Myönteisten asioiden Kerho

  • 673 325
  • 3 372
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
En ehtinyt tarkistamaan, mutta kai Rony Ahosen ensimmäinen maali seitsemääntoista vuoteen (reenit mukaan lukien) on jo mainittu täällä?
Vuosikymmenen maali!
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Pari voittoa ja sarjataulukko näyttää taas ihan toiselta. Tänään kolmen pisteen voitolla mahdollisuus nousta jopa kahdeksanneksi, toki siellä on parilla tiimillä pelejä vähemmän pelattuna, mutta silti. Ei tässä vielä ainakaan olla ulkona tästä kaudesta.

Kantaako sitten nämä pari voittoa pidemmälle, jää nähtäväksi. Toivottavasti...
 

Jeskamareee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maso Lehtonen (erillismainintana Mason ego)
Pike kääntää aina voimavaraksi jonkun toisen potkut. Toivottavasti siellä on jo suunnitelma loppukauden irtisanomisista, joista Pike saa tasaisesti bensaa kannujahtiin.
Hietaniemi joined party
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tän viikon kolmen matsin maaliero tähän mennessä 13–4. Noms.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Taas luotiin enemmän maaliodottamaa kuin vastustaja. Tietänee hyvää pitkässä juoksussa.

Eivätkä paikat tulleet pelkästään sattuman kautta tai vaatustajan virheistä. Sieltä haettiin välillä ihan pohjasta asti ja kiekoteltiin jos ei ollut paikkaa avata. Roiskiminen on vähentynyt huomattavasti.

Sanoisin, että tänään nähtiin tämän kauden parasta kiekollista peliä Kerholta. Vastustajakin oli kova. Rautakorpi jos kuka osaa rikkoa vaatustajan peliä ja ottaa ajan ja tilan pois.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kerho pelaa koko ajan paremmin, nyt tuota jo katsoo ihan suht hyvällä tuulellakin välillä. Toki Nikkilän paluukunto ilahdutti, mutta noin muutenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös