Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 964 178
  • 43 985

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää Helenius on kyllä suuri vitsi. Kaksi tappiota, mutta niin vain talli pitää miehen recordin puhtaana. Maine on mennyt jo kauan aikaa sitten ja vihdoinkin suuri yleisö alkaa kääntymään Heleniusta vastaan.

Vähän sama fiilis. Rekordia rakennetaan ottamalla voittoja kehäraakeista ostettujen tuomariäänien voimin. Robbea ei voi voittaa Sauerlandin tapahtumissa kuin tyrmäyksillä.

Tosin tätähän koko ammattinyrkkeily pitkälti on tänä päivänä.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jopa kotikehä huomioiden yllättävän selkeä pistevoitto, mutta olipahan tylsä matsi. Enemmän pitäisi hyökätä, eikä vaan seisoskella. Nyt jäi semmonen "onks pakko mennä suihkuun, jos ei tullut hiki"-fiilis.

Just näin ! Aivan käsittämätön flegu! Hei siel oli matsi tänään, Robbe.. Aivan niin kuin Robbe olis ollu jalaton ja kädetön. Mielenkiintoista kuulla kootut selitykset.
 

Vilu #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko, nekkailu, Oranje, NFL
Nyrkkeilyä seuraamattomat näköjään kommentoivat kovin kärkkäästi. Toki arvostelutuomarien pisteet menivät rankasti yläkanttiin Robben kannalta, mutta itse sain Heleniuksen voittajaksi kahdella pojolla ilman mitään kotiinpäin vetämisiä. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että paska suoritus Robbelta odotuksiin nähden. Oikea käsi (ja sen myötä henkinen kantti) ei ole enää entisensä. Tässä matsissa kuitenkin ihan turhaa kitistä mistään kotikehätuomioista.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Abrahamin silmäkulma jo auki toisessa erässä. Onpas ollut viihdyttävä alku ottelulla. Ja Stieglitz jatkaa myllyttämistään kolmannessa erässä. Huh huh...

Edit. Ja Stieglitz voittaa tuomarin keskeytyksellä. Ilmeisesti lääkäri katsoi, että silmäkulma on turvonnut niin paljon, että sillä Abraham ei enään kunnolla näe.
 
Viimeksi muokattu:

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Sade on kyllä huono homma Kimin mahdollisuuksia ajatellen. Kimihän valitteli jo eilen aika-ajossa pidon puutetta ajettaessa sateella eli Lotuksella samanlaisia ongelmia kuin viime kaudella.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo huono homma tuo sade kyllä.. Nyt toiveet lähinnä hyvässä tuurissa.

Startista voi tulla mielenkiintoista.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Vettähän ei juuri nyt sada ja intermediatella ajetaan varmaan muutama kierros ja siirrytään slickseihin.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Alonso ulkona!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Vitun tyhmä tuo Alonso.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

Outsider

Jäsen
Miten Alonsoa ei liputettu pois tuolla siivellä? Siinä olisi vähän huonommalla tuurilla lähtenyt Webber ja lujaa edestä mukaan. Järjetöntä pelleilyä Ferrarilta. Lotukset ei näköjään pääse mihinkään.

Edit: no eipä siinä toisaalta ollut kauheasti aikaa tuomaristolla puuttua asiaan, kun siipi hajosi noin äkkiä uudelle kierrokselle lähtiessä, eli pistetään täysin Ferrarin piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös