Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 992 595
  • 44 024

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Hannula taas huikeana. "Myrsky repii puita ja taivas salamoi" :)
 

Ralph

Jäsen
Nyt samanlainen alkuerä, mutta ei vaan Suomi hyytynyt vaan jatkoi loppuun asti. Iran vähän vaisu tai väsynyt, en tiedä. Suomi pelaisi tänään lohkon kolmospaikasta, jos ei olisi Puerto Ricolle antanut turhaan niitä erävoittoja.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ei nyt vielä, mutta ehkä odotuksiin nähden voi ollakin. Toivottavasti ei käy kuin Puolaa vastaan että ollaan yhteen erävoittoon tyytyväisiä.
Joo tuli katseltua sijoituksia Wikipediasta, ja ainakin 2014 oltiin Serbian kanssa sijalla yhdeksän. Eli ei taida olla kaikkien aikojen MM-turnaus Suomelta, mutta voidaan kai sanoa että odotuksiin nähden kaikkien aikojen MM-turnaus.
 

Ralph

Jäsen
Kaikkien aikojen MM-kisaturnaus Suomelta lenttiksessä?
Kuten Rara sanoi, ennakko-odotuksiin nähden kyllä. Mutta neljä vuotta sitten Suomi jakoi ysisijan Serbian kanssa eli Suomi oli top-kymppi maa. Nyt ei sinne asti riitä.

No sanoit saman itsekin heti.
 

Ralph

Jäsen
Rantaperkiön Iskun viime vuodet ovat olleet huonoja ja köyhiä, nuorten kehittämistä. Ensi kaudelle piiiiitkä putki pääsarjatasolla tuli päätökseen, ei riitä Tampereella rahat. Mutta huonoista ajoista huolimatta tuolla oli äsken kolme pelaajaa kentällä, jotka pelasi kaudella 2015-16 Iskussa samaan aikaan. Eli Sinkkonen, Kaislasalo ja Mäkinen, mutta viimeisenä mainittu lähti just penkille.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Eikö Suomi voinut haastaa äsköistä tilannetta kaksoiskosketuksena?

Noniin, Hoivala selittikin tilanteen. Hyvä ettei haastanut.
 

Ralph

Jäsen
Brasilia voitti Kiinan 3-0 ja nousee lohkokärkeen. Tämän lohkon kakkonen tulee Suomea vastaan ja nyt varmistui, ettei se ole ainakaan Ranska. Se on Brasilia, Hollanti tai Kanada, riippuen illan Kanada-Ranska-ottelusta.

- jos Kanada voittaa 3-0 tai 3-1, Suomen lohkoon tulee Brasilia
- jos Kanada voittaa 3-2, Suomen lohkoon tulee Brasilia tai Kanada, riippuen kummalla on huonompi pistesuhde. Voitot, pisteet ja erät tasan näillä, joten pisteitä vertaltaisiin
- jos Ranska voittaa, Suomen lohkoon tulee Hollanti
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Toinen erävoitto Iranilta! Miten tää jengi on voinut kompuroida EM-karsinnoissa? Olisivat laittaneet korkin kiinni ja pelanneet karsinnoissakin.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Noi superslomot Krastinsin lärvistä on kyllä viihdyttäviä. Erä taskuun, hyvä pojat!
 

Ralph

Jäsen
Jos Suomi ei olisi löysäillyt Puerto Ricolle niitä turhia erävoittoja, Suomi pelaisi nyt seuraavassa erässä lohkon kolmospaikasta, mutta näillä mennään sano.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Voivoi kun Iran ottaa nyt kaulaa.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Voi perseen perse, kun kaksi pallorallia menetetty vaikka olisi ollut paikka naulata. Nyt Iran taas parin pisteen päässä.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Siinä oli hyvä tilaisuus tappaa pallo ja tasoittaa 24:ään, mutta Iran hoitaa ja voittaa.
 

Ralph

Jäsen
Ai että, Krastinsilla oli paikka tasoittaa, mutta ei. No, viidennessä erässä sitten.
 

Ralph

Jäsen
USA voitti murskaavasti Tunisian ja USA:sta tuli toinen lohkovoiton varmistanut joukkue. USA:n ainoa varma jatkolohkovastustaja on tämä Iran.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Pojat taistelee, mutta ei taida ihan riittää.
 

Ralph

Jäsen
Kisojen toistaiseksi pisin erä tulossa? Japani-Argentiina on 28-28, pisin erä on Kanada-Egyptin 30-28. Japanin on pakko voittaa tämä erä tai jäävät lohkossa viidenneksi. Argentiinalle riittää tämän kolmannen erän voittaminen jatkopaikkaan.

Tilanne siis erissä 1-1, kolmannessa nyt 28-28.

Kun toistaiseksi pisin mainittiin, niin lyhin oli Venäjä-Tunisia-pelin se murhaava 25-6. Se oli nykyisellä pistelaskusysteemillä MM-historian lyhin.
 

Ralph

Jäsen
Argentiina voitti 32-30 ja menee lohkonelosena jatkoon. Menee H-lohkoon, jossa ei vielä muita jengejä selvillä. Sinne tulee D1 (Bulgaria tai Puola), C2 (Serbia tai Venäjä) ja B3 (Hollanti, Kanada tai Ranska).

A-lohko oli ennakkoon helpoin, Argentiinan olisi pitänyt pystyä olemaan kakkonen, mutta tiukolle meni olla edes nelonen. Ihan täysfloppi nyt ei kuitenkaan ole, kun jatkoon menevät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös