NBA 2009-2010

  • 27 985
  • 212

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
En tiedä onko paaaaaaaaljon, mutta Kobe Bryant on parempi pelaaja. Niin moni asia vaikuttaa toisiinsa ja joukkuelaji kyseessä, mutta ainakin voittajana ja clutch-pelaajana Kobe on kilometrejä edellä.

LeBron sukelsi tuossa Boston-sarjassa oikeastaan todella massiivisesti. Ihan oma lukunsa on sitten tuo tapa miten hän on käsitellyt Clevelandia ja koko organisaatiota, tiimipelaaja ei todellakaan ole kyseessä. Tästä monet "asiantuntijat" ovat myös varsin yhtä mieltä. Rauniot jättää taakseen.

Niin, pelaako se The Brat viela tassa vaiheessa kautta??? MVP? Kylla edelleen Kobe on koko liigan MVP, siita ei paasta mihinkaan. The Bratilla (katteli muuten Bostonin, siita 1/2 pinnaa extraa!) on skills puolella Kobeen verrattuna etulyontiasema ja ihan vaan siihen tuijottaen han on liigan taitavin ja monipuolisin pelaaja, mutta EI MISSAAN TAPAUKSESSA The Most Valuable Player. Harvoin meinaan nakee pelaajan sulavan yhta pahasti pleijareissa, kun han suli Bostonia vastaan. Ja niin kun Mack tuossa ylla sanoo, Kobe on Clutch-pelaajana viela mailin jos toisenkin The Bratia edella. Kylla The Brat blokkaa nayttavasti takaapain, mutta missa on mies kun pelia ratkaistaan? Nyt kun miehelle annettiin kunnon PG ja menneisyyden huippu-C seka penkillinen roolipelaajia, tulos oli silti surkea. Ei voi siis enaa tuijottaa siihenkaan, etta han pelaa yksin tuossa joukkueessa. Viimeisin temppuhan miehelta oli se, etta Mike Brown sai kenkaa. Ihan oikein Brownille, joka on toki ratsastanut The Bratin maineella tahan asti, mutta eiko nama taman Ohion pellen temput lopu ikina? Noh, kaveri joka julistaa itse itsensa The Chosen One:ksi, on pelle. Taysi pelle. Ikuisesti.

Noh, oli miten oli (sallittaneen tama hieman subjektiivinen kannanotto ;-)), nyt mies on kuitenkin ongella ihmettelemassa mita se MVP -titteli oikeen merkitsee, kun toiset viela pelaa...

Ai niin: Boston in six!
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Ensimmäinen finaali takana ja suht vakuuttava kotivoitto Lakersille. Kobe oli tuttuun tapaan johtamassa orkesteria, mutta Gasol oli mielestäni ottelun pelaaja. 23 pistettä ja 14 levypalloa, vahva niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Kolmosia ei näissä finaaleissa paljoa nähdä, mutta nätisti Artest niitäkin muutaman upotti. Kaikenkaikkiaan vahva esitys kotijoukkueelta penkkiä myöten, mutta toki vasta yksi voitto paras seitsemästä sarjassa. Celtics pystyy parempaan, erityisesti puolustuspäässä, joten sunnuntain matsista voi odottaa huikeaa näytöstä.

Oma veikkaukseni on, että Bostonista palataan Lakersin 3-2 johdossa, se vaatisi käytännössä kotivoiton sunnuntailta.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Kuka valmentaa Chicagoa ensi kaudella?

http://www.chicagotribune.com/sport...ago-bulls-tom-thibodeau-coach,0,4023353.story

Bullsin ensi kauden koutsi lienee siis Celticsien apukoutsi Tom Thibodeau. Enpä kaverista paljoa osaa sanoa, mutta ilmeisesti kaveri on hyljännyt tarjoukset New Orleansilta ja New Jerseyltä. No tietysti antaahan tuo luottamusta kaverista, että herraa kohtaan ollut kiinnostusta muualtakin, mutta hän on valinnut juuri Bullsin. Jos joku tietää jotakin kaverista, niin kertokaa ihmeessä.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Ray Allen on tekemässä historiaa parhaillaan Staples Centerissä, hän liittyi juuri kolmantena miehenä joukkoon, jotka ovat tehneet 7 kolmosta finaalimatsissa. Puolet vasta pelattu, joten mies ottanee ennätyksen yksin omiin nimiinsä. 27 pinnaa kasassa, puolet Celticsin pisteistä tähän mennessä. 7/8 kolmen pisteen kaaren takaa.

E: 8 kolmosta Allenille ja siis yksin nyt ennätysmies.

Koben viimeisen sekunnin kolmosella Lakers kavensi eron kuuteen pisteeseen, kun siis puolet matsista pelattu.

E: Mitään ottamatta pois Bostonin voitosta ja mahtavasta Rondon pelistä, tuomarityöskentely ei ollut joukkueitten tasolla. Lukuisia huonoja tuomioita, täysin vääriä vihellyksiä ja jopa tarkistuksen jälkeen kyseenalaisia päätöksiä.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Celtics tasoitti voitot. Mielestäni on outoa että Bostonissa pelataan kolme peliä peräjälkeen. Saa nähdä palataanko enään Kaliforniaan.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Celtics tasoitti voitot. Mielestäni on outoa että Bostonissa pelataan kolme peliä peräjälkeen. Saa nähdä palataanko enään Kaliforniaan.

Tuo systeemi kai juontaa juurensa juuri tuosta äärimmäisestä etäisyydestä pelipaikkojen välillä, mutta valintakysymyshän se vain on onko kyse 2-3-2:sta vaiko 2-2-1-1-1:stä
NBA:ssa systeemi on ollut käytössä jostain 80-luvulta asti, liekö sitten Lakers-Celtic ollut juuri syy sen käyttöönottoon :)
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
"Harmittavaa" kertakaikkiaan, etta ystavani Monty Williams on nyt sitten Hornetsien uusi paavalmentaja. Mukava jannu ja silta sai aina hyvaa insaideri-tietoa asioista. Onnellinen toki, etta hyva mies etenee urallaan!

En usko, etta Boston vie kolmea (hima)pelia putkeen, joten edelleen ollaan hyvin tuossa "Boston in six" -suunnitelmassa kiinni. On se Rondo vaan aija! Upeeta katseltavaa. Minun mielestani ehdoton ykkos-PG tassa liigassa.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Solis sitten matsit 3-2 Bostonille ja viimeinen (viimeiset?) peli Losissa. Paha mennä sanomaan kummalla etu tässä vaiheessa kun... Ja pashat, Bostonin konkarit ei kahta katkaisupeliä häviä peräkkäin, Celticseillä toinen jalka jo mestaruuspytyssä!!!! \o/ (Pakko uskoa näin, Bruinsien aiheuttama tuska on nyt kuitattava).

Pelillisesti homma on selkeästi Kobe vs Celtics. Paperilla jengit vaikuttavat tasavahvoilta, Bostonilla laadukkaampi penkki, mutta Lakersien avaus vähintään yhtä kova. Pisteiden teossa kummastuttaa kyllä Koben niskaan kaatuva lasti. Onhan hän maaginen, pystyy voittamaan pelejä yksin ja otti mestaruuden kumpi tahansa on Kobe playareiden MVP, piste.
Vaikka koriksessa(kin) palvotaan tähtiä on se silti joukkuepeli, tämän ovat viime vuosina osoittaneet mm. Espanja ja Argentiina. Ei silleen, onhan Bostonillakin omat supertähtensä mutta joukkueen peli perustuu tiiviiseen puolustamiseen ja scoraamiseen leveällä rintamalla.

Tulihan lässytettyä jargonia. Mutta uittu sentään kuinka paljon mielummin olisin seurannut tätä huikeaa sarjaa kuin potkupallon mehän_ei_tätä_peliä_hävitä_vaan_pelataan_varmanpäälle-nuhjailua.
Boston kuudessa tai seittemässä, aivan sama kunhan voittavat.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Jaaha, ihan oikeantasoinen kiinnostus täälläkin NBA:n finaaleja kohtaan. Tulin juuri ulkoa sisälle ja joka toisessa autossa oli Lakersien lippu katonrajassa liehumassa...ihan hullua touhua. Tänään se mestaruus parin tunnin päästä sitten ratkeaa, ja ei paljon kiinnosta kenelle se tulee. Jos nyt sen verran "kotiinpäin" vetäisi, että toivoisi sitä Lakerseille, vaikkei kauheasti harmita, jos Boston voittaakin. On se aika surullisenhupaisaa katsoa jotain Kobe Bryantia lehdistötilaisuudessa nojaamassa poskella käteensä ja näyttämällä olevansa maailman pitkästynein ihminen tyyliin "miksi mun tarttee tätäkin tyhmää peliä pelata?". Hoh-hoijaa. No, Go Lakers.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kyllä, kyl-lä!!
Niin se Lakers vaan vei jälleen mestaruuden, vaikka hemmetin vaikeaksi sen Game 7:ssa tekivätkin. Kyllä oli jännittävä kauden ratkaisu. Bryantin uskomattoman paska peli (noh, ripareita oli), toki miestä pidettiinkin kahdella - jopa kolmella, mutta ratkaisut olivat aika huonoja noin muutenkin. Viivalla Lakers oli hikisesti yli 50% jossain vaiheessa... Rondo on kyllä kova peluri ja näytti pitkään että mies johdattaa ison kolmosen takana, tai no edessä Bostonin voittoon. Mutta niin vain Lakers aina tuli rinnalle ja lopulta ohi.

Artest ja Gasol vikan finaalin ehdottomia tähtiä. Yllätyin myös että Bostonissa pelaa vieläkin heidän oma "klovni" Brian Scalabrine.

MVP Kobe Bryantille ja David Sternille ei buuata, kuten NHL:n vastaavalle..

Iso keskari Suomen tv-kanaville NBA:n näyttämättömyydestä.
Tästä hyvästä joku muu saakin tehdä ensikauden otsikon. Ainoa toive; tehkää se jo siinä vaiheessa kun huomaatte juttujen koskevan pääosin ensi kautta.

11:sta mestaruus Phil Jacksonille valmentajana. Kova äijä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Onnittelut Lakerseille. West Coast! West Coast! ;-)

Kobe on liigan ykkonen, ei voi mitaan. Johtaja, pelaaja, ihminen.

Nyt kesa. Huh huh.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Täytyy kuitenkin sanoa että aikamoinen nousu Lakersilta game 7:ssä, ekan neljänneksen jälkeen näytti siltä että Celtics vie, mutta takaa tultiin ja viimeisellä neljänneksellä Bostonia vietiin.

Kobelle ja Zen Masterille kuitenkin rajatonta kunnioitusta, lajin legendoja molemmat.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
DRAFTi olis huomenna. Luvassa siis draftia ja treideja. Mutta ennen draftiahan asiaan kuuluu hurjat huhut! Eika vahiten taalla Ruusu Kaupungissa. Pitkin kevatta ja nyt kesaa taalla on ensinnakin puhuttu GM Kevin Pritchardin kengista. Paul Allenin Vulcan yhtio on ajanut KPn nurkkaan ja yrittavat naulita kaverin ristille. Ihme porukkaa, mutta tuohon taalla jo totuttu. Huhut kertovat, etta siella on vittuunnuttu oiken kunnolla kolmeen asiaan: 1) KPn tapaan kavella omistajan yli paatoksissaan, 2) viime kesaisen treidimarkkinoiden "totaalinen ryssiminen" ja 3) Odenin valinta Durantin sijaan. Noh, nyt KP yrittaa veivata jotain uskomatonta tana kesana ja nayttaa, etta GMn posti kuuluu edelleen hanelle. Mulle aivan sama. Hyva GM, ei siina mitaan, mutta ei mikaan huippu-guru.

Eli viimeisin huhuhan oli se, etta KP yritti saada CP3:sen tanne ja olis lahettanyt sinnepain 4 pelaajaa, jotka huhujen mukaan olisivat olleet ainakin Miller, Przybilla ja Bayless. Ei Hornets ole kauppatuulella ainakaan CP3n kanssa, joten se huhu oli kuollut jo ennen kun se oli taalla paassyt radioon asti. Blazers hakee kuitenkin "todella kovaa" PGta ja/tai kovan luokan heittajaa. Eilen huhuissa liikkui Mo Williams ja Millerin Mike. Kuka huomenna, who knows? KP on yleensa onnistunut drafti-treideissa paremmin kun free agent markkinoilla, joten katsotaan nyt sitten keta meilla on huomenna naihin aikoihin paivasta.

Rudy olis menossa nakojaan Knickseihin, joten olisko se Leen Davido vihdoin tulossa tanne sitten?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös