Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 963 805
  • 43 985
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Nyt on kyllä Markkaselta heikko peli, tosin niin on koko Chicagolta. Markkasella taitaa olla puolikkaan jälkeen yksi donkkikakkonen ja kaksi vaparipistettä, yksi blokki ja yksi tai kaksi riparia. Lisäksi vähän hukassa oman paikkansa löytämisessä omassa päässä ja joitakin kertoja tullut kiire sinne missä pitäisi olla. Ensimmäisen matsin Paynesta ei ole tietoakaan, vaan on jotakuinkin ainoa vaarallinen Bullsin mies tänään.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Sveitsin Luzernissa tapahtuu jotain suurta. Johannes Vetter on heittänyt kaikki neljä tähänastista heittoaan yli 90 metrin parhaimpanaan 94,44!!
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Wimbledonissa Kontinen/Peers siirtyy puolivälierän viidennessä erässä 3-0-johtoon. Jokohan alkaisi ratkeamaan. On kyllä ollut melkoinen kaksipäiväinen trilleri sateiden takia. Kolmas ja neljäs erä kestivät molemmat lähes tunnin ja yhteensä on taidettu vääntää kohta jo 3½ tuntia.

EDIT: No viimeinen erä olikin sitten ihan täyttä ykkösparin näytöstä ja homma pakettiin alle 20 minuutissa 6-1. Eipä tuo kokonaispeliaika lopulta kuin 3h 17min.

Nyt on Kontisella sitten pari peliä aikaa latautua illan sekanelinpeliin samalla kentällä.
 
Viimeksi muokattu:

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Viime kesänä orastaneesta suomalaisen naiskeihäänheiton tason noususta ei nyt näy merkkiäkään. Mitähän on tehty väärin ja ihan joukolla?
 

Beergenheim20

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Jokerit, OJ
Aika jännä, ei niinkun mitään kehitystä näillä meidän heittäjillä. Tasasta 55-60m heittoja vuodesta toiseen.
Nojoo, massaa on sentään muistettu hankkia. Siinä missä nämä tämänkin kisan kärkikaksikko on sikspäkeillä varustettuja, jänteviä naisia niin nämä meidän kärkiedustajat on jotain muuta. Kangaskin tosiaan saanut massaa lisää ja ei vaikuta enää yhtä jäntevältä kuin aiemmin. Ei tää mitään kuulantyöntöä ole
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Perjantai-illan ratoksi menossa Wimbledonin sekanelurin välierä Kontinen/Watson - Soares/Vesnina. Kontinen parinsa kanssa yhden erän voittanut ja toinen erä tasan 2-2. Ainakin Eurosport Playeristä näkyy, muuten en tiedä.

EDIT: 2. erä 5-5, sitä ryöstöä odotellessa.
EDIT2: Tie breakissa oli jo ottelupallo breikkitilanteessa, mutta siitä suoraan kolme palloa takkiin ja häviö, eli ratkaiseva kolmas erä kutsuu.
 
Viimeksi muokattu:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Oliks Venus tokassa erässä ihan luokaton vai jäikö vai reilusti paremman jalkoihin? Ei kai ihan jokapäivä finaalissa pääty erä 6-0.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jolyon Palmerin kisa jäi lämmittelykierrokselle. Ollut aivan järkyttävän huono kausi Palmerille tämä.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
On se Verstappen vaan huikea näissä lähdöissä, taas haki agressiivisesti heti alkuun ohituksia ja pääsikin Vettelin ohi eikä ollut Kimikään kaukana.

Vettelin jarrut myös savusivat aikalailla lähdössä, ehtiköhän jotain vauriota aiheutua jarruille tuosta ylikuumenemisesta?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kvyat ei kyllä ikinä petä, aina sattuu ja tapahtuu. Käsittämätön tunari, eikä ollut ensimmäinen kerta kun töhöilee tallikaverinsa ulos kisasta.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Yllättäen Kimiltä tehot säädetty varikolta minimiin että sebu poika pääsee kantaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös