Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 970 529
  • 43 988

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Olisi illan sykähdyttävin hetki, jos Hannulan mikrofonin piuha vedettäisiin irti.

On toisaalta taito saada pönttöön valahtava pökälekin vaikuttamaan huikealta spektaakkelilta.

Ja Hannula rakettireppunsa kanssa em2012 Helsingissä. Nevö foget.
 
Olisi huiman kova suoritus. Kuka se näistä maailmaluokan leideistä totesikaan, että _joka ikinen_ hyppy yli 4,70m on maailmanluokan hyppy ja vaatii täydellistä teknistä suorittamista. Muutama leidi toki hämää tätäkin tasoa, kun pomppivat 4,90m yli. Mutta pääsääntöisesti 4,70m on erittäin, erittäin kovaa valuuttaa.

Menee kun uskaltaa vaan hypätä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kauden paras edelleen 12.91. Jotain realismia näihin toiveisiin. Ei ole Korte vielä SE-kunnossa eikä 12.70 alitus ole nyt näköpiirissä.

Viestieni sävystä Korteen kohdalla saattaa havaita pientä piikittelyä juurikin noille totaalisen turhille höpöhöpöjutuille. Jos juoksee vielä joskus 12.7x ajan, voi olla tyytyväinen.

Vetter kiitti jo suomeksi. Passia kouraan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: VT

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Keihäänheitolle on käymässä mäkihypyt. Takana loistava menneisyys.

Sitä se on kun nojattiin Pitkämäkeen ja sidekick-Ruuskaseen sellainen vuosikymmen ja unohdettiin tulevaisuus sekä kehitys. Nyt korjataan hedelmiä ja Helanderkin jo yritetty pilata kaikin keinoin.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei sentään. Keihäänheitossa on edelleen nuorissa harrastajia ja lahjakkuuksia. Mäkihyppy on lajina kuolemassa Suomesta kokonaan ja junioreiden kisoissa ei ole oikein edes osallistujia.
No menestyksen suhteen ainakin. Arvokisoissa top8-sijoitus on jo kova suoritus. On se toki parempi kuin mäkihypyssä, mutta mitalit menevät muille meidän entisissä leipälajeissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös