pelattua.

Lebronhan teki jo ko. pelissä triplatuplan, nelois-tupla sen sijaan oli yhden riparin ja syötön päässä...menetyksetkin (10) lasketaan kuten Jason Kidd hyvin tietää :)

Cavsin haavoittuvaisuus on aika selvää tällä hetkellä, mutta katsotaan nyt vielä ensimmäinen kotipeli. Lebron lienee jotain 8/42 heittojen osalta, joten parannettavaa kyllä olisi.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Eikös LeBron missanut jo avauskierroksella yhden ottelun lopussa ns. varman korin ja samalla voitto meni sen siliän tien? Aika erikoista että käsi tärisee noin pahasti näissä peleissä. Sama tilanne on ollut myös Duncanilla, tosin Hornetsin puolustus saa ison kunniamaininnan myöskin. Näyttäisi että Parker ja Ginobili kannattelevat joukkuetta ja sikäli New Orleans tuntuu olevan vahvoilla, että tuskin joka matsissa nuo kaverit tekevät yhteensä 62 pistettä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niin no, kyllahan Lebron vetaa "kaiken sisaan", jos hanelle sallitaan se tila niin tehda. Heittaa ja ajaa. Nyt vaan Celtics on puolustanut kundin taysin pimentoon ja ennen kaikkea "off balanceen". Jopa LeBron kokee sen vaikeaksi, kun iholla on kundi koko ajan ja alla sua odottaa yks KG. Ei sinne ole menemista! Mutta joo, pleijarit on puolustuksen juhlaa ja siita naa pelit rakennetaan. Niin nytkin. Bostonissa tiedetaan se, etta kun Cavseista tukitaan yksi jannu, niin homma muuttuu paljon helpommaksi. Nyt Cavs on tehnyt 72 ja 73 pinnaa naissa peleissa ja se on serenadia siita mista naissa peleissa on kysymys. Homma muuttuu varmasti Clevelandissa, kun takana on kotiyleiso. Eika LeBronia nyt neljaa pelia putkeen voi pimennossa pitaa!

Huikea matsi tuo Spurs - Hornets eilen. Siina CP3 ja Parker veti paasta paahan ja antoi toisilleen nenanakkeja vuoronperaan. Huikeita suorituksia ja mahtavaa koripalloa! Tasta tulee hieno taistelu kylla. Mahtavaa oli nahda myos kuinka nama kaksi hyvaa ystavaa nautti jopa toistensa suorituksista. Siina pyoriteltiin paita ja hymyiltiin vuoronperaan kun palloa noukittiin sukasta.

Juttelin myos juuri tossa asken meidan assarikoutsin kanssa ja kyselin hanelta Petterista. Petteri tulee kuulemma tanne kesaliigaan ja siita sitten katotaan mita sen jalkeen tapahtuu. Han on nuori, joten aikaa kuulemma on. Elikka tama kylla meinais sita, etta penkilla tullaan istumaan kovasti ja kovin kilpa peliajasta kaydaan siten Sergio Rodriguezin kanssa. Siita repimaan!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan sitten tuli viestia siita, etta D'Antoni olis hyvaksynyt Knicksien rahakkaan tarjouksen. On se vaan kumma kun tuo NYC vetaa porukkaa... Vuodesta toiseen kuitenkin saadaan huomata, etta raha oli se mika sinne veti, ei urheilulliset syyt. Siella on meinaan flopannut yksi jos toinenkin. Enka puhu vaan koripallosta.

Anyway, nyt kun D'Antoni saa valmennettavakseen sellasia huikeita yksiloita kun Marbury, Z-Bo, Curry jne jne, niin katsotaan miten taman 7n sekunnin hyokkayksen kanssa siella oikeen kay. Ei saanut guru Brown:kaan mitaan siella aikaiseksi ja samaan uskon D'Antonin kanssa. Kylla noin valmentajien maineet rakennetaan aika pitkalle pelaajiensa varaan, joten onnea vaan viinurille uuteen toimeensa! Toisaalta, jos han katsoo tulevaisuuteen tarpeeksi tarkasti, niin siella voi nakya uudenlainen Knicks ilman naita hidasteita, joita D'Antonin pelitavassa (tai no, hanen kayttamassaan pelitavassa) ei tarvita. Veikkaankin, etta jos han ei saa kenkaa vuoden kahden sisaan, siella on taysin uudenlainen joukkue, joka pelaa taysin erilaista korista mita siella on tahan asti pelattu.

Menestykseen en silti usko ilman massiivisia treideja. En sitten millaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei voi muuta kuin ihmetellä noista Bostonin vieraspelejä. Jo ottelusarjassa Atlantaa vastaan tuli turpaan kolme kertaa, joten luulla saattoi, että nyt panostetaan täysillä ja keskitytään ensimmäiseen otteluun Clevelandissa.

Ja mitä tapahtui:

Hienosti minuutin jälkeen johdettiin 4-0, mutta 10 minuutin kuluttua ottelu olikin jo 8-27. Taukolukemiksi viimeisten minuutin koreilla 13-32

Toiselle neljännekselle vielä "huippualku", ja peli oli ohi. Lukemista 17-43 (ero 26 pistettä) ei nouse mikään joukkue pudotuspeleissä. Ei, vaikka merkkejä paremmasta oli muutaman kerran. (29-45, 39-54, 59-71, 65-79)

Kaikki kunnia Cavsille, joka pelasi tasaisesti joukkueena. Puoliajalla, kun peli oli jo ohi, ei tainnut yhdelläkään miehellä olla kasassa yli 10 pist, ei ainakaan paljon. Szczerbiak ja West ja penkiltä Smith varsinkin onnistuivat LeBronin lisäksi.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Vain Detroit - Orlando parissa tilanne on muuta kun 2-2. Kotivoitoin mennaan ja se on osin yllattavaakin. Mutta mikas sen parempaa. Hienoa korista on nyt tarjolla.

Enpa tieda mita ajatella tuosta Celtics - Cavs vaannosta?? Boston esitti taas valmista koripalloa kotonaan, mutta kun tuli matkaottelu, niin samaa paskaa kun edellisessakin vaannossa. Toisaalta Cavs on puolustanut hienon perinteikkaasti kotonaan pleijareissa, mutta silti. Celticseille toi neljas jakso on ihmeelllista myrkkya kylla. Saas nahda mita tastakin tulee. Outoa on kylla tuo Celticsien vieraspelaaminen: runkosarjassa ne oli parhaita vieraissa, nyt pleijareissa surkeimpia. Vaikea jotenkin kuvitalla, etta talla tavalla Boston menis mestaruuteen asti...

Spurs paasi mainiosti mukaan ottelusarjaan kotonaan. Tama pari, jos mika, ratkeaa aika pitkalle viidenteen matsiin. Tuskin maltan odottaa sita matsia!!!

Miten Koben selka jaksaa nama pleijarit loppuun? Veikkaisin, etta rikkinainen Kobe on huonompi vaihtoehto Lakerseille, kun kobeton Lakers... Turiaf lienee myos ulkona ainakin seuraavsta matsista. Lienee kuitenkin kotivoittojen varassa toi Lakersin konfferenssi-finaalipaikka. Tassa parissa vituttaa vaan toi Williamsin peli. Ja me otettiin muinoin draftista Martell Webster hanen sijaansa... Noh, sanottiinhan me ei Michael Jordanillekin, notta se siita :-(

Loppuun viela: Baron Davis ei jatkanut sopimustaan Warriorsien kanssa... Olispa siina huikea PG jollekin! Ettei vaan lahtis D'Antonin perassa Newes Jorkkiin! Sita se viinuri siella meinaan tarttis, eiko?

Kaykaas nba.comista katsomassa Haier Play of the Day: Lebron. Aika ilkeesti kaveri ruikkaa siina naamalle! Huh huh!!!

Tombelle isot peukut Wallyn sukunimen oikeinkirjoituksesta!!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niin katoavaista on maine. Aiemmin talla kaudella jopa MVP ainesta ollut Kevin Garnett, jonka luultiin vievan joukkueensa finaaleihin asti pelkalla asenteella, on nykyaan mediassa pelkka

Kevin Gar-NOT!

Mies, joka ei pysty tuottamaan yhtaan mitaan silloin kun lammot on paalla. Raakaa pelia tuo julkisuus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös