Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 979 089
  • 44 019

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Ja Seattlen voitto on enään sinettiä vailla. 5:29 jäljellä ja uudet downit Seattlelle. Dallasin aikalisät loppu ja enään ainoa mahdollisuus on joko intteri tai fumble.
 

#76

Jäsen
Jetsille armopala, kun vihellettiin pass interference vaikkei tilanteessa tuntunut olevan mitään. Holmes kerännyt aika hyvin puolustuksesta virheitä.
 

#76

Jäsen
Mielenkiintoista, katson Jets vs. Steelers matsia ja samalla auki espn tulossivu, minne tuli Jetsin haasteen tulos ennenkuin tulos näytettiin ruudussa. Onkohan tässä nipslippelko pelissä?
 

#76

Jäsen
Steelers 17 pisteen johtoon eli eiköhän se ollut siinä. Ensi viikolla taas monta mielenkiintoista peliä, kun mm. Tappiottomat Eagles ja Cardinals kohtaavat. Siihen vielä päälle etukäteen ehkä vaikeimmaksi arveltu Ravens-peli Patsillä edessä. Kumpikin joukkue tulee peliin tappio niskassa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Historian havinaa

Huhheijaa mitä rallia Broncos - Falcons matsissa. Peyton Manning heittää ensimmäisen kolmen minuutin aikana kaksi intteriä, tuomareiden tuomioista pari käännetään tarkistuksen jälkeen ja muutenkin hirveetä hulabaloota ja torikokoustamista, Falcons teki 1 yardin pelillä td:n jne... Manningille kolme interiä ekan neljänneksen aikana plus taisi yksi fumble-menetyskin tulla Broncosille. Ei se nyt ihan tuubiin menny.

Falcons pyyhkii kyllä Broncoilla perseensä, ellei tohon hyökkäykseen saada jotain tolkkua. Nyt taitaa keskittyminen on ihan pisin vittuja kaiken muun möyhyämisen takia ja Manning voisi palata vanhainkotiin vai mistä lie revitty. Täysin sekasin koko paketti. Uskomatonta että Steelers pystyi jotenkin häviämään näille!

Tästä tulee täydellinen perseraiskaus, Ryan vie peliä ihan miten haluaa ja Broncos on täysin koomassa.

Ensimmäisen puoliajan loppuun sitten Broncosilta kaikki-tai-ei-mitään, 4th downilla puolessakentässä riskiheitto incomplete, mutta puolustajan penalty pelasti. Manning pesee kasvojaan ja onnistuu td-heitossa, joka tosin tuomitaan out of bounds, mutta vähemmän yllättäen käännetään. Pikku tuurinpoikanen, että oltiin alle 2min kun haasteet oli loppu. Noi tuomarit on kyllä aivan paskoja. Pasi Rautiasen sanoin: "antaa poikien pelaa!"

7-20 Falcons after 2nd
 
Viimeksi muokattu:

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Kohta mennään Singaporessa aika-ajojen muodossa. Räikkösen pitäisi tuo viides ruutu melkeinpä pystyä ottamaan, mikä vähän huolettaa, mutta toivotaan onnistumista.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kohta mennään Singaporessa aika-ajojen muodossa. Räikkösen pitäisi tuo viides ruutu melkeinpä pystyä ottamaan, mikä vähän huolettaa, mutta toivotaan onnistumista.

Joo kyllä aika paljon epäilyttää ainakin täällä suunnalla tuo viides ruutu. Täydellisellä suorituksella siihen mahikset, kun ainakin Mäkit, Alonso ja Vettel mene edelle. Webberin kanssa varmaan Räikkönen taistelee samoista sijoista.

Tylsästi todennäköisintä riviä veikkaan aika-ajojen top-kolmoseen, eli Vettel-Hamilton-Alonso. Räikkönen 6:s, Kovalainen 19.

Ja eikai Fasö luullut sentään, että aika-ajot kolmelta alkavat? :D
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli luokaton aika-ajo Räikköseltä. Tallikaveri 4. ja Kimi 12. Kimi vielä kulutti paljon renkaita näissä aika-ajoissa, joten niidenkin etu kisaan on aika pieni. Vielä kun radalla ohittaminen on vaikeaa, niin alkaa maailmanmestaruus karkaamaan.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Nyt täytyy toivoa, että Hamilton, Maldonado, Grosjean akseli saa jotain hämminkiä aikaan. Helpottaisi Kimin nousua.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää on hieno rata, jossa ohituksella on vielä arvo. Näinhän ajettiin ennen kaudet läpeensä.

On juu, jos vain jossakin olisi tilaa. Nyt nopeampi jumittuu helposti hitaamman taakse. Ohitusyritykseen tarvitaan edellä ajavan moka, muutoin linjalta ei kannata poistua -> häviät itse.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rellulta aika heikko suoritus Kimin kohdalla. Schumi olisi ollut ohitettavissa stoppien aikana, mutta Kimi jäi lisää. Liian myöhään tuli tuo renkaiden vaihto.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Räikkönen roikkuu Schumin perässä varmaan loppukisan.. Ei oikein Lotuksen taktiikat toimineet.
 

Bo'er

Jäsen
Toi hiton Schumi tuntuu olevan joka kisassa Kimin edessä hidastelemassa. Tuolla kun ei ohi pääse, niin varikko taitaa olevan ainoa mahdollisuus. Siinäkin Lotus tyri ekan mahdollisuuden.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taisi mennä vaihdelaatikko? Ei tuntunut menevän vaihde silmään, vaikka kuinka yritti.

Joo näinhän se meni. Vapaalle heitti ja siitä ei mihinkään muuttunut. Autokin rupesi heittämään savuja pihalle kesken mutkan. Harmi homma Hamiltonin ja mestaruuskamppailun kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös