Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 979 089
  • 44 019

vitozzius

Jäsen
Koleaa huomenta (+11 °C). Pika-aidat ja Elmo 6/6 (hurja PB 14,51!). Kohentuuko ennätys 300 vai 400 pisteellä..

e: ja sitten annetaan yleisön palella lähes tunti ennen seuraavaa tapahtumaa..
 
Viimeksi muokattu:

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ottelun paras kiekkomies saksalainen Nowak heitti kaksi ekaa verkkoihin. Päätti sitten heittää kolmannen ilman vauhtia, sekin verkkoihin. Se oli hänen ottelunsa siinä.
 

TKH

Jäsen
Universiadeissa Kangas pudotti kolmannella heitollaan Nokelaisen kolmelta viimeiseltä kierrokselta kolmen sentin turvin heittäessään 53,57. Tällä hetkellä kolmen kärki on aivan nipussa 60 metrin viivan molemmin puolin.
 

vitozzius

Jäsen
"En ole vielä kokenut pitkän urani aikana tällaisia olosuhteita. Kaikki tätä pienemmät kilpailut olisi tässä säässä varmaan peruutettu. Sadesumu ja myrskytuuli poikki kentän oli tänään pääosassa, kertoi Suomen joukkueen johtaja Vesa Rantanen." Näin siis Gwangjussa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ruotsin Malmberg voitti naisten aidatun ratakierroksen loistavalla taktisella juoksulla ja omalla ennätyksellä. Malmberg juoksi alkuerissä jotain 59 tasan ja omaan silmään jotenkin vaikean oloisesti, mutta niin se vaan taisi olla järkevää voimien säästelyä. Kyllä ne länsinaapurissa osaa.

Reilun 10 min päästä Suomen jermut samalla matkalla.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kanervolle hopeaa uudella ennätyksellään 49,66. Mörö oli juoksun kuudes 50,27. Hieno juttu Kanervon mitali, Möröltä odotin enemmän. Oskari aloitti hieman yllättäen kaikkein kovinta vauhtia ja joutui antamaan periksi loppusuoralla. Kanervolta kaikkinensa loistava juoksu, mutta ei mahtanut loppusuoralla alle 49 juosseelle puolalaiselle mitään.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mites tämä nyt meni, Federer pelasti seitsemän eräpalloa ja sitten hoiti omalla kolmannellaan. Erät 1-1 ja jonkunmoinen vääntö voi olla vielä edessä.
 

vitozzius

Jäsen
Elmo Savola ottelun 7. pistein 7743. 8/10 lajissa ennätys ja itse ottelussa parannusta 432 pistettä!

Suomalaisten parhaat pisteet vuodesta 2006:
1. Ojaniemi 8111 (2006)
2. Raunio 7862 (2006)
3. Barrineau 7762 (2015)
4. Savola 7743 (2015)
 
Viimeksi muokattu:

TKH

Jäsen
Jaakkola ei saanut tulosta kahdella ensimmäisellä heitolla, mutta hyvin piti hermo viimeisellä heitolla - 73,54 ja finaaliin. Tämä siis 19-vuotiaiden EM-kisoissa.
 

TKH

Jäsen
Artun pikkuveli näyttää mallia siitä miten arvokisoissa esiinnytään - toisella 70,90 PB ja kolmannella 71,22 PB. Aaron heitti jo karnevaaleilla useamman 71 metrisen, mutta kaikki sektorista ohi.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Ilonen parantanut ja +1 tuloksessa 13 reiän jälkeen. Tällä pelillä ei kuitenkaan ole asiaa viikonlopun kierroksille, cut-raja tulee varmaankin olemaan -3 tietämillä mikäli tulostaso pysyy samanlaisena myös huomenna
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös