Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 991 315
  • 44 020

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Button ja Perez spinnaa yrittäessään ohittaa Kovalaista.
 

Ralph

Jäsen
Tuo Perez on kyllä hieno kuljettaja. Sählää ja riehuu kokoajan, enemmän tälläisiä kuljettajia mukaan!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heikin hyvä kisa meni tuohon etusiipirikkoon.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harmi että Kimi menetti tuon yhden sijan Hülkenbergille sen Perezin pöljäilyn takia.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuudes kisa, kuudes eri voittaja. Hieno viikonloppu Webberiltä! Red Bullista tuli ensimmäinen talli tällä kaudella joka on pystynyt ottamaan kaksi voittoa.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tällä radalla voi oikeasti taistella voitosta. Aika-ajot ja startti hyvin, niin voitto tulee. Hienot puitteet, paska rata ja tylsä kisa. Monaco.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tiukkaa on kyllä MM-pisteissäkin. Kärkikolmikko kolmen pisteen sisällä ja sijalla 6. olevalla Kimilläkin on vain 25 pistettä kärkeen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hitusen liian myöhään alkoi tuo sade.
 

RDivis

Jäsen
Pitkään pelaamatta tänä vuonna ollut Lleyton Hewitt on vaikeuksissa Kavcicia vastaan. Kavcic johtaa erävoitoin 2-0 (7-6, 6-3)

Ranskan avoimia siis.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jarkko Nieminen voitti Ranskan avointen 1.kierroksella I.Andrejevin luovutuksella erien ollessa 1-1 ja Jarkon johtaessa kolmatta 2-1. Seuraavalla kierroksella sitten todellinen testi kun vastaan asettuu Andy Murray.

Onni kuitenkin onnettomuudessa, Murray lienee voitettavissa unelmapelillä, kun massalla pelataan. Federer, Nadal, Djokovic tai musta hevonen Isner olisivat vaikeampia.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Eikö kukaan seuraa Ranskan avointen naisten peliä nyt, jossa pelaavat Serena Williams ja Virginia Razzano? Aivan mahdotonta draamaa on ottelu tarjonnut jalkavaivoista totaaliseen henkiseen romahtamiseen!
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
No huh huh mikä peli Williams vastaan Razzano. Williams johti katkaisupeliä 5-1 toisessa erässä, mutta niin vaan Razzano nousi. Kolmannen erän 5-3 tilanteessa Razzanolla varmaan 10 ottelupalloa ennen kuin onnistui ja tiputti Williamsin.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
San Antonio on kovassa iskussa Oklahomaa vastaan NBAn läntisen konfrenssin 2. finaaliottelussa. 68-52 3.neljänneksen alkupuolella. Melkonen ero joukkueiden syöttöpelissä ja vapaiden heittopaikkojen löytämisessä. San Antonio tekee jatkuvalla syötöllä näyttäviä syöttöketjuja ja saa hyviä heittopaikkoja. Oklahomalla puolestaan menee enemmän yksin puskemiseksi. Aika paljon saa tapahtua jos ottelu vielä kääntyy, eikä Spurs mene ottelusarjassa 2-0 johtoon

78-58 isät vastaan pojat menossa. Saa nähdä mitä tapahtuu kun siirrytään Oklahomaan. Ehkä siellä on vähän tasaisempaa

edit. Ehkä innostuin vähän turhan aikasin San Antonion pelistä ja julistin "varmaa" voittoa vaikka peliä oli jälellä vielä 20 minuuttia. Oklahoma sai sekotettua ja hidastettua kotijoukkeen peliä rikkomalla heikkoa vapaaheittäjää Tiago Splitteriä viitisen kertaa putkeen 3.neljänneksen lopussa ja ovat hivuttautuneet jo 9 pisteen päähän 4.neljänneksen alussa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Murray on vaikeuksissa Niemisen kanssa. Nieminen vie ensimmäistä erää puhtaasti ja vielä jonkin sortin kramppia ilmeisesti Murraylla. Toivottavasti Nieminen pääsee kuitenkin ihan pelaamalla lyömään Murrayn.

Edit. Nyt näyttää Murray siltä, että tulee luovuttamaan. Tilanne 5-1 Niemiselle ensimmäisessä erässä.

E2. Ja erä Niemiselle 6-1.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Möri on ihan flegu. Jarkko näyttää nadalilta.
edit: Ja 40-40 tilanteessa Murraylta kolme syöttövirhettä putkeen ja päälle unforced error. Jakke 1-0 johtoon.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Ihme jos Murray pystyy sinnittelemään loppuun asti. Eihän se pysty edes juoksemaan. Yllättävän hyvin se noita palloja napsii siitä huolimatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös