Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nashville Predators (1.) – Dallas Stars (WC1), Central 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jusu-11, 10.04.2019 klo 13.33.

 1. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Ajatella, että Preds vaihtoi Shea Weberin P.K. Subbaniin...
   
  PJPT tykkää tästä.
 2. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Noilla numeroilla näyttää tasaiselta, mutta nähdyn perusteella Starsin esitys oli luottamusta herättävää loppukaudella toisin kuin Predatorsilla. Tunnustettakoot, että näin tosin enemmän Starsin kuin Predsin pelejä. Oikea joukkue meni jatkoon ja hyvä niin.
   
 3. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Jos joukkueen paras maalintekijä on Ricco Grimaldi ja Victor Arvidssonilla on vähemmän tehoja kuin Roman Polakilla, olet kusessa.
   
  palle, Henkka, Ippenator ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  On toi Heiskanen aika kone (twitteristä poimittua):

  Miro Heiskanen played 159:10 in the series, more than any other player on either team. In fact, he’s second in the league in total ice time in these playoffs and first at even strength. He’s also the third youngest player to play in these playoffs
   
  Konsta Kepuli, olliwaa, Aces High ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 5. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Lainaus:
  Tähän voi lisätä vielä semmoisen knopin, että Heiskasen saavuttama kokonaispeliaika on korkein yksittäisessä pudotuspelisarjassa saavutettu peliaika alle 20v puolustajalla tällä vuosituhannella.

  Tulipas muuten epäselvästi sanottua, mutta toivottavasti joku sai kiinni.

  Heiskasen jälkeen tilastoissa tulee:
  Charlie McAvoy 157:09
  Erik Karlsson 155:10
  Cam Fowler 133:22
  Jonas Brodin 131:56
   
  Ippenator ja Alamummo tykkäävät tästä.
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Täysin oikea joukkue meni jatkoon, ne matsit mitä tästä sarjasta tuli nähtyä ja koosteet niin Stars oli vakuuttava, hyvää peliä joka ketjulta ja puolustuspeli varsinkin toimii mallikkaasti. Tosin tässä kutospelissä aukesi yllättävän monta ylivoimahyökkäystä Predsille ja noihin ei todennäköisesti ole Bluesia vastaan enää varaa. En näe kuitenkaan mitään syytä sille miksi ei Stars voisi mennä pitkälle tänä keväänä, ei tuolla mikään joukkue mitenkään ylitse muiden ole vakuuttanut, Blues on toki hyvä joukkue jonka vuosi 2019 on ollut jäätävän kova.
   
 7. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Itse käsittäisin kuplasta puhumisen siinä tapauksessa, ettei Preds missään vaiheessa olisi ollut oikea contender. Puhuisin mieluummin heidän kohdallaan siitä, että mestaruusikkuna on nykyisellä rungolla umpeutunut. Jotain muutoksia on tehtävä, ehkä valmennuksessakin?

  Vähän ihmetyttää miksi Preds hankki tuollaisia hidasjalkaisia pelaajia useamman joukkuetta vahvistaessaan. Toki pelinopeus on muutakin kuin luistelunopeutta mutta ei se luistelunopeuskaan olisi haitaksi ollut. SItten taas mietityttää onko Laviottella (ja hänen ryhmällään) enää uutta annettavaa joukkueelle? Hänestä on jäänyt kuva tämmöisenä lyhyiden projektien valmentajana. Nashvillessa on käynyt nyt vähän sama kuin Flyersissa aikanaan. Joukkue vietiin nopeasti huipulle, mutta kerran päästin vain lähelle päätavoitetta ja sen jälkeen tulokset alkoivat heikkenemään.

  Lainaus:
  Minusta kauppa on näyttänyt kyllä Predatorsin voitolta tähän kauteen asti. Weberillä on ollut loukkaantumisia ja ei tuo mies enää tuosta nopeudu. Subban oli helvetin hyvä silloin ensimmäisellä Predators-kaudellaan, mutta saiko joukkue ympärillä näyttämään paremmalta kuin todellisuudessa oli? Tämän kauden Predsin pelejä katsoessa on Subbanissa näkynyt samoja piirteitä, mitkä aikanaan ärsyttivät hänen pelatessaan Habsissa. Showmies kun on, niin jotain hienoa piti yrittää joka helvetin vaihdossa tehdä sen kiekon kanssa. Turhan monesti kostautui kiekonmenetyksenä ja vaarallisena tilanteena omassa päädyssä, ehkä vielä #76:lle jäähy kaupan päällisiksi.

  Ensi kaudella tilanne voi näyttää taas toiselta. Luulen, että Subban tekee paluun omalle, paremmalle tasolleen, kuin mitä tämä kausi on näyttänyt. Mutta ei näistä sen enempää. Parempi meni tästä sarjasta jatkoon, vaikka toisin toivoinkin. Ja onhan tuo toisaalta hienoa Heiskasen, Hintzin, Lindellin, Radulovin, Seguinin ja Bennin puolesta että pääsivät jatkoon.
   
  Kesan tykkää tästä.
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Olihan tämä kokonaisuutena kehno kausi Subbanilta, en nyt sitten tiedä kumoaako tämä kausi ne menneet hyvät kaudet? Yliarvostuksesta puhuminen aika hassua, kun ei arvostusta ole tällä kaudella saanut. Weber taas tosiaan kahden edellisen kauden aikana pelannut 84 peliä, et ei se nyt ihan sielläkään ole sujunut ekan kauden jälkeen.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Subban on ollut 2nd Team All-Star ja Norris finalisti Nashvillessä. Weber on ollut Norris äänestyksessä 6. Montrealissa ollessaan ja muuten ollut klesana. Plus Subbanin sopimus ei jatku ikuisuuteen.
   
  Marlboro tykkää tästä.
 10. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Nii_in, ja antaa muulle jengille loistavaa esimerkkiä joukkuepelaamisesta ja toisten eteen uhrautumisesta... Noilla showmiehillä ei kanisteria nostella, siihen tarvitaan vähän toisenlaisia miehiä! Toki Weberillä ollut vaikeat pari kautta Habsissa, mutta vaatimustaso itselle ja toisille on luokkaa korkeammalla kuin P.K.’lla. Mutta mitäs näistä, seuraavaa kierrosta odotellen, Bruins ja Sharks vielä mukaan isoon tanssiin?
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juu ja Patrick Kane on paska jätkä kun dokailee kesät. Kaikki persoonallisuus pois kiekkopelaajilta. Sidney Crosby on kovasti voittaja, mutta hän on hyvin pitkälti tylsä pressereissä. Pekka Rinteen juttu Players Tribunessa kertoi Subbanista erittäin paljon. Johtaja kopissa ja pidetty joukkuekavereiden keskuudessa.
   
  Robu tykkää tästä.
 12. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Nojoo, ehkäpä Predators ei mikään varsinainen suosikki tällä kaudella ollut, mutta mielestäni jo viime kaudella he saivat jopa poskettoman paljon krediittiä. Vahva runkosarjassa, mutta noutaja tuli kuitenkin melko aikaisin joukkueelle joka taas suli konferenssifinaaleissa. En osta sekuntiakaan ajatusta siitä, että Predators ja Jets söivät toistensa eväät. Kumpikaan joukkue, etenkin Predators, ei vain ollut riittävän hyvä ollakseen todellinen mestarisuosikki.