Myönteisten asioiden Kerho

  • 671 933
  • 3 365

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ilves-jyp näyttäisi uhkaavasti lipuvan jatkoille ja sehän sopii kerholle mitä pidempään pelaavat. Vauhtiakin ollut mitä tätä loppua hiukan katsellut sivusilmällä.
 

Kivitasku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan kipee JOUKKUE. <3 Kun mietitään mitä kuraa alkukausi oli ja missä ollaan nyt. Jypin valmentajakin hehkutti pelin jälkeen kerhoa älyttömästi. Liian usein täällä unohdetaan ja kritisoidaan vaikka pitäs olla ihan mehuissaan ja onnellisia että kerhoa kunnioitetaan ja kehutaan sarjan kovimmaksi ja työteliäimmäksi. Ai saatana tohon kun vielä kunnon pelintekijä niin vain taivas on rajana. Vaikkei tuliskaan niin jumalauta tää joukkue voi tehdä mitä vaan. Ja Pikkarainen, jos vaimos joskus jättää sut niin täällä on lämmin syli ja bearhugeja, muttei ihan sillä tavalla.. :D CAMA!!!!!
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Äkkiä luulisi, että Kerho olisi hävinnyt eilen kun katsoi Tulosruudun "lopputekstit" jossa siis näytettiin pelkät HIFK:in maalit, joista toinenkin oli Innalan rankkari.
 

Hotsikahella

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja HPK, myös HPK
Voitanee laskea myönteiseksi asiaksi tässä kerhossa se, että Nukke-Nöps Springsteenin tehotilasto oli tänään -3, tai ainakin -2.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Oliver Kiljunen on ollut positiivinen yllätys. Syksyllä oli ajoittain vaikeuksissa, mutta jatkosopparin myötä pelaa jatkuvasti todella väkevää kiekkoa. Jakelee kovia taklauksia, mutta isoin yllätys on ollut hyvä hyökkäyspeli, kyky haastaa ja tehdä maaleja. Tuosta kun parantaa vielä, niin hyvä voimahyökkääjä pidemmäksikin aikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös