NBA kausi 2006-2007

  • 49 867
  • 592

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Hyperhawk kirjoitti:
Asetuksia voidaan toki muutta ja mielellään otankin ehdotuksia vastaan. Tuo peliaika tilasto ei ole tärkeä, mutta ranking- tilastoon se tuskin vaikuttaa. Virhe-tilastot taasen sotkevat, mutta kenties tekevät kaudesta vähän haastavamman?

Kyllä pelaajien rankingiin vaikuttaa sikäli että jos joku haluaa noita yahoo rankkauksia käyttää tai ei pääse live draftiin ja ei ole tehnyt mitään suurta rankkausta niin drafti voi menna aika läskiksi koska noissa yahoo rankkauksissa ei oteta kategorioita kuten minuutit mukaan. No en tiedä haastavuudesta mutta aika turha kategoria virheet ovat, siis en nyt edes tiedä mihin suuntaan sitä lasketaan. Onko parempi että on paljon virheitä kuin vähän, ilmeisesti kuitenkin vähemmän virheitä saanut on voittaja.

Lavypallojen jakamista hyökkäys ja puolustus sellaisiin nyt en oikein myöskään ymmärrä, hankaloittaa edelleen rankkauksia kun tämäkään ei ole mikään normaali kategoria niin pitää itse yrittää laskea tämän merkitystä rankkaukseen.

Miten on tuon max moves kanssa kun se on rajattu 15, sekin nyt on aika lailla alhainen luku ja draftin on parasta onnistua aika hyvin ja loukkaantumisia ei saa paljon tulla. Mikäli jollain iskee vähänkin enemmän loukkaantumisia edes marginaalisempiin pelaajiin voi kausi olla aika hankala.

Nämä kaikki laskettuna yhteen pistää mielestäni liian suuren painon sille että pystyy olemaan draftissa livenä paikalla.
 
Viimeksi muokattu:

Hyperhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seahawks, Supersonics, Tappara, Kiekko-Vantaa
Draftin on aina tärkeä osa fantasya.

Laittaessani liigan käyntiin pohdin miten siitä saisi mahdollisimman "realistisen". Ajattelen muutaman vuoden fantasya pelaneena, että olisi mukava koota F-joukkue, jossa joutuu ottamaan huomioon erilaisia osaajia, niinkuin oikean joukkueen kasaamisessakin.
Tuosta virhe-säänöstä: Mitä vähemmän, sitä parempi. Yleensä joukkueeseen ei oteta kuumakalleja elleivät he tuo selkeästi joukkueeseen myös jotain hyvää vrt. Ron Arest.
Tuosta rebound pisteytyksestä olen aivan samaa mieltä kanssasi....Pelkkä levypallo-tilasto riittää.

Siirroista sen verran, että itse olen kypsynyt viimevuosina loputtomaan pelaaja vaihtoon. Tiputtaessani max-siirrot 15 joukkueen omistaja joutuu miettimään tarkasti kenet ottaa ( ja kannattaako jättää muutama siirto loukkaantumisten varalle ). Pelaaja vaihtoja saa sitten tehdä niin paljon kun huvittaa.

Kiitos vinkeistä edellee kuuntelen ja sorvaan. Muutan asetuksia vasta tuonnempana, kun muutkin ovat antaneet palautetta.

Niin ja liittykää toki. Mukaan mahtuu vielä yhdeksän joukkuetta.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Hyperhawk kirjoitti:
Draftin on aina tärkeä osa fantasya.

No on toki, mutta tällä konseptilla nimenomaan läsnäolo on vähän turhan oleellista ja asioita kuitenkin saattaa sattua niin että draftin missaa.

Hyperhawk kirjoitti:
Laittaessani liigan käyntiin pohdin miten siitä saisi mahdollisimman "realistisen".

Oma ajetteluni on tässä kyllä hieman erinlainen, eli fantasty fantasyna ja realismi erikseen.

Hyperhawk kirjoitti:
Tuosta virhe-säänöstä: Mitä vähemmän, sitä parempi. Yleensä joukkueeseen ei oteta kuumakalleja elleivät he tuo selkeästi joukkueeseen myös jotain hyvää vrt. Ron Arest.

Ei ehkä kuumakalleja oteta, mutta eihän virhe ole mitenkään välttämättä negatiivinen asia koripallossa. Monesti on ihan järkevää ottaa virhe ja taktisia virheitä nyt tehdään ottelujen lopussa ja eri tilanteissa paljon.

Hyperhawk kirjoitti:
Tuosta rebound pisteytyksestä olen aivan samaa mieltä kanssasi....Pelkkä levypallo-tilasto riittää.

Tämän kyllä voi siis muuttaa pelkäksi levypallotilastoksi.

Hyperhawk kirjoitti:
Siirroista sen verran, että itse olen kypsynyt viimevuosina loputtomaan pelaaja vaihtoon. Tiputtaessani max-siirrot 15 joukkueen omistaja joutuu miettimään tarkasti kenet ottaa ( ja kannattaako jättää muutama siirto loukkaantumisten varalle ). Pelaaja vaihtoja saa sitten tehdä niin paljon kun huvittaa.

Ei se välttämättä loputon määrä tarvitse olla, mutta että edes jotain 30-40 tai vastaavaa. 15 on sen verran rajoitettu että muutama loukkaantuminen vaikuttaa jo aika ratkaisevasti. Sitten myös jos joutuu missaamaan draftin niin saattaa haluta alussa muutaman pelaajan vaihtaa, kyllä 30 vaihdonkin kanssa joutuu miettimään eikä aivan hervottomasti voi vaihtaa.
 
Viimeksi muokattu:

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hetken pähkäilin että jaksanko tähän liittyä kun on jo muitakin liigoja joissa olen mukana , mutta kaippa se pitää tähänki tulla.
Elikkä Cosmic Cosmonauts checking in.
 

Malone#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wolverhampton Wolves
Hyperhawk kirjoitti:
ja vielä mahtuu mukaan. Osoite löytyy seuraavasta linkistä
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
Liigan id on siis 92828 ja salasana jatkoaika

Liigan pelaajadrafti on to 23.10 klo 20.30 ja kausi pelaataan ns. head to head- väännöksellä, eli jokkue joukkuetta vastaan.

Basket Bullies koittaa myös ennättää drafti-tilaisuuteen. Tosin en 23.10. vaan 26.10.
 

The Rock

Jäsen
Tulkaapa Jatkoajan korisniilot mukaan tähänkin virtuaalimanagerointiliigaan:

Smallworld Fantasy Hoops on jälleen starttaamassa käyntiin NBA:n kanssa ja tämän takia päätin aikanikuluksi kyhätä Jatkoajan apinapalloystäville oman liigan jossa voimme mitellä paremmuuttamme:

Liigan nimi: Jatkoaika
Salasana: koris


Samat säännöt kuin aikaisempina kausina:

- Yksi joukkue / manageri
- Ei ostettuja vaihtoja
- Paras voittakoon
 

Hyperhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seahawks, Supersonics, Tappara, Kiekko-Vantaa
NaiCou kirjoitti:
Jugoslavian Ruoska lähtee haastamaan muut hemmot yahoon liigaan. Ei mulla muuta

Hienoa! Vielä on tilaa kahdelle joukkueelle. Nyt on jo 12 joukkuetta kasassa, mikä on sopiva määrä haastavaan liigaan.

Ensi viikolla rustaan sääntöjä tarkemmaksi mm. Steeplerin neuvojen osalta. Jos on muita toiveita, niin tähän kirjatkaa ylös.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Palataans pikku hiljaa taas itse asiaan...

Pre-season matsit on kaynnissa ja jengit kokeilee eri aloitusviisikoita ja uusia pelaajia. Meilla toi viimeviikkoinen Seattle matsi meni neljannen kvartsin osalta penkin alle, muuten se oli paikoin jopa hyvin hallinnassa. Eilen taas Warriors kavi kylassa ja nyt meni eka kvartsi pain persetta. Nuori joukkue kuitenkin nousi upeasti takaisin taistoon ja meilla oli jopa mahis voittaa toi matsi kun Roy:lla oli pallo ja aikaa enaa 11.4 sekkaa. Heittopaikkaa ei kuitenkaan tullut, joten overiksi meni. Siella tuli nekkuun kahdella korilla. Varsin hyva matsi kuitenkin ja jalleen saatiin hyvaa dataa kautta ajatellen: Webster on tykki ja Zach pelaa tavaramerkkinsa (tuplatupla), kun vaan jaksaa puurtaa siella alla. Kunto ja polvi on ainakin kohdallaan. Nopeampaa toista hyparia ei liigassa edelleenkaan ole. Takamiehista Jack oli, niin odottaa saattoi, vaikeuksissa Davisin kanssa. Nooh, hyvaa oppia kuitenkin. Sentteriosasto oli eilen kuutamolla, vaikka sen pitaisi olla meidan vahvinta osa-aluetta. Levarit tuli meille kuitenkin varsin selkeasti siita huolimatta. Hyva valonpilkahdus oli myos Outlaw:n peli. Noita tarvitaan niin kauan kun Darius on poissa. Pitkana miinuksena edelleen noi pallonmenetykset. Uusi joukkue, nuoria pelaajia, mutta silti 24 on aivan liikaa.

Ensi viikolla vois raahautua hallille katsomaan kun Utah kay kaantymassa.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Cleveland Cavaliers - kausiennakko

Pistetäänpä sitten Cavaliersin kuulumiset ajan tasalle. Mitään kovin radikaalia muutosta joukkueen sisällä ei ole kesän aikana tapahtunut. Oikeastaan Cavs ei ole muuttunut juuri ollenkaan viime kaudesta. Kesän aikana keskityttiin lähinnä sorvaamaan jatkosopimukset Lebronin ja Goodenin kanssa. Toki viime kausi meni erittäin hyvin, mutta henkilökohtaisesti olen hieman pettynyt muutamaan seikkaan...

1) Drew Goodenin kanssa tehtiin jatkosopimus ja sitouduttiin todennäköisesti häneen pitemmälläkin aikavälillä. Itse odottelin sign-and-trade tyyppistä diiliä, jolla oltaisiin joko hankittu uusi PF tai guardi. Toivo Drewin osalta lepää siinä, että hän nyt tämän sopimuksen myötä vihdoin heräisi pelaamaan sitä peliä mitä osaa tasaisesti koko kauden ajan. Toisaalta myös LJ:n pelityyli ja sen mahdolliset muutokset voivat merkata paljon "The Big Drizzlen" pelille. Jos Lebron alkaa jakamaan vastuuta enemmän, saattaa Gooden pelata tilastollisesti elämänsä kauden.

2) Takakentälle ei löydetty oikeastaan minkäänlaista vahvistusta. Kesken kauden joukkueeseen tullut ja suht hyvää peliä esittänyt Flip Murray lähti, uutta verta takakentällä vain draftin kautta hankittu Shannon Brown.

Takakenttä: Eric Snow täyttää paikkansa, ei ota liian suurta roolia joukkueessa ja puolustaa nöyrästi. Larry Hughesin terveys sanelee aika paljon. Pysyykö kaveri tällä kaudella kunnossa ja löytää oikeat sävelet muodostaen tehokaksikon Lebronin kanssa? Takakentältä puuttuu heittovoimaa, Damon "Basketball" Jones sieltä toki löytyy, mutta hän on puolustuksellisesti niin suuri haitta, ettei taida kaverista liikaa hyötyä olla. Materiaalin kapeus on huolestuttavaa, todennäköisesti jotain tullaan asialle tekemään kauden kuluessa.

Forwardit: Kaikki alkaa ja loppuu Lebron Jamesiin. Mielenkiintoista nähdä, aikooko varmasti kesän aikana entisestään kehittynyt #23 murskata viime kauden ennätyksensä vai keskittyä enemmän saamaan muun joukkueen mukaan peliin. Hlökohtaisesti olisi kiva nähdä hänen nostavan APG:n 8 pintaan sekä nostavan kaukoheittoprosenttia korkeammalle.

Muutoinkin forwardosasto on suhteellisen pätevää, Goodenilla on nyt viimeinen mahdollisuus vakuuttaa minut osaamisestaan ja Varejao on täydellinen vaihtopenkiltä peliin tuleva energiapakkaus. Tähän kun lisätään vielä kolmostykki ja hyvä levypallomies, Donyell Marshall, voidaan kauteen lähteä luottavaisin mielin.

Sentterit: Ilgauskas on taas vuotta vanhempi ja viime kauden pleijareissa varsinkin muuttui huolestuttavan näkymättömäksi aika ajoin. Vieläkö Big Z:n tankista löytyy bensaa? Häntä paikkaamaan on hankittu Scot Pollard, joka tarjoaa 6 virhettä, puolustusasennetta ja kaivattua lepoaikaa Ilgauskasille. Keskimääräistä liigan tasoa parempi sentteriosasto, tosin omassa lohkossa pelaavilla joukkueilla on myös aika kovia nimiä tällä paikalla...

Valmennus: Mitä tekee Mike Brown? Viime kaudella turhauduin muutamaan otteeseen kaverin tekemiseen tai oikeastaan se tuntui enemmänkin tekemättä jättämiseltä. Mitään pelikirjaa ei tuntunut olevan, mikä on ihan ok silloin kun Lebron konsertoi meininkiä. Mutta jos hän ei ole kentällä tai vetää henkeä kolmosen kaarella, niin tuntui kuin kirjassa ei olisi ollut MITÄÄN vaihtoehtoja. Pallo vaan poustiin Goodenille tai Z:lle ja katsotaan mitä tapahtuu. Ei liikettä, ei leikkauksia, ei mitään. Cavsin vahvuus tosin ei ole halfcourtpelaamisessa, vaan nopeissa hyökkäyksissä ja energisessä pelaamisessa. Tämä heijastuu myös puolustukseen, joka on käsittämättömän paljon parempaa joukkueen ollessa "tulessa" kuin normaalitilanteessa. Välillä joutui pudistelemaan päätä pelaajien ollessa järjettömän flegmaattisia ja totaalisen epäkiinnostuneita puolustamista kohtaan.

Sijoitusarviot: Cavsin lohkon joukkueet ovat kautta linjan vahvistuneet. Chicago etunenässä, jonka lisäksi Detroit on edelleen kova, Indiana tekee uutta nousua ja etukäteen heikoimmaksi ennakoitu Milwaukeekin on realistinen vaihtoehto pudotuspeleihin. Cavs on varmasti mennyt eteenpäin joukkueena kuin myös Lebron yksilötasolla, mutta niin on koko Itäinen Konferenssikin koventunut. Veikkaan Cavsia sijoille 3. - 5. ja pudotuspeleissä vähintään toiselle kierrokselle, jopa pidemmälle...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tama on juuri se mika minua urheilussa (ja varsinkin golfissa) viehattaa: suorituksen mentaalipuoli.

Eilen Blazers pelasi Utahia vastaan vieraissa varsin kokeilevalla miehityksella. Nokkaan tuli, mutta sielta nousi yksi yli muiden: Ime Udoka, joka on meilla ikaan kuin rosterin ulkopuolinen pelaaja ja joka yrittaa saada diilia, pelasi eilen ensimmaisen pelinsa joukkueen paidassa. Siina ei ole viela mitaan ihmeellista. Hanen piti kuitenkin pelata jo tiistaina ensimmaisen pelinsa, mutta hanen 59-vuotias isansa kuoli taysin yllattaen ja peli jai totta kai valiin. No, tama nuori jannu (joka kai pelasi 12 ottelua Knickseissa viime kaudella??) tuli eilen ja pelasi "isalle": 16/2/2/2!

WOOW!!!

Miten pelaajasta pystytaan saamaan tuollaisia voimavaroja ulos pelista toiseen? Pitkissa sarjoissa heilahtelut on toki normaaleja, mutta niin usein kun nayttaa, etta "nyt tarvitaan kanttia", niin kundit (ja miksei likatkin) tulee ja tekee elamansa suorituksen. Mista se tulee? Ime:kin pelasi isallensa tuon matsin ja pelasi niin kuin vanha stara!

Tuohon kun joku keksisi joskus laakkeen, niin olis rikas mies. Kuinka usein esim SM-liigassa pelaajat rokottavat juuri entista seuraansa...? Ja sitten palaavat normaalille pelitasolleen seuraavissa peleissa. Miten tuo "raivo" ja/tai ylimaarainen voimavara on tongittavissa jokaiseen peliin?

Kuka keksii?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, eilen sitten sain hilattuani itseni hallille faijan kanssa. Kausi on avattu. Huutelimme aina valilla vanhoja muistellen "Kootkan TeePee!" ja "Hyva Torppa!"

Anyway, sain nyt siis ensimmainen silmakontaktin tahan tamankautiseen Blazers-joukkueeseen. Osin vaikutti ihan hyvalta, osin siella on edelleen varsin heikkoa esitysta. Pelillisesti en lahde sen enempaa analysoimaan kun kyseessa on harkkamatsit ja pelaajia peluutetaan varsin "oudosti". Itse sarjakaudella tuollaista paikottaista sossimista ei nahtane, tai toivottavasti ei nahda, edes valmennusjohdon osalta. Sanottakoon nyt kuitenkin, etta ei toi koutsi McMillan kylla edelleenkaan saa multa kahta peukkua ylospain. Varsin outo tapaus.

Itse pelaajista tervehdin ilolla (TERVE!) rookie Brandon Royta, Bostonin matkamies LaFrentzia seka tuota nyt jo aloituksessa ollutta Ime Udokaa. Hyvia hankintoja jokainen ja nayttaa varmasti narhen munia kauden aikana monille. Roy on kun Jack viime kaudella: tuoko muka rookie? LaFrentz pelasi loukkaantumisen jalkeen ekan matsinsa puolivarovasti, mutta hyvaa potentiaalia ja kokemusta siella on. Selvaa Jarkko Tuomala -ainesta: pitka, vahva mies, joka vetaa kolmosia tarpeen tullen. Loistava hankinta! Ja Ime Udoka, jota New Yorkissa itketaan viela pitkaan. Jo kolmas huippupeli putkeen aijalta. Heikolla kokemuksella han on silti hyvin kokeneen tuntuinen jannu, joka ei pelkaa ratkasta ja puolustaa hyvalla sykkeella. Kylla hanelle sopimus viilataan taksi kaudeksi, se on saletti!

Miinus-puolella tassa joukkueessa on eittamatta Milwaukeesta tullut Magloire. Pari vuotta sitten All Stars miehia ja nyt vetaa ihan kuutamolla tuolla kentalla. Mittaa on, kokoa on, mutta mitaan ei saa aikaiseksi. Ei pisteita, ei levareita, ei sapinaa. Tosta kun me saadaan viela Aldridge terveeksi, niin Jamaalille ei jaa kun saaliminuuttien pelaaminen Przybillan varamiehena. Power forward paikalla ei sillon ole enaa tilaa eika aikaa jaossa.

Toinen miinus-puoli on eittamatta small forward, edelleen. Viime kauden venalaisista kun ei ollu siihen hommaan ja kun Ruben Patterson paastettiin veke (Tuleeko penkilla kylma, Ruben?), niin ei meille jaanyt kun Darius ja T-Law. No nyt siihen on tarjolla kylla Udokaa ja Roy:ta, ja miksei Websteriakin, mutta jokainen naista tulee siihen pestiin guardin papereilla. Eli kun loukkaantumisia kuitenkin tulee kauden aikana, niin tuo paikka meilla on heikoimmilla. Liigassa on niin paljon hyvin pikku forwadeja, etta tuo on ehdottomasti heikko osa-alue meilla. Guardeiksi on vakea, ja verrattaen hyvaa vakea onkin, ja pitkia miehiakin on talla kaudella tarpeeksi. Nyt ei niin haittaa, jos joku hetkeksi loukkaantuu, paitsi jos se on Z-Bo. Noh, eikohan Z-Bo hoitanut kiintionsa tayteen jo viime kaudella.

Tohon kun viela lisaa sen, etta kun muut tutut pelaajat (mm. Dixon, Przybilla, Jack, Webster ja Z-Bo) pelaa ihan ok korista tassa vaiheessa kautta, niin uskallan veikata, etta talla kaudella joku muu joukkue saa ottaa "Liigan paskin" -tittelin haltuunsa. Ei Blazers edelleenkaan mikaan pleijarin arvoinen joukkue ole viela talla kaudella, mutta eteenpain on kylla menty. Nyt toi nayttaa jo joukkueelta ja siella on ihan pelimiehen nakoisia jannuja rosterissa. Ensi viikolla tosta on hyva alottaa.
 

Hyperhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seahawks, Supersonics, Tappara, Kiekko-Vantaa
Ja mennään taas ohi asiasta hetkeksi...

Eli tein muutamia muutoksia fantasy liigaan. Nyt on kaikienkaikkiaan 13 joukkuetta osallistunut liigaan ( eli yksi joukkue mahtuu mukaan). Jos ei liiga täyty, niin yksi joukkue kerrallaan huilaa viikon.

Kommentoikaa muutoksia yahoon - peli sivustossa. Ja muistakaa drafti on huomenna klo 20.30!
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Hyperhawk kirjoitti:
Ja mennään taas ohi asiasta hetkeksi...

Eli tein muutamia muutoksia fantasy liigaan. Nyt on kaikienkaikkiaan 13 joukkuetta osallistunut liigaan ( eli yksi joukkue mahtuu mukaan). Jos ei liiga täyty, niin yksi joukkue kerrallaan huilaa viikon.

Kommentoikaa muutoksia yahoon - peli sivustossa. Ja muistakaa drafti on huomenna klo 20.30!

Tulin viimeiseksi, mutten tokikaan vähäisemmäksi osallistujaksi. ;) Koomista sinänsä, että tuon draftin ajankohdan takia minulta jää korisharkat väliin huomenna. Pitääkin alkaa väsäämään dephtcharttia huomista varten, jotta osaa ottaa oikeat äijät messiin...

Tuosta smallworldin manageripelistä vielä sen verran, että haluaisiko joku valottaa omaa strategiaansa? ;) Itse voin sen verran kertoa, että löysin 2 omasta mielestäni halpaa/hyvää pelimiestä, yht 2,6 mil. Loppuihin saikin sitten sijoittaa jo vapaammalla kädellä...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jannut pelas taas San Franciscossa. Taa on just tata pre-seasonia: meilta ei pelannut ketaan muuta "kovaa" kun pari takamiesta. Suurin osa huilasi matsin (talla viikolla on peleja lahes joka paiva) ja reserveja tsekattiin. Lahinna kai Zach Hamiltonia, joka saannee lahtea ensi viikolla. Rosteriin (15 pelaajaa) kun halutaan jattaa yksi paikka auki kauden aikaisia hankintoja varten. Magloire jatkoi kuutamo-kavelyaan: sai pelata aloittavana sentterina ja tehot 6/7 ja virhetili tayteen. Jos olisin Jamaal, niin alkaisin tassa vaiheessa kautta treenamaan noita istumalihaksia.

Warriorsseille ottelu oli nakojaan tarkeampi: Davis ja Dunleavy pelas jopa yli 40min.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
1Timer kirjoitti:
Warriorsseille ottelu oli nakojaan tarkeampi: Davis ja Dunleavy pelas jopa yli 40min.

Joko tänä vuonna Warriors pääsisi vihdoin pudotuspeleihin? Hyökkäysvoittoista palloa pelaavat, ikävä kyllä tärkeimmät pelaajat tuntuvat osoittautuvan joko loukkaantumisherkiksi (Davis) tai flopeiksi (Dunleavy). Jos BDiddy pysyisi kentällä +70 peliä ja JRich jatkaisi nousukäyräänsä, niin kaikki mahdollisuudet pleijareihin voisivat olla olemassa. Isot miehet eivät kylläkään ole vakuuttaneet (Foyle kuittaa isot miljoonat skriinipelaamisella, TMurphy ja euronimihirviöt) ja itse toivoisinkin nuoren Ike Diogun saavan tänä vuonna kunnolla peliaikaa. Mielenkiintoista myös nähdä miten DaJuan Wagner onnistuu. Loukkaantumisista takaisin kentille palannut takamies on ollut aikamoisen hyvässä vireessä harjoituspeleissä ja GSW:n pelityyli tuntuu sopivan hänen kaltaiselleen scooraajatyypille aika hyvin. Ja toki tällä koutsin pojalla, Dunleavylla, olisi syytä alkaa lunastamaan häneen kohdistettuja odotuksia.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Piti viela sanomani, etta eilinen jatti sikali hieman pahan maun suuhun, etta Dariuksen polvi on pahassa kunnossa. Pahimmillaan edessa on isompi operaatio ja pois koko kauden. Kevyempikin vaihtoehto on 6 viikkoa ulkona alkaen tahystysleikkauksesta. Tata silmalla pitaen Cavs:ien Stephen Graham pelaa meilla pari seuraavaa matsia koeajalla. Ilmanen testi.

Websterin selka on myos nykinyt siihen malliin viime viikosta lahtien, etta han palasi kiertueelta kotiin jo eilen.

Yksi hauska juttu tuli esiin myos eilen: joukkueiden GM:t piti juuri palaveria Nykissa ja siella oli kysytty kuka on "Rookie of the Year". Lahes yksimielisesti taman kunnian sai (/saa) Brandon Roy. Valoa valoa...
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Joo drafti oli ja meni. Muuten olin ihan tyytyväinen (yhtä pickiä lukuunottamatta), mutta meni vähän puihin tajuttuani, että rosterin koko on tuo 11. Olin siinä oletuksessa, että olisin voinut käydä vielä pari ukkoa lisäämässä vapailta markkinoilta ja jätin SG/C paikat ohuiksi. Eipä sillä, kyllähän tuota paikattua saa, mutta huononee joukkue kyllä väkisinkin siinä.
 

Sheed

Jäsen
Detroit Pistons -kausiennakko

Lähtökohdat:


Viime kaudella Pistons teki seuran historian ennätyksen runkosarjassa voitetuissa otteluissa. Ensimmäisistä 41 pelistä voittoja tuli peräti 36, mikä herätti keskustelua mahdollisuudesta lyödä jopa Chicago Bullsin ennätysrekordi 72-10. Runkosarjan päätyttyä voittoja oli lopulta 64.

Detroit oli suuri suosikki playoffseihin lähdettäessä ja post season alkoikin odotetusti, kun ensimmäisen kierroksen vastus Milwaukee lähti tyylikkäästi laulukuoroon voitoin 4-1. Sarjan ainut miinus oli Rip Hamiltonin nilkkavamma. Hän kuitenkin teki ottelusarjan päätöksessä 40 pistettä.

Seuraavalla kierroksella vastaan tuli Lebron Jamesin johtama Cleveland. Ensimmäiset kaksi ottelua Detroitin meno jatkui odotetulla tavalla; Cavs oli täysi vastaantulija. Tästä alkoi Pistonsin alamäki. Hyökkäyspelin mentyä täysin lukkoon Cleveland vei, ’Sheed Wallacen kuuluisista ”guaransheedeistä” (ennen Cavs sarjaa 100%) huolimatta, peräti kolme seuraavaa kohtaamista nimiinsä - viimeisen jopa Detroitin Palacessa. Mototownin pojat nousivat kuitenkin vielä kerran, niin kuin monta kertaa aikaisemminkin tiukassa paikassa. Tiukka voitto game 6:ssa ja viimeinen, ratkaiseva koitos kotikentällä oli taas voittoisa blowout. Ensimmäistä kertaa kauden aikana Detroitin kone alkoi tosissaan yskähdellä, mutta joukkue oli kuitenkin jälleen idän finaalissa, jossa vastaan asettui, viime kauden tavoin, Miami Heat.

Miami voitti 4-2 ja kausi oli sillä selvä.


Tuleva kausi:


Suurin puheenaihe off-seasonilla oli joukkueen ikonin, Ben Wallacen siirto rivalry-Bullsiin. Benille ei riittänyt Joe Dumarsin pitämä lupaus, tehdä hänestä joukkueen kovapalkkaisin pelaaja (12milj./kausi), vaan hän otti Bullsin vieläkin rahakkaamman tarjouksen (60milj./4 vuotta). Uusia kasvoja ovat Nazr Mohammed ja Ronald ”Flip” Murray.

David Sternin yrittäessä tehdä Wadesta, Lebronista ja kumppaneista Jordanin tasoisia tähtiä, sarjassa ollaan pikkuhiljaa kieltämässä puolustaminen kokonaan. Detroitin ja San Antonion mestaruudet ovat olleet koripallon voitto, mutta NBA:ssa raha ratkaisee ja joukkueet, joissa ei ole valovoimaisia superstaroja (Duncan ei ole kovinkaan mediaseksikäs), eivät tee bisnestä lähellekään yhtä hyvin. Kaikki kontaktit näihin ”nuoriin Jordaneihin” on kielletty ja miehet seisovatkin viivalla parikymmentä kertaa ottelusta toiseen.

Liigan sääntöuudistusten myötä Ben Wallacen lähtö ei ole Detroitille lähellekään niin iso takaisku, kuin moni luulee. Viime kauden playoffseissa Benistä oli suorastaan haittaa; Pistons pelasi jatkuvasti hyökkäyksessä alivoimalla. Tämän kruunasi vielä vastustajien käyttämä ”hack-a-Ben”- taktiikka, jossa Ben laitettiin jatkuvasti viivalle, josta hän naulasi heittonsa hieman yli 20% tarkkuudella. Puolustuspäässä Wallacen ego ei sallinut Shaqin tuplaamista. Tämän taktiikan tuloksena oli yksi hieno blokki, jolla voitettiin photo of the year –palkinto.

Detroitin hyökkäyskalusto on edelleen sarjan parhaita ja Nazr Mohammedin mukaantulo sallii valmentaja Flip Saundersin pelikirjan toisenkin puolikkaan avaamisen. Flip Murray tuo kaivattua tulivoimaa penkiltä. Viime kauden Miami tappiota seliteltiin ykkösvitjan väsähtämisellä. Ensi kaudella onkin ensisijaisen tärkeää käyttää vaihtopenkkiä huomattavasti enemmän, sillä sieltä löytyy päteviä tuuraajia.


Avainpelaajat:


Chauncey Billups

Hän on noussut Detroitissa yhdeksi koko liigan johtavista pointeista. Vuoden 2004 finaalien MVP pelasi viime kauden (runkosarjan) huikealla tasolla, jonka ansiosta hänet nostettiin monissa kaavailuissa jopa koko sesongin arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hyytyi koko joukkueen myötä playoffeissa täysin rivipelaajaksi. Erittäin pallovarma ja rauhallinen pelintekijä. Tekee oikeita päätöksiä lähes poikkeuksetta johtaessaan ailahtelevaa Detroit-hyökkäystä. Tulevalla kaudella, Ben Wallacen rahajahdin seurauksena, hän on joukkueensa ehdoton johtohahmo, jolta odotetaan joka ilta jopa parempia otteita kuin viime kaudella. Hän pelaa viimeistä vuottaan sopimuksestaan – miten se näkyy Mr. Big Shotin otteissa?

Rasheed Wallace

Hän lukeutuu, isojen miesten joukossa, yhdeksi liigan monipuolisimmista pelaajista. Pitkä ja hyvin liikkuva PF, joka pystyy heittämään kaaren takaa yllättävän tarkalla prosentilla. Pelaa myös esimerkillistä puolustuspeliä (etenkin low-postissa), joka korostuu entisestään, kun Benin inside presence lähti härkälaumaan. Suurimmat ongelmat pään sisällä, nostaa itsensä useasti valmentajaa tärkeämmäksi henkilöksi. Saundersilla on todella työ kova pitää ´Sheed aisoissa. Ensi kaudella Wallacelta on syytä odottaa tasaisempia otteita jos Detroit mielii uusia idän paalupaikan. Miten ´Sheed tulee toimeen uuden ”nollatoleranssin” kanssa, jossa pelaaja ei saa mussuttaa tuomarille yhtään? Hän ehti kuitenkin tuomitsemaan uuden säännön sanoilla: ”It´s just another `Sheed Wallace rule.”

Richard Hamilton

Floppasi playoffeissa viime kaudella pahemman kerran ja huokuu näytönhaluja ensi kaudelle. Todella hyvin, ja ennen kaikkea paljon, liikkuva SG hallitsee tehokkaan mid-range heiton. Kehittynyt puolustuksessa paljon viime vuosina ja pelaa usein vastustajan nopeinta miestä vastaan. Yllätti viime kaudella heittäessään kolmoset sisään yli 45 prosentin tarkkuudella. Peliaika vähenee ehkä vähän viime kauteen nähden, kun Flip Murray tukee takamiesten rasitusta. Silti yli 15 pistettä per peli on vähimmäisvaatimus.

Antonio McDyess

Ollut viimeiset kaksi kautta aloitusviisikon kuudes pelaaja, pelaa tulevalla kaudella todennäköisesti hieman enemmän kuin Nazr. Viimeisellä neljänneksellä muodostanee ´Sheedin kanssa vaikeasti pysäytettävän frontlinen. Osaa heittää päätyrajan tuntumasta hypärit hyvällä prosentilla sisään. Pick ´n rollista ulos tullessaan usein vapaana. Puolustuksessa hän on ihan ”ookoo” ilman mitään hienosteluja.

Tayshaun Prince

Hän on molemmissa päädyissä organisaation tulevaisuus. Saanut selkeyttä omaan hyökkäyspeliinsä todella paljon viime kaudella. Pystyy pitkillä käsillään puolustamaan liigan tähtipelaajia hulluuden partaalle illasta toiseen. Tay on todella nöyrä ja kovasti töitä tekevä SF, joka ei koskaan jätä tilannetta kesken. Joukkueen kolmas kapteeni Ripin ja Billupsin ohella. Voidaan odottaa illasta toiseen yli kaksinumeroisia tehoja, suurimmat odotukset kuitenkin puolustuspäässä.

Nazr Mohammed

Oli monen mielestä paniikkiveto antaa hänelle 30 miljoonan diili, kun Ben lähti windy cityyn. Hänessä on kuitenkin tiettyä potentiaalia; kova työmoraali, hyvä puolustuspäässä, urheilullinen ja on hyökkäyspäässä jopa korintekouhka. Oli San Antoniossa Tim Duncanin varjossa tärkeä työmies, joka teki illasta toiseen Timin, Manun ja Parkerin elämästä helpompaa – viime kaudella tosin pienessä roolissa. Ensi kauden osalta häneltä voi odottaa ainoastaan hyvää peliä omassa päässä, se on tärkeintä tällä hetkellä. Hyökkäys onnistuu jos on onnistuakseen.


Roolipelaajat:


Lindsey Hunter

Todella tärkeä joukkueen sytyttäjä, joka nousee tärkeillä hetkillä yleensä merkittävään rooliin. Antaa Billupsille tärkeää penkki-aikaa, ja pystyy heittämään myös kaaren takaa. Tärkein/merkittävin ominaisuus on hänen hard nose –tyylinen puolustuspelinsä. Pallollista vastaan todella vaikea ohitettava.

Ronald Murray

Eli toisin/tunnetummin sanoen Flip Murray. Tuo syvyyttä takakentälle hyvällä pallonkäsittelyllään ja liikkeellään. GM Joe Dumars sanoi että he tarvitsevat sellaisen kaverin ”joka pystyy ajamaan sisälle tehokkaasti ja hankkia helpompia heittoja.” Flip oli vastaus siihen – onko se realismia?

Carlos Delfino

Hyvä kaukoheittäjä ja fyysiset edellytykset vakuuttavaksi puolustajaksi. NBA-tason atleetti. Tulevalle kaudelle luvattu huomattavasti enemmän vastuuta. Ongelmana ailahtelevaisuus, jonka juuret ovat olleet juuri pienessä peliajassa. Pelannut Manu Ginobiliä paremmin viime kesät maajoukkueessa – pystyykö samaan NBA:ssa? Tuskin, mutta potentiaalia siihen on.

Jason Maxiell

23-vuotias atleetti hyökkää korille uskomattomalla voimalla. Muistuttaa tyyliltään erästä arfopäätä, tosin sillä erotuksella, että Max on hyökkäyspäässä jo nyt paljon parempi. Puolustuspäässä tietenkin Benin jäljessä, mutta rakennusaineet ovat vaikka minkälaiseen muuriin. Sytyttää kotiyleisön blue-collar-attitudellaan ja saa toivottavasti pelata ensi kaudella yli 15min per peli – silloin on syytä odottaa myös tuloksia.

Ennuste:

Runkosarjassa Detroit tulee ottamaan todennäköisesti n. 52-58 voittoa.
Konferensissaan ensimmäinen tai toinen.
Pääsee ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen iskemään jälleen underdog-asemasta ja voi mennä tällä kertaa loppuun asti.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Huikean kattava ennakko, tällaisia on mukava lukea. Ehkä sitä voisi itsekin innostua, olkoonkin että niin kauan kuin Amare yhä pelaa puolikuntoisen oloisena, ei Sunseissa ole tapahtunut merkittäviä uudistuksia avauksen osalta.

Sitten vaan Mahavishnu tekemään Bullsseista vastinetta, kun noin Big Ben tuossa lytättiin :)
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Detroitin aika on ohitse, mark my words. ;) Eläköön uusi ja kaunis NBA, jossa rumalla koripallolla (lue: joukkuepelaamisella ja puolustamisella) ei enää pärjää, vaan yksilöitä ja yksilösuorituksia arvostetaan. Kultaiset ajat ovat tulleet takaisin!
 

KG#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea FC, Toronto Maple Leafs, SaiPa, Bostontics
Se on Preseason pelit Minnesotaltakin ohitse ja kauden avaus alkaa lähestyä hiljalleen. Saldona 8 harjoituspeleistä 5 voittoa sekä 3 tappiota, joista kaksi tuli Pistonseille. Mielestäni ihan positiivinen suoritus tältä joukkueelta.

Viime kaudelta odotin Minnesotalta playoff-paikkaa, mutta kaudesta tulikin pettymys joukkueen ollessa vasta 14:sta sijalla läntisessä konfrenssissa. Tulevaltakaan kaudelta tuskin odotetaan suurta menestystä ja menestys riippuukin paljon kolmikosta Kevin Garnett, Mike James ja Ricky Davis. Harjoituspeleissä he olivatkin odotetusti joukkueen parhaimmistoa. Itse odotan mielenkiinnolla, millaisia otteita viime kaudella Torontossa hyvää jälkeä tehnyt Mike James pystyy nyt Minnesotassa esittämään. Garnettin kanssa pelaaminen voi tuottaa tehokastakin jälkeä. Garnett varmasti tulee tekemään sen 20+ pistettä/peli ja 10+ levypalloa/peli, joten häneen ei joukkue varmastikaan kaadu. Avauspelissä on keskiviikkona vastassa Sacramento Kings, joten tiukkaan testiin T-Wolves joutuu kauden alussa
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, tanaan se alkaa. Ei tosin meidan osalta. Niin kuin suurimman osan jengeista, kausi alkaa vasta huomenna. Edessa on matka Seattleen.

Meilla on taas nuori joukkue kasassa. Viime kausi meni kehityksen kannalta sikali penkin alle, etta siita joukkueesta ei monta jaanyt rosteriin. Blazers olikin koko kesan ahkerin treidaaja. Saatiin hyvaa kalaa ja saatiin ei niin hyvaa kalaa verkkoon. Seitseman pelaajaa jai jaljelle viime kaudesta.

Rookien osalta olemme hyvassa jamassa: Brandon Roy on liigan kovin rookie ja jos ei nyt ihan kakkosena, mutta karjen tuntumassa kuitenkin on LaMarcus Aldridge (PF/C). Tuohon paalle kun plajjayttaa viime vuoden rookiet, Jarrett Jackin ja Martell Websterin, niin tulevaisuutta riittaa, se on saletti.

Potentiaalia siis on, mutta silla ei matseja voiteta. Se antaa vain uskoa. Tallakin kaudella Blazersien kohtalo tulee olemaan pleijarien katselu kotisohvalta. Omassa kovassa NW-divisioonassa ei ole tilaa meidan jyllata. Denver vienee mestaruuden. Minnesota antanee suurimman vastuksen, mutta Utah, Seattle ja Blazers ei kykene samalla tasolle. Meille ehka se suurin juttu olisi olla toiseksi vika ja samalla karistaa "Liigan Heikoin Joukkue" -titteli harteilta. No, heikoimpia emme talla kaudella ole, mutta ohitammeko joko Utahin tai Seattlen taulukossa, sita en uskalla sanoa.

Tassa Portland TrailBalzers kaudelle 2006-2007:

Numerolla 1 Jarrett Jack (PG):

Viime kauden ahkerin pelaajamme (79 matsia rookie-kaudellaan). Vain Arvydas Sabonis pelasi enemman minuutteja rookiena. Pelasi enemman SG:na viime vuonna, mutta tana vuonna han on aloittava PG. Siina voi tulla ongelmia. Oma kokokaan ei ole se vahvin alue, kun vastassa on liigan kovimmat guardit. Puolustuksessa siis on rutkasti kehitettavaa.

Numerolla 2 Dan Dickau (PG):

Dan tuli toiselle stintilleen Portlandiin. Dan saatiin Bostonista taydentamaan nuorta takamiesarsenaalia. Suuria minuutteja ei ole luvassa. Roolina olla "Johtaja" ja kokemuksen tuoja tahan nuoreen joukkueeseen. Jackin varamies.

Numerolla 3 Juan Dixon (SG):

Viime kaudella Dixon oli kerrassaan loistava. Ratkaisuvalmis SG, jonka peli kulki parhaan kaverinsa, Steve Blaken kanssa kuin unelma. Nyt kun Blake yllattaen treidattiin, niin Juan on kuin olisi yksin. Pre-season peleissa naytti toki muutamaan kertaan "sita itseaan", mutta onko hanesta taas ratkaisemaan pelaja niin kuin viime kaudella. Nyt olisi ainakin paikka loistaa!

Numerolla 5 Ime Udoka (SF):

Pre-seasonin tarina! Mies tuli joukkueeseen ilman sopimusta ja isa kuoli toissa viikolla. Naista huolimatta han naytti omaavan yllattavankin paljon kokemusta, hermoja ja johtokykya. Pelasi taman vuoden MM-kisoissa Nigerian joukkueessa saldolla 14.2/5.2/3.7. Pelasi itsensa siis seka joukkueen, joukkuejohdon etta fanien sydamiin. Halpa pelaaja, jota voidaan pitaa Blasersien lottovoittona talle kaudelle. Enpa ihmettelisi, jos jopa aloittaisi huomenna...

Numerolla 7 Brandon Roy (SG):

Viime vuonna Pacific-10 konfferenssin vuoden pelaaja. Rookie. Ehka jopa koko liigan vuoden rookie. Tuo kaivattua kokoa ja taitoa meidan takalinjoille. Pelasi pre-season matsit taidolla ja naytti kaikille, etta rookie-season ei valttamatta ole pelkkaa penkilla istumista. Tulette kyllastymaan tahan nimeen talla kaudella. Kyseessa on vuoden uusi nimi. Pystyy kokonsa puolesta pelaamaan myos SF paikkaa.

Numerolla 8 Martell Webster (SG/SF):

Naytti jo viime vuonna, etta potentiaalia on. Puolustuksessa on heikkouksia, mutta hyokkayspaassa annetaan soida. Ei pelkaa ratkaista 3-pinnan viivan takaa ja pelaa iloista ja liikkuvaa koripalloa. Tama kausi on iso kausi Martellille: puolustuksen pitaa hoitua, muuten treidikin voi olla tosiasia. Blazerseissa meinaan tiedetaan, etta menestysta ei tule ilman kokeneempia pelaajia ja kun kokeneempaa ollaan hankkimassa, nuoret starat on silloin kauppatavaraa. Naista nykyisista nuorista staroista lahtee osa silloin kun organisaatio on valmis satsaamaan menestykseen. Ensi kauden jalkeen...

Numerolla 9 Raef LaFrentz (C/PF):

Loistava loyto Bostonista. Me kun annoimme sinne Theo "missa se pallo on??" Ratcliffin, niin saimme kaverin, joka on todella monipuolinen ja kokenut pelaaja. Heitti 112 kolmosta viime kaudella Bostonissa. Tata me tarvitaan: Zach Randolphin tuuraaja, joka pystyy pelaamaan muuallakin. Ja kun puolustus ei ole hereilla: TUNG TUNG TUNG La Frentz threeee points!!!! Tuo myos hyvaa kokemusta joukkueeseen.

Numerolla 10 Joel Przybilla (C):

Joukkueen kapteeni, aloittava sentteri ja uusi viiden vuoden sopimus takataskussa. Viime kausi meni loukkaantumisien kanssa ja nyt nahdaan, onko polvi parantunut. Varsin vaisu pre-season, joskin viime kauden tilastot puhuvat puolestaan: blokeissa koko liigan 7s ja yhdessa pelissa perati 9 blokkia. Tervetuloa korina alle! Kaikkien ystava, jolle on luvassa suuri rooli tana vuonna.

Numerolla 11 Sergio Rodrigues (PG):

Nuori sensaatio Espanjasta. Harjoituksissa jannu valayttelee Magic Johnson -syottoja ja mahtavia taikatemppuja. Steve Nash -tyylinen pelaaja, jolla on pelisilmaa ja joka nakee "koko kentan". Pre-seasonilla kokemattomuus nakyi, joten peliminuutteja on luvassa rajallisesti. Jo ratkenneissa matseissa Sergio tullee kentalle vikoilla minuuteilla ja hullaannuttaa yleison.

Numerolla 12 LaMarcus Aldridge (PF/C):

Olkapaan loukkaantuminen piti kaverin pois pre-season peleista, joten paljoa hanesta ei ole nayttoa. Rookie, jonka oli Big-12 konfferenssin vuoden puolustava pelaaja viime kaudella. Loukkaantuminen ja kokemattomuus pitaa LaMarcuksen penkilla suurimman osan kautta. Ei edes harjoittele viela. Selkea tulevaisuuden nimi Zachin paikalle.

Numerolla 21 Jamaal Magloire (C):

Tuli Milwaukeesta kesan treidilla. Parin vuoden takainen All-Stars pelaaja, joka ottaa Theo Ratcliffin paikan rosterissa. Pre-seasonilla kuitenkin taysin varjojen mailla. Uusi pelisysteemi ja uudet jannut ymparilla eivat nayta sopivan Jamaalille. Sanoi kuitenkin kaiken muuttuvan kun kausi alkaa. Potentiaalia on, joten nayttoja siis kaivataan. On pelannut kaikki ottelut NBA-urallaan. Nyt pelataankin, etta han kypsyy penkkirooliin (ollut aina aloituksessa tahan asti) ja loukkaantuu. Siita alkaakin sitten se normaali valitus: En sovi tahan nuoreen joukkueeseen... Toivottavasti olen vaarassa.

Numerolla 23 Darius Miles (SF):

Oma suosikkini viime kevaaseen asti. Sitten loppui ymmarrys. Toki paha loukkaantuminen sotki kautta, mutta jannun kayttaytyminen niin treeneissa kuin kentallakin ei saa kehuja. Dariukselle annettiin iso rooli nuorten pelaajien keskella, mutta miten han sen kaytti: kun pleijarit karkasivat vuoden alussa, han pelasi minuuttinsa seinia katsellen, laiskasti ja valitti mediassa. Darius on kuitenkin kovan luokan pelaaja ja han on useasti nayttanyt sen. Jos tuo polvi tuosta korjaantuu, niin uskon hanen tulevan nyt kovemmalla spriritilla tahan kauteen. Toisaalta, huhut kertovat, etta jos se polvi tuosta korjaantuu, niin han on se ensimmainen lahtija. Huikeita donkkeja ja "sarvia" on luvassa kuitenkin. Toinen meidan "staroista", joten katsotaan nyt. Kausi alkaa kuitenkin ylipainoisen Milesin istuessa penkilla ja kuntoutuessa.

Numerolla 25 Travis Outlaw (SF):

Milesin ollessa sairastuvalla, Travis saa "uuden tulemisen". Luvassa on jopa aloituskokoonpanopaikka. Travis on kaksijakoinen pelaaja: potentiaalia on, urheillullisuutta on enemman kuin kenellakaan tassa liigassa, heittokattakin on. Toisaalta sitten, hanen on vaikea oppia peleja ja olla siten vaarallinen pelaaja. Travisin ollessa kentalla ei todellakaan tieda miten istua penkissa: vaikeroida, etta mita toi taas tekee??? vai hyppia ilmaan huikeiden donkkien ja mahtavien heittojen innoittamana... Ei siis se "valoisin lamppu poytalaatikossa", mutta saattaa olla taman kauden jalkeen yksi kuumimmista nimista.

Numerolla 50 Zach Randolph (PF):

Jokainen Blazers hyokkays menee Zachin kautta. Se ei ole yllatys. Meidan "super-stara", joka turhautuu vuodesta toiseen kun kutsua All-Stars peliin ei tule. Zach on tana vuonna paremmassa kunnossa kuin koskaan ja viime kauden polvileikkaus (sama kun Amarella) onnistui loistavasti. Kesan torttoilyt on nyt takana pain ja edessa on "career season". Pystyy tasaisesti pelaamaan 20/10 peleja ja on sikali harvojen starojen joukossa vuodesta toiseen. On siis franchise-pelaaja, jolta odotetaan jalleen paljon. Omaa liigan nopeimman toisen pompun ja jos han pelaa kurinalaisesti "paintin" tuntumassa, hanesta on silloin eniten hyotya. Vuosia on viela edessa (25v), joten hanen varaan tama koko Blazersien uusi tuleminen rakentuu.

Mukana myos:

Numerolla 24 Stephen Graham (SG/SF):

Cavaliersien hyljeksima pelaaja, joka ei saane jatkoa tassa joukkueessa.

Oma veikkaukseni talle kaudelle:

Finaalissa Miami ja Phoenix (Amare-varauksella, muuten Spurs). Liigan MVP LeBron, joskin suurin tahti on hyva ystava Dwyane Wade. Shaq heittaa 23 vaparihelaa talla kaudella. Blazers ottaa noin 35 voittoa.

Pre-season kauden uutinen: Kobe Bryant vaihtoi numeronsa 8sta 24aan.

Ja lopuksi muistelo viime kauden MVPsta:

Steve Nash 2005-2006:

18.8 ppg
35.5 minutes per game
4.2 rpg
51.2% field goal percentage
10.4 apg (joilla auttoi 6 joukkuetoveria uran parhaisiin ppg:eihin)
50-40-90 (2 points-3 points-free throw prossat). Samaan ovat pystyneet vain Reggie Miller, Mark Price ja Larry Bird.
91.5% free throw percentage
3.3 pinnaa enemman per ottelu kuin edellisella kaudella (toiseksi suurin harppaus mvp-kauden jalkeen liigan historiassa)

Nyt se alkaa!!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös