Naisia, jotka saavat sinulta jalat alta

  • 3 369 004
  • 5 434

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vuosaari -leffassa mukana ollut entinen Vanilla Ninja -laulaja Lenna Kuurmaa oli kyllä aika söpö tapaus. Eikä tilannetta yhtään ainakaan pahenna tuo aina niin seksikäs virolaisaksentti.

Leffan toisen henkilöhahmon sanoja lainatakseni "mulle saa tehä ihan mitä vaan" jos ehdottajana on Lenna tuolla sexyllä aksentillaan...

Kuva vielä todisteeksi.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Seksikäs virolaisaksentti on aina suuri plussa naisessa. Varsinkin silloin, kun kyseinen virotar on kaunis.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko niitä rumiakin?
Noh... Jos Tallinnassa menee keskustan ulkopuolelle, niin hieman kyllä muuttuu tyttöjen lookki, tosin niinhän se on täällä Suomessakin. Mutta joo harvemmin tulee ovelta käännyttyä. Vasta se oli kyllä lähellä, paristakin syystä. Puhelimessa sovittiin hommat. "Okay, okay" se vaan koko ajan vastaili kun englanniksi kyselin. Ovella sitten kun huvikseni kysyin mitä kuuluu tms, tuli taas vastaukseksi vaan sitä samaa "okay, okay" -paskaa. Hinnan tosin se myös osasi kertoa englanniksi, mutta se oli suurempi kuin mitä olin puhelimessa ehdottanut. Sanoin sen aiemmin ehdottamani hinnan ja esitin lähteväni pois, mutta ei auttanut. Mätkäisin rahat kouraan. Vitutti kun sitä taloakin oli niin vaikea löytää.

Ja yks hauska juttu. Suomessa tervehditään usein sanomalla esimerkiksi "terve" tai "moi". Jossakin maassa sanotaan "hello" ja jossakin "ciao". Virossa taas usein tytöt tervehtivät ainakin mua sanomalla "mani föörst".

Edit. Kännitunnustus. On siellä rumiakin. Muutamankin kerran on treffien jälkeen tehnyt mieli hieroa lunta mulkkuun jossakin lumikasassa tai kesällä hypätä Itämereen pesulle. Voi pojat, voi pojat.
 
Viimeksi muokattu:

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Sattumalta törmäsin surffaillessani tähän 22wee kanukkimuikkiin:

Priscilla Caripan 1 | 2 | 3
(Kuvissa esiintyy lätkävarusteita ja nainen)

Rohkeampaakin matskua löytyy, mutta saatte ihan itse kuuklettaa.
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Epäreilusti kampittavat naiset.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tämä Emmerdaleen ilmaantunut skotitar Natalie J. Robb on kyllä nainen ihan presiis miun makkuun.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kävin tuossa pari päivää sitten Tallinnassa ja vaikka siellä tulikin vastaan aika paljon noita näyttäviä naisia, niin onhan se myönnettävä, että rumia tuli vastaan sitäkin enemmän.

Samaisella reissulla kävin Ranskan valtion matkatoimiston järjestämässä tilaisuudessa ja oletin paikalla olevan ainakin kolme hyvännäköistä ranskatarta. Ei siellä ollut kuin yksi. Jotenkin sitä aina olettaa (naiivi kun olen), että jos ollaan tuollaisessa julkisessa työssä, jossa kaiken pitää olla näyttävää ja siistiä, että ainakin hampaista pidettäisiin huolta. Yleensä noissa Ranskan tilaisuuksissa tämä olettamus on pitänyt kutinsa noin 20 prosentin tarkkuudella. Nyt ainoastaan yhdellä naiselle (sillä nätillä) oli hampaat valkaistut ja siistissä rivissä. Tuli melkein englantilaiset "kriikunat" mieleen.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kieltämättä kuvan nainen näyttää hyvältä, mutta parempi olisi kevyempänä versiona. Tuhti on.
Mukava kuulla tällaisia mielipiteitä. Jää meille muodokkaasta kropasta tykkääville enemmän jaettavaksi.

Hyvästä kuulantyöntötuloksesta saa aina plussaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Yleisurheilun halli-MM-kisoja katsellessa taas muutama urheilijatypy pyöräytti sukkia jaloissa, Isinbajeva luonnollisesti mutta sen lisäksi myös toinen venäläinen eli pituushyppääjä Klishina aiheuttaa allekirjoittaneen polviin heikotusta. Kyseisistä neitokaisista on kuitenkin sen verran kuvia täällä ketjussakin esiintynyt että jätän nyt kuvat laittamatta vaikka olenkin sitä mieltä että tässä kyseisessä ketjussa on ns kansalaisvelvollisuus linkittää kuva heikotuksen aiheuttajasta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Samaa mieltä minäkin. Tämä nykyinen, tyyliä 180 cm/40 kg oleva ihanne, on sairas. Nimenomaan terveen näköinen nainenhan tuo on.
Pakko kanssa kompata vaihteen vuoksi tässä silikooniketjussa. Mukavissa muodoissa oleva nainen, kurveja, mutta ei todellakaan mikään ylipainoinen. Seksikästä. Miellyttää!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kyllähän toi Britannian Satu Silvo, Nigella Lawson, on vaan melkonen pakkaus. Himmeet kannut, nätti naama, osaa kokata ja huumorintajukin vaikuttaa olevan kohdallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös