Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 991 355
  • 44 020

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Alkoiko nyt vasta SB:ssä näkyä Pantherssin rissujen nimettömyys koska paljon ovat pudotelleet. Toki Camkään ole parhaimmillaan ollut. Epäilin runkkarin jälkeen, en epäillyt kahden upean voiton jälkeen mutta nytten sitten tälläinen peli. On tuo Denverin D uskomaton.

Eipä ne Newtonin heitot kummoisia ollut, ei se kuitenkaan mikään Rodgers ole että pystyisi juoksusta heittämään. Newtonin kohdalla joko tai heittää taskusta tai juoksee itse.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Panthers lähti suosikkina otteluun suosikkina, mutta niin vain Broncos vei. Aika suvereeni Denverin puolustuksen esitys, ainakin toisella puoliajalla, jonka katsoin. Pakko kai se on alkaa uskoa vanha viisautta, että hyökkäys voittaa runkosarjoja, mutta puolustus mestaruuksia. Carolinankin puolustus oli hyvä, ja Manning kaukana suuruden päivistään, mutta tarpeeksi Denverin hyökkäys sai kuitenkin tehtyä. Vaan aivan mahtava puolustus kyllä Denverillä, kun Newtonin sai noin nollattua. Milleristä MVP!
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Olipa hyvä hetki hypätä bandwagoniin mukaan! Hieno fiilis vaikken ole Broncosia sen enempää seurannut. Pitää alkaa. Denver, aina, ikuisesti ja joka lajissa.
 

Butters

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Seahawks
Tälläistä epätoivoista puolustuksen viivytysvoittoa toivoin Seahawksilta läpi alkukauden viimeisen neljänneksen tappioiden. Näin helppoa se on kun osaa. Onnea Broncosille! Von Miller ja kumppanit olivat parhaita. Manningista tulee vähän mieleen Kime ja viime kesä vaikka roolia "hiukan" enemmän olikin! Tähän iso hymiö
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Millainen lie Elin ja Peytonin suhde? Eli ei oikein näyttänyt onnelliselta kun velipoika varmisti voiton. Onko todellakin noin viilipytty vai kateellinen veljelleen?
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Näinhän siinä jälleen kävi, jotta oma suosikki voitti. Näissä ei ennakkosuosikit oikein juhli.
Hirveä määrä säkityksiä kyllä yhteen (vielä näin tärkeään) peliin. Mutta ehkä tätä on kivempi katsoa kuin jatkuvia palloralleja päästä päähän. Olihan tosi kehno esitys hehkutetulta Newtonilta.
 

Ralph

Jäsen
Totta. Turskilla olikin huono päivä tänään.
Todella huono, kun ei yhtään norjalaista ollut kolmen parhaan joukossa. Pitäisikö Norjan hiihtoliiton johtoa alkaa potkimaan ulos, onhan tämä kansallinen häpeäpäivä.
 

Pekkis

Jäsen
Pitäisikö Norjan hiihtoliiton johtoa alkaa potkimaan ulos, onhan tämä kansallinen häpeäpäivä.

Pihalle vaan. Samalla voisivat romuttaa koko valmennussysteeminsä. Itse asiassa ovat nyt niin syvässä montussa, että koko kansallisen urheilusponsoroinnin painopisteen voisivat siirtää välittömästi jääkiekkoon. Ihan niin kuin meillä Suomessa.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Hittolainen, Poutala jäi 0,006 sekuntia 500 m:n MM-pronssista. Olisi ollut miehelle eka arvokisamitali.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Eilen Trumpin kaatanut Hull selvitti tiensä illan puolivälierään voittamalla Ian Burnsin.

Ohan tää shoot out ihan oma lajinsa. 10 minuuttia, Wilson-Svail olivat saaneet taululle vasta pisteet 16-9, Svail pussitti punasen, värin, punasen ja peli oli tasoissa kellon näyttäessä noin kaks sekuntia. Juoksi pöydän toiselle puolelle ja tinttas silmät kiinni sinne päin pinkin pussiin ja voittoon ilman uusintoja. Oli se nyt sellanen 2000 punnan arvonen pyrähdys.
 
Oli kyllä hyvä juttu Yleltä tämä Sm-viikonloppu, kun sai nähdä useita harvemmin (jos koskaan) televisiossa näkyviä lajeja. Biketrial oli mielestäni näyttävin ja vaativin, mutta tykkäsin suurimmasta osasta muista lajeista. Toivottavasti Yle jatkaa uusien lajien näyttämistä myös tulevina vuosina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös