Naisia, jotka saavat sinulta jalat alta

  • 3 369 044
  • 5 434

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Oprahissa oli Cosby Showsta joku reunion, niin sekä Rudy (Keshia Knight Pulliam) että Vanessa (Tempestt Bledsoe) näyttävät olevan jo ihan naisen mitoissa.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Kaksi iäkkäämpää naarasta jotka ovat mielestäni niin tavattoman upeita eikä hakutuloksista päätellen ole aiemmin mainittu tässä ketjussa. Tai sitten tuo haku ei toimi. No kuitenkin. Meikällä toimii aina tämä isorintainen keski-ikäistyvä (tai jo keski-ikäistynyt) naistyyppi. Milfiksi taitavat pelimannit näitä kutsua.

Heli Sutela 1 ja Heli Sutela 2

Maarit Hurmerinta 1 ja Maarit Hurmerinta 2

Kuinkas nyt tulikin Outi Mäenpää mieleeni, pitääpä katsastaa montako kertaa on jo aiemmin listattu tänne.

Edit: Jaa ei kertaakaan??? No...
 

Fordél

Jäsen
Marja Hintikan osakkeet ovat olleet viime aikoina todella kovassa nousussa ja allekirjoittaneen listauksissa menee jo TOP5 kaikista naisista. Miksi näin? Mielettömän ulkonäön lisäksi tuntuu, että myös sisältö on mainiossa kunnossa: on fiksu, sanavalmis, positiivinen, huumorintajuinen, hauska jne. Jos vielä seuraa lätkää niin sanonpa, että täydellinen nainen on löytynyt.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Täytyy sanoa että kyllä meikäläiselle kelpaisi tuo Tigerin tuleva ex-vaimo Elin Nordegren. Kokonaisuudesaan aika hyvä paketti ja ois aikamoinen lottovoitto. ;)
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nopealla tarkistuksella varmistui helpotuksen huokaus. Sillä onhan selvää että uusi kohde kuuluu ensisijaisesti sille joka sen ensimmäisenä tähän ketjuun ilmoittaa, eikä kukaan ole toistaiseksi reagoinut joulunajan tihkuvimpaan pakettiin (Bailey's). Epäilen mieskuntoanne. Niinpä Yläpesälässä odotellaan nyt kuumeisesti näiden huulien omistavan Elana Dragon saapumista huomenna tonttuasussa piirileikkiin kuusen ympärille laulaen "Let it snow, let it snow, let it snow" samalla kun kermainen lämmin nektari pirskahtelee hampaiden välistä sihahtavan kielen (hänen lausuessaan "L") yli somalle leualleen.

http://www.youtube.com/watch?v=YfDv4wZOu90

Hands off!
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Heh, mielestäni tuo mainos taas on vuoden kauheimpia ja kanava vaihtuu aika usein ellei kanavalta sitten tule joku tärkeämpi ohjelma. Samoin tuo suun zoomaus on lähinnä jollain tapaa kuvottavaa. Mieskuntoni on hyvällä mallilla, joten siitä tämä ei johdu...pidä hyvänäsi :)
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Pienen mainoksen näin nelosen viikonlopun leffaputkesta, ja silmiin osui häikäisevän kaunis Catherine Zeta-Jones. Aivan varmasti kyseessä on kaunein Walesissa syntynyt nainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös