Näkemättä paskaa ja muita perehtymättömiä, mutta vahvoja mielipiteitä

  • 454 009
  • 2 332

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Vuodenvaihteessa Kolmosella alkava ohjelma Kingi, jossa entiset Putous-näyttelijät parodioivat idolseja ja voiceoffinlandeja. Vanha Putous-kokoonpano oli hauska, jonkin aikaa, mutta kyllähän niihin samoihin naamoihin väsähti loppua kohden. Mutta tämä Kingi, näkemättä paskaa.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kaikki hobbitit, potterit ja lotrit. Kasa näteissä maisemissa kuvattua kurapaskaa.
Olen kyllä täysin samaa mieltä.
Aivan näkemättä ei voi sanoa, olen pakon edessä joutunut järkyttävän hehkutuksen saattelemana joutunut katsomaan ensimmäisen lotrin, ensimmäisen potterin ja ensimmäisen hobitin ja voi hyvänen aika mitä paskaa.

Aivan tajuttoman tylsää ja typerää paskaa. Juonet aivan aivottomia ja sisältää aivan tolkuttomasti aukkoja + typeryyksiä kun on "supervoimia" käytössä.
Tuo skene ei vaan itselle uppoa sitten yhtään, helvetin tylsiä ja pitkiä leffoja.
 
Sarjan Archie oli brooklyniläinen perusmies, avoimesti konservatiivinen, rasistinen ja ennakkoluuloinen äijä.

Koska mulle tulee nyky-Brooklynista mieleen kaikkea muuta kuin konservatiivi-rasistit, tämä Kääpiön lausunto herätti sisäisen wikipedofiilini, ja kävin heti tarkistamassa mitä siellä asiasta sanotaan: "Archibald "Archie" Bunker is a fictional New Yorker in the 1970s top-rated American television sitcom All in the Family and its spin-off Archie Bunker's Place, played to acclaim by Carroll O'Connor... Bunker lived at the fictional address of 704 Hauser Street in the borough of Queens in New York City."
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Vuodenvaihteessa Kolmosella alkava ohjelma Kingi, jossa entiset Putous-näyttelijät parodioivat idolseja ja voiceoffinlandeja. Vanha Putous-kokoonpano oli hauska, jonkin aikaa, mutta kyllähän niihin samoihin naamoihin väsähti loppua kohden.

Jep. Putous, Posse ja Kingi. Yksinkertaisesti nimettyjä ohjelmiä yksinkertaisille pelleille, jotka eivät vieläkään(näiden kaikkien vuosien jälkeen) näytä huomaavan, mikä yhdistää poikkeuksetta kaikkia suomalaisia hupiohjelmia. Aku Hirviniemi. Miten voi yksi ihminen kiertää kaikki prime-time ohjelmat läpi samoilla vitseillä ja hakumussutteluilla? Kingi siis näkemättä paskaa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Koska mulle tulee nyky-Brooklynista mieleen kaikkea muuta kuin konservatiivi-rasistit, tämä Kääpiön lausunto herätti sisäisen wikipedofiilini, ja kävin heti tarkistamassa mitä siellä asiasta sanotaan: "Archibald "Archie" Bunker is a fictional New Yorker in the 1970s top-rated American television sitcom All in the Family and its spin-off Archie Bunker's Place, played to acclaim by Carroll O'Connor... Bunker lived at the fictional address of 704 Hauser Street in the borough of Queens in New York City."
Boy the way Glen Miller played! Kyllä se noin taisi olla. Asian tarkistaminen olisi ollut helppoa, puhuin mitä sattuu. Tosin sarjan atmosfääri olisi voitu kuvitella moneen muuhunkin paikkaan New Yorkissa, mutta yhtä kaikki. Kiitos Kirjoittelijalle tarkennuksesta.

Sarja on aikansa lapsi, ja muutamilta osin kestänyt huonosti vuosikymmenten hammasta. Asetelma on kuitenkin määrätyllä tavalla ikuinen, Joka sukupolveen mahtuu on omat Archiensa. Ehkä myös Läskipäänsä. Mutta Edithit ovat katoava luonnonvara.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ilmastoneuvottelut. Tuhansia ihmisiä matkustaa maailman ääriin fossiilisten polttoaineiden voimalla päättämään miten mm. fossiilisten polttoaineiden käyttöä voisi vähentää. Etukäteen arvioidaan käsillä olevan viimeiset hetket ilmaston pelastamiseksi.

Lähtöasetelmat ovat samat vuodesta toiseen. Kehitysmaita kiinnostaa miten lypsää rahoja kehittyneiltä mailta tekemättä itse mitään. Länsimaita kiinnostaa miten olla lupaamatta mitään, josta ei voisi myöhemmin livetä seurauksitta. Tutkijoita kiinnostaa miten perustella maksajille lisätutkimus jo läpikalutusta aiheesta.

Kokouksessa lämmitellään alkupäivät ja päätöspäivän ollessa käsillä huomataan ettei mistään merkittävästä ole sovittu. Kokous jatkuu lisäpäivän, ehkä toisenkin ja lopulta laaditaan mahtipontinen julkilausuma, jossa sitovaa ei ole kuin päätös sopia konkreettisista toimista seuraavassa ilmastokokouksessa. Lentokentälle ja tyytyväisenä kotiin.

Toisaalta, vaikka sovituilla toimilla olisikin vaikutusta, Greenpeace ja muut ympäristölobbaajat eivät pidä niitä kuitenkaan riittävinä. Mutta ainahan on ensi vuosi, jolloin sama rumba toistuu.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Telkkarissa tuli mainos elokuvasta nimeltään Eila, Rampe ja Likka tai jotain sinne päin. Noin kahden sekunnin näytteen perusteella aivan täyttä paskaa, jolla kosiskellaan suuren yleisön kritiikitöntä ja täysin ohjailtavissa olevaa mielipiteen muodostusta.

Korjattu: Se ensimmäinen nimi olikin Eila.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joulupäivän ruuhkat ABC-liikennemyymälöissä. Kaikki muut kaupat ovat visusti kiinni mutta näillä 24/7 asemilla tuulipuvut suhisevat ja kalja tekee kauppansa. En saatana vahingossakaan eksyisi näihin mestoihin tänään. Junttimaisuus -ketjun kamaa voisi olla myös.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Madonnan tulevalla levyllä näkyy olevan kappale "Bitch I'm Madonna (feat. Nicki Minaj)".
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Eikä sen lippahatun tarvitse olla edes sisätiloissa, se on ihan yhtä moukkamainen asuste yli 13-vuotiaiden päissä ulkonakin.

Näin on. Avokämmentä pitäisi aina moisille isäm maan toivoille tarjota. Kyllä niin se on.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Foxilla mainostetaan joka mainoskatkolla uutta Puhelinmyyjät-ohjelmaa. Taattua paskaa aivan satavarmasti. Kaikesta ne keksivätkin ohjelmia tehdä.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kävin tässä kovan kamppailun, pitääkö tämä viesti laittaa Junttimaisinta mitä tiedän ketjuun vai tähän. Päädyin tähän koska en ole nähnyt näitä ohjelmia, mutta 100% varmasti ovat myös hyvin junttimaista paskaa.

Ensiksi tuo saatanan kingi. Eikö nuo urpot osaa jo jättäytyä takavasemmalle mukahauskoina juttuineen. Lisäksi jos "koomikko" voi näytellä ihan sujuvasti samoilla läpillä jossain lasten leffoissa, niin jotain on tässä skenessä vialla. En ymmärrä milloin tyhjänpäivänen lässytys, jota vain markkinoidaan tyyliin "Tää on hauskaa kato saatana ja sitten äänestät ja maksat" vetää ihmisiä puoleensa.

Kingin mainos ärsyttää ja on varmasti näkemättä paskaa, mutta sitten tämä 1001 Rikua, ei saatana sentään. Tuo mainoskin saa repimään hiuksia päästä: siellä ollaan turbaani päässä tanssimassa, ei jumalauta kun on hauskaa! Varmaan puhuu samalla semmosella hauskalla intialaisella korostuksella niin riemulla ei ole enää rajaa. Näyttäisivät tuon jossain Intiassa, niin mahtaisivat ajatella miten urpoja nuo suomalaiset on.
Olihan siellä myös Jackassista kopioitu pappa-sketsi. Vieläpä ihan 1=1 tehty samannäköiseksi, on oltu oikein kekseliäitä ja nokkelia.
Lisäksi tämä vitun Riku on erinäisissä paikoissa tekemässä tosi hauskoja juttuja ja nokkelia jäyniä.

Molemmat ohjelmat on näkemättä paskaa ja todennäköisesti myös junttimaisinta mitä tiedän. Kummastakaan sarjasta en aio ottaa selvää, edes Camp-mielessä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kingin mainos ärsyttää ja on varmasti näkemättä paskaa, mutta sitten tämä 1001 Rikua, ei saatana sentään. Tuo mainoskin saa repimään hiuksia päästä: siellä ollaan turbaani päässä tanssimassa, ei jumalauta kun on hauskaa

Tismalleen samoja mietteitä ja viimeeksi eilen ajattelin, että ompahan paskariku tuotantoineen ainakin Jackassit katsonut hyvinkin tarkkaan. Ja tuo kingihän on vituttanut jo viikkoja. Vähän peruukkia ja naamanvääntelyä niin eiköhän sieltä joku Venla räpsähdä, vai mikä se paskapytty nyt olikaan, aivan sama.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Edellisiä kompaten tuo Kingi. Samaa lauantai-illan paskaa primetimessa maikkarin toimesta. Tuskin eroaa Putouksen sketsihahmoista millään tavalla.
Stereostypisiä hahmoja, jotka heittävät alapäähuumoria "ovelasti".

Ja yllätys yllätys Aku Hirviniemen hahmona joku hintahtava kaveri pikkukylästä.

Sitten vaan Putouksen kulisseihin ja puolitoista tuntia luetaan alalaidasta erittäin tärkeitä "Iiiik haha en kestä. Tää on paras!!1!1 :D"-twiittejä katsojien toimesta.
 
Ensiksi tuo saatanan kingi. Eikö nuo urpot osaa jo jättäytyä takavasemmalle mukahauskoina juttuineen.

Mitä kolmoskanavalla pitäisi mielestäsi viikonlopun primetimessa näyttää? Kun katsoo vaikkapa jonkun Aku Hirviniemen verotietoja viime vuosilta, en keksi yhtäkään syytä, jonka vuoksi ko. "urpon pitäisi osata jättäytyä takavasemmalle".

Itse en osaa menettää hermojani noiden putousten ja kingien takia, koska kukaan ei minua pakota niitä katselemaan.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Mitä kolmoskanavalla pitäisi mielestäsi viikonlopun primetimessa näyttää? .
Vaikka näyttäisivät Napakymppiä.
Tietysti tuohon aikaan voisi toteuttaa jotain laadukastakin huumoria tai tuotantoa. Ei aina tuollaista aivotonta paskaa, vailla mitään kekseliäisyyttä. Eikä minuakaan pakota kukaan katsomaan, enkä katsokaan, siksi olemme Näkemättä paskaa-ketjussa.
Ärsyttää vaan jo mainoskin ja mietityttää miten tuollainen paska on niin suosittua.

Hyvä, että Akulle palkka juoksee. En tiedä miten se vaan liittyy mihinkää.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse en osaa menettää hermojani noiden putousten ja kingien takia, koska kukaan ei minua pakota niitä katselemaan.
Tähän sama. Vedetään pienellä aasinsillalla siihen, että kun aikanaan säädin selaimeni aloitussivuna toimivasta ampparit.comista asetukset niin, ettei listaan tule kummankaan iltapäivälehden, seiskan ym. juorulehtien eikä mtv3.fi:n uutisia, niin elämäni muuttui kertaheitolla huomattavasti paremmaksi. Koko Kingi-ohjelmastakin näin nimen ensi kertaa katsoessani Simpsoneita Subilta, ja kaikki tiedot ohjelman sisällöstä on peräisin tästä ketjusta. Todennäköisesti unohdan koko ohjelman olemassaolon jo kauan ennen kuin se tulee päätökseensä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mikä sinun mielestäsi on laadukasta tv-huumoria?
Vaikka et multa kysykään, niin vastaan. Coupling, Top Gear, Smack the pony, Little Britain, The Office, How I met your mother jne. Kingin ja Putouksen kaltaiset aivottomat jeejee-lässyttelyt vain tyhmentävät kansan syvissä riveissä huonossa ryhdissään seisoskelevia.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ei MTV:n kannata näyttää laadukasta huumoria, koska se ei ole sopivaa ohjelmaa idiooteille, joille mainokset ovat tarkoitettu. Juuri ne idiootit, jotka oikeasti uskovat, että SOK:n ja Keskon etukorttijärjestelmistä on asiakkaalle taloudellista hyötyä.

Ihannetilanne olisi se, että Yle tekisi På spåretista suomalaisen version, jossa juontajana olisi joku asiallinen tyyppi, mutta jaakkosaariluomien ja mikkokekäläisten luvatussa maassa tämä on mahdotonta. Ruotsissa tämäkin osataan paremmin, ja siksi on hienoa, että Femmalla näkyy SVT World.
 
Viimeksi muokattu:

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Mikä sinun mielestäsi on laadukasta tv-huumoria?
Tuossa tulikin, jo V-G-:n suunnasta hyviä esimerkkejä laadukkaasta tuotannosta. Vieläpä tosi-tv ohjelmakin seassa, eli senkään ei tarvitse välttämättä olla paskaa, vaikka n. 99% tapauksista on.
Käytännössä laadukas suunnittelu, laadukas esiintyjäkaarti ja jonkinnäköinen idea, pesee aina tuommoiset 6 spedeä heittämässä lääsynlää-juttua päästään lavalla viritykset.
Eikä noita voi spedeksi sanoa. Spede sentään pystyi luomaan elokuvissa jonkinnäköisen juonen ja ehkä jotain hauskaakin.

Minä vaan edelleen ihmettelen, miten se on hauskaa tai herättää myönteisiä ajatuksia kun Riku Nieminen tanssii turbaanissa tai huutaa kalalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös