Juuri näin.Haukka68 kirjoitti:Näkkäri sileältä (mielestäni se on päälipuoli) puolelta.
Hapankorppu röpelöpuolelta.
Haukka68 kirjoitti:Näkkäri sileältä (mielestäni se on päälipuoli) puolelta.
Hapankorppu röpelöpuolelta.
Samasta syystä voitelen näkkärin reikäpuolelta. Nam. Tunnustaako kukaan muu laittavansa näkkärin päälle sinappia? NAM!Rocco kirjoitti:Sileältä puolelta sen voitelen... Ihan sen takia kun käytän hyvin vähän voita leivällä, ja reikäpuolelle voidellessa ne reiät on sitä sitten täynnä.
Nää alkaa tottumuksemme pikkuhiljaa olemaan huolestuttavan lähellä toisiaan. Itse tekemä vahva sinappi tietenkin paras. Lähes kansallissalaisuutena pidetyn Kalevi Keihäsen sinappireseptin saat halutessasi yyveellä.Leon kirjoitti:Samasta syystä voitelen näkkärin reikäpuolelta. Nam. Tunnustaako kukaan muu laittavansa näkkärin päälle sinappia? NAM!
Oikeamieliset johtavat jälleen. Hapankorpusta tuskin syntyisi edes keskustelua.Haukka68 kirjoitti:Näkkäri sileältä (mielestäni se on päälipuoli) puolelta.
Hapankorppu röpelöpuolelta.
Juuri näin.Haukka68 kirjoitti:Näkkäri sileältä (mielestäni se on päälipuoli) puolelta.
Hapankorppu röpelöpuolelta.
Haukka68 kirjoitti:Näkkäri sileältä (mielestäni se on päälipuoli) puolelta.
Hapankorppu röpelöpuolelta.
Evil kirjoitti:Syökää köyhät näkkäriä, minä en.