Nappaako ulkojäät?

  • 328 214
  • 1 369

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Alkaa kyllä hajottaa kun ei pääse ulkojäille testaamaan uusia Bauer Vaporeita. Sääennusteiden mukaan vasta 9.1 alkaisi Kuopiossa pakastamaan, saas nähdä.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Muuten en niin hirveästi lumesta ja pakkasesta piittaa mutta tässä asiassa voisin joustaa ja ottaa pikku pakkasen lopputalveksi. Luistille olisi päästävä.

Raumalla olisi tekojää mutta on aika ylikansoitettu. Ja kiinnostaisi vieläpä enemmän höntsäpelit kuin tuollainen ainainen lämiminen vuoroaan odotellen.
 

Bentlii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Zlatan Ibrahimović, Narrit, Atleti
Millaisessa kunnossa pk-seudun tekojäät nyt ovat, kun on muutama astetta plussaa? Onko jää paljonkin pehmeämpi, kuin jos olisi pakkasta? Mitkä kentät ovat auki koko päivän ja , joilla ei ole mailakieltoa?
 

Patamies#72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vastaten otsikkoon kyllä nappaa! Liian huonot mahdollisuudet vaan täällä Porissa kyseistä toimintaa harrastaa tällä hetkellä. Tekojäällä on kyllä vuoroilla ihan hyvät pelit ja tekojään kaukaloon pääsee pelailemaan myös rajoituksetta tuonne puoli neljään saakka.

Viikon päästä pitäisi täälläkin pakastaaa sen verran, että olisi mahdollisuudet ulkojäille. Sen jälkeen ei kauheasti muuta urheilua ehdi harrastaakkaan.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Eilen tuli korkattua ulkojääkausi täällä etelässä ja samalla tuli käytyä ensimmäistä kertaa Koulukadun kentällä. Mailallisten puolella väkeä oli kohta liikaa ja varsinkin pikkukillit pyörivät koko ajan maalin edessä haitaksi asti. Jää oli ihan hyvässä kunnossa eikä pahempia railoja ollut.
 

Sic

Jäsen
Kerran luonnon jäällä on tullut tänä "talvena" luisteltua, ja siinäpä se toistaiseksi. Onneksi näyttäisi siltä että ensi perjantaista lähtien alkaa n. 10 asteen pakkaset, jotka eivät näytä hetkessä laantuvan, sehän tietää ulkojäähommia! :)
 

Bacon

Jäsen
Kyllähän tässä on aivan järjettömän kova hinku päästä kentälle pelailee. Kavereiden kanssa pari kertaa jo varattu vuoroa hallista, kun ulkona tuo keli ei ole kovin talvinen ollut. Tulee vaan aika kalliiksi, jos useasti hallivuoroa varailee niin olisi enemmän kuin suotavaa, että sieltä lunta ja pakkasta tulisi.

Muutenkin aikaisemmat kerrat mentii vähän varavarustuksella, koska mailassa oli vihreät teipit ja se tuntuma ei ole lähellekkään sama kuin tuo nykyinen pinkki. Pinkillä mentiin viime talvi, mutta ihan talven lopussa piti kaverin vihreätä lainata ja se vähän unohtui tuohon mailaan, mutta nyt sekin asia on korjattu. Varustelaji tämä on sanokaa mitä sanotte.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Tuomarilassa käytiin pikkukundien kanssa ottamassa vähän tuntumaa uusiin putkiin. Hyvin kulki ja lämäritkin alkavat pikkuhiljaa faijan mallin mukaan lähtemään. Onko Lepuskissa vain kaukalot jäässä? Ainakaan valoja ei ole muualla kuin kaukaloissa.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Vihdoin ja viimein lämpötilat ruvenneet laskemaan. Tänään ei vielä ollut läheisellä kentällä jäädytysprosessia käynnissä mutta eiköhän ne huomenna viimeistään aloita. Ai ai, kun pääsee pitkästä aikaan jäille.
 
Kylläpä oli koulukadullakin tavallista hiljaisempaa kun mittari näytti -12. Vielä kun vähän kiristyisi niin siellähän mahtuisi luistelemaankin tai saisi pelejä aikaan. Toki se varmaan pian tasaa tilannetta muutenkin, kun muihinkin kaukaloihin saadaan jää aikaiseksi.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Noniin, nyt oli kaverit letkujen kanssa heilumassa läheisellä kentällä. Montako kerrosta ne yleensä vetävät että jää on käyttökelpoista? Saa nähdä saavatko jo perjantaiksi kuntoon.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Helsingin Pukinmäessä on näemmä saatu iso jää kuntoon, jes. Tarkoittaa enemmän tilaa kaukalossa, kun luistella ja pelailla voi myös isolla kentällä. Eikä tarvitse enää välittää niistä aikatauluista.

Pukinmäessä lätkää pelailevat, laittakaahan vaikka yv:tä, jos ette uskalla julkisesti perversiotanne tunnustaa.
 

Eskelarit

Jäsen
Jestas kun tekisi mieli luistille. Raumalla nyt on tekojää ollut jo jonkun aikaa, mutta se on täynnä aina. Lähdepellolle vissiin pääsis kohta, mutta kyllä toi pakkanen karkottaa mut ainakin vielä toistaiseksi.

Olisi kiva taas pitää mailaa kädessä pitkään aikaan, kaksi kertaa viimiseen vuoteen mailan kanssa jäällä on tullut oltua..
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nappahan ne ulkojäät joka talvi.

Äsken tuli töiden jälkeen heti oltua puolitoista tuntia, huomenna ei taida ehtiä mutta perjantaina taas suoraan töistä ja siihen päälle viikonlopun tuplat aamujäineen.

Näitä kelejä on odotettu, neljä kiekkoa lensi tänään samantien huitin perseeseen mutta onneksi kesällä tuli mailan lisäksi panostettua läjään limppuja.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kylän koulun kaukaloon laskivat/laskevat vodaa ja näemmä viikonlopuksi luvattu aurinkoista & -10 astetta, joten sinne sitten siis.
 

Sambody

Jäsen
Puistolassa avattu omalta osaltani ulkojääkausi. Eihän siitä nyt tullut yhtään mitään vielä, mutta kyllähän se vaan mukavaa on vaikka kaukalon täydeltä keskenkasvuisia nulikoita olikin pelaamassa. Ei siis sinänsä toki mitään teini-ikäisiä kanssapelaajia vastaan, mutta kyllä vähän vitutti kuunnella sitä lärvin aukomista heitä nuoremmille ja huonommille pelaajille. Olisivat nyt aukoneet meille vähän vanhemmille pelaajille, kun ei me yhtään sen paremmin mukana pysytty. Semi moodkilleri oli hetkeksi.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän nuo nappaisi, mutta Kotkan suunnalla ei taida vielä olla yksikään ulkojää käyttökunnossa. Onneksi pääsee hallin puolelle yleisövuoroilla, joita on tarjolla lähes joka päivälle.

Luistimilla olin viimeksi ollut joskus 3-4 vuotta sitten. Nyt sitten tuli ostettua luistimet, maila ja hanskat joulun alla ja nyt on kuuteen päivään tullut kolme kertaa käytyä kehittämässä hieman ruostuneita kiekko"taitoja".
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kauankohan yleensä menee pakkasten alkaessa että saadaan kaukaloihin jäät tehtyä?

Mikkelin kaupungin verkkosivu - urheilupaikat kirjoitti:
Tiesitkö että yhden keskikokoisen luistelukentän jäädyttämiseen kuluu noin 120 kuutiota vettä, kun jäädyttäminen aloitetaan nollatilanteesta. Kentän jäädyttäminen kestää ihannekeleillä vajaan viikon. Ihannekeli jäädyttämiseen on 5-10 astetta pakkasta. Jos pakkasta on liikaa, yli 20 astetta, jää alkaa halkeilla.
...

Ulkojäät kiinnostaa ja tällä viikolla pitäisi olla jo toista kertaa tämän talven aikana myös joitain kaukaloita käytettävissä. Tekojääkentällä on toki tullut käytyä jo melko tiuhaan, mutta ei siinä oikein uskalla kiekkoa laukoa yms, kun ollut kuitenkin kaupungin ainoa yleinen luistelupaikka ja siten luonnollisesti ihan helvetin täynnä aina. Tulis sanomista jos kalauttaisi jotain vaahtosammuttimen kokoista nassikkaa (tai miksei isompaakin) kiekolla naamariin :/

Näillä näkymin siis perjantaina kauden ekat kaukalojäät, kyllä on elämä taas mallillaa :)
 

Schadowan

Jäsen
Stadin puolelta käyty testaamassa Meilahti ja Tapulinkaupunki. Meikussa jää aika priimakunnossa, mutta mitään lumipenkkoja ei luonnollisesti ole, joten kiekot karkailevat sinne sun tänne. Tapulissa jää myös erinomaisessa kunnossa vrt ajankohta. Viikonloppuun mennessä varmaan kaikki Helsingin pääkentät kunnossa.
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näitä kelejä on odotettu, neljä kiekkoa lensi tänään samantien huitin perseeseen mutta onneksi kesällä tuli mailan lisäksi panostettua läjään limppuja.

Mulla on ollut tapana käydä keväisin kiertämässä läheisen kentän reunat läpi. Viime keväänä löysin n.50 kiekkoa tunnin parin hommalla. Löytyy kiekot omiin tarpeisiin ja meidän harrastejoukkueelle.

Nyt kun ulkojäät saatu, niin pitää toivoa ettei ihan heti tule nollakelejä.
 

Kurkijalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turtleneck
Missäs kunnossa Sorsapuiston kenttä on?
 

Bacon

Jäsen
Jumaleissön! Nyt on ulkojääkausi avattu ja kyllä maistu. Vähän tuli lunta taivaalta ja pakkasta oli jonkun verran, mutta eihän se tunnu missään kunhan pääsee tulisia helikoptereita paukuttaa maaliin. Kuntopuoli on vähän laskenut ja sen takia ei voinut täysillä pelata koko aikaa, mutta suunta on senkin osalta taas ylöspäin. Varmaan ainut hyvä asia talvessa on tää jääkiekko.
 

Jurnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Missäs kunnossa Sorsapuiston kenttä on?

Eilen kävin vähän höntsäilemässä, puol kasin aikaan illalla. Valot oli jo kiinni, eli kenttä ei virallisesti ollu käyttökunnossa. Ei ollut maaleja, jotka huoltomiehen mukaan tulee huomenna, eikä päätyverkkoja. Toinen kaukalo oli ihan hyvässä kunnossa jo, toista en käynyt koittamassa. Eiköhän viikonloppuna ole täydessä pelikunnossa.
 

kurnuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Kyllä nappaa! Huomenna pääsee korkkaamaan luonnonjäät. Ne korkataankin ihan kirjaimellisesti luonnossa, matka vie järvenjäälle kaveriporukalla höntsäämään. Jäätä 20cm ja aivan sileä sekä puhdas jää. Lähes kuin jääkoneella ajettu oli äsken tarkasteltuna. Aivan huikeeta päästä pelailemaan kun tilaa on hehtaarin verran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös