Muutokset Kärppäjoukkueessa kaudella 2010-2011

  • 344 333
  • 940

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
On tämä karuselli uskomatonta ja erittäin säälittävää. Seuran maine on kokenut niin karmean kolauksen, ettei sitä ihan pikkuliikkeillä paikatakaan.

Kreps-Salomäki-Kemppainen-Karppinen. Tuo kalusto on eittämättä SM-liigan heikoimpien joukossa. Kahdella viimeisellä ei tee hyökkäyssuuntaan yhtikäs mitään yksittäisiä suonenvetoja lukuun ottamatta. Salomäen tilalla voi olla myös Keränen, mutta se ei kokonaisuutta muuta.

Salomäki löysi juuri oman roolinsa, oli fyysinen energialaituri ja pelasi helvetin hyvin. Nyt pitäisi sitten opetella uusi rooli ja kuviot. Riski pään lukkoon menemiseksi on niin suuri, ettei sitä uskalleta ottaa.

Eli ruletti jatkuu vielä ja ainakin yksi uusi hyökkääjä nähdään tälle kaudelle. Oli sitten mitä tahansa mieltä St. Pierren onnistumisesta, niin hänen poistumisensa jättää järjettömän aukon nimenomaan ylivoimaan ja kiekolliseen luovuuteen.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
On kyllä ollut koko kausi yhtä hullua päivää tuo Kärppien pelaajaruletti. Pelaajaa on mennyt ja tullut jatkuvalla syötöllä. Eikä tässä ole vielä lopullinen rosteri! Mikähän mahtaa olla yhden kauden "ennätys" pelaajien lukumäärässä, joita joukkueessa on esiintynyt yhden kauden aikaan?

On täysin selvää, että tuolla sentteriosastolla ei voida pelata kevään koitoksissa ja se yksi sentteri sieltä vielä hankitaan. Onneksi Kärpät on tehnyt voittoa lähes vuosikymmenen ajan, joten tuskin tämän kauden pelaajasekoilu vaikuttaa budjetteihin sen kummemmin.

Kyllähän tässä mietityttää myös se, että saako Kärpät hankittua ensi kaudelle huippuvahvistuksia entiseen malliin vai joudutaanko tyytymään B-vaihtoehtoihin muiden liigaseurojen viedessä isoimmat kalat.

Kärppien imago on kärsinyt melkoisesti tämän kauden räpellyksen ansiosta. Kaikki on kuitenkin edelleen pelastettavissa, jos loppukausi menee vähintään viime kauden malliin, jolloin Kärppien onnistui haastaa runkkarin voittaja aina seitsemänteen peliin asti.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
On kyllä ollut koko kausi yhtä hullua päivää tuo Kärppien pelaajaruletti. Pelaajaa on mennyt ja tullut jatkuvalla syötöllä.

Ennätyksestä en tiedä, mutta tällä kaudella liikehdintää on ollut seuraavasti:

Kärpät 33 pelaajaa
KalPa 33
SaiPa 31
TPS 30
HPK 28
HIFK 27
Ilves 27
Jokerit 27
Lukko 27
Pelicans 26
Ässät 26
JYP 24
Blues 24

Poimittu suoraan SM-liigan sivuilta ja maalivahdit eivät ole tuossa luvussa mukana.

Kärpät on keulilla, mutta ei nyt niin selkeästi muita suuremmalla pelaajamäärällä kuin mitä äkkiseltään tuntuisi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
St.Pierren lähtö oli ehkä yllätys mutta ei se lähtöprosessi päivässä tapahtunut,
siis ensin puretaan sopimus ja uusi seura on samalla tiedossa.
Kyllä tätä siirtoa oli varmasti valmisteltu jo jonkin aikaa ja mietittäväksi jää, oliko tällä tulevalla seuran vaihdolla positiivinen vaikutus St.Pierren peliesityksiin?
Joka tapauksessa miehellä oli potentiaalia paljon parempaan, harmi että se ei Kärpissä tullut esiin syystä tai toisesta.
Sekin viittaa kaverin omiin lähtöhaluihin jos nyt heti puhutaan uuden sentterin tulosta.
Viuhkolan varaan älkää kovin paljon laskeko, muistakaa että mies joutuu rakentamaan peruskuntonsa käytännössä kokonaan alusta, selkävaiva on siitä pirullinen, että käytännössä minkäänlaista harjoittelua et pysy tekemään.
Itse en usko, että Viuhkola enää tällä kaudella pelaa. Ei ole mitään järkeä lähteä keskenkuntoisena kaukaloon, riskinä on vain jokin uusi loukkaantuminen.
Tämä kausi on valitettavasti aika lailla taputeltu, säälipaikastakin joudutaan taistelemaan tosi verisesti ja mistään mitalleista ei kannata uneksia joten annetaan Viuhkolan hoitaa itsensä kuntoon.
Toivottavasti ensi kaudella näkisimme Jarin taas hyvässä vireessä kaukalossa.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Tuonne jos aletaan sentteriä tuomaan, niin sen pitää olla laadukas pelaaja. Se vaan, että löytyykö tähän hätään sellaista sentteriä mistään. Onko tässä vaiheessa kautta sellaista aivan varmaa tapausta, joka voisi tuoda jotain lisää joukkueen pelaamiseen? Mitään toivotaan toivotaan tapausta ei tarvi joukkueeseen tuoda. Todennäköisesti, jos euroopasta tulee sentteri, niin aika varmasti voi sanoa, että jollakin tapaa on kausi mennyt alakanttiin nykyisessä seurassa. Toisaalta en tiedä, että löytyykö tuolta rapakon tapaakaan tällä hetkellä tuohon sentteri puolelle sellaista aivan varmaa tapausta.

Toki fakta on se, että aika karu tuo sentteri puoli on tällä hetkellä, mutta kyllä Salomäkeä voisi aivan hyvin sentterinä myös kokeilla. Ei tässä kuitenkaan tulla tällä kaudella mitaleista pelaamaan, vaikka vaihdettaisiin kymmenen pelaaja tässä vielä ennen tammikuun loppua. Karppisen kahdesta maalista huolimatta hän ei ole kahden ensimmäisen ketjun tasoinen sentteri missään nimessä. Aravirta myös varmasti tämän asian tietää.

Jos tuonne on tulossa vielä sentteri, niin toivottavasti sitä ei aivan silmät kiinni vain tuoda ja toivotaan, että nostaisi joukkueen tasoa. Onko tuosta mitään tarkempaa huhua, kuka voisi olla seuraava sentteri, joka kenties olisi Kärppiin tulossa?
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuonne jos aletaan sentteriä tuomaan, niin sen pitää olla laadukas pelaaja. Se vaan, että löytyykö tähän hätään sellaista sentteriä mistään. Onko tässä vaiheessa kautta sellaista aivan varmaa tapausta, joka voisi tuoda jotain lisää joukkueen pelaamiseen?

Periaatteessahan tilanne on näin, mutta myös tällaiset Jan Snopek -tyyliset siirrot on mahdollisia eli pelaajalla on optio ulkomaille ja hän käyttää sen. Ilmeisestikään Snopekilla ei ollut mikään pelillinen pakko postua joukkueestaan ja joukkue on vieläpä sarjassa vielä avain kilpailukykyinen, joten heilläkään ei lie ollut halua ulkoistaa ykköspakkiaan. Tai sitten jossakin joukkueessa aloitetaan tyhjennysmyynti ja laatupelaajia vapautetaan hakemaan uutta seuraa. Tai esim. Sveitsin joukkueiden pieni ulkomaalaiskiintiä vapauttaa jonkun laadukkaan pelaajan. Mahdollisuuksia on monia. Aholla täytyy olla jokin selkeä suunnitelma taustalla tälle siirrolle tai sitten St. Pierren tilanne on ollut joukkueessa niin sietämätön, että siirto on ollut pakko toteuttaa.
 
Viimeksi muokattu:

Hurjis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan nämä sinällään hauskoja nämä joidenkin kirjoittajien viestit. Kohta varmaan lähemmäs kuukausi vaadittu, että hiihtelijät Rosa ja St. Pierre ulos, ja nyt kun sattui yksi hyvä peli ja sen jälkeen siirto, niin samat heput kirjoittaa, että miksi nyt, kun pelasi viime pelissäkin niin hyvin. Itse olen tyytyväinen St. Pierren lähtöön. Olihan miehen syöttöjä kiva katsella ylivoimalla, kuten eilenkin, mutta siihen se sitten jäikin. 5-5 pelissä en edes muista milloin Pierre olisi saanut jotain aikaiseksi. Ja mitä olisi taas ollut odotettavissa hyvän pelin jälkeen? Muutama heikompi/näkymätön peli ja sitten taas pari muikeaa syöttöä yvllä. Sellaiset esitykset ei ainakaan minulle riitä.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan nämä sinällään hauskoja nämä joidenkin kirjoittajien viestit. Kohta varmaan lähemmäs kuukausi vaadittu, että hiihtelijät Rosa ja St. Pierre ulos, ja nyt kun sattui yksi hyvä peli ja sen jälkeen siirto, niin samat heput kirjoittaa, että miksi nyt, kun pelasi viime pelissäkin niin hyvin. Itse olen tyytyväinen St. Pierren lähtöön. Olihan miehen syöttöjä kiva katsella ylivoimalla, kuten eilenkin, mutta siihen se sitten jäikin. 5-5 pelissä en edes muista milloin Pierre olisi saanut jotain aikaiseksi. Ja mitä olisi taas ollut odotettavissa hyvän pelin jälkeen? Muutama heikompi/näkymätön peli ja sitten taas pari muikeaa syöttöä yvllä. Sellaiset esitykset ei ainakaan minulle riitä.
Arvoin myös kommenttia jonkin aikaa, sitten iski näppiskauhu. Minun mielestäni st.pierren lähtö on virhe. Veikkaajan syytä koko homma. Piste
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Ei St Pierren lähtö ollut virhe, jos sillä säästetään selkeästi rahaa. Tällä kaudella ei kummempaa menestystä ole tulossa ja vaikka olisikin niin se on tullakseen sitten ilman St Pierreäkin. Jos tässä ei rahaa säästetty, niin ei siinä sitten välttämättä ollut hirveästi järkeä. Kärppien fokus tulee olla jo ensi kaudessa mielestäni ja siinä mielessä Salomäen peluuttaminen sentterinä olisi kuin rahaa laittaisi pankkiin. Se pieni ongelmahan tässä toki on, että särkymävaraa ei nyt ole.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Historia on taaksejäänyttä elämää ja sitä ei kukaan muuttaa voi. Elämä on mitä on, virheitä tehdään, niistä opitaan ja eikun katse kohti tulevaa. Tästäkin kaudesta vielä heipparallaa 25% jäljellä ja täällä realistit luovuttaa ja,,,, pistää sanattomaksi. Annetaanko tukemme keltamustille? Olkaamme jotain muuta kuin TPS:n gloryhunterit. OK meitä ja Kärppiä koetellaan, mutta miksi jo nyt luovuttaa? Muistakaapa vaikka viime kauden NHL:ää; siellä Flyers meni viimeisen kierroksen rankkarivoitolla finaaleihin asti vaikka alkukausi oli vaikeaa ja 2 kärkimolaria telakalla!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tästäkin kaudesta vielä heipparallaa 25% jäljellä ja täällä realistit luovuttaa ja,,,, pistää sanattomaksi. Annetaanko tukemme keltamustille? Olkaamme jotain muuta kuin TPS:n gloryhunterit. OK meitä ja Kärppiä koetellaan, mutta miksi jo nyt luovuttaa?

Siis mistä lähtien realismi ja joukkueen tukeminen on ollut toistensa vastakohtia? En minä ainakaan kovin monta viestiä ole nähnyt jossa aiotaan olla tukematta joukkuetta. Kyllä itsekkin edelleenkin joka kerta kun menen hallille toivon ja kannustan Kärppiä voittoon.

Tuo TPS heitto... kyllä Tepsilläkin on aika joukko kannattajia jotka ovat joukkueen takana sarjasijoitukseen katsomatta, tunnen aika monta itsekkin.
Kovia sanallisia vääntöjä positiivisessa hengessä ollaan käyty osan kanssa jo monta vuosikymmentä.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä olen vahvasti sitä mieltä, että mikäli aiotaan oikeasti mestaruudesta taistella, ei tuo pakisto riitä. Ei vaan riitä.

Kyse onkin siitä aiotaanko pelata. Sen verran hitaasti alettiin räikeimpiä epäkohtia korjailemaan, että taitaa olla myöhäistä. Lisäksi Preissingiä ei lähtökohtaisesti ole korvattu kellään. Ehkä Junno ajatteli säästävänsä muutaman euron hankkimalla vähän alemman tason miehiä tilalle, mutta tulikin paha laskuvirhearvio. Saas nähä mitä tämä uusi vahvistus esittää.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On tämä karuselli uskomatonta ja erittäin säälittävää. Seuran maine on kokenut niin karmean kolauksen, ettei sitä ihan pikkuliikkeillä paikatakaan.

No, ei toi nyt mun mielestä niin karmea kolaus ole, ettei siitä toivuta. Ne, jotka kunnolla lätkää seuraavat tietävät myös syyn ja seurauksen lait tässä liikehdinnässä. Ne, jotka ilkkuvat Kärppien lokaanmenosta, ottamatta mistään mitään selvää, eivät ansaitse edes yhtä riviä enempää kirjoiteltavaa meiltä.

Onhan noita ulkkareita piisannut, mutta eihän ne kaikki samaan aikaan ole porukassa olleet=) Hyvä juttu sinällään se, että heikkoihin esityksiin puututaan ja tehdään kylmiä ratkaisuja. Kyllä Pietarit sun muut ovat ihan taatusti saaneet aikaa näyttää taitonsa ja iskussa olevat pelimiehet olisivat ne jo näyttäneetkin. Aika ja paikka eivät vaan tainneet natsata kuntokäyrän kanssa.Mene ja tiedä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No, ei toi nyt mun mielestä niin karmea kolaus ole, ettei siitä toivuta. Ne, jotka kunnolla lätkää seuraavat tietävät myös syyn ja seurauksen lait tässä liikehdinnässä. Ne, jotka ilkkuvat Kärppien lokaanmenosta, ottamatta mistään mitään selvää, eivät ansaitse edes yhtä riviä enempää kirjoiteltavaa meiltä.

Ihan varmasti ilkkujia riittää, sen verran menestystä on tullut 2000-luvulla ja niitä kateellisia on kertynyt menestysvuosien varrella.

Sitä ei kuitenkaan pidä kieltää, että eikö virheitä ole tehty viime aikoina ja pahoja sellaisia. Niin pelaajahankinnoissa kuin organisaation henkilövalinnoissa.
Kolahtanut on ja nyt on aika oikaista lommot.

Itse haluan katsoa pitemmälle kuin tämä tämä kausi, koko organisaatio pitää saada nyt rakentamaan tulevaisuutta ja menestyksellistä sellaista.
Nyt sammutellaan palopesäkkeitä ja kädet ristissä toivotaan, että ei syty taas uudesta nurkasta.

Jos nyt kuvitteellisesti hankitaan ennen siirtorajaa vaikka viisi peluria jotka ei ensi kaudella ole joukkueessa ja saavutetaan jotain, vaikka mestaruus, onko se sijoitus tulevaisuuteen? Mitä sitten ensi syksynä?

Tällä kaudella haluan vielä nähdä joukkueen, joka taistelee siitä säälipaikasta.
Jos se saadaan ja vielä jatkoon siitä, niin olen tyytyväinen, kaikki muu on plussaa.
Nyt pitää tehdä työtä tähtäimessä menestys tulevina kausina tästä tilanteesta, helpompaa se kuitenkin on kuin nousu suomisarjasta mestariksi.
Sekin onnistui oikeilla henkilöillä ja pirun kovalla työllä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Onhan nämä sinällään hauskoja nämä joidenkin kirjoittajien viestit. Kohta varmaan lähemmäs kuukausi vaadittu, että hiihtelijät Rosa ja St. Pierre ulos, ja nyt kun sattui yksi hyvä peli ja sen jälkeen siirto, niin samat heput kirjoittaa, että miksi nyt, kun pelasi viime pelissäkin niin hyvin.
Ole hyvä ja toimita väittämäsi tueksi lainaukset näiltä esille nostamiltasi kirjoittajilta.

St. Pierre oli ja oli kuitenkin ainoa kiekollinen sentteri koko joukkueessa. Nyt kun paine puski Kalevalle KFC:lta sai typerinkin kiekkoa seuraava valoa vinttiinsä: näinhän ne muutkin sanoo ja lehdenkin puolesta sama on todettu, joten pitää olla samaa mieltä!

Rosan olisi pitänyt lähteä ennen St. Pierreä, jos kalliista ulkomaalaisista olisi pitänyt valita. Mutta jos "vuoden käppyrä" -palkinnon voittanut kilpailee samassa sarjassa jonkin täksi kaudeksi hankitun kanssa, on sen paremman vaihtoehdon lähdettävä.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Rosan olisi pitänyt lähteä ennen St. Pierreä, jos kalliista ulkomaalaisista olisi pitänyt valita. Mutta jos "vuoden käppyrä" -palkinnon voittanut kilpailee samassa sarjassa jonkin täksi kaudeksi hankitun kanssa, on sen paremman vaihtoehdon lähdettävä.

Tämä Pökö Karjalan luovuttama pokaali on muuten varmasti Rosan palkintokaapissa hyvin esillä, ja sen vieressä on rinnasta irti revitty Kärppäsydän.

Ja koko aravirta-jatkumo kuvastaa tuota samaa paskaa, ei paljon mestaruuksia voitella ja viimeistään lokakuussa 2011 on pystyssä Aralle kenkää-ketju. Mutta toisaalta Oulusta kasvaa tällä menolla jääkiekon kosmopoliittinen keskus, meillä käy vuosittain noin 10-15 ulkomaista siitosoria kyntämässä Kaarlessa jälkikasvua, joten reippaan 20 vuoden päästä geenipääoma on sitä tasoa, että b-junnuista voidaan suoraan tehdä edustusjoukkue.
 

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
St. Pierre oli ja oli kuitenkin ainoa kiekollinen sentteri koko joukkueessa. Nyt kun paine puski Kalevalle KFC:lta sai typerinkin kiekkoa seuraava valoa vinttiinsä: näinhän ne muutkin sanoo ja lehdenkin puolesta sama on todettu, joten pitää olla samaa mieltä!

Rosan olisi pitänyt lähteä ennen St. Pierreä, jos kalliista ulkomaalaisista olisi pitänyt valita. Mutta jos "vuoden käppyrä" -palkinnon voittanut kilpailee samassa sarjassa jonkin täksi kaudeksi hankitun kanssa, on sen paremman vaihtoehdon lähdettävä.

Martin St.Pierrestä sen verran, että tämä vitun alkulima tuli Ouluun ainostaan rahastamaan ja juoksemaan pillun perässä. Vai mitä olette mieltä siitä, että MSP ennen Ouluun tuloa "lähestyi" kauniita oululaistyttösiä Facebookin kaveripyynnöin ennenkuin hän oli lähelläkään Oulua.

Onneksi pillunkipeä nättipoika tajusi hävitä kotikaupungistani ja lähti jahtaamaan Itävaltalaispesää Salzburgin rivehin. Toivottavasti Martin saa maljan kohoamaan Itävallassa ilman sveitsiläistä Timo Helbling-nimistä ryyppykaveriaan.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Martin St.Pierrestä sen verran, että tämä vitun alkulima tuli Ouluun ainostaan rahastamaan ja juoksemaan pillun perässä. Vai mitä olette mieltä siitä, että MSP ennen Ouluun tuloa "lähestyi" kauniita oululaistyttösiä Facebookin kaveripyynnöin ennenkuin hän oli lähelläkään Oulua.

Eikös Junno iskenyt silmänsä Martiniin jossain lentokentällä? Ja kun hieroivat sopimusta niin tämä sika meni heti feisbuukkiin ja heitti kaveripyynnöt kehiin. Vittu, olisi iskenyt kiekkoa rysään samalla innolla. Kai teki vielä "Williamsit" ja sen takia häipyi maisemista.

Ei millään pahalla Tex Willer, mutta jääkiekkoilijat juoksee pillun perässä 24/7, olivat sinkkuja, varattuja tai jopa homoja.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Niin, nämä paikalliset ja Suomen passin omaavat Kärppien pelaajat kautta historian ovat olleet kovin puhtoisia. Liekö se sitten raskauttava tekijä MSP:n osalta, että osasi käyttää sosiaalista mediaa hyväkseen? Varmasti vaikea pala monelle sulattaa, että lätkänpelaaja oikeasti tahtoo pillua. Vastaaviahan on koko liuta tiedossa, ihan joukkueen johdosta huoltajiin.... mutta tämä taitaa olla yksityisasia, joista ei parane hurskastella?

Joo, juuri tuon terveen libidon vuoksihan se pitääkin laittaa se ylivoiman moottori ja kiekollisesti muita senttereitä reilusti edellä oleva pois. Pelit pelataan kaukalossa ja se, että jonkin muijaa/vaimoa/äitiä/tytärtä/märkääunta on lähestytty tai pantu ei ole millään tavalla relevanttia tässä keskustelussa.

Kukkahattu sopii joillekin, mutta että sen käyttämisen vielä avoimesti myöntää...
 

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kukkahattua en päähäni vedä sen takia, että arvostelen omassa joukkueessani pelanneita pelaajia, jotka eivät ole olleet mukana täydestä sydämestä. Nämä saatanan Saint Pierret ja Helblingit ovat tulleet sinne Pohjoiseen ainostaan vetämään hirmupalkkaa ja jahtaamaan niitä pilluja.

Tiedän toki arvoisa jääkoneenkuljettaja miten se hierarkia naisten ja jääkiekonpelaajien välillä menee. Kysytään vaikka IFK:n numero 27 vaimolta, että monesko tärppäs.
 
Viimeksi muokattu:

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Periaatteessahan tilanne on näin, mutta myös tällaiset Jan Snopek -tyyliset siirrot on mahdollisia eli pelaajalla on optio ulkomaille ja hän käyttää sen. Ilmeisestikään Snopekilla ei ollut mikään pelillinen pakko postua joukkueestaan ja joukkue on vieläpä sarjassa vielä avain kilpailukykyinen, joten heilläkään ei lie ollut halua ulkoistaa ykköspakkiaan. Tai sitten jossakin joukkueessa aloitetaan tyhjennysmyynti ja laatupelaajia vapautetaan hakemaan uutta seuraa. Tai esim. Sveitsin joukkueiden pieni ulkomaalaiskiintiä vapauttaa jonkun laadukkaan pelaajan.

Tässä toki piilee ne mahdollisuudet saada vaikka joku hyväkin sentteri joukkueeseen. Toki Sveitsin suunta voisi olla yksi vaihtoehto, mutta vaikka siellä onkin aika pieni tämä ulkomaalaiskiintiö, niin tuskin sielläkään hyvin onnistuneita laitetaan pihalle.

Saa nähdä minkälainen suunnitelma Aholla ja kumppaneilla on nyt tässä vaiheessa. Vai onko siellä suunnitelmaa ollenkaan. Jotenkin tämä pelaajien tuleminen ja meneminen on jo aika huvittavaa. Eihän se kerro mistään muusta, että joukkueen rakentamisessa ei todellakaan ole onnistuttu ollenkaan.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Vaikka Pyhä Pieru oli ainoa kunnollinen kiekollinen sentteri, niin eipä ne otteet olleet kaukalossa sellaisia, että saisin itkupotkuraivareita kun hänet ulostettiin Itävaltaan. Hän oli henkilökohtaisesti valtava pettymys, kun olin seurannut hänen edesottamuksiaan jo Chicagon ajoilta ja suunnittelin jopa hänen pelipaitansa ostamista. Pat Foleyn kuolemattomin sanoin: Good riddance!
 

Hurjis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ole hyvä ja toimita väittämäsi tueksi lainaukset näiltä esille nostamiltasi kirjoittajilta.

No myönnetään, että pikaisella etsinnällä suoraia ulostusvaatimuksia en löytänyt kuin Rosaa kohtaan. Pointtini viestissäni oli kuitenkin se, että kun täälläkin monet vaatii seurajohdolta sitä sun tätä ja sitten kun jotain alkaa tapahtumaan, niin sitten ihmetelläänkin että miksi sitä nyt näin tehtiin? Toki ymmärrän kuitenkin, että johto on tällä kaudella tehnyt niin paljon virheitä, että saa olla ihan oikeutetustikin vihainen.

Pahoittelen jos pahoitin mielesi tästä, mutta ehkäpä nyt ymmärrät pointtini paremmin.
 
Vaikka Pyhä Pieru oli ainoa kunnollinen kiekollinen sentteri, niin eipä ne otteet olleet kaukalossa sellaisia, että saisin itkupotkuraivareita kun hänet ulostettiin Itävaltaan.

Samoilla linjoilla. Minusta pelaajan ominaisuus "sentteri" ei tee hänestä tuikitarpeellista joukkueelleen. St. Pierre pelasi huonosti, pelkäsi Rosaa enemmän laitoja, puolusti ehkä joukkueen heikoiten (no ei ehkä yhtä heikosti kuin Tenkrat, jolla ei oikein ole pelikäsitystä) ja menetteli kiekkoja melko hurjasti. Välillä oivaltavia syöttöjä, napakkoja laukauksia ja muutoinkin hyvää hyökkäysalueen peliä. Enemmän kuitenkin oli niitä jäätymisiä, käsittämättömiä syöttöjä paineettomasti suoraan vastustajalle ja kiekon menetyksiä kaksinkamppailutilanteissa.

JOS valinta oli ulkoistamisessa Rosan ja St. Pierren välillä niin itse olisin päätynyt myös St. Pierreen. Herrojen ero on siinä, että mikäli potenttiaali saadaan kaivettua esiin, on Rosan kanssa ihan sama ketä on samassa ketjussa. Hän suorittaa kyllä yksinkin. St. Pierre puolestaan ei yksin pelin kulkua käännä. Itselle tuli koko kärppäajan mieleen, että hän on enemmän pelin "ulkopuolinen oivaltaja" kuin kanadalainen taitosentteri.

Joka tapauksessa aivan huikea pettymys, kuten Rosakin. En jää kaipaamaan itse pelaajaa, mutta jään kaipaamaan tietoa, miten hän pelaisi mikäli joukkue muuten toimisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös