Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 965 192
  • 43 985

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Silti yllättävän monessa viestissä täytyy jostain syystä mainita miehen ihonväri, tyyliin "kyllä tuo musta poika kaipaa turpaansa" tai "jonkun täytyisi sammuttaa neekeriltä valot".

Jos henkilö itse provosoi ja soittaa suutaan minkä ehtii, niin silloin on odotettavissa, että muut provosoituvat takaisin ja käyttävät jonkun mielestä poliittisesti epäkorrekteja ilmaisuja. Kokeillaanpa pientä ajatusleikkiä. Jos Chisora olisi...

...saksalainen, käytettäisiin ilmaisuja saku, sakemanni tai krautti. Joku vetäisisi natsikortin.
...ruotsalainen, käytettäisiin ilmaisuja hurri, svedu tai svensson. Joku vetäisisi homokortin.
...venäläinen, käytettäisiin ilmaisuja ryssä, veli venäläinen tai neukku. Joku vetäisisi kommari- tai talvisotakortin.
...aasialainen, käytettäisiin ilmaisuja japsi, kinkki tai mongoli. Joku vetäisisi silmien vinousasteeseen liittyvän kortin.

Kyllä joka porukasta löytyy oma värikäs ilmaisu käytettäväksi urheilun ihmemaassa, ja rääväsuisille häiriköille varmasti löytyy terminsä. Tämä termi kuitenkin kohdistuu kyseiseen yksilöön, ei laajemmin etniseen ryhmittymään tai kansallisuuteen. Eikä sitä sillekään linjalle pidä lähteä, ettei mainitse ihmisten ihonväriä lainkaan siinä pelossa, että jotenkin "loukkaa" häiriköivää moottoriturpaa, joka läpsii ihmisiä poskelle punnituksessakin. Yliampuva hyssyttely kääntyy itseään vastaan.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Seuraako kukaan muu snookermatsia Selby-Ding? Taitaa tulla tiukka matsi, molemmilta virheitä alkutaipaleella ainakin nähty...
 

tuukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mää rupesin kattoon ja sitte alko Schalken peli. Miten ne nyt noin vaihto lajia, ku peli oli alkutekijöissään? Siis eurosportilla.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Niemisellä ei mene ihan putkeen Selan kanssa. Sela mursi syötön kerran ekassa erässä ja vei sen 6-4. Toisen erän aloitti Nieminen syötönmurrolla, mutta Sela iski heti perään. Toinen erä on nyt tilanteessa 3-3 ja tuntuu siltä, että Sela pitää syöttönsä huomattavasti Niemistä helpommin.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Sela pääsee syöttämään pelin voitosta. Nieminen taisteli pelipalloon asti 0-40 tappioasemista omassa syötössään, mutta Sela vei lopulta pitemmän korren. Varsin huvittava oli eräs pallo tuossa pisteessä. Nieminen haki pallon kaukaa oikealta ja sai kuin saikin sen palautettua toiselle kenttäpuoliskolle, mutta oli auttamattoman kaukana. Eipä siinä muuta kuin istua mainos-Porschen päälle. Selalla oli vapaa kenttä, mutta löi jotenkin ulos verkon läheltä ja jäi sitten roikkumaan verkon päälle kuin olisi ollut pyykkinä kuivumassa. Siinä sitten toinen pelaaja istuu Porschen päällä ja toinen roikkuu verkolla.

Ja Sela vie toisenkin 6-4 ja ottelun samalla. Ei oikein pyörinyt Niemisen peli tänään.
 

Ralph

Jäsen
Taitaa Loviisa olla se jengi, joka menee viimeisenä pudotuspeleihin Salibandyliigassa. Ennen tätä päivää tasoissa oli KrP, Loviisa ja Josba. Nyt:

NST - KrP 6-3
Loviisa - Josba 8-2

KrP:n olisi heitettävä kolme, jotta saisi pelin tasoihin ja jatkoajalla voittoon. Näin saataisiin KrP jatkoon. Tosin, jos Loviisa voittaa yhdeksällä maalilla, KrP:n olisi voitettava kahdella.
 
Kohta starttaa Mäkäräinen MM-pikakilpailuun. Sitä ennen vielä parikymmentä kilpasisarta lähtee kiertämään lenkkiä.
 
Helena Ekholm ilmoittautui mitalitaistoon, hiihtää hyvin ja ampui eka paikalta nollat. Brunet ampumaan.

E: Brunet ampui nollat, kuin myös Berger sarjatulella.

E2: Ekholm myös toiselta paikalta nollat!
 
Viimeksi muokattu:
Mari Laukkaselle vain yksi sakkokierros tässä kisassa. Hyvin menee!

E: Neuner jyrää. Huikeaa ammuntaa, huikeaa hiihtoa. Toisen ampumapaikan jälkeen reilut 20 sekuntia kaulaa.
 

Oadie

Jäsen
Mitähän häikkää Mäkäräisellä siinä ensimmäisellä ampumapaikalla oli? Tähtäintä ainakin sääteli. Neuner hallitsee hermot ja nappaa kullan.

E. Laukkaselta hyvä kisa. Harmi että yksi karkasi, olisi ollut kymppisakissa.
 
Neuner voitti. Laukkaselta todella hieno suoritus. Mäkäräisen vaikeudet ammunnassa jatkuvat, maaliin tullessa sijoitus 20. Punkkisen mukaan myös suksien kanssa oli ongelmia.

En katso enää seuraavia kisoja niin Mäkäräisen ammunta sujuu! Aina kun minä katson kilpailun, taulut eivät Kaisalta tipu. Sitten kun en ehdi katsomaan, tulee huippusuorituksia.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Dallas otti tosiaan kunnolla turpaan, hyvä ettei lentänyt kehästä ulos. Skelton näytti 19 nuoremmalleen kuinka sitä peliä pelataan :)

Nyt alkaakin sitten vähän kovemman luokan raskaansarjan matsi: Klitschko-Mormeck. Mormeckille annan vielä vähemmän mahdollisuuksia kuin Chisoralle vanhempaa Klitschoa vastaan pari viikkoa sitten. Lähinnä vain odotan Klitschkon 50:nnettä KO'ta.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Kun noita ottelijoita katsoo, niin kyllähän tässä tulee mieleen, että Clubber Lang siellä on Ivan Dragoa vastassa :) Mistähän tänne vielä Rocky saataisiin?
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Klitscko vie ranskalaista kuin litran mittaa. Toisessa erässä Mormeck kävi jo matossa. Ei ole tainnut Mormeck edes heittää yhtään lyöntiä kahdessa ekassa erässä. Kokoero on valtava.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Kun noita ottelijoita katsoo, niin kyllähän tässä tulee mieleen, että Clubber Lang siellä on Ivan Dragoa vastassa :) Mistähän tänne vielä Rocky saataisiin?

Mistä vitusta ne on tuon Mormekin kaivaneet? Turpaan tulee pahasti.

Edit. ja unta palloon
 
Viimeksi muokattu:

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Alemmista painoluokista. Ja neljännessä erässä sieltä tulikin se tyrmäys. Ei ollut Mormeckilla mitään mahdollisuuksia. Ihan liikaa antoi eteen fyysissä mitoissa. Kyllä Klitschkoja vastaan pitää olla joku 190cm, mieluummin lähemmäs kahta metriä, etteivät nämä pysty dominoimaan pelkällä koollaan.
 
On tämä ampumahiihto hienoa. Neuner ampui takaa-ajon viimeisellä ampumapaikalla kaksi pummia, menetti "varman" johtonsa ja Domratseva menossa mestaruuteen. Näin se selvä johto muuttui hetkessä 13 sekunnin takamatkaksi. HUhhuh.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Mäkäräinen eka paikalta 3 sakkoa ja tämä kisa olikin siinä. Heikosti on mennyt myös Domrachevalla ja Neunerilla, mutta se ei juuri lohduta.

No Neuner veti toisen paikan nollille, joten on vielä kultakamppailussa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ilmeisen haasteelliset ampumaolosuhteet naisten 15 kilsalla. Ekalta paikalta Domracheva 4, Neuner 2, Kaisa 3 minuuttia. Punkkinen totesi, "ei paljon täällä kopissa lohduta jos muilla menee huonosti". Jenkki-Dunklee vain 1 minuutti kolmelta paikalta, Neuner nollat tokalta paikalta.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harmi, että Brunet ampui viimeisen ohi. Tarkoittaa että tuo sätkivältä hämähäkiltä näyttävä Berger voittaa. Vastenmielinen ilmestys.

Mäkäräisen ammunta ei tunnu toimivan oikein millään.

Yksi Ylen suurimpia virheitä oli vaihtaa legendaarinen Heikki Ikola tuohon Punkkiseen. Siihen ei ollut mitään syytä. Muutenkin on aina oudon kuuloista kun joku kommentoi omaa suojattiaan. Ei paljon omaa pettymystään pysty peittelemään ja kommentointi menee murjottamiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös