Naisia, jotka saavat sinulta jalat alta

  • 3 364 978
  • 5 434

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Natalie Portman on kyllä aina sytyttänyt. Ja varsinkin tuossa tiukassa valkoisessa asussa joka on nytkin nähtävillä Kolmoselta Kloonien hyökkäys -elokuvassa.

Älä muuta sano, näytti vaan välillä aika anorektikolta.

Persekki oli aika..olematon mutta. Eiköhän tuokin naikkonen jalat saa alta.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Havahduin siihen, että oon jäänyt koukkuun subin "Eri Planeetalta" ohjelmaan ja syykin on selvä: Jennifer Esposito 1 | 2 | 3

Paljoa ei hyviä kuvia löydy, mutta iloa irtoaakin enemmän kun näkyy liikkuvaa kuvaa telkkarista. Ja muutenkin näpsäköitä muijia samassa sarjassa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ja muutenkin näpsäköitä muijia samassa sarjassa.
Kaikki kyseisen "perheen" naiset on kyllä jumalaisia neitoja. No onhan sekin syy seurata tuota sarjaa.

Ja mitä tulee Kaley Cuocoon niin ihan älytön kissa!!
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Tämän pojan jalat alta vie Subin "Rillit huurussa"-sarjan Kaley Cuoco.
Ikiteinimäinen käytös & puhe saa aina liimautumaan töllön ääreen vaikkakin kyseinen sarja on täyttä roskaa.


http://i191.photobucket.com/albums/z69/celebritycool/K_Cuoco-BigBangTheory03hd-DL.jpg

Siinä pieni googletuksen kautta löytynyt kuvasarja kyseisestä tytöstä.
Täältä myös ääni neitokaiselle, jota saa myös seurata sarjasta "Teinitytön kasvatusopas" (jonka voisi nyt uusia, ihan vaan ko. neitokaisen takia). Ja Anna Abreu on aika kissa Vinegar-videossa - tätä ois kiva jytkyttää menemään. Siis biisiä ja..
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Enpä tiedä, koska omat tyttöystävät ovat kaikki olleet melko rumia harppuja eikä charmi kai parempiinkaan riitä, niin lienee parempi olla demoralisoimatta itseään yhtään enempää kuolaamalla minkään muotovalioiden perään(joita monia tässäkin ketjussa on enemmän tai vähemmän onnistuneesti vielä "paranneltu").

Parempi siis vaan pitää jalat maassa, eikä antaa minkään viedä.
 
Viimeksi muokattu:

sjuttonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, bostonilaiset, italofutis
Sopivan eksoottisella tavalla kaunis Jenni Banerjee saa ainakin minussa rumasti sanottuna autonomiseen hermostoon kuuluvan parasympatikuksen osittain säätelemän paisuvaiskudoksen valtimoverkoston tilavuusvirran eksponentiaalista kasvua.

En löytänyt kuvaa, jossa hänen kauniit kasvonpiirteensä tulisivat esille kaikkein parhaiten,mutta tässä on nyt yksi kohtuullinen:
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Tulipa töllättyä Canalilta "Georgia Rule" niminen pätkä ja täytyy sanoa, että Lindsay Lohan on kyllä melkoinen kissa. Oli sitten kuinka paljon paskaa lehdissä hyvänsä ja huume/horoilu-meininkiä, niin on akka meikäläisen makuun. Vuoden on nuorempi, rikas ja kova ottamaan viinaa; Mun näkönen nainen siis :)
 

InTheYear2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tulevana sunnuntaina Yle tv1:llä Arto Nybergin ohjelmassa on haastateltavana Iron Maiden -basisti Steve Harrisin tytär Lauren Harris. Ja lähtee jalat alta..

Kiitos tästä! Sunnuntaita odotellessa...

Todellakin jalat lähtee alta! Minähän tämän kissan sinulle aikoinaan esittelin tämän ketjun sivulla 17. ;)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuka ihme on Jenni Kovanen?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuka ihme on Jenni Kovanen?

No tietysti BB-Jenni. Kapteeni Koivun naismaku noin muuten on näköjään aika lähellä omaani, mitä nyt Laura Malmivaara ei oikein iske. Toki varmasti veisi halutessaan hänkin jalat altani.
 

dimmu

Jäsen
Eräs tyttö, kuka on samassa koulussa kuin itse olen. Ei ole mikään erikoisen hyvännäköinen, perus nätti vaan, mutta jotenkin kolahtaa. Aina kun näen hänet, jotenkin tulee semmonen outo fiilis. En osaa selittää, mutta aina kolahtaa.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On varmaan ollu täällä ketjussa jo aikaisemminkin esillä, mutta kyllä Penelopessa on sitä jotain! Tuli aikoinaan, kun neiti pinnalle nousi, vuokrattua jotain leffojakin ihan pelkästään sen takia, että Cruz niissä oli. Uskomattoman kauniit kasvot ja kroppakin täydellisyyttä hipova. Ainahan sanotaan, että kukaan ei ole täydellinen, mutta ulkonäöllisesti Penelope on hyvin lähellä sitä! Ai niin, sit viel se aksentti ja ääni ;) Me like!
 
Kyllä, olen runkkari

Tamperelaisen Medeia-yhtyeen kosketinsoittajaneitokaisessa on jotain aivan käsittämättömän vetävää. Kyllä siinä joutuu läski merkillisen tunnekuohun valtaan, kun mediassa häntä esitellään. Tahtoo keikalle tsekkaamaan tilanteen ihan virallisesti livenä.

Alla linkkiä kotisivuille ja pariin äärimmäisen viihdyttävään videoon!

www.medeiaband.com
Medeia - Descension
Medeia - Cold Embrace

Ja niin, kaipa se menee tämän ketjun puitteissa tämäkin: Oli oikein viihdyttävää seurata tänään koulussa luokkatovereideni lattialla kiemurtelemista. Siinä riitti kuulkaa nähtävää. Menin hämilleni. Ohhoh.

edit: Tarkennetaanpa nyt sen verran, että kaikki luokkatoverini ovat siis naispuoleisia...
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Kirsti Wallasvaara on aika herkku blondina elokuvassa Lapulaismorsian, joka on menossa parhaillaan YLE Teemalla. Lisäksi avautui Wikipedian avulla, että hän on ex-Ässäpeluri Mikael Kotkaniemen äiti. Kyllähän tietty Kristiina Halkolakin samassa elokuvassa on aika pakkaus.
 

ipaz

Jäsen
Yksikään ei ole vielä saanut jalkoja alta totaalisti, mutta Jenni Vartiaisessa on jotain miellyttävää. Se rauhallinen olemus, kauneus, pitkä musta tukka.. tiedä sitten millainen tuollainen taiteilijatyttö olisi siviilissä. Tuskin jaksaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös