Myllys sittenkin Ruotsiin?

  • 11 527
  • 111

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Daespoo mukavasti kyseli, että kuinka moni joukkue voi kehua pelaajien nostaneen tasoaan. Ja enemmän kuin kaksi tai edes kaksi pitäisi mainita. Noh vaikkapa Jyrki Välivaara, Tom Draper, Mikko Luoma, Janne Ojanen, Jani Hassinen, Marko Mäkinen, jne. Jokainen parantanut viime kaudesta. Eniten ehkäpä Luoma, Välivaara, Hassinen ja Draper. Olisi muitakin, mutta kun muistakin seuroista esimerkkejä löytyy, niin enpä jaksa laittaa. Ja jotta ei vain oman suosikkijoukkueen korottamisena laiteta. Niin Draperhan oli Espoon paskin pelaaja viime kaudella(jos tekstit täällä ovat olleet oikein), Välivaara on noussut maajoukkueeseen ja pelannut siellä hyvin. Luoma on noussut parin kauden takaisesta divaripakista liigan eliittiin ja nostaa kokoajan tasoaan. Ojanen on aloittanut kauden siitä mihin viime kauden lopetti ja nostanut tasoaan, ei tosin niin selvästi kuin muut edellä mainitut. Niin ja Hassinen on noussut liigan kuumimpien nimien joukkoon, tosin viime kauden lopussakin jo väläytteli, nyt vain löytänyt tasaisen kovan tason. Mäkinen ollut todella vahva koko kauden, vaikka tuli viime kaudella vasta kesken kauden joukkueeseen.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Tommylle!!!!
Mainitsit tuossa, että myllys olisi play offien parhaita pelaajia!!!
Etkös juuri tiennyt kertoa pari päivää sitten, että mies on "varmasti" lähdössä pois??? Vai ymmärsinkö kenties väärin?!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eikös se Tommy tarkoittanut jokseenkin niin, että tämä ruotsalainen lehtijuttu pitää paikkansa. Tuskinpa täällä kukaan tietää mitkä Myllyksen aikeet ovat.

Jotenkin tuntuu, että taas tehtiin kärpäsestä härkänen... Mutta saas nyt sitten nähdä...

Ja hyviä jouluja kaikille!
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti ZOOM
Tommylle!!!!
Mainitsit tuossa, että myllys olisi play offien parhaita pelaajia!!!
Etkös juuri tiennyt kertoa pari päivää sitten, että mies on "varmasti" lähdössä pois??? Vai ymmärsinkö kenties väärin?!

Ruotsalainen lähteeni totesti vain että tämä juttu pitää paikkaansa, siihen luotan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti eagle
Daespoo mukavasti kyseli, että kuinka moni joukkue voi kehua pelaajien nostaneen tasoaan. Ja enemmän kuin kaksi tai edes kaksi pitäisi mainita. Noh vaikkapa Jyrki Välivaara, Tom Draper, Mikko Luoma, Janne Ojanen, Jani Hassinen, Marko Mäkinen, jne. Jokainen parantanut viime kaudesta. Eniten ehkäpä Luoma, Välivaara, Hassinen ja Draper. .

Draperin vertaaminen viime kauteen ei ole hirveän mielekästä sillä hänen viime kausi meni suoraan sanoen vituiksi loukkantumisen takia. Onko hän SELVÄSTI parantanut tasoaan verrattuna Lukon aikoihin? Ei minun mielestä.

Ojanen ja Hassinen ovat pelanneet mielestäni samalla korkealla tasolla jo pitemmän aikaa, ainakin Ojanen.

Selviä parantajia mielestäni on Välivaara ja Luoma, Mäkinenkin pelaa sitä samaa kolmos-neloskentän raatajan fyysistä roolia missä hänet on nähty koko liiga uran ajan, en näe SELKEÄÄ parannusta tasossa viime vuonna tapahtuneen.

Tässähän lähinnä kyseltiin sellaista ketkä ovat selvästi parantaneet vaihdettuaan jengiä kun kuulemma kaikki Bluesiin tulevat romahtavat saman tien. Eli pystytkä nimeämään kaksi sellaista pelaajaa jotka ovat parantaneet tasoa selvästi vaihdettuaan Tapparan paitaan?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hei kamoon...joulurauhaa! Joka joukkueessa on ollut pelaajia, jotka ovat nostaneet juuri siellä tasoaan ja sama päinvastoin. Pelaajan kehitys vain on sellaista. Se voi olla ihan pienistä jutuista kiinni, kuten suhteista valmentajaan..

HIFK vei mestaruuden -98 ja joukkueessa oli paljon huikeasti tasoaan nostaneita pelaajia, Caloun, Tuomainen, Davidson, Ruutu (edellisestä kaudesta), Linna, Halkidis. M.Elomo.....päivänselvää. Vai tuliko mestaruus kenties paskoilla pelaajilla?

Teemu Elomo tämän kauden Bluesissa on ihan eri jätkä kuin TPS:ssä viime vuonna, loistava tasonnousu. Kyrykov on nostanut tasoaan, siis viime kaudesta. Ihan turha spekuloida, että hänhän tuli vain entiselle omalle tasolleen. Sekin on kova suoritus tuon ikäiseltä pelaajalta. Harva jätkä tahkoaa parasta kauttaan noin kolmevitosena.

Näitä jätkiä on joka jengissä ja parhaita asiantuntijoita ovat seuran uskolliset fanit, jotka mittaavat osaamista koko kauden ajan. Heitä on uskominen. Minä en ole nähnyt esimerkiksi Mikko Luoman otteissa mitään ihmeellistä, mutta minä olenkin nähnyt vain 3 kertaa hänen pelaavan. Uskon niitä, jotka ovat nähneet koko kauden.

Mutta Myllykseen. Sain sveduista tekstarin yhdeltä AIK:n mieheltä kyselyyni vastaukseksi: Myllys on vilahdellut keskusteluissa Ruotsissa jo jonkun aikaa. Mutta kukaan ei ole kertonut, että olisi varmasti tulossa, mutta varmasti on ollut kontakteja.

PS. Onneksi meillä HIFKissä ja Bluesissa on yksi pelaaja, jonka taso pysyy: Markku Hurme;)
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Jos Jamo ei Bluesissa halua pelata, niin lähteköön aivan rauhassa muualle. Saataisiinpa peluuttaa ainakin Espoolaista Miku Oksaa maalissa. Oksa varmasti haluaisi pelata enemmän ja motivaatiota riittää. Muutenkin joukkueen rakennetta pitäisi saada espoolaisemmaksi.

Välillä Blues pelaa aivan uskomattoman hyvin ja sitten taas seuraava peli voi olla jotain aivan muuta. Jotenkin tulee sellainen tunne, että motivaatio ei kaikilla pelaajilla ole kunnossa. Nuoria nälkäisiä NHL:ään pyrkiviä pelaajia yhdistettynä kokeneisiin, mutta motivoituneisiin (Vallu, Tertsi) pelaajiin, niin hyvä tulee.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Se nyt vaan on niin, että Miku "perhostorjunta" Oksa ei Bluesia pleikkareiden ekaa kierrosta pitemmälle johdata, eli tarviis kyl jotain "stunttia"... ja se on varma!
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mainitsin jo...

...Välivaara ja Luoma. Siinä heti kaksi. Kyllähän edes nimeltämainitsematon laiturikin kävi "floppaamassa" Jokereissa ja Tapparassa on taas nostanut itsensä maajoukkueeseen. Niin Draper ei ole tosiaan paljoa parempi kuin Lukossa, mutta mitä se vaikuttaa, viime kauteen tottakai verrataan. Kyllähän esim. Lehterä oli aikoinaan Jokereissa jo hyvä, joten ei hänkään siitä ole parantanut Bluesissa. Samoin Krykovkin jo Tapparassa oli hyvä. Kyllä se Elomokin on kova mies joskus ollut, tuskin muuten liigassa olisi ja NHL:ään olisi varattu. Nythän itse peilasit vain edelliseen kauteen, joten heti Välivaara, Luoma, Mäkinen(pois potkitusta pelaajasta liigan johtajan kolmoskenttään) tulevat mieleen.

On se hauskaa, kun aina vääristellään faktoja oman mielen mukaan. Eli ensin vertaillaan omia pelaajia vain viime kauteen(jolloin joukkue on flopannut) ja sitten kun puhutaankin muitten joukkueiden pelaajista heidän koko historiaa aletaan peilaamaan.

Ja Joulurauhaa itse kullekkin. Nyt Joulusaunaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jaahas eli Eagle veti heti jouluherneet nenäänsä...

Kysymys oli siitä että joku väitti kaikkien Bluesiin tulevien pelaajien huonontavan otteitaan.

Pyydettiin esimerkkejä sellaisista pelaajista jotka ovat selvästi parantaneet tasoaan Bluesiin tulemisen jälkeen. Krykov ja TElomo ovat loistavia esimerkkejä tästä.

Joten jos nyt tekisit saman ja mainitsisit ne kaksi pelaajaa jotka ovat Tapparaan tulon jälkeen parantaneet selvästi otteitaan, ei ole mitään järkeä vetää herneitä nenään samantien.

Ja jotta ei tulisi heti itku silmään niin lasketaan Draper sitten joukkoon mukaan.
 

erzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Habs, Man Utd
Välivaarasta

Mies oli jo kyllä JYPissäkin ykköskentän pakki, ja käväisipä maajoukkueessakin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Montakos kertaa se pitää sanoa?

Ei minulla herneitä mene nenään. Ärsyttää vain tuo, kun väännellään faktoja aina mieleisekseen kun se sopii, mutta toiseen suuntaan arvioidaan aina asiat eri tavalla. No vaikkapa Luoma&Mäkinen. Mäkinen on säilyttänyt tasonsa, eikä ole saanut heti kenkää joukkueesta. Luoma noussut Tapparan parhaaksi pakiksi, vaikka pari kautta sitten pelasi divarissa. Ja vielä vaikkapa Draper nostanut viime kaudestaan tasoa(palannut omalle tasolleen).

Toki Välivaara oli Jypissä ykköspakkiparissa ja maajoukkueessa vieraili, kuitenkin joka ottelussa ollut parempi(poikkeukset vahvistavat säännön).

En ole sanonut itse että Bluesissa pelaajat huonontaisivat tasoaan, pelaajista se on niin paljon itse kiinni, ettei pelkkä ympäristö huononna pelaajaa, vaikka kyseessä olisi mikä seura.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Toni Koivunen

No niin, täällä taas joku idiootti Ipan mies kommentoi Toni Koivusen flopanneen viime kaudella. Kaikki vähääkään asiasta tietävät, tietävät tällaisen väitteen olevan taas aivan täyttä paskaa. Ei kannattaisi (jälleen kerran Tampereelta, millainenhan paikka se oikein mahtaa olla kun näin fiksua kommenttia tulee...) käydä väittämään jos ei asiasta tiedä yhtään mitään.

Ja nyt tulee faktaa:

Toni Koivunen pelasi loistavan kauden Espoossa. Kauden jota valitettavasti rajoitti surkea valmentaja elikkä TT Tuomi. Koivunen ei, eikä kukaan muukaan, ollut tyytyväinen Tuomeen, ja siksi lähti. Silti, hän osoitti loistavaa ammattimaisuutta esittämällä kerrassaan upeita otteita Espoon paidassa, ja varmasti jokainen fani olisi halunnut nähdä Tonin jatkavan Bluesissa. Ykkössentteriä hänestä ei todellakaan kaavailtu, se rooli oli ennen kauden alkua Burgerilla, ja sittemmin Davidssonilla. Kakkossentteri oli Pirnes, myöhemmin selvästi Koivunen, joka oli alunperin periaatteessa puolustavammassa roolissa. Puolustuspeli toimi hyvin Koivuselta, ja hyökkäyspeli kenties vieläkin paremmin. Loppukaudesta Bluesin kenties paras ja pelätyin kenttä oli Toporowski-Koivunen-Tiilikainen.

Joten näin oli näreet. Loistava pelaaja. Osaa puolustaa, osaa hyökätä. Tehot Bluesissa olivat 6+18 joista suurin osa taisi tulla loppukaudesta. Ei mitään valittamista. Hyvä kausi. Valitettavasti lähinnä Tuomen takia miehelle itselleen ei jäänyt kovin hyvää kuvaa ilmeisesti Espoosta...

Joo-o, kyllä ärsyttää kun porukkaa latoo pelkkää paskaa eikä edes tajua sitä....
 

Chelly#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa & Blackhawks
Re: Toni Koivunen

Viestin lähetti Cannibal
No niin, täällä taas joku idiootti Ipan mies kommentoi Toni Koivusen flopanneen viime kaudella. Kaikki vähääkään asiasta tietävät, tietävät tällaisen väitteen olevan taas aivan täyttä paskaa. Ei kannattaisi (jälleen kerran Tampereelta, millainenhan paikka se oikein mahtaa olla kun näin fiksua kommenttia tulee...) käydä väittämään jos ei asiasta tiedä yhtään mitään.

Ja nyt tulee faktaa:

Toni Koivunen pelasi loistavan kauden Espoossa. Kauden jota valitettavasti rajoitti surkea valmentaja elikkä TT Tuomi. Koivunen ei, eikä kukaan muukaan, ollut tyytyväinen Tuomeen, ja siksi lähti. Silti, hän osoitti loistavaa ammattimaisuutta esittämällä kerrassaan upeita otteita Espoon paidassa, ja varmasti jokainen fani olisi halunnut nähdä Tonin jatkavan Bluesissa. Ykkössentteriä hänestä ei todellakaan kaavailtu, se rooli oli ennen kauden alkua Burgerilla, ja sittemmin Davidssonilla. Kakkossentteri oli Pirnes, myöhemmin selvästi Koivunen, joka oli alunperin periaatteessa puolustavammassa roolissa. Puolustuspeli toimi hyvin Koivuselta, ja hyökkäyspeli kenties vieläkin paremmin. Loppukaudesta Bluesin kenties paras ja pelätyin kenttä oli Toporowski-Koivunen-Tiilikainen.

Joten näin oli näreet. Loistava pelaaja. Osaa puolustaa, osaa hyökätä. Tehot Bluesissa olivat 6+18 joista suurin osa taisi tulla loppukaudesta. Ei mitään valittamista. Hyvä kausi. Valitettavasti lähinnä Tuomen takia miehelle itselleen ei jäänyt kovin hyvää kuvaa ilmeisesti Espoosta...

Joo-o, kyllä ärsyttää kun porukkaa latoo pelkkää paskaa eikä edes tajua sitä....


Ipan mies ei asu tampereella. Missäs ihmissyöjän joulumieli on? Eikö pukki tuonut lahjoja...:confused: Koivuseen, jos 6+18 on mielestäsi hyvä Koivusen tasoiselle pelimiehelle, niin vähäämpä olette tyytyväisiä. Ihme sakkia te espoolaiset kun joka kommentista rähähdätte ja vastaatte henkilökohtaisilla haukkumisilla. Loistava pelaaja, siitä olemme samaa mieltä. Olen koivusen otteita seurannut opiskelukaverini jyp-fanaattisuuden kautta, käyty lukuisissa peleissä. Koivunen oli Jypin pelin sieluja, samaa ei voi sanoa miehestä blues-paidassa. Valitettavasti. Ärsyttää tuollainen rähjääminen.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Re: Re: Toni Koivunen

Viestin lähetti Chelly#7



Ipan mies ei asu tampereella. Missäs ihmissyöjän joulumieli on? Eikö pukki tuonut lahjoja...:confused: Koivuseen, jos 6+18 on mielestäsi hyvä Koivusen tasoiselle pelimiehelle, niin vähäämpä olette tyytyväisiä. Ihme sakkia te espoolaiset kun joka kommentista rähähdätte ja vastaatte henkilökohtaisilla haukkumisilla. Loistava pelaaja, siitä olemme samaa mieltä. Olen koivusen otteita seurannut opiskelukaverini jyp-fanaattisuuden kautta, käyty lukuisissa peleissä. Koivunen oli Jypin pelin sieluja, samaa ei voi sanoa miehestä blues-paidassa. Valitettavasti. Ärsyttää tuollainen rähjääminen.

Sitä en tiedä onnistuiko Koivunen viime kaudella, mutta nyt on tullut tehot: 30 2+17 19
Ainakin tällähetkellä näyttää siltä että viime kauden pisteet menee rikki kirkkaasti. No se että oliko viime kausi floppi vai ei niin siitä on varmaankin monta mielipidettä/syytä.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: Re: Re: Toni Koivunen

Viestin lähetti HABS #11


Sitä en tiedä onnistuiko Koivunen viime kaudella, mutta nyt on tullut tehot: 30 2+17 19
Ainakin tällähetkellä näyttää siltä että viime kauden pisteet menee rikki kirkkaasti. No se että oliko viime kausi floppi vai ei niin siitä on varmaankin monta mielipidettä/syytä.

JYP Jyväskylä SM-Liiga 96/97 - 49 11 22 33
JYP Jyväskylä SM-Liiga 97/98 - 48 8 20 28
JYP Jyväskylä SM-Liiga 98/99 - 51 10 21 31
JYP Jyväskylä SM-Liiga 99/00 - 53 13 21 34
Blues Espoo SM-Liiga 00/01 - 56 6 18 24

Vähemmän Koivunen teki pisteitä Bluesissa kuin JYPissä, mutta Koivusen rooli noin puolet kaudesta oli pelata kolmosketjussa, eikä yv-aikaa juuri herunut. Pelicansissa Koivunen on koko kauden pelannut suuremmassa roolissa.

Melko hyvin Koivunen pisteitä Bluesissa teki, kun ottaa huomioon alkukauden peluutuksen. Samalla tasolla selkeästi kuin JYPin vuosina, vastuuta vaan annettiin vähemmän. Floppipuheet onkin sitten jo naurettavia.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Menneitä muisteleva löytää ainakin Ekmanin Nissen ja Högarhdhin Peterin, jotka pelasivat Espoossa hyvää kiekkoa.
Vai onko joku sitä mieltä että Lukko teki hyvän vaihtokaupan?

SVT:llä nähtiin viime viikolla sellainen harvinaisuus, jota ei olekaan vähään aikaan nähty.
Todistettavasti löytyy yksi Espoossa viihtynyt pelaaja. Nisse kertoili SVT:n haastattelussa, ettei ollut syytä palata Elitserieniin, koska viihtyi Espoossa ja joukkueessa.
Muutenkin hyvä erätaukojuttu Nissestä.

Viime kausien Blues ei kyllä voi kehua olleensa mikään 'NHL-portti'.
Itse ainakin voin olla iloinen Joonaksen menestyksestä Lahdessa ja ehkä syitä huonoihin esityksiin ja ehkä floppeihinkin voidaan hakea TT:stä ja saattaapa omistaja/TJ:lläkin olla osuutensa asiaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Re: Montakos kertaa se pitää sanoa?

Viestin lähetti eagle
Ei minulla herneitä mene nenään. Ärsyttää vain tuo, kun väännellään faktoja aina mieleisekseen kun se sopii, mutta toiseen suuntaan arvioidaan aina asiat eri tavalla.

En ole sanonut itse että Bluesissa pelaajat huonontaisivat tasoaan, pelaajista se on niin paljon itse kiinni, ettei pelkkä ympäristö huononna pelaajaa, vaikka kyseessä olisi mikä seura.

No ei tässä väännelty ja käännelty vaan alkuperäinen kysymys oli juuri tästä mitä sinulta kysyin.

Olen kanssasi täysin samaa mielä muuten mutta kaikki eivät jaa tätä näkemystä.
 

Termiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Athletico Madrid
Re: Re: Re: Re: Toni Koivunen

Viestin lähetti Hartza


JYP Jyväskylä SM-Liiga 96/97 - 49 11 22 33
JYP Jyväskylä SM-Liiga 97/98 - 48 8 20 28
JYP Jyväskylä SM-Liiga 98/99 - 51 10 21 31
JYP Jyväskylä SM-Liiga 99/00 - 53 13 21 34
Blues Espoo SM-Liiga 00/01 - 56 6 18 24

Samalla tasolla selkeästi kuin JYPin vuosina, vastuuta vaan annettiin vähemmän.

Ja Koivusen Pistekeskiarvot noilta kausilta.

Jyväskylän kaudet:

96/97 49 11 + 22 = 33 = 0.67 pistettä per peli.
97/98 48 8 + 20 = 28 = 0.58
98/99 51 10 + 21 = 31 = 0.60
99/00 53 13 + 21 = 34 = 0.64

eli yhteensä 201 42 + 84 = 126 = 0.62 pistettä per peli.
ja sitten Espoon kausi:

00/01 56 6 + 18 = 24 = 0.42 pistettä per peli.

Onko 0.42 pistettä pelissä samalla tasolla kuin 0.62 pistettä pelissä..? :eek:
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vielä kerran Termiitti, Koivusella oli huomattavasti pienempi rooli Espoossa kuin Jypissä, varsinkin alkukaudesta. Pelasi kolmosketjun sentterinä, ei ylivoimaa mutta paljon alivoimaa. Loppukaudesta kun siirtyi kakkosen sentteriksi laidoillaan Topo ja Tiilikainen niin piste ka oli todennäköisesti vähintään 0.6...
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: Re: Re: Re: Re: Toni Koivunen

Viestin lähetti Termiitti


Ja Koivusen Pistekeskiarvot noilta kausilta.

Jyväskylän kaudet:

96/97 49 11 + 22 = 33 = 0.67 pistettä per peli.
97/98 48 8 + 20 = 28 = 0.58
98/99 51 10 + 21 = 31 = 0.60
99/00 53 13 + 21 = 34 = 0.64

eli yhteensä 201 42 + 84 = 126 = 0.62 pistettä per peli.
ja sitten Espoon kausi:

00/01 56 6 + 18 = 24 = 0.42 pistettä per peli.

Onko 0.42 pistettä pelissä samalla tasolla kuin 0.62 pistettä pelissä..? :eek:

On jos suhteuttaa pisteet saatuun peliaikaan ja etenkin ylivoimapeliaikaan, jota Koivunen Bluesissa pelasi selkeästi vähemmän kuin JYPissä.

Omalla tasollaan mies pelasi ja varmasti olisi tehnyt enemmän pisteitä, jos olisi koko kauden pelannut Toporowskin kanssa kakkosessa, sekä kakkosylivoimassa.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Chelly

No eihän tällaiseen naurettavaan ketjuun voi muuten vastata kuin naurettavalla ja sivistymättömällä tavalla. Kun katsotaan otsikkoa, nähdään jo ketjusta kaikki olennainen ja uskottavuus meni siinä. Ja tottakai rähjätään ja vähän ärsyynnytään kun joku tulee väittämään jotain mikä ei alkuunkaan pidä paikkaansa. Eli ts. sinä väitit Koivusen kautta huonoksi....montako matsia mahdoit Bluesilta nähdä? Ja teet tämänkin arviosi tilastojen kautta.

Koivusen pisteet olivat OK. Enemmänkin olisi saanut tulla, ja olisi tullutkin jos koko ajan olisi päässyt Topperin kanssa pelaamaan kuten loppukaudesta. Kuitenkin miehestä on paljon hyötyä silloinkin, kun hän ei tee pisteitä. Hän on hyvä puolustavassakin roolissa, ja pelasi edelleenkin hyvän kauden Espoossa. Minulla ei ole mitään valittamista, eikä varmaan monella muullakaan Espoon fanilla. Koivunen oli loistava pelaaja. Eikä hän pettänyt; ei häntä kovin suureen rooliin hankittukaan toisin kuin väitit. Kolmos tai korkeintaan kakkossentteriksi. Ei mielestäni edes kakkos, koska siinä oli Pirnes ja ykkösenä Burger (Davidsson). Joten odotuksiin nähden hyvä kausi. Naurettavaa väittää toisin...ja vedota pelkkiin pisteisiin.

Kyllä tuollaisista kommenteista todellakin joulumielikin menee...samaten tällaisista huhuketjuista, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Ja lisäksi ärsyttää tuollainen paskanpuhuminen.
 

Chelly#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa & Blackhawks
Re: Chelly

Cannibal

Joo, en nähnyt viime kaudella Bluesilta kuin muutaman pelin, sanoisinko tv-pelit mukaanlukien 6-7. En väitä vastaan kun sanot että Koivunen pelasi hyvän kauden. itse odotin kuitenkin enemmän(tehoja ja vastuuta ylivoimalla). Tämä siksi että miehllä on hyvät kädet. Syöttökone. Oliko tämä sitten minun henkilökohtaista hölmöyttä että odotin häneltä enemmän kun pääsee joukkueeseen jossa piti olla paremmat laiturit kuin Jypissä. Sitten joku helvetin purilainen on ykkössentteri. Syksyllä näin Bluesilta muistaakseni 4 peliä ja joulutauon jälkeen loput. Niissä peleissä jotka näin, koivusen peli oli munatonta surffialua josta paistoi läpi kadoksissa ollut itseluottamus. Hyvä silti jos olitte häneen tyytyväisiä mutta huomattavasti parempaan mies pystyy. Jos tän tasoinen kaveri hankitaan kakkos/kolmossentteriksi, on joukkueen oltava todella kovatasoinen. Potentiaalia ykkössentteriksi kuitenkin on. Bluesin synti niin kuluneilla, kuin nykyiselläkin kaudella vaikuttaisi olevan mieletön satsaus floppiulkomaisiin kauden alussa ja puolustus unohdetaan täysin. Kyllä Vyko hoitaa! Kesken kauden hankituissa Blues on onnistunut hyvin, olisiko viisainta odottaa kauden alkuun ja hommata ulkomaalaiset vasta sitten... :)
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Re: Chelly

Viestin lähetti Cannibal

Kyllä tuollaisista kommenteista todellakin joulumielikin menee...samaten tällaisista huhuketjuista, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Ja lisäksi ärsyttää tuollainen paskanpuhuminen.


Humm.. pikkasen ottaa päähän että jatkuvasti haukut ketjun otsikkoa ja pidät sitä naurettavana...
Mielestäni kuitenkin oli jonkunmoisen uutisoinnin arvoinen juttu että Ruotsalainen lehti kirjoittaa "faktoina" että Myllys ei pelaa kautta loppuun Espoossa...
Jos kyseessä on pelkkä ankka niin sitten on mutta tätä otsikon aihetta en silti aivan tyhjästä keksinyt ja oletin että kiinnostusta löytyy keskustella esim. Ruotsin median uskottavuudesta...

Jos on ankka niin on, eikös tällä palstalla ennen ole huhuja kerrottu, ja jos lähdekkin on en näe mikä mättää...

Joku tuossa jo tokaisikin osuvasti että jos tämä vahingossa olisikin totta niin uskottavuutesi kärsisi varmaan mukavan kolauksen?
Joka tapauksessa luultavasti ja toivottavasti on ankka ja elämä jatkuu ainakin on jotkut saaneet keskustelun aihetta..
Hyvää joulua kaikille ja pitkää kevättä 2002 Bluesille :)
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: Re: Chelly

Viestin lähetti Chelly#7
Cannibal

Syksyllä näin Bluesilta muistaakseni 4 peliä ja joulutauon jälkeen loput. Niissä peleissä jotka näin, koivusen peli oli munatonta surffialua josta paistoi läpi kadoksissa ollut itseluottamus.

Aivan, Toni aloitti hyvin, mutta sai jo siinä kauden toisessa pelissä ulosajon Tepsiä vastaan. Varmaan TT vähän koulutti Koivusta tuosta tilanteesta. Itseluottamus ei ollut kohdallaan kauden ensimmäisellä puoliskolla, mutta sitten kun Bobi pääsi Topperin ja Tiilikaisen kanssa samaan kenttään alkoi tulostakin jo syntyä ja itseluottamus nousta.

Mutta itse olin ihan tyytyväinen miehen otteisiin ja oli sääli, että TT ajoi noin hienon pelaajan pois Espoosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös