Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 988 547
  • 44 019

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Taitaa tässä ilmentyä hyvin miten paljon salibandy on viimeaikoina lajina kehittynyt. Vanhat parrat ei enää pärjää. Pelinopeus, fysiikka... kaikki on Ruotsilla valovuoden Suomea edellä.

Ja kehittyy edelleen, kun nyt vasta alkaa tulla näitä sukupolvia miesten tasolle jotka ovat vauvasta asti pelanneet nimenomaa salibandyä.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Ja kehittyy edelleen, kun nyt vasta alkaa tulla näitä sukupolvia miesten tasolle jotka ovat vauvasta asti pelanneet nimenomaa salibandyä.

Juurikin näin. Salibandyliigan kärkijengeissä on edelleen pelaajia jotka ovat aloittaneet lajin harrastuksen vasta melkein täysi-ikäisenä. Mutta ei salibandy lajina kahdessa vuodessa nyt niin paljoa ole kehittynyt, että Suomi jäisi vääjäämättä näin pahasti jalkoihin. Henkisellä tasolla ne Suomen suurimmat ongelmat on tässäkin lajissa.
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Henkisellä tasolla ne Suomen suurimmat ongelmat on tässäkin lajissa.

Höpöhöpö. Ongelmat ovat siinä, että avainpelaajat ovat uransa loppukaarteessa ja puhti sekä taso ei yksinkertaisesti enää riitä. 08 ja 10 nähtiin, että ei se henkisestä kantista ole kiinni.
 

Taikakaulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erän huippukohdat:
-Selostajan ja kommentaattorin kommentit
-Suomalaisen kuumentuminen
-Maalivahdin pois ottaminen 1-9 -tilanteessa nousun toivossa, jooh
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kyllä tämä finaali kaatui suomalaisten maalivahtien epäonnistumiseen, ja myös koko joukkueen peli oli todella heikkoa.

Toivoniemelle meni neljä maalia etukulmasta sisään ja Kososelle meni taas neljä ensimmäistä vetoa sisään.

Ei noilla torjuntaprosenteilla voi yksinkertaisesti voittaa pelejä. Toki vedotkin ovat olleet maailmanluokkaa.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Joo "pää ei kestä" -tematiikka istuukin vitun hyvin tähän joukkueeseen, joka on kaksi kertaa jo maailmanmestaruuden voittanut. Ei ne henkiseltä puolelta ongelmat löydy, vaan ihan puhtaasti tämänhetkisestä tasoerosta + suomen veskar(e)illa aika farssi-iltapuhde.

Illan hämmentävintä antia se, kuinka joku jaksaa vahingoniloita tällaisesta matsista ympäri kaikenmaailman nettifoorumeita. Pistää mietityttämään, kuinka pieni ihminen voi olla. Toisaalta, samojen tyyppinen jatkuvasta vitutuksesta ja negailusta päätellen oma elämä on sen verran paskaa, että hyvä kun löytävät ilonsa jostain.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
suomen veskar(e)illa aika farssi-iltapuhde.

Suomi on ollut ihan vastaantulija. Ruotsi laukonut kisojen parhaan maalivahdin reikäjuustoksi ja kakkonen sai ekat torjuntansa 5. ja 6. laukauksesta. Hyviä vetoja naurettavan hyviltä paikoilta. Näytti jotenkin, että suomalaisilla oli mailat väärinpäin? Vai koittiko ne tarkotuksella ottaa palloo pois selkä pallollista kohti?
 

bluesblues

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Espoon Oilers
Itse olin aluksi tosi skeptinen Ruotsin mahdollisuuksiin kun mm entiset maajoukkuetähdet Jihde, Calebbsson, Svensson ja Djurling jäivät maajoukkueesta pois muutaman vuoden sisällä. Nytten en voi muuta todeta kuin että Ruotsin joukkue on pelottavan vahva. Kaikki pelaajat ovat pitkiä atleetteja, joilla pelinopeus huomattavasti Suomea kovempo. Lisäksi vedot ovat aivan jäätäviä kuten tässäkin pelissä muutaman kerran on nähty. Suomella on sama tie edessä tulevina vuosina.
 
Mikäs grungeletti siellä alkoi riehumaan, eikö pää kestä?

Ei selvästikään kestänyt ainakaan tuossa tilanteessa. Muutenkin suomalaisilta on nähty useassa tilanteessa selästä tuuppimista ja muutenkin puolirikollista peliä. Toki turhautumisen ymmärtää kun tilanne on taululla tuo mikä on. Kyllä silti grungeletillä (Vänttinen) on todistetusti pää joskus kestänytkin, mm. vuoden 2008 MM-kisojen finaalissa, jossa Vänttinen naulasi 3 maalia Ruotsin verkkoon.
 
Maali kerrallaan, kyllä se siitä. Nyt ollaan jo kommentaattorin mukaan siinä tilanteessa että kurottavana oleva ero on jo niin suuri kokonaisuus ettei pelaajat pysty sitä hahmottamaan.

Mutta siitä huolimatta, 9-2. -7

E: 9-3. -6
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Enää kahdeksan.

Enää seitsemän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös