jusu-11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Joukkueet ensimmäistä kertaa vastakkain tosipeleissä. Odotuksissa tasainen, kahden oman pään peliin erikoistuneen joukkueen sarja, jossa todennäköisesti ottelut ratkotaan yhden maalin marginaalilla suuntaan tai toiseen.

To 11.4. klo 04.30 Predators vs. Stars @Nashville
Su 14.4. klo 01.00 Predators vs. Stars @Nashville
Ti 16.4. klo 04.30 Stars vs. Predators @Dallas
To 18.4. klo 03.00 Stars vs. Predators @Dallas
Su 21.4. klo xx.xx Predators vs. Stars @Nashville
Ti 23.4. klo xx.xx Stars vs. Predators @Dallas
To 25.4. klo xx.xx Predators vs. Stars @Nashville

Starsin otteita en osaa kommentoida varsinkaan loppukauden osalta juurikaan, muutoin kun tilastojen valossa. Bishopin kuntoutuminen ja kunnossa pysyminen elintärkeää, mikäli Stars mielii selvitä sarjasta voittajana. Lisäksi näkisin Dallasin mahdollisuutena asettaa Nashvillen huonosti toiminut 2. ketju paineen alle aina kun mahdollista. Varsinkin kotiotteluissa Seguinin kentän matchuppaaminen Turrisin vitjaa vastaan, voi olla juuri se ratkaiseva tekijä, mikäli sarja pysyy ennakoidun vähämaalisena.

Nashvillen kausi oli melkoista vuoristorataa, mutta niin vain joukkue on jälleen selvittänyt tiensä pudotuspeleihin ja vieläpä Centralin 1. sijoitettuna joukkuuena. Predators pyrkii kierrättämään neljää ketjua ja kuluttamaan näin Starsin ohuemman kaluston loppuun sarjan aikana. Viime keväänä Coloradoa vastaan esiin noussut Sissons-Bonino-Watson äityi loppukauden aikana hyvään vireeseen ja saa tässä sarjassa vastuulleen Seguinin kentällisen peli-ilon poistamisen. Nashville on etenkin johtoasemaan päästessään erittäin vaikea voitettava, sillä kokenut joukkue osaa jäädyttää ja tylsyttää pelit hyvin, joka on mielestäni ehdottoman tärkeä ominaisuus kevään peleissä. Akilleen kantapäänä on koko kauden tökkinyt ylivoima. Jotenkin vaikea uskoa äkillisiin muutoksiin enää tässä vaiheessa kautta, mutta teoriassa joukkueesta löytyy aivan riittämiin taitoa lyödä huomattavasti kovempaa tulosta tiskiin miesylivoimalla.

Kokoonpanot:

Nashville:

Forsbeg-Johansen-Arvidsson
Granlund-Turris-Smith
Sissons-Bonino-Watson
Boyle-Järnkrok-Simmonds

Josi-Ellis
Ekholm-Subban
Hamhuis-Fabbro

Rinne
Saros

Dallas:

Dickinson-Seguin-Radulov
Benn-Hintz-Zuccarello
Cogliano-Faksa-Comeau
Janmark-Dowling-Pitlick

Lindell-Klingberg
Heiskanen-Polak
Fedun-Lovejoy

Bishop
Khudobin
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kaksi todella vahvasti puolustukseen ja maalivahtipeliin nojaavaa jengiä joiden molempien hyökkäyskoneisto on aika pitkälti yhden ketjun varassa... Jotenkin sellainen fiilis, että tästä ei mitään kovin jännittävää sarjaa tule. Dallasin voittoa toivon, mutta ainakin runkosarjassa Nashvillen voittaminen oli aina hirveän työn takana.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Benn-Hintz-Zuccarello

Tykkään.

Ei Nashville ole Dallasille mikään ylivoimainen vastus, hankala toki. Uskon vahvasti, että Dallas menee tästä jatkoon. Moket tämän ratkaisevat.
 
Mörököl on Ice 2019

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Pudotuspelikokemuksessa ja puolustuksessa mielestäni suurin ero joukkueiden välillä Predatorsin hyväksi. Predsien pakisto on jäätävän hyvä. Secondary scoring tarvitsee ehjänä pysyvän Zuccarellon ja Bishopin paukkuvien nivusten on syytä pysyä ehjänä, jos Stars meinaa tästä jatkoon mennä.
 
NIИ
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

M10

Jäsen
Kiitos ketjun avaamisesta.

Predators on ennakkosuosikki, mutta Starsin pelejä paljon nähneenä en olisi kauhean yllättynyt jos jatkoon sarjasta menevät. Ensinnäkin he eivät ole yhden ketjun varassa, koska terve Mats Zuccarello. Radulov on ykköskentän herra ja hidalgo. Venakko on ollut aivan pitelemätön viimeiset viikot. Zuccarello on niin luova pelaaja, että Benn ja Hintz onnistuvat väkisinkin tuossa ketjussa. Tärkeä huomio: Zuccarellon takana pääsääntöisesti puolustava Miro Heiskanen tulee saamaan aika kivoja passeja toiseen aaltoon norjalaiselta. Watch out.

Starsin ylivoima ei ole mikään ihmeellinen ja sen pitää parantua. Uskon siinäkin norjalaisen turskan voimaan. Benn ja Seguin eivät koskaan ole olleet kauhean luovia pelaajia ja homma on mennyt puskemiseksi. Zucca tuo kauheasti variaatioita osaamisellaan tuohon ykkös-yv:seen mikä siis näyttää tältä

Radulov - Seguin - Benn
Klingberg - Zuccarello

Syy miksi Stars pääsi pleijareihin on selvä: joukkue päästi toiseksi vähiten maaleja NHL:ssä. Tämä homma ei tosiaan perustu vaan hyvään maalivahtipeliin, vaan todella vahvaan keskustan puolustamiseen. En ole 10 vuoteen nähnyt näin rakenteellisesti toimivaa viisikkopeliä Starsilta kun tällä hetkellä. Lyhytsyöttöpeli toimii ja pakkien / hyökkääjien etäisyydet ei kasva koskaan suuriksi. Floridan Bob Boughner ja Winnipegin Paul Maurice kommentoivat kauden aikana, että Starsia vastaan on vaikeinta NHL:ssä luoda maalintekopaikkoja. Tylsää mutta tehokasta.

Tulee pitkä sarja mikä ehkä ratkeaa vasta seiskapelissä. Mulla on äärimmäisen suuri kunnioitus pleijareissa rutinoitunutta Nashvillea kohtaan eikä heille putoaminen olisi häpeä. Silti se vituttaisi, koska uskon vahvasti Starsilla olevan mahdollisuuksia jopa konferenssin finaaleihin asti.

Starsin unsung hero ja tjeu: Radek Faksa. Iso, vahva ja vittumainen tsekki on kuin tehty pleijareihin.
 
OOO
OO

lolaimbot

Jäsen
Predators on mielestäni näistä "hyvistä" joukkueista ylivoimaisesti huonoiten rakennettu enkä jaksa uskoa heidän finaaleihin menoon.
Itse pidän tätä potentiaalisimpana "upset" sarjana.
 
Tämä ottelupari antaa hyvän ajatuksen puolustukseen. Nashvillen puolustusta on vuosia kehuttu ja puhuttu siitä, miten siellä on takanakin maalivahtina helppo pelata. Onhan siellä todella kova top4-puolustajisto. Kuitenkin pelityyli sitten on kaikkea muuta kuin puolustava, erityisesti pakkien osalta. Tuo top4-pakistohan on hyvää hyökkäyssuuntaan ja suuri osa pelin rakentelustakin jää noiden vastuulle. Dallas taas tällä kaudella päästi toiseksi vähiten maaleja kaikista joukkueista. Puolustajisto ei ole samaa tasoa, vaikka sielläkin top3 on laadukas ja pitkän aikaa kaudesta sieltä oli pakkeja pois rivistä vaikka kuin. Vieläkin on osa. Puolustaminen perustuu pelitapaan ja toki siellä on kaksi hyvin onnistunutta maalivahtiakin takana.
 

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
Predators on mielestäni näistä "hyvistä" joukkueista ylivoimaisesti huonoiten rakennettu enkä jaksa uskoa heidän finaaleihin menoon.
Itse pidän tätä potentiaalisimpana "upset" sarjana.
Mitähän ihmettä? Kaikkea on tullut mieleen Nashvilleä koskien, mutta ei koskaan tällaista, että olis väärin rakennettu. Se just ihmetyttää, et joukkue on noin "oikein" rakennettu, mut silti ei maistu Stanley Cup.
 
Olen aina

Olen aina kadottanut jotain, enkä edes muista, oliko se kenkä vai sukka.

lolaimbot

Jäsen
Mitähän ihmettä? Kaikkea on tullut mieleen Nashvilleä koskien, mutta ei koskaan tällaista, että olis väärin rakennettu. Se just ihmetyttää, et joukkue on noin "oikein" rakennettu, mut silti ei maistu Stanley Cup.
En vain jaksa uskoa että tuollainen puolustus painotteisuus tulee tuottamaan mitään tulosta. Mieluummin otan starat hyökkäyspuolelle, hieman heikomman pakiston ja valmentajan jolla on hyvä systeemi, kuin hieman heikomman hyökkäyksen, starat pakistossa ja hyvän systeemin. Maaleilla ne pelit kuitenkin ratkeaa.
 

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
En vain jaksa uskoa että tuollainen puolustus painotteisuus tulee tuottamaan mitään tulosta. Mieluummin otan starat hyökkäyspuolelle, hieman heikomman pakiston ja valmentajan jolla on hyvä systeemi, kuin hieman heikomman hyökkäyksen, starat pakistossa ja hyvän systeemin. Maaleilla ne pelit kuitenkin ratkeaa.
Joo, nyt ymmärrän. Nashville on hassu joukkue siinä mielessä, että se perään kuulutettu puolustus on erittäin hyvissä kantimissa maalivahtien kanssa. Mutta tosiaan maalien tekeminen on ollu vaikeaa.
 
Olen aina

Olen aina kadottanut jotain, enkä edes muista, oliko se kenkä vai sukka.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Predators on ennakkosuosikki, mutta Starsin pelejä paljon nähneenä en olisi kauhean yllättynyt jos jatkoon sarjasta menevät. Ensinnäkin he eivät ole yhden ketjun varassa, koska terve Mats Zuccarello. Radulov on ykköskentän herra ja hidalgo.
Muuten olisin tykännyt tuosta viestistäsi, mutta menit sanomaan Radulovia venakoksi. Hyi!

Mutta joo, Z:lla alkavan norjalaisen ja z:aan loppuvan suomalaisen ansiosta Stars ei ole enää yhden ketjun ihme. Puolustuksen ja maalivahtipelin varassa aivan varmasti, mutta kyllä tuolla on hiukan peluutuksesta riippuen kolmekin maalintekoon pystyvää kenttää. Itse ainakin odotan Faksalta, Comeaulta ja Janmarkilta tehoja top6:n lisäksi. Stars in six.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Tornados

Jäsen
Nashville on tasapainoisesti rakennettu joukkue, jonka pitäisi menestyä. Jostain syystä peli ei kuitenkaan ole tällä kaudella ollut aivan niin vakuuttavaa kuin voisi odottaa. Optimisti voi ajatella, että joukkue keskittyy tällä kaudella vahvasti pudotuspeleihin. Pessimisti voi kuitenkin jo huolestua, sillä pelissä on ollut paljon parannettavaa. Joukkueen vahvuus pitäisi olla puolustus ja maalivahti, mutta kummallakin saralla otteet ovat olleet yllättävän vaatimattomia. Ylivoimapeli on myös kangerrellut ja trade deadlinella joukkue hankki Granlundin ja Simmondsin varmaan myös ylivoimapelin kehittämistä ajatellen. Erityisesti Granlund on kuitenkin ollut pettymys ja pahoin pelkään, että suurempaa kehitystä tulee vasta ensi kaudella. Nyt Granlundin ajatukset tuntuvat vielä olevan ainakin osittain siviilielämässä. Joukkueesta ei myöskään ehkä löydy Koivun kaltaista hahmoa, joka pakottaisi Granlundin ryhdistäytymään. Luotan kuitenkin Rinteeseen ja Nashvillen puolustuksen ryhtiliikkeeseen pudotuspeleissä.

Dallasista on tullut todellinen suomalaisjoukkue kun runkopelaajien Lindellin ja Heiskasen lisäksi Roope Hintz on ottanut suurempaa roolia ja Honkakin väijyy pelipaikkaa. Valitettavasti Hintzin nopea nousu tärkeysjärjestyksessä ei johdu pelkästään hänen hyvistä otteistaan vaan kertoo myös ongelmista hyökkäyspäässä. Talvella joukkueen tähtihyökkääjät Seguin ja Benn joutuivat arvostelun kohteeksi, mutta pidän heitä yhä elintärkeinä joukkueelle. Erityisesti Bennin runkosarja oli paha pettymys, mutta häneltä odotan suurinta tasonnostoa Nashvillea vastaan. Luistelu on ollut välillä nihkeän näköistä, mutta pudotuspelien pitäisi sopia hänen fyysiseen pelityyliin. Radulov on ollut itselleni positiivinen yllätys ja jaksaa taistella Nashvilleakin vastaan.

Suomalaisista pidän Lindellin roolia tärkeimpänä. Vaikka Heiskanen on huippulupaus, niin ensimmäiset pudotuspelit voivat vielä olla haaste rankan runkosarjan jälkeen. Hintz on pelannut hyvin, mutta pidän puolustuspeliä vielä heikkoutena kovaa joukkuetta vastaan.

Kokonaisuus: Nashville voittaa 4-2

Dallas voi antaa tiukan vastuksen, mutta uskon Rinteeseen. Lisäksi Nashvillen puolustus on äärettömän tasokas jos asenne on kunnossa. Dallas on myös kohtuullisen tasapainoinen joukkue, mutta hieman heikompi ja hieman suppeampi materiaali ei riitä vielä voittoon asti.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Mielenkiintoinen alku sarjalle, kun Stars vei ensimmäisen ottelun nimiinsä. Täytyy sanoa, että sekä Predsien että Jetsien loppukevät runkosarjassa oli kohtuullisen vaisu, joten tappiot ensimmäisissä otteluissa eivät olleet isoja yllätyksiä.

Zuccarello on kova lisä Starsien playoff-taisteluun. Juuri sellainen palanen, joka leventää hyökkäystä sopivasti. Vahva usko, että Stars vie tämän sarjan.
 
Viimeksi muokattu:

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Minulla on ollut koko ajan vahva usko siihen, että Dallas tosiaan vie tämän sarjan. Nyt on kaivettu jo kotietu ja Preds oli muutamaa hetkeä lukuunottamatta ensimmäisessä pelissä aika mitäänsanomaton.Tulevat varmasti vahvemmin seuraavaan.

Dallasin suomalaisten ei tarvinnut hävetä peliesitystään Roope ja Miro olivat liekeissä ja Esa tutun vahva.
 
Mörököl on Ice 2019

Marchand63

Jäsen
Suosikkijoukkue
#63
Dallasin suomalaisten ei tarvinnut hävetä peliesitystään Roope ja Miro olivat liekeissä ja Esa tutun vahva.
Roope parantanut kevään edetessä otteitaan hurjasti. Itse olen ainakin yllättynyt näkemästäni. Erittäin hyvä peli suomalaisilta ja koko Dallasin joukkueelta. Harmittaa Nashvillen puolesta.
 

lolaimbot

Jäsen
Roope parantanut kevään edetessä otteitaan hurjasti. Itse olen ainakin yllättynyt näkemästäni. Erittäin hyvä peli suomalaisilta ja koko Dallasin joukkueelta. Harmittaa Nashvillen puolesta.
Dallas alkaa pikkuhiljaa olla oma suosikki "suomalaisjoukkue", kaksi kovaa kotimaista pakkia (viime vuosia miettien tuntuu älyttömältä) + todella lupaava hyökkääjä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Robu

Kesan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Nashville Predators (sympatiat: Flames, Avs)
Itse uskon että Predsit menee tästä jatkoon, tiedä sitten missä vaiheessa sarjaa. Nyt joutuu pikkusen keskeneräistä tekstiä muuttaa kun jäi eiliseltä postattua. Konteksti pysyy silti osittain samoilla linjoilla ja näin tappionkin hetkellä uskon että Nashville nousee. Katson materiaalin leveyden eduksi sekä valmentajan kokemuksen. Tosin maalivahtipeli ja yv/av voi kääntää sarjan toisen hyväksi.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Tosin maalivahtipeli ja yv/av voi kääntää sarjan toisen hyväksi.
Tämä on, anteeksi nyt vaan, niin itsestään selvä asia et sen voisi jo jättää sanomatta. :D Ei mitään erityisesti juuri tätä viestiä tai sen kirjoittajaa vastaan, tuntuu vaan et tän saman lauseen on jo lukenut öbaut biljardi kertaa tämänkin kevään spekuloinneissa. :p
 

M10

Jäsen
Vaikka Heiskanen on huippulupaus, niin ensimmäiset pudotuspelit voivat vielä olla haaste rankan runkosarjan jälkeen. Hintz on pelannut hyvin, mutta pidän puolustuspeliä vielä heikkoutena kovaa joukkuetta vastaan.
Tämä on vaan minun mielipide, mutta sanoisin, että ihan kauheissa vaikeuksissa ei Miro Nashvillea vastaan ollut. Joku voisi väittää, että oli myös ottelun ratkaisupelaaja. Predsin selostajilta meinasi loppua ylisanat Miron suhteen mitä pidemmälle ottelu eteni. Heiskanen on Norris-ehdokas viiden, ehkä jo kolmen vuoden sisään.

Hintz oli mielestäni kentän paras hyökkääjä ja sitä Predsin selostajatkin sanoivat. Jatkuva uhka vauhdillaan ja haastamisellaan. Harmi ettei vielä osunut noista paikoistaan. Ja en tiedä mistä tuo oletus Hintzin heikosta puolustuspelaamisesta tulee, mutta täyttä potaskaahan se on jos Roopen pelejä katsoo. Aina alhaalla auttamassa ja blokkaamassa laukauksia.

Dallasilta ei mikään täydellinen peli, varsinkin alussa eivät päässeet pelaamaan sitä omaa peliään. Homma sitten korjaantui jopa aika oudosti Predsin ekan maalin jälkeen. Olisi voinut kuvitella, että kotijoukkue jatkaa siitä mihin jäi ja hyödyntää kotiyleisön hoyryn, mutta Stars ottikin pelin täysin haltuunsa 1-0 tappiotilanteessa. Kypsän ja henkisesti vahvan joukkueen merkki.

Viileän rauhallinen peli Starsilta. Heillä on taito tehdä vieraspeleistä tylsiä ja tappaa kotiyleisön tunnelman. Nashvillen halli oli ison osan pelistä aivan totaalisen hiljainen, vaikka sitä on mainostettu liigan kovaäänisimpänä yleisönä.

Preds on vaarallinen joukkue, vaikka tuo ylivoima oli kyllä mainostetun surkeaa. Toki Stars liigan viidenneksi parhaimmalla alivoimalla auttoi asiaa. Ei kyllä ollut Dallasinkaan ylivoima mainitsemisen arvoista. Tuo on kyllä joukkueen heikkous minun mielestäni.

Seguin ja Radulov olivat todella näkymättömiä ekassa pelissä.

Onneksi Dickinson ei loukkaantunut tuossa Boylen taklaustilanteessa. Pahalta näytti ja concussion protokollat käytiin läpi.

Tykkäsin Janmarkin pelistä. Todella paljon vauhtia ja ihana pikku poikkari Arvidssonin kylkiin mikä selvästi satutti Predsin ehkä vaarallisinta hyökkääjä.

Taisto jatkuu, tästä tulee vielä pitkä sarja, vaikka eka kiinnitys otettiinkin.
 
OOO
OO

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Hintz oli mielestäni kentän paras hyökkääjä ja sitä Predsin selostajatkin sanoivat. Jatkuva uhka vauhdillaan ja haastamisellaan. Harmi ettei vielä osunut noista paikoistaan. Ja en tiedä mistä tuo oletus Hintzin heikosta puolustuspelaamisesta tulee, mutta täyttä potaskaahan se on jos Roopen pelejä katsoo. Aina alhaalla auttamassa ja blokkaamassa laukauksia.
Hintz oli mm. auttamassa siinä tilanteessa, jossa Polak blokkasi lähes varman maalin. Ilman Polakia ja Roopea kiekko olisi kyllä ollut Bishopin takana. Olisin kyllä suonut Roopelle maalin, sen verran paljon komeita tilanteita hän loi itselleen ja muille. Lauantaina sitten.
 
Mörököl on Ice 2019

Tornados

Jäsen
Tämä on vaan minun mielipide, mutta sanoisin, että ihan kauheissa vaikeuksissa ei Miro Nashvillea vastaan ollut. Joku voisi väittää, että oli myös ottelun ratkaisupelaaja. Predsin selostajilta meinasi loppua ylisanat Miron suhteen mitä pidemmälle ottelu eteni. Heiskanen on Norris-ehdokas viiden, ehkä jo kolmen vuoden sisään.

Hintz oli mielestäni kentän paras hyökkääjä ja sitä Predsin selostajatkin sanoivat. Jatkuva uhka vauhdillaan ja haastamisellaan. Harmi ettei vielä osunut noista paikoistaan. Ja en tiedä mistä tuo oletus Hintzin heikosta puolustuspelaamisesta tulee, mutta täyttä potaskaahan se on jos Roopen pelejä katsoo. Aina alhaalla auttamassa ja blokkaamassa laukauksia.

Dallasilta ei mikään täydellinen peli, varsinkin alussa eivät päässeet pelaamaan sitä omaa peliään. Homma sitten korjaantui jopa aika oudosti Predsin ekan maalin jälkeen. Olisi voinut kuvitella, että kotijoukkue jatkaa siitä mihin jäi ja hyödyntää kotiyleisön hoyryn, mutta Stars ottikin pelin täysin haltuunsa 1-0 tappiotilanteessa. Kypsän ja henkisesti vahvan joukkueen merkki.

Viileän rauhallinen peli Starsilta. Heillä on taito tehdä vieraspeleistä tylsiä ja tappaa kotiyleisön tunnelman. Nashvillen halli oli ison osan pelistä aivan totaalisen hiljainen, vaikka sitä on mainostettu liigan kovaäänisimpänä yleisönä.

Preds on vaarallinen joukkue, vaikka tuo ylivoima oli kyllä mainostetun surkeaa. Toki Stars liigan viidenneksi parhaimmalla alivoimalla auttoi asiaa. Ei kyllä ollut Dallasinkaan ylivoima mainitsemisen arvoista. Tuo on kyllä joukkueen heikkous minun mielestäni.

Seguin ja Radulov olivat todella näkymättömiä ekassa pelissä.

Onneksi Dickinson ei loukkaantunut tuossa Boylen taklaustilanteessa. Pahalta näytti ja concussion protokollat käytiin läpi.

Tykkäsin Janmarkin pelistä. Todella paljon vauhtia ja ihana pikku poikkari Arvidssonin kylkiin mikä selvästi satutti Predsin ehkä vaarallisinta hyökkääjä.

Taisto jatkuu, tästä tulee vielä pitkä sarja, vaikka eka kiinnitys otettiinkin.
Peli vastasi mielestäni hyvin omaa kuvaani suomalaisten osalta. Heiskanen on näkyvä puolustaja, joka onnistui hyvin tässä pelissä. Kuva on kyllä ehkä vähän liiankin ruusuinen, sillä maalit perustuivat paljolti hyvään maalineduspelaamiseen. Eka maali pomppasi onnekkaasti Ekholmin jalasta (olisikohan se muuten mennyt edes maalin suuntaan?)Lisäksi lopussa Arvidsson vei Heiskasta pahasti omassa päässä kun Dallas johti maalilla ja virheetön pelaaminen olisi ollut tärkeää. Kokonaisuus oli kuitenkin hyvin positiivinen. Heiskanen on huomattavasti Lindelliä näkyvämpi, mutta pidän Lindelliä yhä huomattavasti varmempana pelaaja. Hintz on lupaava pelaaja, mutta ei mielestäni riittävän hyvä menestyvän joukkueen kakkosketjuun. Hintz sai aikaan paljon laukauksia tässä pelissä, mutta tehot jäivät uupumaan. Nuoren pelaajan osallistuminen on kyllä näkyvää, mutta virheitä sattuu. Radulov on hyvä esimerkki kokeneemmasta pelaajasta. Hän oli kentällä tosiaan melko näkymätön, mutta hyvin maalin edessä Heiskasen maalatessa toistamiseen.

Osa arvioistani osoittautuu varmasti vääriksi näissäkin pudotuspelisarjoissa ja epäonnistumiset on helppo poimia pelien jälkeen. Tässä tapauksessa kannattanee kuitenkin katsoa vielä lisää pelejä paremman kokonaisarvioinnin tekemiseksi. Pahin virheeni oli ehkä kuitenkin Mats Zuccarellon unohtaminen ennakosta. Hän on erittäin tärkeä lisä Dallasin hyökkäykseen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
@Tornados Koska tunnet Predsin paremmin, niin voisit antaa mieluusti vastaavan kommentin myös heistä. Omaan silmään Preds ei vaikuttanut erityisen vaaralliselta ja lähinnä Josi sekä Peksi nousivat positiivisesti esiin. Olivatko Johansen ja Forsberg edes kentällä?
 
Mörököl on Ice 2019

Tornados

Jäsen
@Tornados Koska tunnet Predsin paremmin, niin voisit antaa mieluusti vastaavan kommentin myös heistä. Omaan silmään Preds ei vaikuttanut erityisen vaaralliselta ja lähinnä Josi sekä Peksi nousivat positiivisesti esiin. Olivatko Johansen ja Forsberg edes kentällä?
Nashville oli pettymys. Tämä ei ollut sinänsä suuri yllätys, sillä tavallaan se oli suoraa jatketta runkosarjan peleihin. Ensimmäinen erä oli vielä ihan ok, mutta sen jälkeen oli heikompaa. Dallas onnistui taktiikassaan ja Nashvillen peli jäi vaisuksi. Samaa mieltä onnistujista, lisäksi Subbanin maali oli kyllä aika tyylikäs. Ykkösketju oli vaisu, mutta uskon vielä ryhdistäytymiseen tulevissa peleissä. Huolestuneempi olen kuitenkin kakkosketjusta, joka on ollut todella tehoton jo pidempään. Jotain muutoksia kaipaisin, mutta en osaa nyt sanoa mikä olisi oikea ratkaisu.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Heiskan toinen maali annettiinkin nyt sitten AR47:lle. Heiskalle ja Klingonille helpperit.
 
Viimeksi muokattu:
Flies spread disease, so keep your's closed
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy